Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Molin

Sara Molin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tornstigen 10, Årsunda, Sandvikens kommun
  • Ons 10 apr kl 16:30

Tornstigen 10

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 995 000 kr
165 + 80 m²
6 rum
870 m² tomt

Rymlig villa med toppenläge i Årsunda! Belägen på en insynsskyddad trädgårdstomt med skogen på baksidan. Promenadavstånd till Årsundas fina motionsspår med ett flertal slingor samt preparerade skidspår vintertid. Villan är utformad i två plan där entréplanet är i souterräng. Många rum med plats för den större familjen. Enkelgarage finns intill entréplanet med förrådsutrymme och matkällare intill. Mysigt allrum med värmande eldstad som ger både värme och mysfaktor. Tvättstuga med praktiskt förrådsutrymme intill. Duschutrymme samt bastu. Ett sovrum och ett separat WC-rum. En trappa upp hittar du det hemtrevliga köket med utrymme för matplats. Från vardagsrummet har du utgång till inglasat uterum på baksidan och från allrummet når du en balkong som vetter mot framsidan. På balkongen kan du avnjuta frukosten i morgonsolens sken, du kan sedan förflytta dig till baksidan för att inta eftermiddagens kaffekopp i solen. Tre sovrum av varierande storlek. Helkaklat duschrum. Promenadavstånd till välsorterad matbutik samt Strandbaden med dess kilometerlånga sandstrand. Välkommen på visning!

  • Plus
Stålgatan 16, Born, Hofors kommun

Stålgatan 16

Villa
Born, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 395 000 kr
128 + 67 m²
6 rum
1 069 m² tomt

Genomgående renoverad villa i Born! Här har du ett boende där det bara är att flytta in, många av de större renoveringarna är gjorda under senare år. 2017 gjordes en omfattande renovering med ny fasad och fönsterbyte. Det mycket hemtrevliga köket totalrenoverades 2022. Ytskikt har bytts löpande i de flesta rum i huset. På baksidan finns ett trevligt utreum samt härligt soldäck. Till huset hör två garageutrymmen, ett på framsidan samt ett på källarplan med infart från baksidan. Villan är utformad i 1 1/2 plan med tillhörande källarvåning. Vattenburen värme via bergvärme. Fyra sovrum där två är placerade på entréplanet och två på det övre planet. Utrymme för sällskapsmöblemang finns både i vardagsrummet samt i allrummet en trappa upp. Balkong i söderläge. Helkaklat duschrum finns vid entrén och separat WC-rum på övervåningen. Här bor du med närhet till det mesta. Promenadavstånd till bland annat förskola och matbutik. Du kan enkelt pendla både mot Sandviken, Gävle och Falun. Välkommen på visning!

Berglöfsvägen 10, Åshammar, Sandvikens kommun

Berglöfsvägen 10

Villa
Åshammar, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
130 + 23 m²
6 rum
2 631 m² tomt

Rymlig villa i familjevänliga Åshammar! Här har du ett boende med plats för den större familjen, 6 rum varav möjlighet till 4-5 sovrum. Belägen på en rejäl trädgårdstomt om drygt 2 600 kvm, från tomten kan du även skymta Alsjön som ligger ett stenkast bort. Promenadavstånd till allt du kan tänkas behöva som skola, förskola, badplats och mindre matbutik. Villan är utformad i 1 1/2-plan samt delvis källare. Vattenburenvärme via luft-vattenvärmepump och kommunalt vatten samt avlopp. Fiber finns indraget. I dagsläget finns ett sovrum på entréplanet och resterande är placerade på det övre planet. Bra sällskapsutrymmen med ett vardagsrum på entréplan samt ett allrum på övre plan. WC finns på samtliga tre våningsplan. Knappt 15 kilometer in till centrala Sandviken med ett flertal större matbutiker samt olika typer av restauranger. För den skidintresserade är det 20 kilometer till Kungsberget med dess fina, alpina skidanläggning. Detta är en kommande försäljning, välkommen att anmäla intresse redan nu!

Korngränd 3, Seljansö Kulle, Sandvikens kommun
  • Ons 3 apr

Korngränd 3

Villa
Seljansö Kulle, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 295 000 kr
115 + 115 m²
5 rum
487 m² tomt

Rymlig och familjevänlig villa på trevliga Korngränd! Här har du en villa som erbjuder utrymme för den större familjen, i dagsläget finns 5 sovrum med möjlighet att skapa fler vid behov. Belägen på en sparsamt trafikerad gata med lättskött trädgårdstomt. Mysigt och insynsskyddat läge på baksidan som angränsar mot en allmänning. Vidbyggt enkelgarage med plats för en bil. Villan är utformad i ett plan med tillhörande källarvåning. På entréplanet finns i dagsläget 4 sovrum varav ett har en tillhörande klädkammare intill. Utöver detta finns ett fullt utrustat kök med utrymme för matplats intill. Från matplatsen finns utgång till ett härligt uterum där du kan förlänga sommarsäsongen. Utanför finns sedan ett härligt soldäck i bästa söderläge. Helkaklat duschrum med golvvärme. Väl tilltaget vardagsrum med stora fönster och bra med utrymme för diverse sällskapsmöblemang. På källarvåningen finns också gott om utrymme. Allrum med tillhörande bardisk och öppen spis som ger både värme och mysfaktor. Ett inrett sovrum som passar utmärkt för tonåringen. Separat WC-rum. Tvättstuga samt ett flertal förrådsutrymmen. Närhet till det mesta som kommunikationer, skola/förskola, Trebo golfbana samt Jernvallen och Göransson Arena. Välkommen på visning!

