Entré Fastighetsförmedling

Entré Fastighetsförmedling

Mäklare

Karlstorpsvägen 108, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 108

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

925 000 kr

56 m²

2 rum

2 844 kr/mån

16 518 kr/m²

Vi har nu nöjet att förmedla denna trevliga tvåa på andra våning (hiss finns) på Karlstorp. Köket är ljust och fräsch med nyare kyl och frys, dessutom ett bra sovrum samt större vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. Här bor man riktigt bra med låg månadsavgift och med närhet till matvaruaffär, pizzeria, natur, bensinmack och E 45 för vidare färd mot till exempel Göteborg. Bara ca 25 meter från bostaden finns busshållplats för kommunikation ner till centrum eller Resecentrum. Välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Hiss
Starkeliden 3, Gärdhem, Trollhättans kommun

Starkeliden 3

Tomt
Gärdhem, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 275 000 kr

1 550 m² tomt

Nu finns möjligheterna att bli ägare till en riktigt fin tomt i Gärhem Artorp. Här har man sprängt och skavt av berget för att komma upp och få ett högre läge av tomten. Schaktningsarbetet/markarbete är utförda inför gjutning av platta och VA anslutningen, fiber samt el är förberedda vid tomtgräns.

 • Plus
Hästskovägen 19, Mariedal, Vänersborgs kommun

Hästskovägen 19

Radhus
Mariedal, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling

2 050 000 kr

171 m²

6 rum

375 m² tomt

Varmt välkomna till Hästskovägen och detta naturnära och familjevänliga område i Mariedal! Bekvämt beläget i området, med närhet från garagelänga och parkering når ni Hästskovägen 19 som angränsar härligt till ett skogsområde och ett stenkast från områdets lekplats. Här finner ni ett välbevarat bostadshus om ett och ett halvt plan med nyare tak, fönster och ytterdörrar. I bostadens nedre plan finner ni två sovrum, ett rejält vardagsrum med utgång till altan, kök med matplats, tvättstuga, två klädkammare och badrum med dusch och badkar. Det övre planet erbjuder två av sovrummen samt ett rymligt allrum, ett mindre rum som används som förråd, en klädkammare samt en toalett. I samfällighetsföreningens avgift ingår fjärrvärme, vatten och avlopp, fiber samt garageplats i länga och tillgång till parkeringsplats. I Mariedal bor ni med närhet till allt! Här i området finner ni mataffär, förskola och skola och ni bor familjevänligt med närhet till skog och natur. Här finns härliga promenadstråk intill bostadsområdet med närhet till såväl kanalen som till natursköna Önafors. Varmt välkomna att kontakt oss med din intresseanmälan!

Torsredsvägen 23, Torsred, Trollhättans kommun
 • Sön 5 feb kl 14:30
Torsredsvägen 23, Torsred, Trollhättans kommun, bild 2
Torsredsvägen 23, Torsred, Trollhättans kommun, bild 3

Torsredsvägen 23

Villa
Torsred, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

9 000 000 kr

399 m²

12 rum

5 002 m² tomt

Låt oss stolt presentera Torsreds gård - en unik fastighet anno 1500-tal, en historisk plats och starten av såväl Torsred samt Strömslund. Här har bland annat fältöverste Åke Bengtsson Färla, generalen George Carl Von Döbeln samt riksdagsmannen J F Dahllöf huserat genom åren. Från 1950 till 2000 ägdes fastigheten av Svenska Flygmotor AB och tjänade som tjänstebostad för företagets högre chefer. Här på historisk mark finner ni en exklusiv mangårdsbyggnad på ca 400 kvadratmeter i enastående skick! Mangårdsbyggnaden rymmer 12 r.o.k. med fantastiska sällskapsutrymmen. På fastigheten finner ni även en större garagebyggnad med två garageplatser och gott om övriga utrymmen, ett tilltaget växthus samt ett inglasat uterum. Interiört finner ni ett exklusivt och påkostat platsbyggt kök från Kvänum, tre badrum, en WC, flertalet sovrum (7-8 st.) samt stora sociala ytor. Invändigt finner ni detaljer så som högklassigt stengolv, vacker fiskbensparkett, handbyggda skåp och dörrar samt spegelpanel. Här finns även två entréer och en groventré. Ett tillfälle att förvärva en enastående fastighet som under historiens vingslag fått blomma ut och bli en del av Torsreds hjärta! Varmt välkomna att anmäla ert intresse! Huset är besiktigat och med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Östra Fjärilsvägen 185, Lextorp, Trollhättans kommun

Östra Fjärilsvägen 185

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

850 000 kr

79 m²

3 rum

5 805 kr/mån

10 759 kr/m²

På Östra Fjärilsvägen 185 finner ni denna välplanerade bostadsrätt i markplan med egen uteplats och trädgård! Här bor ni i lägenhet fast med hus-känsla. Bostaden erbjuder er 79 kvadratmeter fördelat på 3 r.o.k. samt badrum och egen tvättstuga. Stor trädgård med ett av områdets bästa lägen! I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt garage i länga och parkeringsplats! Lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, lekplatser, fotbollsplan, mataffär samt busskommunikationer. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Uteplats
Rostvägen 6A, Blåsut, Vänersborgs kommun

Rostvägen 6A

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling

3 975 000 kr

161 m²

6 rum

660 m² tomt

Varmt välkommen till denna nybyggda villa som har ett riktigt barnvänligt läge med närhet till förskola, skola och lekplatser. Luftig och trivsam villa med öppen planlösning mitt i mysiga Blåsut. Öppen planlösning och härlig takhöjd öppet till nock på ovanplan! Runt tre sidor av huset löper en altan med utgångar från kök/matplats, vardagsrum och tvättstuga. Utanför kök/matplats finns en stor härlig sittyta under en mycket stilfull pergola. Tomten är lättskött och vid entrén finns en grusbelagd uppfart med plats för bilarna. Vänersborg ligger mycket bra till med pendlarmöjligheter från Resecentrum. Här finns massor av vacker natur - skog, naturreservat, rekreation och sjöar med flera badstränder samt Vattenpalatset med sitt äventyrsbad och spa. Vänersborg bjuder även på ett rikt föreningsliv. Bara på sportcentrums åtta arenor finns möjlighet till många olika slags aktiviteter och vintertid omvandlas upplysta motionsspår till längdskidspår. Tycker du om att cykla finns flera leder att utnyttja. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Järnvägsgatan 13A, Centrum, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Järnvägsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

875 000 kr

42 m²

1.5 rum

2 430 kr/mån

20 833 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga etta med låg avgift i välskötta och populära brf Pallas! Här finner ni ett en praktiskt planerad bostadsrätt vars yta disponeras över ett fräscht kök med matplats från 2012, vardagsrum med en sovalkov samt ett badrum med dusch. I vardagsrummet finns en fransk balkong med vy mot innergården. Här bor ni kvadratsmart där sovalkoven inrymmer en dubbelsäng och det finns gott om förvaring i flertalet garderober i bostaden. Därtill finns det källarförråd till förvaring och bekvämlighet som såväl tvättmaskin som diskmaskin i bostaden. Järnvägsgatan är centralt beläget med gågatans utbud ett stenkast bort, fina promenadstråk runt kanalen och bekväm närhet till Trollhättan Resecentrum samt Högskolan Väst. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Plus
Repslagaregatan 1C, Tingvalla, Trollhättans kommun

Repslagaregatan 1C

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 095 000 kr

48,5 m²

2 rum

3 625 kr/mån

22 577 kr/m²

Varmt välkommen till populära Tingvalla och en bostadsrätt med ett perfekt läge - ett stenkast från centrum! Här finner ni en trevlig tvåa där bostadsytan disponeras över över hall, kök med matplats, ljust vardagsrum, ett sovrum med fyra garderob samt ett badrum med tvättmaskin. Bostaden erbjuder förvaring i garderober i sovrummet och utöver dessa finns två källarförråd tillhörande lägenheten. I avgiften till föreningen ingår utöver vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg - även tv och internet! Populära Tingvalla erbjuder ett perfekt läge intill centrum med närhet till resecentrum, Högskolan Väst och centrumkärnans utbud. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Halvors väg 135, Sandhem, Trollhättans kommun

Halvors väg 135

Lägenhet
Sandhem, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 690 000 kr

