Mäklare Patrik Forsgren

Patrik Forsgren

Om mig

Jag brinner för mitt jobb och har gjort det ända sedan 2009 då jag började arbeta som fastighetsmäklare. Då flyttade jag till Kalmar från min tidigare hemstad Umeå. En bostadsaffär gör man väldigt sällan och när det är dags för dig att flytta så är det viktigt med en mäklare du kan lita på. Oavsett om du ska flytta nu eller har funderingar på att göra det i framtiden, kontakta mig i god tid så ger jag dig värdefulla råd som kommer hjälpa dig att nå ditt slutmål!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sloalycke 103, Torsås, Torsås kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Sloalycke 103

Villa
Torsås, Torsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
145 m²
5 rum
2 ha tomt

Stora möjligheter för nästa ägare som kanske driver eget företag eller bara söker ett bra boende där det finns fina komplementbyggnader att nyttja. Fastigheten är på totalt ca 20 000 kvm med lite skog och kanske finns det avstyckningsmöjligheter i framtiden? Vi möts av ett pampigt intryck, väldigt rymlig uppfart med plats för många fordon, rymliga komplementbyggnader, en grönskande vacker trädgård och ett rymligt bostadshus på ca 145 kvm. Nuvarande ägare har verkligen gått igenom hela fastigheten och slutresultatet är imponerande. Jag brukar sällan, om ens nånsin beskriva en fastighet som pedantskött men här känner jag mig dock tvungen att använda just detta uttryck! Då är det enkelt att ta över som ny ägare. Fiber är inkopplat! Lantlig känsla och bra läge precis i utkanten av mysiga Torsås med matbutiker, Apotek, skola: förskola - årskurs 9, bibliotek, Systembolaget, Biograf m.m. Ca 20 min cykeltur till mysig badplats, camping och båtplats på Dalskärs camping! Vänligen kontakta oss för mer info kring försäljningen och fastigheten!

  • Plus
Svedjevägen 149, Smedby, Kalmar kommun

Svedjevägen 149

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 349 000 kr
158 + 15 m²
6 rum
217 m² tomt

Varmt välkomna till trivsamma Smedby och till detta rymliga radhus adresserat Svedjevägen 149. Med attraktivt hörntomtsläge och 158 generösa kvadratmeter erbjuds här en fantastisk möjlighet för dig som vill forma ditt nästa boende. Radhuset erbjuder förråd, två badrum, tvättstuga samt sex rum och kök. Radhuset är omfamnat av familjevänliga områden med närhet till affär, skola, lekplatser och aktivitetsområden. Varmt välkommen till ett boende med fina möjligheter, välkommen till Svedjevägen 149!

Västerlånggatan 6, Gamla Stan, Kalmar kommun
  • Ons 1 maj kl 10:00

Västerlånggatan 6

Villa
Gamla Stan, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
63 + 20 m²
3 rum
64 m² tomt

Det medeltida Kalmars stadskärna, Gamla stan, ligger precis intill Kalmar Slott. Mitt bland slingrande kullerstensgränder och välbevarad 1700- och 1800-talsbebyggelse hittar vi Västerlånggatan, en av Kalmar mysigaste gator. På Västerlånggatan 6 hittar vi ett vackert och välplanerat trähus med ca 60 kvm golvyta i väldigt gott skick med charmiga detaljer och en lättskött och solig innergård. Fina källarutrymmen som utgör extra förvaring. Läget är ett av Kalmar bästa med promenadavstånd till centrum, tågstation, Kalmar Slott, Stadsparken, Krusenstiernska gården och sandstranden Kalmarsundsbadet. En sällsynt möjlighet för er som önskar bosätta er permanent, önskar ett centralt semesterboende eller ett alternativ till övernattningsboende? Hör av er vid intresse och för mer information!

