Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustav Björkman

Gustav Björkman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ski Apartments 23B - Nedre Ängsvägen 23B, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun
Ski Apartments 23B - Nedre Ängsvägen 23B, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Ski Apartments 23B - Nedre Ängsvägen 23B, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Ski Apartments 23B - Nedre Ängsvägen 23B

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 285 000 kr
46 m²
3 rum
vån 2/2
3 980 kr/mån
27 935 kr/m²

I expansiva och familjevänliga Kungsberget finns nu möjligheten att förvärva en bostadsrättslägenhet vid populära Ski Apartment. Det höga läget med fri utsikt är riktigt bra mellan Kungens kurva och Prinsbacken. Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. Lägenheten har bra hyresintäkter, under tiden 231226 till 240407 är intäkterna efter Kungsbergets avdrag 44 142 kr, se mer under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren bokat sin lägenhet vid två tillfällen. Lägenhet på övre plan med bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar i två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt duschrum. Från vardagsrum är det utgång till balkong med fin vy ner mot dalen. Allting utom försäkring ingår i den låga månadsavgiften. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpeskillingen. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium
 • Balkong
Panorama #9 - Kullbergsvägen 37, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun
Panorama #9 - Kullbergsvägen 37, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Panorama #9 - Kullbergsvägen 37, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Panorama #9 - Kullbergsvägen 37

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 645 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1/2
4 195 kr/mån
28 860 kr/m²

BRF Panorama är ett nytt område med 15 hus med totalt 30 lägenheter mitt i Kungsbergets östra skidområde Kungens By. Ett område med skidbacke och lift och lägenheterna har panoramafönster ut mot skidbacken med härlig vy. Här bor du nära ny skidbacke med ski-in/ski-out, nära cykelleder och ett unikt läge med skogen som närmaste granne. I området finns gemensam bastubyggnad och grillplats för gemensam samvaro. Panorama #9 har haft bra hyresintäkter under drygt tre månader, 231226 till 240331, om 44 225 kr efter Kungsbergets avdrag. Panorama #9, byggår 2023, är av genomgående hög standard som kännetecknas av stora fönster i vardagsrum och kök samt ett högt och fint läge vid BRF Panorama. Lägenheterna har en bra planlösning med två sovrum med möjlighet till 6 bäddar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat duschrum. Rymlig uteplats med utgång från vardagsrummet. Parkering till lägenheten med elstolpe för elbil till självkostnadspris. Till lägenhet hör även två skidförråd. I köpeskillingen ingår husgeråd och inventarier enligt Kungsbergets uthyrningsstandard. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium
 • Uteplats
Ski Apartments 25C - Nedre Ängsvägen 25C, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun
Ski Apartments 25C - Nedre Ängsvägen 25C, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Ski Apartments 25C - Nedre Ängsvägen 25C, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Ski Apartments 25C - Nedre Ängsvägen 25C

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 295 000 kr
46 m²
3 rum
vån 2/2
3 980 kr/mån
28 152 kr/m²

I expansiva och familjevänliga Kungsberget finns nu möjligheten att förvärva en bostadsrättslägenhet vid populära Ski Apartments. Det höga läget med fri utsikt och bästa läget granne med Kungens kurva. Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. Lägenheten har bra hyresintäkter, under tiden 230501 till 240430 är intäkterna efter Kungsbergets avdrag 68 466 kr, se mer under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren bokat sin lägenhet 5 tillfällen. Lägenhet på övre plan med bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar i två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt duschrum. Från vardagsrum är det utgång till balkong med fin vy ner mot dalen och närmast granne med Kungens kurva. Allting utom försäkring ingår i den låga månadsavgiften. Inventarier och husgeråd ingår i köpeskillingen enligt Kungsbergets uthyrningsstandard. Det ingår också extra saker i köpet så som exempelvis elkamin och våffeljärn. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium
Backgläntan #38 - Alanittislingan 18C, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun
Backgläntan #38 - Alanittislingan 18C, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Backgläntan #38 - Alanittislingan 18C, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Backgläntan #38 - Alanittislingan 18C

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 488 000 kr
77 m²
4 rum
vån 2/2
4 387 kr/mån
32 312 kr/m²

