Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isabelle Edlund

Isabelle Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pryssgatan 4, Östanbyn, Sandvikens kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00

Pryssgatan 4

Villa
Östanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 200 000 kr
91 + 86 m²
3 rum
1 132 m² tomt

Fantastiskt charmig villa i populära Östanbyn, beläget på en lugn och avskilt gata. Lantligt och naturskönt läge endast några minuter från centrum. Mycket fin och otroligt välskött trädgårdstomt med fina planteringar, odlingar, charmigt växthus samt mysig grillplats. Den timrade gäststugan ger dig en återblick till förr och ett stort separat förråd finns på tomten till förvaring. Billig uppvärmning via bergvärme, kamin och vedspis. Fiber finns till hemmet. Yttertak från 2014. Entréplanet har en rymlig hall, smakfullt kök med köksö, vedspis och matplats, trivsamt vardagsrum med kamin, badrum med dusch samt två sovrum. En spiraltrapp upp från hallen finns ett sovloft. I källarplanet finns ytterligare ett stilrent badrum med badkar och golvvärme. Två rum som kan användas som sovrum, gästrum eller hobbyrum/kontor. Tvättstuga med härlig bastu, pannrum, snickarrum och matkällare. Det rymliga uterummet byggt 2012 erbjuder plats för det stora sällskapet och öppningsbara glaspartier gör det möjligt att använda även de varmaste dagarna och har isolerat golv och tak. Vackra Högbo Bruk i närheten erbjuder fina aktiviteter som längdskidspår, mountainbike spår, paddel, golfbanor samt hotell med spa, djur och lekplats, fin badplats och mycket mer!

  • Plus
Karlsbovägen 17, Bovik, Sandvikens kommun
  • Tor 1 aug kl 18:15
Karlsbovägen 17, Bovik, Sandvikens kommun, bild 2
Karlsbovägen 17, Bovik, Sandvikens kommun, bild 3

Karlsbovägen 17

Fritidshus
Bovik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 250 000 kr
54 + 18 m²
3 rum
1 535 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med 3 rum och 54 kvadratmeter beläget i det natursköna området Bovik i Sandviken. Med en tomt på hela 1535 kvadratmeter erbjuder denna friköpta bostad gott om utrymme för odling, lek och insynsskyddat läge. Fritidshuset har hall, kök, allrum med eldstad, två sovrum samt badrum med WC, duschkabin och tvättmaskin. Fiber finns indraget och vatten finns året runt. Trädgården har mycket utrymme med plan gräsmatta och altan i sydvästläge med möjlighet att njuta i solen hela dagen och kvällen. På tomten finns även en friggebod med el, förråd och redskapsskjul. Med närhet till vacker natur och vatten erbjuds en perfekt plats för den som söker lugna dagar för sol och bad. Drygt 300 meter ner till vattnet. För den som vill ta en promenad eller utforska området finns fina vandrings- och cykelvägar i närheten, perfekt för den naturälskande. Här får du möjligheten att skapa ditt eget lilla paradis i det lantliga idylliska Bovik. Endast 15 km till centrala Sandviken med full service och kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Premium
Gamla Högbovägen 4, Västanbyn, Sandvikens kommun
  • Tis 6 aug kl 17:15
Gamla Högbovägen 4, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 2
Gamla Högbovägen 4, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 3

Gamla Högbovägen 4

Villa
Västanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 450 000 kr
138 + 97 m²
5 rum
1 232 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa med bra och lugnt läge i Västanbyn! Villan har en insynsskyddad trädgårdstomt med vy mot åker och Jädraån. Uppvärmd pool med pooldäck, ett väl tilltaget inglasat uterum samt altan med jacuzzi. Trädgården bjuder på frukt och bär, växthus för odling samt åbevattning. Uppvärmning via bergvärme, eldstad samt luftvärmepump för både AC och värme. Fiber finns till hemmet. Entréplanet har hall, gästtoalett, rymligt vardagsrum med eldstad, ett sovrum samt ett modernt och stilrent kök med matplats och utgång till uterummet. På övre plan finns övre hall med förvaring och balkong, tre sovrum samt badrum med dusch. Källarplanet har ytterligare två sovrum, tvättstuga, förvaring och ett stort förråd/snickarrum i det tidigare garaget. Här bor Ni med närhet till förskola och skola, motionsspår, ridhus, golfbana och vackra Högbo Bruk med rekreation, badplats, skidåkning m.m.