  • Plus
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun, bild 2
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun, bild 3

Prostens väg 12

Villa
Glömminge, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
230 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Söker ni ett boende utöver det vanliga? Ett hus som verkligen sticker ut? Nu kommer chansen att bosätta er på 230 välplanerade kvm med förtrollande utsikt över Ölands vackra landskap och Kalmarsund i bakgrunden. Genom de stora glaspartierna, den rymliga altanen och takterrassen kan vi verkligen njuta av solnedgången - livskvalitet att komma hem till detta efter en lång arbetsdag! Om ni är sugna på ett bad så finns cykelväg från huset ner till havet och mysiga Prästviksbadet. Golfspelare har nära både till Ekerum och Saxnäs golfklubb. Huset stod precis klart och allt är fortfarande i nyskick, redo för sin nya ägare att ta över. Direkt vi kommer in i huset möts vi av ett härligt ljus och rymd! Från hallen ser man in till allrummet och matplatsen där solens strålar flödar över det moderna betonggolvet. Till höger hittar vi två väldigt rymliga sovrum, separat entrédörr samt ett lyxigt duschrum. Köket är stilrent, bra planerat med fina arbetsytor och en social köksö. Från denna öppna yta nås den stora terrassen i soligt västerläge. Via den specialbeställda trappan som är en inredningsdetalj i sig tar vi oss upp till det övre planet med ett rymligt allrum samt ett fantastiskt Master Bedroom. På denna våning har man lagt ett slitstarkt och exklusivt laminatgolv med utseendet som ett enstavsparkettgolv. Från sovrummet hittar vi ett ensuite duschrum och walk in closet. Från både allrum och sovrum finns skjutpartier ut till takterrassen med otrolig utsikt. Fiber finns indraget och huset värms upp med vattenburen golvvärme nere samt radiatorer uppe.

  • Premium
  • Energieffektiv
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
  • Lör 27 apr kl 11:45
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Sirapsgatan 8

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
495 m² tomt

Nyproducerat parhus i Norra Viken, Kvarteret Havsbrisen nu till salu! Detta boende är precis färdigställt och söker nu sin första ägare som kommer skapa ett härligt hem eller sommarboende på Öland. Här bor man på badrocksavstånd ner till underbara Kalmarsund, längs strandpromenaden som leder in till Mörbylånga Hamn och trevligt centrum. Det finns både mysig badplats och fina ytor till att vistas en härlig dag på Öland. Ytterligare en fördel att området ligger endast ca 15 min ifrån Ölandsbron. Huset erbjuder en social planlösning där vi direkt välkomnas in i kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Hallen har också fin förvaring med garderob och stora klinkerplattor. Köket är välutrustat och stilrent med rostfria vitvaror samt stänkskydd med kakel. Havsutsikt från köksfönstret. Från vardagsrummet har vi utgång till trädgården och altanen på den trevliga baksidan. Två bra sovrum med garderober, ett snyggt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra gäst-WC. Kommunalt VA och Fiber inkopplat. Möjligt med billigare bolån på banken tack vare B-klass på energideklarationen (låg förbrukning). Praktiskt, modernt och ekonomiskt hus med fina möjligheter till låga driftkostnader i framtiden. Även parhuset vägg i vägg med detta är till salu! Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kastlösa 181, Kastlösa, Mörbylånga kommun

Kastlösa 181

Villa
Kastlösa, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
58 m²
2 rum
1 635 m² tomt

Granne med Ölands natursköna alvar och med fantastisk utsikt över landskapet hittar vi detta praktiska enplanshus med tillhörande förrådsbyggnad. Härlig baksida med plats för odling och umgänge. Kastlösa är en mysig tätort och kyrkby belägen på sydvästra Öland cirka en mil söder om Mörbylånga. Läget är lugnt med lantliga omgivningar på gränsen till Stora alvaret som tillsammans med södra - Ölands odlingslandskap har utsetts till världsarv av Unesco. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkomna att kontakta mäklaren för mer info kring den framtida försäljningen!

Lilla vägen 4, Vimpeltorpet, Kalmar kommun

Lilla vägen 4

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
120 m²
5 rum
7 198 kr/mån
14 958 kr/m²