Vid köp innan 15:e mars 2024 ger avgiftsfritt under 12 månader för köparen. Exklusiv 8-10 bäddars lägenhet om 77 kvm - genomgående golvvärme - övre plan med egen takterrass Rymligt entrérum med generös och anpassningsbar förvaring, inbyggt torkskåp samt plats för tvättmaskin. Badrum med kaklade väggar, takdusch, tvättställ och bastu. Lounge för flexibel användning av spabad efter dagens aktiviteter. Allrum med kök och matplats med stora fönsterpartier och en trappa upp finns en egen takterrass. Rumsdelande vägg med hyllor och etanolspis mellan matplats och vardagsrum. Extra wc-rum med handfat och wc. Tre sovrum med många sovplatser och flexibel möblering samt förvaring. Inbyggda downlights samt skenor med spotlights. Vägglampa integrerad i spegel i badrum. Granne med skidbacke och lift - Ski in/Ski out Backgläntan #38 har ett riktigt bra solläge med fint Ski-in/Ski-out läge precis bredvid nya Prinsbacken med lift. Lägenheterna om 77 kvm vid BRF Backgläntan 1 har haft höga hyresintäkter vintern 22/23 samt även ett högt bokningsläge under vintern 23/24. Med tanke på de höga hyresintäkter och många bokningar vid Backgläntan tyder det på att många skidgäster uppskattar de exklusiva lägenheterna vid Backgläntan i Kungsberget. Kreativ arkitektur och hotellkänsla Backgläntan i Kungsberget är inte för alla. Det är arkitektritade lägenheter i två plan för dig som vill ha det där lilla extra när det kommer till kvalitet och design. Här bor du i direkt anslutning till ny skidbacke och lift, nära till all service och ändå med ett rogivande lugn runt knuten. För oavsett om du njuter av berget på lagg, bräda eller två hjul så kommer du älska att komma hem till Backgläntan, bastun och eftersnacket på den egna altanen i med kvällssol. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium
 • Nyproduktion
Backgläntan #34 - Alanittislingan 16C , Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun
Backgläntan #34 - Alanittislingan 16C , Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Backgläntan #34 - Alanittislingan 16C , Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Backgläntan #34 - Alanittislingan 16C

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 488 000 kr
77 m²
4 rum
vån 2/2
4 387 kr/mån
32 312 kr/m²

Vid köp innan 15:e mars 2024 ger avgiftsfritt under 12 månader för köparen. Exklusiv 8-10 bäddars lägenhet om 77 kvm - genomgående golvvärme - övre plan med egen takterrass Rymligt entrérum med generös och anpassningsbar förvaring, inbyggt torkskåp samt plats för tvättmaskin. Badrum med kaklade väggar, takdusch, tvättställ och bastu. Lounge för flexibel användning av spabad efter dagens aktiviteter. Allrum med kök och matplats med stora fönsterpartier och en trappa upp finns en egen takterrass. Rumsdelande vägg med hyllor och etanolspis mellan matplats och vardagsrum. Extra wc-rum med handfat och wc. Tre sovrum med många sovplatser och flexibel möblering samt förvaring. Inbyggda downlights samt skenor med spotlights. Vägglampa integrerad i spegel i badrum. Granne med skidbacke och lift - Ski in/Ski out Backgläntan #34 har ett riktigt bra solläge med fint Ski-in/Ski-out läge precis bredvid nya Prinsbacken med lift. Lägenheterna om 77 kvm vid BRF Backgläntan 1 har haft höga hyresintäkter vintern 22/23 samt även ett högt bokningsläge under vintern 23/24. Med tanke på de höga hyresintäkter och många bokningar vid Backgläntan tyder det på att många skidgäster uppskattar de exklusiva lägenheterna vid Backgläntan i Kungsberget. Kreativ arkitektur och hotellkänsla Backgläntan i Kungsberget är inte för alla. Det är arkitektritade lägenheter i två plan för dig som vill ha det där lilla extra när det kommer till kvalitet och design. Här bor du i direkt anslutning till ny skidbacke och lift, nära till all service och ändå med ett rogivande lugn runt knuten. För oavsett om du njuter av berget på lagg, bräda eller två hjul så kommer du älska att komma hem till Backgläntan, bastun och eftersnacket på den egna altanen i med kvällssol. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium
 • Nyproduktion
Backgläntan #29 - Alanittislingan 14A, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun
Backgläntan #29 - Alanittislingan 14A, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Backgläntan #29 - Alanittislingan 14A, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Backgläntan #29 - Alanittislingan 14A

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 488 000 kr
77 m²
4 rum
vån 1/2
4 387 kr/mån
32 312 kr/m²

