Brisvägen 1

Ankarsvik, Sundsvalls kommun Se på karta

4 395 000 kr

4 750 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
1 555 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
36 304 kr/år

Drömmer du om en egen oas nära hav och sköna bad? I denna idylliska del av populära Ankarsvik kan lugnet infinna sig så snart du stänger dörren bakom dig.

Det här hemmet är verkligen skapat för att umgås. Här får du ett härligt genomgående flöde med hög arkitektonisk nivå och väl genomtänka siktlinjer. En öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med högt i tak och stora fönsterpartier mot havet skapar en härlig rymd i hemmet. Här är det även förberett för braskamin. När de stora skjutdörrspartierna öppnas upp växer hemmet utåt till det välplanerade och soldränkta altandäcket som med en genomtänkt möblering skapar rum och funktion även utomhus. Hemmet ligger i sydvästläge vilket ger möjlighet att njuta av solen hela dagen och kvällen under sommaren.

Huset andas kvalité med en bred, svartmålad liggande träpanel och ett altandäck som omsluter hemmet. Här ryms grill och matmöbler, loungegrupper och solsäng. Här finns även ett spabad där du kan koppla av efter en löptur i skogen, en promenad längs havet eller en cykeltur till någon av Alnöns sommarrestauranger.

Den väl tilltagna tomten på 1555 kvm erbjuder stora möjligheter för den kreative. Anlägg en pool på tomten, bygg ett garage till bilen eller ställ upp ett attefallshus för sommargästerna. Solläget och husets placering gör läget även perfekt för dig som gillar att odla.

Denna del av Ankarsvik blir allt mer populär vilket är fullt förståeligt. Området är lugnt och idylliskt och här bor allt ifrån barnfamiljer till de med utflugna barn. Uppskattar du båtlivet ligger Stenvikskajen endast en kort promenad från hemmet. Här brukar även en och annan Ankarsviksbo bada från piren och fiska abborre.

Alnön är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar. Här finns de allra finaste stränderna Norrlandskusten kan erbjuda. På sommarhalvåret har du cykelavstånd till restaurang Carlsvikspiren. Här huserar även Virriga Bakverk som drivs av tidigare Hela Sverige Bakar-deltagaren Veronica Smedh. Vidare söderut efter vattnet hittar du även populära Restaurang Vindhem innan Alnöns alla härliga badvikar börjar dyka upp allt eftersom vägen slingrar sig vidare.

Inne i Vi, som är centrum på Alnön, finns gym, matbutik, paketutlämning, vårdcentral, folktandvård, badhus, idrottsplats, skidstadion med elljusspår och rullskidbana samt stadsbussar som tar dig vidare in till Sundsvall.

Att bosätta sig på ett sådant här läge är en unik möjlighet för dig som söker lugnet nära hav och natur.

Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Mattias Berggren

Hoome Mäkleri
Mäklare Mattias Berggren, Hoome Mäkleri
072-085 40 40

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.