Mäklare Sophia Lantz

Sophia Lantz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hästskovägen 19, Mariedal, Vänersborgs kommun

Hästskovägen 19

Radhus
Mariedal, Vänersborgs kommun
Entré Fastighetsförmedling

2 050 000 kr

171 m²

6 rum

375 m² tomt

Varmt välkomna till Hästskovägen och detta naturnära och familjevänliga område i Mariedal! Bekvämt beläget i området, med närhet från garagelänga och parkering når ni Hästskovägen 19 som angränsar härligt till ett skogsområde och ett stenkast från områdets lekplats. Här finner ni ett välbevarat bostadshus om ett och ett halvt plan med nyare tak, fönster och ytterdörrar. I bostadens nedre plan finner ni två sovrum, ett rejält vardagsrum med utgång till altan, kök med matplats, tvättstuga, två klädkammare och badrum med dusch och badkar. Det övre planet erbjuder två av sovrummen samt ett rymligt allrum, ett mindre rum som används som förråd, en klädkammare samt en toalett. I samfällighetsföreningens avgift ingår fjärrvärme, vatten och avlopp, fiber samt garageplats i länga och tillgång till parkeringsplats. I Mariedal bor ni med närhet till allt! Här i området finner ni mataffär, förskola och skola och ni bor familjevänligt med närhet till skog och natur. Här finns härliga promenadstråk intill bostadsområdet med närhet till såväl kanalen som till natursköna Önafors. Varmt välkomna att kontakt oss med din intresseanmälan!

Järnvägsgatan 13A, Centrum, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Järnvägsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

875 000 kr

42 m²

1.5 rum

2 430 kr/mån

20 833 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga etta med låg avgift i välskötta och populära brf Pallas! Här finner ni ett en praktiskt planerad bostadsrätt vars yta disponeras över ett fräscht kök med matplats från 2012, vardagsrum med en sovalkov samt ett badrum med dusch. I vardagsrummet finns en fransk balkong med vy mot innergården. Här bor ni kvadratsmart där sovalkoven inrymmer en dubbelsäng och det finns gott om förvaring i flertalet garderober i bostaden. Därtill finns det källarförråd till förvaring och bekvämlighet som såväl tvättmaskin som diskmaskin i bostaden. Järnvägsgatan är centralt beläget med gågatans utbud ett stenkast bort, fina promenadstråk runt kanalen och bekväm närhet till Trollhättan Resecentrum samt Högskolan Väst. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

  • Plus
Repslagaregatan 1C, Tingvalla, Trollhättans kommun

Repslagaregatan 1C

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 095 000 kr

48,5 m²

2 rum

3 625 kr/mån

22 577 kr/m²

Varmt välkommen till populära Tingvalla och en bostadsrätt med ett perfekt läge - ett stenkast från centrum! Här finner ni en trevlig tvåa där bostadsytan disponeras över över hall, kök med matplats, ljust vardagsrum, ett sovrum med fyra garderob samt ett badrum med tvättmaskin. Bostaden erbjuder förvaring i garderober i sovrummet och utöver dessa finns två källarförråd tillhörande lägenheten. I avgiften till föreningen ingår utöver vatten, uppvärmning och bostadsrättstillägg - även tv och internet! Populära Tingvalla erbjuder ett perfekt läge intill centrum med närhet till resecentrum, Högskolan Väst och centrumkärnans utbud. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Halvors väg 135, Sandhem, Trollhättans kommun

Halvors väg 135

Lägenhet
Sandhem, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling

1 690 000 kr

80,5 m²

3 rum

3 835 kr/mån

20 994 kr/m²

Varmt välkommen till välskötta och omtyckta HSB Brf Trastsångaren! Här finner ni nu en tilltalande bostadsrätt i markplan om tre rum och kök på populära Halvors väg. Här kommer det i månadsavgiften från 2024 att ingå internet 1000/1000 Mbit/s! Bostadsytan disponeras över kök från 2004, badrum från 2017, vardagsrum, klädkammare och två rejäla sovrum med förvaring i garderober. Från vardagsrummet nås en härlig inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol med vy mot innergården. Halvors väg är ett lugnt och familjevänligt område med direkt närhet till Sandhemsspåret och cykelavstånd till stan. Mycket trevlig och välskött förening med fina innergårdar, lekplatser och grönområden. I föreningen finns också samlingslokal, övernattningslägenhet och parkeringsplatser. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

  • Balkong

Visar alla 4