Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Julia Hedberg

Julia Hedberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallhovsvägen 130B, Vallhov, Sandvikens kommun
  • Mån 29 apr kl 16:10

Vallhovsvägen 130B

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 495 000 kr
110 + 55 m²
4 rum
144 m² tomt

Välkommen till Vallhovsvägen 130B, ett radhus beläget i barnvänliga Vallhov! Radhusets entréplan erbjuder hall, kök, tvättstuga och vardagsrum med utgång till altan i sydväst läge med sol hela dagen. På det övre planet möts man av hall med klädkammare, badrum och tre sovrum. Från ett av sovrummen nås balkongen. På källarplanet finns gillestuga, hobbyrum, WC och bastu. På framsidan finns en till uteplats. Lättskött trädgårdstomt med ett förråd. Garage i länga med eldriven port. Fiber och tv genom samfällighet. Här bor man med närhet till det mesta som förskola, skola, affär och kommunikationer

  • Plus
  • Energieffektiv
Svadenvägen 3A, Järbo, Sandvikens kommun

Svadenvägen 3A

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 195 000 kr
145 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Varmt välkomna till Svadenvägen 3A i fina Järbo! Villan är belägen på trivsam och lättskött trädgårdstomt om 1 034 kvm. Här finns en härlig inglasad altan i bästa söderläge, i trädgården finns även plats för diverse aktiviteter och för den med gröna fingrar finns möjligheten att skapa din egna oas. På villans framsida finns en mindre uteplats där man kan njuta av morgonsolen. Vidbyggt isolerat enkelgarage med eldriven garageport. Entréplanet består av hall, kök med god plats för matgrupp och härifrån nås den inglasade altanen, tvättstuga, två sovrum och ett badrum. På det övre planet finns ett allrum, sovrum och badrum. Förvaringsmöjligheter finns på samtliga plan. Barnvänligt område med närhet till det mesta som förskola, skola, matvarubutik och Kungsbergets alpina skidanläggning. Här är det bara att flytta in! Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu till ansvarig mäklare!

Finnäsgatan 52, Järbo, Sandvikens kommun

Finnäsgatan 52

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
525 000 kr
180 m²
4 rum
637 m² tomt

Varmt välkommen till Finnäsgatan 52 i charmiga Järbo! Villan är belägen på en lättskött grönskande trädgårdstomt om 637 kvm. Fastigheten har närhet till Kungsbergets anläggning där du får en aktiv och naturnära livsstil direkt utanför dörren. Utöver villan finns på tomten en jodskällare och en vedbod. Vidbyggt garage med förvaringsmöjligheter. Tomten erbjuder generösa utrymmen för olika aktiviteter och umgänge med nära och kära! Villan erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt nästa drömhem! Här finns möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa något unikt. Villan har tidigare använts som två separata bostäder. Entréplanet erbjuder idag hall, vardagsrum, köksdel och badrum. På det övre planet finns en hall, allrum, badrum, kök och 1-2 sovrum. I hallen finns en klädkammare och utgång till balkong. Här bor man med närhet till det mesta som förskola, skola, matvarubutik, idrottsplats med fotbollsplan/hockeyrink/löpar-, mtb- och skidspår och ca 10 minuter till Kungsbergets alpina skidanläggning. Välkommen att anmäla dig till visning!

Lövängsvägen 38, Lassas, Sandvikens kommun

Lövängsvägen 38

Radhus
Lassas, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 675 000 kr
117 + 6 m²
5 rum
402 m² tomt

Varmt välkomna till Lövängsvägen 38 belägen i populära Lassas! I detta kedjehus bor man på lugn gata i barnvänligt område med närhet till det mesta som skolor, förskolor, kommunikationer, mataffärer, Jernvallsorådet och Göransson Arena, elljusspår, Trebo golfbana, småbåtshamn och vackra Storsjön med fina badplatser. Entréplanet erbjuder hall, WC, kök med utgång till altan, tvättstuga/groventré, sovrum och ett vardagsrum med utgång till baksidan som är belägen intill skogsparti. Övre plan erbjuder hall och tre sovrum samt ett badrum. Vidbyggt garage finns. Välkommen med visningsanmälan!

Storgölen 1:9 och 1:10, Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun

Storgölen 1:9 och 1:10

Tomt
Gästrike Hammarby, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
320 000 kr
2 460 m² tomt

Varmt välkommen till dessa två obebyggda fastigheter i Gästrike-Hammarby! Nu finns tillfälle att förvärva dessa obebyggda tomter sammanlagt om 2 460 kvm, med sjönära lägen intill sjön Ottnaren! Här finns möjlighet till härliga kvällsdopp och servitut för båtplats finns. Fastigheterna är belägna utom planlagt område. I Gästrike-Hammarby finns Trollflöjtens förskola och Hedängsskolan med årskurs F-9. Närhet till såväl Torsåker, Storvik, Kungsgården som Sandviken. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan nu för att inte missa din chans att förvärva dessa fastigheter med sjönära läge!

Centralvägen 51, Storvik, Sandvikens kommun

Centralvägen 51

Villa
Storvik, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 750 000 kr
156 + 108 m²
6 rum
1 066 m² tomt

Varmt välkomna till denna villa på Centralvägen 51, belägen i Storvik! Bostaden är belägen på trädgårdstomt om 1 066 kvm. Här finns gott om utrymme för umgänge och diverse aktiviteter. Intill villans entré finns en mindre uteplats och på baksidan finns en vidbyggd altan i bästa söderläge! Det finns även ett vidbyggt enkelgarage. Villan erbjuder generösa utrymmen. På entréplanet finns hall, WC, kök, matplats/lounge, vardagsrum med öppen spis samt utgång till altanen och ett sovrum intill hallen. På det övre planet möts man av ett allrum med utgång till balkong, tre sovrum och ett helkaklat badrum. I källaren finns gott om förvaringsutrymmen, hobbyrum och tvättstuga samt pannrum med badmöjligheter. Villan är belägen i barnvänligt område med närhet till skola, förskola, två mataffärer, kommunikationer (tåg och buss), apotek, restauranger, sportcentrum, elljusspår, fina grönområden m.m. Inom cirka 10-15 minuters bilfärd nås Sandviken stad med ett brett utbud av affärer och restauranger. Här är det bara att flytta in! Välkommen med din visningsanmälan!

Berglöfsvägen 21, Åshammar, Sandvikens kommun

Berglöfsvägen 21

Villa
Åshammar, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 100 000 kr
90 + 45 m²
3 rum
2 385 m² tomt

Välkommen till Berglöfsvägen 21 i Åshammar! Villan är belägen på trädgårdstomt med utsikt mot Alsjön i lugnt och barnvänligt område. Villans entréplan erbjuder hall, kök, WC, vardagsrum med utgång till stor inglasad altan. På det övre planet finns två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Källaren erbjuder tvättstuga med dusch och bastu samt ett gäst-/allrum. Inglasad altan med kvällssol och vy mot Alsjön. Vidbyggt garage. På tomten finns en isolerad friggebod och ett uthus med carport. Fastigheten har två delområden om Berglöfsvägen. Här bor man med närhet till det mesta som förskola, skola, idrottshall, mindre matvarubutik och badplats vid fina Alsjön. Välkommen att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 7