Mäklare Patrik Forsgren

Patrik Forsgren

Om mig

Jag brinner för mitt jobb och har gjort det ända sedan 2009 då jag började arbeta som fastighetsmäklare. Då flyttade jag till Kalmar från min tidigare hemstad Umeå. En bostadsaffär gör man väldigt sällan och när det är dags för dig att flytta så är det viktigt med en mäklare du kan lita på. Oavsett om du ska flytta nu eller har funderingar på att göra det i framtiden, kontakta mig i god tid så ger jag dig värdefulla råd som kommer hjälpa dig att nå ditt slutmål!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Aftonstigen 26, Nybro, Nybro kommun
 • Sön 11 jun kl 14:30

Aftonstigen 26

Villa
Nybro, Nybro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

145 m²

5 rum

981 m² tomt

Äntligen en villa i Nybro som sticker ut från mängden! Pampigt stenhus i ett plan med vattenburen golvvärme kopplat till effektiv bergvärmepump som gör att huset faktiskt har lägre driftskostnader än ett genomsnittligt nybyggt hus idag. Huset energiklass B vilket innebär att man kan få bättre lånevillkor hos banken. Läget är väldigt bra på lugna gatan granne med Rismåla naturreservat och promenadavstånd till mysig badplats Rismåla Göl. Förskola bara ett kvarter bort. Huset är otroligt välplanerat med härliga sociala ytor där kök och vardagsrum har öppet till nock som såklart ger en härlig rymd. Totalt fyra rymliga sovrum, två badrum, praktisk tvättstuga och en väldigt rymligt garage med direkt access in till huset. Huset är optimalt placerat på tomten med baksida i soligt sydvästläge med skön eftermiddagssol. Perfekt läge för framtida poolbygge och solceller om nästa ägare skulle önska? Fiber och centraldammsugare finns installerat. Varmt välkomna att höra av er till oss för mer info!

 • Plus
Hantverkaregatan 8, Myrdalen, Nybro kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00

Hantverkaregatan 8

Villa
Myrdalen, Nybro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

122 m²

4 rum

851 m² tomt

Möjlighet att förvärva en välrenoverad familjevilla på centralt läge i populära Myrdalen i Nybro! Många fördelar med detta hus som är värda att lyfta. Vi börjar med utsidan som är väl omhändertagen med rejält altandäck i soligt läge, fristående garage med praktiskt förrådsutrymme och en grönskande trädgårdstomt med perfekt storlek - plats för lek men ändå lätt att sköta. Invändigt bjuder huset på en social och smart planlösning med ett entréplan bestående av en praktisk hall, gäst-WC, rymligt vardagsrum i vinkel med plats för både soffgrupp / matsalsbord och ett välplanerat kök med köksö och allt vi kan kräva av ett modernt kök idag! Entréplanet renoverades 2020. Det övre planet totalrenoverades 2018 , båda planen med nya ekparkettgolv från Kährs. På det övre planet hittar vi helkaklat duschrum och tre rymliga sovrum. Källarplanet har en groventré mot framsidan och inrymmer goda förvaringsmöjligheter, pannrum samt tvättstuga med nyare tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkomna att höra av er till mäklaren för mer info!

 • Plus
Amiralsgatan 6, Getingen, Kalmar kommun
Amiralsgatan 6, Getingen, Kalmar kommun, bild 2
Amiralsgatan 6, Getingen, Kalmar kommun, bild 3

Amiralsgatan 6

Villa
Getingen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 500 000 kr

110 m²

4 rum

663 m² tomt

Läget är alltid viktigt när man väljer var man ska bosätta sig, kanske ännu mer vid ett husköp! På Getingen får ni närheten till centrum, badplats, motionsslinga, förskola, skolor och kommunikationer. Amiralsgatan är dessutom en barnvänlig och lugn gata med återvändsgränd mot cykelbana som smidigt går till både skola och centrum. Huset är en praktisk enplansvilla med källare, väldigt bra planlösning med de sociala ytorna i centrum samt en mysig eldstad. Tomten förvandlas till en underbar grönskande oas på sommarhalvåret med fruktträd, bärbuskar och odlingar. Här har nuvarande ägare lagt stor del av sin fritid och det har gett resultat! Vi hittar tre sovrum, vardagsrum, kök, matplats och duschrum på entréplanet. I källarplanet finns ett praktiskt gästrum, matkällare, tvättstuga, duschrum, pentry, groventré och relax med SPA och bastu. Tidigare fanns ett garage här nere men nu är rummet inrett och nästa ägare får såklart fritt välja vad detta ska användas till! Kanske tonårsboende? Eller bygga om till uthyrningsdel? Förrådsutrymme får man annars aldrig nog av! Varmt välkomna att kontakt oss för mer info!

 • Premium
Köksmästarvägen 8, Lindsdal, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår

Köksmästarvägen 8

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

144 m²

5 rum

978 m² tomt

Välplanerad och rymlig 1½-plansvilla på barnvänligt läge i omtyckta Lindsdal. Välskött villa, trevlig trädgårdstomt och praktiskt garage. Huset fördelar sig på ett entréplan med kök, trevlig matplats, vardagsrum, duschrum, separat tvättstuga med groventré och två sovrum. Övre plan med sovrum (kan delas till två), badrum och ett rymligt allrum. Ljus interiör, bra planlösning och inga direkta renoveringsbehov. Fönster bytta 2016 samt taket tvättat och behandlat 2019. Perfekt hus för er som bara vill flytta in och börja trivas! En kort promenad till Lindsdals väldigt populära lekplats och närhet till fina skolor, förskolor och Lindsdals centrum med allt det erbjuder! Välkommen att kontakta oss för mer info kring försäljningen!

Västra Brogårdsgatan 7, Trekanten, Kalmar kommun

Västra Brogårdsgatan 7

Gård/Skog
Trekanten, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 850 000 kr

137 m²

4 rum

3 ha tomt

Otroligt att hitta en fastighet som denna endast ca 15 min från Kalmar! En hästgård där både hus och stall är nyrenoverat och där ni verkligen bara kan flytta in och börja leva drömmen! Gården bjuder på en lantlig idyll med stora möjligheter. Bekymmerslöst, praktiskt, låga driftskostnader, fiber, bra förskola och skola samt många andra fördelar! Fastigheten erbjuder ett välplanerat bostadshus i ett plan som totalrenoverats i slutet av 2020, med smakfulla val och smart planlösning. Huset värms upp med effektiv jordvärme och fiber finns installerat. Stor trädgård med fruktträd, bärbuskar och trädgårdsland samt en mysig jordkällare. Uppvärmt garage med praktisk verktygsupphängning och snickarbänk. Nyrenoverad stallbyggnad, nymålad in- och utvändigt. Sammanlagt 8 boxar varav 6 st för storhäst, en stor fölbox samt en ponnybox. Två sadelmakare och ett foderrum. Stor ladugårdsplan, tre stora vinterhagar med trästaket samt el och lösdriftshus i samtliga, gräspaddock 25x60, egenförsörjande på hö för ca 6 hästar eller stora sommarhagar med lösdriftshus även där. Fina ridvägar i skog och natur, samt en galoppbana om 400 m inom skrittavstånd. Läget är lugnt och lantligt precis utanför barnvänliga Trekanten med ICA, pizzeria, bussar, tågstation osv.

Landshövdingegatan 3, Kvarnholmen, Kalmar kommun

Landshövdingegatan 3

Villa
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

212 m²

5 rum

260 m² tomt

En sällsynt möjlighet för er som söker ett centralt, fristående, rymligt hus med massor av charm! Tre välskötta plan, en liten praktisk källardel, mysig baksida samt plats för parkeringen på den stenlagda innergården. Tänk vilken lyx att kunna bo i ett pampigt sekelskifteshus där hela familjen får plats och samtidigt kunna promenera ner till badplatsen eller in till centrum för en trevlig middag på en av Kvarnholmens fina restauranger! Välkomna att höra av er för mer information!

 • Plus
Lundängsvägen 13, Smedby, Kalmar kommun

Lundängsvägen 13

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

95 m²

4 rum

794 m² tomt

Snart kommer möjligheten att bosätta er i den gamla mysiga delen av Smedby och i detta välskötta hus där många stora renoveringar är genomförda av nuvarande ägare! Huset har fått nytt tak, bergvärme installerat, nya fönster samt nytt kök. Invändigt är huset välplanerat med kök och vardagsrum i anslutning till varandra, tre sovrum samt duschrum på entréplanet. Källaren erbjuder mysig sällskapsyta, toalett, tvättstuga, hobby/verkstad, möjligt gästrum och gott om förvaringsmöjligheter. Tomten erbjuder ett garage med plåttak samt en väldigt trevlig baksida med gott om plats för lekar, odlingar och soliga uteplatser! Fiber är installerat! Vänligen hör av er för mer info kring den framtida försäljningen!

