Nyproduktion

Zinkvägen 8

Tranemo, Tranemo Se på karta

2 495 000 kr

2 210 400 kr +13%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94,9 m²
Tomtarea
1 236 m²
Nyproduktion

KAMPANJ PÅGÅR! Mycket hus, lägre pris.

Nu har du chansen att ta del av detta fantastiska erbjudande. Erbjudandet gäller Villa Kalmar 2020, ett modernt 1½-planshus inklusive grund och en mängd olika tillval. Priset är 2 495 000 kr (ex lagfart och pantbrev) enlig kalkylen och avser en begränsad upplaga- så först till kvarn! För mer information se dokumenten ”Kampanj” och ”Produktionskostnadskalkyl”.

Det trivsamma bostadsområdet Silverdalen kommer växa fram under de nästkommande åren med en blandad bebyggelse av nyckelfärdiga hus bestående av bland annat 1-planshus och 1 ½-planshus från husleverantören Smålandsvillan. Tomten, med fastighetsbeteckning Tranemo 2:204 och adressen Zinkvägen 8, ligger trivsamt beläget och lämpar sig väl för 1 ½-planshuset Villa Kalmar från Smålandsvillan, vilken är en av deras populäraste husmodeller. Interiörbilderna visar materialval från tidigare utställningshus. Önskar man besöka just ett utställningshus för att åka och titta på huset för att få uppleva den moderna och rymliga känslan huset förmedlar finns det möjlighet till tidsbokning av visning på Smålandsvillans hemsida.

Priset avser Villa Kalmar helt inflyttningsklart med färdig inredd entrévåning och inredningsbar vind.
Entréplan har cirka 95 kvm boarea bestående av hall, kök, vardagsrum, 2 sovrum, duschrum samt tvättstuga. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det ger en rymlig och ljus känsla med möjlighet för många att umgås och vistas i. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård.

Övre våningen är inredningsbar med upp till 4 sovrum, allrum och duschrum vilket gör att Villa Kalmar kan bli en rymlig familjevilla om så önskas. Se de bifogade alternativa inredningsförslagen.

Köparen har dessutom möjlighet att påverka både interiöra och exteriöra materialval för att sätta personlig prägel på sitt nya boende.

Besök gärna Smålandsvillans hemsida https://www.smalandsvillan.se/vara-hus/villa-kalmar/ och eller boka tid för visning på någon av utställningsvillorna.

Bostadsområdet Silverdalen är ett barnvänligt område utan genomgångstrafik med gång- och cykelavstånd till Tranemo centrum där alla vardagliga bekvämligheter finns. Från området har du också närhet till bland annat sportanläggningen Tranhov, Simhall/ Sporthall, fina promenadstråk, skolor och barnomsorg, samt nära till allmänna kommunikationer med lagom pendelavstånd till närliggande städer såsom Borås, Göteborg och Jönköping.

Välkommen att anmäla ert intresse eller kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga