Fastighetsbyrån Sandviken

Fastighetsbyrån Sandviken

Mäklare

Nedre Ängsvägen 29D - Ski Apartments 29D , Kungsberget, Sandvikens kommun

Nedre Ängsvägen 29D - Ski Apartments 29D

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 450 000 kr

46 m²

3 rum

3 025 kr/mån

31 522 kr/m²

I expansiva och familjevänliga Kungsberget finns nu möjligheten att förvärva en bostadsrättslägenhet på entréplan vid populära Ski Apartment. Det höga läget precis granne med Kungens kurva är riktigt bra mellan befintlig skidbacke Kungens kurva samt nya skidbacken Prinsbacken. Bekymmersfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. Lägenheterna vid Ski apartment är populära bland skidgäster och har bra hyresintäkter om 57 963 kr(16/1-22 till 15/1-23) efter Kungsbergets avdrag, se mer under dokument och länkar nedan. Lägenhet med bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar i två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt duschrum. Från vardagsrum är det utgång till altan. Genomgående golvvärme i hela lägenheten. Från lägenheten och altanen är det fin vy över skidbackarna och ner mot dalen. Allting utom försäkring ingår i den låga månadsavgiften. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpeskillingen. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m. Nedan finns några punkter som har haft påverkan på Kungsbergets starka utveckling de sista åren: - Kungsberget är Stockholm och Mälardalens närmaste skidort vilket skapar en väldigt stor kundgrupp av barnfamiljer inom 2 timmars bilresa. - Prisvärda boenden i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. - Höga hyresintäkter i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. Många barnfamiljer i Stockholm/Mälardalen har Kungsberget som "sin" skidort där många uppskattar att åka upp flera weekends under en vinter och inte bara under högsäsongen vid lovveckor. - Kungsberget har ett modernt snö system, både vad gäller konstsnö och att spara snö från vintersäsongen innan. Kungsberget öppnar i regel i början av december vilket är ca. 2 veckor innan många andra skidorter i fjällen. - Kungsberget satsning på att bli en året runt ort har också varit positivt för många som investerar i ett boende i Kungsberget. - Kungsberget är en del av Branäsgruppen som är en stor och ekonomisk stark aktör i skidsverige. I samband med att antal bäddar ökar så satsar Kungsberget samtidigt på ökad service så som bättre och fler restauranger samt nya skidbackar/liftar. - Med tanke på dagens osäkra elpriser är det väldigt positivt att boenden i Kungsbergets har fjärrvärme via SENS i Kungsberget.

 • Plus
 • Uteplats
Göklundsvägen 12B, Hofors Centralt, Hofors kommun
 • Borttagen före visning

Göklundsvägen 12B

Lägenhet
Hofors Centralt, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

165 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 991 kr/mån

2 773 kr/m²

Varmt välkommen till Göklundsvägen 12B och en fin tvåa med egen uteplats med soligt läge. Uteplatsen har häck och staket som skyddar mot insyn. Här kan du dricka morgonkaffet vid det lilla trädäcket eller duka upp middagen vid den stenlagda uteplatsen. Lägenheten har en trivsam och luftig planlösning, med möblerbar hall som öppnats upp mot köket och ger ett luftigt intryck. Ytskikten är fräscha med nya golvmattor inlagda 2021. Beläget i centrala Hofors med närhet till fina strövområden i skogen och simhall och idrottsplats med elljusspår runt knuten.

 • Plus
 • Uteplats
Klövjestigen 4D, Vallhov, Sandvikens kommun
 • Mån 6 feb kl 11:00

Klövjestigen 4D

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 495 000 kr

109 m²

4 rum

176 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma radhus i populära Vallhov! Beläget på ena gaveln på mindre trädgårdstomt och fritt läge på baksidan. Trevlig inglasad altan där du kan förlänga sommaren lite. Två praktiska förrådsutrymmen där det ena är placerat på framsidan och det andra på baksidan. Närhet till det mesta som skola, förskola och kommunikationer. Radhuset om 1 1/2-plan rymmer fyra rum varav tre sovrum. Ett sovrum är placerat på entréplanet och härifrån finns utgång till baksidan med altan och inglasade uterummet. Tvättstugan är renoverad 2022 med nya ytskikt. Två kaklade duschrum som är placerade ett på vardera våningsplan. Här har du ett boende där det bara är att flytta in, välkommen på visning!

 • Plus
Promenaden 9, Centralt, Sandvikens kommun

Promenaden 9

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

650 000 kr

59 m²

2 rum

3 934 kr/mån

11 017 kr/m²

Välkommen in till denna smakfullt renoverade lägenhet på omtyckta promenaden. Här är det verkligen bara att flytta in när samtliga ytskikt är nyare, köket ligger i härlig öppen planlösning med hall och matplats. Lägenheten har god förvaring i de många garderoberna samt ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns närhet till såväl stadsparken med promenadstråk och grönområden som till mataffärer, centrum och kommunikationer.

 • Balkong
Vandrarhemsvägen 7, Järbo, Sandvikens kommun

Vandrarhemsvägen 7

Gård/Skog
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 195 000 kr

124 m²

4 rum

3,8 ha tomt

Välkommen till denna gård enskilt belägen i utkanten av Järbo. Här finns goda utrymmen för boende och möjligheter till någon form av djurhållning på 3,7 hektar stora åkrar i anslutning till boningshuset. Boningshuset är på 1,5 plan med hall, kök, duschrum, vardagsrum och sovrum på entréplan samt hall med två sovrum på övre plan. Huset genomgick flertalet renoveringar 1999/2000. Uppvärmning sker via vedpanna. Bredvid boningshuset finns en stor ekonomibyggnad som erbjuder gott om förvaringsutrymme och den nyttjades tidigare för djurhållning. Både boningshuset och ekonomibyggnaden är i behov av lite kärlek där avloppsanläggningen måste åtgärdas av en ny ägare till fastigheten. Fastigheten säljes i befintligt skick med generell friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Backladsvägen 8D - Terrassen #25, Kungsberget, Sandvikens kommun

Backladsvägen 8D - Terrassen #25

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 350 000 kr

49 m²

3 rum

3 955 kr/mån

27 551 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I Kungsberget, Stockholm/Mälardalens närmaste skidort, finns nu möjlighet att köpa en lägenhet vid barnvänliga Terrassen med byggår 2021. Det är många skidgäster i Kungsberget som bokar boende på Terrassen och trivs med området intill barnbacken. Lägenheten har bra hyresintäkter, under tiden 16/1-22 till 15/1-23 är intäkterna efter Kungsbergets avdrag 73 745 kr, se mer under dokument och länkar. Möjlighet till omgående tillträde till lägenheten. Den nybyggda lägenheten, Terrassen #25, om 49 kvm på entréplan har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar i två sovrum. I lägenheten finns även duschrum med golvvärme, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong i direkt söderläge. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpet. I anslutning till lägenheten finns en gemensamhetsbyggnad om 79 kvm med relaxavdelning inkl. bastu, tvättmaskin, torktumlare samt förråd och verkstad för cykel. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m. Nedan finns några punkter som har haft påverkan på Kungsbergets starka utveckling de sista åren: - Kungsberget är Stockholm och Mälardalens närmaste skidort vilket skapar en väldigt stor kundgrupp av barnfamiljer inom 2 timmars bilresa. - Prisvärda boenden i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. - Höga hyresintäkter i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. Många barnfamiljer i Stockholm/Mälardalen har Kungsberget som "sin" skidort där många uppskattar att åka upp flera weekends under en vinter och inte bara under högsäsongen vid lovveckor. - Kungsberget har ett modernt snö system, både vad gäller konstsnö och att spara snö från vintersäsongen innan. Kungsberget öppnar i regel i början av december vilket är ca. 2 veckor innan många andra skidorter i fjällen. - Kungsberget satsning på att bli en året runt ort har också varit positivt för många som investerar i ett boende i Kungsberget. - Kungsberget är en del av Branäsgruppen som är en stor och ekonomisk stark aktör i skidsverige. I samband med att antal bäddar ökar så satsar Kungsberget samtidigt på ökad service så som bättre och fler restauranger samt nya skidbackar/liftar. - Med tanke på dagens osäkra elpriser är det väldigt positivt att boenden i Kungsbergets har fjärrvärme via SENS i Kungsberget.

 • Balkong
Svartrönningsvägen 24, Järbo, Sandvikens kommun

Svartrönningsvägen 24

Gård/Skog
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 200 000 kr

146 m²

5 rum

2,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva mindre gård utanför Järbo! Till fastigheten hör knappt 3 hektar mark fördelat på 2 hektar åkermark och en 1 hektar skog. Jakträtt ingår i fastigheten. Marken intill boningshuset passar utmärkt till hästhagar, här finns även vindskydd. På tomten finn en rejäl ekonomibyggnad med stora möjligheter, ligghall med isolerad betongplatta och isolerad sadelkammare finns för den hästintresserade. Bredvid villan finns en trevlig bagarstuga med två rum samt förberett för ett badrum, bra möjlighet att användas som stuga för uthyrning. Knappt 15 minuter med bil till Kungsbergets fina anläggning med aktiviteter både vinter- och sommartid. Villan är inredd i charmig stil med trägolv i ett flertal rum. På entréplanet finns det hemtrevliga köket som renoverades under 2016, här finns en praktisk och värmande vedspis. Vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblemang, intill finns en matsal som även kan passa som sovrum vid behov. Helkaklat duschrum. En trappa upp hittar du tre sovrum i olika storlekar, innanför det ena sovrummet finns en kattvind som har inretts till ett mindre sovutrymme. I källardelen finns tvättstuga samt pannrum med både vedpanna och luft/vattenpump. Nu har du möjlighet att förverkliga drömmen om ett liv på landet, välkommen att anmäla intresse redan nu!

Gesällvägen 19, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Gesällvägen 19

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

675 000 kr

69 m²

3 rum

5 150 kr/mån

9 783 kr/m²

Välkommen in till denna sköna lägenhet om 3 rum och kök efter omtyckta Gesällvägen! Lägenhet som med ett smakfullt rustat kök, badrum med uppdaterad inredning samt rum med stora ytor finns nu till salu. Här har du fina ljusinsläpp från två väderstreck samt inglasad balkong med lugn skön vy. Det ena sovrummet ligger i vinkel vilket ger lägenheten en egen charm samt att det sovrummet får mer yta. Från lägenheten har du närhet till hantverkartorget med butiker, restaurang och kommunikationer.

 • Balkong
Gavelstigen 146, Årsunda, Sandvikens kommun

Gavelstigen 146

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

7 000 000 kr

148 m²

4 rum

6,1 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska fastighet på Gavelstigen! Fastigheten har ett avskilt läge med 1-plansvilla och stor maskinhall som båda är byggda 2016. Du äger sedan marken om 6 hektar skog ned till Storsjön där det finns en brygga med privat strand. Bra med utrymme för båt av större modell. Rakt ut från bryggan ligger ön Nättjeholmen som även den hör till fastigheten. Jakträtt och fiskerätt ingår. Denna fastighet har verkligen allt du kan önska. Villan i ett plan är välplanerad och smakfullt inredd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med värmande kamin centralt placerad. Intill villan finns ett stort och härligt soldäck med vedeldad badtunna. Maskinhallen om hela 215 kvm erbjuder otroliga rymd, perfekt utrymme för den som tycker om att skruva. I denna byggnad finns även ett fullt isolerat dubbelgarage, på övervåningen finns ett inrett rum som passar utmärkt till tonåringen. Denna pärla måste verkligen upplevas på plats, välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Tjädersvängen 25, Storvik, Sandvikens kommun

Tjädersvängen 25

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 150 000 kr

112 m²

5 rum

1 297 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina villa om 112 + 112 kvm belägen på en bra tomt med attraktivt läge i Storvik. Entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum, kök, fyra sovrum, badrum samt gästtoalett. Utgång till integrerad uteplats under tak. Källarplan med tvättstuga, pannrum, matkällare, förråd och gillestuga med öppen spis som skapar en mysig tillvaro. Garage och uppfart med plats för flera bilar. Fjärrvärme för stabila driftkostnader och minskat underhåll. Fiber finns indraget. Trevlig trädgårdstomt med fin gräsmatta intill skogsparti. På tomten finns även en lekstuga och ett växthus. Mycket barnvänligt område med närhet till skola, förskola, två mataffärer, kommunikationer (tåg och buss), apotek, restauranger, sportcentrum, elljusspår, fina grönområden m.m. Inom cirka 10-15 minuters bilfärd nås Sandviken stad med ett brett utbud av affärer och restauranger.