  • Premium
Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun
Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 2
Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 3

Västanbygatan 7D

Radhus
Västanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 750 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
326 m² tomt

Välkommen till ett kedjehus i souterräng med toppenläge i populära Västanbyn. Här erbjuds en bra planlösning med öppna ytor och rymden med taket som löper från entrén upp till övre hallen. Ljusinsläpp från flera väderstreck samt många utgångar till den mysiga baksidan med både ett inglasat uterum samt en stor altan med högt, insynsskyddat och bästa solläge. Här erbjuds modernt och ljust kök från 2016, två sovrum med möjlighet att göra ett tredje på övre plan, samt ytterligare två sovrum i källarplanet. Tre toaletter och badrum med relax och bastu från 2020. Väl tilltaget vardagsrum och goda sällskapsytor. Stora renoveringar har gjorts sen 2016 och framåt. Nytt yttertak från 2023. Fjärrvärme och fiber. Lättskött trädgårdstomt med utsikt mot varggropen. Här ingår två garage, ett vidbyggt till kedjehuset och ett i fristående garagelänga. Här bor du med närhet till förskola, skola och lekplats samt härliga Högbo.

  • Premium
Allén 20, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Allén 20, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun, bild 2
Allén 20, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun, bild 3

Allén 20

Radhus
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
500 000 kr
86 + 14 m²
3 rum
206 m² tomt

Charmigt Erskine-radhus med lugnt läge i Gästrike-Hammarby. Radhuset är ritat av Ralph Erskine som var en av förgrundsgestalterna inom svensk arkitektur under en stor del av 1900-talet. Entréplan med hall, ett ljust och rymligt vardagsrum samt ett trivsamt sovrum. Souterrängplan med ytterligare ett sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin, kök med tillhörande matplats samt förråd. Mycket lättskött trädgårdstomt med åbevattning och altan i söderläge på baksidan. Promenadavstånd till förskola, närmsta grundskola finns i Storvik dit det är drygt 10 minuter med bil. Bra pendlingsmöjligheter mot både Sandviken, Hofors och Gävle. Närhet till natur, elljusspår och fina badplatser i Ältebosjön. Här bor du billigt och bekvämt i en by med karaktär och vackra omgivningar. För dig som gillar skidåkning finns både Kungsberget för utförsåkning och Högbo Bruk för längdskidor inom kort avstånd. Besiktas 2 maj. Välkommen på visning!

  • Premium
Lillstuvägen 21, Järbo, Sandvikens kommun
Lillstuvägen 21, Järbo, Sandvikens kommun, bild 2
Lillstuvägen 21, Järbo, Sandvikens kommun, bild 3

Lillstuvägen 21

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 650 000 kr
85 + 85 m²
4 rum
900 m² tomt

Välkomna till denna renoverade enplansvilla med källare i Järbo. Villan har genomgått stora renoveringar senaste åren med nytt tak och solpaneler 2022, dränering 2023, nya 3-glas fönster och bergvärme borrat 2019. Entréplanet består av hall, stilrent kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar och golvvärme. I källarplanet finns ytterligare ett sovrum, hobbyrum, tvättstuga, en till toalett, matkällare samt uppvärmt garage. Insynsskyddad baksida med en härlig inglasad altan och nytt soldäck utanför från 2024. På tomten finns en lekstuga och trädgården blir lättskött med robotgräsklippare som ingår. Fiber till hemmet och kodlås till ytterdörren. Närhet till förskola och skola, matbutik och Kungsberget. Endast 15 minuter med bil till centrala Sandviken och 30 minuter till Gävle. Här är det bara att flytta in!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hemskogen 2, Stensätra, Sandvikens kommun
  • Mån 29 jul
Hemskogen 2, Stensätra, Sandvikens kommun, bild 2
Hemskogen 2, Stensätra, Sandvikens kommun, bild 3

Hemskogen 2

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 250 000 kr
155 + 37 m²
7 rum
1 386 m² tomt

Välkomna till en rymlig och välplanerad villa i populära Stensätra, beläget på en lättskött och öppen trädgårdstomt med bra insynsskydd och angränsade grönområden. Villan är byggd 2007 och har löpande underhållits och renoverats för att bibehålla en hög standard. Här erbjuds hela fem sovrum och sällskapsutrymmen på vardera plan. Kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, två badrum med dusch, varav ena från 2018 samt tvättstuga. Fiber finns till hemmet. På baksidan finns ett inglasat uterum, altan med tak samt soldäck i bästa sydvästläge. Stort isolerat dubbelgarage på platta med luftvärmepump och nya garageportar. Isolerad friggebod med el. Här bor Ni med närhet till förskola och skola, fotbollsplan, matbutik, promenadstigar och Storsjön. Bara att flytta in!

