Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Isabelle Edlund

Isabelle Edlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Allén 20, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 11:00
Allén 20, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun, bild 2
Allén 20, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun, bild 3

Allén 20

Radhus
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
500 000 kr
86 + 14 m²
3 rum
206 m² tomt

Charmigt Erskine-radhus med lugnt läge i Gästrike-Hammarby. Radhuset är ritat av Ralph Erskine som var en av förgrundsgestalterna inom svensk arkitektur under en stor del av 1900-talet. Entréplan med hall, ett ljust och rymligt vardagsrum samt ett trivsamt sovrum. Souterrängplan med ytterligare ett sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin, kök med tillhörande matplats samt förråd. Mycket lättskött trädgårdstomt med åbevattning och altan i söderläge på baksidan. Promenadavstånd till förskola, närmsta grundskola finns i Storvik dit det är drygt 10 minuter med bil. Bra pendlingsmöjligheter mot både Sandviken, Hofors och Gävle. Närhet till natur, elljusspår och fina badplatser i Ältebosjön. Här bor du billigt och bekvämt i en by med karaktär och vackra omgivningar. För dig som gillar skidåkning finns både Kungsberget för utförsåkning och Högbo Bruk för längdskidor inom kort avstånd. Besiktas 2 maj. Välkommen på visning!

  • Premium
Victor Folins väg 17, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 10:30
Victor Folins väg 17, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun, bild 2
Victor Folins väg 17, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun, bild 3

Victor Folins väg 17

Radhus
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
575 000 kr
93 + 3 m²
4 rum
187 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma 1½-plans radhus i Gästrike-Hammarby. Mycket lättskött trädgårdstomt med altan i bästa sydvästläge med sol hela dagen och kvällen på baksidan. Friköpt garage ingår i köpet! Yttertak från 2018. Entréplanet rymmer hall och förråd, kök med matplats, toalett, duschrum med tvättmaskin samt ett av de tre sovrummen. På övre plan möts man av ett ljust och öppet vardagsrum samt ytterligare två sovrum. Radhuset är ritat av Ralph Erskine som var en av förgrundsgestalterna inom svensk arkitektur under en stor del av 1900-talet. Promenadavstånd till förskola, närmsta grundskola finns i Storvik dit det är drygt 10 minuter med bil. Bra pendlingsmöjligheter mot både Sandviken, Hofors och Gävle. Närhet till natur, elljusspår och fina badplatser i Ältebosjön. Här bor du billigt och bekvämt i en by med karaktär och vackra omgivningar. För dig som gillar skidåkning finns både Kungsberget för utförsåkning och Högbo Bruk för längdskidor inom kort avstånd. Besiktas 2 maj. Välkommen på visning!

  • Premium
Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 13:50
Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 2
Västanbygatan 7D, Västanbyn, Sandvikens kommun, bild 3

Västanbygatan 7D

Radhus
Västanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 750 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
326 m² tomt

Välkommen till ett kedjehus i souterräng med toppenläge i populära Västanbyn. Här erbjuds en bra planlösning med öppna ytor och rymden med taket som löper från entrén upp till övre hallen. Ljusinsläpp från flera väderstreck samt många utgångar till den mysiga baksidan med både ett inglasat uterum samt en stor altan med högt, insynsskyddat och bästa solläge. Här erbjuds modernt och ljust kök från 2016, två sovrum med möjlighet att göra ett tredje på övre plan, samt ytterligare två sovrum i källarplanet. Tre toaletter och badrum med relax och bastu från 2020. Väl tilltaget vardagsrum och goda sällskapsytor. Stora renoveringar har gjorts sen 2016 och framåt. Nytt yttertak från 2023. Fjärrvärme och fiber. Lättskött trädgårdstomt med utsikt mot varggropen. Här ingår två garage, ett vidbyggt till kedjehuset och ett i fristående garagelänga. Här bor du med närhet till förskola, skola och lekplats samt härliga Högbo.

