Mäklare Mats Thorin

Mats Thorin

Om mig

Sedan barnsben har jag älskat att göra affärer, byta, förhandla men kanske mest av allt att träffa nya människor! Det finns inget mera stimulerande än att bege sig till en ny adress, knacka på dörren och möta en ny spännande människa. Detta och att kunna hjälpa bostadsbytare i olika livssituationer är nog det som gjort att jag jobbat i över 25 år som mäklare och det är fortfarande lika roligt! Med två kontor ett i Trollhättan och ett i Vänersborg har vi möjlighet att bistå på bästa sätt i region

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slånbärsvägen 3, Halvorstorp, Trollhättans kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Slånbärsvägen 3, Halvorstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Slånbärsvägen 3, Halvorstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Slånbärsvägen 3

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 175 000 kr
153 + 12 m²
5 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna riktigt fina enplansvilla som har ett riktigt fint läge på stor tomt på lugn och skyddad återvändsgata! Huset är löpande renoverat och i riktigt gott skick. Det stora köket från 2015 med sitt fina läge på baksidan av huset är verkligen trevligt och har access rakt ut till altanen på baksidan. Kök & altan blir en riktigt härlig enhet framförallt på sommarhalvåret då grill och fika tas fram. Utanför altanen finns plats på gräsmattan för såväl kubb som badminton och fotboll. I vardagsrummet har vi även en rejäl öppen spis med insats för värme och mys. Välkommen att boka in dig på en förhandsvisning redan nu.!

  • Premium
  • Uteplats
Höggeröd-Åskskalla 588, Höggeröd, Orust kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00
Höggeröd-Åskskalla 588, Höggeröd, Orust kommun, bild 2
Höggeröd-Åskskalla 588, Höggeröd, Orust kommun, bild 3

Höggeröd-Åskskalla 588

Villa
Höggeröd, Orust kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
53 m²
3 rum
2 071 m² tomt

Just nu förbereder vi försäljning av detta trevliga hus som har ett högt läge med naturen runt knuten. Stor tomt med såväl trädgård som naturtomt. Salta bad ligger endast en kort promenad bort och här finns fina möjligheter att forma sitt framtida sommarparadis! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Härstorp 1, Sjuntorp, Trollhättans kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Härstorp 1, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 2
Härstorp 1, Sjuntorp, Trollhättans kommun, bild 3

Härstorp 1

Villa
Sjuntorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
197 + 7,4 m²
7 rum
8 500 m² tomt

Söker ni en lantligt belägen fastighet i ett exceptionellt fint skick på såväl hus som övriga byggnader så kan vi stolt berätta att nu är den till salu! Unik fastighet med härligt läge med sekelskiftesvilla om hela 197 kvm med uppvärmning via bergvärme, två kakelugnar och en mycket tilltalande interiör. Även exteriört är huset i mycket gott skick och uppfyller alla kriterier för att benämnas en lantlig pärla! På fastigheten finns ladugård i gott skick om 390 kvm, ett gästhus av sällan skådat slag och ett riktigt fint uthus inrett med gym. Självklart finns det även ett växthus för odling eller kanske för en stund med en god bok. Fastigheten har ett fint skyddat läge på en liten kulle och fin vy ut över ängarna. Nu kan du förverkliga drömmen om att flytta till en riktigt välskött pärla på landet med oanade möjligheter! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Siriusvägen 13, Björndalen, Trollhättans kommun
Siriusvägen 13, Björndalen, Trollhättans kommun, bild 2
Siriusvägen 13, Björndalen, Trollhättans kommun, bild 3

Siriusvägen 13

Villa
Björndalen, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
230 m²
8 rum
726 m² tomt

Välkommen till detta härliga hus som har ett riktigt fint läge på en mysig liten återvändsgata i Björndalen. Huset är i mycket gott skick och erbjuder med sina väl tilltagna utrymmen plats och möjligheter utöver det vanliga. Med hela sex sovrum, vardagsrum och stort allrum finns det gott om plats för familj, släkt och vänner. Centralt placerat i huset finns en härlig braskamin och husets värmesystem är uppgraderat 2014 vilket bidrar till låg driftskostnad och energideklaration med energiklass B vilket är riktigt bra! Baksidan som har ett fint västerläge gränsar till naturen och härliga omgivningar. Här har du ett solsäkert läge från morgon till kväll och samtidigt en härlig insynsskyddad baksida mot naturen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Paradisvägen 103, Källstorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 18:00
Paradisvägen 103, Källstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Paradisvägen 103, Källstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Paradisvägen 103

