Viredaholms backstuga 1

Vireda, Aneby kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Tomtarea
10 223 m²
Byggår
2001

Varmt välkomna till denna unika och arkitektritade 1 och 1/2 plansvilla som med sin noggrant utvalda träfasad smälter in i den rogivande miljön runt om. Det var ett av ledorden som arkitekt Göran Löfström anammade. Byggnaden är medvetet placerad på höjden ovanför en damm med fin utsikt över hål 4 på Wiredaholms golfbana. Ett härligt trädäck omfamnar byggnaden i samtliga väderstreck. På västsidan avnjutes fin utsikt över dammen och golfbanan, svårt att hitta en bättre vy en grillkväll med familj och vänner! Om målet är att bli golfproffs har du goda möjligheter att lägga ner 10 000 timmar här, då fastigheten omfamnas av hål 4, 5 och 6.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt, där sällskapet gärna tar del av den fantastiska utsikten över
rogivande grönska från de stora glaspartierna. Utrymmet är öppet i nock och skapar en luftig känsla. Här har ägaren tänkt till - väl uppe på övre plan via designtrappan ser ni stora glaspartier som genererar fantastisk utsikt från sovrummet ner mot dammen och golfbanan. En väldigt lyxig känsla att vakna upp till detta. Här har ni som en egen svit i huset med eget duschrum samt wc. Vidare ser ni påkostade materialval, välvårdade ytskikt och kvalitativ maskinpark i det fullutrustade köket av märket Miele.

Nuvarande ägare byggde detta 2001 och har disponerat det som sommarhus, därav är det inte fullständiga uppgifter angående driftkostnaderna samt att en eventuell besiktning sker på köparens initiativ. Djupborrad brunn och en markbädd finns. Dammvärmepump sköter uppvärmningen.
Se tomtkarta för info om tomtgränsen.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Robin Lindholm

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Robin Lindholm, SkandiaMäklarna Jönköping
0708204700