Entré Fastighetsförmedling

Entré Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Korsebergsvägen 10, Korseberg, Vänersborgs kommun

Korsebergsvägen 10

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/10
3 443 kr/mån
30 417 kr/m²

Denna moderna lägenhet på 36 kvm befinner sig på fjärde våningen i nybyggd byggnad med hiss. Med sitt praktiska och välplanerade utrymme erbjuder lägenheten bekvämt boende för en person eller ett par. Stor inglasad balkong som ger lägenheten extra utrymme och ett härligt extra "rum". Fin vy mot karls grav och skymta början av Vänern mellan trädtopparna Lägenheten har ett ljust och luftigt rum som fungerar som både vardagsrum och sovrum. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fin utsikt över omgivningen. I öppen lösning finns köket som är modernt och stilrent med snygga köksluckor och en praktisk arbetsbänk. Badrummet är modernt och stilrent med kaklade väggar, dusch, handfat och toalett. En av de stora fördelarna med denna lägenhet är dess fantastiska läge. Det är nära till centrum, vilket gör det enkelt att nå affärer, restauranger och andra bekvämligheter. Kollektivtrafikanslutningar finns i närheten, vilket gör det smidigt att ta sig runt i staden. Med bil tar man sig på 5 minuter till Överby och ca 10 min Trollhättan stad. För de som har bil finns det möjlighet till parkering, vilket är bekvämt och praktiskt. Mycket nära till hotellet med restaurang och gym.

  • Hiss
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Skillnadsgatan 48

Villa
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
125 + 125 m²
7 rum
478 m² tomt

Välkommen till denna riktigt rymliga villa som har ett fint och barnvänligt läge i trevligt område. Huset är genomgående ljust och luftigt med en interiör från 2013-2014 då stora delar av huset renoverades. Två helkaklade badrum, bastu, nyare kök, två öppna spisar, och en genomgående tilltalande interiör. Vi ska även nämna den fina baksidan som ligger i bästa solläge och här finns såväl en rejäl altan som ett trevligt uterum. Uppvärmning via vattenburen värme och bergvärmepump installerad 2013. I närområdet finns skola, förskola lekplats och cykelbanan in till stan går strax intill. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Drottninggatan 61A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
6 882 kr/mån
17 308 kr/m²

Varmt välkommen till denna centralt belägna och trivsamma trea med balkong och närhet till allt vad Trollhättans centrum har att erbjuda! Här finner ni en ljus och trevligt uppfräschad bostadsrätt med ett praktiskt läge på Drottninggatan 61. Bostaden har tidigare varit två lägenheter och är nu en större trea med två toaletter. Bostadsytan disponeras över hall med två entréer, två sovrum, kök med matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkongen, gästtoalett och ett badrum med badkar. Här bor du med ett centralt läge och närhet till det mesta! Mataffär finner du ett stenkast bort och med en kort promenad når du såväl torget och Högskolan Väst som resecentrum och dess pendlingsmöjligheter. Här på Drottninggatan 61 bor ni i en lugn och trevlig förening som ombildades 2017. Varmt välkommen med din visningsanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 16A, Centrum, Trollhättans kommun
Kungsgatan 16A, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Kungsgatan 16A, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Kungsgatan 16A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
750 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/5
3 075 kr/mån
18 293 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma etta med närhet till allt vad Trollhättan centrum har att erbjuda - perfekt för studenten eller som ett första boende! Här finner ni en ljus och fräsch bostadsrätt med praktisk planlösning. Bostadsytan disponeras över möblerbar hall med förvaring, trevligt kök med matplats, ljust vardagsrum och badrum med dusch. Här på Kungsgatan bor du med ett centralt beläget och närhet till det mesta! Precis utanför ytterdörren finns det ett trevligt bageri samt mataffär och en kort promenad tar dig till torget, resecentrum eller Högskolan Väst. Här bor ni i en lugn och trevlig förening med en lummig innergård och 100mbit/s internet som ingår i månadsavgiften. Till bostadsrätten hör även både vinds- och källarförråd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 2
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 3

Gravensteinervägen 74

Lägenhet
Hälltorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 890 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
7 051 kr/mån
24 083 kr/m²

