Mäklare Sophia Lantz

Sophia Lantz

Om mig

Som född och uppvuxen i Trollhättan och med många års arbetserfarenhet i Vänersborg kan jag tvåstad. Att kombinera min kunskap om Trollhättan och Vänersborg, mitt stora intresse för personliga möten och min empati för att hjälpa andra människor känns som en självklarhet och ett vinnande koncept. Jag vill hjälpa till att uppnå just era förväntningar, oberoende om ni ska köpa eller sälja er bostad. Varmt välkomna att höra av er till mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergkullevägen 201, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 201

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 334 kr/mån
8 182 kr/m²

Varmt välkommen till familjevänliga Bergkullevägen! Här finner ni en bostadsrätt om två rum och kök med praktiskt läge intill parkeringen. Bostadsytan disponeras över hall med rejäl garderob med skjutdörrar, kök med matplats, stort vardagsrum, sovrum med två garderober samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden helrenoverades under 2009 med nytt kök och ekparkett i alla rum och har försetts med nya rostfria vitvaror 2021. Här på Bergkullevägen bor ni bekvämt med välskött förening som har trevliga innergårdar och fina promenadstigar i närområdet. Det är gång och cykelavstånd till Sylte center med mataffär och apotek samt förskola, skola och goda kommunikationer i närområdet. Varmt välkommen att boka visning!

Lilla Vårviksvägen 48, Björndalen, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Lilla Vårviksvägen 48

Radhus
Björndalen, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
110 m²
5 rum
859 m² tomt

Varmt välkommen till populära Björndalen och tillfället att förvärva ett riktigt trevligt kedjehus om två plan på familjevänliga Lilla Vårviksvägen! Här på Lilla Vårviksvägen finner ni ett praktiskt boende med en av de större trädgårdarna i området! Här finner ni ett trevligt bostadshus på hörntomt med parkering på uppfart och i garage med praktisk förrådsdel. Husets baksida erbjuder ett trevligt uterum med träaltan i västerläge och stor trädgård för odling och planteringar. Bostaden disponeras över två plan där ovanvåningen erbjuder tre ljusa och trevliga sovrum med flertalet garderober och ett stort badrum med tvätt-del. Bottenplan inrymmer hall med förråd under trappan, ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning till kök och matplats, ett sovrum och badrum med dusch. Uterummet nås från vardagsrummet. Bostaden har uppfräschat kök från 2018 samt nytt yttertak 2011. Fiber finns indraget! I Björndalen bor ni lugnt och bekvämt i ett mycket trevligt och barnvänligt område med närhet till allt! Skola och förskola finner ni ett stenkast bort och ner till centrum eller till Överby köpcentrum tar ni er på några minuter. Varmt välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan redan idag!

 • Uteplats
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun
 • Ons 28 feb kl 17:00
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 804 kr/mån
25 385 kr/m²

Varmt välkommen till populära Tingvalla och en trevligt renoverad bostadsrätt med ett perfekt läge - ett stenkast från centrum! Här finner ni en ljus och fräsch bostadsrätt om 65kvm som har generösa ytor i alla rum. Med gedigen takhöjd, stora fönsterpartier med ljusinsläpp från båda håll och genomgående trägolv i hela lägenheten ger det hela bostaden ett harmoniskt helhetsintryck. Bostaden disponerat över en rejäl hall med mindre klädkammare, ett stort och rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning, rejält sovrum med gott om förvaring och ett badrum med dusch och ny inredning. Här finner ni gott om förvaring i såväl garderober som klädkammare och utöver dessa finns även ett vinds- och källarförråd tillhörande lägenheten. I avgiften till föreningen ingår utöver vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg - även hushållsel, tv och internet! Populära Tingvalla erbjuder ett perfekt läge intill centrum med närhet till resecentrum, Högskolan Väst och centrumkärnans utbud. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Premium
Eklyckevägen 6E, Källstorp, Trollhättans kommun

Eklyckevägen 6E

Lägenhet
Källstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 269 kr/mån
28 333 kr/m²