80,5 m²

3 rum

3 835 kr/mån

20 994 kr/m²

Varmt välkommen till välskötta och omtyckta HSB Brf Trastsångaren! Här finner ni nu en tilltalande bostadsrätt i markplan om tre rum och kök på populära Halvors väg. Här kommer det i månadsavgiften från 2024 att ingå internet 1000/1000 Mbit/s! Bostadsytan disponeras över kök från 2004, badrum från 2017, vardagsrum, klädkammare och två rejäla sovrum med förvaring i garderober. Från vardagsrummet nås en härlig inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol med vy mot innergården. Halvors väg är ett lugnt och familjevänligt område med direkt närhet till Sandhemsspåret och cykelavstånd till stan. Mycket trevlig och välskött förening med fina innergårdar, lekplatser och grönområden. I föreningen finns också samlingslokal, övernattningslägenhet och parkeringsplatser. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Balkong
Eklyckevägen 14C, Källstorp, Trollhättans kommun
 • Tor 2 feb kl 17:00

Eklyckevägen 14C

Lägenhet
Källstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 975 000 kr

66 m²

3 rum

4 067 kr/mån

29 924 kr/m²

Välkomna till Eklyckevägen 14 C! Här får man en riktigt fin lägenhet uppförd 2017 med genomgående ljusa och fräscha ytskikt, parkettgolv och en altan i bästa solläge. Bostaden inrymmer en ljus välkomnande hall, två sovrum, helkaklat badrum med tvättdel, ljust kök och ett vardagsrum med plats för soffgrupp. Parkering med strömuttag finns att hyra. Här bor ni bekvämt med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral men även centrum och Överby köpcentrum några minuter bort. Varmt välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Edsgatan 41, Nordstan, Vänersborgs kommun

Edsgatan 41

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 250 000 kr

74 m²

3 rum

5 698 kr/mån

16 892 kr/m²

Välkomna till en mycket fin lägenhet med ingång via loftgång. Kontakta mäklaren för visning! Lägenheten är ursprungligen en tvåa som byggts om på ett mycket yteffektivt sätt till en trea med två bra sovrum samt ett lättmöblerat mysigt vardagsrum. Allt utom badrummet renoverades 2020 med enhetliga golv och väggar och hela lägenheten är handikappanpassad. Köket är luftigt med stor matplats. Badrummet är stort och här finns även tvättmaskin och torktumlare. Parkeringsplats i garage ingår i månadsavgiften! Med ett mycket centralt läge har du nära till allt som centrum har att erbjuda och du har Vänerns strandpromenad och vackra Skräcklan endast en kort promenad bort. I parken finns flera badplatser, ett utegym, en båthamn, två lekplatser, flera grillplatser samt en kaffeservering som är öppen sommartid.

 • Plus
 • Hiss
Bangatan 33, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 33

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling

210 000 kr

26 m²

1 rum

2 357 kr/mån

8 077 kr/m²

Välkommen att boka visning 23 januari av denna mysiga etta med fransk balkong! Entréhall med avhängningsplats, garderob och städskåp. Ljust allrum med sovalkov och fransk balkong med fri utsikt mot sydväst. I sovalkoven får det gott och väl plats en 120-säng. Pentryt fick ny inredning 2014 och här finns vask, spis, kyl med frysfack och micro. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 1993 och inrymmer toalett, tvättställ och en rymlig dusch. Perfekt lägenhet för studenten eller förstagångsköparen. Föreningen installerar nu solcellspaneler, vilket kommer ha en positiv verkan på elkostnaderna. Fiber finns installerat i alla lägenheter. I närheten finns livsmedelsbutik, pizzeria, apotek och sportcentrum vid Vänersborgs arena. Centrum finns på endast 1,5 km avstånd med sin trevliga gågata, bio, butiker och caféer. Härifrån kan du även ta dig vidare med både buss och tåg! Säljarens egna ord: "Ljus trivsam lägenhet med eftertraktat fritt soligt sydvästläge på andra våningen, lämpar sig bra till ungdoms-/studentbostad för en till två personer. Ett perfekt billigt boende för mångskiftade naturupplevelser i rofylld miljö i detta vackra Vänerområde. Kombinera antingen studier, distansarbete eller rekreationsbehov med friluftsintressen som t. ex. cykling, vandring, skidåkning båtliv m.m. Däröver finns i Vänersborg ett livligt konst- och musikliv samt bussföretaget "Resemakarn". Vänersborg har via Västtågen (tågstation ca 1,5 km) mycket goda kommunikationer till Trollhättan, Göteborg samt bra förbindelser till Uddevalla och Herrljunga Borås". Varmt välkomna att boka visning!

