Mäklare Daniel Andersson

Daniel Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brittgatan 4, Centrum, Tibro kommun

Brittgatan 4

Villa
Centrum, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
1 595 000 kr
122 + 80 m²
6 rum
937 m² tomt

Välkommen till Brittgatan 4 På Brittgatan bor du med bekvämt promenadavstånd till matbutiker, barnomsorg, sporthall, ishall, lekparker och grönområden. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till centrum eller det härliga fritidsområdet Rankås som du lätt når med en kort cykeltur bort. Nu erbjuds en trevlig och välskött villa om 122+80 kvm med en underbar levande trädgård med både fruktträd, buskar och odlingar. Härlig altan med utgång från vardagsrummet, altanen är delvis överbyggd och här ligger även en stenlagd uteplats i anslutning. Trädgården bjuder även in till sociala aktiviteter och lek med rymlig gräsyta och är insynsskyddad som en egen oas i bra solläge. Varudeklarerat! Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Odenslunda Odensberg, Tidan, Skövde kommun

Odenslunda Odensberg

Villa
Tidan, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
850 000 kr
36 + 36 m²
2 rum
833 m² tomt

Strax utanför Tidan i Odenslunda ligger denna fastighet med lantligt miljö! Uppvuxen trädgård som skärmar av tomten och med vackra vyer över fälten. Här erbjuds en mindre villa med bergvärme vilket ger riktigt låga driftkostnader. Garaget är desto större med flera garageportar samt loft ovan. Här är det cykelavstånd in till Tidan med alla dess bekvämligheter. Bra läge med nära avstånd till Skövde, Tibro och Mariestad. Välkommen på visning!

Källängsvägen 1, Värsås, Skövde kommun

Källängsvägen 1

Övrigt
Värsås, Skövde kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
2 695 000 kr
1 150 m² tomt

Välkommen till Nybo strax utanför Värsås. Nybo ligger lantligt men ändå nära både till Skövde och Tibro. Här erbjuds nu en hyresfastighet med 6 st lägenheter med 2:or om 50 kvm. Hyresintäkter vid fullt uthyrt ca 345.000 kr och ett driftnetto på ca 226.000 kr. Varmt välkommen att återkomma med frågor och anmälan till visning!

Gästgivarevägen 7, Tibro Centrum, Tibro kommun

Gästgivarevägen 7

Övrigt
Tibro Centrum, Tibro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
3 600 000 kr
364 m²
1 197 m² tomt

Hyresfastighet på Gästgivaregatan 7. Fastigheten erbjuder 7 st lägenheter med en 1:a, fyra 2:or och två 3:or. Hyresintäkter vid fullt uthyrt ca 420.000 kr och ett driftnetto på ca 330.000 kr. Varmt välkommen att återkomma med frågor och anmälan till visning!

Idsvängen 16, Rosenberg, Tidaholms kommun

Idsvängen 16

Lägenhet
Rosenberg, Tidaholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm
1 625 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
5 974 kr/mån
15 187 kr/m²

I nya stadsdelen Rosenberg är livet riktigt gott! Rosenberg har blivit ett paradis för barn och barnfamiljer men även för äldre som kan få leva och bo i något alldeles nytt. Här är det mycket liv och rörelse med cyklande barn och man kan höra barnen skratta, föräldrar som är ute och fixar i trädgården eller tar den där stärkande promenaden. Här bor man nära nybyggd skola, förskola och idrottshall, samtidigt som läget är vackert och riktigt naturnära med Tidan som ett härligt inslag. Här finns bra förbindelse med buss in till Tidaholm men även tillräckligt nära för både cykel eller till fots. Bostadsrättsföreningen med just namnet BRF Rosenberg står nu färdig med totalt 10 parhus med totalt 20 lägenheter och 16 sällskap har redan fått glädjen att flytta in i ett helt nytt parhus. Husen är byggda av Älvsbyhus och här skall ingen bli besviken. På Idsvängen 12 finns det möjlighet att flytta in i denna 1-plans lägenhet med eget trädäck på ca 30 kvm, egen trädgård och garage i huskroppen. Bostaden är på totalt 107 kvm med 3 sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med vardagsrummet och underbart ljus. Flytta in i BRF Rosenberg och slipp månadsavgiften fram till december 2023. Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 5