Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sloalycke 103, Torsås, Torsås kommun
 • Mån 6 maj kl 16:30

Sloalycke 103

Villa
Torsås, Torsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
145 m²
5 rum
2 ha tomt

Stora möjligheter för nästa ägare som kanske driver eget företag eller bara söker ett bra boende där det finns fina komplementbyggnader att nyttja. Fastigheten är på totalt ca 20 000 kvm med lite skog och kanske finns det avstyckningsmöjligheter i framtiden? Vi möts av ett pampigt intryck, väldigt rymlig uppfart med plats för många fordon, rymliga komplementbyggnader, en grönskande vacker trädgård och ett rymligt bostadshus på ca 145 kvm. Nuvarande ägare har verkligen gått igenom hela fastigheten och slutresultatet är imponerande. Jag brukar sällan, om ens nånsin beskriva en fastighet som pedantskött men här känner jag mig dock tvungen att använda just detta uttryck! Då är det enkelt att ta över som ny ägare. Fiber är inkopplat! Lantlig känsla och bra läge precis i utkanten av mysiga Torsås med matbutiker, Apotek, skola: förskola - årskurs 9, bibliotek, Systembolaget, Biograf m.m. Ca 20 min cykeltur till mysig badplats, camping och båtplats på Dalskärs camping! Vänligen kontakta oss för mer info kring försäljningen och fastigheten!

 • Plus
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
 • Sön 5 maj kl 11:00
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Kattfotsvägen 4

Villa
Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
135 + 27 m²
5 rum
844 m² tomt

Wow! Vissa hus slår en med häpnad. Här är det extremt välplanerat med ett yttertak som måttanpassats efter solcellsanläggningen och med batterier som är uppkopplade till elnätet med smart försäljning på pristoppar som gör att ni tjänar ca 60 000 kr per år för elen ni säljer. Ett smart och väldigt kostnadseffektivt hus som inte kommer kosta dig något att äga utan snarare inbringa pengar till ditt konto. Villan som byggdes 2023 stoltserar dessutom med smakfulla detaljer i ett mycket rymligt vardagsrum/kök/matplats med öppet upp i nock och en värmande kamin. Uterummet ligger perfekt placerat mellan gräsmattan, altanen och vardagsrummet. Här skulle även gå att få plats med en pool för den som vill sätta den sista pricken. El är förberett både för spa-bad och pool. Gräsmattan ger utrymme till sommarlekar och med anslutningen till grönytan och närliggande lekplats så finns det fina möjligheter att roa hela familjen. För de vuxna barnen finner vi Ekerums fina anläggning inom gång eller cykelavstånd. Här finns det aktiviteter som golf, mountainbike, padel, tennis, promenadstråk, pizzeria och restaurang. Allt i mycket bra standard och med mängder av aktiviteter hela året om. Passa på att lägga vantarna på ert kommande boende med fina intäktsmöjligheter och allt i nytt och fint skick. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

 • Premium
 • Energieffektiv
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun
 • Mån 29 apr kl 16:30
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Majavägen 19

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/1
6 284 kr/mån
22 838 kr/m²

I omtyckta och barnvänliga Lindsdal står nu äntligen ett av de oerhört populära bostadsrättsradhusen i Brf Majavallen redo för nya ägare! Här presenteras en ljus och trevlig fyra om 74 kvm med sällsynta kvaliteter så som två härliga uteplatser. Modernt, stilrent och bekvämt är definitionen av detta boende. Detta hem stod inyttningsklart så sent som 2016 och känslan av nytt lever kvar. Här erbjuds ett rymligt kök med fantastisk takhöjd och rymd, stort badrum med alla bekvämligheter som kan önskas, ljust sällskapsrum, ett större sovrum med generös klädförvaring samt två mindre sovrum. Allt bekvämt i ett plan! Två härliga uteplatser låter dig själv avgöra när du vill inta en plats i skuggan eller under solens värmande strålar. Interiört präglas bostaden av stilrena materialval så som klinker- och parkettgolv i ek. Tack vare sitt gavelläge bjuds du dessutom på ett fint ljusinsläpp från tre håll. Frukost på altanen, eftermiddagskaffe i skuggan, grillning under sommarkvällar och känslan av att kunna gå ut och känna gräset mellan tårna.. Ja, fördelarna är minst sagt många. Njut av bostadsrättens många och bekväma fördelar utan att gå miste om villakänslan! På framsidan finns ett eget förråd och till lägenheten hör även en plats i carport. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV (basutbud via Telia).