Varmt välkommen till Källstorp och populära bostadsrättsföreningen Källstorpslyckan! Här kommer möjligheten att förvärva en ljus och fräsch fyra med härligt hörnläge och balkong i bästa solläge. Bostadsrätten inrymmer rejäl hall med klädkammare, helklaklat badrum med tvättdel, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt tre sovrum. Här är det genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt i hela lägenheten - här det är bara att flytta in! Från kök och vardagsrum nås en stor möblerbar balkong. Till bostaden hör ett förråd i förrådsbyggnad vid husets entré och möjlighet till parkeringsplats finns. I Källstorp bor ni bekvämt med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral men även Trollhättan centrum och Överby Köpcentrum några minuter bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Plus
 • Balkong
Baldersvägen 1, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Baldersvägen 1

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
204 + 11 m²
8 rum
912 m² tomt

Varmt välkommen till naturnära och familjevänliga Sjuntorp! Här kommer möjligheten att förvärva ett välskött bostadshus om hela 204 kvm i utkanten av bostadsområdet med trevlig vy över fälten. Bostadshuset byggdes till med en ny ovanvåning 2000 och erbjuder därefter möjlighet till hela 5 sovrum utöver rejäla sällskapsytor. Bostadshuset har genomgående fräscha ytskikt och dessutom ny tvättstuga, nytt kök och två helkaklade badrum samt ny frånluftsvärmepump – här är det bara att flytta in! Bostadsytan disponeras över entréhall, groventré med tvättstuga, kök med matplats, allrum, vardagsrum med kamin, helkaklat badrum samt två sovrum och en klädkammare i entréplanet. Ovanvåning erbjuder ett rymligt allrum med balkong, helkaklat badrum med bastu samt tre sovrum och en klädkammare. Här på Baldersvägen bor ni med ett trevligt familjevänligt läge precis intill centrala Sjuntorp. I Sjuntorp finner ni mataffär, badsjö och grönområde med elljusspår samt skola, förskola och badhus i närområdet. Varmt välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Ekebergsvägen 10, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Ekebergsvägen 10

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
86 + 60 m²
4 rum
930 m² tomt

Varmt välkommen till naturnära och familjevänliga Sjuntorp! Här kommer möjligheten att förvärva en välskött och lugnt belägen villa från 1948 i Sjuntorps utkant med dess trevliga omgivningar. Här har ni ett lugnt hörnläge mot bergsparti med lummig trädgård och flertalet uteplatser samt ett charmigt växthus. Bostadsytan disponeras över hall, kök med matplats och vardagsrum med matsalsdel i entréplanet. Ovanvåning erbjuder badrum med badkar, allrum samt ett sovrum. I källarplan finner ni groventré som använts som sovrum, tvättstuga med dusch och toalett samt flertalet förrådsutrymmen. Här på Ekebergsvägen bor ni med ett lugnt och trevligt läge precis intill centrala Sjuntorp med goda kommunikationer (ca 150 m till busshållplats.) Här finner ni Smörsjön och grönområde med elljusspår inom promenadavstånd och i närområdet finner ni även mataffär, förskola, skola och badhus. Varmt välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan!

 • Uteplats
Tranebo Lärkebo 4, Trollhättan, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Tranebo Lärkebo 4

Villa
Trollhättan, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 975 000 kr
97 + 76 m²
6 rum
1 655 m² tomt

Varmt välkommen till Tranebo Lärkebo och en idylliskt belägen fastighet för den som önskar det lantliga lugnet! Här finner ni en fastighet med tillbyggnad från 00-talets början och ett trevligt läge i utkanten av skogen med yv över åker och hagar. Bostadsytan disponeras över två entréhallar, vardagsrum med matplats, kök, sovrum, kontor, toalett och ett allrum med öppen spis i entréplan. Ovanvåning erbjuder ett sovrum och allrum. Källarplan erbjuder matkällare, tvättstuga, pannrum och verkstad samt flera förrådsutrymmen som kan inredas till förslagsvis ett duschrum. Här är bostadshuset välskött med bland annat nytt tak från när tillbyggnaden gjordes i början av 00-talet och treglasfönster från slutet av 90-talet. Här värms bostaden upp via värmepump och kompletteras genom trevlig öppen spis i allrummet. Fiber finns indraget! Tranebo Lärkebo är lantligt beläget mellan Velanda och Sjuntorp. Här når ni närmast samhället Velanda inom 3km och här finns förskola och skola (åk 1-6) samt en 24/7 butik. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats

Visar alla 7