Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Larmgatan 10, Kvarnholmen, Kalmar kommun

Larmgatan 10

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 788 kr/mån
32 785 kr/m²

Jag vill hälsa er varmt välkomna till historiska Kvarnholmen och denna lägenhet belägen mitt i city. Ett perfekt boende för dig som söker ditt första boende, studentboende eller övernattningslägenhet. Du väljer själv om du vill ta tillvara på vardagsmotionen och trapporna eller om du väljer att ta hissen upp till tredje våningen. Häng på in så ska jag presentera bostaden närmare. Vi välkomnas av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och är du i behov av ytterligare förvaring finns flera garderober. Direkt till vänster ligger det stora härliga rummet med vackra fönster ut mot Larmgatan. Här inryms allt du behöver och det med råge. En bredare säng, en större soffan, tv och tv-möbel och matbord. Önskar du även en arbetsplats kommer du få plats med det också. Köket är vitt och fräscht, det finns bra med plats för matlagning. Badrummet är kaklat och praktiskt med stort fönster för såväl ljus som vädring. På den gemensamma innergården finns en trädgårdsmöbel och en gasolgrill som är gemensam för alla bostadsrättsinnehavarna att nyttja. Genom att bo på Kvarnholmen blir du snabbt bortskämd med shopping, restauranger, bad och båtliv precis utanför dörren. Att bo i absolut lugn med samtidigt centralast möjligt är få förunnat - Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

  • Hiss
Spjutterumsvägen 134, Färjestaden, Borgholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Spjutterumsvägen 134, Färjestaden, Borgholms kommun, bild 2
Spjutterumsvägen 134, Färjestaden, Borgholms kommun, bild 3

Spjutterumsvägen 134

Villa
Färjestaden, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 390 000 kr
145 + 58 m²
5 rum
3 400 m² tomt

Villan har totalrenoverats från topp till tå under det senaste året och stoltserar nu i prima skick. Här finns härliga detaljer och naturnära materialval som omsorgsfullt valts ut. Som ett nytt hus men i ett gammalt charmigt skal som även det renoverats. Vad sägs om vattenburen golvvärme, två helt nya duschrum och ett nytt kök. Endast ca 20 minuter från centrala Kalmar och med ca 6-8 km till både Bjärbybadet på östkusten och Lökenäsbadet på västkusten om Öland så kan man alltid säkerställa pålandsvinden. Ack så viktigt för dig som inte bara nöjer dig med att doppa tårna under högsommarvärmen. För fler utflykter inom ca 20 minuter så finns Ölands djurpark, Stora Rör, Köpingsviksbadet, Gårdby lantcafé och Kackelstugan att välja bland! Inom 15 minuter ligger även både Saxnäs golfklubb och Ekerum golfklubb med natursköna och högkvalitativa banor. Rymliga tomten bjuder in till stora fester i partytält och med lekar. För gästerna som inte tar sig hem finns det många bäddar då det rymliga vindsloftet rymmer en generös golvyta. Vid dåligt väder så ryms dom flesta i den inredda ladan med luftig takhöjd, balkar och en härlig myskänsla. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse.

  • Premium
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Kattfotsvägen 4

Villa
Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
135 + 27 m²
5 rum
844 m² tomt

Wow! Vissa hus slår en med häpnad. Här är det extremt välplanerat med ett yttertak som måttanpassats efter solcellsanläggningen och med batterier som är uppkopplade till elnätet med smart försäljning på pristoppar som gör att ni tjänar ca 60 000 kr per år för elen ni säljer. Ett smart och väldigt kostnadseffektivt hus som inte kommer kosta dig något att äga utan snarare inbringa pengar till ditt konto. Villan som byggdes 2023 stoltserar dessutom med smakfulla detaljer i ett mycket rymligt vardagsrum/kök/matplats med öppet upp i nock och en värmande kamin. Uterummet ligger perfekt placerat mellan gräsmattan, altanen och vardagsrummet. Här skulle även gå att få plats med en pool för den som vill sätta den sista pricken. El är förberett både för spa-bad och pool. Gräsmattan ger utrymme till sommarlekar och med anslutningen till grönytan och närliggande lekplats så finns det fina möjligheter att roa hela familjen. För de vuxna barnen finner vi Ekerums fina anläggning inom gång eller cykelavstånd. Här finns det aktiviteter som golf, mountainbike, padel, tennis, promenadstråk, pizzeria och restaurang. Allt i mycket bra standard och med mängder av aktiviteter hela året om. Passa på att lägga vantarna på ert kommande boende med fina intäktsmöjligheter och allt i nytt och fint skick. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
  • Energieffektiv
Tegnérgatan 6B, Malmen, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Tegnérgatan 6B, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Tegnérgatan 6B, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Tegnérgatan 6B

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1
2 728 kr/mån
38 902 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad på Tegnérgatan 6B! Detta är en pärla med en perfekt kombination av bekvämlighet och lugn. Med optimala planlösning, minimalistiskt och funktionellt kök (renoverat 2024) helkaklat badrum, grönskande innergård för avkoppling och umgänge och centralt läge erbjuder den allt du kan önska dig! Bostadens layout är välplanerad och optimerad för att maximera utrymmet. Varje detalj har noggrant utformats för att ge dig en bekväm och funktionell vardag. Tvättstuga och förråd ligger bekvämt en trappa ned i källaren. Föreningen har en grönskande trädgård som är något utöver det vanliga. Här kan du koppla av och njuta av fridfullheten mitt i stadens puls. Den gröna miljön ger en känsla av harmoni och erbjuder en perfekt plats för socialt umgänge med sittgrupper och grill.

  • Premium
Januarivägen 1, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Januarivägen 1, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Januarivägen 1, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Januarivägen 1

Villa
Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 490 000 kr
106 m²
4 rum
1 063 m² tomt

Ta chansen att bli första lyckliga ägare till detta smakfulla boende! Med hög finess, naturnära materialval och stilrena detaljer har villan som fungerar utmärkt både till permanent boende eller för fritid arbetats fram. Här ligger den skyddad och rogivande på sin hörntomt och med både nöje och praktiska familjebestyr inom närområdet. Villan erbjuder ett imponerande allrum med kök och vardagsrum, här är det öppet upp i nock och med härlig fönstersättning. Den generösa altanen i söder gör att ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Ni når den även från två olika dörrar i allrummet. Rälla ligger inom gångavstånd till Ekerum som erbjuder två restauranger, padel, tennis, mountainbike och två golfbanor i världsklass. Ett perfekt område att ha inpå knuten om du vill kunna roa dig med lite aktiviteter. Skola och livsmedelsbutik finns i Rälla och erbjuds inom det absoluta närområdet. Carport med förrådsdel, två toaletter varav en i direkt anslutning till "master bedroom", vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Ett mycket tilltalande boende för alla sinnen! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
Runvägen 7B, Berga, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Runvägen 7B

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 500 kr/mån
15 308 kr/m²

Varmt välkomna till BRF Rimsmeden och denna hemtrevliga lägenhet på 3 rok. Ett perfekt boende för paret eller den lilla familjen - häng på in så ska jag presentera bostaden närmare. Redan i hallen känner man sig hemma. Den är rymlig och här finns gott om förvaring i flertalet garderober. Från hallen når du bostadens alla rum och du fångas direkt av dagsljuset som kommer från köksfönstret. Det är kanske lika bra att börja där. Köket är vitt och den mörka bänkskivan bryter av snyggt mot det vita kaklet. Här vill man sätta igång med matlagningen direkt och ni kan enkelt hjälpas åt med middagen då det finns gott om arbetsytor och sittplatser för att senare servera middagen. Vardagsrummet är stort, här är det egentligen du själv som bestämmer hur du önska möblera. Den större soffgruppen får enkelt plats och tack vare gavelläget och vid fönstret inryms enkelt en rejäl matsalsgrupp medans andra önskar en avslappnande läshörna. Du avgör! Det är också från vardagsrummet vi kommer ut på den generöst tilltagna inglasade balkongen. Detta är verkligen som ett extra rum som förlänger sommarsäsongen såväl vår som höst. Tänk dig själv att avnjuta första koppen kaffe på morgonen till att hänga med vännerna en kväll innan ni kanske tar bussen in till nattlivet på Kvarnholmen. Sovrummen är rymliga, i det större får du enkelt plats med en dubbelsäng och i det mindre får du plats med såväl skrivbord som säng utan att det känns trångt. Kanske tänker du hemmakontor, gästrum, tonårsrum eller barnrum. Kort och gott kan jag med stolthet säga att denna bostaden har allt du behöver - bra förvaring, rejält kök med diskmaskin, vardagsrum med inglasad balkong, rofyllda sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin - vad mer kan man begära? Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Låga månadsavgifter som inkluderar det mesta - värme, vatten, tv, bredband och nätavgift för el. En garanti för förmånlig boendekostnad! Här bor du på ett bra läge med närhet till natur, välsorterad mataffär och busshållplats med täta avgångar till centrum. Stort utbud av shopping finns på bekvämt cykelavstånd vid Hansa. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun, bild 2
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun, bild 3

Äspelundsvägen 71

Villa
Äspelund, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
75 m²
4 rum
1 108 m² tomt

Varmt välkommen till trivsamma Äspelund och närmare bestämt Äspelundsvägen 71. Här finner vi den trivsamma enplansvillan fördelat över 75 noggrant planerade och väl utnyttjade kvadratmeter disponerade över tre sovrum, modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med vackert ljusinsläpp och braskamin för maximal mysfaktor, badrum samt tvättstuga. Huset är placerat med behagligt läge och exteriört erbjuds hänförande uteplats i bästa solläge, garage, gäststuga och generös tomt som ger utrymme för såväl lek och aktivitet som egenodling för dig med gröna fingrar. Äspelund är ett område som gränsar till Drag och Revsudden och karakteriseras av behagliga naturområden, bad och bryggor. Från området går kommunala bussar och med bil tar du dig in till Kalmars citykärna på ca 20 minuter. Närmsta mataffär finner vi i Rockneby och ute på Revsudden finner vi såväl Revets Bistro som sommarbageriet Töserna på Revet.