 • Premium
 • Uteplats
Arvid västgötes gata 7, Skälby, Kalmar kommun
 • Tor 25 apr kl 17:30
Arvid västgötes gata 7, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Arvid västgötes gata 7, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Arvid västgötes gata 7

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/3
4 983 kr/mån
19 947 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus fyra högst upp i huset med trädkronorna som utsikt och fönster i två väderstreck! Här finns tre riktigt bra sovrum, härlig sällskapsyta och mysigt kök, renoverat badrum med tvättmaskin och som pricken över i en balkong med västligt läge! Bo bra i en välskött förening med trygg ekonomi och bekvämligheter såsom tvättstuga och övernattningslägenhet i huset. På Arvid västgötes gata bor du med gångavstånd till förskola/skola, härlig natur, havet, service och finfina kommunikationer.

 • Premium
 • Balkong
Kaggensgatan 37B, Kvarnholmen, Kalmar kommun
 • Lör 4 maj kl 12:30
Kaggensgatan 37B, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 2
Kaggensgatan 37B, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 3

Kaggensgatan 37B

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
114 m²
4 rum
vån 4/5
7 160 kr/mån
34 167 kr/m²

Det är en ynnest att få bo inne på Kvarnholmen och att dessutom få tag på en större lägenhet centralt händer inte ofta. Nu finns den chansen på Kaggensgatan 37B. Här får ni fördelarna med såväl komfort som välförvaltade kvadratmeter. Här har ni verkligen nära till allt! Vad sägs om Hemköp och Mormors bageri redan i nästa kvarter! Inom 10 minuter når du såväl Centralstationen som universitetet. Här väntar er ett fantastiskt hem. Ett hem som verkligen imponerar med sin öppna planlösning och sin inglasade balkong. Bostaden har ett otroligt ljusinsläpp och du kan förvänta dig exklusiva materialval såsom klinker, kakel och den maskinella utrustningen. Kök med tillhörande matplats och vardagsrum upplevs som två separata rum trots den delvis öppna planlösningen. Den inglasade balkongen är bostadens oas, solens strålar på förmiddagen och en sval skugga på eftermiddagen och kvällen. Lägenheten har två badrum och separat tvättstuga. Att det dessutom finns övernattningslägenhet för fyra personer och eget gym att tillgå i föreningen förenklar boendet. BRF Brandvakten består av 35 lägenheter, fördelade i fem hus av blandad bebyggelse. De nyare byggnaderna uppfördes 2004. Som medlem i föreningen har ni tillgång till låsbart cykelförråd, gemensamt gym och föreningens övernattningslägenhet som går att hyra. Dessutom ingår bredband (250/250 mbit), IP-telefoni och grundutbudet för Kabel-TV via Telenor i avgiften. Nyligen installerades 2 laddstationer 22kW vilket möjliggör billig laddning för er med elbil. På Kaggensgatan 37B har du nära till allt - Här får du tillgång till stadens puls med utbudet av såväl butiker som restauranger. Du kan ta på dig morgonrocken och promenera bort till Kattrumpan för ett morgondopp. Det är en ynnest att ha en så härlig badplats mitt i stan! Det är heller inte långt till Kalmar slott, Kalmarsundsbadet, Stensö strövområde, med motionsslinga och dess fiskeläge med vackra sjöbodar. Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgårdsvägen 16C, Skälby, Kalmar kommun
 • Lör 4 maj kl 14:00
Kungsgårdsvägen 16C, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 16C, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 16C

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/4
3 251 kr/mån
20 814 kr/m²

Varmt välkomna till en magisk etta på Kungsgårdsvägen 16C. En lya med riktigt Stockholmskänsla! Jag kan med ord egentligen inte beskriva den utan den måste helt enkelt upplevas! Här har nuvarande säljare skapat sin egna lilla oas. Häng på in så ska jag presentera bostaden närmare. Redan i hallen infinner sig en härlig känsla, en känsla av att man är hemma! Hallen är rymlig och det finns gott om plats för möblering om så önskas. Rummet är rymligt, här inryms allt du behöver och det med råge! Dubbelsängen får enkelt plats och här har ägaren delat av rummet med hjälp av en snygg och modern industrivägg. Den platsbyggda bokhyllan är en historia för sig, snygg som få, infällda spotlights och målad i samma kulör som taket. Här finns förvaringsmöjligheter och du kan sätta fram vackra ting du önska vila ögat på. Soffan får enkelt plats och så även en arbetshörna. Köket ska vi inte ens tala om, så snyggt i grönt med mässingsknoppar, komplett för matlagning utan att det känns trångt och en mindre diskmaskin har installerats för att slippa ta hand om disken efter maten. Det finns också plats för en matmöbel för 4-6 personer. Här kan gästerna slå sig ner medan middagen tillagas, allt utan att det känns trångt. BRF Hagtorpet är Kalmars största förening. Föreningen är stabil och arbetar mycket för att underlätta vardagen och hålla nere kostnader. Bla har de installerats i laddstolpar, det finns övernattningslägenheter och släpvagn att hyra. De har också ett kollektivt avtal vad det gäller bredband. Nyligen installerades solceller som sänker boendekostnaderna ytterligare för bostadsrättsinnehavarna. Här bor du med närhet till matbutiker, vårdcentral, köpcentrum med mera. Dessutom har du bra cykel förbindelser in till stadens puls, universitetet och badplatser. Om cykeln strejkar eller vädret inte tillåter finns busshållplatsen i nära anslutning. Ett perfekt alternativ för dig som söker ditt första boende, studentboende eller övernattningslägenhet - Varmt välkommen på visning till Kungsgårdsvägen 16C!

 • Premium
 • Hiss
Ståthållaregatan 54A, Södra Området, Kalmar kommun
 • Sön 5 maj kl 14:00
Ståthållaregatan 54A, Södra Området, Kalmar kommun, bild 2
Ståthållaregatan 54A, Södra Området, Kalmar kommun, bild 3

Ståthållaregatan 54A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/3
5 604 kr/mån
26 446 kr/m²

Varmt välkommen till Ståthållaregatan 54A, en ytterst ljus och välplanerad bostad på Södra området. Lägenhetens gavelläge mot skogsdungen gör att den är så gott som insynsskyddad. Direkt innanför dörren känner man sig hemma. Ljusinsläppet kommer från tre håll tack vare gavelläget och det rymliga härliga vardagsrummet tar emot dig med öppen famn. Det är också härifrån du når den härligt inglasade balkongen där du kan spendera mycket tid för middag, fika eller bara slappna av med en bok från såväl tidig vår som långt in på hösten. Köket är stort och du får enkelt plats med ett större matbord om så önskas. Bostaden har också tre bra sovrum som ligger bra separerade från varandra. Det stora badrummet är nyrenoverat med kakel och klinker. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och matkällare. Föreningen har god ekonomi, med bytta fönster och kollektivt TV & bredband som ingår i månadsavgiften. Till varje lägenhet tillhör såväl matkällare som vindsförråd. I Södra området bor du i ett lugnt och lummigt område med kort promenadavstånd till sjukhuset och Kalmarsundsbadet, Stensö fiskeläge och fina strövområden, skola/förskola och träningsanläggning samt goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city. Med såväl välsorterade matbutiken på Södercentrum, pizzeria, konditori och blomsteraffär finns allt inom nära räckhåll. Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Lech Walesas gata 49D, Ljusstaden, Kalmar kommun
 • Sön 5 maj kl 12:00
Lech Walesas gata 49D, Ljusstaden, Kalmar kommun, bild 2
Lech Walesas gata 49D, Ljusstaden, Kalmar kommun, bild 3

Lech Walesas gata 49D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 407 kr/mån
17 901 kr/m²

Upptäck det ultimata boendet på Lech Walesas gata 49D, beläget i det eftertraktade området Ljusstaden i Kalmar. Denna fantastiska lägenhet, om 81 kvadratmeter, är perfekt belägen på andra våningen. Hallen välkomnar dig med en unik charm och bekvämlighet med walk-in closet. Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning och det första som slår dig när du kliver in är det generösa ljusinsläppet som strömmar in från flera olika håll, vilket ger en inbjudande atmosfär med härliga sällskapsytor. Den välutrustade köksdelen med ny kyl och frys har gott om förvaring samt stora arbetsytor. Här bjuder ni gärna hem vänner, lagar middagar tillsammans eller låt dem slå sig ner vid matplatsen medans maten tillagas. Bostadens balkong ligger i västerläge med eftermiddags- och kvällssol, helt utan insyn och med härliga vidder över öppna fält och vackert skogsområde. Detta är verkligen en oas av lugn och fridfullhet, njut av ditt morgonkaffe eller varför inte en avkopplande kvällsstund perfekt för att koppla av och samla kraft. Brf Boklok Ljusstaden består av 24 lägenheter. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och ett stort förråd i markplan. Föreningen har välskötta, fina gårdar med gräsmattor och äppelträd. Här finns också pergola med grillplats för medlemmar att nyttja. Lägenheterna stod färdiga 2012 och har tagits väl om hand. Läget i omtyckta Ljusstaden är superbt med direkt närhet till vacker natur. Med skogen som närmsta granne är rogivande promenader alltid nära till hands. Kalmar golfklubb och underbara Värsnäs finns på bekvämt avstånd och med en kort promenad når du busshållplats. Till bostaden hör en parkeringsplats och ett förråd på gården. Ljusstaden är ett lugnt och barnvänligt område. Här finns grönområden och lekplats alldeles runt knuten. Mataffär, kommunikationer, förskola/skola, havet och golfbanekomplex nås med kort promenad. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och låt detta bli ditt nya drömhem! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Gårdsvägen 44, Ekerum, Borgholms kommun

