Gavelstigen 146

Årsunda, Sandvikens kommun Se på karta

7 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
148 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
6,1 ha
Byggår
2016
Driftkostnad
41 044 kr/år

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska fastighet på Gavelstigen! Fastigheten har ett avskilt läge med 1-plansvilla och stor maskinhall som båda är byggda 2016. Du äger sedan marken om 6 hektar skog ned till Storsjön där det finns en brygga med privat strand. Bra med utrymme för båt av större modell. Jakträtt och fiskerätt ingår.

Vad sägs om att äga en alldeles egen ö i Storsjön? Rakt ut från bryggan ligger ön Nättjeholmen som även den hör till fastigheten. En privat oas som du kan nyttja både sommar som vinter.

För den hästintresserade finns goda möjligheter att använda fastigheten som en hästgård. Bra med utrymme för till exempel paddock på gårdsplanen och den tillhörande marken passar utmärkt till skogshagar. Maskinhallen som rymmer både verkstad och garage i dagsläget kan med enkelhet anpassas för hästboxar.

Villan i ett plan är välplanerad och smakfullt inredd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med värmande kamin centralt placerad. Intill villan finns ett stort och härligt soldäck med vedeldad badtunna. Maskinhallen om hela 215 kvm erbjuder otroliga rymd, perfekt utrymme för den som tycker om att skruva. I denna byggnad finns även ett fullt isolerat dubbelgarage, på övervåningen finns ett inrett rum som passar utmärkt till tonåringen.

Denna pärla måste verkligen upplevas på plats, välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Peter Petrowskji, Husfoto
Fastighetsbyrån Sandviken

Kontakta mäklaren

Sara Molin

Fastighetsbyrån Sandviken
Mäklare Sara Molin, Fastighetsbyrån Sandviken
072-402 67 98
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas