Ann-Mari Larséns gata 9

Vickleby, Mörbylånga Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
110 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
455 m²
Byggår
2020

Nu är det äntligen dags för säljstart för etapp 2 i Vicklebys nya unika by, Artie!

Ett mycket unikt tillfälle för er som vill bo på Öland och i dess vackra och kulturella by, Vickleby. Nytt och fräscht med allt i ett plan. I denna nya detaljplan i Vickleby har ägare och byggare, Artie Arkitekt AB, totalt 28 tomter som under närmsta åren kommer skapa detta unika område.

1-planshusen erbjuder ca 110 kvm boyta fördelat på 3 rok varav 2 sovrum (byggyta 125 kvm). Exteriört har huset kalksten, puts och lärkträ. Isolerfönster med ramar av ek. Enkupigt taktegel & plåttak i aluzink. Interiört erbjuder huset kalkstensgolv, 3-stavsparkett, putsade och murade väggar. Tak delvis öppet upp till nock, inbyggd kamin. Köksdel från IKEA med full maskinell utrustning (Electrolux) med öppen planlösning till vardagsrum. Värmekällan kommer från mycket effektiv och underhållsfri bergvärme med luftburen golvvärme! En stort toalett & duschrum samt en gästtoalett. Två sovrum varav ena är väl tilltaget och har dessutom egen klädkammare. Praktisk tvättstuga. Huset har hela fyra utgångar till uteplatser och trädgård förutom huvudentrén. Utöver detta finns ett loft med en golvyta om ca 40 kvm där nockhöjden är ca 2 m. Tomterna är givetvis friköpta och erbjuder ca 450 kvm. När huset lämnas över kommer trädgården vara grovplanerad och nya ägaren kan börja så in gräset. Runt huset kommer det finnas underhållsfri och Öländsk kalksten som erbjuder ett flertal olika uteplatser beroende på väder och vind. Utöver detta finns möjlighet att köpa till ett isolerat förråd på varje tomt. På området kommer det även finnas bilplatser för kommande gäster.

Det har byggts tre stycket 1-planshus. Av denna sort finns två stycken kvar att sälja. Det kommer även tre 1-planshus med annan ritning.

Huset kostar 3 695 000 kr och det är först till kvarn principen som gäller! Själva köpprocessen är att man köper tomten för 900 000 kr inkl. anslutningsavgifter för V/A och el. Tomtens köpekontrakt gäller under förutsättning att köparen även skriver entreprenadavtal med Stenhus Öland/Artie Arkitekt AB och att de ska bygga huset vilket kostar 2 795 000 kr. Entreprenadavtalet ska således skrivas under i anslutning till att köpekontraktet på tomten är påskrivet, annars går köparen förlorad av tomten.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information gällande detta unika Ölandsprojekt i kulturella och levande Vickleby! Under huvudvisningen kommer man få titta på ett av husen i etapp 2 och träffa ansvarig fastighetsmäklare och byggare/projektledare, Jahan, för att få svar på de frågor man har. Jahan nås på nummer 0706354583 vid frågor eller funderingar.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB