Turingevägen 32

Älvsjö/Örby, Stockholm Se på karta

4 700 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 341 m²
Byggår
1909
Antal besök
33 172
Dagar på Hemnet
14

INGA FÖRHANDSVISNINGAR OCH HUSET KOMMER INTE SÄLJAS FÖRE ORD. VISNING 29/6.

Vackert hus med stor potential för den händige. Allmänna arvsfonden säljer här ett hus med stor tomt. Vardagsrum, kök och gäst wc på entréplan, två sovrum och badrum på övre plan. Stor terrass och lummig trädgård med stort garage och mycket generösa ytor för parkering av släp och bilar. Huset säljs med friskrivningsklausul.

Inga förhandsvisningar kommer hållas, däremot är det okej att åka förbi huset och kika utifrån.

Här bor du i Örbys charmiga villaidyll som ökat oerhört i popularitet det senaste årtiondet med det generationsskifte som området genomgått. Läget är perfekt för barnfamiljen då det finns busshållplats, restauranger, mataffär, förskolor och populära Örbyskolan - allt inom 5 minuters promenadavstånd. Här ges även närhet till Älvsjös strandbad vid Långsjön, elljusspår och löpslingor samt till Ica Kvantum i Stureby/Enskede eller Willys stormarknad i Älvsjö.

Kommunikationerna i området är oerhört goda och på en kort promenad når du Älvsjö station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm City på endast 9 minuter. Flertalet busslinjer trafikerar Örby som snabbt tar dig bland annat till Älvsjö, Liljeholmen, Enskede och Bandhagen, där anslutande pendeltåg och tunnelbana finns. Med bil är du inne i södra länken på endast några minuter och det tar 10 minuter att köra in till Stockholms Central.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019