Mäklare Pål Pettersson

Pål Pettersson

Om mig

Min uppgift är att göra din livs största affär till ditt livs bästa. Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och som har ett starkt varumärke i ryggen. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund kan känna dig trygg med att du har lämnat bostaden till rätt ambassadör. Flest sålda villor i Kalmar tätort 2022 enligt Hemnet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjölebrovägen 18, Fjölebro, Kalmar kommun
  • Ons 1 maj kl 10:30
Fjölebrovägen 18, Fjölebro, Kalmar kommun, bild 2
Fjölebrovägen 18, Fjölebro, Kalmar kommun, bild 3

Fjölebrovägen 18

Villa
Fjölebro, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 690 000 kr
151 m²
6 rum
699 m² tomt

Välplanerad enplansvilla i familjevänliga Fjölebro! Helt nybyggt och för dig som önskar något extra med endast möbleringen kvar. Villan har fina och generösa badrum med kakel och klinker. Ett smidigt och enkelt boende med vattenburen golvvärme och där inget har lämnats åt slumpen. Den sociala och öppna planlösningen gör det möjligt för flera olika möbleringsalternativ. Ett familjärt nav i mitten av huset som består av ett rymligt kök och matplats. Föräldradel med eget badrum och klädkammare. Barndelen har två bra sovrum och ett eget avskilt allrum. Innan överlämnandet kommer stenläggningen att färdigställas och gräsmattan kommer få matjord och gräsfrön. Om vädret vill så har ni en perfekt gräsmatta inom kort! Fjölebro är en avskild idyll med familjevänliga och lugna kvarter. Här ligger en populär förskola, lekplatser och en fotbollsanläggning där Lindsdals IF håller till med sin verksamhet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
Ripvägen 9, Smedby, Kalmar kommun

Ripvägen 9

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 190 000 kr
103 + 78 m²
6 rum
995 m² tomt

På en av Smedbys lugnaste gator och högst upp på kullen hittar vi Ripvägen 9. Här stoltserar en villa med möjlighet till fyra sovrum och med en fantastisk tomt. Det skyddade läget och en charmig mur på baksidan gör den nästan helt insynsskyddad och perfekt för lek. Löpande har stora renoveringar genomförts så som yttertak, fönsterbyte, duschrum och dränering. Smedbys utbud av matvarubutik, pizzerior, lekplatser, förskolor och skolor står till ert förfogande och inom gångavstånd från villan. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor!

Glömminge 205A & B, Glömminge, Mörbylånga kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30

Glömminge 205A & B

Villa
Glömminge, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 990 000 kr
174 + 67 m²
9 rum
2 365 m² tomt

Med närhet till såväl Kalmar och Färjestaden som Ekerum och Borgholm finner vi den öländska byn Glömminge. Här, med ett naturnära och harmoniskt läge, finner vi fastigheten för dig som söker generösa ytor i angränsning till rofyllda hagar och grönskande natur. Exteriört finner vi en underbar trädgårdsmiljö som sommartid bjuder upp till blomstrande träd och buskar samt goda ytor för såväl egenodling som för barnens lek och aktivitet. Med en boendeyta om 174 kvm erbjuder huvudbostaden både generösa boytor och möjlig uthyrningsdel. Utöver huvudbostaden erbjuds flera garage, uthuslänga med gästlägenhet och förråd, affärslokal med källare och vind. Gästlägenheten erbjuder goda intäktsmöjligheter där intäkten sommartid motsvarar ca 5 000 kr/vecka. Totalt finns här tre olika bostäder med egna entréer, kök och duschrum. Varmt välkommen till den generösa och trivsamma fastigheten med goda intäktsmöjligheter och ett optimalt läge för dig som söker bostaden på Öland!

  • Plus
Mollbergsvägen 3, Getingen, Kalmar kommun

Mollbergsvägen 3

Villa
Getingen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 350 000 kr
110 m²
3 rum
1 079 m² tomt

Otroligt unikt och charmigt hus i den perfekta blandningen av gammalt och modernt. Det gamla torpet har en mysig och ombonad känsla med två sovrum. den nyare delen har öppet upp i nock och ett rymligt kök med svarta luckor. Ett boende för er som söker något utöver det vanliga boendet och praktiskt nog i ett plan. Den insynsskyddade och lummiga tomten ligger mot grönska och extra utrymmen finns i garage, verkstad, gästrum och en fin jordkällare för förvaring eller vinerna. Uteplatsen som nås via vardagsrummet ligger i perfekt eftermiddagssol och stoltserar med ett inbjudande utekök och skyddande spalje. Getingen är ett centralt område intill centrum kärnan i Kalmar och för att ta er till centrum eller badplatserna så är det aldrig annat än cykel som behövs. Mycket fina och natursköna promenadstråk nås direkt från tomten hela vägen ner till Kalmarsund och Svinö. Perfekt för dig som vill hålla igång stegräknaren eller har hund. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor!