Gårdsvägen 44

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
1 695 kr/mån
54 412 kr/m²

Så fort vi kör över Ölandsbron brukar det hända något med oss. Axlarna sjunker ner och det infinner sig ett behagligt lugn som vi så ofta behöver. Nu kan vi med varm hand hälsa dig välkommen till en otroligt fin etta om 33 kvm. Bostaden ligger i markplan och har en stor altan om hela 25 kvm. Jag lovar dig, du kommer inte bli besviken när du kliver in i föreningens område och få se de vackra husen, omgivningen och inte minst själva lägenheten. Här får du ett gavelläge där allt är nytt och i absolut toppklass. The Oak gör skäl för sitt namn. Längs den gamla allén står ekarna tätt. Med det orörda naturreservatet i söder och golfbanans böljande kullar i norr. Här kan du börja dagen med ett dopp nere i havet eller i den gemensamma poolen. Njut av en skön promenad längs stranden, för att sen koppla av med ett glas på den soliga balkongen. Avsluta kvällen med en trevlig middag på resortens restaurang. För dig som gillar att vara aktiv finns det mesta du kan tänka dig. Golf, tennis, fotboll, padel och boule. Här kan du också komma nära den öländska naturen tack vare områdets fina löp- och mountainbikespår. På den soliga platsen bland ekarna har ett nytt boende tagit form. Ett boende där det goda livet alltid är nära till hands. Äger du en bostad i Brf The Oak har du förutom ett underbart läge med golfbanan inom synhåll och Kalmarsund några 100 meter från dig även tillgång till föreningens gemensamma pool samt poolhus som har dusch toalett och bastu. Mer semesterkänsla än så blir det knappt. På Ekerum bor du i ett lugnt område som tillgodoser mångas intressen såsom golf, vacker natur, padel och cykling. Du har ca 20 minuters bilfärd till Kalmar och lika långt till Borgholm. Om det är så att du inte avser att bosätta dig här permanent så finns det goda uthyrningsmöjligheter med etablerad verksamhet som sköter allt från nyckelutlämning till städning och allt däremellan. Oavsett hur du väljer att nyttja bostaden kan vi garantera att du kommer trivas lika bra varenda gång du är här. Här bor du riktigt bra till en låg månadsavgift om 1694 kr. Önskar du snabbt tillträde går det bra. Varmt välkommen till ett exklusivt boende i en fantastisk miljö.

 • Uteplats
 • Hiss
Svedjevägen 149, Smedby, Kalmar kommun

Svedjevägen 149

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 349 000 kr
158 + 15 m²
6 rum
217 m² tomt

Varmt välkomna till trivsamma Smedby och till detta rymliga radhus adresserat Svedjevägen 149. Med attraktivt hörntomtsläge och 158 generösa kvadratmeter erbjuds här en fantastisk möjlighet för dig som vill forma ditt nästa boende. Radhuset erbjuder förråd, två badrum, tvättstuga samt sex rum och kök. Radhuset är omfamnat av familjevänliga områden med närhet till affär, skola, lekplatser och aktivitetsområden. Varmt välkommen till ett boende med fina möjligheter, välkommen till Svedjevägen 149!