  • Premium
Larmgatan 10A, Kvarnholmen, Kalmar kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Larmgatan 10A, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 2
Larmgatan 10A, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 3

Larmgatan 10A

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
77,4 m²
2 rum
vån 2/3
5 207 kr/mån
28 359 kr/m²

KONTAKA MÄKLAREN FÖR VISNING! Jag vill hälsa er varmt välkomna till historiska Kvarnholmen och denna välplanerade lägenhet belägen mitt i city. Du knappar in portkoden och väljer själv om du vill ta trapporna eller hissen upp till andra våningen. Larmgatan 10A är ett perfekt boende för dig som ställer höga krav på ditt boende. Genom att bo på Kvarnholmen blir du snabbt bortskämd med shopping, restauranger, bad och båtliv precis utanför dörren. Vi välkomnas av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och är du i behov av ytterligare förvaring finns flera garderober. Här finns plats för en sittmöbel och ytterligare möblering om så önskas. Hallen är ljus tack vare fönstret som ger ett fint ljusinsläpp. Direkt till höger ligger det rymliga köket och här får man genast lust att sätta igång med långkoket eller bullbaket. Här kan du enkelt bjuda hem gäster, ska ni laga mat tillsammans finns det gott om arbetsytor för det. Tänker du att vännerna ska slå sig ner medan maten tillagas får de enkelt plats vid matbordet som rymmer 4-6 personer eller i det stora luftiga vardagsrummet som inrymmer såväl favoritsoffan som en matsalsmöbel. Det är från vardagsrummet som ni når balkongen som vetter mot innergården. På den gemensamma innergården finns en trädgårdsmöbel och en gasolgrill som är gemensam för alla bostadsrättsinnehavarna att nyttja. Glasdörrarna in till sovrummet ger en ännu rymligare känsla och när man kommer in i sovrummet slås man av hur stort det faktiskt är! Här får ni enkelt plats med dubbelsängen, en större byrå och även ett skrivbord eller en sittmöbel. Kanske vill ni inreda det som ett riktigt hotellrum? Historien säger faktiskt att Hotell Continental var just i denna byggnaden. Det är också från sovrummet som ni når den stora klädkammaren. Att bo i absolut lugn med samtidigt centralast möjligt är få förunnat - Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Banérgatan 7B, Funkabo, Kalmar kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Banérgatan 7B, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Banérgatan 7B, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Banérgatan 7B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 254 kr/mån
20 603 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Nu har jag nöjet att få presentera en mycket smakfull och renoverad tvåa! Ord känns egentligen överflödiga, bostaden måste helt enkelt upplevas! Häng med in så ska jag försöka presentera bostaden närmare! Redan i hallen infinner sig en härlig känsla och nyfikenhet där ingenting har lämnats åt slumpen! Vi har 58 väldisponerade kvadratmeter med inbjudande möblerbar hall, ett total renoverat kök i modern, svart tappning med all utrusning man behöver, generösa ytor för matlagning och en öppen planlösning som skapar en trivsam rymd och fint ljusinsläpp. Här bjuder man gärna hem vänner, lagar middagar tillsammans eller låt dem slå sig ner vid den härliga matplatsen medans maten tillagas. Vardagsrummet har vackra detaljer med tegelvägg med infälld belysning, höga golvsocklar och taklister. Hallen har rejäla förvaringsmöjligheter, sovrummet är rymligt och badrummet är läckert renoverat! Som pricken över i:et ligger lägenhetens balkong i utmärkt västerläge med eftermiddags- och kvällssol! På Banérgatan 7B bor du i en välmående förening med lågt belånad förening med 45 lägenheter. Föreningen har en stor välskött innergård med grillplats och två gemensamma tvättstugor, en i varje hus. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Månadsavgiften inkluderar såväl värme, vatten som tv och bredband. Föreningen har 31 parkeringsplatser varav 20 under tak (158 kr/mån) och 8 garageplatser (315 kr/mån). Till parkering och garage är det separat kö som vicevärden har hand om. Här bor du med närhet till matbutiker, vårdcentral, köpcentrum med mera. Dessutom har du bra cykel förbindelser in till stadens puls, universitetet och badplatser. Om cykeln strejkar eller vädret inte tillåter finns busshållplatsen i nära anslutning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kungsgårdsvägen 60A, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 60A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
49,1 m²
2 rum
vån 1/2
3 656 kr/mån
27 495 kr/m²

Välkommen till en ytterst välplanerad gaveltvåa i toppskick med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva! Brf Ekbackens hem stoltserar med naturen som närmsta granne och ett solsäkert läge. Du bor bekvämt i markplan, utan ett enda trappsteg. Invändigt möts du av 49 generösa kvadratmeter fördelat på två rum och kök. Här har man tänkt till. I bostaden strömmar dagsljuset in från tre håll. Förvänta dig hög standard med genomgående parkettgolv i ek, kök från Sentens och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare! Sovrummet ligger precis där det ska, med ett lugnt och insynsskyddat läge. Bli bortskämd med förvaring i världsklass! Tilltagen klädkammare och generöst med garderober. Den stensatta uteplatsen nås via pardörr i glas och men endast några få steg når fötterna gräset. Bjud hem vänner på skönt eftermiddagshäng på uteplatsen som senare övergår i en spontan grillkväll och avslutas med en bra film i soffan. Detta är ett hem att trivas i och vara stolt över! Den fina och låga bebyggelsen i Brf Ekbacken består av 40 lägenheter. Föreningen har en gemensam uteplats med trädgårdsmöbler och parasoll som skapar ett eget trivsamt gårdskvarter omgivet av grönska. Till varje lägenhet hör ett stort förråd på innegården. Här bor du med närhet till det mesta. Hansa city med shopping och restauranger, Guldfågelarena, universitet och gym finns inom räckhåll. Fina kommunikationsmöjligheter, och med cykel når du citykärnan på bara 10 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Drottning Margaretas väg 27A, Södra Området, Kalmar kommun
Drottning Margaretas väg 27A, Södra Området, Kalmar kommun, bild 2
Drottning Margaretas väg 27A, Södra Området, Kalmar kommun, bild 3

