Mäklare Patrik Forsgren

Patrik Forsgren

Om mig

Jag brinner för mitt jobb och har gjort det ända sedan 2009 då jag började arbeta som fastighetsmäklare. Då flyttade jag till Kalmar från min tidigare hemstad Umeå. En bostadsaffär gör man väldigt sällan och när det är dags för dig att flytta så är det viktigt med en mäklare du kan lita på. Oavsett om du ska flytta nu eller har funderingar på att göra det i framtiden, kontakta mig i god tid så ger jag dig värdefulla råd som kommer hjälpa dig att nå ditt slutmål!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun
 • Mån 29 jul kl 16:30
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun, bild 2
Äspelundsvägen 71, Äspelund, Kalmar kommun, bild 3

Äspelundsvägen 71

Villa
Äspelund, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
75 m²
4 rum
1 108 m² tomt

Varmt välkommen till trivsamma Äspelund och närmare bestämt Äspelundsvägen 71. Här finner vi den trivsamma enplansvillan fördelat över 75 noggrant planerade och väl utnyttjade kvadratmeter disponerade över tre sovrum, modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med vackert ljusinsläpp och braskamin för maximal mysfaktor, badrum samt tvättstuga. Huset är placerat med behagligt läge och exteriört erbjuds hänförande uteplats i bästa solläge, garage, gäststuga och generös tomt som ger utrymme för såväl lek och aktivitet som egenodling för dig med gröna fingrar. Äspelund är ett område som gränsar till Drag och Revsudden och karakteriseras av behagliga naturområden, bad och bryggor. Från området går kommunala bussar och med bil tar du dig in till Kalmars citykärna på ca 20 minuter. Närmsta mataffär finner vi i Rockneby och ute på Revsudden finner vi såväl Revets Bistro som sommarbageriet Töserna på Revet.

 • Premium
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun
 • Mån 5 aug kl 16:30
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun, bild 2
Barkvägen 26 och 28, Ekenäs, Kalmar kommun, bild 3

Barkvägen 26 och 28

Villa
Ekenäs, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 695 000 kr
155 + 100 m²
5 rum
3 498 m² tomt

I omtyckta och natursköna Ekenäs hittar vi denna sällsynta möjlighet att förvärva två fastigheter som tillsammans utgör ett boende med stor livskvalitet! Otroligt välskött och pampig tvåplansvilla med havsutsikt från hustillverkaren Eksjöhus som nuvarande ägare verkligen vårdat väl. Till detta har ni även en påkostad garagebyggnad med dubbla fjärrportar plus en lyxig uthyrningsdel (inrett 2022-2023) med kök, duschrum och rymligt sovloft samt kontorsdel. Hela fastigheten är otroligt välskött och nästan i nyskick! Här får ni även en uppväxt, vacker trädgård med fina stenläggningar och många uteplatser. Välkomna att själva bevittna detta på plats! Huset är placerat på ett högt och fint läge i området utan direkt insyn och med en fantastisk baksida med trädgård omgärdat av grönska. Invändigt är huset väldigt välplanerat, ljust och luftigt. Köket är snyggt platsbyggt med väldigt fina materialval. Fina sociala ytor med öppen planlösning och två utgångar mot trädgården. Här finns även bygglov på att bygga ut ett vinterbonat uterum - se uppladdade ritningar. Vi hittar 2 kaklade badrum, 2 allrum, 3-4 sovrum, separat tvättstuga/groventré samt smarta förvaringslösningar. Huset är dessutom väldigt energieffektivt och har såklart fiber installerat. Dubbelgaraget har dubbla fjärrportar, laddbox elbil och fiber inkopplat. Enligt nuvarande ägare så tillåter detaljplanen ca 33 kvm ytterligare byggyta efter ev. tillbyggnad enligt bygglov som gäller till 2027-03-03. På fastigheten med garagebyggnad finns även utrymme enligt detaljplanen att bygga ett nytt hus på baksidan om man skulle önska i framtiden. Fastigheterna går även att förvärva separat. Kontakta mäklaren för mer info kring detta eller hör av er vid övriga funderingar!

