Mäklare Isabelle Edlund

Isabelle Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gränsvägen 24, Storvik, Sandvikens kommun

Gränsvägen 24

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 450 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
893 m² tomt

Enplansvilla med källare belägen på en trädgårdstomt med hörnläge i Storvik. Här finns tre sovrum på entréplan, ett helkaklat badrum med dusch samt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. I källarplan finns bland annat en gillestuga samt ytterligare ett sovrum/gästrum. Altan från 2020 och fristående garage. Lättskött boende med fjärrvärme och fiber. Närhet till skola och idrottsplats.

Högvägen 8, Östanå, Sandvikens kommun

Högvägen 8

Villa
Östanå, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 950 000 kr
114 + 64 m²
5 rum
1 392 m² tomt

Välkommen till Östanå och denna idylliska familjevilla med ett fint läge och goda utrymmen invändigt som utvändigt! Den fina trädgården är mycket välskött och på tomten finns ett dubbelgarage och uthus med en vedbod intill. Här finns alla möjliga olika sorters växter och på tomten finns även ett växthus. Här erbjuds gott om plats för både lek och avkoppling i såväl sol som skugga på både altan soldäck på baksidan samt uteplats på framsidan. Villan har en god planlösning för umgänge. På entréplan finns hall, badrum, ett trivsamt kök och vardagsrum med ett allrum/matrum mellan med kamin. Övre planet består av ytterligare ett badrum samt tre sovrum. Källaren har tvättstuga, pannrum med bergvärmepump från 2023 och gott om plats till förvaring mm.

Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun
  • Tis 12 mar kl 16:30
Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 2
Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 3

Västanbygatan 7D

Radhus
Västanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 750 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
326 m² tomt

Välkommen till ett kedjehus i souterräng med toppenläge i populära Västanbyn. Här erbjuds en bra planlösning med öppna ytor och rymden med taket som löper från entrén upp till övre hallen. Ljusinsläpp från flera väderstreck samt många utgångar till den mysiga baksidan med både ett inglasat uterum samt en stor altan med högt, insynsskyddat och bästa solläge. Här erbjuds modernt och ljust kök från 2016, två sovrum med möjlighet att göra ett tredje på övre plan, samt ytterligare två sovrum i källarplanet. Tre toaletter och badrum med relax och bastu från 2020. Väl tilltaget vardagsrum och goda sällskapsytor. Stora renoveringar har gjorts sen 2016 och framåt. Nytt yttertak från 2023. Fjärrvärme och fiber. Lättskött trädgårdstomt med utsikt mot varggropen. Här ingår två garage, ett vidbyggt till kedjehuset och ett i fristående garagelänga. Här bor du med närhet till förskola, skola och lekplats samt härliga Högbo.

  • Premium
Hagavägen 7, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun

Hagavägen 7

Villa
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
730 000 kr
96 + 16 m²
4 rum
1 184 m² tomt

Trivsam villa belägen på en fin trädgårdstomt med högt läge i Gästrike-Hammarby. Villan rymmer hall, kök med matplats, vardagsrum med täljstenskamin, tre sovrum, tvättstuga, matkällare och gott om förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage och carport vid infarten. Luftvärmepump från 2022 och varmvattenberedare från 2021. Altan med utgång från kök och i trädgården finns nyplanterade päronträd, fläderbuskar, vinbär och syrener.

  • Plus
Albertsgatan 26, Stensätra, Sandvikens kommun

Albertsgatan 26

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
81 + 121 m²
3 rum
1 199 m² tomt

Välkomna till denna enplansvilla med källare belägen i populära Stensätra. Villan har en trevlig planlösning med kök och matplats och vinkel i vardagsrum med öppen spis. Idag finns tre sovrum, två på entréplan och ett i källarplan. Källaren är rymlig och nyrenoverad under 2022. Isolerat garage och fiber. Väl tilltagen och lättskött trädgårdstomt med mestadels gräsmatta. Här bor Ni med närhet till förskola och skola, affär och motionsspår.

Myrmalmsvägen 13, Centralt, Sandvikens kommun

Myrmalmsvägen 13

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 195 000 kr
119 + 70 m²
5 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till en rymlig villa med centralt läge vid Sandbacka Park. Belägen på trevlig och insynsskyddad trädgårdstomt med inglasad altan. Villan rymmer goda sällskapsytor med vardagsrum och matrum. Ett trivsamt kök, tre sovrum samt ett gästrum i källaren. Två helkaklade badrum från 2015, varav ett med dusch och ett med badkar. Villan har källare med goda förvaringsmöjligheter, pannrum och tvättstuga. Fristående garage och förråd. Uppvärmning via fjärrvärme och luftvärmepump. Fiber finns till hemmet.

Falkvägen 10, Västanbyn, Sandvikens kommun
  • Tis 12 mar kl 17:15

Falkvägen 10

Villa
Västanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 495 000 kr
95 + 89 m²
4 rum
718 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina villa om 95+89 kvm med bra läge i Västanbyn. Villan har genomgått flertalet större renoveringar och är idag i gott skick. Entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum, modernt kök med tillhörande matplats, tre trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum (-18). Utgång till altan under tak i härligt söderläge. Källarplan med gillestuga (kamin), tvättstuga, sovrum, klädkammare, pannrum/förråd och gästtoalett. Välplanerad villa där man nyttjar samtliga kvadratmeter på ett bra vis. Betongpannetak (-16), 3-glasfönster (-18), fiber och fjärrvärme för stabila driftkostnader. Garage och asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar. Lättskött trädgårdstomt i direkt anslutning till skogsparti. På tomten finns även en lekstuga och en uteplats med sol från morgon till kväll. Åbevattning och färskvattenkran som möjliggör en smidig och enklare skötsel av trädgården. Villan lämpar sig bra för barnfamiljen med närhet till centrum, kommunikationer, förskola, populära Västanbyns skola, Högbo Bruk med mera.