Å-hus C06 - Gamla Vintervägen 34, Kungsberget, Sandvikens kommun

Å-hus C06 - Gamla Vintervägen 34

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 545 000 kr

56 m²

3 rum

3 250 kr/mån

27 589 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i Sveriges snabbast växande skidort med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I expansiva Kungsberget finns nu möjlighet att köpa en 6 bäddars lägenhet i de attraktiva Å-Husen A & C med ett perfekt fritt läge vid åttastolsliften. Lägenheten har höga hyresintäkter sista året om 102 125 kr innan Kungsbergets avdrag om 25%, se mer nedan under dokument och länkar. Lägenhet om 56 kvm med bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar i två sovrum samt två extra bäddar i en bäddsoffa. Lägenheterna har i övrigt en bra planlösning med duschrum med bastu, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpet. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m. Nedan finns några punkter som har haft påverkan på Kungsbergets starka utveckling de sista åren: - Kungsberget är Stockholm och Mälardalens närmaste skidort vilket skapar en väldigt stor kundgrupp av barnfamiljer inom 2 timmars bilresa. - Prisvärda boenden i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. - Höga hyresintäkter i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. Många barnfamiljer i Stockholm/Mälardalen har Kungsberget som "sin" skidort där många uppskattar att åka upp flera weekends under en vinter och inte bara under högsäsongen vid lovveckor. - Kungsberget har ett modernt snö system, både vad gäller konstsnö och att spara snö från vintersäsongen innan. Kungsberget öppnar i regel i början av december vilket är ca. 2 veckor innan många andra skidorter i fjällen. - Kungsberget satsning på att bli en året runt ort har också varit positivt för många som investerar i ett boende i Kungsberget. - Kungsberget är en del av Branäsgruppen som är en stor och ekonomisk stark aktör i skidsverige. I samband med att antal bäddar ökar så satsar Kungsberget samtidigt på ökad service så som bättre och fler restauranger samt nya skidbackar/liftar. - Med tanke på dagens osäkra elpriser är det väldigt positivt att boenden i Kungsbergets har fjärrvärme via SENS i Kungsberget.

 • Plus
 • Balkong
Barrsätragatan 46C, Centralt, Sandvikens kommun

Barrsätragatan 46C

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

675 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 336 kr/mån

11 157 kr/m²

Välkommen till HSB brf Enen, en av Sandvikens populäraste föreningar. Här har du en välplanerad tvåa med genomgående rymliga utrymmen. Lägenheten är bekvämt belägen på andra våningen med de centrala läget som ger närhet till allt som du kan behöva samt en låg avgift. Lägenheten har precis fått en ny inglasad balkong som är rymlig och ligger bästa västerläge!

 • Balkong
Centralgatan 36 A, Hofors Centralt, Hofors kommun

Centralgatan 36 A

Lägenhet
Hofors Centralt, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

280 000 kr

69 m²

3 rum

4 017 kr/mån

4 058 kr/m²

I en stabil förening med riktigt centralt läge hittar du här en ljus och fin trea, belägen endast en ½ trappa upp. Lägenheten har gavelläge med fönster i tre väderstreck och balkong med västerläge och kvällssol. Ett trivsamt boende med nytt, fräscht badrum från 2021, kök med grå köksinredning från 2020. Golven i kök, hall och båda sovrummen är från 2022. Innerdörrar till båda sovrummen är från 2022.

Jan-Olsvägen 10, Jäderfors, Sandvikens kommun
 • Idag kl 11:00

Jan-Olsvägen 10

Villa
Jäderfors, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 795 000 kr

107 m²

5 rum

4,7 ha tomt

Lantligt belägen fastighet på strax över 4,6 hektar med både trädgårdstomt och åkermark. Lugn läge med vackra vyer över åkrarna från altanen. Billig uppvärmning via bergvärme och kamin. Stora renoveringar har gjorts där både tak, fönster, uppvärmning har bytts samt utbyggnad av entré. Villans entréplan har en rymlig hall, kök med matplats, matrum, vardagsrum ett sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Övre plan har ytterligare två sovrum samt två kattvindar som blivit renoverade och kan användas till ett mindre sovrum, gästrum eller walk in closet. Källarplanet rymmer bastu och relax, verkstadsrum, tvättstuga, pannrum och matkällare. Renoverad gäststuga med hall, ett fint och välutrustat kök samt ett allrum med öppen spis. Ekonomibyggnad med förvaringsmöjligheter, loft samt en vidbyggd carport. På tomten finns även ett mindre garage. Endast 9 km till centrala Sandviken.

 • Plus
Gamla Vintervägen 32 - Å Hus B02, Kungsberget, Sandvikens kommun

Gamla Vintervägen 32 - Å Hus B02

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 545 000 kr

58 m²

3 rum

3 450 kr/mån

26 638 kr/m²

En exklusiv lägenhet på entréplan med ett av Kungsbergets bästa lägen precis intill åttastolsliften. Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Å-Hus B02 är en av de mest populära boenden att boka för Kungsbergets skidgäster och har bra hyresintäkter. Å-hus B02 hade hyresintäkter(efter Kungsbergets avdrag) under 2022 om 74 391 kr, se mer under dokument och länkar nedan. Den moderna och lägenheten Å-hus B02 har en bra planlösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong i söderläge med härlig utsikt över backarna. Lägenheten har ett fint helkaklat duschrum inkl. bastu och två sovrum med sammanlagt 6 bäddar. Lägenheten säljs med husgeråd och inventarier som stämmer överens med Kungsbergets uthyrningsstandard. En annan fördel är att BRF Riverlodge hus B är väldigt välskött förening med god ekonomi. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m. Nedan finns några punkter som har haft påverkan på Kungsbergets starka utveckling de sista åren: - Kungsberget är Stockholm och Mälardalens närmaste skidort vilket skapar en väldigt stor kundgrupp av barnfamiljer inom 2 timmars bilresa. - Prisvärda boenden i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. - Höga hyresintäkter i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. Många barnfamiljer i Stockholm/Mälardalen har Kungsberget som "sin" skidort där många uppskattar att åka upp flera weekends under en vinter och inte bara under högsäsongen vid lovveckor. - Kungsberget har ett modernt snö system, både vad gäller konstsnö och att spara snö från vintersäsongen innan. Kungsberget öppnar i regel i början av december vilket är ca. 2 veckor innan många andra skidorter i fjällen. - Kungsberget satsning på att bli en året runt ort har också varit positivt för många som investerar i ett boende i Kungsberget. - Kungsberget är en del av Branäsgruppen som är en stor och ekonomisk stark aktör i skidsverige. I samband med att antal bäddar ökar så satsar Kungsberget samtidigt på ökad service så som bättre och fler restauranger samt nya skidbackar/liftar. - Med tanke på dagens osäkra elpriser är det väldigt positivt att boenden i Kungsbergets har fjärrvärme via SENS i Kungsberget.

 • Plus
 • Balkong
Gävlevägen 57A, Centralt, Sandvikens kommun

Gävlevägen 57A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

750 000 kr

64,6 m²

3 rum

3 305 kr/mån

11 610 kr/m²

Här erbjuds en trivsam trerummare på första våningen i en mycket stabil och omtyckt förening. Lägenheten är centralt belägen med närheten till allt vad Sandvikens stadskärna har att erbjuda i form av butiker, restauranger, bio, mataffärer och kommunikationer. Bostaden är i äldre men oerhört välhållet skick. Ljust helkaklat badrum från bostadsrättsföreningens stamrenovering med möjlighet till egen tvättmaskin. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Nedre Ängsvägen 23C - Ski Apartments 23C, Kungsberget, Sandvikens kommun

Nedre Ängsvägen 23C - Ski Apartments 23C

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 595 000 kr

46 m²

3 rum

3 530 kr/mån

34 674 kr/m²

I expansiva och familjevänliga Kungsberget finns nu möjligheten att förvärva en bostadsrättslägenhet vid populära Ski Apartment. Det höga läget med fri utsikt är riktigt bra mellan Kungens kurva och nya Prinsbacken. Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. Lägenhet med bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar i två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt duschrum. Från vardagsrum är det utgång till balkong med fin vy ner mot dalen. Allting utom försäkring ingår i den låga månadsavgiften. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpeskillingen. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m. Nedan finns några punkter som har haft påverkan på Kungsbergets starka utveckling de sista åren: - Kungsberget är Stockholm och Mälardalens närmaste skidort vilket skapar en väldigt stor kundgrupp av barnfamiljer inom 2 timmars bilresa. - Prisvärda boenden i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. - Höga hyresintäkter i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. Många barnfamiljer i Stockholm/Mälardalen har Kungsberget som "sin" skidort där många uppskattar att åka upp flera weekends under en vinter och inte bara under högsäsongen vid lovveckor. - Kungsberget har ett modernt snö system, både vad gäller konstsnö och att spara snö från vintersäsongen innan. Kungsberget öppnar i regel i början av december vilket är ca. 2 veckor innan många andra skidorter i fjällen. - Kungsberget satsning på att bli en året runt ort har också varit positivt för många som investerar i ett boende i Kungsberget. - Kungsberget är en del av Branäsgruppen som är en stor och ekonomisk stark aktör i skidsverige. I samband med att antal bäddar ökar så satsar Kungsberget samtidigt på ökad service så som bättre och fler restauranger samt nya skidbackar/liftar. - Med tanke på dagens osäkra elpriser är det väldigt positivt att boenden i Kungsbergets har fjärrvärme via SENS i Kungsberget.

 • Plus
 • Balkong
Köpmangatan 34, Centralt, Sandvikens kommun
 • Idag kl 12:30
Köpmangatan 34, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Köpmangatan 34, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Köpmangatan 34

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

3 300 000 kr

98,5 m²

3 rum

6 776 kr/mån

33 503 kr/m²

Äntligen! Nu har du möjligheten att förvärva denna exklusiva lägenhet om 3 rum och kök på helt eget våningsplan med takterrass som har både inglasning och soldäck. Samt som ligger högst upp i hus med hiss som ger dig Sandvikens vackraste utsikt! Lägenheten har genomgående smakfullt inredda rum med nya fina ytskikt då den färdigställdes 2019 Här är det verkligen bara att flytta in och njuta av Sandvikens finaste lägenhet som har vackra ljusinsläpp, helkaklat badrum. Bra förvaring, modernt kök och egen takterrass som har inglasad del som gör att du kan njuta av detta utrymme i princip året runt! Samt fantastiskt läge som ger dig närhet till allt Sandviken centrum har att erbjuda, till lägenheten finns det en egen carport.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karins väg 7 - Verandan B03, Kungsberget, Sandvikens kommun

Karins väg 7 - Verandan B03

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 295 000 kr

52 m²

3 rum

1 670 kr/mån

24 904 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I Kungsberget, Stockholm/Mälardalens närmaste skidort, finns nu möjlighet att köpa en lägenhet vid populära Verandan granne med barnbacken. Verandan B03 om 52 kvm på entréplan är en friköpt ägarlägenhet med låg månadsavgift om 1 670 kr. Lägenheten har en bra planlösning där det finns totalt 6+2 bäddar och ett duschrum med bastu. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i direkt söderläge med utsikt över barnbacken. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpet. Verandan B03 hade bra hyresintäkter(efter Kungsbergets avdrag) under 2022 om 95 599 kr, se mer under dokument och länkar nedan. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m. Nedan finns några punkter som har haft påverkan på Kungsbergets starka utveckling de sista åren: - Kungsberget är Stockholm och Mälardalens närmaste skidort vilket skapar en väldigt stor kundgrupp av barnfamiljer inom 2 timmars bilresa. - Prisvärda boenden i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. - Höga hyresintäkter i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. Många barnfamiljer i Stockholm/Mälardalen har Kungsberget som "sin" skidort där många uppskattar att åka upp flera weekends under en vinter och inte bara under högsäsongen vid lovveckor. - Kungsberget har ett modernt snö system, både vad gäller konstsnö och att spara snö från vintersäsongen innan. Kungsberget öppnar i regel i början av december vilket är ca. 2 veckor innan många andra skidorter i fjällen. - Kungsberget satsning på att bli en året runt ort har också varit positivt för många som investerar i ett boende i Kungsberget. - Kungsberget är en del av Branäsgruppen som är en stor och ekonomisk stark aktör i skidsverige. I samband med att antal bäddar ökar så satsar Kungsberget samtidigt på ökad service så som bättre och fler restauranger samt nya skidbackar/liftar. - Med tanke på dagens osäkra elpriser är det väldigt positivt att boenden i Kungsbergets har fjärrvärme via SENS i Kungsberget.

 • Plus
 • Balkong
 • Äganderätt
Bäckgatan 10A, Stensätra, Sandvikens kommun

Bäckgatan 10A

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 800 000 kr

117 m²

6 rum

1 051 m² tomt

En välplanerad villa med källare i Stensätra. Entréplanet erbjuder kök, badrum vardagsrum och två sovrum. Ytterligare två sovrum och wc-rum på övre plan. I källaren finns hobbyrum, tvättstuga med dusch samt överlag bra förråd och matkällare. Utvändigt finns en altan under tak, en insynsskyddad tomt och garage. Nyare 3-glasfönster.

Torggatan 32A, Centralt, Sandvikens kommun

Torggatan 32A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

995 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 668 kr/mån

13 179 kr/m²

Med utsikt över kanalen och omedelbar närhet till centrum och stadsparken finner ni denna genomgående renoverade trea. Lägenheten ligger högst upp i huset och har en väl tilltagen inglasad balkong med kvällssol. Bostaden erbjuder en ljus hall med utrymme för avhängning, ett totalrenoverat kök från 2021 med vackert fiskbensmönstrat golv och integrerade vitvaror, master bedroom med egen wc, generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp samt utgång till den inglasade balkongen, badrum med fräscha ytskikt och egen tvättmaskin samt ytterligare ett sovrum. Här bor du i en välskött och attraktiv HSB-förening. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Lövängsvägen 78, Lassas, Sandvikens kommun
 • Tis 7 feb kl 16:30

Lövängsvägen 78

Radhus
Lassas, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 295 000 kr

117 m²

4 rum

347 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina kedjehus om 117+6 kvm beläget på en lugn gata i omtyckta Lassas. Huset har under de senaste åren genomgått flertalet större renoveringar och är idag i gott skick. Entréplan med ljust och rymligt vardagsrum, modernt kök i smakfull design (-19), tvättstuga/pannrum och ett fräscht helkaklat badrum. Utgång till altan i härligt läge mot lummig tomt intill skogsparti. Övre plan erbjuder tre väldisponerade sovrum, badrum och en praktisk klädkammare. Vidbyggt garage och asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Nytt tak (-21) och fiber. Fjärrvärme för stabila driftkostnader och minskat underhåll. Barnvänligt område med närhet till bl. a. flertalet förskolor, skolor, kommunikationer, mataffärer, Jernvallsområdet, elljusspår, golfbana (Trebo), småbåtshamn och vackra Storsjön med flertalet fina badplatser.

 • Plus
Vikingavägen 29, Seestaden, Sandvikens kommun
 • Tis 7 feb kl 17:30

Vikingavägen 29

Villa
Seestaden, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 095 000 kr

128 m²

4 rum

862 m² tomt

Välkomna till denna inbjudande villa i Seestaden! Barnvänligt läge med närhet till det mesta som förskola och skola, affärer, Jernvallen och kommunikationer. Isolerat dubbelgarage. Lättskött boende med fjärrvärme. Uppväxt och lummig trädgårdstomt med stor altan mot baksidan. Entréplanet har hall, helkaklat badrum med dusch, ljust kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med plats för såväl matgrupp som soffgrupp. Övre plan har en möblerbar hall med charmigt burspråk, toalett och tre sovrum. I källarplan finns badrum med bastu och relaxdel, tvättstuga, pannrum/gym och mycket förvaring.

 • Plus
Gävlevägen 64A, Centralt, Sandvikens kommun

Gävlevägen 64A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

795 000 kr

66,5 m²

2 rum

4 342 kr/mån

11 955 kr/m²

Välkommen in till denna fantastiskt fina stora lägenhet som har en fantastisk rymd mellan kök och matplats, helkaklat badrum samt mysig sovrum. Här finns ett kök som har all den yta man kan önska med förvaring i vita köksskåp och praktisk köksö, matplats som rymmer stor matgrupp. Helkaklat badrum i fina fräscha färger, stort vardagsrum som får vackra ljusinsläpp från utgången till balkongen i västerläge samt mysigt sovrum med gedigen förvaring.

 • Plus
 • Balkong
Gillegatan 3B, Hofors Centralt, Hofors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gillegatan 3B

Lägenhet
Hofors Centralt, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

130 000 kr

54 m²

2 rum

4 000 kr/mån

2 407 kr/m²

Med mycket centralt läge och bara en halvtrappa upp ligger denna lilla tvåa i en gammal stabil förening. Nyrenoverat duschrum 2018, ny balkong 2020 (västerläge) och fiber finns indraget. Här kan du bo bra och bekvämt. Gemensam uteplats på baksidan och generösa källarutrymmen.

Barrsätragatan 52C, Centralt, Sandvikens kommun

Barrsätragatan 52C

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

450 000 kr

48 m²

2 rum

3 934 kr/mån

9 375 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare med generös balkong i härligt västerläge. Lägenheten har ett rejält kök med plats för matgrupp. Sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i flertal garderober och linneskåp. Badrum med egen tvättmaskin. Här bor du i en omtyckt bostadsrättsförening där bland annat bredband och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Närhet till det mesta som mataffär, stadsparken, badhus, centrum och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Alsjöborgsvägen 27, Åshammar, Sandvikens kommun
 • Tis 7 feb kl 16:30
Alsjöborgsvägen 27, Åshammar, Sandvikens kommun, bild 2
Alsjöborgsvägen 27, Åshammar, Sandvikens kommun, bild 3

Alsjöborgsvägen 27

Villa
Åshammar, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 995 000 kr

133 m²

5 rum

1 646 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga villa från 1900-talets början med fantastisk läge och utsikt över Alsjön! Villan rymmer goda sällskapsutrymmen, upp till fyra sovrum, ett badrum samt en extra toalett. Villan har bevarad charm med stora fina fönster och trägolv i de flesta av rummen. Här finns hela fem fungerande eldstäder varav tre vackra kakelugnar, en vedspis samt en öppen spis med insats. Luftvärmepump från 2020 och fiber finns indraget. Förutom boningshuset finns ett garage med plats för två bilar och en uthusbyggnad med god förvaring, vedbod, snickarbod samt ett inrett rum. Trevlig trädgårdstomt med fina buskar, flera fruktträd och bär samt altan med vacker vy mot sjön. Ett bra permanentboende alternativt ett väldigt fint fritidsboende med alla bekvämligheter. Närhet till förskola, skola, badplats och fotbollsplan.

