Almunge-Gränby 114

Almunge, Uppsala kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Biarea
3 m²
Tomtarea
2 915 m²
Byggår
1930

Välkomna till detta charmiga 1 1/2-plans hus om 4 rum och kök, beläget på en stor kuperad tomt omgiven av åkermark och grönska i natursköna Almunge! Bostadshuset är ursprungligen ett torp som sedan byggts ut i två omgångar och därmed försetts med alla nödvändigheter för ett permanentboende. Den äldre charmen gör sig dock fortfarande påmind genom detaljer som bland annat fina timmerväggar, spröjsade fönster, synliga takbjälkar på övre plan och en härlig eldstad.

Entréplanet fördelar sig på en praktisk entréhall med direkt tillgång till tvättrum, wc och duschrum, ett ljust och rymligt kök, ett sovrum/allrum med fina timmerväggar och eldstad samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till altanen där man kan njuta av härlig kvällssol. Övre plan fördelar sig på ytterligare två stora rum, varav ett sovrum och ett allrum.

Utöver bostadshuset finns även andra byggnader så som ett charmigt gårdshus, bastuhus, vedbod, växthus samt jordkällare på fastigheten. Den härliga trädgården erbjuder även underbar grönska i form av fruktträd, vinrankor, björnbärsbuskar gödslat trädgårdsland om ca 250 kvm, stora gräsytor samt en mysig skogsdunge med en sittplats på kullen med fantastisk utsikt över solnedgången.

Här erbjuds möjligheten att bo i ett lantligt läge med närhet till all nödvändig service, enbart ca 30 minuters bilfärd från både centrala Uppsala och Arlanda!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Julia Salomonsson

Svenska Mäklarhuset Uppsala
0720830392