Vid köp innan 15:e mars 2024 ger avgiftsfritt under 12 månader för köparen. Exklusiv 8-10 bäddars lägenhet om 77 kvm - genomgående golvvärme - entréplan med egen altan Rymligt entrérum med generös och anpassningsbar förvaring, inbyggt torkskåp samt plats för tvättmaskin. Badrum med kaklade väggar, takdusch, tvättställ och bastu. Lounge för flexibel användning av spabad efter dagens aktiviteter. Allrum med kök och matplats med stora fönsterpartier och utgång till altan i västligt läge. Rumsdelande vägg med hyllor och etanolspis mellan matplats och vardagsrum. Extra wc-rum med handfat och wc. Tre sovrum med många sovplatser och flexibel möblering samt förvaring. Inbyggda downlights samt skenor med spotlights. Vägglampa integrerad i spegel i badrum. Granne med skidbacke och lift - Ski in/Ski out Backgläntan #29 har ett riktigt bra solläge med fint Ski-in/Ski-out läge precis bredvid nya Prinsbacken med lift. Lägenheterna om 77 kvm vid BRF Backgläntan 1 har haft höga hyresintäkter vintern 22/23 samt även ett högt bokningsläge under vintern 23/24. Med tanke på de höga hyresintäkter och många bokningar vid Backgläntan tyder det på att många skidgäster uppskattar de exklusiva lägenheterna vid Backgläntan i Kungsberget. Kreativ arkitektur och hotellkänsla Backgläntan i Kungsberget är inte för alla. Det är arkitektritade lägenheter i två plan för dig som vill ha det där lilla extra när det kommer till kvalitet och design. Här bor du i direkt anslutning till ny skidbacke och lift, nära till all service och ändå med ett rogivande lugn runt knuten. För oavsett om du njuter av berget på lagg, bräda eller två hjul så kommer du älska att komma hem till Backgläntan, bastun och eftersnacket på den egna altanen i med kvällssol. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium
 • Nyproduktion
Ynglingagatan 15H - Tomt nr 22 - Myresjöhus, Centralt, Sandvikens kommun
 • Mån 24 jun kl 11:30
Ynglingagatan 15H - Tomt nr 22 - Myresjöhus, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Ynglingagatan 15H - Tomt nr 22 - Myresjöhus, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Ynglingagatan 15H - Tomt nr 22 - Myresjöhus

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
4 100 000 kr
150 m²
7 rum
431 m² tomt

Nu kan du göra en riktigt bra affär på Flyttklara hus på Norra IP. Priset är sänkt på ett högklassigt Myresjöhus och centralt läge med 895 000 kr till 4 100 000 kr. LÅGA DRIFTSKOSTNADER OCH TRYGGHETSPAKET Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt i de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Nu har du möjligheten att flytta till en nybyggd exklusiv tvåplansvilla med mycket låga driftskostnader endast ett stenkast från Sandvikens centrum. På Norra IP har Myresjöhus byggt Myresjöhus Smart 150 om 150 välplanerade kvadratmeter. Smart 150 är en av Myresjöhus mest populära husmodeller som passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum. Huset har en fasad i industriell stil med en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket finns en köksö och det ryms en stor matsalsgrupp. Här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare. Det finns även ett helkaklat badrum per plan. En villaklassiker som håller vad den lovar, med fem sovrum, två badrum och gott om fantastiska umgängesytor. Här finns också bra med förvaringsytor och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare. Bostadsbeskrivningar för villorna, se bilaga enligt nedan under dokument och länkar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ynglingagatan 15X - Tomt nr 10 - SmålandsVillan, Centralt, Sandvikens kommun
 • Mån 24 jun kl 12:00
Ynglingagatan 15X - Tomt nr 10 - SmålandsVillan, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Ynglingagatan 15X - Tomt nr 10 - SmålandsVillan, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Ynglingagatan 15X - Tomt nr 10 - SmålandsVillan

Villa
Centralt, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 550 000 kr
95 + 27 m²
3 rum
459 m² tomt

Nu kan du göra en riktigt bra affär på Flyttklara hus på Norra IP. Priset på en enplans Smålandsvilla med centralt läge är sänkt med 445.000 kr till 3 550 000 kr. LÅGA DRIFTSKOSTNADER OCH TRYGGHETSPAKET Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt i de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Nu har du möjlighet att köpa ett Flyttklart Villa Näsby med mycket låga driftskostnader på Norra IP i Sandviken. Villa Näsby är en stor villa i litet format som passar bra för 55+ och även för barnfamiljer. En stilren enplansvilla med bra planlösning samt ett lättskött och bekvämt boende med låga driftkostnader. Huset fördelar sig på 95 m² och består av 3 rum och kök. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till extra förvaring i nischen. I Husets ena ände ligger de två sovrummen samlade intill de kaklade badrummet med duschvägg och kommod. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Köket har en tidlös stil med vita spegelluckor, handtag i matt stål och mörk bänksskiva. Intill hallen finns ett separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare. Villan har stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp. Utgång till bak- och framsida via altandörrar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Hyllan C04 - Nedre Ängsvägen 13, Kungsberget, Sandvikens kommun