Varmt välkommen till familjevänliga Hälltorp och detta trevligt belägna bostadsrättsradhus! Här finner ni ett praktiskt boende med parkering i området och trevliga ytor för familjen. Bostadshuset byggdes 2021 så här bor du i ett energieffektivt och lättskött boende med plats för allt! Här har ni en stor och härlig altan om hela 36kvm samt en balkong i bästa söderläge. Bostadsytan disponeras över hall, sovrum, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt ett badrum med dusch i entréplan. Ovanvåning erbjuder allrum, badrum med badkar och två sovrum till. Här finns gott om plats till förvaring med två klädkammare, ett förråd samt ett uteförråd om 5kvm tillhörande bostaden. Här på Hälltorp bor ni i ett lugnt, familjevänligt och trivsamt område med närhet till det mesta. I området finns lekplatser, förskola och grundskola 1-9 samt goda bussförbindelser. I intilliggande Strömslund finner ni mataffär, flertalet grönområden, idrottsanläggning och motionsslingor. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sandviken 103, Öresjö, Lilla Edets kommun

Sandviken 103

Villa
Öresjö, Lilla Edets kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
90 m²
3 rum
3 160 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus, en oas av lugn och ro med närhet till naturen. På den rymliga tomten finns ett praktiskt garage med förråd, perfekt för förvaring av verktyg, trädgårdsredskap och annat du kan behöva. Dessutom finns en jordkällare, idealisk för att lagra mat och dryck på ett naturligt sätt. Här är det dessutom gångavstånd till en barnvänlig badplats! Huset erbjuder rymligt vardagsrum, praktiskt kök, två sovrum, tvättstuga och wc. Omgiven av vacker natur är detta hem en perfekt plats för den som älskar att vandra, cykla eller bara njuta av stillheten och fågelsången. Här kan du odla dina egna grönsaker, plocka bär i skogen och leva ett liv nära naturen. Välkommen att upptäcka ditt eget lilla paradis!

Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 750 kr/mån
25 385 kr/m²

Varmt välkommen till populära Tingvalla och en trevligt renoverad bostadsrätt med ett perfekt läge - ett stenkast från centrum! Här finner ni en ljus och fräsch bostadsrätt om 65kvm som har generösa ytor i alla rum. Med gedigen takhöjd, stora fönsterpartier med ljusinsläpp från båda håll och genomgående trägolv i hela lägenheten ger det hela bostaden ett harmoniskt helhetsintryck. Bostaden disponerat över en rejäl hall med mindre klädkammare, ett stort och rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning, rejält sovrum med gott om förvaring och ett badrum med dusch och ny inredning. Här finner ni gott om förvaring i såväl garderober som klädkammare och utöver dessa finns även ett vinds- och källarförråd tillhörande lägenheten. I avgiften till föreningen ingår utöver vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg - även hushållsel, tv och internet! Populära Tingvalla erbjuder ett perfekt läge intill centrum med närhet till resecentrum, Högskolan Väst och centrumkärnans utbud. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun
Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun, bild 2
Runda vägen 3, Torsred, Trollhättans kommun, bild 3

Runda vägen 3

Villa
Torsred, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 650 000 kr
194 + 117 m²
7 rum
907 m² tomt

Välkommen till Runda vägen 3 och denna rymliga familjevilla om hela 311 kvm användbar yta! Huset är uppförd i herrgårdsstil med valmat mansardtak som byttes 2019 och ett fristående garage. Invändigt erbjuder huset ytor utöver det vanliga med fyra sovrum, tre stora sällskapsutrymmen, gedigna förvaringsutrymmen och ett renoverat kök med utgång till den fina altanen med bästa solläge. Vidare har man en riktigt praktisk tvättstuga och två fräscha helkaklade badrum med golvvärme varav det ena med bastu och bubbelbadkar. Mycket lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till Skidstugans motions- och naturområden samt närhet till förskola och skola. Promenad- och cykelavstånd till centrum. Välkommen att boka visning!

  • Premium
Dieselloksgatan 11C, Innovatum, Trollhättans kommun
Dieselloksgatan 11C, Innovatum, Trollhättans kommun, bild 2
Dieselloksgatan 11C, Innovatum, Trollhättans kommun, bild 3

Dieselloksgatan 11C

Lägenhet
Innovatum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/7
6 301 kr/mån
36 869 kr/m²

Här finns nu chansen att förvärva en av de unika bostadsrätterna i Brf Turbinen på Innovatum området! Direkt när man kommer in i lägenheten möts man av den öppna och härliga planlösningen mellan kök och vardagsrum. Tilltalande Vedum-kök, helkaklat badrum med tvättdel, gäst-wc och tre sovrum med gott om förvaringsutrymmen och genomgående enstavsparkett. Två utgångar till den stora inglasade balkongen med skjutbara glas som har eftermiddags- och kvällssol samt utsikt ner mot kanalen. Parkering i garage, fina gemensamma ytor och gästlägenhet finns i föreningen. Ta chansen att bo på en historisk plats med kanalens alla fina promenadstråk precis utanför dörren. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mellanvägen 18, Vargön, Vänersborgs kommun