Drottning Margaretas väg 27A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 422 kr/mån
28 469 kr/m²

Till populär och ofta efterfrågad adress vill jag hälsa dig varmt välkommen till Drottning Margaretas väg 27A. Högst upp i huset, med öppen planlösning, balkong och viss havsutsikt väntar nu denna tvårummare om 49 kvadratmeter efter nya ägare. Hallen hälsar er välkomna med öppen famn, såväl utformning och storlek, här finns massor av förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderoben. Direkt till vänster når ni bostadens hjärta! I en öppen planlösning samsas kök och vardagsrum. Här får ni plats med en större soffa och ett matbord i bra storlek. Köket är i vinkel med gott om arbetsytor. Här får man genast lust att sätta igång med långkok eller bullbaket. Mellan matplatsen och soffan finner vi dörren ut till balkongen där ni kan bjuda in till härligt balkonghäng i eftermiddagssolen! Sovrummet är väl tilltaget för dubbelsäng och här finns ytterligare gott om förvaring i skjutgarderob. Mellan vardagsrummet och sovrummet finns en mindre passage, även här finns det flera garderober. Det är från denna passage som man når det helkaklade badrummet med dusch. I föreningen Drottningen finns 23 lägenheter och 2 lokaler. Det finns möjlighet till parkeringsplats för 200 kronor i månaden, separat kö till dessa. Basutbud för TV och bredband ingår praktiskt i månadsavgiften. På attraktiva söder bor ni i lugna och lummiga kvarter med promenadavstånd till Kalmarsundsbadet, Stensö fiskeläge och fina strövområden, skola/förskola, träningsanläggning samt goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city. Med såväl välsorterade matbutiken på Södercentrum, pizzeria och konditori runt knuten finns allt inom nära räckhåll. Detta är en bostad som måste upplevas! Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun, bild 2
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun, bild 3

Barkvägen 26 och 28

Villa
Ekenäs, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
155 + 100 m²
5 rum
3 498 m² tomt

I omtyckta och natursköna Ekenäs hittar vi denna sällsynta möjlighet att förvärva två fastigheter som tillsammans utgör ett boende med stor livskvalitet! Otroligt välskött och pampig tvåplansvilla med havsutsikt från hustillverkaren Eksjöhus som nuvarande ägare verkligen vårdat väl. Till detta har ni även en påkostad garagebyggnad med dubbla fjärrportar plus en lyxig uthyrningsdel (inrett 2022-2023) med kök, duschrum och rymligt sovloft samt kontorsdel. Hela fastigheten är otroligt välskött och nästan i nyskick! Här får ni även en uppväxt, vacker trädgård med fina stenläggningar och många uteplatser. Välkomna att själva bevittna detta på plats! Huset är placerat på ett högt och fint läge i området utan direkt insyn och med en fantastisk baksida med trädgård omgärdat av grönska. Invändigt är huset väldigt välplanerat, ljust och luftigt. Köket är snyggt platsbyggt med väldigt fina materialval. Fina sociala ytor med öppen planlösning och två utgångar mot trädgården. Här finns även bygglov på att bygga ut ett vinterbonat uterum - se uppladdade ritningar. Vi hittar 2 kaklade badrum, 2 allrum, 3-4 sovrum, separat tvättstuga/groventré samt smarta förvaringslösningar. Huset är dessutom väldigt energieffektivt och har såklart fiber installerat. Dubbelgaraget har dubbla fjärrportar, laddbox elbil och fiber inkopplat. Enligt nuvarande ägare så tillåter detaljplanen ca 33 kvm ytterligare byggyta efter ev. tillbyggnad enligt bygglov som gäller till 2027-03-03. På fastigheten med garagebyggnad finns även utrymme enligt detaljplanen att bygga ett nytt hus på baksidan om man skulle önska i framtiden. Fastigheterna går även att förvärva separat. Kontakta mäklaren för mer info kring detta eller hör av er vid övriga funderingar!

