Mäklare Emma Forsberg

Emma Forsberg

Om mig

Jag jobbar alltid för att du som kund ska känna dig trygg och väl omhändertagen genom hela bostadsaffären, vare sig du är köpare eller säljare. Att sälja eller köpa bostad är bland de största affärerna du gör i ditt liv och jag blir alltid lika tacksam när jag får vara del av den resan. Med mitt stora engagemang och erfarenhet så kommer jag att jobba för att överträffa dina förväntningar och ta hand om dig genom hela resan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hantverkarbacken 8A, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Hantverkarbacken 8A

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
550 000 kr
61,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 568 kr/mån
8 943 kr/m²

Här erbjuds nu en stor 2:a i omtyckta Hantverkarbacken! Lägenheten har ett stort härligt och ljust kök som verkligen ger god yta för matgrupp, samvaro och matlagnings glädje. köket rymmer god förvaring i de ljusa köksskåpen och arbetsytan på den långa köksbänken som ramas in av fint kakel samt avlastnings yta vid fin köksö. Lägenheten får fina ljusflöden från två väderstreck samt har en härlig balkong i skönt söderläge med sol dagen lång. Varmt välkommen till visning

 • Balkong
Promenaden 1, Centralt, Sandvikens kommun

Promenaden 1

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 934 kr/mån
10 085 kr/m²

Välkommen till visning av denna sköna lägenhet i populära Promenaden! Lägenhet som får vackra ljusflöden från två väderstreck med öppen planlösning mellan hall, matplats och vardagsrum som ger den en härlig rymd. Här finns fina enhetliga laminatgolv och ljusa väggar i samtliga rum samt bra förvaring i flera garderober. Lägenheten har ett högt och fritt läge med en stor inglasad balkong som ligger i bästa vänsterläge med utsikt över villa område.

 • Balkong
Solbergsvägen 1E, Centralt, Sandvikens kommun

Solbergsvägen 1E

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
425 000 kr
33 m²
1 rum
vån -1/3
2 184 kr/mån
12 879 kr/m²

Lägenheten med smart planlösning i bra förening med låg avgift, bekvämt på första våningen en trappa ner. Här har du en lägenhet som har perfekt centralt läge som ger dig närhet till Sandvikens centrum med butiker, restauranger och kommunikationer. Men du får ändå lugnet av att kunna gå ut på balkongen och då ha utsikt över föreningens innergård, välkommen!

 • Balkong
Smala Vägen 7E, Centralt, Sandvikens kommun

Smala Vägen 7E

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 444 kr/mån
10 419 kr/m²

Äntligen har vi en lägenhet om fyra rum och kök till salu på omtyckta Smala vägen. Här har du en lägenhet som har genomgående ljusa och fina rum, bra förvaring i de flertalet garderoberna samt ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten har ett bra centralt läge med närhet till såväl butiker, restauranger, mataffärer som kommunikationer. Men ändå med bekvämligheten att ligga lite på sidan av stan och ha ett lugnt läge med utsikt över föreningens gröna innerområden. Välkommen!

 • Balkong
Bollvägen 9C, Centralt, Sandvikens kommun
 • Tor 12 okt kl 17:50

Bollvägen 9C

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
4 454 kr/mån
13 365 kr/m²

Välkommen in till denna fina lägenhet om två rum och kök med ett perfekt läge i omtyckt stabil förening! Här bjuder vi in till visning av en lägenhet med vackra ljusflöden från två väderstreck genomgående ljusa ytskikt samt helkaklat badrum från -16. Här finns rymligt kök med god förvaring och bra yta för matgrupp intill köksfönster, rymligt vardagsrum med bra yta för såväl soffgrupp som hemmakontor om man så skulle önska. Här får du närhet till promenadstråk längs hälsans stig, bra utbud med mataffärer samt goda parkerings möjligheter inom föreningen.

