Mäklare Adam Hultman

Adam Hultman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hansbogatan 17, Centralt, Sandvikens kommun

Hansbogatan 17

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
100 + 65 m²
1 149 m² tomt

Välkommen till Hansbogatan 17 och denna centralt belägna villa på hörntomt i ett lugnt område som även har närhet till naturen och "Hälsans stig". Upphöjd altan med bra västerläge och utsikt över tomten. Stenlagd uppfart med plats för flertalet bilar. Det som är bra med villans exteriör är plåttak från uppskattningsvis 2011 samt tilläggsisolerad vind och nyare 3-glasfönster. Därtill finns fjärrvärme och fiber. Entréplanet erbjuder en rymlig hall, wc-rum, kök samt ett stort vardagsrum med ekparkett och öppen spis samt ett sovrum. På övre plan finns ett stort sovrum, ett tidigare kök som med fördel kan göras om till sovrum, samt ett renoverat badrum. Oinredd men bra och praktisk källare. Verkstadsdel, förråd och matkällare. Besiktning och invändiga bilder kompletteras inom kort.

Borovägen 10, Östanbyn, Sandvikens kommun
Borovägen 10, Östanbyn, Sandvikens kommun, bild 2
Borovägen 10, Östanbyn, Sandvikens kommun, bild 3

Borovägen 10

Villa
Östanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 995 000 kr
140 + 117 m²
5 rum
1 147 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare i populära Östanbyn. Belägen på trevlig och insynsskyddad trädgårdstomt på lugn återvändsgata. Huset har nytt tak från 2018, tilläggsisolering 2022 och nya fönster från 2020. Samt relining av avlopp. Uppvärmd pool från 2022 och trevlig altan. Entréplan erbjuder ett renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, fyra sovrum samt två renoverade badrum. Dränerad källare med gillestuga, tvättstuga och fyra rum. Närhet till förskola, skola samt Högbo Bruk.

  • Premium
Kärråsvägen 45, Jäderfors, Sandvikens kommun

Kärråsvägen 45

Villa
Jäderfors, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 250 000 kr
107 + 63 m²
4 rum
1 019 m² tomt

Välkommen till denna 1½-plansvilla med källare, högt belägen med fin utsikt på lättskött trädgårdstomt. Entréplan med kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum. Övre plan med två sovrum och wc-rum. Samt källare med tvättstuga med dusch och bad, hobbyrum samt bra förvaring. Bergvärme, luftvärmepump och 3-glas fönster ger låga driftkostnader. Elbilsladdare. Stor och härlig altan på baksidan i härligt söderläge där en del är inglasad och en del utan tak. Garage. Lantligt och lugnt läge men med närhet till det mesta. Kungsberget är endast 12 minuter bort och den nya avfarten till E16 gör att du åker till Gävle på under 25 minuter.

Karlavägen 1D, Barrsätra, Sandvikens kommun

Karlavägen 1D

Radhus
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 395 000 kr
64 + 33 m²
4 rum
146 m² tomt

Varmt välkommen till ett ett av de populära radhusen på Karlavägen i Barrsätra. Trevlig och insynsskyddad baksida med altan och sol hela dagen! Här finns ett förråd samt en passage mot allmänning med öppen gräsyta för hopp och lek. Husets entréplan erbjuder ett fint kök med matplats och utgång till altan, samt ett sovrum. På övre plan finns vardagsrum samt sovrum och en toalett. I källaren finns kombinerat badrum och tvättstuga, renoverat med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns även ett rum som idag används som sovrum samt ett förråd. Uppvärmning via Fjärrvärme.

Årsundavägen 955, Årsunda, Sandvikens kommun

Årsundavägen 955

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 500 000 kr
145 m²
4 rum
1 211 m² tomt

En rymlig villa med bra standard i Årsunda. Villan har en bra planlösning med tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med täljstenskamin och utgång till balkong, ljust kök samt helkaklat badrum med golvvärme. På baksidan, som gränsar mot åkrar finns ett dubbelgarage och bra förråd. Låga driftskostnader. Laddbox för elbil.