Västerlånggatan 6, Gamla Stan, Kalmar kommun
 • Ons 1 maj kl 10:00

Västerlånggatan 6

Villa
Gamla Stan, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
63 + 20 m²
3 rum
64 m² tomt

Det medeltida Kalmars stadskärna, Gamla stan, ligger precis intill Kalmar Slott. Mitt bland slingrande kullerstensgränder och välbevarad 1700- och 1800-talsbebyggelse hittar vi Västerlånggatan, en av Kalmar mysigaste gator. På Västerlånggatan 6 hittar vi ett vackert och välplanerat trähus med ca 60 kvm golvyta i väldigt gott skick med charmiga detaljer och en lättskött och solig innergård. Fina källarutrymmen som utgör extra förvaring. Läget är ett av Kalmar bästa med promenadavstånd till centrum, tågstation, Kalmar Slott, Stadsparken, Krusenstiernska gården och sandstranden Kalmarsundsbadet. En sällsynt möjlighet för er som önskar bosätta er permanent, önskar ett centralt semesterboende eller ett alternativ till övernattningsboende? Hör av er vid intresse och för mer information!

 • Plus
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun
 • Lör 27 apr kl 13:00
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun, bild 2
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun, bild 3

Prostens väg 12

Villa
Glömminge, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
230 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Söker ni ett boende utöver det vanliga? Ett hus som verkligen sticker ut? Nu kommer chansen att bosätta er på 230 välplanerade kvm med förtrollande utsikt över Ölands vackra landskap och Kalmarsund i bakgrunden. Genom de stora glaspartierna, den rymliga altanen och takterrassen kan vi verkligen njuta av solnedgången - livskvalitet att komma hem till detta efter en lång arbetsdag! Om ni är sugna på ett bad så finns cykelväg från huset ner till havet och mysiga Prästviksbadet. Golfspelare har nära både till Ekerum och Saxnäs golfklubb. Huset stod precis klart och allt är fortfarande i nyskick, redo för sin nya ägare att ta över. Direkt vi kommer in i huset möts vi av ett härligt ljus och rymd! Från hallen ser man in till allrummet och matplatsen där solens strålar flödar över det moderna betonggolvet. Till höger hittar vi två väldigt rymliga sovrum, separat entrédörr samt ett lyxigt duschrum. Köket är stilrent, bra planerat med fina arbetsytor och en social köksö. Från denna öppna yta nås den stora terrassen i soligt västerläge. Via den specialbeställda trappan som är en inredningsdetalj i sig tar vi oss upp till det övre planet med ett rymligt allrum samt ett fantastiskt Master Bedroom. På denna våning har man lagt ett slitstarkt och exklusivt laminatgolv med utseendet som ett enstavsparkettgolv. Från sovrummet hittar vi ett ensuite duschrum och walk in closet. Från både allrum och sovrum finns skjutpartier ut till takterrassen med otrolig utsikt. Fiber finns indraget och huset värms upp med vattenburen golvvärme nere samt radiatorer uppe.

 • Premium
 • Energieffektiv
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
 • Lör 27 apr kl 11:45
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Sirapsgatan 8

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
495 m² tomt

Nyproducerat parhus i Norra Viken, Kvarteret Havsbrisen nu till salu! Detta boende är precis färdigställt och söker nu sin första ägare som kommer skapa ett härligt hem eller sommarboende på Öland. Här bor man på badrocksavstånd ner till underbara Kalmarsund, längs strandpromenaden som leder in till Mörbylånga Hamn och trevligt centrum. Det finns både mysig badplats och fina ytor till att vistas en härlig dag på Öland. Ytterligare en fördel att området ligger endast ca 15 min ifrån Ölandsbron. Huset erbjuder en social planlösning där vi direkt välkomnas in i kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Hallen har också fin förvaring med garderob och stora klinkerplattor. Köket är välutrustat och stilrent med rostfria vitvaror samt stänkskydd med kakel. Havsutsikt från köksfönstret. Från vardagsrummet har vi utgång till trädgården och altanen på den trevliga baksidan. Två bra sovrum med garderober, ett snyggt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra gäst-WC. Kommunalt VA och Fiber inkopplat. Möjligt med billigare bolån på banken tack vare B-klass på energideklarationen (låg förbrukning). Praktiskt, modernt och ekonomiskt hus med fina möjligheter till låga driftkostnader i framtiden. Även parhuset vägg i vägg med detta är till salu! Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

 • Premium
 • Energieffektiv
Kastlösa 181, Kastlösa, Mörbylånga kommun

Kastlösa 181

Villa
Kastlösa, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
58 m²
3 rum
1 635 m² tomt

Granne med Ölands natursköna alvar och med fantastisk utsikt över landskapet hittar vi detta praktiska enplanshus med tillhörande förrådsbyggnad. Härlig baksida med plats för odling och umgänge. Kastlösa är en mysig tätort och kyrkby belägen på sydvästra Öland cirka en mil söder om Mörbylånga. Läget är lugnt med lantliga omgivningar på gränsen till Stora alvaret som tillsammans med södra - Ölands odlingslandskap har utsetts till världsarv av Unesco. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkomna att kontakta mäklaren för mer info kring den framtida försäljningen!