Mellanvägen 18

Radhus
Vargön, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 875 000 kr
77 m²
3 rum
318 m² tomt

Ett förtjusande enplansradhus förbereder sig för försäljning i en lugn stadsdel. Här omfamnas du av en vacker trädgård med trevliga ytor att sitta på. Dessutom spabad på baksidan. Barnomsorg ligger nära, och en mataffär gör vardagsinköp enkla. Det omgivande området erbjuder många promenadmöjligheter och närhet till Halleberg för spännande äventyr. Ett perfekt hem där bekvämlighet och natur möts harmoniskt. Välkommen med din intresseanmälan! Välkommen på visning!

Åsaka Lillgården, Väne Åsaka, Trollhättans kommun

Åsaka Lillgården

Villa
Väne Åsaka, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
65 m²
3 rum
1 657 m² tomt

Åsaka Lillgården är ett charmigt 1 1/2 plans hus med lantligt läge. Med sin karakteristiska röda färg och välbevarade yttre utstrålar huset en känsla av tradition och hemtrevnad. Det ligger inbäddat i en naturskön omgivning. Genomtänkt och praktisk planlösning som välkomnar boende med sin öppenhet och charm. På entréplanet finner du ett rymligt kök, entréhall, vardagsrum samt badrum. Dessutom finns ett uterum i anslutning till entrén. På andra våningen tar mysigheten över med ett charmigt sovrum som bjuder in till avkoppling och vila. De synliga takbalkarna ger rummet en rustik touch och en känsla av genuin karaktär. Det intilliggande allrummet på övervåningen erbjuder flexibilitet och extra utrymme för olika aktiviteter. På våning två finns också en balkong. Ett stenkast från huset finns busshållplats som gör det enkelt att ansluta till omgivande områden och centrum. I närheten finns en Ica butik som har öppet dygnet runt. På tomten finns förutom huset och bra parkeringsmöjligheter även med en förrådsbyggnad som är användbar för förvaring av redskap, trädgårdsutrustning och andra ägodelar. Denna extra utrymmesfunktion kompletterar husets funktionalitet och ger möjligheter till ordning och organisering.

  • Balkong
  • Uteplats
Snabbvingegatan 31, Lextorp, Trollhättans kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Snabbvingegatan 31

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
895 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
8 835 kr/mån
8 211 kr/m²

Välkomna till lugna och trevliga området kring Snabbvingegatan i Lextorp. Här finner ni ett trevligt bostadsrättsradhus i två plan med tre sovrum, två badrum, kök, tvättstuga, allrum, vardagsrum samt ett stort uterum. Här bor man riktigt bra med närhet till skolor, förskolor, matvarubutik samt E 45 för vidare transport mot tex Göteborg. Välkomna att boka visning

  • Plus
Hullsjö Herrgård 5, Hullsjön, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Hullsjö Herrgård 5

Villa
Hullsjön, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
139 + 40 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till Hullsjön och denna trevliga villa i 1 1/2 plan. Här erbjuds ett praktiskt hus uppfört 1989 inrymmande 5 rum och kök. Vidbyggt garage och uterum eller kanske blir det en ateljé framöver? Huset är målat utvändigt 2022. På tomten finns även uthus , vedbod och självklart även en flaggstång! Här bor du lantligt men ändå nära in till skolor, förskolor, affärer och Trollhättans centrum. Välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Bangatan 22, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 22

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
295 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
3 450 kr/mån
7 973 kr/m²

Välkommen till Bangatan 22. I denna lägenhet på ett rum och kök finner du fina detaljer och bra bekvämligheter. I vardagsrummer finner du fiskbensparkett i vardagsrummet. Sovalkonen lockar till avkoppling och ger en känsla av lugn och ro. För den som vill går här att skapa en avskild plats för sömn. Sätt dig ner och andas in den friska luften som strömmar in genom den franska balkongen. Köket är nyligen renoverat för att möta dagens standard och behov. Bra med förvaring i köket samt plats för matbord. Belägen på första våningen i en välskött förening erbjuder denna pärla inte bara stil och bekvämlighet, utan också låga avgifter och en trygg och välskött förening. Välkommen till ditt nya hem!