  • Premium
Vattencirkeln 12, Storvik, Sandvikens kommun
  • Tor 1 aug kl 16:15
Vattencirkeln 12, Storvik, Sandvikens kommun, bild 2
Vattencirkeln 12, Storvik, Sandvikens kommun, bild 3

Vattencirkeln 12

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 395 000 kr
137 + 65 m²
6 rum
708 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa i Storvik med hörnläge och lättskött tomt. Enplansvilla med källare i souterräng. På det första planet finns en rymlig hall, toalett, två sovrum, tvättstuga med badkar och allmänt bra förvaring och förråd. En trappa upp finns ett väl tilltaget kök i vinkel med vardagsrum och matplats i öppen planlösning, ytterligare tre sovrum samt badrum med dusch. Uppvärmning via fjärrvärme och eldstäder. Fiber finns till hemmet. Trevlig trädgårdstomt med en stor härlig inglasad altan på baksidan. På tomten finns även en snickarbod och vedbod. Här bor Ni med närhet till förskola och skola, mataffärer, idrottshall, utomhusbad och naturen. Endast 15 minuter med bil till centrala Sandviken.

  • Premium
Smältargatan 6, Barrsätra, Sandvikens kommun
  • Tis 30 jul kl 10:30
Smältargatan 6, Barrsätra, Sandvikens kommun, bild 2
Smältargatan 6, Barrsätra, Sandvikens kommun, bild 3

Smältargatan 6

Villa
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 400 000 kr
156 + 75 m²
6 rum
1 079 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 30-talsvilla i trivsamma Barrsätra. Villan har en välplanerad planlösning med öppna sällskapsytor mellan den gedigna matsalen och vardagsrummet. Villan erbjuder modernt kök, fyra sovrum på övre plan samt ytterligare ett i källaren, tre toaletter samt gott om förvaring i källarplan. I källarplanet finns en härlig relax med dusch, badkar, bastu och tvättstuga. Många rum har fina trägolv och huset har en charm och detaljer som sticker ut. Uppvärming via bergvärme samt braskamin. Dränering, tilläggsisolerad vind samt fiber. Insynsskyddad baksida med altan och kvällssol som angränsar mot naturdel på tomten. Centralt läge med närhet till det mesta som förskola och skola, kommunikationer samt promenadstig bara runt hörnet!

  • Premium
Stenbacksvägen 14, Klangberget, Sandvikens kommun
  • Ons 31 jul kl 16:15
Stenbacksvägen 14, Klangberget, Sandvikens kommun, bild 2
Stenbacksvägen 14, Klangberget, Sandvikens kommun, bild 3

Stenbacksvägen 14

Villa
Klangberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 550 000 kr
150 m²
5 rum
761 m² tomt

Välkomna till denna renoverade enplansvilla på Klangberget. Villan har en bra planlösning med tre sovrum, stort vardagsrum med plats för flera möblemang, stilrent kök med matplats, två helkaklade badrum varav ett med bastu. I ursprungsdelen av huset ligger ett av sovrummen med eget badrum och ytterligare ett allrum. Uppvärmning via fjärrvärme samt en luftvärmepump. Fiber finns till hemmet. 3-glas fönster från 2018. På framsidan i i bästa sydvästläge ligger altanen med sol hela dagen och kvällen. Isolerat garage på platta med elport. Villan är belägen på en rymlig trädgårdstomt med skyddat läge. Här bor Ni med närhet till förskola, skola, kommunikationer och Högbo Bruk med motionsspår för både löpning och längdskidor, golfbana och badplats.

  • Premium
Småstuguvägen 3, Säljan, Sandvikens kommun

Småstuguvägen 3

Fritidshus
Säljan, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
42 + 9 m²
2 rum
720 m² tomt

Välkommen till Småstuguvägen i närheten av Storsjön! Här finns möjlighet att nyttja som fritidshus med alla bekvämligheter och hög standard eller som permanentboende. Egen båtplats vid vattnet endast 150 meter bort. Kommunalt vatten och avlopp. Ljust och modernt kök från 2018, rymligt badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Uterum med delvis inglasning samt en altan i anslutning. Nyisolerad vind, ny parkering och infart samt fiber. Nybyggd och modern attefallsbyggnad från 2023 med ett rum samt badrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme, wc, dusch och handfat med egen varmvattenberedare. Övriga rummet har plats för att bygga ett pentry kök om man så önskar. Perfekt för tonåringen, för gäster, hemmakontor eller egen verksamhet! På tomten finns även en uthuslänga med gästrum/kontor och goda förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt. Närhet till det mesta som affärer, restauranger, golfbanan i Trebo, naturen och flera fina badstränder.

