Mäklare Patrik Forsgren

Patrik Forsgren

Om mig

Jag brinner för mitt jobb och har gjort det ända sedan 2009 då jag började arbeta som fastighetsmäklare. Då flyttade jag till Kalmar från min tidigare hemstad Umeå. En bostadsaffär gör man väldigt sällan och när det är dags för dig att flytta så är det viktigt med en mäklare du kan lita på. Oavsett om du ska flytta nu eller har funderingar på att göra det i framtiden, kontakta mig i god tid så ger jag dig värdefulla råd som kommer hjälpa dig att nå ditt slutmål!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyparevägen 14, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Mån 4 nov kl 16:30
Kyparevägen 14, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Kyparevägen 14, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Kyparevägen 14

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
124 + 123 m²
5 rum
932 m² tomt

Praktisk enplansvilla med rymlig källare på lugnt läge i barnvänliga Lindsdal där ni själva kan skapa hemmet ni tillsammans drömmer om! Välskött hus med bra planlösning, fyra sovrum och energieffektiv bergvärme samt fiber. Separat rymligt garage och en härlig baksida granne med lekyta och fotbollsplan. Smidiga och trygga cykelvägar från huset till lekplats, förskola, skola samt Lindsdals centrum med ICA och all service vi kan önska. Huset fördelar sig på en välkomnande entréhall med en praktisk gäst-WC samt en möblerbar del längre in. Direkt till höger hittar vi ett rymligt kök med ljus matplats, totalt fyra sovrum på detta plan, rymligt badrum (utan badkar för närvarande) och ljust vardagsrum med ekparkett. Från den inre hallen hittar vi utgång till uteplats. Huset är i stort sett i originalutförande med undantag från uppfräschat kök, vitvaror, garagetak, bergvärme samt fiber. Varmt välkomna att höra av er för mer info!

  • Premium
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun, bild 2
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun, bild 3

Äspelundsvägen 71

Villa
Äspelund, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
75 m²
4 rum
1 108 m² tomt

Varmt välkommen till trivsamma Äspelund och närmare bestämt Äspelundsvägen 71. Här finner vi den trivsamma enplansvillan fördelat över 75 noggrant planerade och väl utnyttjade kvadratmeter disponerade över tre sovrum, modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med vackert ljusinsläpp och braskamin för maximal mysfaktor, badrum samt tvättstuga. Huset är placerat med behagligt läge och exteriört erbjuds hänförande uteplats i bästa solläge, garage, gäststuga och generös tomt som ger utrymme för såväl lek och aktivitet som egenodling för dig med gröna fingrar. Äspelund är ett område som gränsar till Drag och Revsudden och karakteriseras av behagliga naturområden, bad och bryggor. Från området går kommunala bussar och med bil tar du dig in till Kalmars citykärna på ca 20 minuter. Närmsta mataffär finner vi i Rockneby och ute på Revsudden finner vi såväl Revets Bistro som sommarbageriet Töserna på Revet.

  • Premium
Wennerbergs väg 85, Smedby, Kalmar kommun
  • Tor 7 nov kl 16:30
Wennerbergs väg 85, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Wennerbergs väg 85, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Wennerbergs väg 85

Radhus
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
117 m²
4 rum
263 m² tomt

Möjlighet att förvärva ett välplanerat 1½-planshus med väldigt trevlig baksida i lugnt och barnvänligt område! Välskött och trivsamt område med lekplatser, garage i länga och gott om p-platser. Huset har tagits väl omhand då köket båda badrummen och nästan alla ytsikt renoverats senaste åren. Även fönster är bytta och fiber finns installerat. Entréplanet består av trevliga sociala ytor; kök, tvättstuga duschrum, vardagsrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Det övre planet inrymmer idag sovrum, allrum samt även här ett fint renoverat duschrum. Idag hittar vi två sovrum i huset men väldigt enkelt att göra om till tre om nästa ägare skulle önska. Utsidan är också väldigt trevlig med ett rymlig altandäck och ett praktiskt förråd på framsidan. Baksidan är grönskande lummig med uteplats undertak. Båda sidorna är insynsskyddade från grannarna. Välskött samfällighet med lekplats, fina grönytor, garage i länga, p-platser m.m. Varmt välkomna att höra av er till mig för mer info!

