Fastighetsbyrån Sandviken

Fastighetsbyrån Sandviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björkgatan 9, Centralt, Sandvikens kommun
 • Tor 14 dec kl 16:30
Björkgatan 9, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Björkgatan 9, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Björkgatan 9

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
495 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 612 kr/mån
11 928 kr/m²

Väldisponerad och centralt belägen 1:a i omtyckt förening. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och fint badrum med helkaklade väggar och klinker. Kök med goda arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Tilltagen inglasad balkong i trivsamt västerläge med härlig utsikt utöver grönområde. Lugnt men centralt läge. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Köpmangatan 33B, Centralt, Sandvikens kommun
 • Tor 14 dec kl 16:00
Köpmangatan 33B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Köpmangatan 33B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Köpmangatan 33B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
350 000 kr
26,9 m²
1 rum
vån 1/3
2 096 kr/mån
13 011 kr/m²

Välkommen till denna stilrent renoverade och mycket kvadratsmarta 1:a i ett lugnt men centralt område. Lägenheten är bekvämt belägen endast en halv trapp upp från markplan med utsikt över Kanalen och Stadsparken. Hall, allrum och kök med ljus färgsättning och enhetliga golv. Helkaklat ljust badrum. Låg månadsavgift där bland annat bredband ingår. Här bor du med närhet till mataffärer, butiker och restauranger samt vackra Stadsparken. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Kyrkvärdsgatan 22, Storvik, Sandvikens kommun
 • Ons 13 dec kl 16:30
Kyrkvärdsgatan 22, Storvik, Sandvikens kommun, bild 2
Kyrkvärdsgatan 22, Storvik, Sandvikens kommun, bild 3

Kyrkvärdsgatan 22

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 750 000 kr
104 + 64 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Varmt välkomna till denna välplanerade 1,5-plansvilla med bra läge i Storvik. Entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum, smakfullt kök med tillhörande matplats, sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum. Utgång till altan under tak och soldäck i bästa sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol. Övre plan rymmer tre trivsamma sovrum, balkong och gästtoalett. Källarplan med tvättstuga, pannrum, matkällare, förråd och garage. Bergvärme (installerat 2020) för låga driftkostnader. Mycket stor carport (byggd -13) som med enkla medel kan göras om till ett större garage. I anslutning till carporten finns även ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Grusbelagd uppfart med plats för flertalet bilar. Lättskött hörntomt med gräsmatta, träd och buskar. Barnvänligt område med närhet till skola, förskola, två mataffärer, kommunikationer (tåg och buss), apotek, restauranger, sportcentrum, elljusspår, fina grönområden m.m. Inom cirka 10-15 minuters bilfärd nås Sandviken stad med ett brett utbud av affärer och restauranger.

 • Premium
Å-Hus G08, Skogsbrovägen 9, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 17 dec kl 12:00

Å-Hus G08, Skogsbrovägen 9

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 950 000 kr
85 m²
5 rum
vån 2/2
4 150 kr/mån
22 941 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I Kungsberget, Stockholm/Mälardalens närmaste skidort, finns nu möjlighet att köpa en lägenhet i ett av de populära Å-Husen. Lägenheten har bra hyresintäkter, under tiden 1/12-21 till 30/4-23 är intäkterna efter Kungsbergets avdrag 163 211 kr, se mer under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren bokat sin lägenhet vid 11 tillfällen. Den moderna gavellägenheten, Å-Hus G08, om 85 kvm har en bra planlösning där det finns totalt 10 bäddar i fyra sovrum samt två extra bäddar i en bäddsoffa. I lägenheten finns även duschrum med bastu, duschrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppen spis samt utgång till balkong. Lägenheten säljs med komplett möblemang och husgeråd som är anpassat för Kungsbergets uthyrningsstandard. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning i Kungsberget jämfört med året innan, trots att konjekturen var sämre. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m. Nedan finns några punkter som har haft påverkan på Kungsbergets starka utveckling de sista åren: - Kungsberget är Stockholm och Mälardalens närmaste skidort vilket skapar en väldigt stor kundgrupp av barnfamiljer inom 2 timmars bilresa. - Prisvärda boenden i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. - Höga hyresintäkter i Kungsberget jämfört med andra skidorter i fjällen. Många barnfamiljer i Stockholm/Mälardalen har Kungsberget som "sin" skidort där många uppskattar att åka upp flera weekends under en vinter och inte bara under högsäsongen vid lovveckor. - Kungsberget har ett modernt snö system, både vad gäller konstsnö och att spara snö från vintersäsongen innan. Kungsberget öppnar i regel i början av december vilket är ca. 2 veckor innan många andra skidorter i fjällen. - Kungsberget satsning på att bli en året runt ort har också varit positivt för många som investerar i ett boende i Kungsberget. - Kungsberget är en del av Branäsgruppen som är en stor och ekonomisk stark aktör i skidsverige. I samband med att antal bäddar ökar så satsar Kungsberget samtidigt på ökad service så som bättre och fler restauranger samt nya skidbackar/liftar.

