Mäklare Sara Molin

Sara Molin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Klövjestigen 4D, Vallhov, Sandvikens kommun

Klövjestigen 4D

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 495 000 kr

109 m²

4 rum

176 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma radhus i populära Vallhov! Beläget på ena gaveln på mindre trädgårdstomt och fritt läge på baksidan. Trevlig inglasad altan där du kan förlänga sommaren lite. Två praktiska förrådsutrymmen där det ena är placerat på framsidan och det andra på baksidan. Närhet till det mesta som skola, förskola och kommunikationer. Radhuset om 1 1/2-plan rymmer fyra rum varav tre sovrum. Ett sovrum är placerat på entréplanet och härifrån finns utgång till baksidan med altan och inglasade uterummet. Tvättstugan är renoverad 2022 med nya ytskikt. Två kaklade duschrum som är placerade ett på vardera våningsplan. Här har du ett boende där det bara är att flytta in, välkommen på visning!

Svartrönningsvägen 24, Järbo, Sandvikens kommun

Svartrönningsvägen 24

Gård/Skog
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 200 000 kr

146 m²

5 rum

2,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva mindre gård utanför Järbo! Till fastigheten hör knappt 3 hektar mark fördelat på 2 hektar åkermark och en 1 hektar skog. Jakträtt ingår i fastigheten. Marken intill boningshuset passar utmärkt till hästhagar, här finns även vindskydd. På tomten finn en rejäl ekonomibyggnad med stora möjligheter, ligghall med isolerad betongplatta och isolerad sadelkammare finns för den hästintresserade. Bredvid villan finns en trevlig bagarstuga med två rum samt förberett för ett badrum, bra möjlighet att användas som stuga för uthyrning. Knappt 15 minuter med bil till Kungsbergets fina anläggning med aktiviteter både vinter- och sommartid. Villan är inredd i charmig stil med trägolv i ett flertal rum. På entréplanet finns det hemtrevliga köket som renoverades under 2016, här finns en praktisk och värmande vedspis. Vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblemang, intill finns en matsal som även kan passa som sovrum vid behov. Helkaklat duschrum. En trappa upp hittar du tre sovrum i olika storlekar, innanför det ena sovrummet finns en kattvind som har inretts till ett mindre sovutrymme. I källardelen finns tvättstuga samt pannrum med både vedpanna och luft/vattenpump. Nu har du möjlighet att förverkliga drömmen om ett liv på landet, välkommen att anmäla intresse redan nu!

Gavelstigen 146, Årsunda, Sandvikens kommun

Gavelstigen 146

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

7 000 000 kr

148 m²

4 rum

6,1 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska fastighet på Gavelstigen! Fastigheten har ett avskilt läge med 1-plansvilla och stor maskinhall som båda är byggda 2016. Du äger sedan marken om 6 hektar skog ned till Storsjön där det finns en brygga med privat strand. Bra med utrymme för båt av större modell. Rakt ut från bryggan ligger ön Nättjeholmen som även den hör till fastigheten. Jakträtt och fiskerätt ingår. Denna fastighet har verkligen allt du kan önska. Villan i ett plan är välplanerad och smakfullt inredd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med värmande kamin centralt placerad. Intill villan finns ett stort och härligt soldäck med vedeldad badtunna. Maskinhallen om hela 215 kvm erbjuder otroliga rymd, perfekt utrymme för den som tycker om att skruva. I denna byggnad finns även ett fullt isolerat dubbelgarage, på övervåningen finns ett inrett rum som passar utmärkt till tonåringen. Denna pärla måste verkligen upplevas på plats, välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Bergsgatan 16, Barrsätra, Sandvikens kommun

Bergsgatan 16

Villa
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 850 000 kr

105 m²

3 rum

896 m² tomt

Välrenoverad villa i populära Barrsätra! Villan genomgick en omfattande renovering under 2015/2016 och är i mycket bra skick. Intill huset finns ett enkelgarage med carport, här är solpaneler placerade som installerades under 2021. Entréplanet har en trevlig planlösning med två större sovrum, ett mindre sovutrymme och ett helkaklat badrum placerade en liten halvtrappa upp. Öppen planlösning med mycket rymd mellan kök, matplats samt vardagsrum. Utgång till härlig altan som leder vidare ut till den mysiga trädgården. En trappa ner finns ett trevligt allrum med eldstad och intill ett trivsamt gästrum. Praktisk och rymlig klädkammare där du kan förvara kläder för alla årstider. Här finns också en groventré med dusch och bastu, tvättstuga med WC, ett hobbyrum samt en vinkällare. Här har du verkligen ett boende där det bara är att flytta in, närhet till det mesta som både skola och förskola. Välkommen på visning!

