Åsaka Lillgården

Väne Åsaka, Trollhättans kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
1 657 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1920
Energiklass
F
Driftkostnad
37 550 kr/år

Åsaka Lillgården är ett charmigt 1 1/2 plans hus med lantligt läge. Med sin karakteristiska röda färg och välbevarade yttre utstrålar huset en känsla av tradition och hemtrevnad. Det ligger inbäddat i en naturskön omgivning. Genomtänkt och praktisk planlösning som välkomnar boende med sin öppenhet och charm. På entréplanet finner du ett rymligt kök, entréhall, vardagsrum samt badrum. Dessutom finns ett uterum i anslutning till entrén. På andra våningen tar mysigheten över med ett charmigt sovrum som bjuder in till avkoppling och vila. De synliga takbalkarna ger rummet en rustik touch och en känsla av genuin karaktär. Det intilliggande allrummet på övervåningen erbjuder flexibilitet och extra utrymme för olika aktiviteter. På våning två finns också en balkong.
Ett stenkast från huset finns busshållplats som gör det enkelt att ansluta till omgivande områden och centrum. I närheten finns en Ica butik som har öppet dygnet runt.
På tomten finns förutom huset och bra parkeringsmöjligheter även med en förrådsbyggnad som är användbar för förvaring av redskap, trädgårdsutrustning och andra ägodelar. Denna extra utrymmesfunktion kompletterar husets funktionalitet och ger möjligheter till ordning och organisering.

Läs mer hos mäklaren
Entré Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Emelie Palmén

Entré Fastighetsförmedling
Mäklare Emelie Palmén, Entré Fastighetsförmedling
0768544022

Visningstider

  • 12
    dec
    Tis 12 dec kl. 16:30–17:00
    Välkommen att boka visningstid via mäklarens hemsida. Om tiden inte passar, kontakta ansvarig mäklare
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.