Entré Fastighetsförmedling

Entré Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Höggeröd-Åskskalla 588, Höggeröd, Orust kommun

Höggeröd-Åskskalla 588

Villa
Höggeröd, Orust kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
53 m²
3 rum
2 071 m² tomt

Just nu förbereder vi försäljning av detta trevliga hus som har ett högt läge med naturen runt knuten. Stor tomt med såväl trädgård som naturtomt. Salta bad ligger endast en kort promenad bort och här finns fina möjligheter att forma sitt framtida sommarparadis! Välkommen med din intresseanmälan!

Dieselloksgatan 11C, Södra Innovatumområdet, Trollhättans kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Dieselloksgatan 11C, Södra Innovatumområdet, Trollhättans kommun, bild 2
Dieselloksgatan 11C, Södra Innovatumområdet, Trollhättans kommun, bild 3

Dieselloksgatan 11C

Lägenhet
Södra Innovatumområdet, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/7
6 301 kr/mån
36 869 kr/m²

Här finns nu chansen att förvärva en av de unika bostadsrätterna i Brf Turbinen på Innovatum området! Direkt när man kommer in i lägenheten möts man av den öppna och härliga planlösningen mellan kök och vardagsrum. Tilltalande Vedum-kök, helkaklat badrum med tvättdel, gäst-wc och tre sovrum med gott om förvaringsutrymmen och genomgående enstavsparkett. Två utgångar till den stora inglasade balkongen med skjutbara glas som har eftermiddags- och kvällssol samt utsikt ner mot kanalen. Parkering i garage, fina gemensamma ytor och gästlägenhet finns i föreningen. Ta chansen att bo på en historisk plats med kanalens alla fina promenadstråk precis utanför dörren. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Drottninggatan 61A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
6 882 kr/mån
17 308 kr/m²

Varmt välkommen till denna centralt belägna och trivsamma trea med balkong och närhet till allt vad Trollhättans centrum har att erbjuda! Här finner ni en ljus och trevligt uppfräschad bostadsrätt med ett praktiskt läge på Drottninggatan 61. Bostaden har tidigare varit två lägenheter och är nu en större trea med två toaletter. Bostadsytan disponeras över hall med två entréer, två sovrum, kök med matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkongen, gästtoalett och ett badrum med badkar. Här bor du med ett centralt läge och närhet till det mesta! Mataffär finner du ett stenkast bort och med en kort promenad når du såväl torget och Högskolan Väst som resecentrum och dess pendlingsmöjligheter. Här på Drottninggatan 61 bor ni i en lugn och trevlig förening som ombildades 2017. Varmt välkommen med din visningsanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Härstorp 1, Sjuntorp, Trollhättans kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Härstorp 1, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 2
Härstorp 1, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 3

Härstorp 1

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
197 + 7,4 m²
7 rum
8 500 m² tomt

Söker ni en lantligt belägen fastighet i ett exceptionellt fint skick på såväl hus som övriga byggnader så kan vi stolt berätta att nu är den till salu! Unik fastighet med härligt läge med sekelskiftesvilla om hela 197 kvm med uppvärmning via bergvärme, två kakelugnar och en mycket tilltalande interiör. Även exteriört är huset i mycket gott skick och uppfyller alla kriterier för att benämnas en lantlig pärla! På fastigheten finns ladugård i gott skick om 390 kvm, ett gästhus av sällan skådat slag och ett riktigt fint uthus inrett med gym. Självklart finns det även ett växthus för odling eller kanske för en stund med en god bok. Fastigheten har ett fint skyddat läge på en liten kulle och fin vy ut över ängarna. Nu kan du förverkliga drömmen om att flytta till en riktigt välskött pärla på landet med oanade möjligheter! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Siriusvägen 13, Björndalen, Trollhättans kommun
  • Mån 22 apr kl 18:30
Siriusvägen 13, Björndalen, Trollhättans kommun, bild 2
Siriusvägen 13, Björndalen, Trollhättans kommun, bild 3

Siriusvägen 13

Villa
Björndalen, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
230 m²
8 rum
726 m² tomt

Nu förbereder vi försäljning av en riktigt rymlig villa med toppenläge intill naturen! Välkommen med din intresseanmälan redan nu! Välkommen till ett riktigt härligt hus med fint läge på en mysig liten återvändsgata. Baksidan som har ett fint västerläge gränsar till naturen och härliga omgivningar. Här har du ett solsäkert läge från morgon till kväll och samtidigt en härlig insynsskyddad baksida mot naturen. Med hela sex sovrum, vardagsrum och stort allrum finns det gott om plats för familj, släkt och vänner. Centralt placerat i huset finns en härlig braskamin och husets värmesystem är uppgraderat 2014 vilket bidrar till låg driftskostnad och energideklaration med energiklass B vilket är riktigt bra!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 2
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 3

Gravensteinervägen 74

Lägenhet
Hälltorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
7 051 kr/mån
24 917 kr/m²

Varmt välkommen till familjevänliga Hälltorp och detta trevligt belägna bostadsrättsradhus! Här finner ni ett praktiskt boende med parkering i området och trevliga ytor för familjen. Bostadshuset byggdes 2021 så här bor du i ett energieffektivt och lättskött boende med plats för allt! Här har ni en stor och härlig altan om hela 36kvm samt en balkong i bästa söderläge. Bostadsytan disponeras över hall, sovrum, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt ett badrum med dusch i entréplan. Ovanvåning erbjuder allrum, badrum med badkar och två sovrum till. Här finns gott om plats till förvaring med två klädkammare, ett förråd samt ett uteförråd om 5kvm tillhörande bostaden. Här på Hälltorp bor ni i ett lugnt, familjevänligt och trivsamt område med närhet till det mesta. I området finns lekplatser, förskola och grundskola 1-9 samt goda bussförbindelser. I intilliggande Strömslund finner ni mataffär, flertalet grönområden, idrottsanläggning och motionsslingor. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Betesgatan 66, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Betesgatan 66

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
84 m²
4 rum
115 m² tomt

Välkomna till detta renoverade (2020-2023) radhus i trevliga Skoftebyn. Här möts man av en hall med öppen planlösning mot mycket fint Ballingslöv kök med matplats. Längre in har vi vardagsrummet med utgång till altan och trädgård. På ovanvåningen finns tre bra sovrum och ett helkaklat badrum. Bostaden är riktigt välskött med ljusa moderna färger. Här kan man bara flytta in och njuta av bostaden och det trevliga området den ligger i. Här finns också garage i länga, gemensam tvättstuga och lekplats i området. Området är barnvänligt med närhet till skola och förskola, bussförbindelser samt promenadavstånd till såväl Slätthults naturområde som kanalens alla fina promenadstråk.

  • Uteplats
Paradisvägen 103, Källstorp, Trollhättans kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Paradisvägen 103, Källstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Paradisvägen 103, Källstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Paradisvägen 103

Villa
Källstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 490 000 kr
187 + 28 m²
7 rum
828 m² tomt

Välkommen till denna fina tvåplansvilla som har ett riktigt fint läge på insynsskyddad tomt längst in på liten mysig återvändsgata. Här erbjuds en mycket tilltalande och öppen planlösning. Stort vardagsrum, allrum med ryggåstak, 4-5 sovrum, Handöl täljstenskamin, bastu och nyinstallerade solpaneler. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på övervåningen. Vidbyggt garage även detta med golvvärme. Attefallshus utmärkt till hemmakontoret, gäststuga, atélje eller kanske för tonåringen? Detta är verkligen ett perfekt boende för hela familjen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Ålstad By 4, Sjuntorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Ålstad By 4

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 075 000 kr
82 m²
4 rum
1 972 m² tomt

Välkomna till Ålstad By strax utanför Sjuntorp. Ett trevlig fritidshus område där fler och fler väljer att bosätta sig året runt. Här finner vi denna trevliga bostad som gjorts om till året runt bostad med tre sovrum, kök med matplats, badrum, vardagsrum samt trevlig inglasad altan med härlig utsikt över nejderna. Fastigheten ligger riktigt bra med närhet till badplats (ca 500 meter) vid sjön Gravlången. Den stora tomten ger bra möjligheter till egen odling eller till användande av stora grönytor. Här får man möjlighet att förvärva ett åretrunthus eller en fritidshus i vacker miljö och ca 10 minuters resväg till E45 och 20 minuter resväg till Trollhättans Centrum. Kontakta ansvarig mäklare för mer information !

  • Uteplats
Flanaden 106, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 106

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 056 kr/mån
4 836 kr/m²

Denna lägenhet har genomgått en totalrenovering och erbjuder en modern och stilfull atmosfär. Badrummet är också nyrenoverat och har en stilren design med moderna bekvämligheter. Här finns även en egen tvättmaskin för din bekvämlighet, vilket gör det enkelt att hantera tvättbehovet utan att lämna hemmet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en mysig balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt över omgivningen. Lägenheten har också en praktisk klädkammare där du kan organisera dina kläder och skor på ett smidigt sätt förutom detta finns det ett förråd precis utanför ytterdörren. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på våning två en perfekt kombination av modern komfort och bekvämlighet, vilket gör den till det perfekta hemmet för dig att trivas i.

Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 804 kr/mån
25 385 kr/m²

Varmt välkommen till populära Tingvalla och en trevligt renoverad bostadsrätt med ett perfekt läge - ett stenkast från centrum! Här finner ni en ljus och fräsch bostadsrätt om 65kvm som har generösa ytor i alla rum. Med gedigen takhöjd, stora fönsterpartier med ljusinsläpp från båda håll och genomgående trägolv i hela lägenheten ger det hela bostaden ett harmoniskt helhetsintryck. Bostaden disponerat över en rejäl hall med mindre klädkammare, ett stort och rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning, rejält sovrum med gott om förvaring och ett badrum med dusch och ny inredning. Här finner ni gott om förvaring i såväl garderober som klädkammare och utöver dessa finns även ett vinds- och källarförråd tillhörande lägenheten. I avgiften till föreningen ingår utöver vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg - även hushållsel, tv och internet! Populära Tingvalla erbjuder ett perfekt läge intill centrum med närhet till resecentrum, Högskolan Väst och centrumkärnans utbud. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 2
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 3

Stenebyvägen 6

Villa
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
174 m²
6 rum
1 138 m² tomt

Härligt rymlig villa för barnfamiljen som uppskattar generöst tilltagna utrymmen, barnvänligt läge och ett hus i riktigt gott skick. Huset inrymmer hela fyra sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med matsal och kök samt ett härligt allrum på övervåningen. Vidare finns två fräscha badrum samt en praktisk tvättstuga med groventré. Kort sagt så finns här allt som barnfamiljen behöver! Utvändigt bjuds på generöst tilltagna gräsytor, altaner, växthus och ett praktiskt garage med förrådsutrymme. Varmt välkommen på visning av detta härligt tilltalande och rymliga hus!

  • Premium
Tord skyttegatan 24, Egna hem, Trollhättans kommun
Tord skyttegatan 24, Egna hem, Trollhättans kommun, bild 2
Tord skyttegatan 24, Egna hem, Trollhättans kommun, bild 3

Tord skyttegatan 24

Villa
Egna hem, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
177 m²
7 rum
479 m² tomt

Varmt välkommen till denna härliga och karaktäristiska villa på Egna Hem. Huset har ett unikt yttre och dess ursprungliga identitet från då området Hjulkvarn växte fram är väl bevarad. Här finns till och med en tidstypisk uthusbyggnad som ytterligare förstärker karaktären och det som var typiskt för byggnation i området då detta växte fram. Huset är uppfört 1917. Ägarna har omsorgsfullt vårdat huset och renoverat det löpande och samtidigt strävat efter att behålla husets karaktär. Invändigt finner vi rymliga och ljusa rum, stavparkett och vitmålade tak med putsad hålkäl som övergång mellan väggar och tak. I vardagsrummet finns även en vacker öppen spis. Här erbjuds verkligen väl tilltagna utrymmen och plats för hela släkten. Uppvärmning sker via fjärrvärme Läget är riktigt bra med endast en kort promenad till Resecentrum och riktigt fina kommunikationer med buss och tåg till bland annat Göteborgsregionen. I närområdet finns också Stridsbergsbron som leder vidare till Vårvik och Överby köpcentrum. I boken om Egna hem skrivs följande: Byggmästaren Rudolf Erik Teodor Johansson, gift med Agnes Maria f. Dahllöv, hade blivit intresserad av tomten. Johansson kontaktade Kungliga Vattenfallsstyrelsen som var markförvaltaren för Hjulkvarns egnahemsområde. Tomtarealen var 548,5 kvm och tomtpriset 932:45 kronor. Ett köpekontrakt upprättades av Vattenfallsstyrelsen och undertecknades av Johansson den 8 juni 1917. Avtalet avsåg köp av nämnda tomt, för att där uppföra ett bostadshus. Ritningar och samtliga byggnadshandlingar lämnades till nämnden och byggnadstillstånd beviljades. Byggnationen av bostadshuset påbörjades 1917…… Arbetet fortlöpte och ett år senare var huset färdigbyggt och att lämna fastigheten till försäljning. Nu 107 år senare har du möjlighet att köpa denna fantastiska villa som har ett riktigt bra läge i området och en unik tilltalande karaktär. Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Skillnadsgatan 48

Villa
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
125 + 125 m²
7 rum
478 m² tomt

Välkommen till denna riktigt rymliga villa som har ett fint och barnvänligt läge i trevligt område. Huset är genomgående ljust och luftigt med en interiör från 2013-2014 då stora delar av huset renoverades. Två helkaklade badrum, bastu, nyare kök, två öppna spisar, och en genomgående tilltalande interiör. Vi ska även nämna den fina baksidan som ligger i bästa solläge och här finns såväl en rejäl altan som ett trevligt uterum. Uppvärmning via vattenburen värme och bergvärmepump installerad 2013. I närområdet finns skola, förskola lekplats och cykelbanan in till stan går strax intill. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Ekebergsvägen 10, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Ekebergsvägen 10

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
86 + 60 m²
4 rum
930 m² tomt

Varmt välkommen till naturnära och familjevänliga Sjuntorp! Här kommer möjligheten att förvärva en välskött och lugnt belägen villa från 1948 i Sjuntorps utkant med dess trevliga omgivningar. Här har ni ett lugnt hörnläge mot bergsparti med lummig trädgård och flertalet uteplatser samt ett charmigt växthus. Bostadsytan disponeras över hall, kök med matplats och vardagsrum med matsalsdel i entréplanet. Ovanvåning erbjuder badrum med badkar, allrum samt ett sovrum. I källarplan finner ni groventré som använts som sovrum, tvättstuga med dusch och toalett samt flertalet förrådsutrymmen. Här på Ekebergsvägen bor ni med ett lugnt och trevligt läge precis intill centrala Sjuntorp med goda kommunikationer (ca 150 m till busshållplats.) Här finner ni Smörsjön och grönområde med elljusspår inom promenadavstånd och i närområdet finner ni även mataffär, förskola, skola och badhus. Varmt välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Ljungvägen 124, Kaggetorp, Trollhättans kommun

Ljungvägen 124

Lägenhet
Kaggetorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/2
7 126 kr/mån
16 143 kr/m²

Välkomna till denna mycket välplanerade och trevliga bostadsrätt om hela 105 kvm på andra våning i Kaggetorp. Bostaden är mycket välskött med flertalet förvaringsmöjligheter. Här får man tre bra sovrum, kök med matplats, stort vardagsrum samt två badrum i fint skick. Bostaden ligger riktigt bra i området med balkonger på både fram (morgonsol)och baksida (dag och kvällssol), båda renoverade 2021. Här har man närhet till skolor, förskolor samt friluftsområde och matvarubutiker. Området är lugnt, tryggt och populärt bland Trollhätteborna. Välkomna att boka visning !

  • Balkong
Slättbergsvägen 1B, Stavre, Trollhättans kommun

Slättbergsvägen 1B

Lägenhet
Stavre, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
575 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 861 kr/mån
15 132 kr/m²

Nu finns möjligheten att bli innehavare av denna etta på nedersta våningen med närhet till både matvarubutik, pizzeria, centrum, högskola och järnvägsstation. Lägenheten är välplanerad och renoverad från 2022 och framåt. Här bor man i lugna och populära HSB Brf Gräsanden! Det finns en härlig balkong i sydvästligt läge. Från lägenheten har man tvättstuga i källaren och förråd på vinden. Välkomna att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Eklyckevägen 6E, Källstorp, Trollhättans kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00

Eklyckevägen 6E

Lägenhet
Källstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 269 kr/mån
28 333 kr/m²

Varmt välkommen till Källstorp och populära bostadsrättsföreningen Källstorpslyckan! Här kommer möjligheten att förvärva en ljus och fräsch fyra med härligt hörnläge och balkong i bästa solläge. Bostadsrätten inrymmer rejäl hall med klädkammare, helklaklat badrum med tvättdel, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt tre sovrum. Här är det genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt i hela lägenheten - här det är bara att flytta in! Från kök och vardagsrum nås en stor möblerbar balkong. Till bostaden hör ett förråd i förrådsbyggnad vid husets entré och möjlighet till parkeringsplats finns. I Källstorp bor ni bekvämt med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral men även Trollhättan centrum och Överby Köpcentrum några minuter bort. Varmt välkommen med din visningsanmälan redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Kristinelund 225, Kristinelund, Vänersborgs kommun

Kristinelund 225

Tomt
Kristinelund, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
500 000 kr
1 420 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en villatomt i natursköna Kristinelund! Förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus på lantligt belägen tomt. Lantligt läge med naturen in på knuten men bara några minuter med bil från Vänersborgs centrum. Med cykel når du centrum på cirka 12 minuter. I centrum finns flera restauranger, butiker och affärer. Dessutom kan du resa till Göteborg på 50 minuter. Flera skolor och förskolor finns i centrum samt i Blåsut som bara ligger en kost väg från tomten. Vid nyproduktion är fastigheten även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren. I samband med köpet av tomten får du själv välja vilket hus du önskar bygga med Mariedalshus.se Välkommen att åka förbi tomten och titta på egen hand och varmt välkommen med er intresseanmälan!

Björndalsvägen 4A, Björndalen, Trollhättans kommun

Björndalsvägen 4A

Lägenhet
Björndalen, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
3 923 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkomna till denna mycket fina lägenhet på andra våning med balkong ut mot vackra Björndalen. Här bor man i en tvåa om 68 kvm fördelat på hall, kök (2018) med matplats, vardagsrum, sovrum (nymålat) och kombinerat badrum med tvättstuga (2022) och två rejäla klädkammare. Bostaden är smakfullt renoverad med moderna färger. Här bor man med närhet till skola och förskola, naturen och köpcentret Överby. Välkomna att boka visning!