Hyllan C04 - Nedre Ängsvägen 13

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 595 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/2
4 950 kr/mån
28 482 kr/m²

Ett av Kungsbergets bästa lägen, gavellägenhet på övre plan vid populära Hyllan C. Med tanke på läget i Kungsberget är Hyllan C04 väldigt populär bland gäster och har 79 562 kr(efter Kungsbergets avdrag) i hyresintäkter under dec-23 till april-24, se mer under dokument och länkar nedan. Under ovan period har ägaren bokat lägenheten vid fem tillfällen. Finns även potential att skapa höga intäkter under sommaren. Bekymmerfritt ägande på Hyllan i Kungsberget som är en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Lägenheterna vid Hyllan har ett av de bästa lägena i Kungsberget med fin vy över skidbackar och ner mot Ski Lodge. Det finns fyra elbilsladdare i föreningen. Gavellägenhet Hyllan C04, med braskamin, har ett fantastiskt läge med fin vy från balkongen på övre plan. Lägenheten har en bra planlösning där det finns 4 bäddar i två sovrum samt en bäddsoffa med 2 bäddar i vardagsrummet. I försäljningen ingår alla inventarier och husgeråd som överensstämmer med Kungsbergets uthyrningsstandard. Lägenheten innehåller ett fullt utrustat kök som ansluter direkt till ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier. Lägenheten är utrustad med bastu och tillhörande dusch. Toalett, tvättmaskin och torkskåp finner du i ett separat utrymme direkt till höger i hallen. Till lägenheten ingår förråd för förvaring av skidor, pulkor m.m. Parkering finns i direkt anslutning till boendet samt kabel-TV/bredband i lägenheten. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Balkong
Hyllan A05 - Nedre Ängsvägen 5, Kungsberget, Sandvikens kommun

Hyllan A05 - Nedre Ängsvägen 5

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 550 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/2
4 950 kr/mån
27 679 kr/m²

Ett av Kungsbergets bästa lägen på övre plan vid populära Hyllan A. Med tanke på ett bra ski-in/ski-out läge i Kungsberget är Hyllan A05 väldigt populär bland gäster och har haft höga hyresintäkter under sista tre åren. Under de senaste tre åren har hyresintäkterna genomsnittligt legat på 102 390 kr per år efter avdrag för Kungsberget. Detta inkluderar även tillfällen då ägaren har använt lägenheten för egen vistelse. För ytterligare detaljer, se dokument och länkar. Finns även potential att skapa höga intäkter under sommaren. Bekymmerfritt ägande på Hyllan i Kungsberget som är en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Lägenheterna vid Hyllan har ett av de bästa lägena i Kungsberget med fin vy över skidbackar och ner mot Ski Lodge. Det finns fyra elbilsladdare i föreningen. Hyllan A05, med braskamin, har ett fantastiskt läge med fin vy från balkongen på övre plan. Lägenheten har en bra planlösning där det finns 4 bäddar i två sovrum samt en bäddsoffa med 2 bäddar i vardagsrummet. I försäljningen ingår inventarier och husgeråd som överensstämmer med Kungsbergets uthyrningsstandard. Lägenheten innehåller ett fullt utrustat kök som ansluter direkt till ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier. Lägenheten är utrustad med bastu och tillhörande dusch. Toalett, tvättmaskin och torkskåp finner du i ett separat utrymme direkt till höger i hallen. Till lägenheten ingår förråd för förvaring av skidor, pulkor m.m. Parkering finns i direkt anslutning till boendet samt kabel-TV/bredband i lägenheten. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Balkong
Å-hus C08 - Gamla Vintervägen 34, Kungsberget, Sandvikens kommun

Å-hus C08 - Gamla Vintervägen 34

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 095 000 kr
85 m²
5 rum
vån 2/2
5 044 kr/mån
24 647 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i Sveriges snabbast växande skidort med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I expansiva Kungsberget finns nu möjlighet att köpa en 10 bäddars lägenhet i de attraktiva Å-Hus C med ett perfekt fritt läge vid åttastolsliften. Lägenheten har höga hyresintäkter under perioden 1/5-23 till 30/4-24 om 82 993 kr efter Kungsbergets avdrag om 25%, se mer nedan under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren gjort hela 32 egna ägarbokningar. Dessutom har ägaren hyrt ut via Airbnb från juni-23 till april-24 där nettointäkten har varit 88 863 kr samt ytterligare intäkt om 16 000 kr från Stugknuten. Total hyresintäkt maj-23 till april-24 har varit 187 856 kr. Gavellägenheten Å-Hus C08 på övre plan om 85 kvm har en bra planlösning där det finns totalt 10 bäddar i fyra sovrum samt två extra bäddar i en bäddsoffa. Lägenheten har i övrigt en bra planlösning med duschrum med bastu, duschrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong. Inventarier och husgeråd ingår i köpet enligt Kungsbergets uthyrningsstandard. Stabil förening som har tecknat en räntesäkring vilket innebär att räntan kommer att vara ca. 2,4% fram till 26:e februari 2027. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Balkong
Terrassen #55 - Backladsvägen 7A , Kungsberget, Sandvikens kommun