Varmt välkommen till detta praktiska och moderna bostadsrättsradhus i populära och lugna Vimpeltorpet! Här finner du den perfekta harmonin mellan husets rymlighet och lägenhetens bekvämlighet. Den välskötta trädgården ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet, samtidigt som du kan glädjas åt ett bekvämt och underhållsfritt boende i bostadsrättsform. Bostaden erbjuder en carport och ett praktiskt förråd precis utanför dörren. Bostaden stod klara för ca fyra år sen och är fortfarande som i nyskick, bara att flytta in och njuta direkt. Hemmet disponerar två plan på sammanlagt 120 väl planerade kvadratmeter. På entréplan finns de sociala ytorna med kombinerat kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Från vardagsrumdelen når du även bostadens trevliga trädgård med härligt västerläge. På entréplan finner vi även stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare och ett sovrum med gott om förvaring. På det övre planet finner vi tre stycken rum, två som passar perfekt som sovrum samt ett mindre rum som går att nyttja antingen som kontor eller gästrum. Vi hittar även ett allrum med en trevlig fransk balkong i västläge. I anslutning till huset finner vi en generös uppfart med carport. När man kommer in i Vimpeltorpet så slås man direkt av den här nya fräscha känsla där en helt ny stadsdel har kommit fram under senaste åren. Här har man både har närheten in till stan med bussar som går var 10 minut samt att grönområden växer näst intill på knuten.

  • Energieffektiv
Strömgatan 3A, Kvarnholmen, Kalmar kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00
Strömgatan 3A, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 2
Strömgatan 3A, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 3

Strömgatan 3A

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
99 m²
3 rum
vån 3/4
6 243 kr/mån
28 232 kr/m²

Varmt välkomna till en sekelskiftesvåning med precis med alla attributer som många av oss efterfrågar! Boendet har en härlig rymd med generös takhöjd, stora fönsterytor med överljus som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, en charmig balkong mot innergården samt en såklart en fungerande kakelugn! Här bor ni på nästan 100 kvm mitt i centrala Kalmar med allt du kan behöva inom gångavstånd. Lägenheten är dessutom fint renoverad med renoverat kök och badrum med egen tvättmaskin. I den välmående bostadsrättsföreningen har ni även tillgång till förråd, tvättstuga, gästlägenhet och gym.

  • Premium
Ekerum Camping - stuga 33, Ekerum, Borgholms kommun
  • Lör 27 apr kl 13:45

Ekerum Camping - stuga 33

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
21,9 m²
2 rum
2 226 kr/mån

Trevlig röd stuga med bra läge i området då både lekplats och servicehus ligger precis bakom boendet. Endast ca 500 m ner till havet och Ekerums fina badstrand samt ett barnvänligt poolområde! Soligt läge på stugan och väldigt bra skick invändigt med allrum/kök och sovrum. WC/dusch finns i servicehuset. First Camp Ekerum är en 4-stjärnig camping perfekt placerat på Ölands västkust mot Kalmarsund ca 1 mil söder om Borgholm och 2 mil norr om Ölandsbron. Den tid du inte själv nyttjar stugan åtar sig campingen att hyra ut stugan till campingplatsens gäster vilket såklart genererar intäkter till dig som ägare. Det är även fritt att låna ut boendet till nära och kära. Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. Ni finner även restaurang Eken som erbjuder à la carte, pizza och musikunderhållning under säsong. På Ekerum Camping & Stugor finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Invid campingen finns Ekerum med två kompletta 18-hålsbanor. Här finns även härlig natur och trevliga promenadstråk. Precis runt knuten finns allt härligt som Öland har att erbjuda - underbara sandstränder, vacker natur, trevliga restauranger och utflyktsmål som Borgholm, Borgholms Slott, Solliden, Ölands Djur & Nöjespark, Kalmar mm.

  • Plus
Storkstigen 9, Bergavik, Kalmar kommun

Storkstigen 9

Villa
Bergavik, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
111 + 7 m²
4 rum
284 m² tomt

I omtyckta Bergavik hittar vi detta praktiska 1½-planshus med fint läge, precis lagom baksida i västerläge med kvällssol och ett välplanerat inre. Garage med bra förråd, nytt yttertak 2016, både kök och duschrum modernt renoverade samt fiber och fjärrvärme installerat. På entréplanet hittar vi härliga sociala ytor i form av ett stilrent renoverat kök, ett rymligt vardagsrum med mysig eldstad samt utgång till den trevliga baksidans altandäck. I anslutning till hallen finns gäst-WC, ett rymligt sovrum och i anslutning till köket ett praktiskt tvättrum. Via trappan i hallen tar vi oss upp till ett övre plan med två bra sovrum med väldigt goda förvaringsmöjligheter i kattvindar samt garderober och ett duschrum som totalrenoverades 2015. Välkomna till ett inflyttningsklart boende med underbart läge som ger närhet till badplats, natur samt skolor och affär. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Stallgärdsgatan 4B, Skälby, Kalmar kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30