Kasvägen 1, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Kasvägen 1

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
159 m²
5 rum
881 m² tomt

Välkomna till Kasvägen 1, mitt i populära Skoftebyn. Nu förmedlar vi detta mycket fina hus uppfört 2007 med stort garage från 2015. Bostaden är modern och ljus med en härligt tomt. På entréplan möts vi av hall med klädkammare, kök med matplats, vardagsrum med matsalsdel och utgång till baksidan, sovrum, badrum och tvättstuga. Ovanvåningen innefattas av allrum, tre sovrum och badrum. Tomten består av gräsmatta, berg i dagen, förråd, växthus samt några träd. Här bor man riktigt bra i lugnt område med närhet till skolor, förskolor, natur och kommunikation till tex. centrum.. Varmt välkomna att boka visning!

Adolf Andersohnsgatan 3A, Mariero, Vänersborgs kommun

Adolf Andersohnsgatan 3A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
360 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/4
3 316 kr/mån
8 889 kr/m²

Välkommen till Adolf Andersohnsgatan 3A! Här finner du en lägenhet på ett rum och kök med stor inglasad balkong. Gott om förvaringsmöjligheter finns, vilket håller utrymmet organiserat och luftigt. Från balkongen, som är väl belägen med fri sikt åt väster och som är inglasad för att ge extra utrymme och komfort, kan man njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar. Lägenheten ingår i en välskött förening med låga avgifter och två förråd tillhörande lägenheten. Rymligt kök i lägenheten med gott om plats för matbord.

Bokgatan 14, Torpa, Vänersborgs kommun
  • Tis 13 aug kl 18:30

Bokgatan 14

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
139 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/4
5 561 kr/mån
2 059 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet på 67,5 kvm som erbjuder en harmonisk blandning av rymlighet, stil och bekvämlighet. Den första fördelen som möter dig är det rymliga köket, med köksinredning i snygg grön färg som skapar en frisk och inbjudande atmosfär. Köket är utformat för att vara både funktionellt och stilrent, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för matlagning och sociala tillfällen. Rymligt vardagsrum med stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig känsla i rummet. Sovrummet är rymligt och med bra garderober för förvaring. I lägenheten finns också en rymlig klädkammare. Badrummet har genomgått en renovering och erbjuder stor dusch samt tvättmaskin. Slutligen finns en inglasad balkong som förlänger boendeytan och erbjuder en härlig plats att njuta av frisk luft och utsikt året om. Sammanfattningsvis är denna tvårumslägenhet en perfekt balans mellan stil, funktionalitet och komfort. Med sina rymliga rum, moderna bekvämligheter och charmiga detaljer är det här ett hem att trivas i och att skapa minnen i.

  • Plus
  • Balkong
Flanaden 106, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 106

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 056 kr/mån
4 836 kr/m²

Denna lägenhet har genomgått en totalrenovering och erbjuder en modern och stilfull atmosfär. Badrummet är också nyrenoverat och har en stilren design med moderna bekvämligheter. Här finns även en egen tvättmaskin för din bekvämlighet, vilket gör det enkelt att hantera tvättbehovet utan att lämna hemmet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en mysig balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt över omgivningen. Lägenheten har också en praktisk klädkammare där du kan organisera dina kläder och skor på ett smidigt sätt förutom detta finns det ett förråd precis utanför ytterdörren. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på våning två en perfekt kombination av modern komfort och bekvämlighet, vilket gör den till det perfekta hemmet för dig att trivas i.

Kristinelund 225, Kristinelund, Vänersborgs kommun

Kristinelund 225

Tomt
Kristinelund, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
500 000 kr
1 420 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en villatomt i natursköna Kristinelund! Förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus på lantligt belägen tomt. Lantligt läge med naturen in på knuten men bara några minuter med bil från Vänersborgs centrum. Med cykel når du centrum på cirka 12 minuter. I centrum finns flera restauranger, butiker och affärer. Dessutom kan du resa till Göteborg på 50 minuter. Flera skolor och förskolor finns i centrum samt i Blåsut som bara ligger en kost väg från tomten. Vid nyproduktion är fastigheten även undantagen från fastighetsavgift de första 15 åren. I samband med köpet av tomten får du själv välja vilket hus du önskar bygga med Mariedalshus.se Välkommen att åka förbi tomten och titta på egen hand och varmt välkommen med er intresseanmälan!

Hedetorpet 32, Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Hedetorpet 32

Villa
Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
2 898 m² tomt

Välkomna till Hedetorpet 32 och denna trevliga fastighet om nästan hela 3000 kvm. På fastigheten är två byggnader uppföra, ett bostadshus om 60 kvm och en isolerad förrådsbyggnad om ca 25 kvm. Bostadshuset inrymmer kök med matplats, stort vardagsrum med kamin, helkaklat badrum samt mindre kontorsrum. Det finns altaner både på fram och baksida till bostadshuset. En härlig tomt omger byggnaderna med stor gräsyta samt orörd skogsmark. Cirka 150 meter från bostaden ligger vackra Öresjö med tillgång till brygga och båtplats. Här bor man med naturen och lugnet inpå husknuten samt gångavstånd till Öresjö. Varmt välkomna att boka visning !

