Mäklare Mats Thorin

Mats Thorin

Om mig

Sedan barnsben har jag älskat att göra affärer, byta, förhandla men kanske mest av allt att träffa nya människor! Det finns inget mera stimulerande än att bege sig till en ny adress, knacka på dörren och möta en ny spännande människa. Detta och att kunna hjälpa bostadsbytare i olika livssituationer är nog det som gjort att jag jobbat i över 25 år som mäklare och det är fortfarande lika roligt! Med två kontor ett i Trollhättan och ett i Vänersborg har vi möjlighet att bistå på bästa sätt i region

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun
 • Idag kl 18:40
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Skillnadsgatan 48, Karlstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Skillnadsgatan 48

Villa
Karlstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
125 + 125 m²
7 rum
478 m² tomt

Välkommen till denna riktigt rymliga villa som har ett fint och barnvänligt läge i trevligt område. Huset är genomgående ljust och luftigt med en interiör från 2013-2014 då stora delar av huset renoverades. Två helkaklade badrum, bastu, nyare kök, två öppna spisar, och en genomgående tilltalande interiör. Vi ska även nämna den fina baksidan som ligger i bästa solläge och här finns såväl en rejäl altan som ett trevligt uterum. Uppvärmning via vattenburen värme och bergvärmepump installerad 2013. I närområdet finns skola, förskola lekplats och cykelbanan in till stan går strax intill. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Lidenvägen 5, Öresjö, Lilla Edets kommun
Lidenvägen 5, Öresjö, Lilla Edets kommun, bild 2
Lidenvägen 5, Öresjö, Lilla Edets kommun, bild 3

Lidenvägen 5

Villa
Öresjö, Lilla Edets kommun
Entré Fastighetsförmedling
695 000 kr
33 m²
3 rum
1 123 m² tomt

Välkommen till Öresjö, mysiga Vabacken och denna trevliga stuga! Här skapar du ditt alldeles eget sommarparadis på en rejäl och solig tomt. Huset är trivsamt med kök och tre rum varav ett med öppen spis. Djupborrad brunn, veranda, altan, uthus och lekstuga. Välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
Hullsjö Herrgård 5, Hullsjön, Trollhättans kommun
 • Idag kl 17:00

Hullsjö Herrgård 5

Villa
Hullsjön, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
139 + 40 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till Hullsjön och denna trevliga villa i 1 1/2 plan. Här erbjuds ett praktiskt hus uppfört 1989 inrymmande 5 rum och kök. Vidbyggt garage och uterum eller kanske blir det en ateljé framöver? Huset är målat utvändigt 2022. På tomten finns även uthus , vedbod och självklart även en flaggstång! Här bor du lantligt men ändå nära in till skolor, förskolor, affärer och Trollhättans centrum. Välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 2
Stenebyvägen 6, Skogshöjden, Trollhättans kommun, bild 3

Stenebyvägen 6

Villa
Skogshöjden, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
174 m²
6 rum
1 138 m² tomt

Härligt rymlig villa för barnfamiljen som uppskattar generöst tilltagna utrymmen, barnvänligt läge och ett hus i riktigt gott skick. Huset inrymmer hela fyra sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med matsal och kök samt ett härligt allrum på övervåningen. Vidare finns två fräscha badrum samt en praktisk tvättstuga med groventré. Kort sagt så finns här allt som barnfamiljen behöver! Utvändigt bjuds på generöst tilltagna gräsytor, altaner, växthus och ett praktiskt garage med förrådsutrymme. Varmt välkommen på visning av detta härligt tilltalande och rymliga hus!

 • Premium
Slånbärsvägen 3, Halvorstorp, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår
Slånbärsvägen 3, Halvorstorp, Trollhättans kommun, bild 2
Slånbärsvägen 3, Halvorstorp, Trollhättans kommun, bild 3

Slånbärsvägen 3

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
4 175 000 kr
153 + 12 m²
5 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna riktigt fina enplansvilla som har ett riktigt fint läge på stor tomt på lugn och skyddad återvändsgata! Huset är löpande renoverat och i riktigt gott skick. Det stora köket från 2015 med sitt fina läge på baksidan av huset är verkligen trevligt och har access rakt ut till altanen på baksidan. Kök & altan blir en riktigt härlig enhet framförallt på sommarhalvåret då grill och fika tas fram. Utanför altanen finns plats på gräsmattan för såväl kubb som badminton och fotboll. I vardagsrummet har vi även en rejäl öppen spis med insats för värme och mys. Välkommen att boka in dig på en förhandsvisning redan nu.!

 • Premium
 • Uteplats
Höggeröd-Åskskalla 588, Höggeröd, Orust kommun
Höggeröd-Åskskalla 588, Höggeröd, Orust kommun, bild 2
Höggeröd-Åskskalla 588, Höggeröd, Orust kommun, bild 3

Höggeröd-Åskskalla 588

Villa
Höggeröd, Orust kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
53 m²
3 rum
2 071 m² tomt

Just nu förbereder vi försäljning av detta trevliga hus som har ett högt läge med naturen runt knuten. Stor tomt med såväl trädgård som naturtomt. Salta bad ligger endast en kort promenad bort och här finns fina möjligheter att forma sitt framtida sommarparadis! Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Bangårdsgatan 7, Tingvalla, Trollhättans kommun

Bangårdsgatan 7

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
3 175 000 kr
91,4 m²
3 rum
vån 1/5
6 107 kr/mån
34 737 kr/m²

Välkommen till en fantastisk 3:a i nyskick! Visningslägenheten i Brf Dicksonplatsen säljs nu som sista lägenhet i föreningen. Då det är en visningslägenhet så är allt nytt och ingen har bott i lägenheten. Det är inte ofta det finns möjlighet att flytta in i en ny lägenhet på Tingvalla med uteplats i sydvästläge in mot gården. Här erbjuds 91 välplanerade kvadratmeter med genomgående parkettgolv, ljusa väggar, stort och härligt kök, helkaklat badrum och ett trevligt vardagsrum med utgång till uteplats. Hiss och i källaren finns det 27 garageplatser varav 4 har billaddare. Perfekt boende för dig som prioriterar närhet till Resecentrum & Trollhättans centrum. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Bergkullevägen 73, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 73

Radhus
Skoftebyn, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
84 m²
4 rum
109 m² tomt

Välkommen till Skoftebyn och detta fina radhus med stor altan i härligt söderläge. På framsidan finns en trevlig innergård med en rejäl grönyta och lekplats. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och i köket är det nyare köksmaskiner. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Nybyggt garage i länga med elport ingår. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Österlånggatan 84A, Centrum, Trollhättans kommun

Österlånggatan 84A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Entré Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 541 kr/mån
38 053 kr/m²

Unik lägenhet med balkong i bästa solläge och hiss ner till den egna garageplatsen. Garageplatsen ingår i månadsavgiften dessutom! Välkommen till denna trevliga taklägenhet med som har fint ljusinsläpp och är dessutom fri från insyn. Lägenheten rymmer ett trevligt kök med matplats, sovrum, härligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Det helkaklade badrummet har förutom toalett två handfat, bubbelbadkar, dusch samt tvättmaskin. I källaren finns dusch/bastu samt en övernattningslägenhet att disponera vid tillfälle. Rakt utanför dörren erbjuds fina omgivningar och promenadstråk längs kanalen ner mot slussarna eller in mot centrum. Välkommen att boka visning !

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9