  • Plus
Myrmalmsvägen 6, Centralt, Sandvikens kommun

Myrmalmsvägen 6

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 450 000 kr
112 + 60 m²
4 rum
893 m² tomt

Välkommen till Myrmalmsvägen och denna centralt belägna villa belägen i ett lugnt område. På entréplan finns hall, helkaklat badrum från 2016, modernt kök från 2018 med matplats samt vardagsrum och ett sovrum. På övre plan finns två rymliga sovrum, helkaklat badrum från 2016 samt två klädkammare med möjlighet till fler sovrum eller kontor. Uppvärmning via bergvärme och kamin.

Nedre vägen 13, Årsunda, Sandvikens kommun

Nedre vägen 13

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 395 000 kr
99 + 33 m²
4 rum
1 188 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma villa i Årsunda. Entréplan erbjuder badrum renoverat 2021, trevligt kök med matplats med fina fönsterpartier och ljusinsläpp, vardagsrum samt ett sovrum. Hall, sovrum och badrum har vattenburen golvvärme. På övre plan finns ett till allrum samt villans andra sovrum. Soutteräng med pannrum och förråd under huset. Uppvärmning via pelletspanna. Härlig altan intill entrén samt altan med gott om plats för många gäster på kortsidan av huset. På tomten finns även ett uthus med goda förvaringsmöjligheter. Närhet till förskola, skola, mataffär och härliga Strandbaden med bad och camping. Här bor du billigt och bekvämt med naturen runt hörnet!

Gröna gatan 3, Klangberget, Sandvikens kommun

Gröna gatan 3

Villa
Klangberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 800 000 kr
139 + 7 m²
3 rum
577 m² tomt

Välkommen till en fin villa högt belägen på Klangberget! Lummig och uppvuxen trädgård med två altaner, varav den ena från 2021. Vidbyggt isolerat garage med klinkergolv. Fiber och fjärrvärme för låga driftkostnader. På entréplanet finns hall, hemtrevligt kök, gästtoalett samt ett rymligt vardagsrum. Övre plan rymmer badrum samt två sovrum. I källarplan finns möjlighet till ytterligare ett sovrum, ett till badrum, tvättstuga och gott om förvaring. Bra läge med närhet till förskola, skola, kommunikationer och Högbo Bruk med motionsspår för både löpning och längdskidor, golfbana och badplats.

Vallhovsvägen 116, Vallhov, Sandvikens kommun

Vallhovsvägen 116

Villa
Vallhov, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 895 000 kr
145 m²
5 rum
434 m² tomt

Välkommen till Vallhovsvägen 116, trivsam och välplanerad 2-plansvilla som genomgående är i bra skick. Här bor du i ett bekvämt boende i populära Vallhov med lättskött trädgårdtomt. Till villan finns ett garage i länga. Tak från 2016 och 3-glas fönster från 2017 och 2022. Entréplan har hall, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och tilltagen takhöjd samt kök med matplats. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med dusch, ett sovrum samt tvättstuga. Övre plan har möblerbar övre hall som kan användas som allrum, tre sovrum samt ett helkaklat stilrent badrum med dusch. En villa med genomgående nya och fina ytskikt. Härligt inglasat uterum samt trädäck utanför. På tomten finns även ett förråd och lekstuga. Ett boende för dig som söker fyra sovrum och som önskar en hemtrevlig och lättskött villa med närhet till förskola, skola, affär och busshållplats. Varmt välkommen på visning!

Småstuguvägen 3, Säljan, Sandvikens kommun

Småstuguvägen 3

Fritidshus
Säljan, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
42 + 9 m²
2 rum
720 m² tomt

Välkommen till Småstuguvägen i närheten av Storsjön! Här finns möjlighet att nyttja som fritidshus med alla bekvämligheter och hög standard eller som permanentboende. Egen båtplats vid vattnet endast 150 meter bort. Kommunalt vatten och avlopp. Ljust och modernt kök från 2018, rymligt badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Uterum med delvis inglasning samt en altan i anslutning. Nyisolerad vind, ny parkering och infart samt fiber. Nybyggd och modern attefallsbyggnad från 2023 med ett rum samt badrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme, wc, dusch och handfat med egen varmvattenberedare. Övriga rummet har plats för att bygga ett pentry kök om man så önskar. Perfekt för tonåringen, för gäster, hemmakontor eller egen verksamhet! På tomten finns även en uthuslänga med gästrum/kontor och goda förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt. Närhet till det mesta som affärer, restauranger, golfbanan i Trebo, naturen och flera fina badstränder.

Parkvägen 3, Barrsätra, Sandvikens kommun

Parkvägen 3

Villa
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 450 000 kr
118 + 86 m²
4 rum
1 314 m² tomt

Välkommen till Parkvägen 3 i populära Barrsätra! Trivsam villa med stor trädgård i ett lugnt område. Entréplan erbjuder hall, renoverat helkaklat badrum från 2020, ljust trivsamt kök med matplats, rymligt vardagsrum och allrum/sovrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum. Källarplan rymmer gästrum, stilrent badrum från 2020, tvättstuga och arbetsrum. Möjlighet till fyra sovrum totalt i villan! Altan samt uteplats i trädgården. Bekvämt med fjärrvärme. Fiber finns till hemmet. Fristående garage med rymlig förrådsdel. Fasaden för villan och garaget är målat 2021. Här bor Ni med närhet till förskola/skola, affärer m.m.

Visar alla 13