Örntorp 218, Läckeby, Kalmar kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Örntorp 218, Läckeby, Kalmar kommun, bild 2
Örntorp 218, Läckeby, Kalmar kommun, bild 3

Örntorp 218

Villa
Läckeby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
45 + 49 m²
2 rum
4 340 m² tomt

Strax utanför Läckeby finner vi denna natursköna fastighet adresserad Örntorp 218. Med ett rofyllt och naturnära läge finner vi här en generös bit mark om 4 340 kvm som bjuder upp till såväl goda odlingsmöjligheter, rasthage till hunden eller utrymme för barnens lek och aktivitet. I byggnadsväg erbjuds två uthus, ett större och ett mindre, tillsammans med ett mysigt bostadshus fördelat över sovrum, vardagsrum, kök med matplats, groventré, badrum och källardel. Med närhet till såväl Läckeby som Kalmar har du här en trivsam fastighet med ett boende som går utmärkt att använda såväl sommartid som året om. Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Premium
Fjölebrovägen 18, Fjölebro, Kalmar kommun
 • Ons 1 maj kl 10:30
Fjölebrovägen 18, Fjölebro, Kalmar kommun, bild 2
Fjölebrovägen 18, Fjölebro, Kalmar kommun, bild 3

Fjölebrovägen 18

Villa
Fjölebro, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 690 000 kr
151 m²
6 rum
699 m² tomt

Välplanerad enplansvilla i familjevänliga Fjölebro! Helt nybyggt och för dig som önskar något extra med endast möbleringen kvar. Villan har fina och generösa badrum med kakel och klinker. Ett smidigt och enkelt boende med vattenburen golvvärme och där inget har lämnats åt slumpen. Den sociala och öppna planlösningen gör det möjligt för flera olika möbleringsalternativ. Ett familjärt nav i mitten av huset som består av ett rymligt kök och matplats. Föräldradel med eget badrum och klädkammare. Barndelen har två bra sovrum och ett eget avskilt allrum. Innan överlämnandet kommer stenläggningen att färdigställas och gräsmattan kommer få matjord och gräsfrön. Om vädret vill så har ni en perfekt gräsmatta inom kort! Fjölebro är en avskild idyll med familjevänliga och lugna kvarter. Här ligger en populär förskola, lekplatser och en fotbollsanläggning där Lindsdals IF håller till med sin verksamhet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

 • Premium
Axel Oxenstiernas väg 1, Oxhagen, Kalmar kommun

Axel Oxenstiernas väg 1

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
4 604 kr/mån
12 500 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att skapa ett drömhem! Vi presenterar en trea på 76 kvadratmeter i originalskick där du med gott samvete kan renovera och skapa ditt hem så som du själv vill ha det. Här kommer du bo i en välmående förening med faciliteter såsom gästrum, föreningslokal samt hobbyrum som föreningens medlemmar kan nyttja. Till varje lägenhet hör ett förråd och ett matkällarförråd. Dessutom finns snabb uppkoppling via fiber i huset! I Oxhagen bor du nära natursköna Skälby och med promenadavstånd till handelscenter Giraffen. På behagligt avstånd finns också centrumkärnan med allt utbud man kan önska sig, Linnéuniversitetet och centralstationen med goda kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss
Ripvägen 9, Smedby, Kalmar kommun

Ripvägen 9

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 190 000 kr
103 + 78 m²
6 rum
995 m² tomt

På en av Smedbys lugnaste gator och högst upp på kullen hittar vi Ripvägen 9. Här stoltserar en villa med möjlighet till fyra sovrum och med en fantastisk tomt. Det skyddade läget och en charmig mur på baksidan gör den nästan helt insynsskyddad och perfekt för lek. Löpande har stora renoveringar genomförts så som yttertak, fönsterbyte, duschrum och dränering. Smedbys utbud av matvarubutik, pizzerior, lekplatser, förskolor och skolor står till ert förfogande och inom gångavstånd från villan. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor!

