Grankärr 14

Aneby kommun Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
2424 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
32 046 kr/år
Antal besök
7 250
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till Grankärr 14 - En idyll av sällan skådat slag vid sjön Ören med egen strandtomt. Njut och koppla av på det stora soldäcket, eller varför inte, ta en tur på sjön med den egna flotten. Ett dopp i sjön Ören är en fantastisk upplevelse och för den fiskeintresserade är Ören en dröm.

Huset är genomgående i toppskick med högklassiga materialval. Det stora allrummet är husets mittpunkt och hjärta. Här kan familjen samlas och bara njuta av utsikten över sjön eller koppla av till tystnaden.

Direkt i hallen känner man av husets själ och dess välkomnande lugn. Här har man behändigt klinkergolv och bra utrymme för ytterkläder och skor. Rakt fram från hallen rymlig tvättstuga med klinkers på golv och kakel på väggarna. Allrum med högt till tak som ger en härlig känsla av rymd. Bedårande utsikt genom stora fönsterpartier ut mot sjön. Utgång från allrummet till det väl tilltagna soldäcket där grillkvällar kan avnjutas, med den härliga vyn över sjön som blickpunkt. Kök med öppen planlösning mot allrummet. Här samsas tre bra sovrum samt rymlig dusch/wc med klinker på golv och kakel på väggarna.

På tomten finns grillplats och två stycken gäststugor samt brygga och den egna flotten. Den egna stranden med bryggan är ett stort plus!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020