Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Molin

Sara Molin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sanderängsgatan 26, Centralt, Sandvikens kommun

Sanderängsgatan 26

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 950 000 kr
156 + 70 m²
5 rum
1 405 m² tomt

Rymliga villa med gammaldags charm belägen i centrala Sandviken! Med fem rum, varav tre sovrum, erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen att trivas i. Boytan på 156 kvm ger utrymme för både umgänge och avskildhet, med möjlighet att skapa egna hörn för arbete och avkoppling. Det generösa boendet är omgivet av en tomt på hela 1 405 kvm, där en välskött trädgård med gräsmatta och uteplats bjuder in till lek, trädgårdsarbete och sommarfester. Perfekt för grillkvällar och utomhusaktiviteter. Trädgården är stilrent utformad med mycket grönska, pallkragar för odling samt grusad uppfart för bilarna. Utöver bostadshuset finns ett garage/uthus som i dagsläget fungerar som förråd. Närheten till Sandvikens centrala delar ger en bekväm vardag med närhet till butiker, restauranger och fritidsaktiviteter. Området har även goda förbindelser med kollektivtrafik för smidig pendling och utflykter i omgivningarna. Ta chansen att förvärva denna unika villa med karaktär som kan bli ditt drömboende. Varmt välkommen på visning!

Uvnäsvägen 7 och 9, Storsjön, Sandvikens kommun

Uvnäsvägen 7 och 9

Fritidshus
Storsjön, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 900 000 kr
60 m²
4 rum
1 828 m² tomt

Tillfälle att förvärva charmigt fritidshus med fantastiskt läge vid Storsjön! Unikt läge med dubbla tomter vilket skapar bra möjlighet att bygga permanentboende. Egen vik där du kan köra båt ända fram till den egna stranden. Insynsskyddat och avskilt läge med skog och åkermark som närmsta granne. Drömmer du om ett fritidhus med egen strand och närhet till naturen har du hittat rätt. Här kan du njuta av avkopplande dagar vid vattnet och allt som Storsjön har att erbjuda. Fritidshuset om 60 kvm erbjuder fyra rum med möjlighet till två till tre sovrum. Öppen planlösning mellan vardagsrum och köksdel. Med en rymlig tomt om 1 828 kvm har du gott om möjligheter och utrymme att skapa din egna oas. Här finns rejäl uteplats där du kan varva ned och njuta av lugnet i den natursköna omgivningen. Närområdet bjuder på vacker natur och närhet till fina promenadstråk. Med båt kan du utforska sjön och alla dess öar och stränder, vintertid finns möjlighet att snöra på sig skridskorna och ta en tur över sjön. Detta är verkligen en unik chans att förverkliga drömmen om ett boende vid Storsjön. Ta chansen att skapa ditt eget smultronställe på denna vackra plats. Välkommen på visning!

Övre Storviksvägen 6, Storvik, Sandvikens kommun
Övre Storviksvägen 6, Storvik, Sandvikens kommun, bild 2
Övre Storviksvägen 6, Storvik, Sandvikens kommun, bild 3

Övre Storviksvägen 6

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 550 000 kr
130 + 100 m²
5 rum
3 598 m² tomt

Rymlig villa med lantligt läge utanför Storvik! Många rum med utrymme för den större familjen. Härlig uteplats vid entrén där du kan blicka ut mot den egna tomten. Mindre än 5 minuters bilväg in till centrala Storvik med mataffärer, skola/förskola, idrottsanläggning samt tågstation. Bra pendlingsmöjligheter då du snabbt tar dig ut på E16 mot både Hofors, Sandviken och Gävle. Villan är utformad i ett plan med tillhörande källarvåning. Utöver huset finns ett rejält dubbelgarage med dubbla portar och förrådsutrymme bakom. Perfekt för den som har behov av större garageutrymme. På entréplanet finns möjlighet till 3 eller 4 sovrum. Rymligt vardagsrum med utrymme för diverse sällskapsmöblemang. Hemtrevligt kök med plats för mindre matbord. Duschrum med golvvärme och WC. Bra med förvaringsutrymme genom ett flertal garderober samt en separat klädkammare. På källarplanet finns stora utrymmen som lämpar sig väl för både förvaring eller någon typ av hobbyverksamhet. Låga driftskostnader tack vare bergvärmepump som installerades 2011. Vatten från egen borrad brunn samt egen avloppsanläggning. Fiber finns installerat. Välkommen på visning!