 • Premium
Stallgärdsgatan 4B, Skälby, Kalmar kommun
 • Mån 29 jul kl 19:00

Stallgärdsgatan 4B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 542 kr/mån
19 381 kr/m²

Är du kräsen när du letar lägenhet? Söker du något som redan har bra standard och slippa börja renovera? Denna 2:A på omtyckta Stallgärdsgatan kan då verkligen vara ett bra alternativ för er! Först och främst ligger den i en trygg och ekonomiskt stabil förening som gjort många tunga renoveringar de senaste åren. Föreningen kan även erbjuda uthyrningslägenhet, föreningslokal, gym, bastu m.m. Just denna lägenhet ligger i det många anser vara huset med bäst läge i föreningen! Vi har hiss från markplan hela vägen upp till tredje våningen och väl inne i lägenheten möts vi av en ljus och välkomnande hall med snyggt kalkstensgolv i entrédelen som övergår i ett fint enstavsparkettgolv. Köket är snyggt renoverat i modern stil med nya vitvaror i form av fullstor kyl, frys, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin, inbyggnadsugn och -mikro. Mysig matplats vid fönster med utsikt över en av föreningens grönskande innergårdar. Spottar i taket och samma fina enstavsparkett på golvet. Rakt fram i hallen hittar vi ett ljust och fräscht duschrum med nytt golv 2022, WC, handfat, duschhörna egen tvättmaskin – skönt att slippa springa ned till tvättstugan ibland som annars är väldigt smidig att boka. Sovrummet är även det fint renoverat med enstavsparkett, ljusa väggar och en praktisk skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet är verkligen ett rum att trivas och umgås i! Hög mysfaktor och fint ljusinsläpp och härlig utsikt. Stilrent att det även här ligger samma fina enstavsparkett. Till sist kommer vi till den generösa inglasade balkongen i soligt söderläge. Detta blir som ett extra rum till lägenheten stora delar av året och här kan du följa när årstiderna förändras utanför. Kanske är det du som sitter här och njuter av sommaren snart? Välkomna att kontakta oss för mer info!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rinkabyholmsvägen 46, Rinkabyholm, Kalmar kommun
 • Mån 5 aug kl 18:00
Rinkabyholmsvägen 46, Rinkabyholm, Kalmar kommun, bild 2
Rinkabyholmsvägen 46, Rinkabyholm, Kalmar kommun, bild 3

Rinkabyholmsvägen 46

Villa
Rinkabyholm, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 490 000 kr
178 + 10 m²
7 rum
2 296 m² tomt

Nu kommer möjligheten att förvärva den anrika gamla telestationen i Rinkabyholm! Idag erbjuder fastigheten ett fantastiskt boende med charmen från 1920-talet bevarad men också viktiga uppdateringar till dagens moderna krav på rymd och hög standard. Huset är placerat på ett väldigt bra läge med rymlig uppfart, nästan parkliknande insynsskyddad trädgård med flera fruktträd och baksida mot åkrar samt cykelväg som tryggt leder barnen till skolan eller dig in till centrala Kalmar. Ett boende som kan erbjuda en trygghet för hela familjen! Det ståtliga bostadshuset är verkligen en fröjd för ögat med brutet tak, tegelfärgade takpannor, fin stående träpanel, fönster med spröjs och en mysig balkong. Väl inne i huset så erbjuder entréplanet ett påkostat och snyggt renoverat kök från Sentens med påkostad bänkskiva i kvartskomposit från Svensk Sten samt vissa vitvaror från SMEG. Vi hittar dessutom en väldigt trevlig och ljus matplats, vardagsrum med kamin, duschrum, rymligt sovrum, kontorsrum/gästrum och en nyrenoverad tvättstuga. Det övre planet är planerat över 5 rum varav 3-4 sovrum, utgång till en rymlig balkong och ett halvkaklat badrum. Trä-/plankgolv i de flesta rum i huset och tack vare bergvärme, tilläggsisolerad vind och nya fönster så är detta dessutom ett energisnålt hus! Från baksidan hittar vi ingång till grovkällare med pannrum, förrådsutrymme samt bergvärmepump och extra ackumulatortank. Med andra ord är detta verkligen ett hus för er som ställer höga krav på ert framtida boende!

 • Premium
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
 • Budgivning pågår
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 2
Sirapsgatan 8, Mörbylånga, Mörbylånga kommun, bild 3

Sirapsgatan 8

Villa
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
495 m² tomt

Nyproducerat parhus i Norra Viken, Kvarteret Havsbrisen nu till salu! Detta boende är precis färdigställt och söker nu sin första ägare som kommer skapa ett härligt hem eller sommarboende på Öland. Här bor man på badrocksavstånd ner till underbara Kalmarsund, längs strandpromenaden som leder in till Mörbylånga Hamn och trevligt centrum. Det finns både mysig badplats och fina ytor till att vistas en härlig dag på Öland. Ytterligare en fördel att området ligger endast ca 15 min ifrån Ölandsbron. Huset erbjuder en social planlösning där vi direkt välkomnas in i kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Hallen har också fin förvaring med garderob och stora klinkerplattor. Köket är välutrustat och stilrent med rostfria vitvaror samt stänkskydd med kakel. Havsutsikt från köksfönstret. Från vardagsrummet har vi utgång till trädgården och altanen på den trevliga baksidan. Två bra sovrum med garderober, ett snyggt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra gäst-WC. Kommunalt VA och Fiber inkopplat. Möjligt med billigare bolån på banken tack vare B-klass på energideklarationen (låg förbrukning). Praktiskt, modernt och ekonomiskt hus med fina möjligheter till låga driftkostnader i framtiden. Även parhuset vägg i vägg med detta är till salu! Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

 • Premium
 • Energieffektiv
Hovmästarvägen 16, Lindsdal, Kalmar kommun
 • Tor 1 aug kl 18:15

Hovmästarvägen 16

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
136 + 46 m²
4 rum
734 m² tomt

I det många anser vara den bästa delen av Lindsdal hittar vi denna välrenoverade och inflyttningsklara 1½-plansvilla med barnvänligt och lugnt läge. Cykelvägen på baksidan tar oss till skola, förskola, lekplats och Lindsdals centrum utan att behöva korsa bilvägar. Huset har renoverats med varsam hand av nuvarande ägare och har under åren 2015-2022 fått nya 3-glasfönster, ny ytterpanel, plåtar, nytt helkaklat badrum nere, uppfräschade ytskikt, nya fina 1-stavsparkettgolv, ny luft/vatten-värmepump och ett lyxigt Epoq-kök med påkostad Dekton-bänkskiva samt fina vitvaror. Välplanerad interiör med 3-5 sovrum beroende på hur nästa ägare önskar nyttja ytan. Trevlig grönskande baksida med härlig uteplats med pergola, förråd/lekstuga och en väldigt användbar samt isolerad verkstad/förrådsdel i anslutning till garaget. Dubbelgaraget med laddbox är såklart ett stort plus! Hör av er till oss för en potentiell förhandsvisning av huset!

 • Plus
Höskullevägen 13, Läckeby, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 29 jul kl 17:45

Höskullevägen 13

Villa
Läckeby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
118 m²
4 rum
1 089 m² tomt

Praktiskt och rymligt hus på lugnt barnvänligt läge! I trivsamma och lantliga Läckeby hittar vi denna välskötta enplansvilla med bra planlösning och en härlig baksida med altan i bästa sydväst-läge! Dessutom en hörntomt och granne med jättefin lekplats dit barnen kan ta sig själva via öppning i häcken! På tomten finns även ett Attefallshus som byggdes 2019 med luftvärmepump, el och fiber. Perfekt som hemmakontor, gäststuga eller kanske till tonåringen? Villan byggdes till år 2009 och fördelas idag på en social planlösning, vardagsrum med mysig och energieffektiv kamin, snyggt renoverat kök, tre sovrum, två bra badrum, separat tvättstuga samt smart hemmakontor och smarta förvaringsmöjligheter. Utvändigt hittar vi förutom Attefallshuset även en carport med laddbox, isolerat förråd och smart vedförvaring. Läckeby ligger endast ca 20 min norr om Kalmar och erbjuder fin gemenskap samt promenadavstånd till förskola, skola, service och kommunikationer. Åbyskolan är väldigt omtyckt och fick pris för detta av kommunen 2022. Varmt välkomna att höra av er till oss för mer info!