 • Premium
Bågspännarvägen 27E, Seestaden, Sandvikens kommun
 • Mån 6 feb kl 12:30

Bågspännarvägen 27E

Radhus
Seestaden, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 150 000 kr

63 m²

3 rum

4 700 kr/mån

18 254 kr/m²

Här finns nu ett vackert rustat radhus efter sköna Bågspännarvägen till salu! Radhus som har stora fina rum med vackra ljusinsläpp från två väderstreck, kök med smakfulla färgval med god förvaring i de fina vita skåpen som ramas in av stilrent vitt kakel. Vardagsrum med god yta för såväl soffgrupp som matplats om man så vill, här finns utgång till den stora inglasade altanen som med sitt läge som sista hus på gatan ger dig en lugn vy! Övervåning som bjuder in till rymligt sovrum och helkaklat badrum samt källare med extra sovrum. Till radhuset har du ditt eget garage i länga, välkommen med ditt intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Grundbogatan 5B, Centralt, Sandvikens kommun
 • Fre 3 feb kl 12:00

Grundbogatan 5B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

395 000 kr

36,5 m²

1 rum

2 943 kr/mån

10 822 kr/m²

Här finns en verkligen fin central etta till försäljning som har allt det du kan önska på 36,5 kvadrat! Rymliga rum med fina ljusinsläpp tillsammans med den höga takhöjden och de vackra fiskbensparkett golven ger denna lägenhet en härlig rymd och karaktär. Här finns balkong i härligt västerläge som ger sol från dag till kväll, fint badrum med nyare inredning, stilrent kök med god förvaring och rymlig hall. Här har du en lägenhet i centrum som ger dig närhet till alla de bekvämligheter som du kan behöva.

 • Plus
 • Balkong
Bergsgatan 16, Barrsätra, Sandvikens kommun

Bergsgatan 16

Villa
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 850 000 kr

105 m²

3 rum

896 m² tomt

Välrenoverad villa i populära Barrsätra! Villan genomgick en omfattande renovering under 2015/2016 och är i mycket bra skick. Intill huset finns ett enkelgarage med carport, här är solpaneler placerade som installerades under 2021. Entréplanet har en trevlig planlösning med två större sovrum, ett mindre sovutrymme och ett helkaklat badrum placerade en liten halvtrappa upp. Öppen planlösning med mycket rymd mellan kök, matplats samt vardagsrum. Utgång till härlig altan som leder vidare ut till den mysiga trädgården. En trappa ner finns ett trevligt allrum med eldstad och intill ett trivsamt gästrum. Praktisk och rymlig klädkammare där du kan förvara kläder för alla årstider. Här finns också en groventré med dusch och bastu, tvättstuga med WC, ett hobbyrum samt en vinkällare. Här har du verkligen ett boende där det bara är att flytta in, närhet till det mesta som både skola och förskola. Välkommen på visning!

 • Plus
Dalagatan 8D, Centralt, Sandvikens kommun

Dalagatan 8D

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

650 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 364 kr/mån

12 150 kr/m²

Fin och välplanerad tvåa med fina ytskikt och bra förvaringsutrymmen. Helkaklat badrum med våtrumsmatta och golvvärme. Ljust kök med rymlig matplats. Inglasad balkong med fritt läge mot centrum. Centralt läge endast ett stenkast från matbutik. Bredband ingår i månadsavgiften.

Vretbovägen 3, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun

Vretbovägen 3

Villa
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 095 000 kr

149 m²

5 rum

990 m² tomt

Välkommen till rymlig och högt belägen villa i centrala Gästrike-Hammarby. Villan erbjuder stora sällskapsytor på entréplan och fyra sovrum på övre plan. Inglasat uterum och altan i anslutning till vardagsrum. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump från 2015, luftvärmepump från 2021 samt kamin. 3-glas fönster och plåttak från 2014/2015. Fiber och garage.

 • Plus
Hamngatan 27A, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
 • Ons 1 feb kl 12:15

Hamngatan 27A

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

590 000 kr

51 m²

2 rum

4 036 kr/mån

11 569 kr/m²

Modern och trivsam tvårummare, praktiskt belägen på första våningen i populära Hantverkarbacken. Genomgående fräscht och stilrent renoverad lägenhet. Nytt kök från EPOQ 2018. Från vardagsrummet nås en generös inglasad balkong i härligt västerläge där du sommartid kan njuta av solen från eftermiddag till kväll. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Annebergsgatan 11, Storvik, Sandvikens kommun

Annebergsgatan 11

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

650 000 kr

152 m²

6 rum

542 m² tomt

Välkomna till denna rymliga villa på Annebergsgatan i Storvik! Entréplan erbjuder hall, kök med matplats, vardagsrum med öppen spis, toalett och ett sovrum. Övre plan med fyra sovrum med möjlighet att använda ett av dem som allrum samt badrum. Källarplan är oinredd och erbjuder pannrum, tvättstuga, bra förvaring, dusch och garage. Huset har ett renoveringsbehov men med stor potential. Trivsam trädgårdstomt med altan i bästa sydvästläge! Här bor Ni med närhet till skola och förskola, två mataffärer, kommunikationer (tåg och buss), apotek, restauranger, sportcentrum, elljusspår, fina grönområden m.m. Inom cirka 10-15 minuters bilfärd nås Sandviken med ett brett utbud av affärer och restauranger.

 • Plus
Gruvgatan 4, Storvik, Sandvikens kommun

Gruvgatan 4

Övrigt
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 450 000 kr

1 495 m² tomt

Varmt välkomna till fastigheten anrika Lyran om 510 kvm med bra läge i Storvik. Denna unika fastighet byggdes 1919 av Ovansjö Missionsförsamling med syfte att ge orten en förstklassig gudstjänstlokal. Sedan 2004 ägs fastigheten av Bro Manskör som på ideell väg skapat en uppskattad och viktig kulturscen i Gästrikland. Entréplanet erbjuder en fantastisk sal med hela 345 sittplatser som karaktäriseras av högt i tak, ståtliga fönster och charmiga kyrkbänkar i etage. Med en enastående akustik passar salen perfekt för stämsång, konstutställningar, seminarier, fest, dans och musik i alla dess slag. På entréplanet finns även ytterligare en sal (90 sittplatser), välutrustat kök, två wc, arbetsrum och kontor. Övre plan består av två lägenheter, en trea (92 kvm) och en tvåa (65 kvm). Källarplan med gillestuga, kök med tillhörande bardisk, hobbyrum, tvättstuga, pannrum, tre gästtoaletter samt flertalet förrådsutrymmen. Fastigheten säljs i befintligt skick med generell friskrivningsklausul. Inom cirka 10-15 minuters bilfärd nås Sandviken stad med ett brett utbud av affärer och restauranger. Säljaren har fri prövningsrätt på inkomna bud och det är av stor vikt för dem att den nya ägaren har planer för fastigheten som gynnar orten. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Kvarnbacken 7, Seljansö Kulle, Sandvikens kommun
 • Ons 1 feb kl 16:30

Kvarnbacken 7

Villa
Seljansö Kulle, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 495 000 kr

110 m²

5 rum

938 m² tomt

Välkommen till en charmigt renoverad 40-tals villa beläget på en sparsamt trafikerad gata med trevlig och insynsskyddad trädgårdstomt. Entréplanet erbjuder arbetskök från (-22) i öppen planlösning mot matrum och vidare mot vardagsrum. En trappa upp finns tre sovrum och badrum från (-11). I källaren finns förutom bra förvaring ett badrum från (-13) med bastu, samt tvättstuga. Fjärrvärme.

 • Plus
Bergsgatan 42, Barrsätra, Sandvikens kommun
 • Imorgon kl 16:30

Bergsgatan 42

Villa
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 500 000 kr

120 m²

5 rum

1 278 m² tomt

Välkommen till större 1½-plansvilla med källare i populära Barrsätra. Fastigheten har ett bra läge med insynsskyddad tomt på baksidan. Utvändigt har huset ny fasad (-14), delvis nyare fönster, tak och dränering under 2000-talet. Invändigt består entréplanet av ett trevligt kök med vedspis och utgång till inglasat altan, vardagsrum samt två sovrum. Badrum som renoverades (-16). Övre plan erbjuder ytterligare två sovrum samt wc-rum från (-16). Källare med bra förvaring, matkällare, hobbyrum, tvättstuga med dusch. På tomten finns även ett isolerat garage med carport. Samt ett större uthus med två rum och allmänt bra förvaring. Fjärrvärme och fiber. Säljstart preliminärt januari 2023.

 • Plus
Högbovägen 18B, Centralt, Sandvikens kommun

Högbovägen 18B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 095 000 kr

68 m²

3 rum

5 022 kr/mån

16 103 kr/m²

Nu har du möjligheten att köpa denna fina lägenhet med perfekt central lugnt läge och som inte lämna något att önska! Lägenheten har fina rum med modernt kök, helkaklat badrum och nya ytskikt i samtliga rum. Det är en välplanerad trea som endast ligger två trappor upp i omtyckt förening där det sällan finns möjlighet att köpa en lägenhet. I avgiften för lägenheten ingår så gott som allt man behöver även egen parkeringsplats och hushållsel. Välkommen till visning!

 • Balkong
Smala vägen 9D, Centralt, Sandvikens kommun
 • Fre 3 feb

Smala vägen 9D

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 495 000 kr

69,5 m²

3 rum

5 511 kr/mån

21 511 kr/m²

Bostaden för dig som uppskattar perfektion! Nu finns möjligheten att förvärva en mycket stilsäker trea på populära Stenkumlet, endast en trappa över markplan. Bostaden har renoverats under 2022 och känslan i lägenheten är nyproduktion av genomgående hög kvalitet. Bostaden erbjuder en perfekt avvägningen mellan krispigt vitt och svarta detaljer. Här välkomnas du in i en rymlig hall med utrymme för både avhängning och möblemang. Köket är stilrent med integrerade vitvaror och belysningen består av diskreta infällda spotlights. I köket finns gott om utrymme för matgrupp. Vardagsrummet är generöst tilltaget och stora fönster ger ett trivsamt ljusflöde i rummet. Från vardagsrummet når man balkongen med eftermiddag-/kvällssol. Två ljusa och rymliga sovrum varav ett med goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Totalrenoverat badrum med grått marmormönstrat kakel och klinker samt svarta detaljer i inredningen. Stabil och välskött HSB-förening med ett centralt men oerhört lugnt läge. Garageplats kan i regel erhållas direkt när man tar över bostaden. Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

 • Plus
 • Balkong
Kurrasbacken 40, Stensätra, Sandvikens kommun
 • Imorgon kl 16:45

Kurrasbacken 40

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 095 000 kr

103 m²

4 rum

680 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga och praktiska 1,5-plansvilla om 103 kvm belägen på populära Kurrasbacken. Villan ligger fint belägen i yttervarv med skogen som granne. Fin uppväxt trädgårdstomt, härlig uteplats (delvis under tak) och murad utegrill. Här kan sommarens fina kvällar avnjutas fullt ut! Rymlig och ljus hall som leder in både till det öppna köket och det luftiga vardagsrummet. Köket har plats för stor matplats och erbjuder även altandörr ut till uteplats. På det nedre planet finns även utrustad tvättstuga och toalett med WC/handfat. Det övre planet rymmer allrum, två sovrum och ett badrum. Garage och grusad uppfart med plats för flera bilar. Fjärrvärme för stabila driftkostnader. Stensätra är väldigt populärt för barnfamiljer med närhet till både förskola och Sätra skola, Skogsvallen med fotbollsplan och skidspår samt Björksätra Mitt med livsmedelsaffär.

 • Plus
Sälgnäsviksvägen 64, Bovik, Sandvikens kommun

Sälgnäsviksvägen 64

Villa
Bovik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 995 000 kr

90 m²

3 rum

1 635 m² tomt

Välkommen till en påkostad enplansvilla med vackert och naturnära läge intill Storsjön! Fastigheten lämpar sig för såväl permanentboende som fritidshus med alla bekvämligheter. Villan är genomgående renoverad från 2006 och planlösning består av kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. Tilläggsisolerad fasad med timmerstomme, nyare tegeltak och 3-glasfönster från 2019. På tomten finns även en isolerad gäststuga om 10 kvm, vedeldad bastubyggnad med dusch och wc, grillkåta samt spatunnan. Möjlighet till båtplats ca 250 meter från fastigheten. Kvadratmeter uppdateras i samband med besiktning och energideklaration.

Hantverkarbacken 12, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Hantverkarbacken 12

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

650 000 kr

69,5 m²

3 rum

5 117 kr/mån

9 353 kr/m²

Stor och välplanerad trea, genomgående fint renoverad och kök från 2016. Både badrum och gästtoalett samt enhetliga golv i hela lägenheten. Stor och rymlig balkong med härlig eftermiddag- och kvällssol. Bredband ingår i månadsavgiften.

 • Plus
 • Balkong
Torggatan 37B, Centralt, Sandvikens kommun
 • Ons 1 feb kl 17:10

Torggatan 37B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

695 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 794 kr/mån

11 880 kr/m²

Ljust och smakfullt renoverad tvåa. Denna gavellägenhet ligger på vån 3/3 och ger därför ett mycket fritt och ljust läge. Ny stor inglasad balkong med sol större delen av dagen, även kvällssol. Fräscht helkaklat badrum från 2016 med både tvättmaskin och torktumlare. Lugnt läge men ändå närhet till centrum. Omtyckt förening med stabil ekonomi. Tillgång till helt nytt gym, bastu, förråd och grillplats!

 • Plus
 • Balkong
Köpmangatan 31D, Centralt, Sandvikens kommun
 • Ons 8 feb kl 16:15

Köpmangatan 31D

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 295 000 kr

73 m²

3 rum

4 514 kr/mån

31 438 kr/m²

Toppfräsch 3:a från 2020, bekvämt med hiss, samt modern planlösning där vardagsrum ligger öppet i anslutning till kök. Lägenheten har en genomgående hög standard, golvvärme samt inglasad balkong i soligt söderläge. Boulebana samt möjlighet till odlingslåda i området. Bekvämt Närhet till Stadsparken, matbutiker och Hälsans stig m.m.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Smedsgatan 3B, Centralt, Sandvikens kommun

Smedsgatan 3B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

995 000 kr

69,9 m²

3 rum

4 057 kr/mån

14 235 kr/m²

På Smedsgatan 3B bor du med ett av centrums bästa lägen, mitt i stan men ändå lugnt och lummigt. Stort, ljus och välplanerat med öppen planlösning och genomgående fräscha ytskikt. Här bor du bekvämt med både tvättmaskin och diskmaskin. Rymlig balkong i västerläge med sol från lunch till solnedgång. Väldigt välskött förening där du har tillgång till både relaxavdelning med bastu och uteplats på den gröna innergården.

 • Balkong
Hyttgatan 15A, Centralt, Sandvikens kommun

Hyttgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

495 000 kr

30,1 m²

1 rum

1 756 kr/mån

16 445 kr/m²

Totalrustad etta med hiss och otroligt låg månadsavgift, där även bredband och elnätsavgift ingår. Helt nytt HTH-kök samt helt nya vinylgolv som fortsätter in i vardagsrummet. Gavelläge med fönster åt två väderstreck. Högt och fint balkongläge med fantastisk utsikt över takåsarna. Helkaklat badrum från föreningens stamrenovering -06/07.

 • Balkong
 • Hiss
Mästargatan 3A, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Mästargatan 3A

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

595 000 kr

63 m²

3 rum

4 783 kr/mån

9 444 kr/m²

Ljus och trivsam trerummare med gavelläge, praktiskt belägen på första våningen i populära Hantverkarbacken. Välplanerad lägenhet med en praktisk klädkammare. Här finns en väldigt rymlig inglasad balkong i soligt söderläge där du kan njuta av solen från tidig vår till sen höst. Bredband ingår i månadsavgiften.

 • Plus
 • Balkong
Zirkongatan 1J, Södra Björksätra, Sandvikens kommun

Zirkongatan 1J

Radhus
Södra Björksätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 095 000 kr

148 m²

5 rum

402 m² tomt

Välkommen till detta kedjehus om 1 1/2-plan med insynsskyddat läge i södra Björksätra. Entréplanet rymmer hall, kök, badrum med dusch, vardagsrum, tvättstuga samt 2 sovrum. Övre plan har stor hall, renoverat badrum samt 2 sovrum. Stor altan som är delvis under tak och platsbyggd utegrill. Lättskött trädgårdstomt med stenläggning på uppfarten och garage med förrådsdel. Här bor du med närhet till förskola, skola, affärer, lekområden och gångavstånd till Storsjön. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Volframgatan 7, Södra Björksätra, Sandvikens kommun

Volframgatan 7

Villa
Södra Björksätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

3 095 000 kr

197 m²

6 rum

894 m² tomt

Välkommen till denna 1½-plansvilla med källare i omtyckta Södra Björksätra. Villan har genomgått flertalet renoveringar under de senaste åren och håller en hög standard med bland annat nytt tak (-19), nya fönster (-18), renoverat kök (-10) och duschrum (-19). Villan lämpar sig väl för den stora familjen med många sovrum på båda våningsplanen samt flera stora gemensamhetsutrymmen. Det finns uteplatser i flera väderstreck samt ett dubbelgarage med plats för både bilar och förvaring. Flera luft/luftvärmepumpar finns installerade för att hålla nere energiförbrukningen. Entréplan består av välkomnande hall, kök, vardagsrum, duschrum samt två sovrum. Övre plan består av hall, badrum och tre sovrum. Källaren har gillestuga, gästrum, hobbyrum, tvättstuga med relax-del samt matkällare. Det är en lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt med ett bra läge i området innebärande närhet till naturen och endast 10 minuters promenad ner till Storsjön. Fiber finns. Här bor du med närhet till förskola, skola, affärer och lekområden. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Gesällvägen 10, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
 • Imorgon kl 12:45

Gesällvägen 10

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

630 000 kr

58 m²

2 rum

4 553 kr/mån

10 862 kr/m²

Här erbjuds en stilren tvårummare, praktiskt belägen på första våningen i ett av stjärnhusen! Fönster i tre riktningar ger lägenheten ett mycket trivsamt ljusflöde. Rymligt kök med gott om utrymme för matplats samt ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydvästlig riktning. Bostaden är enhetligt renoverad med vitmålade väggar och laminatgolv i ljusgrå träimitation genomgående i hela lägenheten. Här bor du i en stabil och modern HSB-ansluten bostadsrättsförening där bland annat bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen har tillgång till 8 laddplatser för elbilar. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 50 av 122