Tackjärnsvägen 38, Smedby, Kalmar kommun

Tackjärnsvägen 38

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 345 000 kr
145 m²
7 rum
482 m² tomt

Denna rymliga villa är belägen på en lugn och trygg återvändsgränd i detta barnvänliga område i Smedby. Med sina 145 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om plats för hela familjen att trivas i. Den välplanerade layouten skapar en harmonisk atmosfär och ger utrymme för både umgänge och avskildhet. Huset är omgivet av en tomt med pool och uterum, perfekt för lek och rekreation. Den grönskande omgivningen ger en avkopplande känsla och skapar en fridfull oas att komma hem till. Flera lekplats och pulkabacke inom gångavstånd. Även lantliga och rogivande promenadstråk runt hästhagar och öppna åkerlandskap finns inom korta promenadavstånd. För dig som arbetar i Kalmar eller Nybro så går pendeltågen regelbundet och tar er till Kalmar på endast 5 minuter. Med sina sju rum finns det gott om möjligheter att anpassa bostaden efter just dina behov. Här kan du skapa en arbetsplats, ett lekrum eller kanske ett extra gästrum. Möjligheterna är oändliga. Detta är den perfekta bostaden för den familj som vill bo i ett tryggt och barnvänligt område samtidigt som de njuter av bekvämligheten med närhet till Kalmar stad. Här kan ni skapa era egna minnen och trivas i ett hem som är både stort och välplanerat. Välkommen till Tackjärnsvägen!

Bragegatan 21, Södra Området, Kalmar kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Bragegatan 21

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 519 kr/mån
25 843 kr/m²

Genomgående ett fräscht boende med mycket välplanerade kvadratmeter! Perfekta boendet för dig som har önskemål om ett avskilt sovrum men ändå i ett mindre boende. Duschrummet har kakel och klinker samt golvvärme och köket är ljust och fint. Välskött bostadsrättsförening där stora renoveringar är genomförda och där egen parkeringsplats med elbilsladdare ingår i avgiften! Lugn gata och med närhet till butik, sjukhus och centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Plus
Tommy Eliassons väg 10D, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Tommy Eliassons väg 10D

Radhus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 315 000 kr
107 m²
4 rum
6 698 kr/mån
21 636 kr/m²

Varmt välkomna till Färjestaden och detta helt nybyggda hus med ett skyddat och lugnt läge längst in i området. Förmodligen föreningens bäste läge med stor gräsmatta och lugnt läge utan bil eller cykeltrafik. Uppskattar ni ett välplanerat hus med helt orörda ytor har ni hittat rätt. Här ryms idag två sovrum och två allrum men för den som önskar ett tredje sovrum så är detta möjligt med enkla medel. Läget i Färjestaden är mycket strategiskt med närhet till både butiker, skola, fotbollsplaner och även till Ölandsbron för dig som jobbar på andra sidan. Längs kusten finns det fina promenadstråk och badplatser. Lätt tillgängliga både till fots och med cykel. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Knappgränd 8, Saxnäs, Mörbylånga kommun

Knappgränd 8

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 790 000 kr
108 m²
4 rum
864 m² tomt

Varmt välkomna till rofyllda och natursköna Saxnäs. På en skyddad återvändsgata ligger denna villa väl inbädda i naturen och med ett strategiskt läge. Promenadstråken utanför tomten tar oss ner till strand och bad och här finns umgänge och aktiviteter. Via en centralt placerad kamin kan vi värma huset under kalla vinterkvällar och via luftvärmepumpen kan vi både värma och svalka huset. Den öppna och sociala planlösningen gör att huset lämpar sig för större sällskap. Perfekt när hela släkten kommer på midsommarfirande eller födelsedagsfest. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor!

Bönvägen 4, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Bönvägen 4

Tomt
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
1 183 m² tomt

Med några få minuters bilfärd från såväl Färjestaden som Kalmar finner vi attraktiva Eriksöre, en trivsam Ölandspärla placerad vid vattnet strax söder om Färjestaden. Här, med några hundra meter från Kalmarsunds böljande vågor och ett fritt och trivsamt läge, finner vi en perfekt tomt för dig som vill skapa din framtida drömbostad. Fritt att välja husleverantör! Tomten erbjuder 1 183 generösa kvadratmeter som skulle kunna ge möjlighet till en byggnad om ca. 150 kvm byggyta i 1,5 plan samt 50 kvm garage, 30 kvm attefallhus och friggebod/uterum om 10 kvm. Kommunalt vatten och avlopp anslutet och klart! Fiber och el finns i gatan men är i dagsläget inte anslutet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus

Visar alla 9