 • Plus
 • Balkong
Byvägen 6, Ockelbo Centralt, Ockelbo kommun
 • Mån 11 dec kl 12:45

Byvägen 6

Villa
Ockelbo Centralt, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 495 000 kr
275 m²
11 rum
6 195 m² tomt

Lilla jag erbjuder en inspirerande miljö för förslagsvis en skola eller förskola. Med gott om utrymme både inomhus och utomhus, kan du skapa en pedagogisk plattform som uppmuntrar lärande och kreativitet. Eller varför inte ett rymligt boende för hela familjen. Denna fastighet är perfekt för en familj som vill bo nära naturen utan att kompromissa med bekvämligheter och närservice. Bostaden möjliggör även för genrationsboende. Rymligt villa och på entreplan finns fyra rum i olika storlekar, gästtoalett, helkaklat badrum, kök, kapprum, ateljé, praktisk groventré samt pannrum. På övre plan finns ett stort allrum, tre rum, förråd samt helkaklat badrum. På den väl tilltagna och rymliga tomten finns även en lada och ett härbre. Idag finns det ett befintligt hyreskontrakt på fastigheten. Det är uppsagt för avflytt som sträcker sig till 2024-09-30. Denna verksamhet är sedan en tid tillbaka nedlagt. Därför har köparen av denna fastighet möjligheten att besluta om avtalet skall fortlöpa till avtalsperioden utgått eller om förhandling ska ske med hyresgästen om ett tidigare avträde, vilket har annonserats av hyresgästen som ett klart intressant alternativ. Om avtalet löper på hela avtalstiden, så bedöms driftnettot för perioden 240101 till och med 240930 uppgå till 216 000 kr (baserad på 2023 års hyresnivå). "Lilla Jag" är inte bara en fastighet, här finns möjlighet att förverkliga dina drömmar. Denna fastighet måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

 • Plus
Högbovägen 404, Högbo, Sandvikens kommun

Högbovägen 404

Villa
Högbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
100 + 25 m²
4 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till en fastighet med väl tilltagen yta med såväl en del åkermark som en del skog. Fastigheten är belägen i Skönvik, strax bortanför Högbo och här bor du med natur direkt inpå knuten. Boningshusets entréplan består av kök, matrum och vardagsrum med kakelugn samt ett badrum. Övre plan har något lägre i takhöjd men erbjuder två sovrum och bra förvaringsytor. Intill huset finns en stor lada med garage med gjuten platta, flertalet förråd samt potentiell yta för hästboxar. Stor loge på övre planet. Utöver det finns även ett traktorgarage samt ytterligare en garagebyggnad av enklare karaktär samt en jordkällare. Endast ca 10 minuters bilfärd till Sandviken centrum och ca 30 minuter till Gävle. Här bor du med ett lantligare läge med naturen runt hörnet!

Baldersgatan 6A, Centralt, Sandvikens kommun
 • Tis 12 dec kl 11:30

Baldersgatan 6A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/3
6 608 kr/mån
9 851 kr/m²

Fantastisk gavellägenhet om hela 101 kvm, mitt i stan men ändå lugnt läge. Sandvikens äldsta HSB-förening där det finns välbevarade tidstypiska detaljer och generös takhöjd. Genomgående fint skick och öppna ytor. Matsal och vardagsrum i fil där fina skjutdörrar kan gränsa av. Balkong under tak i härligt västerläge med fantastisk eftermiddags- och kvällssol. Välskött förening med låga lån och fräscha gemensamma utrymmen som tvättstuga, träningsrum och övernattningsrum.

 • Plus
 • Balkong
Lassasvägen 45A, Lassas, Sandvikens kommun

Lassasvägen 45A

Radhus
Lassas, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 295 000 kr
80 + 25 m²
4 rum
462 m² tomt

Välkommen till Lassasvägen 45A, ett fint radhus i populära Lassas! Här har du ett bekvämt boende på ett plan du kommer trivas i. Vidbyggt enkelgarage med tillhörande carport samt altan under tak där du kan se framemot att umgås med familj och vänner. Här bor du på en hörntomt på lugn gata med närhet till badplatser, motionsspår, Jernvallsområdet och Göransson Arena. I bostaden möts du av hall, sovrum, vidare ett hemtrevligt ljust kök med plats för matgrupp och med utgång till altanen. Vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblemang. Duschutrymme kombinerat med tvättstuga, separat toalett samt ytterliggare två sovrum och förvaringsutrymmen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Svärdsjövägen 435, Åshammar, Sandvikens kommun

Svärdsjövägen 435

Villa
Åshammar, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
395 000 kr
90 + 42 m²
1 240 m² tomt

Här presenteras en fastighet som lämpar sig för såväl permanentboende som fritidsboende. Då stugan har nyttjats som permanentboende finns här alla bekvämligheter så som el, vatten och avlopp. Huset i sig har ett högt läge med trevlig utsikt och naturen runt omkring. Planlösningen består av hall, arbetskök, matrum samt vardagsrum med utgång till altan. Övre plan med sovrum och balkong. Källaren är av enklare karaktär och här finns pannrum, badrum med toalett och förråd. På tomten finns även två förrådsbyggnader, ett mindre garage samt carport med plats för två bilar. Naturskön miljö med närhet till såväl vatten som skog och fina grönområden. Insynsskyddat läge med endast två till fastigheter på gatan. I anslutning till tomten finns flertalet stigar och mysiga promenadstråk. Enbart 25 minuter med bil in till Sandviken. Kungsberget, Mälardalens närmaste skidort, ligger ca 22 km från fastigheten. Det är lätt att förstå varför Kungsbergets antal gästnätter ökat mest i landet de senaste fem säsongerna. Med endast två timmar i bil från Stockholm/Mälardalen och mängder av spännande aktiviteter för hela familjen är ”Berget” ett perfekt resmål för långweekends.

Klockstigen 12, Storvik, Sandvikens kommun
 • Mån 18 dec kl 16:30

Klockstigen 12

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
141 + 66 m²
5 rum
1 683 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga souterrängvilla om 141+68 kvm med bra läge i Storvik. Övre plan erbjuder ett ljust vardagsrum med öppen spis, kök med tillhörande matplats, två väldisponerade sovrum samt ett badrum. Utgång till altan i härligt söderläge. Souterrängplan med ett rymligt sällskapsrum, sovrum, gästtoalett, tvättstuga, pannrum och garage (fjärrstyrd port). Mindre källarplan i form av ett stort förråd med mycket goda förvaringsmöjligheter. Fjärrvärme för stabila driftkostnader och minskat underhåll. Trivsam tomt med lugnt och harmoniskt läge i direkt anslutning till skogsparti. Barnvänligt område med närhet till skola, förskola, två mataffärer, kommunikationer (tåg och buss), apotek, restauranger, sportcentrum, elljusspår, fina grönområden m.m. Inom cirka 10-15 minuters bilfärd nås Sandviken stad med ett brett utbud av affärer och restauranger. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Gamla landsvägen 21, Torsåker, Hofors kommun

Gamla landsvägen 21

Villa
Torsåker, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 995 000 kr
223 + 56 m²
8 rum
1 956 m² tomt

Varmt välkomna till denna unika sekelskiftesvilla om hela 223+56 kvm med bra läge i Torsåker. Villan har genomgått flertalet större renoveringar och är idag i gott skick. Villan präglas av väldisponerade sällskapsytor som känns såväl representativa som familjära. Tidstypiska detaljer så som högt i tak, bröstpanel och vackra trägolv. Entréplan erbjuder en möblerbar hall, ljust och rymligt vardagsrum, smakfullt kök med tillhörande matsalsdel, två sovrum, mindre punchveranda och ett fräscht badrum. Utgång till två stora altaner/uteplatser med sol från morgon till kväll. Övre plan inrymmner ett trevligt allrum, fyra trivsamma sovrum och ytterligare ett fint badrum. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter i flertalet förråd och kattvindar. Källarplan med traditionell vinkällare, tvättstuga, pannrum och stort förråd/verkstad. Vidbyggt garage och asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar. Bergvärme för låga driftkostnader. Fiber. Lummig tomt charmigt inhägnad av diverse buskar, träd och välbevarad gärdsgård. På tomten finns även ett växthus, lekstuga och friggebod. Barnvänligt område med närhet till till bl. a. förskola, skola, mataffär, restaurang, café och kommunikationer. Här bor du i en villa utöver det vanliga med naturen runt hörnet!

