Häggetorp Ruggstugan 1

Vreta Kloster/Sandvik, Linköpings kommun Se på karta

1 395 000 kr

1 695 000 kr -18 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
5 221 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
48 836 kr/år

Välkommen till denna underbara oas vid Häggetorp Rugstugan 1- Det röda huset med vita knutar som har allt man kan önska. Här bor ni på fridfullt läge i en idyll med rymlig tomt med stora möjligheter, här finns äldre hönsgård, gästhus för långväga gäster. Naturen ligger nära inpå med kvittrande fåglar och mysiga promenadstråk i skogen där både blåbär och svamp finns.

Villan från 1942 är ett gemytligt hem med matplats, lantligt kök med vedspis. Köket och matplatsen är som husets hjärta där solen strålar in och hela familjen kan samlas runt middagsbordet. Bostaden har på senare år byggts till med rymligt vardagsrum med gott om plats till både soffa och tv-möbel. Dusch med separat WC samt bastu, handtvättställ och kommod i vitt som uppdaterats på senare år. Utrymmet kombineras till att inrymma huset tvättstuga, här finns gott om utrymme till förvaring och linneskåp.

I Häggetorp Ruggstugan bor ni i fantastiska miljöer med skog och sjöar nära till hands. Fiberanslutet. Trekammarbrunn från 2016 samt vatten från djupborrad brunn.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakta mäklaren

Tobias Svärd

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Tobias Svärd, Fastighetsbyrån Linköping
0703-478776
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas