Mäklare Daniel Nilsson

Daniel Nilsson

Om mig

Jag gillar att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad, styling och hela vägen till försäljning. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och era potentiella köpare. Det är viktigt för mig att ni likaså era spekulanter känner er trygga genom hela processen. En genuin Trollhättebo med rötterna i idrotten, så skulle man kunna beskriva mig. Välkommen att kontakta mig !

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Margaretavägen 110, Dannebacken, Trollhättans kommun

Östra Margaretavägen 110

Radhus
Dannebacken, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
86 + 85 m²
7 rum
273 m² tomt

Välkomna till Östra Margaretavägen och detta radhus om 171 användbar yta fördelat på entréplan 86 kvm och källare 85 kvm. Här får man tre sovrum, kök, matplats, badrum och vardagsrum på entréplan. I källaren finner vi gillestuga, allrum, tvättstuga, hobbyrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Här bor man i trevligt och lugnt område med närhet till skolor, förskolor, natur, friluftsområden och matvarubutiker. Bostaden är välskött men i visst behov av modernisering. Varmt välkomna att boka visning!

Betesgatan 66, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Betesgatan 66

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
84 m²
4 rum
115 m² tomt

Välkomna till detta renoverade (2020-2023) radhus i trevliga Skoftebyn. Här möts man av en hall med öppen planlösning mot mycket fint Ballingslöv kök med matplats. Längre in har vi vardagsrummet med utgång till altan och trädgård. På ovanvåningen finns tre bra sovrum och ett helkaklat badrum. Bostaden är riktigt välskött med ljusa moderna färger. Här kan man bara flytta in och njuta av bostaden och det trevliga området den ligger i. Här finns också garage i länga, gemensam tvättstuga och lekplats i området. Området är barnvänligt med närhet till skola och förskola, bussförbindelser samt promenadavstånd till såväl Slätthults naturområde som kanalens alla fina promenadstråk.

  • Uteplats
Ljungvägen 124, Kaggetorp, Trollhättans kommun

Ljungvägen 124

Lägenhet
Kaggetorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/2
7 126 kr/mån
16 143 kr/m²

Välkomna till denna mycket välplanerade och trevliga bostadsrätt om hela 105 kvm på andra våning i Kaggetorp. Bostaden är mycket välskött med flertalet förvaringsmöjligheter. Här får man tre bra sovrum, kök med matplats, stort vardagsrum samt två badrum i fint skick. Bostaden ligger riktigt bra i området med balkonger på både fram (morgonsol)och baksida (dag och kvällssol), båda renoverade 2021. Här har man närhet till skolor, förskolor samt friluftsområde och matvarubutiker. Området är lugnt, tryggt och populärt bland Trollhätteborna. Välkomna att boka visning !

  • Balkong
Slättbergsvägen 1B, Stavre, Trollhättans kommun

Slättbergsvägen 1B

Lägenhet
Stavre, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
575 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 861 kr/mån
15 132 kr/m²

Nu finns möjligheten att bli innehavare av denna etta på nedersta våningen med närhet till både matvarubutik, pizzeria, centrum, högskola och järnvägsstation. Lägenheten är välplanerad och renoverad från 2022 och framåt. Här bor man i lugna och populära HSB Brf Gräsanden! Det finns en härlig balkong i sydvästligt läge. Från lägenheten har man tvättstuga i källaren och förråd på vinden. Välkomna att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Björndalsvägen 4A, Björndalen, Trollhättans kommun

Björndalsvägen 4A

Lägenhet
Björndalen, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
3 923 kr/mån
17 574 kr/m²

Välkomna till denna mycket fina lägenhet på andra våning med balkong ut mot vackra Björndalen. Här bor man i en tvåa om 68 kvm fördelat på hall, kök (2018) med matplats, vardagsrum, sovrum (nymålat) och kombinerat badrum med tvättstuga (2022) och två rejäla klädkammare. Bostaden är smakfullt renoverad med moderna färger. Här bor man med närhet till skola och förskola, naturen och köpcentret Överby. Välkomna att boka visning!