Alsjöborgsvägen 17, Åshammar, Sandvikens kommun

Alsjöborgsvägen 17

Villa
Åshammar, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 700 000 kr
194 + 98 m²
6 rum
2 386 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en villa med fantastiskt läge vid Alsjön i Åshammar. Huset, som har nytt tak och värms upp med jordvärme, är beläget på en stor tomt med vackert läge och utsikt mot Alsjön. Entréplanet karakteriseras av högt i tak och stora sociala umgängesytor i vardagsrum och uterum. Därtill erbjuds ett kök som renoverats för ca 6 år sen, ett badrum inom samma år samt ett sovrum. Övre plan erbjuder ett allrum och tre sovrum samt ett badrum. Källaren har flertalet rum och förvaringsmöjligheter. På tomten finns även ett uthus med bra förvaringsmöjligheter, ett stort växthus samt en friggebod som inretts till bastu. Närhet till förskola, skola, badplats och fotbollsplan.

Svärdsjövägen 435, Åshammar, Sandvikens kommun

Svärdsjövägen 435

Villa
Åshammar, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
395 000 kr
90 + 42 m²
1 240 m² tomt

Här presenteras en fastighet som lämpar sig för såväl permanentboende som fritidsboende. Då stugan har nyttjats som permanentboende finns här alla bekvämligheter så som el, vatten och avlopp. Huset i sig har ett högt läge med trevlig utsikt och naturen runt omkring. Planlösningen består av hall, arbetskök, matrum samt vardagsrum med utgång till altan. Övre plan med sovrum och balkong. Källaren är av enklare karaktär och här finns pannrum, badrum med toalett och förråd. På tomten finns även två förrådsbyggnader, ett mindre garage samt carport med plats för två bilar. Naturskön miljö med närhet till såväl vatten som skog och fina grönområden. Insynsskyddat läge med endast två till fastigheter på gatan. I anslutning till tomten finns flertalet stigar och mysiga promenadstråk. Enbart 25 minuter med bil in till Sandviken. Kungsberget, Mälardalens närmaste skidort, ligger ca 22 km från fastigheten. Det är lätt att förstå varför Kungsbergets antal gästnätter ökat mest i landet de senaste fem säsongerna. Med endast två timmar i bil från Stockholm/Mälardalen och mängder av spännande aktiviteter för hela familjen är ”Berget” ett perfekt resmål för långweekends.

Sörbyvägen 25, Årsunda, Sandvikens kommun

Sörbyvägen 25

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
1 133 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina tegelvilla med mycket bra läge i Årsunda. Entréplan erbjuder ett stort och ljust vardagsrum, trevligt kök, tre sovrum samt ett renoverat badrum (-20). Utgång till altan under tak med anslutande trädgård. Källarplan med gillestuga, biorum, tvättstuga, duschrum (-17), pannrum. Vidbyggt garage med ingång till källarplanet. Bergvärmevför låga driftkostnader. Närhet till förskola, skola, mataffär och Strandbaden med bad och camping. Här bor du billigt och bekvämt med naturen runt hörnet!

Klövjestigen 11, Vallhov, Sandvikens kommun

Klövjestigen 11

Villa
Vallhov, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 595 000 kr
123 + 120 m²
7 rum
879 m² tomt

Välkommen till Klövjestigen 11 i familjevänliga Vallhov! En välskött villa, belägen på hörnet av en sparsamt trafikerad gata. På tomten finns förutom villan ett rejält dubbelgarage. Altan från 2019 med bra solläge större delen av dagen. Villan är välplanerad med utrymme för den större familjen, fem sovrum varav tre är placerade på entréplanet och två på källarplanet. Kök i anslutning till matrum som i sin tur har utgång till altanen. Vardagsrummet är rymligt och med bra ljusinsläpp. Äldre men fullt fungerande badrum. På källarplanet finns förutom tidigare nämnda sovrum även en mysig gillestuga med kamin, tvättstuga, dusch och bastu, ett hobbyrum och allmänt bra förvaring. Närhet till det mesta som skola, förskola, matbutik samt kommunikationer till centrum. Besiktning och energideklaration finns.

