Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg

Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvarnvägen 1C, Smuleberg, Tibro kommun

Kvarnvägen 1C

Lägenhet
Smuleberg, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
245 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 584 kr/mån
4 712 kr/m²

Varmt välkomna till Kvarnvägen 1C, 2 rum och kök på första våning med mysig balkong. Lägenheten har ett ljust och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Vardagsrummet har stora fönster med härligt ljusinsläpp och härifrån nås den insynsskyddade balkongen i sydvästläge med skön eftermiddags- och kvällssol. Det trevliga köket har bra arbetsytor och har plats för matbord för minst fyra personer. Sovrummet är rymligt med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Lägenheten är belägen i ett lugnt och trevligt område i en populär del av Tibro. Här bor du nära centrum med mataffärer, butiker och busstation. I närheten ligger även stadsparken och ån Tidan med fina promenadstråk. I avgiften ingår både kabel-tv och bradband. Välkommen på visning!

  • Balkong
Västra Långgatan 100B, Smuleberg, Tibro kommun
  • Ons 24 apr kl 16:15
Västra Långgatan 100B, Smuleberg, Tibro kommun, bild 2
Västra Långgatan 100B, Smuleberg, Tibro kommun, bild 3

Västra Långgatan 100B

Lägenhet
Smuleberg, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
345 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3
4 138 kr/mån
6 449 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha 2:a placerad på Västra Långgatan 100B. Här möts du av ett inbjudande harmoniskt kök i varmvita toner, ett trevligt vardagsrum med gott om plats för både en soffgrupp och ett matsalsbord för den som önskar, sovrum som gott och väl rymmer en bekväm dubbelsäng samt det trevliga badrummet som inkluderar en praktisk tvättmaskin. Lägenheten har också en härlig Walk-in-closet. Den här genomgående renoverade bostaden bjuder på ett nytt och fräscht golv, ett kök där luckorna precis målats om samt badrummet som genomgått en uppfräschning med målning och installation av en ny tvättmaskin. Alla dessa renoveringar har skett under 2024. På Västra Långgatan 100B kan du även njuta av soliga kvällar på balkongen som ligger i ett härligt västerläge, perfekt för avkoppling och umgänge under sommarens ljumma kvällar. Beläget med bara några minuters promenad från Tibro centrum med dess utbud av butiker, mataffärer, restauranger samt busstation som enkelt tar dig till grannstäderna. Dessutom får du stadsparken som granne, perfekt för sköna promenader och naturupplevelser. En perfekt kombination av ett bekvämt boende och med närhet till allt du behöver- välkommen hem till din framtida lägenhet! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information gällande försäljningen eller för att boka dig på visning!

  • Premium
Postvägen 4, Mölltorp, Karlsborgs kommun

Postvägen 4

Villa
Mölltorp, Karlsborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
1 395 000 kr
128 m²
4 rum
412 m² tomt

Välkommen till denna villa från 1983, belägen vid sjön i natursköna Mölltorp. Här erbjuds en bekväm boendemiljö med samtliga sovrum på samma våning, vilket ger en praktisk och funktionell planlösning. På uteplatsen kan du njuta av många soliga timmar och ta del av den vackra omgivningen. Med en tomt på 412 kvadratmeter finns gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Dessutom finns det ett förråd på tomten och ett garage i länga, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Huset erbjuder generösa ytor fördelat på två plan med ett kök, ett vardagsrum, tre sovrum, två badrum och en tvättstuga. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Läget är perfekt med promenadavstånd till närliggande Ica för bekväma inköp och endast några minuters promenad ner till vattnet för uppfriskande dopp i det blå. Dessutom har du fina Karlsborg någon mil bort. Här hittar du ännu fler trevliga badplatser, restauranger och affärer. Välkommen till ett trivsamt och naturnära boende i Mölltorp! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information gällande försäljningen.

Vilkmansgatan 33, Trädgårdsstaden, Skövde kommun
  • Budgivning pågår
Vilkmansgatan 33, Trädgårdsstaden, Skövde kommun, bild 2
Vilkmansgatan 33, Trädgårdsstaden, Skövde kommun, bild 3

Vilkmansgatan 33

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
1 550 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 964 kr/mån
20 946 kr/m²

Välkommen till denna fina trea på Vilkmansgatan i mysiga Trädgårdsstaden i Skövde. Med en yta på 74 kvadratmeter erbjuder denna nybyggda lägenhet en perfekt balans mellan en modern interiör och ett komfortabelt boende. Här bor du bekvämt och lyxigt med föreningens egen pool precis utanför dörren. Huset är helt nybyggt från 2020 vilket innebär att du här kommer bo med en känsla av nytt och fräscht och med en lägenhet som bara går att flytta rätt in i. Den välplanerade planlösningen erbjuder två sovrum, ett ljust och modernt kök från Marbodal med kvalitativa vitvaror i rostfritt stål, ett stort och stilrent badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare samt ett rymligt vardagsrum med en ljus och öppen planlösning runt om lägenheten, den perfekta platsen att umgås med nära och kära. Dessutom finns även en trevlig balkong där du kan njuta av härliga dagar under sommarhalvåret. Lägenheten har en snygg och modern design med genomgående parkettgolv i alla rum. Föreningen har också ett extra plus, som medlem har du även tillgång till egen pool perfekt för avkoppling och sommaraktiviteter. Här kan du njuta av solen på pooldäcket samt ta ett uppfriskande dopp när du önskar. Trädgårdsstaden är en trivsam stadsdel i Skövde som erbjuder närhet till grönområden, skolor och förskolor, butiker och kommunikationer. Här kan du verkligen känna dig som hemma och njuta av en bekväm och avslappnad livsstil. Tveka inte att kontakta mig för mer information gällande försäljningen eller för att boka dig på visning! Jag ser framemot att få visa dig denna fina lägenhet!

  • Premium
Brittgården 358, Brittgården, Tibro kommun

Brittgården 358

Radhus
Brittgården, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
895 000 kr
113 + 15 m²
6 rum
326 m² tomt

Välkommen till detta trevliga atriumhus i 1 plan om 5 rum och kök plus invändigt förråd, ritat av den välkände arkitekten Ralph Erskine! Här bor du bekvämt på markplan med en skyddad och solig innergård. Huset bjuder på flera spännande arkitektoniska detaljer, såsom stora fönsterpartier och varierande takhöjd samt en trivsam planlösning med genomgående ljus och luftig känsla. Sammanfattningsvis är detta enplanshus det perfekta valet för dig som söker en bekväm och lättskött bostad på ett av områdets bästa läge. Välkomna på visning! Brittgården: Brittgården ritades av arkitekten Ralph Erskine och uppfördes under åren 1959-1969. Ralf Erskine föddes 1914 i London, där han fick sin utbildning till arkitekt. År 1939 kom han till Sverige på besök och blev kvar. Han är en av vår tids stora arkitekter som med sin personliga stil har blivit internationellt känd och uppskattad. Brittgården var det första bostadsområdet i sitt slag. Det är Erskines kanske mest omtalade bostadsområde i Sverige. Mönstret med skyddande rörelse kring mindre enheter har Erskine sedan använt om och om igen. Området är lugnt och barnvänligt utan biltrafik, med närhet till centrum, skola och förskola. År 2012 kom boken om Brittgården som finns att köpa på biblioteket, bokhandeln och Inredia i Tibro.

  • Plus
  • Uteplats
Gärdesvägen 3B, Tibro, Tibro kommun

Gärdesvägen 3B

Lägenhet
Tibro, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
325 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 825 kr/mån
5 856 kr/m²

Varmt välkommen in till denna tvåa på Gärdesvägen 3B. I ett populärt område med närhet till det mesta hittar du denna lägenhet. Här bor du med stadsparken runt hörnet som erbjuder trevliga promenadstråk utmed ån Tidan men ändå med bara några minuters promenad bort från Tibro centrum. Lägenheten på 55,5 kvadratmeter är fördelad på ett ljust kök med kyl och frys, spis, fläkt samt diskmaskin, ett sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och med mycket utrymme för förvaring, ett stort och trevligt vardagsrum med utgång till balkongen som ligger placerad åt söder samt ett badrum med Wc, dusch, kommod samt tvättmaskin. Lägenheten är placerad på våning 2 av 4. Sammanfattningsvis erbjuds du här ett trevligt boende i Tibro med naturnära läge och nära centrum. Med en kort promenad når du mataffärer och service men även busstationen som enkelt tar dig till de närliggande städerna. Jag ser framemot att visa dig denna härliga lägenhet! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Gästgivarevägen 16, Tibro, Tibro kommun

Gästgivarevägen 16

Villa
Tibro, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
3 800 000 kr
292 + 64 m²
7 rum
1 761 m² tomt

