Mäklare Daniel Nilsson

Daniel Nilsson

Om mig

Jag gillar att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad, styling och hela vägen till försäljning. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och era potentiella köpare. Det är viktigt för mig att ni likaså era spekulanter känner er trygga genom hela processen. En genuin Trollhättebo med rötterna i idrotten, så skulle man kunna beskriva mig. Välkommen att kontakta mig !

Mäklarens försäljning på Hemnet
Snabbvingegatan 31, Lextorp, Trollhättans kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Snabbvingegatan 31

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
895 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
8 835 kr/mån
8 211 kr/m²

Välkomna till lugna och trevliga området kring Snabbvingegatan i Lextorp. Här finner ni ett trevligt bostadsrättsradhus i två plan med tre sovrum, två badrum, kök, tvättstuga, allrum, vardagsrum samt ett stort uterum. Här bor man riktigt bra med närhet till skolor, förskolor, matvarubutik samt E 45 för vidare transport mot tex Göteborg. Välkomna att boka visning

  • Plus
Kasvägen 1, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Kasvägen 1

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
159 m²
5 rum
881 m² tomt

Välkomna till Kasvägen 1, mitt i populära Skoftebyn. Nu förmedlar vi detta mycket fina hus uppfört 2007 med stort garage från 2015. Bostaden är modern och ljus med en härligt tomt. På entréplan möts vi av hall med klädkammare, kök med matplats, vardagsrum med matsalsdel och utgång till baksidan, sovrum, badrum och tvättstuga. Ovanvåningen innefattas av allrum, tre sovrum och badrum. Tomten består av gräsmatta, berg i dagen, förråd, växthus samt några träd. Här bor man riktigt bra i lugnt område med närhet till skolor, förskolor, natur och kommunikation till tex. centrum.. Varmt välkomna att boka visning!

Hedetorpet 32, Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Hedetorpet 32

Villa
Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
2 898 m² tomt

Välkomna till Hedetorpet 32 och denna trevliga fastighet om nästan hela 3000 kvm. På fastigheten är två byggnader uppföra, ett bostadshus om 60 kvm och en isolerad förrådsbyggnad om ca 25 kvm. Bostadshuset inrymmer kök med matplats, stort vardagsrum med kamin, helkaklat badrum samt mindre kontorsrum. Det finns altaner både på fram och baksida till bostadshuset. En härlig tomt omger byggnaderna med stor gräsyta samt orörd skogsmark. Cirka 150 meter från bostaden ligger vackra Öresjö med tillgång till brygga och båtplats. Här bor man med naturen och lugnet inpå husknuten samt gångavstånd till Öresjö. Varmt välkomna att boka visning !

Karlstorpsvägen 121, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 121

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
450 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/3
3 045 kr/mån
13 636 kr/m²

Välkommen till Karlstorpsvägen och denna trevligt renoverade etta. Lägenheten inrymmer hall med bra avhängnings möjligheter, ljust badrum, stort rum med plats för både soffgrupp och större säng samt ett kök med ny maskinell utrustning från 2019. Här bor du billigt i välskött förening som under 2020 bytt fönster i fastigheten, Planlösningen är väl genomtänkt med bland annat flertalet garderober i lägenheten för förvaring. I källaren finner man källarförråd, tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd. Från bostaden har man närhet till busskommunikationer och endast 10 minuters cykeltur till Centrum, Högskolan Väst och Resecentrum. Dessutom finns goda möjligheter till rekreation i grönområden som finns i närheten..

Visar alla 4