  • Premium
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun, bild 2
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun, bild 3

Barkvägen 26 och 28

Villa
Ekenäs, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
155 + 100 m²
5 rum
3 498 m² tomt

I omtyckta och natursköna Ekenäs hittar vi denna sällsynta möjlighet att förvärva två fastigheter som tillsammans utgör ett boende med stor livskvalitet! Otroligt välskött och pampig tvåplansvilla med havsutsikt från hustillverkaren Eksjöhus som nuvarande ägare verkligen vårdat väl. Till detta har ni även en påkostad garagebyggnad med dubbla fjärrportar plus en lyxig uthyrningsdel (inrett 2022-2023) med kök, duschrum och rymligt sovloft samt kontorsdel. Hela fastigheten är otroligt välskött och nästan i nyskick! Här får ni även en uppväxt, vacker trädgård med fina stenläggningar och många uteplatser. Välkomna att själva bevittna detta på plats! Huset är placerat på ett högt och fint läge i området utan direkt insyn och med en fantastisk baksida med trädgård omgärdat av grönska. Invändigt är huset väldigt välplanerat, ljust och luftigt. Köket är snyggt platsbyggt med väldigt fina materialval. Fina sociala ytor med öppen planlösning och två utgångar mot trädgården. Här finns även bygglov på att bygga ut ett vinterbonat uterum - se uppladdade ritningar. Vi hittar 2 kaklade badrum, 2 allrum, 3-4 sovrum, separat tvättstuga/groventré samt smarta förvaringslösningar. Huset är dessutom väldigt energieffektivt och har såklart fiber installerat. Dubbelgaraget har dubbla fjärrportar, laddbox elbil och fiber inkopplat. Enligt nuvarande ägare så tillåter detaljplanen ca 33 kvm ytterligare byggyta efter ev. tillbyggnad enligt bygglov som gäller till 2027-03-03. På fastigheten med garagebyggnad finns även utrymme enligt detaljplanen att bygga ett nytt hus på baksidan om man skulle önska i framtiden. Fastigheterna går även att förvärva separat. Kontakta mäklaren för mer info kring detta eller hör av er vid övriga funderingar!

  • Premium
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun
  • Mån 28 okt kl 17:15
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun, bild 2
Prostens väg 12, Glömminge, Mörbylånga kommun, bild 3

Prostens väg 12

Villa
Glömminge, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
230 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Söker ni ett boende utöver det vanliga? Ett hus som verkligen sticker ut? Nu kommer chansen att bosätta er på 230 välplanerade kvm med förtrollande utsikt över Ölands vackra landskap och Kalmarsund i bakgrunden. Genom de stora glaspartierna, den rymliga altanen och takterrassen kan vi verkligen njuta av solnedgången - livskvalitet att komma hem till detta efter en lång arbetsdag! Om ni är sugna på ett bad så finns cykelväg från huset ner till havet och mysiga Prästviksbadet. Golfspelare har nära både till Ekerum och Saxnäs golfklubb. Huset stod precis klart och allt är fortfarande i nyskick, redo för sin nya ägare att ta över. Direkt vi kommer in i huset möts vi av ett härligt ljus och rymd! Från hallen ser man in till allrummet och matplatsen där solens strålar flödar över det moderna betonggolvet. Till höger hittar vi två väldigt rymliga sovrum, separat entrédörr samt ett lyxigt duschrum. Köket är stilrent, bra planerat med fina arbetsytor och en social köksö. Från denna öppna yta nås den stora terrassen i soligt västerläge. Via den specialbeställda trappan som är en inredningsdetalj i sig tar vi oss upp till det övre planet med ett rymligt allrum samt ett fantastiskt Master Bedroom. På denna våning har man lagt ett slitstarkt och exklusivt laminatgolv med utseendet som ett enstavsparkettgolv. Från sovrummet hittar vi ett ensuite duschrum och walk in closet. Från både allrum och sovrum finns skjutpartier ut till takterrassen med otrolig utsikt. Fiber finns indraget och huset värms upp med vattenburen golvvärme nere samt radiatorer uppe.