Hästängegatan 32, Onsjö, Vänersborgs kommun
  • Budgivning pågår

Hästängegatan 32

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
107,7 m²
4 rum
vån 1/2
6 167 kr/mån
13 463 kr/m²

Välrenoverat radhus i bostadsrättsform. Trevlig planlösning med hall, kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och förråd i entréplan. Dessutom stort uterum och skyddad gräsyta på baksidan. På andra våning finner du tre sovrum, klädkammare och badrum. Till lägenheten hör ett garage. Lägenheten är belägen på populära Onsjö som erbjuder nära till förskola, skola, Brinkebergskulle och Onsjö golfklubb samt Brätte ridskola. Välkommen!

Bangårdsgatan 7, Tingvalla, Trollhättans kommun

Bangårdsgatan 7

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 175 000 kr
91,4 m²
3 rum
vån 1/5
6 107 kr/mån
34 737 kr/m²

Välkommen till en fantastisk 3:a i nyskick! Visningslägenheten i Brf Dicksonplatsen säljs nu som sista lägenhet i föreningen. Då det är en visningslägenhet så är allt nytt och ingen har bott i lägenheten. Det är inte ofta det finns möjlighet att flytta in i en ny lägenhet på Tingvalla med uteplats i sydvästläge in mot gården. Här erbjuds 91 välplanerade kvadratmeter med genomgående parkettgolv, ljusa väggar, stort och härligt kök, helkaklat badrum och ett trevligt vardagsrum med utgång till uteplats. Hiss och i källaren finns det 27 garageplatser varav 4 har billaddare. Perfekt boende för dig som prioriterar närhet till Resecentrum & Trollhättans centrum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bergkullevägen 73, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 73

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
84 m²
4 rum
109 m² tomt

Välkommen till Skoftebyn och detta fina radhus med stor altan i härligt söderläge. På framsidan finns en trevlig innergård med en rejäl grönyta och lekplats. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och i köket är det nyare köksmaskiner. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Nybyggt garage i länga med elport ingår. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Bangatan 10, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 12:30

Bangatan 10

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
290 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
3 313 kr/mån
7 838 kr/m²

Välkommen till trivsam etta i fint skick! Entréhall med avhängningsplats och garderober. Ljust allrum med rymlig sovalkov och fransk balkong. Köket har ljus inredning, spishäll, inbyggnadsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och matplats. Badrummet har nyare ytskikt och inrymmer toalett, tvättställ, dusch och handdukstork. Perfekt lägenhet för studenten, förstagångsköparen eller för dig som vill ha ett enkelt boende. Fiber finns installerat i alla lägenheter. I närheten finns livsmedelsbutik, pizzeria, apotek och sportcentrum vid Vänersborgs arena. Centrum finns på endast 1,5 km avstånd med sin trevliga gågata, bio, butiker och caféer. Härifrån kan du även ta dig vidare med både buss och tåg! Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
Kristinelund 215, Kristinelund, Vänersborgs kommun

Kristinelund 215

Tomt
Kristinelund, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 600 000 kr
1 484 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en villatomt med kommande nyproducerad villa i natursköna Kristinelund! Lantligt läge med naturen in på knuten men bara några minuter från Vänersborgs centrum. Tomten säljs med kontrakt på ett Mariedalshus. I tomtpriset ingår egen djupborrad brunn, en gemensamhetsanläggning som kommer att bildas för avloppet och vägen samt elanslutningen. Villan är i 1 plan om 144 kvm, 4 sovrum. Huset som kommer uppföras har stort rymligt kök och vardagsrum, 2 badrum, tvättstuga/groventré, tre sovrum, allrum samt klädkammare. Läs mer om leverantören här: https://mariedalshus.se/ Notera att de bilder som visas är exempel och att huset ännu inte är uppfört! Bilderna på villan är från en liknande villa och INTE det hus som ska byggas den som skall byggas här. Se filen: Kristinelund hus 1 för planlösningen. Priset anger dels priset för tomtköp inkl. markarbete, egen djupborrad brunn, avlopp på gemensamhetsanläggning samt anslutningsavgift el. För köp av denna tomt krävs också entreprenadavtal avseende Mariedalshus, hus 1-1501.

Visar 1 - 25 av 27