Mäklare Sophia Lantz

Sophia Lantz

Om mig

Som född och uppvuxen i Trollhättan och med många års arbetserfarenhet i Vänersborg kan jag tvåstad. Att kombinera min kunskap om Trollhättan och Vänersborg, mitt stora intresse för personliga möten och min empati för att hjälpa andra människor känns som en självklarhet och ett vinnande koncept. Jag vill hjälpa till att uppnå just era förväntningar, oberoende om ni ska köpa eller sälja er bostad. Varmt välkomna att höra av er till mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Drottninggatan 61A, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Drottninggatan 61A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
6 882 kr/mån
17 308 kr/m²

Varmt välkommen till denna centralt belägna och trivsamma trea med balkong och närhet till allt vad Trollhättans centrum har att erbjuda! Här finner ni en ljus och trevligt uppfräschad bostadsrätt med ett praktiskt läge på Drottninggatan 61. Bostaden har tidigare varit två lägenheter och är nu en större trea med två toaletter. Bostadsytan disponeras över hall med två entréer, två sovrum, kök med matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkongen, gästtoalett och ett badrum med badkar. Här bor du med ett centralt läge och närhet till det mesta! Mataffär finner du ett stenkast bort och med en kort promenad når du såväl torget och Högskolan Väst som resecentrum och dess pendlingsmöjligheter. Här på Drottninggatan 61 bor ni i en lugn och trevlig förening som ombildades 2017. Varmt välkommen med din visningsanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 2
Gravensteinervägen 74, Hälltorp, Trollhättans kommun, bild 3

Gravensteinervägen 74

Lägenhet
Hälltorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
7 051 kr/mån
24 917 kr/m²

Varmt välkommen till familjevänliga Hälltorp och detta trevligt belägna bostadsrättsradhus! Här finner ni ett praktiskt boende med parkering i området och trevliga ytor för familjen. Bostadshuset byggdes 2021 så här bor du i ett energieffektivt och lättskött boende med plats för allt! Här har ni en stor och härlig altan om hela 36kvm samt en balkong i bästa söderläge. Bostadsytan disponeras över hall, sovrum, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt ett badrum med dusch i entréplan. Ovanvåning erbjuder allrum, badrum med badkar och två sovrum till. Här finns gott om plats till förvaring med två klädkammare, ett förråd samt ett uteförråd om 5kvm tillhörande bostaden. Här på Hälltorp bor ni i ett lugnt, familjevänligt och trivsamt område med närhet till det mesta. I området finns lekplatser, förskola och grundskola 1-9 samt goda bussförbindelser. I intilliggande Strömslund finner ni mataffär, flertalet grönområden, idrottsanläggning och motionsslingor. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Djupebäcksgatan 2D, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 804 kr/mån
25 385 kr/m²

Varmt välkommen till populära Tingvalla och en trevligt renoverad bostadsrätt med ett perfekt läge - ett stenkast från centrum! Här finner ni en ljus och fräsch bostadsrätt om 65kvm som har generösa ytor i alla rum. Med gedigen takhöjd, stora fönsterpartier med ljusinsläpp från båda håll och genomgående trägolv i hela lägenheten ger det hela bostaden ett harmoniskt helhetsintryck. Bostaden disponerat över en rejäl hall med mindre klädkammare, ett stort och rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning, rejält sovrum med gott om förvaring och ett badrum med dusch och ny inredning. Här finner ni gott om förvaring i såväl garderober som klädkammare och utöver dessa finns även ett vinds- och källarförråd tillhörande lägenheten. I avgiften till föreningen ingår utöver vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg - även hushållsel, tv och internet! Populära Tingvalla erbjuder ett perfekt läge intill centrum med närhet till resecentrum, Högskolan Väst och centrumkärnans utbud. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Ekebergsvägen 10, Sjuntorp, Trollhättans kommun

Ekebergsvägen 10

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
86 + 60 m²
4 rum
930 m² tomt

Varmt välkommen till naturnära och familjevänliga Sjuntorp! Här kommer möjligheten att förvärva en välskött och lugnt belägen villa från 1948 i Sjuntorps utkant med dess trevliga omgivningar. Här har ni ett lugnt hörnläge mot bergsparti med lummig trädgård och flertalet uteplatser samt ett charmigt växthus. Bostadsytan disponeras över hall, kök med matplats och vardagsrum med matsalsdel i entréplanet. Ovanvåning erbjuder badrum med badkar, allrum samt ett sovrum. I källarplan finner ni groventré som använts som sovrum, tvättstuga med dusch och toalett samt flertalet förrådsutrymmen. Här på Ekebergsvägen bor ni med ett lugnt och trevligt läge precis intill centrala Sjuntorp med goda kommunikationer (ca 150 m till busshållplats.) Här finner ni Smörsjön och grönområde med elljusspår inom promenadavstånd och i närområdet finner ni även mataffär, förskola, skola och badhus. Varmt välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Eklyckevägen 6E, Källstorp, Trollhättans kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00

Eklyckevägen 6E

Lägenhet
Källstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 269 kr/mån
28 333 kr/m²

Varmt välkommen till Källstorp och populära bostadsrättsföreningen Källstorpslyckan! Här kommer möjligheten att förvärva en ljus och fräsch fyra med härligt hörnläge och balkong i bästa solläge. Bostadsrätten inrymmer rejäl hall med klädkammare, helklaklat badrum med tvättdel, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt tre sovrum. Här är det genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt i hela lägenheten - här det är bara att flytta in! Från kök och vardagsrum nås en stor möblerbar balkong. Till bostaden hör ett förråd i förrådsbyggnad vid husets entré och möjlighet till parkeringsplats finns. I Källstorp bor ni bekvämt med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral men även Trollhättan centrum och Överby Köpcentrum några minuter bort. Varmt välkommen med din visningsanmälan redan idag!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5