Villa
Källstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 490 000 kr
187 + 28 m²
7 rum
828 m² tomt

Välkommen till denna fina tvåplansvilla som har ett riktigt fint läge på insynsskyddad tomt längst in på liten mysig återvändsgata. Här erbjuds en mycket tilltalande och öppen planlösning. Stort vardagsrum, allrum med ryggåstak, 4-5 sovrum, Handöl täljstenskamin, bastu och nyinstallerade solpaneler. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på övervåningen. Vidbyggt garage även detta med golvvärme. Attefallshus utmärkt till hemmakontoret, gäststuga, atélje eller kanske för tonåringen? Detta är verkligen ett perfekt boende för hela familjen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 2
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 3

Stenebyvägen 6

Villa
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
174 m²
6 rum
1 138 m² tomt

Härligt rymlig villa för barnfamiljen som uppskattar generöst tilltagna utrymmen, barnvänligt läge och ett hus i riktigt gott skick. Huset inrymmer hela fyra sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med matsal och kök samt ett härligt allrum på övervåningen. Vidare finns två fräscha badrum samt en praktisk tvättstuga med groventré. Kort sagt så finns här allt som barnfamiljen behöver! Utvändigt bjuds på generöst tilltagna gräsytor, altaner, växthus och ett praktiskt garage med förrådsutrymme. Varmt välkommen på visning av detta härligt tilltalande och rymliga hus!

  • Premium
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Skillnadsgatan 48

Villa
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
125 + 125 m²
7 rum
478 m² tomt

Välkommen till denna riktigt rymliga villa som har ett fint och barnvänligt läge i trevligt område. Huset är genomgående ljust och luftigt med en interiör från 2013-2014 då stora delar av huset renoverades. Två helkaklade badrum, bastu, nyare kök, två öppna spisar, och en genomgående tilltalande interiör. Vi ska även nämna den fina baksidan som ligger i bästa solläge och här finns såväl en rejäl altan som ett trevligt uterum. Uppvärmning via vattenburen värme och bergvärmepump installerad 2013. I närområdet finns skola, förskola lekplats och cykelbanan in till stan går strax intill. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Bangårdsgatan 7, Tingvalla, Trollhättans kommun

Bangårdsgatan 7

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 175 000 kr
91,4 m²
3 rum
vån 1/5
6 107 kr/mån
34 737 kr/m²

Välkommen till en fantastisk 3:a i nyskick! Visningslägenheten i Brf Dicksonplatsen säljs nu som sista lägenhet i föreningen. Då det är en visningslägenhet så är allt nytt och ingen har bott i lägenheten. Det är inte ofta det finns möjlighet att flytta in i en ny lägenhet på Tingvalla med uteplats i sydvästläge in mot gården. Här erbjuds 91 välplanerade kvadratmeter med genomgående parkettgolv, ljusa väggar, stort och härligt kök, helkaklat badrum och ett trevligt vardagsrum med utgång till uteplats. Hiss och i källaren finns det 27 garageplatser varav 4 har billaddare. Perfekt boende för dig som prioriterar närhet till Resecentrum & Trollhättans centrum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bergkullevägen 73, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 73

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
84 m²
4 rum
109 m² tomt

Välkommen till Skoftebyn och detta fina radhus med stor altan i härligt söderläge. På framsidan finns en trevlig innergård med en rejäl grönyta och lekplats. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och i köket är det nyare köksmaskiner. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Nybyggt garage i länga med elport ingår. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Österlånggatan 84A, Centrum, Trollhättans kommun

Österlånggatan 84A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 541 kr/mån
38 053 kr/m²

Unik lägenhet med balkong i bästa solläge och hiss ner till den egna garageplatsen. Garageplatsen ingår i månadsavgiften dessutom! Välkommen till denna trevliga taklägenhet med som har fint ljusinsläpp och är dessutom fri från insyn. Lägenheten rymmer ett trevligt kök med matplats, sovrum, härligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Det helkaklade badrummet har förutom toalett två handfat, bubbelbadkar, dusch samt tvättmaskin. I källaren finns dusch/bastu samt en övernattningslägenhet att disponera vid tillfälle. Rakt utanför dörren erbjuds fina omgivningar och promenadstråk längs kanalen ner mot slussarna eller in mot centrum. Välkommen att boka visning !

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10