Rabovägen 20, Storvik, Sandvikens kommun

Rabovägen 20

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
161 + 105 m²
6 rum
3 091 m² tomt

Lantligt belägen villa med avskilt läge utanför Storvik! Här bor du på en insynsskyddad tomt längst ut på gatan, rymlig trädgårdstomt om drygt 3 000 kvm. På tomten finns förutom villan en väldigt användarbar uthusbyggnad. Byggnaden har tidigare använts som hundpensionat men passar utmärkt att göra om till förslagsvis stall, verkstad eller varför inte ett gästhus. Villan om hela 161 kvm har många rum och passar för den större familjen. I dagsläget finns fyra sovrum där tre är placerade på entréplanet och ett på det övre planet. Källarplanet inrymmer bland annat ett stort verkstadsutrymme med garage intill. Drygt 3,5 kilometer till centrala Storvik med ett flertal butiker, tågstation, skola samt förskola. Du tar dig med enkelhet ut till E16 som sedan tar dig vidare mot Sandviken, Gävle och Hofors. Välkommen på visning!

Barrsätragatan 50D, Centralt, Sandvikens kommun

Barrsätragatan 50D

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
625 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/2
4 121 kr/mån
13 021 kr/m²

Lägenhet som har blivit helrenoverad nu under 2023 med nya ytskikt i samtliga rum samt med nytt kök och nytt badrum! Nu kan du köpa ditt nya hem som inte lämnar dig något att önska med enhetliga fina golv och ljusa väggar. Här finner du ett nytt kök med stilrena färgval och god yta för matgrupp. Nytt helkaklat badrum i fina ljusa färger samt mysigt sovrum och stor balkong i det bästa västerläget. Här bor du bra, med närhet till Sandvikens centrum, kommunikationer, matbutik och promenadstråk i stadsparken.

Vallhovsvägen 42A, Vallhov, Sandvikens kommun

Vallhovsvägen 42A

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 425 000 kr
110 m²
4 rum
141 m² tomt

Välkommen till detta 2-plans radhus i Vallhov. Radhuset erbjuder ett modernt och stilrent kök från 2017, rymligt vardagsrum, tre sovrum, gästtoalett från 2017, tvättstuga samt ett kaklat badrum. Exteriört erbjuds en lättskött trädgårdstomt med altan och förråd på baksidan. Garage i länga ingår. Fiber och fjärrvärme. Här bor Ni med närhet till förskola, skola, affär och busshållsplats.

Hantverkarbacken 16, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Hantverkarbacken 16

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
575 000 kr
61,5 m²
2.5 rum
vån 1/3
4 485 kr/mån
9 350 kr/m²

Stor och rymlig 2,5:a med genomgående ljusa ytskikt. Kan enkelt återställas till en trea. Rymligt kök med plats för större matbord. Badrum med fönster och tvättmaskin. Stor och härlig balkong i västerläge med kvällssol. Närhet till Storsjön, Trebo och Jernvallsområdet.

 • Balkong
Hansbogatan 17, Centralt, Sandvikens kommun

Hansbogatan 17

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
100 + 65 m²
1 149 m² tomt

Välkommen till Hansbogatan 17 och denna centralt belägna villa på hörntomt i ett lugnt område som även har närhet till naturen och "Hälsans stig". Upphöjd altan med bra västerläge och utsikt över tomten. Stenlagd uppfart med plats för flertalet bilar. Det som är bra med villans exteriör är plåttak från uppskattningsvis 2011 samt tilläggsisolerad vind och nyare 3-glasfönster. Därtill finns fjärrvärme och fiber. Entréplanet erbjuder en rymlig hall, wc-rum, kök samt ett stort vardagsrum med ekparkett och öppen spis samt ett sovrum. På övre plan finns ett stort sovrum, ett tidigare kök som med fördel kan göras om till sovrum, samt ett renoverat badrum. Oinredd men bra och praktisk källare. Verkstadsdel, förråd och matkällare. Besiktning och invändiga bilder kompletteras inom kort.