  • Plus
Tulegatan 19, Örta, Sandvikens kommun

Tulegatan 19

Villa
Örta, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 850 000 kr

102 m²

4 rum

1 073 m² tomt

Trivsam villa på hörntomt i populära Örta! Här har du närhet till det mesta som skola, förskola och kommunikationer. Villan rymmer tre sovrum och på baksidan finns en härlig altan med fjärrstyrd markis. Dränering på framsidan av huset är utförd 2021. Duschrum med golvvärme. På entréplanet möts du av en välkomnande hall som leder dig vidare genom huset. Härjedals-kök med gott om köksskåp- och lådor med plats för köksförvaring. Vardagsrum med utrymme för både sällskapsmöblemang och matplats, här finns också utgång till altanen. Mindre WC-rum. På det övre planet finns det helkaklade duschrummet med golvvärme. Här finns även tre sovrum i olika storlek varav två av dem har ett flertal garderober. På källarplanet finns tvättstuga, förrådsutrymme, matkällare, pannrum samt garageutrymme. Välkommen på visning!

Stångjärnsvägen 57, Marstrand, Ockelbo kommun

Stångjärnsvägen 57

Radhus
Marstrand, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 450 000 kr

122 m²

4 rum

187 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett av de fina radhusen på Stångjärnsvägen! Omfattande renovering utfördes 2014 och radhuset är i genomgående bra skick. På baksidan finns både balkong och altan där du kan blicka ner mot Laån som slingrar sig förbi. Välplanerat med fyra rum och kök varav tre sovrum, ett sovrum finns på entréplanet och de andra två finns en trappa ner. Kök i bra skick med utrymme för matplats och helkaklat duschrum med golvvärme, båda totalrenoverades 2014. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen med bra solläge. På souterrängvåningen finns förutom de två sovrummen en praktisk tvättstuga, ett separat WC-rum samt två förrådsutrymmen. Ett av förråden passar utmärkt att använda som ett extra sovrum. Närhet till det mesta som idrottsplats, förskola och den centrala delen av Ockelbo. Här är det bara att flytta in, välkommen!

  • Plus
Färnebovägen 877, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Färnebovägen 877

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

750 000 kr

125 m²

5 rum

1 210 m² tomt

Rymlig villa i centrala Österfärnebo! Belägen på en trevlig trädgårdstomt med uthus intill. Närhet till det mesta som matbutik, bageri, skola och idrottsplats. På baksidan finns altan som du når från vardagsrummet. Fiber finns indraget. Villan har tidigare varit ett flerbostadshus och rymmer många rum. På entréplanet finns kök, vardagsrum, ett sovrum samt ett separat WC-rum. Det övre planet rymmer ett större allrum, två sovrum samt mindre WC-rum. Extra förvaringsutrymme finns intill WC-rummen på både entréplanet och det övre planet. På källarvåningen finns ett duschrum med WC, tvättstuga samt förrådsutrymmen. Villan har nyare 3-glasfönster. Köket har fått nya ytskikt 2022. Välkommen på visning!

  • Plus
Stångjärnsvägen 13, Marstrand, Ockelbo kommun

Stångjärnsvägen 13

Radhus
Marstrand, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

760 000 kr

63 m²

3 rum

192 m² tomt

Trevligt radhus i ett plan på populära Stångjärnsvägen! Radhuset är ursprungligen en tvåa men här har ytterligare ett sovrum skapats för att skapa en trea. Lugnt område med närhet till grönområde på baksidan och Laån som slingrar sig förbi. I radhuset möts du av en kallfarstu som sedan leder in till hallen. Direkt till höger innanför entrén finns det första sovrummet. Duschrum i bra skick med klinker och kakel samt golvvärme och tvättmaskin. Hemtrevligt kök med nyare köksluckor och handtag. Vardagsrummet intill köket har utrymme för sällskapsmöblemang. Det andra sovrummet är större och har utrymme för dubbelsäng. Det finns även en praktisk klädkammare som du når från hallen. På baksidan finns en härlig uteplats med tak samt en mindre trall. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 8