  • Premium
  • Energieffektiv
Kvarnkullevägen 25, Karlssons äng, Kalmar kommun
  • Imorgon kl 19:00
Kvarnkullevägen 25, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 2
Kvarnkullevägen 25, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 3

Kvarnkullevägen 25

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
142 m²
6 rum
8 425 kr/mån
22 500 kr/m²

Varmt välkomna till detta påkostade bostadsrättsradhus som färdigställdes år 2023. Här är fortfarande allt i nyskick och med extra påkostade materialval! Är ni en större familj eller bara uppskattar gott om plats så kan detta verkligen passa er! Vi hittar 4-5 sovrum, separat tvättstuga och två kaklade duschrum. Köket på entréplanet är en av höjdpunkterna med separat matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet där vi dessutom hittar utgång till den mysiga baksidan med altandäck, gräsmatta och förråd. Här kan hela familjen trivas, barnen kan tryggt växa upp och ni slipper tänka på tråkiga utvändiga underhåll! På en lugn återvändsgata på omtyckta Karlssons Äng bor ni praktiskt med en lättskött tomt i ett mysigt område granne med många andra barnfamiljer samt närhet till både natur, hav, förskola, lekplats och stadspuls. Inom bekvämligt avstånd har ni köpcentrumet Hansa City med sitt omfattande utbud av affärer och Berga centrum med serviceutbud såsom matvaruaffärer, vårdcentral, folktandvård och skola. In till centrala Kalmar tar du dig via fina gångstråk och cykelvägar alternativt med bussen eller bilen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ramsås 112, null, Mönsterås kommun
Ramsås 112, null, Mönsterås kommun, bild 2
Ramsås 112, null, Mönsterås kommun, bild 3

Ramsås 112

Villa
Mönsterås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
945 000 kr
118 m²
4 rum
1 305 m² tomt

Precis väster om Timmernabben hittar vi Ramsås och detta lantliga och enskilda läget utan direkta grannar. Huset ligger verkligen inbäddat i grönska och är ett praktiskt enplanshus byggt 1989 med bra planlösning som passar de flesta. Köket är rejält tilltaget med fin matplats, vi hittar en praktisk tvättstuga, ett duschrum och ett badrum, generöst vardagsrum med ekparkettgolv och en mysig Cronspis som kan värma hela huset vintertid. Tre bra sovrum idag samt utgång till en helt insynsskyddad baksida med trädäck. Integrerat garage, groventré samt förråd. Stora möjligheter för nästa ägare! Säljaren har fått info från Mönsterås kommun att kommunalt VA är möjligt att koppla in för 153 750 kr inkl. moms. Tillkommer kostnad för grävfirma som ska utföra installationen. Fiber har nuvarande ägare tecknat nyanslutning för som förhoppningsvis kommer ske i slutet av 2024. Kostnad för detta är löpande 138kr/mån i minst 24 månader. Välkomna att höra av er till oss om ni har funderingar!

  • Premium
Lilla Brunneby 104, Lilla Brunneby, Mörbylånga kommun
Lilla Brunneby 104, Lilla Brunneby, Mörbylånga kommun, bild 2
Lilla Brunneby 104, Lilla Brunneby, Mörbylånga kommun, bild 3

Lilla Brunneby 104

Villa
Lilla Brunneby, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
249 + 21 m²
6 rum
1 311 m² tomt

I den mysiga Ölandsbyn Lilla Brunneby hittar vi denna väldigt rymliga och välplanerade familjevilla med härliga vyer mot havet i öster och det öländska åkerlandskapet i väster! Här kan ni verkligen koppla av och njuta av årstiderna och naturens skiftningar. Huset som ursprungligen byggdes 1991 har en luftig och genomtänkt planlösning med fönsterpartier som verkligen maximerar utsikten från boendet. Bostadshuset fördelar sig på ett entréplan bestående av en välkomnande entréhall centralt placerat i huset som leder oss vidare till sovrum, badrum, rymligt kök, vardagsrum med mysig Cronspis, generös tvättstuga, nymålad groventré samt ett lyxigt SPA-rum med dusch, bastu, SPA-bad och separat WC. Detta helkaklade rum har golvvärme (el). Från detta tar vi oss ut till ett utrymme med egen ingång från gaveln. Tidigare nyttjats som frisörsalong men kanske blir perfekt tonårsboende/gästrum eller bygga om till uthyrningslägenhet för att ytterligare förbättra ekonomin boendet? Att hyra ut till fågelskådare med detta läge är inte svårt. Från trappan i entréhallen tar vi oss upp till det övre planet med luftigt allrum, duschrum och två ytterligare sovrum med möjlighet att skapa fler sovrum om nästa ägare skulle önska. Från allrummet hittar vi en balkong med underbar utsikt över baksidans åkerlandskap. Tänk att sitta här och njuta av solnedgången! Fiber är installerat och det finns ett bra garage med ingång till huset. Solceller och laddbox till elbil är installerade och hjälper till att sänka era boende- och transportkostnader. Tomten är grönskande med fruktträd omgärdad av en vacker och påkostad mur i Ölandssten. Till sist måste vi även nämna den underbara promenad- / cykelvägen mellan åkrarna ner till Stenåsa Camping och den vackra sandstranden. Livskvalitet att kunna ha detta så nära! Varmt välkomna att höra av er vid ytterligare funderingar!

  • Premium
Igelösa 115, Igelösa, Kalmar kommun
Igelösa 115, Igelösa, Kalmar kommun, bild 2
Igelösa 115, Igelösa, Kalmar kommun, bild 3

Igelösa 115

Villa
Igelösa, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
150 + 50 m²
6 rum
2 986 m² tomt

Snart kommer en sällsynt möjlighet att bosätta er på denna fantastiska fastighet endast 20 min till Kalmar eller 50 min från Karlskrona med ett natur- och havsnära läge! Vi kan börja med ett bostadshus i ett plan på ca 150 kvm där allt renoverats med fina materialval, välplanerat och en fin källardel på ca 50 kvm extra bonusyta. Snyggt renoverat kök, helkaklade våtutrymmen och totalt upp till 5 sovrum i bostadshuset. Vid den rymliga uppfarten hittar vi ett generöst dubbelgarage med klinkergolv och vidbyggd carport. Underbara uteplatser/altaner och över den mysiga innergården från huset hittar vi ett separat poolhus på ca 85 kvm! På baksidan av huset hittar vi även en väldigt trevligt växthus, en fullutrustad gäststuga på ca 45 kvm med eget kök och duschrum samt en supercharmig kvarn. Kvällstid lyser välplanerad utebelysning upp fastigheten på ett fantastiskt sätt. Underbara miljöer runt fastigheten med havsnära läge, fina badplatser och mysiga promenadstigar i anslutning till fastigheten då Möreleden går förbi här och söderut tar oss ändå ner till Stufvenäs. Sammanfattningsvis är detta ett potentiellt drömboende för er som söker något utöver det vanliga! Kontakta oss för mer info då ni måste uppleva denna fastighet på plats.

  • Premium
Björkelundsvägen 4, Hossmo, Kalmar kommun

Björkelundsvägen 4

Villa
Hossmo, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
164 m²
5 rum
1 084 m² tomt

I populära Hossmo kan vi nu äntligen erbjuda ett hus för er som vill bosätta er på detta lugna, barnvänliga och havsnära läge! Just denna tvåplansvilla byggdes 2016 och har sedan dess även utrustats med lyxig pool, solceller samt luftvärmepumpar för svalare inomhusklimat i hela huset. Nyligen detta år har nuvarande ägare även målat om det mesta invändigt så huset känns nytt och fräscht igen för nästa familj som nu ska ta över. Väldigt bra ekonomi i boendet tack vare solcellerna och väldigt låga driftskostnader! B-klass på energideklarationen innebär att vissa banker också erbjuder rabatterade bolåneräntor. Eftersom huset är nybyggt så slipper ni även fastighetsavgiften fram till år 2031. Huset ligger på en rymlig och grönskande trädgårdstomt med underbar baksida där såklart poolen är höjdpunkten men i trädgården har också väldigt mycket tid lagts på planteringar, stenläggningar och mysiga uteplatser! Huset har ett stilrent yttre, carport med förråd och invändigt en väldigt genomtänkt planlösning med ett entréplan bestående av öppen planlösning med kök och vardagsrum, en rymlig entréhall, snyggt duschrum, ett sovrum och en praktisk groventré med tvättstuga. Det övre planet erbjuder idag ett extra generöst allrum, duschrum och två ytterligare sovrum. Det går enkelt att skapa ytterligare sovrum både uppe och nere vilket skulle kunna innebära fem sovrum om nästa ägare skulle önska. Här bor ni i ett familjevänligt villakvarter med närhet till havet, naturen med 10 minuter till centrala Kalmar och med skolbuss utanför. Kommunalt V/A och fiber är såklart inkopplat. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Bankgatan 3, Torsås, Torsås kommun

Bankgatan 3

Villa
Torsås, Torsås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
150 + 10 m²
8 rum
1 294 m² tomt