Stallgärdsgatan 4B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 542 kr/mån
21 150 kr/m²

Är du kräsen när du letar lägenhet? Söker du något som redan har bra standard och slippa börja renovera? Denna 2:A på omtyckta Stallgärdsgatan kan då verkligen vara ett bra alternativ för er! Först och främst ligger den i en trygg och ekonomiskt stabil förening som gjort många tunga renoveringar de senaste åren. Föreningen kan även erbjuda uthyrningslägenhet, föreningslokal, gym, bastu m.m. Just denna lägenhet ligger i det många anser vara huset med bäst läge i föreningen! Vi har hiss från markplan hela vägen upp till tredje våningen och väl inne i lägenheten möts vi av en ljus och välkomnande hall med snyggt kalkstensgolv i entrédelen som övergår i ett fint enstavsparkettgolv. Köket är snyggt renoverat i modern stil med nya vitvaror i form av fullstor kyl, frys, induktionshäll, fläkt samt inbyggnadsugn och -mikro. Mysig matplats vid fönster med utsikt över en av föreningens grönskande innergårdar. Spottar i taket och samma fina enstavsparkett på golvet. Rakt fram i hallen hittar vi ett ljust och fräscht duschrum med nytt golv 2022, WC, handfat, duschhörna egen tvättmaskin – skönt att slippa springa ned till tvättstugan ibland som annars är väldigt smidig att boka. Sovrummet är även det fint renoverat med enstavsparkett, ljusa väggar och en praktisk skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet är verkligen ett rum att trivas och umgås i! Hög mysfaktor och fint ljusinsläpp och härlig utsikt. Stilrent att det även här ligger samma fina enstavsparkett. Till sist kommer vi till den generösa inglasade balkongen i soligt söderläge. Detta blir som ett extra rum till lägenheten stora delar av året och här kan du följa när årstiderna förändras utanför. Kanske är det du som sitter här och njuter av sommaren snart? Välkomna att kontakta oss för mer info!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Solvändan 101, Sandvik, Kalmar kommun

Solvändan 101

Villa
Sandvik, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 100 000 kr
188 + 52 m²
6 rum
1 275 m² tomt

Vi är stolta över att kunna presentera ett fantastiskt enplanshus anno 2019 som byggts med känsla och tanke! Grundförutsättningarna är väldigt goda då villan är på nästan 190 kvm boarea i ett plan med integrerat dubbelgarage, vattenburen golvvärme, bergvärme med frikyla, FTX-system (styrd ventilation med värmeåtervinning), solceller, pool och en väl genomtänkt planlösning. Tack vare smarta val vid byggnation så har huset väldigt låga driftskostnader - B-klass i Energideklarationen! Dessutom genomgående stilrena materialval och huset känns verkligen som ett harmoniskt hem! Social planlösning med kök, matsal och vardagsrum i samma öppna yta och med öppet till nock som ger en härlig rymd. Totalt erbjuder huset idag 4 sovrum, alla i bra storlek, två helkaklade fina duschrum, extra allrum/TV-rum, vinterbonat uterum med härligt ljusinsläpp, en rejäl tvättstuga med förvaringsmöjligheter och entré till husets rymliga dubbelgarage med elbilsladdare. Tänk att aldrig behöva skrapa rutan igen! Föreställ er till sommaren att kunna njuta av denna underbara baksida som har ett rejält altandäck, lyxig pool, pergola och möjlighet till härligt utekök. Varmt välkomna att höra av er vid funderingar kring försäljningen!

  • Energieffektiv
Golfbyvägen 147, Ekerum, Borgholms kommun

Golfbyvägen 147

Lägenhet
Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 590 000 kr
93 m²
4 rum
3 418 kr/mån
38 602 kr/m²