  • Premium
Kvickvägen 9, Kungsgården, Sandvikens kommun

Kvickvägen 9

Villa
Kungsgården, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 850 000 kr
200 m²
6 rum
1 594 m² tomt

Välkommen till ditt nästa drömboende i Kungsgården! Nu finns möjligheten att förvärva denna nybyggda 1½-plansvillal från 2021. Entréplanet erbjuder öppna och stora ytor med kök och vardagsrum, två sovrum, badrum, groventré/tvättstuga. Det övre planet har ytterligare tre sovrum, allrum samt ett till badrum med både dusch och bubbelbadkar. Utöver bostadsbyggnaden finns ett isolerat dubbelgarage med avdelat förråd. Lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor. Altaner på såväl framsida som baksida, för att kunna fånga sol eller skugga hela dagen och kvällen! Vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump och eldstad för låga driftskostnader. Denna villa lämpar sig perfekt för familjer med närhet till bl. a. matbutik, goda kommunikationer, förskola, skola, elljusspår med mera. Mindre än 10 minuter med bil in till Sandviken och lite drygt 20 minuter till Gävle.

Lindvägen 4, Järbo, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 15:30

Lindvägen 4

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 350 000 kr
91 + 91 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma enplansvilla med källare i Järbo, belägen på en mycket lugn gata. Lättskött tomt med mestadels gräsmatta och bra läge på baksidan. På tomten finns även ett garage på platta, friggebod som gäststuga samt förråd och en stor inglasad altan. Vattenburen uppvärmning via luftvatten samt eldstad. Fiber finns till hemmet. 3-glas fönster från 2010. Huset är dränerat. Entréplanet rymmer hall, kök med matplats, rymligt vardagsrum med kamin, helkaklat badrum med dusch samt två sovrum. I källarplanet finns ytterligare en toalett, tvättstuga, snickarrum med groventré, pannrum, matkällare och gott om förvaring. Endast 8 km till Kungsbergets alpina skidanläggning. Närhet till det mesta som förskola, skola och matbutik.

  • Plus
Vallgatan 4, Storvik, Sandvikens kommun

Vallgatan 4

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
750 000 kr
101 + 53 m²
4 rum
546 m² tomt

Välkommen till denna villa på Vallgatan 4 i Storvik. På entréplanet finns hall, kök med rymlig del för matplats, toalett samt ett av villans tre sovrum. En trappa upp finns ett ljust och stort vardagsrum med eldstad och två sovrum. I källarplanet ryms dusch och bastu, tvättstuga, hobbyrum, matkällare och garage. Uppvärmning via fjärrvärme. Lättskött trädgårdstomt med förråd. Garage i källaren. Relining av avloppsrör gjord 2022/2023. Villan är centralt belägen med närhet till det mesta som förskola och skola, affärer samt Storviks fina utomhusbad och idrottsanläggning.

Tallstigen 1, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun

Tallstigen 1

Villa
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 750 000 kr
87 + 80 m²
3 rum
1 189 m² tomt

Välkommen till Tallstigen 1 i Gästrike-Hammarby. Perfekt för den som önskar ett stort garage, carport och låga driftkostnader. På tomten finns ett isolerat garage med luftvärmepump på ca 80 kvm. Väl tilltagen carport på ca 72 kvm samt flera parkeringsplatser utanför. Uppvärmning via bergvärme från 2019. Fiber. Villan rymmer hall, ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum med kamin, två badrum med badkar och dusch, två sovrum med möjlighet till 1-2 sovrum till. Inglasat uterum som används stora delar av året med soldäck utanför. Bra läge med hörntomt och lättskött trädgård.

Hagavägen 7, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
  • Imorgon kl 09:30

Hagavägen 7

Villa
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
730 000 kr
96 + 16 m²
4 rum
1 184 m² tomt

Trivsam villa belägen på en fin trädgårdstomt med högt läge i Gästrike-Hammarby. Villan rymmer hall, kök med matplats, vardagsrum med täljstenskamin, tre sovrum, tvättstuga, matkällare och gott om förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage och carport vid infarten. Luftvärmepump från 2022 och varmvattenberedare från 2021. Altan med utgång från kök och i trädgården finns nyplanterade päronträd, fläderbuskar, vinbär och syrener.