 • Plus
Svedjevägen 149, Smedby, Kalmar kommun

Svedjevägen 149

Radhus
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 349 000 kr
158 + 15 m²
6 rum
217 m² tomt

Varmt välkomna till trivsamma Smedby och till detta rymliga radhus adresserat Svedjevägen 149. Med attraktivt hörntomtsläge och 158 generösa kvadratmeter erbjuds här en fantastisk möjlighet för dig som vill forma ditt nästa boende. Radhuset erbjuder förråd, två badrum, tvättstuga samt sex rum och kök. Radhuset är omfamnat av familjevänliga områden med närhet till affär, skola, lekplatser och aktivitetsområden. Varmt välkommen till ett boende med fina möjligheter, välkommen till Svedjevägen 149!

Västerlånggatan 6, Gamla Stan, Kalmar kommun
 • Mån 29 jul

Västerlånggatan 6

Villa
Gamla Stan, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
63 + 20 m²
3 rum
64 m² tomt

Det medeltida Kalmars stadskärna, Gamla stan, ligger precis intill Kalmar Slott. Mitt bland slingrande kullerstensgränder och välbevarad 1700- och 1800-talsbebyggelse hittar vi Västerlånggatan, en av Kalmar mysigaste gator. På Västerlånggatan 6 hittar vi ett vackert och välplanerat trähus med ca 60 kvm golvyta i väldigt gott skick med charmiga detaljer och en lättskött och solig innergård. Fina källarutrymmen som utgör extra förvaring. Läget är ett av Kalmar bästa med promenadavstånd till centrum, tågstation, Kalmar Slott, Stadsparken, Krusenstiernska gården och sandstranden Kalmarsundsbadet. En sällsynt möjlighet för er som önskar bosätta er permanent, önskar ett centralt semesterboende eller ett alternativ till övernattningsboende? Hör av er vid intresse och för mer information!

 • Plus
Ekerum Camping - stuga 33, Ekerum, Borgholms kommun

Ekerum Camping - stuga 33

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
21,9 m²
2 rum
2 226 kr/mån

Trevlig röd stuga med bra läge i området då både lekplats och servicehus ligger precis bakom boendet. Endast ca 500 m ner till havet och Ekerums fina badstrand samt ett barnvänligt poolområde! Soligt läge på stugan och väldigt bra skick invändigt med allrum/kök och sovrum. WC/dusch finns i servicehuset. First Camp Ekerum är en 4-stjärnig camping perfekt placerat på Ölands västkust mot Kalmarsund ca 1 mil söder om Borgholm och 2 mil norr om Ölandsbron. Den tid du inte själv nyttjar stugan åtar sig campingen att hyra ut stugan till campingplatsens gäster vilket såklart genererar intäkter till dig som ägare. Det är även fritt att låna ut boendet till nära och kära. Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. Ni finner även restaurang Eken som erbjuder à la carte, pizza och musikunderhållning under säsong. På Ekerum Camping & Stugor finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Invid campingen finns Ekerum med två kompletta 18-hålsbanor. Här finns även härlig natur och trevliga promenadstråk. Precis runt knuten finns allt härligt som Öland har att erbjuda - underbara sandstränder, vacker natur, trevliga restauranger och utflyktsmål som Borgholm, Borgholms Slott, Solliden, Ölands Djur & Nöjespark, Kalmar mm.

 • Plus
Vasagatan 22, Nybro, Nybro kommun
 • Budgivning pågår

Vasagatan 22

Villa
Nybro, Nybro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
1 350 + 480 m²
45 rum
9 778 m² tomt

Möjlighet för ny ägare att vidareutveckla en av Nybros potentiella pärlor! Mycket bra läge i Nybro med närhet till Linneasjön, Nybro centrum, Liljas Arena, Viktoriavallen och granne med helt nybyggd förskola! Huvudbyggnaden är uppförd under 1930-talet ursprungligen som sjukhem och var i drift fram till att verksamheten ändrades till vandrarhem på 1970-talet. En vacker byggnad med härlig takhöjd och charmiga detaljer som kan lyftas fram vid framtida renovering. Härlig baksida mot grönskande skogsparti och med en byggrätt på framtida byggnation. Positivt förhandsbesked på ändring till bostadsändamål från Nybro Kommun! Fastigheten säljs via bolagsaffär. Vänligen kontakta oss för mer info!

 • Plus

Visar alla 11