Vasavägen 22B

Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun Se på karta

795 000 kr

950 000 kr -16 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
694 m²
Byggår
1936
Energiklass
C
Driftkostnad
44 723 kr/år

Här finner vi ett härligt läge mitt i villaidyllen i attraktiva Villahagen. På Vasavägen är det gångavstånd för barnen till Centralskolan samtidigt som man har endast 5 min cykelväg till både Bysjöbadet med dess härliga reaktionsområden och till centrum där stort serviceutbud erbjuds.

Detta charmiga parhus har trädgårdsdel både på framsidan där vackert bigarråträd pryder gräsmattan tillsammans med prunkande rabatter samt på baksidan där altan med paviljong vetter mot grönområde med lekplats. Intill huset finns uppfart med gott om parkeringsyta, förråd samt ett garage.

Via stentrappa nås den inglasade förstukvisten där utrymme ges för sittplats i morgonsolen. Vi välkomnas in i rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Direkt till höger ges smidig access till wc och vidare nås ett trivsamt kök med plats för mindre matgrupp samt tillgång till skafferi med bra förvaring. I anslutning till köket finns ett rum som man nyttja antingen som matsal, kontor eller göra om till sovrum. Härifrån finns ett valv som leder oss in i vardagsrummet som utgör en härlig sällskapsdel, där stort fönsterparti ger fint ljus och rymd.

En trappa upp finns en övre hall, ett ombonat sovrum och det spektakulära "bibloteksrummet" i vinkel, som enkelt går att använda som sovrum. Alla rum har fina vyer över området och gott om förvaring ges i flera klädkammare.

En trappa ner nås källarplan som fördelar sig med praktiska ytor i form av en öppen sällskapsyta med liten kamin, matkällare, pannrum, tvättstuga, bastu, wc och verkstadsdel med groventré.

Sammantaget det optimala boendet för familjen som vill bo i en trygg miljö med närhet till allt som önskas i vardagen och samtidigt ha fina möjligheter att sätta sin egna prägel på sin bostad.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jonas, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

Kontakta mäklaren

Emma Nilsare

Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg
Mäklare Emma Nilsare, Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.