  • Plus
Nedre vägen 13, Årsunda, Sandvikens kommun

Nedre vägen 13

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 340 000 kr
99 + 33 m²
4 rum
1 188 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma villa i Årsunda. Entréplan erbjuder badrum renoverat 2021, trevligt kök med matplats med fina fönsterpartier och ljusinsläpp, vardagsrum samt ett sovrum. Hall, sovrum och badrum har vattenburen golvvärme. På övre plan finns ett till allrum samt villans andra sovrum. Soutteräng med pannrum och förråd under huset. Uppvärmning via pelletspanna. Härlig altan intill entrén samt altan med gott om plats för många gäster på kortsidan av huset. På tomten finns även ett uthus med goda förvaringsmöjligheter. Närhet till förskola, skola, mataffär och härliga Strandbaden med bad och camping. Här bor du billigt och bekvämt med naturen runt hörnet!

Vallhovsvägen 116, Vallhov, Sandvikens kommun

Vallhovsvägen 116

Villa
Vallhov, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 895 000 kr
145 m²
5 rum
434 m² tomt

Välkommen till Vallhovsvägen 116, trivsam och välplanerad 2-plansvilla som genomgående är i bra skick. Här bor du i ett bekvämt boende i populära Vallhov med lättskött trädgårdtomt. Till villan finns ett garage i länga. Tak från 2016 och 3-glas fönster från 2017 och 2022. Entréplan har hall, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och tilltagen takhöjd samt kök med matplats. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med dusch, ett sovrum samt tvättstuga. Övre plan har möblerbar övre hall som kan användas som allrum, tre sovrum samt ett helkaklat stilrent badrum med dusch. En villa med genomgående nya och fina ytskikt. Härligt inglasat uterum samt trädäck utanför. På tomten finns även ett förråd och lekstuga. Ett boende för dig som söker fyra sovrum och som önskar en hemtrevlig och lättskött villa med närhet till förskola, skola, affär och busshållplats. Varmt välkommen på visning!

Småstuguvägen 3, Säljan, Sandvikens kommun

Småstuguvägen 3

Fritidshus
Säljan, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
42 + 9 m²
2 rum
720 m² tomt

Välkommen till Småstuguvägen i närheten av Storsjön! Här finns möjlighet att nyttja som fritidshus med alla bekvämligheter och hög standard eller som permanentboende. Egen båtplats vid vattnet endast 150 meter bort. Kommunalt vatten och avlopp. Ljust och modernt kök från 2018, rymligt badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Uterum med delvis inglasning samt en altan i anslutning. Nyisolerad vind, ny parkering och infart samt fiber. Nybyggd och modern attefallsbyggnad från 2023 med ett rum samt badrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme, wc, dusch och handfat med egen varmvattenberedare. Övriga rummet har plats för att bygga ett pentry kök om man så önskar. Perfekt för tonåringen, för gäster, hemmakontor eller egen verksamhet! På tomten finns även en uthuslänga med gästrum/kontor och goda förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt. Närhet till det mesta som affärer, restauranger, golfbanan i Trebo, naturen och flera fina badstränder.

Parkvägen 3, Barrsätra, Sandvikens kommun

Parkvägen 3

Villa
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 450 000 kr
118 + 86 m²
4 rum
1 314 m² tomt

Välkommen till Parkvägen 3 i populära Barrsätra! Trivsam villa med stor trädgård i ett lugnt område. Entréplan erbjuder hall, renoverat helkaklat badrum från 2020, ljust trivsamt kök med matplats, rymligt vardagsrum och allrum/sovrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum. Källarplan rymmer gästrum, stilrent badrum från 2020, tvättstuga och arbetsrum. Möjlighet till fyra sovrum totalt i villan! Altan samt uteplats i trädgården. Bekvämt med fjärrvärme. Fiber finns till hemmet. Fristående garage med rymlig förrådsdel. Fasaden för villan och garaget är målat 2021. Här bor Ni med närhet till förskola/skola, affärer m.m.

Visar alla 12