  • Premium
Österängsvägen 2, Österfärnebo, Sandvikens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Österängsvägen 2

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
495 000 kr
45 + 25 m²
4 rum
3 377 m² tomt

Charmigt hus på Österängsvägen! Belägen på en rymlig trädgårdstomt om drygt 3 300 kvm. På tomten finns förutom huset även en uthusbyggnad med garage, förrådsutrymmen samt matkällare en trappa ner. Passar att använda både som fritidsboende och permanentboende. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta mäklaren för mer information. Huset om 45 kvm är utformat i 1 1/2-plan, totalt fyra rum och kök. Tre sovrum där ett är placerat på entréplanet och de andra två hittar du en trappa upp. I köket hittar du en vedspis som tillför både charm och värme. Allrummet är väl tilltaget, bra med utrymme för diverse sällskapsmöblemang. Avskilt läge med närhet till naturen. Fem minuters bilresa bort når du centrala Österfärnebo. Här finns bland annat matbutik, bageri samt drivmedelspump. In till centrala Sandviken tar det drygt 35 minuter med bil, här finns bland annat ett flertal större matbutiker samt ett urval av restauranger. Välkommen på visning!

Ringvägen 29, Rabo, Ockelbo kommun

Ringvägen 29

Villa
Rabo, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 995 000 kr
109 + 109 m²
4 rum
1 120 m² tomt

Trivsam villa med centralt läge i Ockelbo! Här har du ett boende som är i genomgående bra skick, stora utrymmen med plats för den större familjen. Högt läge med fin vy och närhet till det mesta. Villan är utformad i ett plan med källarvåning. På tomten finns också ett dubbelgarage. Härlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar. Rejält växthus från Willab, perfekt för dig som är odlingsintresserad. På entréplanet finns ett hemtrevligt kök av märket Epoq, härifrån har du även utgång till uteplatsen. I vardagsrummet finns en rejäl kamin som bidrar med både värme och mysfaktor. Tre sovrum samt en separat klädkammare. Helkaklat duschrum som renoverades 2020. En trappa ner finns ett mysigt allrum med utrymme för sällskapsmöblemang. Intill finns ett inrett sovrum med kamin. Om man önskar större allrum kan du med enkelhet ta bort väggen mellan. På denna våning finns även ett separat WC-rum, tvättstuga, förrådsutrymme och matkällare. Det finns även möjlighet att inreda förslagsvis ett badrum i ett oinrett utrymme. Välkommen på visning!

Kung Oscars väg 18, Storvik, Sandvikens kommun

Kung Oscars väg 18

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 595 000 kr
128 m²
4 rum
1 440 m² tomt

Charmig villa med trevligt läge i Storvik! Belägen på en rymlig trädgårdstomt som delvis inramas av en stenmur. På tomten finns förutom villan ett rymligt garage samt en fristående trädgårdsbod. Villan är utformad i 1 1/2-plan med tillhörande källarvåning. Gammaldags och mysig stil med högt i tak och vackra spegeldörrar. Rymligt vardagsrum i två delar med utgång till härlig altan. Duschutrymme med WC finns ett både på entréplanet samt ett på det övre planet. De två sovrummen är placerade en trappa upp, innanför det ena sovrummet finns även ett mindre syrum med utgång till balkong. I närområdet har du promenadavstånd till matbutiker, tågstation, skola samt förskola. Förutom detta har du närhet till nybyggda Parkhallen samt Storviksbadet. Välkommen på visning!

Källbackavägen 33, Storvik, Sandvikens kommun

Källbackavägen 33

Fritidshus
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 995 000 kr
77 + 9 m²
3 rum
2 994 m² tomt

