Mäklare Daniel Nilsson

Daniel Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Soldatgatan 8, Kronogården, Trollhättans kommun

Soldatgatan 8

Villa
Kronogården, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

2 395 000 kr

103 m²

7 rum

660 m² tomt

Välkomna till lugna och trevliga Soldatgatan. Här får man en enplansvilla med källare där entréplan renoverats. Bostaden innefattas på entréplan av trevligt kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till uterum, tre sovrum och badrum med golvvärme. I källarplanet finner man stor gillestuga, tre rum, tvättstuga, badrum med bastu samt flera förråd för förvaring, verkstadsrum och uppgång till garage. Här bor man med närhet till natur, idrottsplats och kommunikationer mot Trollhättans centrala delar. Ett bra hus i trivsamt område. Välkomna att boka visning !

Kaggetorpsvägen 187, Kaggetorp, Trollhättans kommun

Kaggetorpsvägen 187

Lägenhet
Kaggetorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

995 000 kr

78 m²

4 880 kr/mån

12 756 kr/m²

Nu förmedlar vi denna fina tvåa på andra våning med balkong i populära föreningen Silvertärnan på Kaggetorp. Bostaden har en bra planlösning, ett fräscht badrum, fint Härjedalskök och stort vardagsrum med utgång till balkong med vacker natur runt hörnet. Här bor man med andra ord riktigt bra med närhet till skolor, förskolor, natur och matvarubutiker. I bostadsrättsföreningen finns två gemensamma tvättstugor, varav en för grovtvätt. Föreningslokal, bastu och övernattningsrum går att hyra. Hobbyrum för att tillgå för snickeri/målning. Varmt välkomna att boka visning.

Bergkullevägen 458, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 458

Radhus
Sylte, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 975 000 kr

154 m²

6 rum

327 m² tomt

Välkommen till detta trevliga gavelradhus med fyra till fem sovrum, stort vardagsrum med kamin, mysigt kök och insynsskyddad trädgård. Från köksfönstret ser man lekpark och härlig grönska. Här bor man riktigt bra med närhet till bland annat matvaruaffär, skolor, förskolor samt E45 för vidare färd mot exempelvis Göteborg. Här kan man bara flytta in eller om ni vill förändra så finns alla möjligheter för er att skapa ert drömboende. Välkomna att boka visning !

Idrottsvägen 19A, Götalunden, Trollhättans kommun

Idrottsvägen 19A

Lägenhet
Götalunden, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 025 000 kr

53 m²

2 rum

4 952 kr/mån

19 340 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina gavel 2:a på tredje våning i trevliga och populära Götalunden. Bostaden erbjuder en bra planlösning, ljusa fräscha ytskikt, burspråk och en härlig inglasad balkong med sol på dagen och kvällen! Här får man en riktigt bra lägenhet med närhet till både resecentrum och centrumkärnan med alla restauranger, affärer och trevliga caféer. Mataffärer, idrottsplatser och härliga grönområden finns också nära till hands. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av garderober och en stor klädkammare. Välkommen på visning!

Bergkullevägen 290, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 290

Radhus
Sylte, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

2 325 000 kr

168 m²

7 rum

373 m² tomt

Välkomna till ett riktigt trevligt 1 1/2 plans kedjehus på Bergkullevägen 290 där bostaden ligger med hörntomt. Här får man bland annat fyra sovrum, kök med matplats, stort vardagsrum med plats för större soffgrupp och matsalsbord, två badrum och en toalett. Bostaden är riktigt rymlig med plats för den stora familjen. Här bor man med närhet till skolor och förskolor, matvarubutik, natur och E45. Välkomna att boka visning !

Visar alla 5