  • Premium
Folkungagatan 11, Södra Området, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Folkungagatan 11, Södra Området, Kalmar kommun, bild 2
Folkungagatan 11, Södra Området, Kalmar kommun, bild 3

Folkungagatan 11

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/3
4 247 kr/mån
34 214 kr/m²

Tänk att få vakna tidigt en morgon och känna solens strålar in genom fönstret, sträcka på sig och känna doften av nybryggt kaffe, tassa ut i köket, hämta dagens första kopp, gå tillbaka till sovrummet, öppna fönstret och höra fågelsången! Är det en dröm? Nej faktiskt inte för det är precis det du får och lite till, häng på så ska jag beskriva bostaden lite närmare. Den rymliga hallen möjliggör möblering, det stora vardagsrummet mot innergården tar emot oss med öppen famn. Här vill man genast bjuda hem vänner för en härlig filmkväll. Köket är något utöver det vanliga. Rymligt och gott om arbetsytor, något för en matlagningsälskare! Lägg därtill gott om förvaring för alla grejer man måste ha i sin maskinpark som blivande kock! Matplatsen blir det centrala, här äter man långa goda middagar med vänner, spela spel och har fina samtal långt in på småtimmarna. Sovrummet är rofyllt i dova färger. Längs med hela väggen döljer sig förvaring för alla olika kläder beroende på säsong och lite därtill. Badrummet är ljust, modernt och fräscht. Egen tvättmaskin ger alltid en bekvämare vardag! Det är något unikt över lägenheten, ett hem att trivas i, ett hem att vara stolt över, ett hem där du kan bjuda hem vänner på middag, filmkvällar eller varför inte skönt eftermiddagshäng i trädgården som senare övergår till en spontan grillkväll. Föreningen har nämligen en gemensam, mysig innergård. Under vår, sommar och höst finns utemöblemang, uteplats med trätrall och tält samt en grill som föreningens medlemmar nyttjar fritt. Den gemensamma härliga uteplatsen gör att man många gånger glömmer att man bor i lägenhet. Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni. Att bo på Södra området innebär att du har närheten till Kalmarslott, Kalmarsundsparken och härliga promenadstråk och motionsslingor. Stensöbageriet ligger bara ett stenkast bort och du har en välsorterad matbutik och pizzeria inpå knuten. Härifrån tar det mindre än sju minuter med cykel in till Kalmars mysiga stadsliv, närheten till Kalmar Länssjukhus eller Linneuniversitetet är ungefär densamma. Letar du efter något utöver det vanliga, då är detta ett hem för dig. Varmt välkommen att boka in dig på visning. Jag lovar, du kommer att bli förälskad!

  • Premium
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 13

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
4 107 kr/mån
17 900 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvåa på Fatabursvägen 13. Här har vi en riktigt hemtrevlig bostad! Gott om plats för förvaring i hallen, trivsamt och ljust kök och diskmaskinen som underlättar i vardagen. Vackert vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till den härliga inglasade balkongen som förlänger sommaren såväl vår som höst. Sovrummet är rofyllt i bra storlek med plats för större säng och förvaring i form av ett par garderober. Gillar du denna bostad finns här en möjlighet till ett snabbt tillträde. BRF Hagtorpet är Kalmars största förening. Föreningen är stabil och arbetar mycket för att underlätta vardagen och hålla nere kostnader. Bl a har de installerat laddstolpar, det finns övernattningslägenheter och släpvagn att hyra. De har också ett kollektivt avtal vad det gäller bredband. Nyligen installerades solceller som sänker boendekostnaderna ytterligare för bostadsrättsinnehavarna. Här bor du med närhet till matbutiker, vårdcentral, köpcentrum med mera. Dessutom har du bra cykel förbindelser in till stadens puls, universitetet och badplatser. Om cykeln strejkar eller vädret inte tillåter finns busshållplatsen i nära anslutning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sagovägen 35, Berga, Kalmar kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Sagovägen 35, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Sagovägen 35, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Sagovägen 35

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3
3 281 kr/mån
13 523 kr/m²

Optimalt planerad 1,5 rummare som badar i ljus! Stort allrum med separat sovalkov, rymligt hemtrevligt kök, fräscht badrum och härlig inglasad balkong med fritt västerläge. Bra läge i området med gym, bastu, relax och tvättstuga i samma hus. Välkommen till en mycket fin och välplanerad 1,5:a! Rymd och ljus är ledord för denna fina lägenhet som passar utmärkt som en första lägenhet till studenten eller kanske till det unga paret som inte vill lägga hela sin ekonomi på boendet. Hallen har en hel garderobsvägg för smart förvaring. Köksinteriören är fräsch och här finns gott om plats för ett rejält matbord. Allrummet och sovalkoven har enhetligt fint golv och vita väggar. Det stora fönsterna i allrummet samt balkongdörren ger verkligen ett härligt ljusflöde till detta rum och med hjälp av ett draperi emellan skapas en effektiv avskildhet till sovavdelningen. Lägenhetens inglasade balkong gör att bostaden växer ytterligare och förlänger sommarsäsongen såväl vår som höst. Här kan du slå dig ner med en härlig bok och såväl frukost som middag kan med fördel intas på balkongen. Välkommen till Brf Trollets välskötta och trevliga kvarter! Ett område och en förening som fullständigt blommat. Om det har med dess lugna läge att göra eller om det är den stabila ekonomin i föreningen som lockar är svårt att säga. Vad som med säkerhet kan sägas är att du framför dig har en välplanerad rymlig etta i en välmående förening. I huset finns tvättstuga, cykelförråd, källarförråd och matkällare. I föreningen finns det övernattningslägenhet, vilket är perfekt när du har övernattande gäster på besök, men även gym, bastu och hobbyrum att tillgå. Härifrån har ni närhet till Berga Centrum med utbudet av mataffär, pizzeria skola/förskola. Busshållplats finns runt hörnet som tar er in till Kalmar City och stadskärnan. Man når snabbt Hansa City med allt de har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rinkabyholmsvägen 28A, Rinkabyholm, Kalmar kommun
Rinkabyholmsvägen 28A, Rinkabyholm, Kalmar kommun, bild 2
Rinkabyholmsvägen 28A, Rinkabyholm, Kalmar kommun, bild 3