Eftertraktat stilrent renoverat boende i den populära Golfbyn på Ekerum! En bostadsrättsvilla som erbjuder det bästa av två världar - villans frihet och bostadsrättens enkla skötsel. Bra läge i området med solig uteplats i sydvästläge med exklusiva stenplattor, sol både på dagen och kvällen. Naturen som omgärdar boendet och föreningen är mycket vacker och vi kan förutom golf njuta av vandrings-, cykelleder samt mysiga badplatser. Bostadsrättsföreningen Ekerum nr 1 har väldigt god ekonomi med låg belåningsgrad. En trygg förening att investera långsiktigt i! Just detta boende har genomgående renoverats i fin stil och erbjuder idag en välkomnande entré, påkostade skeppargolv, två renoverade duschrum varav det ena med tvättmaskin, modernt kök som är utbyggt och extra rymligt med bl.a. diskmaskin, luftigt vardagsrum med mysig kamin, tre sovrum med möjlighet till många sängplatser. Lägg därtill en underbar uteplats med påkostad stenläggning, ny markis 2024 och parkering under tak för golfbilen. I Golfbyn på Ekerum kan du njuta av natur, sport och avkoppling! Passar både den aktive och den som letar lugnet. Korta pendlingstider till Borgholm, Färjestaden eller Kalmar för shopping, arbete eller aktiviteter. Nuvarande ägare har bott året om i huset vilket alltså fungerar alldeles utmärkt. Livskvalitet på bästa sätt - tänk att kunna kalla detta ert sommarboende eller kanske ert framtida hem! Välkommen att uppleva detta underbara hem i Golfbyn på Ekerum. Kontakta oss för mer info kring den framtida försäljningen och möjlighet till visning!

  • Uteplats
Höskullevägen 13, Läckeby, Kalmar kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00

Höskullevägen 13

Villa
Läckeby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
118 m²
4 rum
1 089 m² tomt

Praktiskt och rymligt hus på lugnt barnvänligt läge! Endast ca 20 min norr om Kalmar i trivsamma och lantliga Läckeby hittar vi denna välskötta enplansvilla med bra planlösning och en härlig baksida med altan i bästa sydväst-läge! Dessutom en hörntomt och granne med jättefin lekplats dit barnen kan ta sig själva via öppning i häcken! På tomten finns även ett Attefallshus som byggdes 2019 med luftvärmepump, el och fiber. Perfekt som hemmakontor, gäststuga eller kanske till tonåringen? Villan byggdes till år 2009 och fördelas idag på en social planlösning, vardagsrum med mysig och energieffektiv kamin, snyggt renoverat kök, tre sovrum, två bra badrum, separat tvättstuga samt smart hemmakontor och smarta förvaringsmöjligheter. Utvändigt hittar vi förutom Attefallshuset även en carport med laddbox, isolerat förråd och smart vedförvaring. Läckeby erbjuder fin gemenskap och promenadavstånd till förskola, skola, service och kommunikationer. Åbyskolan är väldigt omtyckt och fick pris för detta av kommunen 2022. Varmt välkomna att höra av er till oss för mer info!

  • Plus
Fibervägen 4, Läckeby, Kalmar kommun

Fibervägen 4

Villa
Läckeby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
170 m²
5 rum
1 280 m² tomt

I mysiga Läckeby kommer snart chansen att bli ny ägare till denna påkostade tvåplansvilla med inbjudande yttre, härliga ytor samt lugnt och barnvänligt läge endast ca 100 m från Åbyskolan. Huset färdigställdes år 2020 av husmodellen Hjältevadshus och har vårdats väl av nuvarande ägare. Vi möts av en pampig entré öppet till nock och får direkt en härlig känsla av rymd i boendet! Välplanerat inre med öppen, social planlösning med en lyxig och praktisk köksö i centrum. Påkostade Miele-vitvaror och en mysig kakelugn. På entréplanet hittar vi kök, vardagsrum, sovrum, duschrum och tvättstuga idag. En trappa upp hittar vi ytterligare ett allrum, tre rymliga sovrum samt ett badrum som ännu ej är färdigställt. En effektiv frånluftsvärmepump sköter uppvärmningen kopplad till vattenburen golvvärme nere och radiatorer uppe. Även solcellerna på taket bidrar till ett ekonomiskt smart boende! Ett härligt altandäck har nuvarande ägare byggt runt hela huset så du alltid kan hitta sol eller skugga när du önskar. På tomten hittar vi ett fristående förråd och det är markförberett för en carport eller garage samt framdraget VA/el. Förrådsbyggnaden på tomten som delvis är inredd som en bastu ingår ej i husförsäljningen. Varmt välkomna att kontakt oss för mer info!

  • Energieffektiv

Visar alla 15