Lilla vägen 4, Vimpeltorpet, Kalmar kommun

Lilla vägen 4

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
120 m²
5 rum
7 198 kr/mån
14 958 kr/m²

Varmt välkommen till detta praktiska och moderna bostadsrättsradhus i populära och lugna Vimpeltorpet! Här finner du den perfekta harmonin mellan husets rymlighet och lägenhetens bekvämlighet. Den välskötta trädgården ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet, samtidigt som du kan glädjas åt ett bekvämt och underhållsfritt boende i bostadsrättsform. Bostaden erbjuder en carport och ett praktiskt förråd precis utanför dörren. Bostaden stod klara för ca fyra år sen och är fortfarande som i nyskick, bara att flytta in och njuta direkt. Hemmet disponerar två plan på sammanlagt 120 väl planerade kvadratmeter. På entréplan finns de sociala ytorna med kombinerat kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Från vardagsrumdelen når du även bostadens trevliga trädgård med härligt västerläge. På entréplan finner vi även stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare och ett sovrum med gott om förvaring. På det övre planet finner vi tre stycken rum, två som passar perfekt som sovrum samt ett mindre rum som går att nyttja antingen som kontor eller gästrum. Vi hittar även ett allrum med en trevlig fransk balkong i västläge. I anslutning till huset finner vi en generös uppfart med carport. När man kommer in i Vimpeltorpet så slås man direkt av den här nya fräscha känsla där en helt ny stadsdel har kommit fram under senaste åren. Här har man både har närheten in till stan med bussar som går var 10 minut samt att grönområden växer näst intill på knuten.

 • Energieffektiv
Banérgatan 7B, Funkabo, Kalmar kommun
 • Lör 4 maj kl 15:00
Banérgatan 7B, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Banérgatan 7B, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Banérgatan 7B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 254 kr/mån
21 983 kr/m²

Nu har jag nöjet att få presentera en mycket smakfull och renoverad tvåa! Ord känns egentligen överflödiga, bostaden måste helt enkelt upplevas! Häng med in så ska jag försöka presentera bostaden närmare! Redan i hallen infinner sig en härlig känsla och nyfikenhet där ingenting har lämnats åt slumpen! Vi har 58 väldisponerade kvadratmeter med inbjudande möblerbar hall, ett total renoverat kök i modern, svart tappning med all utrusning man behöver, generösa ytor för matlagning och en öppen planlösning som skapar en trivsam rymd och fint ljusinsläpp. Här bjuder man gärna hem vänner, lagar middagar tillsammans eller låt dem slå sig ner vid den härliga matplatsen medans maten tillagas. Vardagsrummet har vackra detaljer med tegelvägg med infälld belysning, höga golvsocklar och taklister. Hallen har rejäla förvaringsmöjligheter, sovrummet är rymligt och badrummet är läckert renoverat! Som pricken över i:et ligger lägenhetens balkong i utmärkt västerläge med eftermiddags- och kvällssol! På Banérgatan 7B bor du i en välmående förening med lågt belånad förening med 45 lägenheter. Föreningen har en stor välskött innergård med grillplats och två gemensamma tvättstugor, en i varje hus. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Månadsavgiften inkluderar såväl värme, vatten som tv och bredband. Föreningen har 31 parkeringsplatser varav 20 under tak (158 kr/mån) och 8 garageplatser (315 kr/mån). Till parkering och garage är det separat kö som vicevärden har hand om. Här bor du med närhet till matbutiker, vårdcentral, köpcentrum med mera. Dessutom har du bra cykel förbindelser in till stadens puls, universitetet och badplatser. Om cykeln strejkar eller vädret inte tillåter finns busshållplatsen i nära anslutning. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Varvsgatan 10, Varvsholmen, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 25 apr kl 17:30
Varvsgatan 10, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 2
Varvsgatan 10, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 3

Varvsgatan 10

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 500 000 kr
152 m²
4 rum
vån 4/4
8 044 kr/mån
49 342 kr/m²

Drömmer du om ett bekvämt och exklusivt boende mitt i Kalmar kan vi nu presentera Varvsgatan 10, 152 kvadratmeter högst upp i huset, på eget våningsplan, med en oslagbar vy över Kattrumpan, Kvarnholmen, Kalmar och sundet. Här har vi bekvämligheter så som hiss, två garageplatser, tvättmöjligheter i bostaden, stor inglasad balkong och en social, öppen planlösning där vyn över vattnet och Kvarnholmen räcker gott och väl som underhållning. I avgiften på 8044 kr ingår värme, vatten, el, bredband samt två garageplatser i fil och förråd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vänskapens väg 13D, Ljusstaden, Kalmar kommun
 • Mån 29 apr kl 16:30

Vänskapens väg 13D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/3
6 396 kr/mån
19 205 kr/m²

Etagelägenhet med hög standard och fortfarande en känsla av nybyggt! 88 välplanerade kvadratmeter med öppen, social planlösning samt balkong på ena planet och 2-3 sovrum samlade på övre plan. Toalett finns på båda planen! Tillhörande carport gör boendet extra bekvämt. Bor du i Ljusstaden har du nära till allt vad naturen har att erbjuda såsom vackra promenadstråk och badplatser. I området finns även förskola och lekplats samt bekvämt avstånd till både ICA och Coop, gym, pizzeria och vårdcentral.

