Mäklare Daniel Nilsson

Daniel Nilsson

Om mig

Jag gillar att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad, styling och hela vägen till försäljning. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både er som säljare och era potentiella köpare. Det är viktigt för mig att ni likaså era spekulanter känner er trygga genom hela processen. En genuin Trollhättebo med rötterna i idrotten, så skulle man kunna beskriva mig. Välkommen att kontakta mig !

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gökottevägen 40, Stavre, Trollhättans kommun
 • Mån 27 maj kl 16:45

Gökottevägen 40

Villa
Stavre, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 825 000 kr
120 + 27 m²
4 rum
295 m² tomt

Välkomna till trevliga och lugna Gökottevägen. Här bor man med närhet till förskolor, skolor, matvarubutik, friluftsområden och kommunikation till centrum. Området är dessutom mycket barnvänligt med stora grönytor på både fram och baksida för lek. Bostaden innefattas idag av tre sovrum, stort vardagsrum med tillhörande uterum, kök med matplats, tvättstuga, badrum och toalett. Om man önskar kan man med lätthet göra ytterligare ett sovrum/kontor. Uterummet omsluts av stor altan med utekök och pergola samt uteförråd för bra förvaring. Trädgården är välskött med fruktträd och odlingsmöjligheter. Här får man ett riktigt bra ombonat och gediget hus i populärt område. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
Artorp Lövkärrsmaden 2, Artorp, Trollhättans kommun
 • Tis 28 maj kl 16:30

Artorp Lövkärrsmaden 2

Villa
Artorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
58 + 14 m²
3 rum
2 200 m² tomt

Med naturen vid husknuten och en riktigt härlig välskött trädgård ligger denna bostad idylliskt utanför Upphärad. Söker man lugnet och harmonin har ni hittat rätt bland bostadsannonserna. Bostaden innefattas av dusch, toalett, kök med matplats, vardagsrum, sovrum och kontor/sovrum. Kök, matplats och vardagsrum genomsyras av en öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Här får man både inglasat uterum och altan i bra solläge. Tar vi några steg ut från bostaden når vi det mycket rymliga dubbelgaraget och en välskött trädgård med odlingsmöjligheter, bärbuskar och äppleträd. Dessutom finns en gäststuga för vänner på besök. Från bostaden har man 200 meter till populär gårdsbutik och loppmarknad samt några hundra meter till sjö. Gillar man golf finns möjligheter då Kobergs golfklubb ligger i närheten. Varmt välkomna att boka visning till denna trevliga bostad!

 • Plus
 • Uteplats
Stockrosvägen 9, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Stockrosvägen 9

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 675 000 kr
108 + 148 m²
6 rum
811 m² tomt

Just nu förbereder vi en försäljning av denna mycket trevliga villa på Stockrosvägen på gränsen mellan Karlstorps och Skoftebyn. I dagsläget får man här fem sovrum fördelat på de tre planen. Köket är rymligt och modernt med trevlig köksö. Större vardagsrum med matplats del samt stora fönster för härligt ljusinsläpp. I källaren finns gillestuga, två sovrum, bastu, tvättstuga och gott om förvaring. Här bor man på lugn gata med närhet till skola, förskola samt Trollhättans vackra slussområde. Kontakta ansvarig fasighetsmäklare för intresseanmälan och eventuellt förhandsvisning !

Snabbvingegatan 31, Lextorp, Trollhättans kommun

Snabbvingegatan 31

Lägenhet
Lextorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
895 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
8 835 kr/mån
8 211 kr/m²

Välkomna till lugna och trevliga området kring Snabbvingegatan i Lextorp. Här finner ni ett trevligt bostadsrättsradhus i två plan med tre sovrum, två badrum, kök, tvättstuga, allrum, vardagsrum samt ett stort uterum. Här bor man riktigt bra med närhet till skolor, förskolor, matvarubutik samt E 45 för vidare transport mot tex Göteborg. Välkomna att boka visning

 • Plus
Halvors väg 101, Sandhem, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Halvors väg 101

Radhus
Sandhem, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 025 000 kr
109 m²
4 rum
331 m² tomt

Välkomna till Sandhem och detta kedjehus. Bostaden innefattas av tre sovrum, kök med matplats, vardagsrum, badrum, toalett och tvättstuga. Garaget med förrådsdel ligger vidbyggt med parkering utanför garaget. Bostaden har ett renoverings och moderniseringsbehov vilket gör det möjligt att skapa sig ett riktigt fint boende i trevligt och populärt område. Från bostaden har man närhet till kommunikation mot centrum, skolor, förskolor, matvarubutiker och friluftsområde. Varmt välkomna att boka visning !