Å-hus E04, Skogsbrovägen 5, Kungsberget, Sandvikens kommun

Å-hus E04, Skogsbrovägen 5

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 725 000 kr
85 m²
5 rum
vån 1/2
6 270 kr/mån
20 294 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I Kungsberget, Stockholm/Mälardalens närmaste skidort, finns nu möjlighet att köpa en gavellägenhet i ett av de populära Å-Husen. Lägenheten har bra hyresintäkter, under tiden 1/12-21 till 30/4-23 är intäkterna efter Kungsbergets avdrag 141 594 kr, se mer under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren bokat sin lägenhet vid 10 tillfällen. Den moderna gavellägenheten, Å-Hus E04, om 85 kvm har en bra planlösning och genomgående golvvärme. Det finns totalt 10 bäddar i fyra sovrum samt två extra bäddar i en bäddsoffa. I lägenheten finns även duschrum med bastu, duschrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpet. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning i Kungsberget jämfört med året innan, trots att konjekturen var sämre. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Balkong
Hantverkarbacken 18A, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
 • Tis 12 dec
Hantverkarbacken 18A, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun, bild 2
Hantverkarbacken 18A, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun, bild 3

Hantverkarbacken 18A

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
595 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/3
4 970 kr/mån
9 444 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och väldisponerade trerummare i omtyckt HSB-ansluten bostadsrättsförening på Hantverkarbacken. Rymligt kök med naturlig plats för matgrupp. Vardagsrum med vackert parkettgolv och utgång till en stor balkong i soligt söderläge med utsikt över föreningens grönskande innergård. På Hantverkarbacken bor du i en stabil och modern HSB-ansluten bostadsrättsförening där bland annat bredband ingår i månadsavgiften. Området erbjuder närhet till skola, Göransson arena, promenadstråk och Storsjön. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Småstuguvägen 3, Säljan, Sandvikens kommun

Småstuguvägen 3

Fritidshus
Säljan, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
42 + 9 m²
2 rum
720 m² tomt

Välkommen till Småstuguvägen i närheten av Storsjön! Här finns möjlighet att nyttja som fritidshus med alla bekvämligheter och hög standard eller som permanentboende. Egen båtplats vid vattnet endast 150 meter bort. Kommunalt vatten och avlopp. Ljust och modernt kök från 2018, rymligt badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Uterum med delvis inglasning samt en altan i anslutning. Nyisolerad vind, ny parkering och infart samt fiber. Nybyggd och modern attefallsbyggnad från 2023 med ett rum samt badrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme, wc, dusch och handfat med egen varmvattenberedare. Övriga rummet har plats för att bygga ett pentry kök om man så önskar. Perfekt för tonåringen, för gäster, hemmakontor eller egen verksamhet! På tomten finns även en uthuslänga med gästrum/kontor och goda förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt. Närhet till det mesta som affärer, restauranger, golfbanan i Trebo, naturen och flera fina badstränder.

Fjällgatan 4, Born, Hofors kommun

Fjällgatan 4

Villa
Born, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
690 000 kr
194 + 60 m²
6 rum
1 191 m² tomt

Riktigt stort hus med äldre charm i södersluttning. Lite undanskymd tomt med uppväxt trädgård. Ljusa rum och rymligt badrum renoverat 2020 samt 2022. Gott om förvaringsutrymmen. Dagis i området och gångavstånd till buss - perfekt för en barnfamilj.

 • Uteplats
Krönvägen 15, Bönhusberget, Hofors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Krönvägen 15

Villa
Bönhusberget, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
95 m²
4 rum
502 m² tomt

Praktiskt och bekvämt enplansboende med insynskyddad altan på baksidan med spa-bad. Dusch/bastu och relaxavdelning i garaget intill. Fräscht invändigt med nyare ombyggt kök och braskamin i vardagsrum. Närhet till skola, sport/simhall och skidspår. Bredband finns.

 • Uteplats
Göklundsvägen 14, Hofors Centralt, Hofors kommun

Göklundsvägen 14

Lägenhet
Hofors Centralt, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
190 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
4 496 kr/mån
2 794 kr/m²

Bo bekvämt i en trea mitt emot skola och sim/sporthall. Här är en lugn tillvaro där du kan titta på rådjuren i skogsdungen från kökets burspråk och ändå ha nära till affär mm. Balkong i sydvästläge.