 • Plus
 • Balkong
Glömminge 205A & B, Glömminge, Mörbylånga kommun

Glömminge 205A & B

Villa
Glömminge, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
174 + 67 m²
9 rum
2 365 m² tomt

Med närhet till såväl Kalmar och Färjestaden som Ekerum och Borgholm finner vi den öländska byn Glömminge. Här, med ett naturnära och harmoniskt läge, finner vi fastigheten för dig som söker generösa ytor i angränsning till rofyllda hagar och grönskande natur. Exteriört finner vi en underbar trädgårdsmiljö som sommartid bjuder upp till blomstrande träd och buskar samt goda ytor för såväl egenodling som för barnens lek och aktivitet. Med en boendeyta om 174 kvm erbjuder huvudbostaden både generösa boytor och möjlig uthyrningsdel. Utöver huvudbostaden erbjuds flera garage, uthuslänga med gästlägenhet och förråd, affärslokal med källare och vind. Gästlägenheten erbjuder goda intäktsmöjligheter där intäkten sommartid motsvarar ca 5 000 kr/vecka. Totalt finns här tre olika bostäder med egna entréer, kök och duschrum. Varmt välkommen till den generösa och trivsamma fastigheten med goda intäktsmöjligheter och ett optimalt läge för dig som söker bostaden på Öland!

 • Plus
Alice Babs Gata 44F, Ljusstaden, Kalmar kommun
Alice Babs Gata 44F, Ljusstaden, Kalmar kommun, bild 2
Alice Babs Gata 44F, Ljusstaden, Kalmar kommun, bild 3

Alice Babs Gata 44F

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
77,1 m²
4 rum
vån 2/3
4 815 kr/mån
23 281 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Alice Babs gata 44F och denna fina fyra i gavelläge som nu letar efter nya ägare. Ni väljer själva om ni önskar ta hissen eller ta tillvara på den vardagsmotionen som trapporna ger upp till andra våningen. Här bor du med egen ingång, två uteplatser och fina utblick över Ljusstaden. Bostaden stod inflyttningsklar 2017 och känslan av nytt och fräscht lever kvar. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla materialval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Bostaden disponerar cirka 78 kvm fördelat på fyra rum och kök. Köket är modernt, stilrent och välutrustat. Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett med bra tvättavdelning som förenklar vardagen. Sovrummen är smart planerade, två mindre som gör sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum och ett större med förvaring i världsklass! Balkongen som vetter mot innergården är helt ljuvlig med utsikt över föreningens innergård och poolområde. Just precis, du läste rätt, poolområde! Härligt att se hur ett bostadsområde fått växa fram till förmån för såväl stora som små. Ljusstaden har på kort tid blivit ett kärt och högt uppskattat kvarter för oss kalmariter. Lugnt, barnvänligt och riktigt trivsamt! Föreningen skämmer bort dig och barnen med pool och lekplats. Tillräckligt nära för att du ska kunna ha uppsikt från uteplatsen men fortfarande på behagligt avstånd för att slippa plask. Solen ges fritt spelrum från eftermiddag till solnedgång. Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad. Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är på Stortorget på 20 minuter! Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Smålandsgatan 19A, Malmen, Kalmar kommun
Smålandsgatan 19A, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Smålandsgatan 19A, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Smålandsgatan 19A

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/2
3 236 kr/mån
38 750 kr/m²

I lugna kvarter på mysiga Malmen kan vi presentera denna ytterst välplanerade bostad som disponerar cirka 40 kvadratmeter i föreningens gårdshus med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Hela bostaden är smakfullt renoverad. Parkettgolv i samtliga rum, ett helkaklat badrum och kök som ligger med öppen planlösning till sällskapsrum. Sovrummet är rymligt och placerat med ett lugnt läge mot husets baksida. Dessutom har du fri tillgång till föreningens välskötta och mysiga innergård med en liten uteplats precis utanför som är perfekt för ditt morgonkaffe!

 • Premium

Visar 1 - 25 av 60