Välkommen till detta rustika fritidshus med högpresterande solcellsanläggning och smarta lösningar! Strax utanför Storvik, med fint läge och utsikt över Fäbodsjön ligger denna fastighet med tillhörande gäststuga samt förrådsbyggnader. Huvudbyggnaden är traditionellt byggd i sextums timmer och drevat med tjärat lin. Huset färdigställdes 2019 och har sedan dess använts året om. En nyinstallerad solcellsanläggning om sammantaget 11.375 W är färdigställd under våren 2023. Solpaneler, eldstad och luftvärmepump finns i respektive bostadshus, vilket ger rimliga driftskostnader. Vid entrén till timmerhuset finns en mysig veranda där du kan blicka ut mot sjön eller ta en siesta. Väl inne, möter du en mindre hall med plats för kläder och skor. I den rejäla storstugan finns utrymme för både sovplatser och sällskapsmöblemang. Centralt placerad finns den första eldstaden som ger både värme och mysfaktor. Därtill installerades 2020 en luftvärmepump. Rejält, spåntat furugolv samt högt i tak, ger rymd och atmosfär. En perfekt plats att varva ner både sommar som vinter. I det välutrustade köket finns ytterligare en eldstad, gasolspis, spisfläkt, kylskåp, mikrovågsugn samt tvättmaskin. Bänkar och inredning i ek. Baröppning mot storstugan för enkel logistik och trivsel. Ovan köket finns ett sovloft med utrymme för dubbelsäng. Toaletten har våtrumsmatta på golvet, duschhörna i välvt glas samt tvättställ med kommod. Ett funktionellt badrum med fina detaljer. Mot skogen finns ytterligare ett hus om 35 m2 för gäster eller uthyrning, vilket färdigställts under 2023. Här finns ett allrum med ekparkett, matplats, vedkamin och luftvärmepump. Här finns även ett litet kök med en mindre spis, spisfläkt, kylskåp samt diskbänk med mikrovågsugn och förvaring. Därutöver en tv-hörna med bäddsoffa och laminatgolv. Gästsugan har också ett separat sovrum med egen ingång och dubbelsäng. Toalett och badrum med plastgolv, helkaklad dusch och handfat. Kallförråd och vedbod finns i anslutning till huset. Beläget mellan husen, finns en varmbonad förrådsbyggnad/verkstad med el och belysning. Välsmakande vatten från borrad brunn, vilken delas med grannen. Infiltrationen är också gemensam. Avlopp till egen 3-kammarbrunn. Fiber finns vid tomtgräns för anslutning om så önskas. I dagsläget finns fungerande internet via 4G. Storviks äldsta och mest populära badplats finns inom promenadavstånd, bara någon minut bort. Välkommen att anmäla intresse!

Fäboduddsvägen 6, Storsjön, Sandvikens kommun

Fäboduddsvägen 6

Villa
Storsjön, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 295 000 kr
41 m²
2 rum
948 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna lilla pärla vid Storsjön! Belägen vid en mysig kanal som snabbt tar dig vidare ut på sjön, med båt är du framme vid fina Strandbaden på 10 minuter. En strålande vinterdag kan du enkelt kliva på skridskobanan som plogas upp mellan Årsunda och Hedåsbadet. Tillgång till brygga med båtplats. Härlig terrass med utsikt mot sjön. Det charmiga huset om 41 kvm är utformat i ett plan med inredd vindsvåning. Allrum med utrymme för matplats och glasparti mot kanalen. I vardagsrummet finns utrymme för mindre soffgrupp, kamin som bidrar med både värme och mysfaktor. Mindre köksutrymme med fungerande vedspis. Duschrum med WC. En trappa upp har du ett ombonat sovloft samt en del utrymme för förvaring. Både vatten och avlopp är kopplat till det kommunala systemet. Bra uppkoppling via fiber. Utöver huvudbyggnaden finns en isolerad gäststuga med vardagsrum, ett sovrum samt duschrum med WC. Mindre garage med utrymme för vedförvaring intill. Fristående friggebod som används som förråd i dag, passar även utmärkt att inreda till förslagsvis bastu. För dig som är intresserad av att ha höns finns ett mindre hönshus med hönsgård intill garaget. Här bor du med närhet till naturen med både svamp och bär, ändå har du nära till det mesta. In till Årsunda med bensinstation och matbutik är det enbart 5 minuter med bil. Till centrala Sandviken med ett flertal butiker är det 15 minuter med bil. Välkommen på visning!

  • Plus
Ryttarstigen 12, Marstrand, Ockelbo kommun
  • Tis 30 jul kl 15:30

Ryttarstigen 12

Lägenhet
Marstrand, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 200 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/1
5 653 kr/mån
12 371 kr/m²

Möjlighet att förvärva ett av de populära parhusen på Ryttarstigen! Här har du ett praktiskt boende i ett plan, fyra rum och kök. Lugnt läge med tillhörande garage. Bakom garaget finns även praktisk förrådsbod. Genomgående bra standard med hemtrevligt kök, rymligt vardagsrum, tre sovrum samt dubbla duschrum varav ett är utrustat med tvättmaskin. Separat klädkammare med bra utrymme för förvaring. Här har du promenadavstånd till det mesta som skola, förskola, samt centrumkärnan med ett flertal butiker och restauranger. Utöver detta finns även tågstation i närområdet där du enkelt tar dig vidare mot bland annat Gävle och Stockholm. Välkommen på visning!