 • Balkong
Borovägen 10, Östanbyn, Sandvikens kommun
Borovägen 10, Östanbyn, Sandvikens kommun, bild 2
Borovägen 10, Östanbyn, Sandvikens kommun, bild 3

Borovägen 10

Villa
Östanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 995 000 kr
140 + 117 m²
5 rum
1 147 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare i populära Östanbyn. Belägen på trevlig och insynsskyddad trädgårdstomt på lugn återvändsgata. Huset har nytt tak från 2018, tilläggsisolering 2022 och nya fönster från 2020. Samt relining av avlopp. Uppvärmd pool från 2022 och trevlig altan. Entréplan erbjuder ett renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, fyra sovrum samt två renoverade badrum. Dränerad källare med gillestuga, tvättstuga och fyra rum. Närhet till förskola, skola samt Högbo Bruk.

 • Premium
Säljanskroken 6, Säljan, Sandvikens kommun
Säljanskroken 6, Säljan, Sandvikens kommun, bild 2
Säljanskroken 6, Säljan, Sandvikens kommun, bild 3

Säljanskroken 6

Villa
Säljan, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
5 995 000 kr
170 + 22 m²
6 rum
1 178 m² tomt

Varmt välkomna till Projekt Säljan av Skycase Hus AB! Här byggs en nyproducerad 1,5-plansvilla med svårslaget läget intill Storsjön. Villan genomsyras av påkostade materialval där samarbeten med lokala företag lagt grunden till den höga standarden. Med en genomtänkt design och strategiskt bra planlösning nyttjas samtliga kvadratmeter på ett bra vis. Tomten är även planerad på ett smart sätt där huset står högt på en väl tilltagen betongplatta. Entréplanet erbjuder ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning med den stilrena köket. Både vardagsrum och kök karakteriseras av stora fönsterpartier med härligt ljussinläpp samt generös takhöjd. På entréplanet finns även ett badrum, sovrum, tvättstuga/pannrum, inbyggt garage och förråd. Övre plan med tre väldisponerade sovrum, badrum och allrum. Balkong med enastående utsikt över Storsjön. Vattenburen golvvärme via luft-/vattenvärmepump och täljstenskamin (tillval). Mekanisk FTX-ventilation (till- och frånluft) med värmeåtervinning. Genomgående upplyst med inbyggda spotlights kopplat till Plejd-system. Fiber. Säljan är ett naturskönt område med närhet till Sätra skola, Trebo med både golf och restauranger samt goda kommunikationer via bussförbindelser. Mysiga promenadstråk längs Storsjöns vackra miljöer. Här har du ett boende utöver det vanliga!

 • Premium
Kullbergsvägen 57 - Panorama #30, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 17 dec kl 12:00
Kullbergsvägen 57 - Panorama #30, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Kullbergsvägen 57 - Panorama #30, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Kullbergsvägen 57 - Panorama #30

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
57 m²
3 rum
vån 2/2
4 195 kr/mån
29 737 kr/m²

BRF Panorama är ett nytt område med 15 hus med totalt 30 lägenheter mitt i Kungsbergets östra skidområde Kungens By. Ett område med ny skidbacke och lift och lägenheterna har panoramafönster ut mot skidbacken med härlig vy. Här bor du nära ny skidbacke med ski-in/ski-out, nära cykelleder och ett unikt läge med skogen som närmaste granne. I området kommer gemensam bastubyggnad och grillplats upprättas med utrymme för gemensam samvaro. Lägenheterna vid Panorama har varit populära för skidgäster under vintern 22/23 som därmed har haft bra intäkter. Den nyproducerade lägenheten, Panorama nr 30 på övre plan, är av genomgående hög standard som kännetecknas av stora fönster i vardagsrum och kök, där det även är 3,30 m högt i tak. Lägenheterna har en bra planlösning med två sovrum med möjlighet till 6 bäddar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat duschrum. Rymlig balkong om 15 kvm och braskamin. Parkering till lägenheten med elstolpe för elbil till självkostnadspris. Till lägenhet hör även ett skidförråd. I köpeskillingen ingår alla inventarier och husgeråd som är anpassat för Kungsbergets uthyrningsstandard. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning i Kungsberget jämfört med året innan, trots att konjekturen var sämre. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium

Visar 1 - 25 av 162