  • Plus
Krönvägen 31, Bönhusberget, Hofors kommun

Krönvägen 31

Villa
Bönhusberget, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
850 000 kr
101 + 41 m²
4 rum
591 m² tomt

Trevlig villa med avskilt läge i Hofors! Villan i två plan är belägen intill en allmänning, rymlig trädgårdstomt med insynsskyddad baksida. Källarvåningen är i souterräng och förutom boendedelen finns här även ett enkelgarage samt en förrådsdel. På entrévåningen möts du av en hall med utrymme för klädavhängning. Här finns sedan ett inrett sovrum samt separat WC-rum. Möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum i det som i dag är ett förråd. Intill hittar du tvättstugan. En trappa upp finns köket med utrymme för matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong med morgonsol på framsidan. Två sovrum varav ett har utgång till inglasad altan på baksidan, här har du sol stora delar av eftermiddagen. Duschrum med WC. Närhet till det mesta som skola, förskola, badhus och idrottsplats. Promenadavstånd till Hammardammen med promenad- och motionsslinga. Detta är en kommande försäljning, välkommen att anmäla intresse redan nu!

Hesselgrens väg 1B, Storvik, Sandvikens kommun

Hesselgrens väg 1B

Radhus
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 095 000 kr
109 m²
4 rum
193 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina radhus om 109 välplanerade kvadratmeter med bra läge i Storvik. Entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum, trevligt kök, sovrum, badrum och tvättstuga. Utgång till altan i lugnt läge mot den lättskötta tomten. Övre plan med möblerbar hall, två trivsamma sovrum, klädkammare samt ett badrum. På radhusets framsida finns ytterligare en uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Välskött samfällighet där bl. a. vägunderhåll, garage, parkeringsplats och fiber ingår i avgiften om 1000 kr/månaden. Här bor du i ett barnvänligt område endast ett stenkast från Hedängskolan (årskurs F-9) och Bullerbyns förskola. Närhet till bl. a. matbutik, goda kommunikationer (såväl tåg som buss), sportcentrum (nybyggd idrottshall, fotbollsplan, mountainbike m.m), elljusspår med mera. Enbart 15 minuter med bil in till Sandviken och lite drygt 25 minuter till Gävle.

Humlevägen 9, Torsåker, Hofors kommun

Humlevägen 9

Villa
Torsåker, Hofors kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
795 000 kr
120 + 89 m²
5 rum
1 108 m² tomt

Tillfälle att förvärva denna charmiga villa med toppenläge i Torsåker! Belägen längst ut på gatan med fin vy över åkrarna bortanför. En bit bort kan du även skymta en del av Särstasjön. Den insynsskyddade trädgårdstomten bjuder på ett flertal fruktträd och bärbuskar. Vad sägs om att kunna promenera från hemmet till allt du kan tänkas behöva? I närområdet finns förskola, grundskola upp till årskurs 6, idrottsplan, matbutik samt tågstation. Samtidigt som du har ett lantligt och avskilt läge har du ändå allt detta inom räckhåll. Villan är utformad i 1 1/2-plan samt källarvåning, här finns många rum för den större familjen. Hela fyra sovrum finns i dagsläget där två är placerade på entréplanet och två på det övre planet. Vill du hellre ha större sällskapsutrymme kan ett sovrum på entréplanet med enkelhet tas bort för att skapa ett större vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till en trevlig uteplats i västerläge, här kan du vistas både soliga som regniga dagar. Köket är hemtrevligt och rymmer plats för en mindre matgrupp. Huset är välplanerat med ett badrum på entréplanet samt ett WC-rum en trappa upp. Källarvåningen erbjuder även den på stora utrymmen. Här finns pannrummet med kombipannan som är kopplad till det vattenburna värmesystemet. Utöver detta finns tvättstuga, förvaringsutrymmen, praktisk matkällare och ett garage av bra storlek. Här har du chansen att skapa ett hem och sätta din egen prägel, välkommen på visning!