 • Plus
 • Balkong
Barrsätragatan 28A, Centralt, Sandvikens kommun

Barrsätragatan 28A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
895 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 871 kr/mån
13 259 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 3:a med gavelläge. Här finns en lägenhet som har vackra ljusinsläpp från tre väderstreck, helkaklat badrum och hemtrevligt ljust kök samt god förvaring. Lägenheten har ett skönt lugnt läge i huset med sitt höga och fria läge, här är det bara att bo och njuta. Med en inre fond om 11 000 kronor, finns kapital för framtida renoveringar! Fin lägenhet som har det perfekta centrala läget med närheten till alla de bekvämligheter du kan önska så som butiker, restauranger, kommunikationer, bageri med mera!

 • Balkong
Laduvallsvägen 4B - Parhus nr 5, Säljan, Sandvikens kommun
Laduvallsvägen 4B - Parhus nr 5, Säljan, Sandvikens kommun, bild 2
Laduvallsvägen 4B - Parhus nr 5, Säljan, Sandvikens kommun, bild 3

Laduvallsvägen 4B - Parhus nr 5

Radhus
Säljan, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
99,5 m²
4 rum
7 884 kr/mån
17 035 kr/m²

Välkommen till visning av detta Parhus med sjönära läge och vackra lantliga vyer! Här finns ett parhus i två plan med badrum på varje plan, 3 sovrum varav ett med klädkammare för gedigen förvaring. Modernt kök med den utrustning som man önskar som ligger i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som ger det en härlig rymd. Från vardagsrummet så har du utgång till den sköna altanen som ligger i bästa västerläge med utsikt mot Säljan och ängsområde.

 • Premium
 • Uteplats
Köpmangatan 4A, Centralt, Sandvikens kommun

Köpmangatan 4A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
625 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
2 447 kr/mån
14 535 kr/m²

Denna smarta lägenhet om två rum och kök med låg månadsavgift och hiss kan bli din! Lägenheten ligger på översta våningen i hus med hiss till 3:e våningen, vilket ger dig ett våningsplan för dig själv. Lägenheten har helkaklat badrum, mysig ljus kokvrå som öppnar upp mot vardagsrum och matplats. Här har du ett fantastiskt centralt läge med närhet till allt i Sandvikens centrum så som butiker, restauranger och kommunikationer Välkommen till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Agavägen 17A, Seestaden, Sandvikens kommun

Agavägen 17A

Radhus
Seestaden, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 100 000 kr
75 + 30 m²
3 rum
3 550 kr/mån
14 667 kr/m²

Välkommen in till detta fina gavelradhus efter omtyckta Agavägen! Radhus med vackra ljusinsläpp från hela tre väderstreck, altan i bästa västerläge som ger dig sol dagen lång. Hemtrevligt kök med god förvaring i de många köksskåpen, badrum från 2015 på övervåningen och möjligheten att göra ett till i källaren! Här finns goda förvaringsytor och till radhuset här egen parkering med el.

 • Uteplats
Allévägen 5B, Barrsätra, Sandvikens kommun
 • Tis 10 okt kl 16:00

Allévägen 5B

Lägenhet
Barrsätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
695 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 400 kr/mån
13 238 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och välplanerade 2a i lugna Barrsätra. Här möts du av en rymlig och ljus hall med bra yta för hatthylla och en intilliggande klädkammare. Vidare från hall finns ett rymligt kök med goda arbetsytor samt plats för matgrupp. Här finns helkaklat badrum, vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till rymlig balkong med plats för möblemang och njutning av solens alla strålar. Från vardagsrum nås även ett harmoniskt sovrum med inbyggd och rymlig garderob.

 • Plus
 • Balkong
Tulegatan 21C , Örta, Sandvikens kommun

Tulegatan 21C

Lägenhet
Örta, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
4 900 kr/mån
9 167 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga 2:a belägen i populära Örta! Lägenheten har inglasad balkong med utsikt mot innergård. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Här finns goda förvaringsmöjligheter med garderober samt klädkammare. I månadsavgiften ingår b.la. bredband. Lugnt och trivsamt område med närhet till naturen, kommunikationer samt mataffär. Välkomna på visning!

 • Balkong
Baldersplan 3A, Centralt, Sandvikens kommun
 • Fre 6 okt kl 13:20
Baldersplan 3A, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Baldersplan 3A, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Baldersplan 3A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 775 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1/3
6 752 kr/mån
15 042 kr/m²

Här erbjuds en lägenhet som du inte får missa! Stor fin central 4:a som ligger bekvämt på första våningen endast några trappsteg över markplan. Lägenhet som har stora fina rum med generös takhöjd om 3 meter och vackra ljusinsläpp. Här finns tilltaget stort kök som har god yta för den stora matgruppen samt dubbla helkaklade badrum och balkong mot lugn innergård i bästa västerläge! Med denna lägenhet får du det perfekta centrala läget med närhet till allt, men ändå på en lugn gata.

 • Premium
 • Balkong
Barrsätragatan 28B, Centralt, Sandvikens kommun

Barrsätragatan 28B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
995 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 872 kr/mån
14 741 kr/m²

Här kan vi nu erbjuda en lägenhet som har enhetliga fina parkettgolv och ljusa ytskikt i samtliga rum. Lägenheten har fönster åt två väderstreck som ger lägenheten vackra ljusflöden, samt ett fräscht helkaklat badrum. Här har du en härlig lång inglasad balkong som ligger i skönt vänsterläge med utsikt över föreningens grönområde. Lägenheten ligger i en stabil förening och ger dig alla bekvämligheter som Sandvikens centrum har att erbjuda. Med butiker, restauranger, kommunikationer och mer.

 • Balkong
Gesällvägen 6, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Gesällvägen 6

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
595 000 kr
120 m²
3 rum
vån 3/3
8 362 kr/mån
4 958 kr/m²

Nu har du möjligheten att flytta in i denna fina lägenhet i två plan om hela 120 kvadratmeter med vackra ljusinsläpp! Lägenhet som har stora fina ytor, med rymligt ljust kök med god yta för stor matgrupp, stort vardagsrum som har sin egen eldstad och inglasad balkong på entréplanet. På övre planet återfinns gedigna förvaringsmöjligheter i rymliga klädkammare, två mysiga sovrum i ljusa toner och ett helkaklat badrum från 2010. Här finns även möjlighet att köpa till garage på Hantverkarbacken 9. Varmt välkommen med ditt intresse för att veta mer!

 • Plus
 • Balkong
Högbovägen 6E, Centralt, Sandvikens kommun

Högbovägen 6E

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
425 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 722 kr/mån
11 972 kr/m²

Välkommen in till denna lägenhet med perfekt centralt läge med närhet till allt som Sandvikens centrum har att erbjuda med butiker, restauranger, kommunikationer och mer. Lägenheten ligger bekvämt på fösta våningen och bjuder bra planlösning med tilltaget stort kök som rymmer god förvaring och bra yta för matplats. Badrum i ljusa toner och en härlig balkong i västerläge!

 • Plus
 • Balkong
Kantarellvägen 10B, Södra Björksätra, Sandvikens kommun

Kantarellvägen 10B

Lägenhet
Södra Björksätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
500 000 kr
39,7 m²
1 rum
vån 2/2
1 890 kr/mån
12 594 kr/m²

Äntligen har vi en mindre lägenhet på omtyckta Kantarellvägen att erbjuda dig! En lägenhet med smart vardagsrum som har fint parkettgolv, god yta för soffgrupp samt sovalkov som ger sovplatsen avskildhet. Lägenheten har hemtrevligt kök med plats för matgrupp och stort badrum samt skön balkong i västerläge.