Välkomna till ett hus utöver det vanliga och till denna fantastiska 1800-tals villa. Denna unika fastighet på nästan 300 kvadratmeter erbjuder en bekväm och modern livsstil medan den bevarar sin historiska charm. Det generösa ljuset och de stora fönstren i hela huset tillsammans med stora och rymliga rum skapar en härlig atmosfär. Här kan ni umgås med hela familjen och med nära och kära, plats finns det gott om. Den pampiga tomten på hela 1761 kvadratmeter ger en känsla av frihet och lugn. Här finns det gott om plats för barnen att leka, utrymme för trädgårdsarbete samt odling och även perfekt för festligheter under sommarens fina dagar. Villan är även utrustad med moderna bekvämligheter så som bergvärme och ett rymligt dubbelgarage. På det stora altandäcket kan du njuta av fina sommardagar och soliga eftermiddagar med familj och vänner. På tomten finns det även goda smultron att plocka, perfekt till filen på frukostbordet. Väl inne i huset har flera av rummen de charmiga trägolven bevarade som ger en varm och inbjudande känsla. I övrigt är detta hus modernt renoverat och så fort du kliver in i huset känner du den sammanhängande tråden. Entréplanet erbjuder stora sällskapsytor i kök och vardagsrum. Här nere har du även en toalett, en tvättstuga samt två sovrum varav ett idag används som kontor. På övre plan finner du tre sovrum, alla med gott om förvaringsutrymme och naturligt dagsljus. Här finns också ett stort badrum med badkar, dusch och golvvärme. Härifrån tar du dig även in till en stor walk in-closet. På övre plan finns också en mindre toalett. Huset har en mysig känsla med en modern interiör. I det stora vardagsrummet vid den öppna spisen har det berättats många sagor samt grillats korv vid elden när barnen varit små, i den öppna spisen finns nämligen sagan om bockarna bruse inristat. Detta har gjort vardagsrummet till husets mittpunkt och det perfekta stället att samlas och umgås på. Så för dig som gillar stora ytor, mycket plats att umgås på samt ett hus med mycket historia är detta det perfekta huset för dig. Belägen i Tibro är den här villan idealiskt placerad på ett avstånd som gör det lätt att ta sig till de närliggande städerna Skövde, Hjo och Karlsborg, perfekt för dig som pendlar. Dessutom kan du koppla av vid sjön Örlen som bara ligger några minuters bilfärd bort med flera fina badplatser, perfekt för ett svalkande dopp i det blå. Välkommen till detta perfekta familjehem, en drömvilla som måste upplevas på plats, det här vill du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen.

Brittgatan 4, Centrum, Tibro kommun

Brittgatan 4

Villa
Centrum, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
1 595 000 kr
122 + 80 m²
6 rum
937 m² tomt

Välkommen till Brittgatan 4 På Brittgatan bor du med bekvämt promenadavstånd till matbutiker, barnomsorg, sporthall, ishall, lekparker och grönområden. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till centrum eller det härliga fritidsområdet Rankås som du lätt når med en kort cykeltur bort. Nu erbjuds en trevlig och välskött villa om 122+80 kvm med en underbar levande trädgård med både fruktträd, buskar och odlingar. Härlig altan med utgång från vardagsrummet, altanen är delvis överbyggd och här ligger även en stenlagd uteplats i anslutning. Trädgården bjuder även in till sociala aktiviteter och lek med rymlig gräsyta och är insynsskyddad som en egen oas i bra solläge. Varudeklarerat! Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Gästgivarevägen 15, Tibro Centrum, Tibro kommun

Gästgivarevägen 15

Övrigt
Tibro Centrum, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
2 800 000 kr
364 m²
1 355 m² tomt

Hyresfastighet på Gästgivaregatan 15. Fastigheten erbjuder 5 st lägenheter med en 1:a, tre 2:or och en 4:a. Hyresintäkter vid fullt uthyrt ca 338.000 kr och ett driftnetto på ca 278.000 kr. Varmt välkommen att återkomma med frågor och anmälan till visning!

Gästgivarevägen 7, Tibro Centrum, Tibro kommun

Gästgivarevägen 7

Övrigt
Tibro Centrum, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
3 600 000 kr
364 m²
1 197 m² tomt

Hyresfastighet på Gästgivaregatan 7. Fastigheten erbjuder 7 st lägenheter med en 1:a, fyra 2:or och två 3:or. Hyresintäkter vid fullt uthyrt ca 420.000 kr och ett driftnetto på ca 330.000 kr. Varmt välkommen att återkomma med frågor och anmälan till visning!

Brittgården 202, Tibro, Tibro kommun

Brittgården 202

Lägenhet
Tibro, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
450 000 kr
77,5 + 77,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 404 kr/mån
5 806 kr/m²

Välkommen in i denna arkitektritade bostadsrätt med gavelläge som är fördelad på två plan. På entréplan hittar man två sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till baksidan, kök och badrum. Baksidan erbjuder en gräsmatta där det finns plats för både lek och odlingsmöjligheter samt en stenlagd uteplats. En trappa ner hittar du ett allrum, gästrum, tvättstuga, matkällare, förråd samt groventré ut till en gemensam källargång. Alltså en bostad med många praktiska ytor för umgänge och förvaring. Flera ytskikt är uppdaterade genom åren samt kökets luckor och bänkskiva har blivit målade. Dessutom ingår internet i avgiften! Varmt välkommen att anmäla dig på visningen!

Visar alla 11