Broby 217, Voxtorp, Kalmar kommun

Broby 217

Villa
Voxtorp, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

184 m²

6 rum

3 311 m² tomt

Möjlighet att förvärva en lantlig fastighet i mysiga Voxtorp ca 20 min söder om Kalmar med rymlig 1½-plansvilla där många stora renoveringar utförts genom åren. På den generösa tomten på drygt 3000 kvm hittar vi även en rymlig verkstadslokal och en bra stallbyggnad för möjlig hästhållning. Nuvarande ägare arrenderar marken på baksidan med hagar och paddock. Bostadshuset har fått ett ny liggande träpanel, nya fönster och tak som renoverats i omgångar de senaste åren. Invändigt erbjuder huset många sovrum och stora sällskapsytor där det pampiga allrummet mot baksidan kanske är höjdpunkten. Utanför detta rum hittar vi ett perfekt placerat altandäck i söderläge med utblick över tomtens baksida. Fiber finns installerat! Välkommen att höra av er till oss för mer info!

Sandåsgatan 7, Södra Området, Kalmar kommun

Sandåsgatan 7

Villa
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 195 000 kr

121 m²

5 rum

611 m² tomt

På populära och centralt belägna södra området hittar vi denna charmiga 2-plansvilla anno 1911 i superfin stil med generös takhöjd, originaldetaljer, kakelugn m.m. Huset är ritat av den tidigare stadsarkitekten i Kalmar J. Fred Olson som ritade många vackra hus under sin verksamma tid och detta är definitivt ett av dessa! Huset fördelar sig på totalt ca 170 användbara kvm fördelat på en bra källardel, entréplan med härliga sällskapsytor och kök samt ett övre plan med tre sovrum. SPA-del i källaren, gäst-WC på entréplanet och duschrum på övre plan. På tomten hittar vi ett garage och en underbar baksida i perfekt solläge omgärdat av grönska på sommarhalvåret!

Mellanmon 322, Mellanmon, Kalmar kommun

Mellanmon 322

Villa
Mellanmon, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 850 000 kr

91 m²

3 rum

1 119 m² tomt

En möjlighet att förvärva ett praktiskt och välrenoverat enplanshus i natursköna Mellanmon ca 15 min söder om Kalmar! Härligt lantligt läge granne med grönytor och åkrar. Cykelavstånd till bad i Bottorp och golfbana i Binga. Huset erbjuder ett snyggt renoverat kök, öppen planlösning, vardagsrum med eldstad, två toaletter varav ett nyligen renoverat med dusch och tvättmöjligheter samt två rymliga sovrum. Fastigheten har även en gjuten platta för framtida garagebygge (el framdragen) på ca 30 kvm samt ytterligare gjuten platta i anslutning till huset för en framtida utbyggnation på ca 30 kvm om nästa ägare önskar! Potentiellt skulle huset kunna få upp till fyra sovrum efter utbyggnation. Fiber finns installerat!

 • Plus
Ryssbyvägen 50, Rockneby, Kalmar kommun
 • Tor 8 jun kl 16:00

Ryssbyvägen 50

Villa
Rockneby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

128 m²

6 rum

1 500 m² tomt

Snart kommer möjligheten att förvärva en gedigen tegelvilla med möjlighet till många sovrum där många stora renoveringar är utförda! För att nämna några så har huset fått nytt yttertak, totalrenoverat och utbyggt duschrum och nytt kök! Trädgården är rymlig och trevlig med breddad uppfart med plats för två bilar, charmig gäststuga med potential och en rymlig garagelänga med förvaringsmöjligheter. Husets entréplan erbjuder två entréer, vardagsrum, snyggt kök, nyrenoverat duschrum, 1-2 sovrum och tvättstuga med WC. På det övre planet som troligen inreddes år 2011 hittar vi trägolv i hela planet och 3 sovrum. Fiber finns installerat.

 • Plus
Vasagatan 22, Nybro, Nybro kommun
 • Budgivning pågår

Vasagatan 22

Villa
Nybro, Nybro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 500 000 kr

1 350 m²

45 rum

9 778 m² tomt

Möjlighet för ny ägare att vidareutveckla en av Nybros potentiella pärlor! Mycket bra läge i Nybro med närhet till Linneasjön, Nybro centrum, Liljas Arena, Viktoriavallen och granne med förskola! Huvudbyggnaden är uppförd under 1930-talet ursprungligen som sjukhem och var i drift fram till att verksamheten ändrades till vandrarhem på 1970-talet. En vacker byggnad med härlig takhöjd och charmiga detaljer som kan lyftas fram vid framtida renovering. Härlig baksida mot grönskande skogsparti och med en byggrätt på framtida byggnation. Intäkt idag på drygt 475 000 kr/år. Fastigheten säljs via bolagsaffär. Vänligen kontakta oss för mer info!

 • Plus

Visar alla 12