  • Plus
Myrvägen 4, Kungsgården, Sandvikens kommun

Myrvägen 4

Villa
Kungsgården, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 795 000 kr
105 + 7 m²
4 rum
850 m² tomt

Välkommen till detta 1 ½-planshus i centrala Kungsgården. Villan har genomgått flera renoveringar från 2020 och framåt och är i dagsläget i mycket gott och trevligt skick. I stort sett alla ytskikt är renoverad, nydragen el och ny VVS. På entréplan finns ett nytt kök, anslutande vardagsrum med förberett för kamin, nytt badrum samt ett sovrum/matrum. På övre plan finns ett allrum samt två sovrum. Nya 3-glas fönster och luftvärmepump håller nere driftkostnaderna. På tomten finns förutom huset ett garage/verkstad med bra förvaringsutrymmen samt en isolerad friggebod med el om ca 10 kvm. Närhet till både skola och affärer samt att man når E16 mot Sandviken eller Falun på ett par minuter. Säljstart planeras till mitten/slutet av juli.

  • Plus
Styggrönningsvägen 89, Åshammar, Sandvikens kommun

Styggrönningsvägen 89

Fritidshus
Åshammar, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
40 m²
2 rum
1 529 m² tomt

Här presenteras en fastighet som lämpar sig för såväl fritidsboende som permanentboende. Då stugan har nyttjats som permanentboende finns här alla bekvämligheter så som el, vatten från borrad brunn och eget avlopp via 3-kammarbrunn med infiltration. Huset i sig har ett högt läge med trevlig utsikt mot Stensjön samt naturen, vilken åtnjuts bäst från altanen i anslutning till entrén. Planlösningen består av hall med wc-rum, mindre arbetskök, större vardagsrum med kamin samt sovrum med anslutande duschrum. Luftvärmepump från 2023. På tomten finns även ett isolerat och uppvärmt gästhus om 15 kvm, ett dass, förrådsbyggnad samt vedbod. Naturskön miljö med närhet till såväl vatten som skog och fina grönområden. Insynsskyddat läge med härlig utsikt och många soltimmar. I anslutning till tomten finns flertalet stigar och mysiga promenadstråk. Enbart 25 minuter med bil in till Sandviken. Kungsberget, Mälardalens närmaste skidort, ligger ca 22 km från fastigheten. Det är lätt att förstå varför Kungsbergets antal gästnätter ökat mest i landet de senaste fem säsongerna. Med endast två timmar i bil från Stockholm/Mälardalen och mängder av spännande aktiviteter för hela familjen är ”Berget” ett perfekt resmål för långweekends.

Väsarvägen 1, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun

Väsarvägen 1

Villa
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 995 000 kr
190 m²
6 rum
1 990 m² tomt

Välkommen till Väsarvägen 1, strax utanför Gästrike-Hammarby och alldeles intill sjön Ottnaren. Här finner du ett rymligt hus om hela 190 kvm, ombyggt 2003. Huset är högt belägen på en större trädgårdstomt med fin utsikt över sjön. Tillgång till båtplats och nära till badplats. I anslutning till entrén finns ett inglasat uterum från 2010. Entréplanet består av kök, stort vardagsrum, två sovrum samt badrum och tvättstuga. Övre plan erbjuder allrum och ytterligare två sovrum. Tre fungerande kakelugnar. På tomten finns även ett växthus samt isolerad gäststuga samt ett isolerat dubbelgarage med gästrum och förråd. Närhet till Kungsberget vintertid och endast 5-10 min till Kungsgården och Storvik med matbutik, skola, restauranger m.m. samt 20 min till centrala Sandviken.