Rinkabyholmsvägen 28A

Villa
Rinkabyholm, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 490 000 kr
125 + 89 m²
5 rum
1 090 m² tomt

Välkommen till ett vackert hem i Rinkabyholms kärna. Huset har tidsenliga detaljer bevarade samt har moderniserats för att möta dagens behov med t.ex. robotgräsklippare, fiber och bergvärme som ger ekonomisk och lättskött uppvärmning. Carport samt förråd. Välkommen till populära Rinkabyholm och denna grönskande tomt med närhet till natur, omtyckt skola och närliggande ICA-butik. Varmt välkomna att kontakta mäklare för visning!

  • Premium
Strandvilla 3, Köpingevägen 23, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • Imorgon kl 15:00
Strandvilla 3, Köpingevägen 23, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Strandvilla 3, Köpingevägen 23, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Strandvilla 3, Köpingevägen 23

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 990 000 kr
53 m²
3 rum
vån 1/1
4 460 kr/mån

Ert blivande semesterparadis precis intill Sinus och Köpingsviks populära sandstrand! Villan ligger skyddat och soligt med fin havsutsikt över stranden och bryggan. Perfekt läge! Villan har en stilren och modern känsla med naturnära och smakfulla materialval rakt igenom. Takhöjden och ljusinsläppet i allrummet är slående och erbjuder otrolig havsutsikt från hela rummet och loftet. Luft/luftvärmepumpen erbjuder både värme och kyla. Föreningen innefattar 12 unika strandvillor med ett av Ölands häftigaste läge! Den perfekta platsen att spendera semestern på med mängder av aktiviteter för så väl stora som små precis in på knuten. På bryggan erbjuds live-musik med härlig stämning på after beachen och på den fina badstranden finns gott om plats för lek. På den långgrunda sandstranden samlas både barnfamiljer och livsnjutarna för ett svalkande dopp på en av Ölands absolut bästa stränder. Utbudet av restauranger, aktiviteter och butiker är mycket bra sommartid och via en cykeltur är ni i Borgholm för ännu generösare utbud. Inom gångavstånd från strandvillan finns padel, minigolf, pizzerior och flertalet butiker. Härliga strövområden med lekplatser till barnen och utegym för de äldre. Norra Öland erbjuder även golf i världsklass och musikupplevelser i Slottsruinen och på pittoreska Kackelstugan. Strandvillorna kan förmånligt hyras ut under högsäsong för ca 25 000 kr/vecka. Varmt välkomna att besöka området eller kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Stallgärdsgatan 4B, Skälby, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul kl 19:00

Stallgärdsgatan 4B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 542 kr/mån
19 381 kr/m²

Är du kräsen när du letar lägenhet? Söker du något som redan har bra standard och slippa börja renovera? Denna 2:A på omtyckta Stallgärdsgatan kan då verkligen vara ett bra alternativ för er! Först och främst ligger den i en trygg och ekonomiskt stabil förening som gjort många tunga renoveringar de senaste åren. Föreningen kan även erbjuda uthyrningslägenhet, föreningslokal, gym, bastu m.m. Just denna lägenhet ligger i det många anser vara huset med bäst läge i föreningen! Vi har hiss från markplan hela vägen upp till tredje våningen och väl inne i lägenheten möts vi av en ljus och välkomnande hall med snyggt kalkstensgolv i entrédelen som övergår i ett fint enstavsparkettgolv. Köket är snyggt renoverat i modern stil med nya vitvaror i form av fullstor kyl, frys, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin, inbyggnadsugn och -mikro. Mysig matplats vid fönster med utsikt över en av föreningens grönskande innergårdar. Spottar i taket och samma fina enstavsparkett på golvet. Rakt fram i hallen hittar vi ett ljust och fräscht duschrum med nytt golv 2022, WC, handfat, duschhörna egen tvättmaskin – skönt att slippa springa ned till tvättstugan ibland som annars är väldigt smidig att boka. Sovrummet är även det fint renoverat med enstavsparkett, ljusa väggar och en praktisk skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet är verkligen ett rum att trivas och umgås i! Hög mysfaktor och fint ljusinsläpp och härlig utsikt. Stilrent att det även här ligger samma fina enstavsparkett. Till sist kommer vi till den generösa inglasade balkongen i soligt söderläge. Detta blir som ett extra rum till lägenheten stora delar av året och här kan du följa när årstiderna förändras utanför. Kanske är det du som sitter här och njuter av sommaren snart? Välkomna att kontakta oss för mer info!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norrlidsvägen 80, Norrliden, Kalmar kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30
Norrlidsvägen 80, Norrliden, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 80, Norrliden, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 80

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
775 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 807 kr/mån
10 333 kr/m²

KONTAKA MÄKLAREN FÖR TIDSBOKNING! Varmt välkomna till Norrlidsvägen 80 och denna stora rymliga trea om 75 kvadratmeter. Lägenheten ligger på plan 2 och är elegant renoverad med ljusa golv och behagliga färger på väggarna. Redan i hallen känner man sig hemma, de gröna väggarna välkomna oss till ett ombonat hem. Här finns gott om plats för skor och ytterkläder. Behöver du ytterligare förvaring finns här också en praktisk klädkammare. Hallen är tillräckligt stor för möblering för dem som önskar. Bostaden har två rymliga sovrum. Köket är modernt i vitt och svart med ljusa golv och den maskinella utrustningen går i rostfritt. Vardagsrummet är rymligt och det är endast fantasin som sätter gränser för hur du önskar möblera. Du får enkelt plats med såväl matsalsmöbel som favoritsoffan. Det är också härifrån du når den inglasade balkongen som blir gör att bostaden växer ytterligare och du förlänger sommarsäsongen såväl vår som höst. I Kalmarhus 21 bor man bra. Föreningen har god ekonomi och i avgiften ingår värme och vatten samt kabel-TV, kanalpaket bas från Tele2. På Norrlidsvägen 80 tar du dig enkelt ut på E22, perfekt för dig som pendlar, Hansa City med allt dess utbud, Norrlidsbadet, Värsnäs med golfbanan och vackra strövområden. Skulle cykeln strejka går bussarna var 20:e min in till Kvarnholmen för allt utbud av butiker, restauranger och nattliv. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Wallingatan 6A, Malmen, Kalmar kommun
Wallingatan 6A, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Wallingatan 6A, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Wallingatan 6A

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
4 045 kr/mån
33 000 kr/m²

Wallingatan är en lugn och välbevarad gata i ett av stadens äldre kvarter. På omtyckta Malmen, i hus från 1920-talet, väntar en perfekt tvåa om 50 kvadrat på dig. Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. På Wallingatan 6A har du lika nära till lugnet som till stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje! Denna ytterst välplanerade bostad disponerar cirka 50 kvadratmeter med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Köket är nytt och något alldeles speciellt. Ett rum som du med lätthet hamnar och fastnar i. Hacka, skala och dona precis hur mycket du vill. Det bästa av allt måste ändå vara att du från köket, via pardörrar, låter fötterna möta gräset på noll och ingenting. Föreningens mysiga innergård väntar på dig. Sällskapsrummet charmar med stora fönster flera möjligheter till möblering. Badrummet har moderna ytskikt i smakfulla färgval. Föreningen har en mycket god ekonomi med låg belåning. Tack vare nyss nämnda bor du här med låg månadsavgift på 4045 kr i månaden där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår. Läget är ett av Kalmars bästa, lugnt belägen men ändå med direkt närhet till centrum, universitet, stormarknad, Kalmarsundsparken, hav och promenadstråk. Hela bostaden är smakfullt renoverad. Parkettgolv i samtliga rum, ett helkaklat badrum och kök med dubbeldörrar ut mot uteplatsen och den gemensamma innergården. Sovrummet är rymligt och placerat med ett lugnt läge mot husets baksida. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Harby 504, Trekanten, Kalmar kommun
Harby 504, Trekanten, Kalmar kommun, bild 2
Harby 504, Trekanten, Kalmar kommun, bild 3

Harby 504

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
136 + 26 m²
5 rum
780 m² tomt

Strax innan samhället ligger Harby 504. En avskild väg med endast ett fåtal hushåll. Här ligger denna rymliga villa med gott om plats för umgänge och familjen att trivas. Vattenburen värme via ny luft/vattenvärmepump och fina badrum och tvättstuga. Den perfekta kombinationen när man med enkla medel kan sätta sin prägel och få ett trivsamt boende utan större renoveringskostnader. Trekanten med sin populära skola, fotbollslag, idrottshall och pendlartåg är en favorit endast ca 15 minuter från Kalmar. Här bor ni nära natur och i familjevänlig miljö. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
Biskopsgatan 7, null, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Biskopsgatan 7, null, Kalmar kommun, bild 2
Biskopsgatan 7, null, Kalmar kommun, bild 3

Biskopsgatan 7

Lägenhet
Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 290 000 kr
72 m²
2 rum
vån 7/8
5 211 kr/mån
45 694 kr/m²

55+ boende i Bonumhus! Bonum betyder Det goda på latin, vilket det finns gott om här! Högst upp i denna delen av huset valdes denna fina lägenhet tidigt av nuvarande ägare när Riksbyggen presenterade projektet. Hon har dessutom gjort väl genomtänkta tillval och kostat på den redan påkostade lägenheten med bland annat exklusivare golv, spännande klinkers och golvvärme i badrummet, spotlights och skjutgarderober. Planlösningen har hög tillgänglighet vilket är ett krav i samtliga Bonumhus. Dessutom har lägenheten säkerhetsdörr. Tack vare fönster åt två väderstreck har lägenheten ett härligt ljus och en helt oslagbar, milsvid utsikt i väster, norr och öster. Lägenheten har både en inglasad balkongdel som förlänger sommarkänslan långt in på höstkanten och en öppen balkongdel med sol större delen av dagen under sommaren. Planlösningen är öppen, vilket ger möjlighet till stora middagar med vänner och familj. Blir ni extra många till middagen kan ni istället duka upp i gemensamhetslokalen längst ned i huset som även har en härlig uteplats med gemensamma utemöbler. Har ni övernattande gäster finns en övernattningslägenhet med eget badrum och pentry att hyra. Att bo i ett Bonumhus har många fördelar som en egen Bonumvärd som kan hjälpa till med allt från fönsterputsning till hembärning av veckans matvaror och uppsättning av bokhyllor. Entréer, trapphus och gemensamma utrymmen har hög tillgänglighet liksom samtliga lägenheter. Dessutom finns hiss från markplan som går ned till källaren och hela vägen upp till våning 8. Portarna är låsta dygnet runt. På nära gångavstånd finns Giraffen köpcentrum med tre stora matbutiker, apotek, systembolaget, optiker, klädbutiker restauranger, caféer, gym och mycket mer. Det går lika bra att promenera mot Kalmars charmiga stadskärna med mer shopping, restauranger, caféer, kulturliv och glittrande Kalmarsund. Det här är en lägenhet som verkligen måste upplevas på plats. Boka gärna tid för visning redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Källängsvägen 5, Läckeby, Kalmar kommun
Källängsvägen 5, Läckeby, Kalmar kommun, bild 2
Källängsvägen 5, Läckeby, Kalmar kommun, bild 3