Terrassen #55 - Backladsvägen 7A

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 225 000 kr
49 m²
3 rum
vån 1/2
3 855 kr/mån
25 000 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I Kungsberget, Stockholm/Mälardalens närmaste skidort, finns nu möjlighet att köpa en lägenhet vid barnvänliga Terrassen med byggår 2023. Det är många skidgäster i Kungsberget som bokar boende på Terrassen och trivs med området intill barnbacken. Terrassen #55 på entréplan har bra hyresintäkter om 56 757 kr eter Kungsbergets avdrag under perioden 230501 till 240430, se mer under dokument och länkar. Ägaren har bokat lägenheten vid tre tillfällen enligt ovan period. Möjlighet till omgående tillträde till lägenheten. Terrassen #55 om 49 kvm på entréplan har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar i två sovrum. I lägenheten finns även duschrum med golvvärme, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong i direkt söderläge. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpet och månadsavgiften är 3 855 kr inkl. hushållsel, värme, vatten, sophämtning, snöskottning. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Balkong
Terrassen #3 - Backladsvägen 15B, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun

Terrassen #3 - Backladsvägen 15B

Radhus
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 995 000 kr
74 m²
4 rum
175 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva ett friköpt parhus, Terrassen #3, med låga driftskostnader vid barnvänliga Terrassen. Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Det är många skidgäster i Kungsberget som bokar boende på Terrassen och trivs med området och därmed möjlighet till bra hyresintäkter. Det friköpta parhuset i två plan är bra planerade med många praktiska detaljer och anpassad till en aktiv semestervistelse i Kungsbergets backar både vinter- och sommartid. Parhuset har en bra planlösning där det finns 8 bäddar i tre sovrum, två duschrum varav ett med bastu, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt altan och balkong. Hyresintäkterna under 230501 till 240430 är 33 487 kr efter Kungsbergets avdrag, se mer under dokument och länkar. Ägaren har bokat parhuset själv under 8 tillfällen under ovan period. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Terrassen #49 - Backladsvägen 9D, Kungsberget, Sandvikens kommun

Terrassen #49 - Backladsvägen 9D

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 285 000 kr
49 m²
3 rum
vån 1/2
3 855 kr/mån
26 224 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. I barnvänliga Kungsberget, vid Terrassen etapp 2, har 24 lägenheter uppförts under 2023 med genomgående hög standard. Terrassen 49 har bra hyresintäkter, under tiden 230501 till 240430 har intäkterna varit 60 960 kr efter Kungsbergets avdrag, se mer under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren bokat sin lägenhet vid sex tillfällen. Möjlighet till omgående tillträde till lägenheten. Terrassen 49 på entréplan är den lägenhet vid etapp 2 som ligger närmast den populära barnbacken som leder ner till Ski Lodge. Lägenheten har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar via två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat duschrum. Rymlig balkong i soligt söderläge med utgång från vardagsrummet. Inventarier och husgeråd ingår enligt Kungsbergets uthyrningsstandard. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Balkong
Å-Hus G08, Skogsbrovägen 9, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun

Å-Hus G08, Skogsbrovägen 9

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 895 000 kr
85 m²
5 rum
vån 2/2
4 150 kr/mån
22 294 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I Kungsberget, Stockholm/Mälardalens närmaste skidort, finns nu möjlighet att köpa en lägenhet i ett av de populära Å-Husen. Lägenheten har bra hyresintäkter, under tiden 230501 till 240430 är intäkterna efter Kungsbergets avdrag 70 684 kr, se mer under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren bokat sin lägenhet vid 6 tillfällen. Den moderna gavellägenheten, Å-Hus G08, om 85 kvm har en bra planlösning där det finns totalt 10 bäddar i fyra sovrum samt två extra bäddar i en bäddsoffa. I lägenheten finns även duschrum med bastu, duschrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppen spis samt utgång till balkong. Lägenheten säljs med komplett möblemang och husgeråd som är anpassat för Kungsbergets uthyrningsstandard. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Plus
 • Balkong
Å-hus E04, Skogsbrovägen 5, Kungsberget, Sandvikens kommun