Kvickvägen 9, Kungsgården, Sandvikens kommun

Kvickvägen 9

Villa
Kungsgården, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 850 000 kr
200 m²
6 rum
1 594 m² tomt

Välkommen till ditt nästa drömboende i Kungsgården! Nu finns möjligheten att förvärva denna nybyggda 1½-plansvillal från 2021. Entréplanet erbjuder öppna och stora ytor med kök och vardagsrum, två sovrum, badrum, groventré/tvättstuga. Det övre planet har ytterligare tre sovrum, allrum samt ett till badrum med både dusch och bubbelbadkar. Utöver bostadsbyggnaden finns ett isolerat dubbelgarage med avdelat förråd. Lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor. Altaner på såväl framsida som baksida, för att kunna fånga sol eller skugga hela dagen och kvällen! Vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump och eldstad för låga driftskostnader. Denna villa lämpar sig perfekt för familjer med närhet till bl. a. matbutik, goda kommunikationer, förskola, skola, elljusspår med mera. Mindre än 10 minuter med bil in till Sandviken och lite drygt 20 minuter till Gävle.

Tallstigen 1, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun

Tallstigen 1

Villa
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 750 000 kr
87 + 80 m²
3 rum
1 189 m² tomt

Välkommen till Tallstigen 1 i Gästrike-Hammarby. Perfekt för den som önskar ett stort garage, carport och låga driftkostnader. På tomten finns ett isolerat garage med luftvärmepump på ca 80 kvm. Väl tilltagen carport på ca 72 kvm samt flera parkeringsplatser utanför. Uppvärmning via bergvärme från 2019. Fiber. Villan rymmer hall, ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum med kamin, två badrum med badkar och dusch, två sovrum med möjlighet till 1-2 sovrum till. Inglasat uterum som används stora delar av året med soldäck utanför. Bra läge med hörntomt och lättskött trädgård.

Hagavägen 7, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Hagavägen 7

Villa
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
730 000 kr
96 + 16 m²
4 rum
1 184 m² tomt

Trivsam villa belägen på en fin trädgårdstomt med högt läge i Gästrike-Hammarby. Villan rymmer hall, kök med matplats, vardagsrum med täljstenskamin, tre sovrum, tvättstuga, matkällare och gott om förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage och carport vid infarten. Luftvärmepump från 2022 och varmvattenberedare från 2021. Altan med utgång från kök och i trädgården finns nyplanterade päronträd, fläderbuskar, hallon och syrener.

  • Plus
Vallhovsvägen 116, Vallhov, Sandvikens kommun

Vallhovsvägen 116

Villa
Vallhov, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 895 000 kr
145 m²
5 rum
434 m² tomt

Välkommen till Vallhovsvägen 116, trivsam och välplanerad 2-plansvilla som genomgående är i bra skick. Här bor du i ett bekvämt boende i populära Vallhov med lättskött trädgårdtomt. Till villan finns ett garage i länga. Tak från 2016 och 3-glas fönster från 2017 och 2022. Entréplan har hall, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och tilltagen takhöjd samt kök med matplats. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med dusch, ett sovrum samt tvättstuga. Övre plan har möblerbar övre hall som kan användas som allrum, tre sovrum samt ett helkaklat stilrent badrum med dusch. En villa med genomgående nya och fina ytskikt. Härligt inglasat uterum samt trädäck utanför. På tomten finns även ett förråd och lekstuga. Ett boende för dig som söker fyra sovrum och som önskar en hemtrevlig och lättskött villa med närhet till förskola, skola, affär och busshållplats. Varmt välkommen på visning!

Parkvägen 3, Barrsätra, Sandvikens kommun

Parkvägen 3

Villa
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 450 000 kr
118 + 86 m²
4 rum
1 314 m² tomt

Välkommen till Parkvägen 3 i populära Barrsätra! Trivsam villa med stor trädgård i ett lugnt område. Entréplan erbjuder hall, renoverat helkaklat badrum från 2020, ljust trivsamt kök med matplats, rymligt vardagsrum och allrum/sovrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum. Källarplan rymmer gästrum, stilrent badrum från 2020, tvättstuga och arbetsrum. Möjlighet till fyra sovrum totalt i villan! Altan samt uteplats i trädgården. Bekvämt med fjärrvärme. Fiber finns till hemmet. Fristående garage med rymlig förrådsdel. Fasaden för villan och garaget är målat 2021. Här bor Ni med närhet till förskola/skola, affärer m.m.

Visar alla 16