  • Plus
Tornstigen 10, Årsunda, Sandvikens kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Tornstigen 10

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 850 000 kr
165 + 80 m²
6 rum
870 m² tomt

Rymlig villa med toppenläge i Årsunda! Belägen på en insynsskyddad trädgårdstomt med skogen på baksidan. Promenadavstånd till Årsundas fina motionsspår med ett flertal slingor samt preparerade skidspår vintertid. Villan är utformad i två plan där entréplanet är i souterräng. Många rum med plats för den större familjen. Enkelgarage finns intill entréplanet med förrådsutrymme och matkällare intill. Mysigt allrum med värmande eldstad som ger både värme och mysfaktor. Tvättstuga med praktiskt förrådsutrymme intill. Duschutrymme samt bastu. Ett sovrum och ett separat WC-rum. En trappa upp hittar du det hemtrevliga köket med utrymme för matplats. Från vardagsrummet har du utgång till inglasat uterum på baksidan och från allrummet når du en balkong som vetter mot framsidan. På balkongen kan du avnjuta frukosten i morgonsolens sken, du kan sedan förflytta dig till baksidan för att inta eftermiddagens kaffekopp i solen. Tre sovrum av varierande storlek. Helkaklat duschrum. Promenadavstånd till välsorterad matbutik samt Strandbaden med dess kilometerlånga sandstrand. Välkommen på visning!

  • Plus
Stålgatan 16, Born, Hofors kommun

Stålgatan 16

Villa
Born, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 295 000 kr
128 + 67 m²
6 rum
1 069 m² tomt

Genomgående renoverad villa i Born! Här har du ett boende där det bara är att flytta in, många av de större renoveringarna är gjorda under senare år. 2017 gjordes en omfattande renovering med ny fasad och fönsterbyte. Det mycket hemtrevliga köket totalrenoverades 2022. Ytskikt har bytts löpande i de flesta rum i huset. På baksidan finns ett trevligt utreum samt härligt soldäck. Till huset hör två garageutrymmen, ett på framsidan samt ett på källarplan med infart från baksidan. Villan är utformad i 1 1/2 plan med tillhörande källarvåning. Vattenburen värme via bergvärme. Fyra sovrum där två är placerade på entréplanet och två på det övre planet. Utrymme för sällskapsmöblemang finns både i vardagsrummet samt i allrummet en trappa upp. Balkong i söderläge. Helkaklat duschrum finns vid entrén och separat WC-rum på övervåningen. Här bor du med närhet till det mesta. Promenadavstånd till bland annat förskola och matbutik. Du kan enkelt pendla både mot Sandviken, Gävle och Falun. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Plus
Korngränd 3, Seljansö Kulle, Sandvikens kommun
  • Ons 7 aug

Korngränd 3

Villa
Seljansö Kulle, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 195 000 kr
115 + 115 m²
5 rum
487 m² tomt

Rymlig och familjevänlig villa på trevliga Korngränd! Här har du en villa som erbjuder utrymme för den större familjen, i dagsläget finns 5 sovrum med möjlighet att skapa fler vid behov. Belägen på en sparsamt trafikerad gata med lättskött trädgårdstomt. Mysigt och insynsskyddat läge på baksidan som angränsar mot en allmänning. Vidbyggt enkelgarage med plats för en bil. Villan är utformad i ett plan med tillhörande källarvåning. På entréplanet finns i dagsläget 4 sovrum varav ett har en tillhörande klädkammare intill. Utöver detta finns ett fullt utrustat kök med utrymme för matplats intill. Från matplatsen finns utgång till ett härligt uterum där du kan förlänga sommarsäsongen. Utanför finns sedan ett härligt soldäck i bästa söderläge. Helkaklat duschrum med golvvärme. Väl tilltaget vardagsrum med stora fönster och bra med utrymme för diverse sällskapsmöblemang. På källarvåningen finns också gott om utrymme. Allrum med tillhörande bardisk och öppen spis som ger både värme och mysfaktor. Ett inrett sovrum som passar utmärkt för tonåringen. Separat WC-rum. Tvättstuga samt ett flertal förrådsutrymmen. Närhet till det mesta som kommunikationer, skola/förskola, Trebo golfbana samt Jernvallen och Göransson Arena. Välkommen på visning!

  • Plus
Krönvägen 31, Bönhusberget, Hofors kommun

Krönvägen 31

Villa
Bönhusberget, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
800 000 kr
101 + 41 m²
4 rum
591 m² tomt

Trevlig villa med avskilt läge i Hofors! Villan i två plan är belägen intill en allmänning, rymlig trädgårdstomt med insynsskyddad baksida. Källarvåningen är i souterräng och förutom boendedelen finns här även ett enkelgarage samt en förrådsdel. På entrévåningen möts du av en hall med utrymme för klädavhängning. Här finns sedan ett inrett sovrum samt separat WC-rum. Möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum i det som i dag är ett förråd. Intill hittar du tvättstugan. En trappa upp finns köket med utrymme för matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong med morgonsol på framsidan. Två sovrum varav ett har utgång till inglasad altan på baksidan, här har du sol stora delar av eftermiddagen. Duschrum med WC. Närhet till det mesta som skola, förskola, badhus och idrottsplats. Promenadavstånd till Hammardammen med promenad- och motionsslinga. Detta är en kommande försäljning, välkommen att anmäla intresse redan nu!

