Syremöllevägen 64

Vallarum, Sjöbo Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
2 700 m²
Byggår
1909
Antal besök
12 594
Dagar på Hemnet
18

Välkommen till Syremöllevägen 64 och denna pittoreska skånelänga, belägen i en vacker natur omgiven av stengärdsgårdar och hagmark. Här finns stora möjligheter att skapa ett fantastiskt boende, antingen för året runt bruk eller ett sommarparadis för fritidsboende. Fastigheten är ursprungligen uppförd på senare delen av 1700-talet och har nyttjats sedan dess. I dagsläget är bostaden urblåst invändigt och redo för att återuppbyggas. Nytt avlopp (minireningsverk) samt ny värmeanläggning är installerad. I ena delen av bostaden finns en del som tidigare varit ladugård, vill man ej använda ytan som bostadsyta så går den att göra i ordning för verksamhet, fest eller kanske uthyrning.

På fastigheten finns ytterligare en byggnad om cirka 25 kvm, plus påbörjad veranda. Denna stuga är nyrenoverad invändigt, med nyinstallerat vatten, avlopp, toalett och dusch.
Stugan har sovlalkov, litet pentrykök, matplats invid en förtjusande liten kakelugn, WC/dusch, och plats för sittplats intill dörren ut mot verandan.
Passar utmärkt som gäststuga för eget bruk eller uthyrning. Stugan utgör också i ett inledningsskede en möjlighet att bo på platsen under renoveringen av det större huset på gården.

Möjligheterna är enorma och endast fantasin sätter gränser.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB