Almunge-Gränby Penningbro 405

Almunge, Uppsala Se på karta

2 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
30 455 kr/år
Antal besök
7 621
Dagar på Hemnet
11

Fastighet med stora möjligheter till att stycka av tomten tack vare storleken!

Här erbjuds ett boende i ett lugnt och grönskande område med skogen som granne.
Entréplan har ett sovrum med skjutdörrsgarderob, ett ljust och trivsamt vardagsrum och en toalett. Vidare finner ni ett fullt maskinellt utrustat kök med matplats och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

På ovanvåningen finner ni ett stort badrum med både dusch och badkar, två fina sovrum i bra storlek samt en härlig balkong som vetter ut mot den härliga gården.

Det finns även gott om förvaringsutrymmen i förråd som ligger nära till huset.

Till fastigheten hör en rejäl tomt som är blandad med skog, åker och berg. (20 000 kvm). På den charmiga tomten finns ett litet torp med ett rum som är byggt 1909, men som senare byggts på i omgångar, samt en liten ladugård. Tomten är även bra om ni vill ha djur så som höns, katt, hund etc. då det finns en rastgård.
Fastigheten ligger lagom ostört till men samtidigt med närhet till grannar och landsväg. Bara ca 3 km bort finner ni en badplats som passar utmärkt under varma sommardagar.

Väljer ni att bosätta er i denna välmående villa så kommer ni bo med naturen inpå husknuten, läget är lugnt och mycket barnvänligt. I det direkta närområdet finns det en blandning av människor, från det yngre paret, till nyinflyttade barnfamiljer och äldre personer som spenderar större delen av sina liv i detta härliga bostadsområde. Ett toppenboende för familjen som älskar att bo på landet med stora ytor för lek och planteringar. Låt kreativiteten flöda och skapa ert egna drömhem!

I närhet finner ni Almunge, där finns god servicé med mataffär (ca 4,7 km), bensinmack, aktivt föreningsliv (elljusspår ca 4,5 km), förskolor och skola.
Det går fort att sig till Uppsala både via buss och bil. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter bort.

Almunge är ett rofyllt samhälle strax utanför Uppsala med stora naturområden. I Almunges närtrakter finns flera sjöar som erbjuder möjligheter till bad och andra nöjen. Uppsala ligger ca 30 minuter bort, Arlanda ca 40 km, men i Almunge centrum hittar ni matbutiker, restaurang, vårdcentral, tandläkare med mera. I Almunge finns också förskola, skola F-9 samt en idrottsförening som erbjuder en rad aktiviteter för den sportintresserade. Däribland fotboll, innebandy och golf. I Almunge finns också en simhall.

Besiktning är beställd - Kommer finnas tillgängligt på nätet god tid innan visning.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. Tryck på knappen "Boka online" för att välja visningstid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Varmt välkomna!
***

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Mikael Lindström

Notar
Mäklare Mikael Lindström, Notar
0768-54 99 09
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019