Å-hus E04, Skogsbrovägen 5

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 725 000 kr
85 m²
5 rum
vån 1/2
4 604 kr/mån
20 294 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I Kungsberget, Stockholm/Mälardalens närmaste skidort, finns nu möjlighet att köpa en gavellägenhet i ett av de populära Å-Husen. Lägenheten har bra hyresintäkter, under tiden 230501 till 240430 är intäkterna efter Kungsbergets avdrag 105 142 kr, se mer under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren bokat sin lägenhet vid 4 tillfällen. Den moderna gavellägenheten, Å-Hus E04, om 85 kvm har en bra planlösning och genomgående golvvärme. Det finns totalt 10 bäddar i fyra sovrum samt två extra bäddar i en bäddsoffa. I lägenheten finns även duschrum med bastu, duschrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpet. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Balkong
Panorama #30 - Kullbergsvägen 57, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun
Panorama #30 - Kullbergsvägen 57, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Panorama #30 - Kullbergsvägen 57, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Panorama #30 - Kullbergsvägen 57

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
57 m²
3 rum
vån 2/2
4 195 kr/mån
29 737 kr/m²

BRF Panorama är ett nytt område med 15 hus med totalt 30 lägenheter mitt i Kungsbergets östra skidområde Kungens By. Ett område med ny skidbacke och lift och lägenheterna har panoramafönster ut mot skidbacken med härlig vy. Här bor du nära ny skidbacke med ski-in/ski-out, nära cykelleder och ett unikt läge med skogen som närmaste granne. I området kommer gemensam bastubyggnad och grillplats upprättas med utrymme för gemensam samvaro. Panorama #30 har haft bra hyresintäkter under drygt tre månader, 231229 till 240331, om 43 327 kr efter Kungsbergets avdrag. Den nyproducerade lägenheten, Panorama nr 30 på övre plan, är av genomgående hög standard som kännetecknas av stora fönster i vardagsrum och kök, där det även är 3,30 m högt i tak. Lägenheterna har en bra planlösning med två sovrum med möjlighet till 6 bäddar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat duschrum. Rymlig balkong om 15 kvm och braskamin. Parkering till lägenheten med elstolpe för elbil till självkostnadspris. Till lägenhet hör även ett skidförråd. I köpeskillingen ingår alla inventarier och husgeråd som är anpassat för Kungsbergets uthyrningsstandard. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium
Kungshöjden #2 - Krobrovägen 48, Kungsberget, Sandvikens kommun

Kungshöjden #2 - Krobrovägen 48

Villa
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 245 000 kr
78 m²
4 rum
335 m² tomt

Nu finns möjlighet till att förvärva en nyproducerad fjällstuga med riktigt bra och högt läge i Kungens By i Kungsberget på Kungshöjden. Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Fjällstugorna har en bra planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum, två badrum och bastu. I fjällstugorna är det genomgående hög standard inkl. vattenburen golvvärme på hela entréplan. Utanför respektive fjällstuga finns det ett altandäck med härlig vy över Kungsberget samt två skidbodar. Möjlighet till höga hyresintäkter där fjällstugor på Prinshöjden och Kungshöjden har hyresintäkter på 200 000 kr +/- 50 000 kr efter Kungsbergets avdrag. Ca. 90% av alla boende i Kungsberget är lägenheter och därmed endast ca 10% av antal bäddar i Kungsberget är stugor. Detta medför att hyresintäkterna är mycket höga på stugor med tanke på lågt utbud på stugor och hög efterfrågan från skidgäster. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning i Kungsberget jämfört med året innan, trots att konjekturen var sämre. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Kungshöjden #4 - Krobrovägen 44, Kungsberget, Sandvikens kommun

Kungshöjden #4 - Krobrovägen 44

Villa
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
3 245 000 kr
78 m²
3 rum
342 m² tomt

Nu finns möjlighet till att förvärva en nyproducerad fjällstuga med riktigt bra och högt läge i Kungens By i Kungsberget på Kungshöjden. Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Fjällstugorna har en bra planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum, två badrum och bastu. I fjällstugorna är det genomgående hög standard inkl. vattenburen golvvärme på hela entréplan. Utanför respektive fjällstuga finns det ett altandäck med härlig vy över Kungsberget samt två skidbodar. Möjlighet till höga hyresintäkter där fjällstugor på Prinshöjden och Kungshöjden har hyresintäkter på 200 000 kr +/- 50 000 kr efter Kungsbergets avdrag. Ca. 90% av alla boende i Kungsberget är lägenheter och därmed endast ca 10% av antal bäddar i Kungsberget är stugor. Detta medför att hyresintäkterna är mycket höga på stugor med tanke på lågt utbud på stugor och hög efterfrågan från skidgäster. Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest procentuellt av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning i Kungsberget jämfört med året innan, trots att konjekturen var sämre. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Terrassen #35 - Backladsvägen 4D, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun
Terrassen #35 - Backladsvägen 4D, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Terrassen #35 - Backladsvägen 4D, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Terrassen #35 - Backladsvägen 4D