 • Balkong
Smedsgatan 2B, Centralt, Sandvikens kommun
 • Fre 6 okt kl 13:50

Smedsgatan 2B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
875 000 kr
61,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 220 kr/mån
14 182 kr/m²

Välkommen till denna genomgeånde ljusa och fräscha 3:a med centralt läge. På Smedsgatan bor du mitt i stan men med ett väldigt lugnt läge och trivsamma omgivningar med många grönområden och Kanalen runt hörnet. Helkaklat badrum. Bekvämt med både diskmaskin och tvättmaskin. Bredband ingår i månadsavgiften.

 • Plus
 • Balkong
Hantverkarbacken 9, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Hantverkarbacken 9

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
685 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
5 006 kr/mån
9 928 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och rymliga trea i ett av de unika stjärnhusen i Hantverkarbacken! Denna lägenhet har genomgående generös takhöjd som ger rummen en bra rymd samt fräscha ytskikt. Här finns en fantastisk balkong med utgång från vardagsrummet där du kan njuta av solljus dagarna ut i insynsskyddat läge. Här har du en rymlig hall, ljust kök, stort vardagsrum, trevligt badrum med fönster och hela två sovrum. Lägenheten får vackra ljusinsläpp från hela tre väderstreck. Här har du nära till grönområde, affär, skola samt flera olika kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
Kantarellvägen 10B, Södra Björksätra, Sandvikens kommun

Kantarellvägen 10B

Lägenhet
Södra Björksätra, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
635 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
2 761 kr/mån
10 948 kr/m²

Välkommen in i denna stora ljusa tvåa med genomgående vackra ljusinsläpp, här finns stort kök med god förvaring, rymligt sovrum, ett badrum som är helrenoverat sedan -17 i lugna grå toner. Vardagsrummet som har utgång till den härliga balkongen med bästa västerläget!

 • Balkong
Polhemsgatan 17A, Örta, Sandvikens kommun

Polhemsgatan 17A

Lägenhet
Örta, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
695 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 397 kr/mån
11 780 kr/m²

Hör av dig med ditt intresse för denna vackert rustade lägenhet om två rum och kök i sköna Örta. En lägenhet som inte lämnar något att önska, med de fina färgvalen, vackra golven och moderna detaljerna med industriväggar. Här finns skön inglasad balkong i västerläge, helkaklat badrum samt ett stort fint kök som rymmer ordentlig matgrupp. Hela lägenheten får vackra ljusinsläpp från tre väderstreck! Välkommen att flytta in!

 • Balkong
Valhallavägen 21B, Centralt, Sandvikens kommun
 • Tor 12 okt kl 16:50

Valhallavägen 21B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
575 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/3
5 455 kr/mån
8 333 kr/m²

Välkommen in till denna sköna lägenhet om två rum och kök efter uppskattade Valhallavägen. Lägenhet med stora fina rum som har vackra ljusinsläpp från två väderstreck. Badrum sedan föreningens stambyte 2015 som inte lämnar något att önska samt balkong i bästa västerläge med skön utsikt. Med denna lägenhet så får du närheten till allt Sandviken har att erbjuda, men ändå de lummiga och gröna vyerna som stadsparken har att erbjuda. Här har du matbutik, promenadstråk och centrum runt hörnet.

 • Plus
 • Balkong
Gesällvägen 19, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Gesällvägen 19

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
675 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
5 150 kr/mån
9 783 kr/m²

67903

 • Balkong
Norra Järngatan 14B , Centralt, Sandvikens kommun

Norra Järngatan 14B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 395 000 kr
87,3 m²
4 rum
vån 3/4
3 774 kr/mån
15 979 kr/m²

Äntligen finns en av de fina lägenheterna på Norra järngatan till salu! Här har du en lägenhet med det perfekta centrala läget som ger dig närheten till alla bekvämligheter som Sandvikens centrum har att erbjuda. Lägenheten har stora fina rum som har enhetliga fina färgval och vackra nyslipade parkettgolv som ger dig en hemtrevlig modern känsla. Lägenheten som har fina ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck har en vacker utsikt och härlig balkong i det bästa västerläget!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 23