Sekelskiftesdröm som renoverats i helt rätt stil de senaste åren där ni nu har chansen att bli nästa ägare! Denna tidigare läkarvilla är verkligen ett drömboende för er som söker något med den historiska charmen men utan renoveringsbehoven som ofta följer. Här har allts gått igenom och inget lämnats åt slumpen. Direkt vi kommer innanför grinden så bjuds vi in till en egen liten oas med grönskande trädgård, fina odlingar, växthus, carport, förråd, uthuslänga med garage, verkstad, vinkällare/vinrum samt stora utrymmen för er med hobbyverksamhet eller kanske framtida uthyrning? Total yta 150 kvm bostadshus och ca 135 kvm övrig yta - Stora möjligheter! Det rymliga bostadshuset är verkligen en fröjd för ögat, omgärdat av ett trädäck med solsäkert sydvästligt läge, SPA-bad och utrymme för hela familjen att samlas under sommarhalvåret. Väl inne i huset möts av vi av ett entréplan med en välkomnande hall, lyxigt Kvänum-kök där vitvarorna nyligen är utbytta, skafferi och ett helkaklat badrum med tvätt. Både kök och badrum har vattenburen golvvärme som värms upp via bergvärmepumpen. På entréplanet hittar vi även flera supermysiga sällskapsrum i fil och med fungerande kakelugnar. Fina trägolv, takrosetter, höga golvsocklar, bröstpanel, vackra kakelugnar, platsbyggd originalinredning och många charmiga detaljer som upplevs bäst på plats i huset. Det sista rummet vi kommer till innan vi tar trappan upp är en underbar inglasad veranda (vinterbonad) i gammal stil som idag används som matsal. Det övre planet erbjuder hela 4 sovrum samt ett helkaklat badrum, snedtak, plankgolv, träpanel och charmiga detaljer även här! Fastigheten erbjuder också en fin ekonomi tack vare bra isolering och den effektiva bergvärmepumpen som bidrar till låga driftskostnader. Fiber finns också inkopplat till fastigheten. Det centrala läget i Torsås innebär promenadavstånd till affärer, konditori, skola från årskurs F-9, apotek, vårdcentral, tandläkarmottagning och restauranger. Härlig natur i närheten och havet är bara någon kilometer bort antingen mot Söderåkra eller Bergkvara. Bra pendlingsmöjligheter dessutom både till Kalmar ca 35 min och till Karlskrona ca 40 min.

  • Plus
Hovmästarvägen 16, Lindsdal, Kalmar kommun

Hovmästarvägen 16

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
136 + 46 m²
4 rum
734 m² tomt

I det många anser vara den bästa delen av Lindsdal hittar vi denna välrenoverade och inflyttningsklara 1½-plansvilla med barnvänligt och lugnt läge. Cykelvägen på baksidan tar oss till skola, förskola, lekplats och Lindsdals centrum utan att behöva korsa bilvägar. Huset har renoverats med varsam hand av nuvarande ägare och har under åren 2015-2022 fått nya 3-glasfönster, ny ytterpanel, plåtar, nytt helkaklat badrum nere, uppfräschade ytskikt, nya fina 1-stavsparkettgolv, ny luft/vatten-värmepump och ett lyxigt Epoq-kök med påkostad Dekton-bänkskiva samt fina vitvaror. Välplanerad interiör med 3-5 sovrum beroende på hur nästa ägare önskar nyttja ytan. Trevlig grönskande baksida med härlig uteplats med pergola, förråd/lekstuga och en väldigt användbar samt isolerad verkstad/förrådsdel i anslutning till garaget. Dubbelgaraget med laddbox är såklart ett stort plus! Hör av er till oss för en potentiell förhandsvisning av huset!

  • Plus
Vasagatan 22, Nybro, Nybro kommun
  • Budgivning pågår

Vasagatan 22

Villa
Nybro, Nybro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
1 350 + 480 m²
45 rum
9 778 m² tomt

Möjlighet för ny ägare att vidareutveckla en av Nybros potentiella pärlor! Mycket bra läge i Nybro med närhet till Linneasjön, Nybro centrum, Liljas Arena, Viktoriavallen och granne med helt nybyggd förskola! Huvudbyggnaden är uppförd under 1930-talet ursprungligen som sjukhem och var i drift fram till att verksamheten ändrades till vandrarhem på 1970-talet. En vacker byggnad med härlig takhöjd och charmiga detaljer som kan lyftas fram vid framtida renovering. Härlig baksida mot grönskande skogsparti och med en byggrätt på framtida byggnation. Positivt förhandsbesked på ändring till bostadsändamål från Nybro Kommun! Fastigheten säljs via bolagsaffär. Vänligen kontakta oss för mer info!

  • Plus

Visar alla 13