Säbyggebyvägen 117, Säbyggeby, Ockelbo kommun

Säbyggebyvägen 117

Villa
Säbyggeby, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
4 500 000 kr
229 m²
7 rum
5 127 m² tomt

Välkommen till denna trevliga fastighet med rymlig villa och verkstadsbyggnad om ca 300 kvm på vardera plan! Närhet till centrala Ockelbo med tågstation och ett flertal butiker och restauranger. Verkstadsbyggnaden har tidigare använts som mekanisk verkstad och här finns goda möjligheter att bedriva verksamhet. Förutom de rejäla verkstadsutrymmena i byggnaden finns kontor, WC-rum, lunchrum samt omklädningsrum. På fastigheten finns även ett trevligt gästhus i tre plan samt en mindre stallbyggnad. Villan har en gammaldags, charmig stil med stora rum och genomgående fina ytskikt. Många eldstäder som ger både värme och mysfaktor. Här finns gott om utrymme för den stora familjen. Genom de fina pardörrarna når du villans hall som sedan leder vidare genom entréplanet. Väl tilltaget kök med utrymme för både matplats och mindre soffgrupp intill köksinredningen. Det härliga vardagsrummet har gott om plats för diverse sällskapsmöblemang. Kontor som kan användas som sovrum vid behov. På entréplanet finns även ett duschrum med fungerande bastu och separat WC-rum. På det övre planet möts du av en övre hall med utgång till den stora balkongen, härifrån kan du blicka ut över vyerna på baksidan. Centralt placerad finns den fantastiska salen med rustikt trägolv och vacker takmålning, här finns utrymme för rejäl matplats. På detta våningsplan finns tre sovrum av större storlek och ett lite mindre sovrum. Här finns även badrum med WC. Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!

  • Plus
Färnebovägen 877, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Färnebovägen 877

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
600 000 kr
125 + 62 m²
5 rum
1 210 m² tomt

Rymlig villa i centrala Österfärnebo! Belägen på en trevlig trädgårdstomt med uthus intill. Närhet till det mesta som matbutik, bageri, skola och idrottsplats. På baksidan finns altan som du når från vardagsrummet. Fiber finns indraget. Villan har tidigare varit ett flerbostadshus och rymmer många rum. På entréplanet finns kök, vardagsrum, ett sovrum samt ett separat WC-rum. Det övre planet rymmer ett större allrum, två sovrum samt mindre WC-rum. Extra förvaringsutrymme finns intill WC-rummen på både entréplanet och det övre planet. På källarvåningen finns ett duschrum med WC, tvättstuga samt förrådsutrymmen. Villan har nyare 3-glasfönster. Köket har fått nya ytskikt 2022. Välkommen på visning!

  • Plus
Gavelstigen 146, Årsunda, Sandvikens kommun

Gavelstigen 146

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
7 000 000 kr
148 + 13 m²
4 rum
6,1 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska fastighet på Gavelstigen! Fastigheten har ett avskilt läge med 1-plansvilla och stor maskinhall som båda är byggda 2016. Du äger sedan marken om 6 hektar skog ned till Storsjön där det finns en brygga med privat strand. Bra med utrymme för båt av större modell. Jakträtt och fiskerätt ingår. Vad sägs om att äga en alldeles egen ö i Storsjön? Rakt ut från bryggan ligger ön Nättjeholmen som även den hör till fastigheten. En privat oas som du kan nyttja både sommar som vinter. För den hästintresserade finns goda möjligheter att använda fastigheten som en hästgård. Bra med utrymme för till exempel paddock på gårdsplanen och den tillhörande marken passar utmärkt till skogshagar. Maskinhallen som rymmer både verkstad och garage i dagsläget kan med enkelhet anpassas för hästboxar. Villan i ett plan är välplanerad och smakfullt inredd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med värmande kamin centralt placerad. Intill villan finns ett stort och härligt soldäck med vedeldad badtunna. Maskinhallen om hela 215 kvm erbjuder otroliga rymd, perfekt utrymme för den som tycker om att skruva. I denna byggnad finns även ett fullt isolerat dubbelgarage, på övervåningen finns ett inrett rum som passar utmärkt till tonåringen. Denna pärla måste verkligen upplevas på plats, välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus

Visar alla 16