Källängsvägen 5

Villa
Läckeby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 575 000 kr
115 + 101 m²
5 rum
1 540 m² tomt

I mysiga Läckeby kommer snart chansen att bli ny ägare till denna mysiga villa på mycket lugnt läge i mitten av Läckeby. Granne med ån och med vedeldad badtunna, gäststuga, nyrenoverat badrum och kök har denna villa gott om inbjudande ytor! Familjevänligt och lugnt läge endast ca 100 m från Åbyskolan. Villan är lättskött och har genomgått de flesta av de större renoveringarna. Här kan nästa ägare med fördel fokusera på att njuta av att ta hand om trädgården och familjen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse.

  • Premium
Alice Babs gata 46L, Ljusstaden, Kalmar kommun
  • Sön 18 aug kl 16:30
Alice Babs gata 46L, Ljusstaden, Kalmar kommun, bild 2
Alice Babs gata 46L, Ljusstaden, Kalmar kommun, bild 3

Alice Babs gata 46L

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
77,1 m²
4 rum
vån 3/3
4 815 kr/mån
24 578 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Alice Babs gata 46L och denna fina fyra i gavelläge högst upp i huset som nu letar efter nya ägare. Ni väljer själva om ni önskar ta hissen eller ta vara på den vardagsmotionen som trapporna ger. Här bor du med egen ingång, två uteplatser och fina utblick över Ljusstaden. Bostaden stod inflyttningsklar 2017 och känslan av nytt och fräscht lever kvar. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla materialval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Bostaden disponerar cirka 78 kvm fördelat på fyra rum och kök. Köket är modernt, stilrent och välutrustat. Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett med bra tvättavdelning som förenklar vardagen. Sovrummen är smart planerade, två mindre som gör sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum och ett större med förvaring i världsklass! Balkongen som vetter mot innergården är helt ljuvlig med utsikt över föreningens innergård och poolområde. Just precis, du läste rätt, poolområde! Härligt att se hur ett bostadsområde fått växa fram till förmån för såväl stora som små. Ljusstaden har på kort tid blivit ett kärt och högt uppskattat kvarter för oss kalmariter. Lugnt, barnvänligt och riktigt trivsamt! Föreningen skämmer bort dig och barnen med pool och lekplats. Tillräckligt nära för att du ska kunna ha uppsikt från uteplatsen men fortfarande på behagligt avstånd för att slippa plask. Solen ges fritt spelrum från eftermiddag till solnedgång. Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad. Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är på Stortorget på 20 minuter! Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lötvägen 18, Smedby, Kalmar kommun
Lötvägen 18, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Lötvägen 18, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Lötvägen 18

Lägenhet
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 949 kr/mån
9 375 kr/m²

Återigen har vi fått förtroendet att förmedla ett trevligt bostadsrättshus på populära Löten. Lägenheten är invändigt ombyggd till en fyra (trea på pappret) med stor balkong - som även fungerar som entré. Här fångar ni dagens solstrålar och kan inta såväl frukost, lunch som middag. Redan i hallen känner man sig hemma. Här finns gott om plats och det är härifrån vi når bostadens 3, ja du läste rätt! - 3 sovrum. Köket är rymligt och här får du enkelt plats med det stora matbordet utan att det känns trångt. Köket har gott om arbetsytor och är utrustat med ny kyl och frys i fullsize. Det är också från köket som du når vardagsrummet. Badrummet är renoverat med kakel och klinker och installerad tvättmaskin vilket underlättar i vardagen om man inte vill nyttja föreningens stora gemensamma tvättstuga. Bostaden fungerar alldeles utmärkt för en familj om 4 personer, bo kollektivt med vänner eller som uthyrning av rum då såväl kök, vardagsrum som badrum nås utan att man behöver passera något utav sovrummen. Föreningen har fina gemensamma utrymmen - bastu, gym, tvättstuga och föreningslokal. I Smedby bor du med närhet till landet men ändå nära stans bekvämligheter. På knappa 15 minuter med bussen är du mitt i centrala Kalmar. Skola/barnomsorg och service finns inom ett promenadavstånd på 200 meter och bara några steg bort ligger fin natur med härliga strövområden. Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 69