 • Uteplats
Kasvägen 1, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Kasvägen 1

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 125 000 kr
159 m²
5 rum
881 m² tomt

Välkomna till Kasvägen 1, mitt i populära Skoftebyn. Nu förmedlar vi detta mycket fina hus uppfört 2007 med stort garage från 2015. Bostaden är modern och ljus med en härligt tomt. På entréplan möts vi av hall med klädkammare, kök med matplats, vardagsrum med matsalsdel och utgång till baksidan, sovrum, badrum och tvättstuga. Ovanvåningen innefattas av allrum, tre sovrum och badrum. Tomten består av gräsmatta, berg i dagen, förråd, växthus samt några träd. Här bor man riktigt bra i lugnt område med närhet till skolor, förskolor, natur och kommunikation till tex. centrum.. Varmt välkomna att boka visning!

Ljungvägen 124, Kaggetorp, Trollhättans kommun

Ljungvägen 124

Lägenhet
Kaggetorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 625 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/2
7 126 kr/mån
15 476 kr/m²

Välkomna till denna mycket välplanerade och trevliga bostadsrätt om hela 105 kvm på andra våning i Kaggetorp. Bostaden är mycket välskött med flertalet förvaringsmöjligheter. Här får man tre bra sovrum, kök med matplats, stort vardagsrum samt två badrum i fint skick. Bostaden ligger riktigt bra i området med balkonger på både fram (morgonsol)och baksida (dag och kvällssol), båda renoverade 2021. Här har man närhet till skolor, förskolor samt friluftsområde och matvarubutiker. Området är lugnt, tryggt och populärt bland Trollhätteborna. Välkomna att boka visning !

 • Balkong
Porsvägen 14, Halvorstorp, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Porsvägen 14

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 975 000 kr
145 + 74 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Välkomna till Halvorstorp och detta mycket fina enplanshus med tre sovrum, stort vardagsrum med kamin, rymligt kök med äldre järnspis, två badrum och stort vidbyggt garage. Hela bostaden samt garaget värms upp av vattenburen golvvärme. Bostaden har installerad centraldammsugare och tomten är friköpt. Här kommer man trivas i ett lugnt område med insys skyddad baksida. Trädgården är välskött och på baksidan har man en större altan med utekök och fristående uterum. Mindre stuga för förvaring finns i ena änden av tomten och gräset sköts av en robotgräsklippare. Från bostaden har man ett stenkast till naturen och det finns flertalet skolor och förskolor i området. Varmt välkomna att boka visning !

 • Uteplats
Hedetorpet 32, Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Hedetorpet 32

Villa
Öresjö Hedetorpet, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
2 898 m² tomt

Välkomna till Hedetorpet 32 och denna trevliga fastighet om nästan hela 3000 kvm. På fastigheten är två byggnader uppföra, ett bostadshus om 60 kvm och en isolerad förrådsbyggnad om ca 25 kvm. Bostadshuset inrymmer kök med matplats, stort vardagsrum med kamin, helkaklat badrum samt mindre kontorsrum. Det finns altaner både på fram och baksida till bostadshuset. En härlig tomt omger byggnaderna med stor gräsyta samt orörd skogsmark. Cirka 150 meter från bostaden ligger vackra Öresjö med tillgång till brygga och båtplats. Här bor man med naturen och lugnet inpå husknuten samt gångavstånd till Öresjö. Varmt välkomna att boka visning !

Bergkullevägen 287, Sylte, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Bergkullevägen 287

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
475 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 158 kr/mån
6 051 kr/m²

Välkommen till Bergkullevägen 287 och denna bra planerade lägenhet längst ut på loftgång (ingen insyn). Bostaden erbjuder stort vardagsrum, kök med matplats, två bra sovrum, badrum från 2018 samt större klädkammare för förvaring. Från loftgången får man förmiddagssol och balkongen erbjuder eftermiddagssol. Här bor man i lugnt område med närhet till natur, matvarubutik, skola och förskola. I källaren finns tvättstuga samt stort eget förråd. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Karlstorpsvägen 121, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 121

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
450 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/3
3 045 kr/mån
13 636 kr/m²

Välkommen till Karlstorpsvägen och denna trevligt renoverade etta. Lägenheten inrymmer hall med bra avhängnings möjligheter, ljust badrum, stort rum med plats för både soffgrupp och större säng samt ett kök med ny maskinell utrustning från 2019. Här bor du billigt i välskött förening som under 2020 bytt fönster i fastigheten, Planlösningen är väl genomtänkt med bland annat flertalet garderober i lägenheten för förvaring. I källaren finner man källarförråd, tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd. Från bostaden har man närhet till busskommunikationer och endast 10 minuters cykeltur till Centrum, Högskolan Väst och Resecentrum. Dessutom finns goda möjligheter till rekreation i grönområden som finns i närheten..

Visar alla 11