Västra Fjärilsvägen 200, Lextorp, Trollhättans kommun
 • Tis 7 feb kl 17:00

Västra Fjärilsvägen 200

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 095 000 kr

140,5 m²

6 rum

7 563 kr/mån

7 794 kr/m²

Ett pangläge att förvärva detta bostadsrättsradhus på Västra Fjärilsvägen 200! Här bor du med två uteplatser, trädgård, egen entré, garage, p-plats och lugnt läge! Radhuset är fördelat på två plan där entréplan erbjuder stort kök med fullhöjdskyl och -frys och diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt och har utgång till den tidigare nämnda uteplatsen och trädgården. Vidare finns ett sovrum, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, en helkaklad toalett (förberedd för dusch om man önskar) samt ett förrådsutrymme. Ovanvåningen är uppdelad på tre sovrum, ett allrum med utgång till balkong och ett badrum med duschkabin. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
Björkvägen 19, Halvorstorp, Trollhättans kommun

Björkvägen 19

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

90 m²

4 rum

870 m² tomt

Varmt välkomna till Halvorstorp och till Björkvägen 19! Här saluförs efter semestern ett charmigt enplanshus med källare i ett skyddat läge på behagligt avstånd i från biltrafik. Fastigheten har en gedigen uppfart med plats för flera bilar, en härlig trädgård med två äppleträd samt en altan i bästa solläge! Väl på plats inne i fastigheten möts ni av en tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum, gedigna sovrum samt kamin. I källarplan har nuvarande ägare ett av sina sovrum, klädkammare, groventré samt garage. Detta är verkligen ett mysigt hus för den mindre familjen. Här bor ni på behagligt avstånd i från skolor, förskolor, matbutiker samt grönområden. Detta är en bostad ni inte vill missa, välkomna att anmäla intresse.

Drottninggatan 46B, Centrum, Trollhättans kommun

Drottninggatan 46B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

950 000 kr

40,5 m²

1.5 rum

3 203 kr/mån

23 457 kr/m²

Med lugnt läge, Högskolan väst runt hörnet och centrum inom några minuter hittar ni denna trevliga tvårumslägenhet! Bostaden är belägen högst upp i huset och från den franska balkongen har man utsikt mot Dahllöfs park. Här bor man i en ljus lägenhet med fönster i två väderträck och läckra detaljer. Originalköket har bevarats men fräschats upp med ny färg, diskmaskin har installerats och tegelväggen har tagits fram för rustik känsla. Vardagsrummet är lättmöblerat och känns luftigt tack vare den franska balkongen. Från vardagsrummet nås bostadens sovrum som i originalplanlösningen var matrummet. Här ryms bred säng och extra förvaring. Den helkaklade badrummet erbjuder dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Torparegatan 26, Kronogården, Trollhättans kommun

Torparegatan 26

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

250 000 kr

36 m²

1 rum

2 828 kr/mån

6 944 kr/m²

NYTT PRIS! Endast en trappa upp finner ni denna praktiska enrumslägenheten med sovalkov! Här bor du i en ljus och trevlig lägenhet med genomgående ljusa golv, vitmålade väggar och stora fönster. Köket är utrustat med spis, kyl/frys, god förvaring och rymmer ett köksbord. I allrummet ryms soffa och dubbelsäng i sovalkoven. Vidare har lägenheten ett stamrenoverat badrum med såväl badkar som tvättmaskin. Hallen har fyra inbyggda garderober och mer förvaring hittar ni i källarförrådet som tillhör lägenheten. Dessutom finns det möjlighet till snabbt tillträde om en köpare önskar! Bostadsrättsföreningen HSB brf Stigbygeln är en stabil förening och erbjuder gott om parkeringsplatser - det finns lediga i dagsläget som en köpare kan få tillgång till omgående. Vidare kräver föreningen att man måste uppvisa ett arbetsgivarintyg om anställning de kommande 6 månaderna efter tillträde för att bli medlem i föreningen (d.v.s. för att få köpa lägenheten). Varmt välkommen att boka in tid för visning eller höra av er för privat visning!

Visar alla 16