Säbyggebyvägen 117, Säbyggeby, Ockelbo kommun

Säbyggebyvägen 117

Villa
Säbyggeby, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
4 500 000 kr
229 m²
7 rum
5 127 m² tomt

Välkommen till denna trevliga fastighet med rymlig villa och verkstadsbyggnad om ca 300 kvm på vardera plan! Närhet till centrala Ockelbo med tågstation och ett flertal butiker och restauranger. Verkstadsbyggnaden har tidigare använts som mekanisk verkstad och här finns goda möjligheter att bedriva verksamhet. Förutom de rejäla verkstadsutrymmena i byggnaden finns kontor, WC-rum, lunchrum samt omklädningsrum. På fastigheten finns även ett trevligt gästhus i tre plan samt en mindre stallbyggnad. Villan har en gammaldags, charmig stil med stora rum och genomgående fina ytskikt. Många eldstäder som ger både värme och mysfaktor. Här finns gott om utrymme för den stora familjen. Genom de fina pardörrarna når du villans hall som sedan leder vidare genom entréplanet. Väl tilltaget kök med utrymme för både matplats och mindre soffgrupp intill köksinredningen. Det härliga vardagsrummet har gott om plats för diverse sällskapsmöblemang. Kontor som kan användas som sovrum vid behov. På entréplanet finns även ett duschrum med fungerande bastu och separat WC-rum. På det övre planet möts du av en övre hall med utgång till den stora balkongen, härifrån kan du blicka ut över vyerna på baksidan. Centralt placerad finns den fantastiska salen med rustikt trägolv och vacker takmålning, här finns utrymme för rejäl matplats. På detta våningsplan finns tre sovrum av större storlek och ett lite mindre sovrum. Här finns även badrum med WC. Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!

  • Plus
Örtagatan 11, Örta, Sandvikens kommun

Örtagatan 11

Villa
Örta, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 650 000 kr
118 + 79 m²
6 rum
727 m² tomt

Trevlig och rymlig villa i familjevänliga Örta! Här får den större familjen plats med möjlighet till fyra sovrum, tre på det övre planet och ett på entréplanet. På tomten finns även ett dubbelgarage. Mysig uteplats intill villan, här hittar du vinrankor som ger vindruvor. I trädgården finns många fruktträd och bärbuskar, bland annat körsbärsträd och krusbärsbuskar. Tvärs över tomten finns en äng som är perfekt för diverse aktiviteter. Villan är utformad i två plan plus källarvåning. Smidig uppvärmning via fjärrvärme. På entréplanet finns vardagsrum med utgång till uteplats. I det hemtrevliga köket har luckorna nyligen målats om och intill finns bra utrymme för matplats. Sovrummet som finns på entréplanet är placerat intill köket. Badrummet hittar du direkt till vänster innanför entrén. På det övre planet möts du av en övre hall, härifrån når du den rymliga balkongen. På detta våningsplan finns sedan tre sovrum av olika storlekar samt ett separat WC-rum. På källarplanet finns tvättstuga, matkällare samt ett flertal förrådsutrymmen. Närhet till det mesta som både förskola, skola och hela området med Jernvallen och Göransson Arena där de även pågår nybyggnation av en ny multisportarena. Välkommen på visning!

Färnebovägen 877, Österfärnebo, Sandvikens kommun
  • Ons 3 apr kl 16:00

Färnebovägen 877

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
600 000 kr
125 + 62 m²
5 rum
1 210 m² tomt

Rymlig villa i centrala Österfärnebo! Belägen på en trevlig trädgårdstomt med uthus intill. Närhet till det mesta som matbutik, bageri, skola och idrottsplats. På baksidan finns altan som du når från vardagsrummet. Fiber finns indraget. Villan har tidigare varit ett flerbostadshus och rymmer många rum. På entréplanet finns kök, vardagsrum, ett sovrum samt ett separat WC-rum. Det övre planet rymmer ett större allrum, två sovrum samt mindre WC-rum. Extra förvaringsutrymme finns intill WC-rummen på både entréplanet och det övre planet. På källarvåningen finns ett duschrum med WC, tvättstuga samt förrådsutrymmen. Villan har nyare 3-glasfönster. Köket har fått nya ytskikt 2022. Välkommen på visning!

  • Plus
Gavelstigen 146, Årsunda, Sandvikens kommun

Gavelstigen 146

Villa
Årsunda, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
7 000 000 kr
148 + 13 m²
4 rum
6,1 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska fastighet på Gavelstigen! Fastigheten har ett avskilt läge med 1-plansvilla och stor maskinhall som båda är byggda 2016. Du äger sedan marken om 6 hektar skog ned till Storsjön där det finns en brygga med privat strand. Bra med utrymme för båt av större modell. Jakträtt och fiskerätt ingår. Vad sägs om att äga en alldeles egen ö i Storsjön? Rakt ut från bryggan ligger ön Nättjeholmen som även den hör till fastigheten. En privat oas som du kan nyttja både sommar som vinter. För den hästintresserade finns goda möjligheter att använda fastigheten som en hästgård. Bra med utrymme för till exempel paddock på gårdsplanen och den tillhörande marken passar utmärkt till skogshagar. Maskinhallen som rymmer både verkstad och garage i dagsläget kan med enkelhet anpassas för hästboxar. Villan i ett plan är välplanerad och smakfullt inredd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med värmande kamin centralt placerad. Intill villan finns ett stort och härligt soldäck med vedeldad badtunna. Maskinhallen om hela 215 kvm erbjuder otroliga rymd, perfekt utrymme för den som tycker om att skruva. I denna byggnad finns även ett fullt isolerat dubbelgarage, på övervåningen finns ett inrett rum som passar utmärkt till tonåringen. Denna pärla måste verkligen upplevas på plats, välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus

Visar alla 11