Årsundavägen 852, Storsjön, Sandvikens kommun

Årsundavägen 852

Fritidshus
Storsjön, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 795 000 kr
45 m²
2 rum
1 054 m² tomt

Äntligen ett fritidshus vid Storsjön till salu! Fastigheten är belägen strax innan Årsunda och har sjöutsikt samt tillgång till brygga som delas med granne. Stugan har hög standard och karakteriseras av ljusa och trevlig ytskikt. Utbyggd 2016 och en planlösning bestående av sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Lättskött trädgårdstomt i bästa västerläge. Trevlig uteplats, även den från 2016, med inglasad altan och anslutande trädäck med spabad och utedusch. Gemensamt sommarvatten och eget BDT-avlopp. Säljs möblerat. All lös egendom som finns på visningen ingår i köpet.

Kedjehusvägen 14, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun

Kedjehusvägen 14

Radhus
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
795 000 kr
94 + 52 m²
4 rum
294 m² tomt

Välkommen till detta kedjehus ritat av Ralph Erskine. Huset är fördelat på två plan med källare och är beläget på en lagom stor trädgårdstomt med insynsskyddat läge och inglasad altan. Entréplanet har vattenburen golvvärme och här finns hall, kök och vardagsrum med kamin. Övre plan erbjuder tre sovrum och badrum. Källaren erbjuder bra förvaring och tvättstuga. Fastigheten hyrs i dagsläget ut till en kallhyra om 5400 kr i månaden. Möjlighet finns att förvärva ytterligare fyra fastigheter till en total hyresintäkt om 29 800 kr/mån.

Kapellvägen 13 och 11, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun

Kapellvägen 13 och 11

Villa
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
113 + 58 m²
4 rum
1 570 m² tomt

Välkommen till Kapellvägen 11 och 13. På fastigheten finns två hus som i dagsläget hyrs ut. Kapellvägen 11 är ett mindre hus om ca 50 kvm med kök, allrum och duschrum med WC. Tegeltaket renoverades för ca 4 år sedan. Uppvärmning via vedkamin och luft/luftvärmepump. Kapellvägen 13 är ett tvåvåningshus med en lägenhet på vardera plan samt en källare med ett pannrum och tvättstuga. Luft/vattenpump sattes in för 2023, finns även en pelletspanna som kan användas vid behov. Nya avloppsledningar till det kommunala nätet. Lägenhet 1 på det övre planet har ett vardagsrum, kök, ett sovrum plus klädkammare samt ett helkaklat badrum. Lite äldre standard men ej dåligt skick. Lägenhet 2 på entréplanet har samma planlösning, vardagsrum, kök, ett sovrum samt badrum. Fastigheten hyrs i dagsläget ut till en varmhyra om 11 650 kr i månaden. Möjlighet finns att förvärva ytterligare fyra fastigheter till en total hyresintäkt om 29 800 kr/mån.

Hålldammsvägen, Järbo, Sandvikens kommun

Hålldammsvägen

Tomt
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
425 000 kr

Tomter till salu vid Hålldammen i Järbo. Totalt tre stycken tomter (tomt A är såld) med högt läge och i slutet på återvändsgata samt med sjöutsikt över Hålldammen. I området finns flera skogs- och naturstigar för både promenad och cykling. Bra svamp- och bärplockning och skoterleder vintertid. Gästrikeleden går alldeles utanför tomten. Anslutning för VA samt el ingår inte i tomtpriset. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Perfekt möjlighet att bygga såväl permanentboende som fritidshus med närheten till sjö och natur sommartid och Kungsbergets alpina anläggning vintertid. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

Näsbyvägen 8B, Storvik, Sandvikens kommun

Näsbyvägen 8B

Fritidshus
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
51 + 10 m²
2 rum
1 567 m² tomt

Välkommen till Näsbyvägen 8B. Här erbjuds en fastighet med stor och öppen tomt med bra läge och närhet till Näsbysjön. Huset kan nyttjas som permanentboende såväl som vinterbonat fritidshus. Vintertid med Kungsbergets alpina anläggning eller längdskidsspåren i Högbo inom behagligt avstånd. Sommartid med fiske, båtliv eller bad vid Näsbysjön eller Storsjön.

Visar alla 17