  • Balkong
Porsvägen 14, Halvorstorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Porsvägen 14

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 975 000 kr
145 + 74 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Välkomna till Halvorstorp och detta mycket fina enplanshus med tre sovrum, stort vardagsrum med kamin, rymligt kök med äldre järnspis, två badrum och stort vidbyggt garage. Hela bostaden samt garaget värms upp av vattenburen golvvärme. Bostaden har installerad centraldammsugare och tomten är friköpt. Här kommer man trivas i ett lugnt område med insys skyddad baksida. Trädgården är välskött och på baksidan har man en större altan med utekök och fristående uterum. Mindre stuga för förvaring finns i ena änden av tomten och gräset sköts av en robotgräsklippare. Från bostaden har man ett stenkast till naturen och det finns flertalet skolor och förskolor i området. Varmt välkomna att boka visning !

  • Uteplats
Halvors väg 161, Sandhem, Trollhättans kommun

Halvors väg 161

Lägenhet
Sandhem, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 164 kr/mån
19 814 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och ljusa lägenhet på Sandhem. Bostaden ligger på andra våning med två bra sovrum, större vardagsrum med balkong (söderläge), nyare kök och vitvaror från 2021, rymlig klädkammare och ett badrum med dusch. Alla innerdörrar med karm är nyligen bytta (2024 av fackmän). Här är trivseln hög och man bor i lugnt och tryggt område med naturen ett stenkast bort. Skolor, förskolor, matvarubutiker och friluftsområde ligger inom gångavstånd. Från bostaden har man cirka 50 m till busshållplats som kan ta en till stadskärnan, resecentrum eller vidare färd mot andra stadsdelar på 10-15 minuter. Brf Trastsångaren är en skuldfri förening med gott rykte samt ordning och reda.

Hedetorpet 32, Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Hedetorpet 32

Villa
Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
2 898 m² tomt

Välkomna till Hedetorpet 32 och denna trevliga fastighet om nästan hela 3000 kvm. På fastigheten är två byggnader uppföra, ett bostadshus om 60 kvm och en isolerad förrådsbyggnad om ca 25 kvm. Bostadshuset inrymmer kök med matplats, stort vardagsrum med kamin, helkaklat badrum samt mindre kontorsrum. Det finns altaner både på fram och baksida till bostadshuset. En härlig tomt omger byggnaderna med stor gräsyta samt orörd skogsmark. Cirka 150 meter från bostaden ligger vackra Öresjö med tillgång till brygga och båtplats. Här bor man med naturen och lugnet inpå husknuten samt gångavstånd till Öresjö. Varmt välkomna att boka visning !

Bergkullevägen 287, Sylte, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Bergkullevägen 287

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
475 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 158 kr/mån
6 051 kr/m²

Välkommen till Bergkullevägen 287 och denna bra planerade lägenhet längst ut på loftgång (ingen insyn). Bostaden erbjuder stort vardagsrum, kök med matplats, två bra sovrum, badrum från 2018 samt större klädkammare för förvaring. Från loftgången får man förmiddagssol och balkongen erbjuder eftermiddagssol. Här bor man i lugnt område med närhet till natur, matvarubutik, skola och förskola. I källaren finns tvättstuga samt stort eget förråd. Varmt välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Karlstorpsvägen 121, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 121

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
465 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/3
2 956 kr/mån
14 091 kr/m²

Välkommen till Karlstorpsvägen och denna trevligt renoverade etta. Lägenheten inrymmer hall med bra avhängnings möjligheter, ljust badrum, stort rum med plats för både soffgrupp och större säng samt ett kök med ny maskinell utrustning från 2019. Här bor du billigt i välskött förening som under 2020 bytt fönster i fastigheten, Planlösningen är väl genomtänkt med bland annat flertalet garderober i lägenheten för förvaring. I källaren finner man källarförråd, tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd. Från bostaden har man närhet till busskommunikationer och endast 10 minuters cykeltur till Centrum, Högskolan Väst och Resecentrum. Dessutom finns goda möjligheter till rekreation i grönområden som finns i närheten.

Visar alla 10