Mäklare Mats Thorin

Mats Thorin

Om mig

Sedan barnsben har jag älskat att göra affärer, byta, förhandla men kanske mest av allt att träffa nya människor! Det finns inget mera stimulerande än att bege sig till en ny adress, knacka på dörren och möta en ny spännande människa. Detta och att kunna hjälpa bostadsbytare i olika livssituationer är nog det som gjort att jag jobbat i över 25 år som mäklare och det är fortfarande lika roligt! Med två kontor ett i Trollhättan och ett i Vänersborg har vi möjlighet att bistå på bästa sätt i region

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Skillnadsgatan 48

Villa
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
125 + 125 m²
7 rum
478 m² tomt

Välkommen till denna riktigt rymliga villa som har ett fint och barnvänligt läge i trevligt område. Huset är genomgående ljust och luftigt med en interiör från 2013-2014 då stora delar av huset renoverades. Två helkaklade badrum, bastu, nyare kök, två öppna spisar, och en genomgående tilltalande interiör. Vi ska även nämna den fina baksidan som ligger i bästa solläge och här finns såväl en rejäl altan som ett trevligt uterum. Uppvärmning via vattenburen värme och bergvärmepump installerad 2013. I närområdet finns skola, förskola lekplats och cykelbanan in till stan går strax intill. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Hullsjö Herrgård 5, Hullsjön, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Hullsjö Herrgård 5

Villa
Hullsjön, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
139 + 40 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till Hullsjön och denna trevliga villa i 1 1/2 plan. Här erbjuds ett praktiskt hus uppfört 1989 inrymmande 5 rum och kök. Vidbyggt garage och uterum eller kanske blir det en ateljé framöver? Huset är målat utvändigt 2022. På tomten finns även uthus , vedbod och självklart även en flaggstång! Här bor du lantligt men ändå nära in till skolor, förskolor, affärer och Trollhättans centrum. Välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Bangårdsgatan 7, Tingvalla, Trollhättans kommun

Bangårdsgatan 7

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 175 000 kr
91,4 m²
3 rum
vån 1/5
6 107 kr/mån
34 737 kr/m²

Välkommen till en fantastisk 3:a i nyskick! Visningslägenheten i Brf Dicksonplatsen säljs nu som sista lägenhet i föreningen. Då det är en visningslägenhet så är allt nytt och ingen har bott i lägenheten. Det är inte ofta det finns möjlighet att flytta in i en ny lägenhet på Tingvalla med uteplats i sydvästläge in mot gården. Här erbjuds 91 välplanerade kvadratmeter med genomgående parkettgolv, ljusa väggar, stort och härligt kök, helkaklat badrum och ett trevligt vardagsrum med utgång till uteplats. Hiss och i källaren finns det 27 garageplatser varav 4 har billaddare. Perfekt boende för dig som prioriterar närhet till Resecentrum & Trollhättans centrum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bergkullevägen 73, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 73

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
84 m²
4 rum
109 m² tomt

Välkommen till Skoftebyn och detta fina radhus med stor altan i härligt söderläge. På framsidan finns en trevlig innergård med en rejäl grönyta och lekplats. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och i köket är det nyare köksmaskiner. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Nybyggt garage i länga med elport ingår. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4