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 125 000 kr
49 m²
3 rum
vån 1/2
4 955 kr/mån
22 959 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina hyresintäkter. I Kungsberget, Stockholm/Mälardalens närmaste skidort, finns nu möjlighet att köpa en lägenhet vid barnvänliga Terrassen med byggår 2021. Det är många skidgäster i Kungsberget som bokar boende på Terrassen och trivs med området intill barnbacken. Lägenheten har bra hyresintäkter, under tiden 230501 till 240430 är intäkterna efter Kungsbergets avdrag 32 868 kr, se mer under dokument och länkar. Under perioden ovan har ägaren bokat sin lägenhet vid 14 tillfällen. Möjlighet till omgående tillträde till lägenheten. Terrassen #35 om 49 kvm på entréplan har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar i två sovrum. I lägenheten finns även duschrum med golvvärme, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong i direkt söderläge. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpet. I anslutning till lägenheten finns en gemensamhetsbyggnad om 79 kvm med relaxavdelning inkl. bastu, tvättmaskin, torktumlare samt förråd och verkstad för cykel. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Premium
 • Balkong
Panorama #25 - Kullbergsvägen 55, Kungsberget, Sandvikens kommun

Panorama #25 - Kullbergsvägen 55

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 695 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1/2
4 195 kr/mån
29 737 kr/m²

BRF Panorama är ett nytt område med 15 hus med totalt 30 lägenheter mitt i Kungsbergets östra skidområde Kungens By. Ett område med ny skidbacke och lift och lägenheterna har panoramafönster ut mot skidbacken med härlig vy. Här bor du nära ny skidbacke med ski-in/ski-out, nära cykelleder och ett unikt läge med skogen som närmaste granne. I området kommer gemensam bastubyggnad och grillplats upprättas med utrymme för gemensam samvaro. Panorama #25 har haft bra hyresintäkter under drygt tre månader, 231215 till 240331, om 62 274 kr efter Kungsbergets avdrag. Ovan period har ägaren bokat lägenheten vid tre tillfällen. Den nyproducerade lägenheten, byggår 2023, är av genomgående hög standard som kännetecknas av stora fönster i vardagsrum och kök samt ett högt och fint läge vid BRF Panorama. Lägenheterna har en bra planlösning med två sovrum med möjlighet till 6 bäddar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat duschrum. Rymlig altan om 15 kvm med utgång från vardagsrummet. Parkering till lägenheten med elstolpe för elbil till självkostnadspris. Till lägenhet hör även ett skidförråd. I köpeskillingen ingår husgeråd i kök och en del inventarier, se mer i bilaga inventarielista. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Uteplats
Skogsbrovägen 20A & 20B, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun

Skogsbrovägen 20A & 20B

Radhus
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
2 750 000 kr
92 + 15 m²
4 rum
1 108 m² tomt

Möjlighet att köpa hela huskroppen om 184+30 kvm(två parhus) för reducerat pris, kontakta Gustav Björkman för mer information. I expansiva och familjevänliga Kungsberget finns nu en unik möjlighet att förvärva ett nyproducerat friköpt parhus om två plan och 92+15 kvm. Från parhusets altan och balkong är det vy över Kungsbergets. Här bestämmer du själv om du vill låta Kungsberget hyra ut ditt parhus med fina hyresintäkter eller om du vill disponera över parhuset själv. Skogsbrovägen 20A & 20B har hyrts ut under vintern 23/24 med hyresintäkter om 90 327 kr efter Kungsbergets avdrag, se mer under dokument och länkar nedan. Det moderna parhuset i två plan har en bra planlösning, genomgående golvvärme på båda planen och möjlighet till 8-12 bäddar beroende på möblering i de tre sovrummen och allrummet. I parhuset finns ett helkaklat duschrum med bastu, två sovrum på entréplan och ett sovrum på övre plan, ett allrum på övre plan där möjlighet finns till extra bäddar, kök med matplats och möjlighet till soffgrupp samt utgång till altan och balkong i söderläge. Stora fönster skapar ett bra ljusinflöde i parhuset. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Terrassen #63 - Backladsvägen 3A, Kungsberget, Sandvikens kommun

Terrassen #63 - Backladsvägen 3A

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 395 000 kr
49 m²
3 rum
vån 1/2
3 855 kr/mån
28 469 kr/m²