  • Balkong
Skoftebygatan 13A, Skoftebyn, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Skoftebygatan 13A

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 980 000 kr
76 m²
3 rum
294 m² tomt

Nu förbereder vi ett trevligt hus med lugnt och fint läge i Skoftebyn inför försäljning. Här bor du bekvämt på en mindre återvändsgata i ett trevligt och lättskött hus med fasadsten utvändigt. Huset inrymmer 2-3 sovrum och från vardagsrummet går man ut till den lilla mysiga trädgården som har ett soligt läge. Inbyggt garage samt parkering utanför. Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun, bild 2
Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun, bild 3

Runda vägen 3

Villa
Torsred, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 650 000 kr
194 + 117 m²
7 rum
907 m² tomt

Välkommen till Runda vägen 3 och denna rymliga familjevilla om hela 311 kvm användbar yta! Huset är uppförd i herrgårdsstil med valmat mansardtak som byttes 2019 och ett fristående garage. Invändigt erbjuder huset ytor utöver det vanliga med fyra sovrum, tre stora sällskapsutrymmen, gedigna förvaringsutrymmen och ett renoverat kök med utgång till den fina altanen med bästa solläge. Vidare har man en riktigt praktisk tvättstuga och två fräscha helkaklade badrum med golvvärme varav det ena med bastu och bubbelbadkar. Mycket lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till Skidstugans motions- och naturområden samt närhet till förskola och skola. Promenad- och cykelavstånd till centrum. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Porsvägen 14, Halvorstorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Porsvägen 14

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 975 000 kr
145 + 74 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Välkomna till Halvorstorp och detta mycket fina enplanshus med tre sovrum, stort vardagsrum med kamin, rymligt kök med äldre järnspis, två badrum och stort vidbyggt garage. Hela bostaden samt garaget värms upp av vattenburen golvvärme. Bostaden har installerad centraldammsugare och tomten är friköpt. Här kommer man trivas i ett lugnt område med insys skyddad baksida. Trädgården är välskött och på baksidan har man en större altan med utekök och fristående uterum. Mindre stuga för förvaring finns i ena änden av tomten och gräset sköts av en robotgräsklippare. Från bostaden har man ett stenkast till naturen och det finns flertalet skolor och förskolor i området. Varmt välkomna att boka visning !

  • Uteplats
Halvors väg 161, null, Trollhättans kommun

Halvors väg 161

Lägenhet
Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 164 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och ljusa lägenhet på Sandhem. Bostaden ligger på andra våning med två bra sovrum, större vardagsrum med balkong (söderläge), nyare kök och vitvaror från 2021, rymlig klädkammare och ett badrum med dusch. Alla innerdörrar med karm är nyligen bytta (2024 av fackmän). Här är trivseln hög och man bor i lugnt och tryggt område med naturen ett stenkast bort. Skolor, förskolor, matvarubutiker och friluftsområde ligger inom gångavstånd. Från bostaden har man cirka 50 m till busshållplats som kan ta en till stadskärnan, resecentrum eller vidare färd mot andra stadsdelar på 10-15 minuter. Brf Trastsångaren är en skuldfri förening med gott rykte samt ordning och reda.

Hedetorpet 32, Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Hedetorpet 32

Villa
Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
2 898 m² tomt

Välkomna till Hedetorpet 32 och denna trevliga fastighet om nästan hela 3000 kvm. På fastigheten är två byggnader uppföra, ett bostadshus om 60 kvm och en isolerad förrådsbyggnad om ca 25 kvm. Bostadshuset inrymmer kök med matplats, stort vardagsrum med kamin, helkaklat badrum samt mindre kontorsrum. Det finns altaner både på fram och baksida till bostadshuset. En härlig tomt omger byggnaderna med stor gräsyta samt orörd skogsmark. Cirka 150 meter från bostaden ligger vackra Öresjö med tillgång till brygga och båtplats. Här bor man med naturen och lugnet inpå husknuten samt gångavstånd till Öresjö. Varmt välkomna att boka visning !

Visar 1 - 25 av 38