Boda 209

Boda, Kalmar kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 030 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år

Varmt välkommen till ett utav sydöstra Sveriges häftigaste husprojekt. Projektet omfattar fyra stycken ikoniska och arkitektritade A-framehus belägna med ett naturnära läge omgivna av såväl svalkande bad som friska promenadstråk. Utifrån en arkitektritad, och exklusivt framtagen A-framemodell anpassar sig dem unika byggnaderna efter sin naturliga närmiljö. Invändigt är husets entréplan fördelat över välkomnande hall med plats för avhängning, ett master bedroom med egen klädkammare, fullutrustat badrum, tvätt- och teknikrum samt en magisk vardagsrumsyta med öppen planlösning mot ett stilrent HTH-kök, över 6 m i takhöjd, braskamin och majestätiska ljusinsläpp från golv till tak. Från vardagsrummet finner vi utgång till altandäck i behagligt kvällssolläge. I husets övre plan finner vi ytterligare två sovrum tillsammans med en klädkammare. Varmt välkommen till något alldeles extra, välkommen till Boda och ett exklusivt projekt utöver det vanliga!

Boda är ett område som gränsar till Drag och Revsudden och karakteriseras av behagliga naturområden, bad och bryggor. Från området går kommunala bussar och med bil tar du dig in till Kalmars citykärna på ca. 20 minuter. Närmsta mataffär finner vi i Rockneby och ute på Revsudden finner vi såväl Revets Bistro som sommarbageriet Töserna på Revet.

Husen säljs på ritning och köpekontrakten omfattas av ett entreprenadkontrakt med Willy och Esa Bygg AB som uppför husen. Priserna börjar från 3 350 000 kr. Egna tillval är möjliga enligt överenskommelse.

Kontakta ansvarig mäklare för visning eller för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Felix Hasselberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Felix Hasselberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-381 22 22