Mäklare Sara Molin

Sara Molin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gäverängevägen 25, Gäveränge, Ockelbo kommun
  • Kommande

Gäverängevägen 25

Villa
Gäveränge, Ockelbo kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

3 500 000 kr

280 m²

11 rum

2 121 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna härliga villa på Gäveränge i Ockelbo - med dubbelgarage och separat uthus/förrådslänga. Trädgårds/naturtomt med avskilt läge, äppel-, plommon- och körsbärsträd samt hallon-vinbärsbuskar och möjlighet att odla. Gångavstånd till skola/förskola, butiker, matställen, badhus, hälsocentral, friluftsområden och tågstation med goda kommunikationer för pendlare. Villan om hela 280 kvm, plus källarvåning, är renoverad i äldre stil med många stora rum och högt i tak. Fyra badrum och möjlighet till 6-7 sovrum. Inbjudande entré med pelarklädd stentrappa. I villan möts du av en ljus, stor hall med vackra dubbeldörrar, spegeldörrar och gott om plats för klädavhängning. Genom dubbeldörrar når du allrummet med gammaldags, öppen eldstad. Direkt till höger från hallen når du det varma och ombonade köket - med nyare köksinredning och praktisk köksö. Intill ligger den separata matsalen. På detta våningsplan finns möjlighet till tre sovrum samt två duschrum varav det ena inrymmer tvättmaskin/torktumlare. På det övre planet möts du av en hall med utgång till balkong. Övervåningen hyser ett större allrum med öppen spis, en studio/ateljé, två duschrum samt möjlighet till fyra sovrum. Vindsvåningen en trappa upp har full stå-höjd. Här finns generösa förvaringsutrymmen och möjlighet att varmbona. I källarvåningen, som är uppvärmd, hittar du ett flertal praktiska förvaringsutrymmen samt pannrum med bergvärmepump. Här finns även en vinkällare med valv, tre separata matkällare, samt vedförråd. Till källaren finns också en separat ingång utifrån, via ett ouppvärmt förrådsutrymme - perfekt för till exempel förvaring av cyklar. Genomgående trägolv i alla rum. Två duschrum är nyare med klinker/kakel och två är av äldre standard med våtrumsmatta. Denna fastighet måste upplevas på plats, välkommen med din intresseanmälan!

Soldatvägen 45, Västanbyn, Sandvikens kommun
  • Kommande

Soldatvägen 45

Villa
Västanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 975 000 kr

75 m²

4 rum

1 016 m² tomt

Mysig villa i populära Västanbyn! Högt och fint läge där du kan blicka ut över omgivningarna. Familjevänligt område med promenadavstånd till fotbollsplan, skola och förskola. Trevlig trädgårdstomt där det förutom villan även finns en garagebyggnad med en verkstadsdel. Villan om fyra rum och kök är uppdelad på tre våningsplan. På entrévåningen finns hall, hemtrevligt kök, helkaklat duschrum samt vardagsrum med utgång till härlig altan med inglasning. På övervåningen finns tre sovrum av olika storlek samt en praktisk klädkammare. På källarplanet hittar du bland annat en mysig gillestuga med kamin, tvättstuga med duschmöjlighet samt bastu. Detta är en kommande försäljning, välkommen att anmäla intresse redan nu!

Ugglevägen 5, Västanbyn, Sandvikens kommun
  • Kommande

Ugglevägen 5

Villa
Västanbyn, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

2 200 000 kr

92 m²

3 rum

792 m² tomt

Välkommen till denna mysiga 1-plansvilla med källare i populära Västanbyn! Promenadavstånd till skola, förskola, idrottsplan samt lekplats. Praktiskt belägen på hörntomt med vidbyggt enkelgarage intill. På baksidan finns ett härligt uterum med klinker och golvvärme som sedan leder ut till ett soldäck. Villan om tre rum och kök på entréplanet rymmer två sovrum samt ett större vardagsrum. Vid behov går det även att skapa ett tredje sovrum i en del vardagsrummet. Flera av de större renoveringarna är utförda som takbyte och fönsterbyte, enkel uppvärmning via fjärrvärme. Besiktning och energideklaration kommer att göras inför försäljningen. Detta är en kommande försäljning, välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Plus
Smältargatan 8, Barrsätra, Sandvikens kommun
  • Kommande

Smältargatan 8

Villa
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken

1 575 000 kr

141 m²

6 rum

1 028 m² tomt

Välkommen till denna 30-talsvilla i barnvänliga Barrsätra! På entréplanet finns en hall under pågående renovering, allrum, vardagsrum, ett sovrum, wc-rum samt ett stort och helkaklat badrum från 2015. På det övre planet finns kök, wc-rum och 3 sovrum/allrum. I källaren finns tvättstuga och goda förvaringsutrymmen. Fjärrvärme. Centralt läge med närhet till det mesta som förskola, skola och kommunikationer.

Visar alla 4