I barnvänliga Kungsberget, vid Terrassen etapp 2, har 24 lägenheter uppförts under 2023 med genomgående hög standard. Det är många skidgäster i Kungsberget som bokar boende på Terrassen och trivs med området och därmed har ägaren möjlighet till bra hyresintäkter. Hyresintäkter för Terrassen #63 under perioden 230501 till 240430 är 56 222 kr efter Kungsbergets avdrag. Den nyproducerade lägenheten har ett klockrent gavelläge vid Terrassen där balkongen har en fin em/kvällssol. Lägenheten har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar via två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stilrent helkaklat duschrum. Rymlig balkong i soligt söderläge med utgång från vardagsrummet. Riktigt fint inredd lägenhet där de mesta ingår i köpeskillingen inkl. husgeråd i köket. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Uteplats
Panorama #14 - Kullbergsvägen 41, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun

Panorama #14 - Kullbergsvägen 41

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 595 000 kr
57 m²
3 rum
vån 2/2
4 195 kr/mån
27 982 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som är mer än redo för både eget bruk och potentiell uthyrning. Med en uppsjö av extra bekvämligheter och utrustning som ingår i köpet kan du enkelt kalla detta hem ditt eget och dessutom locka hyresgäster med en smidig och välkomnande upplevelse. Som boende har man direkt tillgång till skidbackar och skidliftar genom ski-in/ski-out vilket gör det enkelt att komma ut och njuta av skidåkningen när som helst under vintersäsongen. Panorama nr 14 har bra hyresintäkter om 40 862 kr efter Kungsbergets avdrag under tiden 230501 till 240430. Säljaren har bokat lägenheten vid 15 tillfällen under ovan period. Panorama #14 är inget mindre än spektakulär. Lägenheten är av genomgående hög standard och kännetecknas av stora fönster i vardagsrum och kök, där det även är 3.30 i takhöjd. Panoramafönstren ger en fantastisk vy över skidbacken och naturen runt omkring och medför även att rummen badar i naturligt ljus. Dessutom har nuvarande ägare satsat mycket på inventarier och husgeråd. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett helkaklat duschrum. I de två sovrummen finns totalt 6 bäddar och därutöver finns möjlighet till två extra bäddar i bäddsoffan i vardagsrummet. I vardagsrummet finns också en mysig braskamin för extra komfort. På den rymliga balkongen finns utemöbler och det är den perfekta platsen för morgonkaffe eller eftermiddagshäng i solen. Precis utanför huset finns tillgång till privat parkering med elstolpe för elbil. Till lägenheten hör också två skidförråd vilket innebär att ägaren kan förvara egen utrustning på plats även under uthyrningsperioder. Gemensam bastubyggnad och grillplats i föreningen ger möjligheter till social samvaro och avkoppling efter en dag med aktiviteter. BRF Panorama är ett nytt område med 15 hus med totalt 30 lägenheter mitt i Kungsbergets västra skidområde Kungens by. Utöver skidåkning under vintersäsongen har Kungsberget sedan sommaren 2021 även satsat på sommarsäsongen med downhillcykling, stigcykling, vandring, padel och fiske. Detta gör det till en attraktiv destination året runt med möjlighet att locka fler besökare. Här finns stora möjligheter till goda intäkter för lägenhetsägarna via ett attraktivt uthyrningsupplägg med Kungsberget. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Plus
 • Balkong
Terrassen #45 - Backladsvägen 11A, Kungsberget, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun

Terrassen #45 - Backladsvägen 11A

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
Fastighetsbyrån Sandviken
1 295 000 kr
49 m²
3 rum
vån 1/2
3 855 kr/mån
26 429 kr/m²

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. I barnvänliga Kungsberget, vid Terrassen etapp 2, har 24 lägenheter uppförts under 2023 med genomgående hög standard.. Det är många skidgäster i Kungsberget som bokar boende på Terrassen och trivs med området och därmed möjlighet till bra hyresintäkter. Terrassen 45 har bra hyresintäkter under perioden 230501 till 240430 om 55 479 kr efter Kungsbergets avdrag. Ägaren har bokat lägenheten vid ett tillfälle under ovan period. Den nyproducerade lägenheten har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar via två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat duschrum. Rymlig balkong i soligt söderläge med utgång från vardagsrummet. Alla inventarier och husgeråd ingår. Kungsberget är en av Sveriges snabbast växande skidorter. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år. Under vintern 22/23 var det liknande uthyrning jämfört med året innan samt under vintern 23/24 ökade bokade gästnätter med 21%. Under sommaren 2021 har Kungsberget också startat upp sommarsatsningen för att bli en ännu mer attraktivare året runt ort. Sommarsatsningen består bland annat av downhill cykling, stigcykling, vandring, padel, fiske m.m.

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 45