Mäklare Pål Pettersson

Pål Pettersson

Om mig

Min uppgift är att göra din livs största affär till ditt livs bästa. Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och som har ett starkt varumärke i ryggen. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund kan känna dig trygg med att du har lämnat bostaden till rätt ambassadör. Flest sålda villor i Kalmar tätort 2022 enligt Hemnet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Spjutterumsvägen 134, Färjestaden, Borgholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Spjutterumsvägen 134, Färjestaden, Borgholms kommun, bild 2
Spjutterumsvägen 134, Färjestaden, Borgholms kommun, bild 3

Spjutterumsvägen 134

Villa
Färjestaden, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 390 000 kr
145 + 58 m²
5 rum
3 400 m² tomt

Villan har totalrenoverats från topp till tå under det senaste året och stoltserar nu i prima skick. Här finns härliga detaljer och naturnära materialval som omsorgsfullt valts ut. Som ett nytt hus men i ett gammalt charmigt skal som även det renoverats. Vad sägs om vattenburen golvvärme, två helt nya duschrum och ett nytt kök. Endast ca 20 minuter från centrala Kalmar och med ca 6-8 km till både Bjärbybadet på östkusten och Lökenäsbadet på västkusten om Öland så kan man alltid säkerställa pålandsvinden. Ack så viktigt för dig som inte bara nöjer dig med att doppa tårna under högsommarvärmen. För fler utflykter inom ca 20 minuter så finns Ölands djurpark, Stora Rör, Köpingsviksbadet, Gårdby lantcafé och Kackelstugan att välja bland! Inom 15 minuter ligger även både Saxnäs golfklubb och Ekerum golfklubb med natursköna och högkvalitativa banor. Rymliga tomten bjuder in till stora fester i partytält och med lekar. För gästerna som inte tar sig hem finns det många bäddar då det rymliga vindsloftet rymmer en generös golvyta. Vid dåligt väder så ryms dom flesta i den inredda ladan med luftig takhöjd, balkar och en härlig myskänsla. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse.

  • Premium
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Kattfotsvägen 4, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Kattfotsvägen 4

Villa
Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
135 + 27 m²
5 rum
844 m² tomt

Wow! Vissa hus slår en med häpnad. Här är det extremt välplanerat med ett yttertak som måttanpassats efter solcellsanläggningen och med batterier som är uppkopplade till elnätet med smart försäljning på pristoppar som gör att ni tjänar ca 60 000 kr per år för elen ni säljer. Ett smart och väldigt kostnadseffektivt hus som inte kommer kosta dig något att äga utan snarare inbringa pengar till ditt konto. Villan som byggdes 2023 stoltserar dessutom med smakfulla detaljer i ett mycket rymligt vardagsrum/kök/matplats med öppet upp i nock och en värmande kamin. Uterummet ligger perfekt placerat mellan gräsmattan, altanen och vardagsrummet. Här skulle även gå att få plats med en pool för den som vill sätta den sista pricken. El är förberett både för spa-bad och pool. Gräsmattan ger utrymme till sommarlekar och med anslutningen till grönytan och närliggande lekplats så finns det fina möjligheter att roa hela familjen. För de vuxna barnen finner vi Ekerums fina anläggning inom gång eller cykelavstånd. Här finns det aktiviteter som golf, mountainbike, padel, tennis, promenadstråk, pizzeria och restaurang. Allt i mycket bra standard och med mängder av aktiviteter hela året om. Passa på att lägga vantarna på ert kommande boende med fina intäktsmöjligheter och allt i nytt och fint skick. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
  • Energieffektiv
Januarivägen 1, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Januarivägen 1, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Januarivägen 1, Rälla/Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Januarivägen 1

Villa
Rälla/Ekerum, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 490 000 kr
106 m²
4 rum
1 063 m² tomt

Ta chansen att bli första lyckliga ägare till detta smakfulla boende! Med hög finess, naturnära materialval och stilrena detaljer har villan som fungerar utmärkt både till permanent boende eller för fritid arbetats fram. Här ligger den skyddad och rogivande på sin hörntomt och med både nöje och praktiska familjebestyr inom närområdet. Villan erbjuder ett imponerande allrum med kök och vardagsrum, här är det öppet upp i nock och med härlig fönstersättning. Den generösa altanen i söder gör att ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Ni når den även från två olika dörrar i allrummet. Rälla ligger inom gångavstånd till Ekerum som erbjuder två restauranger, padel, tennis, mountainbike och två golfbanor i världsklass. Ett perfekt område att ha inpå knuten om du vill kunna roa dig med lite aktiviteter. Skola och livsmedelsbutik finns i Rälla och erbjuds inom det absoluta närområdet. Carport med förrådsdel, två toaletter varav en i direkt anslutning till "master bedroom", vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Ett mycket tilltalande boende för alla sinnen! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
Strandvilla 3, Köpingevägen 23, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • Imorgon kl 15:00
Strandvilla 3, Köpingevägen 23, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Strandvilla 3, Köpingevägen 23, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Strandvilla 3, Köpingevägen 23

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 990 000 kr
53 m²
3 rum
vån 1/1
4 460 kr/mån

Ert blivande semesterparadis precis intill Sinus och Köpingsviks populära sandstrand! Villan ligger skyddat och soligt med fin havsutsikt över stranden och bryggan. Perfekt läge! Villan har en stilren och modern känsla med naturnära och smakfulla materialval rakt igenom. Takhöjden och ljusinsläppet i allrummet är slående och erbjuder otrolig havsutsikt från hela rummet och loftet. Luft/luftvärmepumpen erbjuder både värme och kyla. Föreningen innefattar 12 unika strandvillor med ett av Ölands häftigaste läge! Den perfekta platsen att spendera semestern på med mängder av aktiviteter för så väl stora som små precis in på knuten. På bryggan erbjuds live-musik med härlig stämning på after beachen och på den fina badstranden finns gott om plats för lek. På den långgrunda sandstranden samlas både barnfamiljer och livsnjutarna för ett svalkande dopp på en av Ölands absolut bästa stränder. Utbudet av restauranger, aktiviteter och butiker är mycket bra sommartid och via en cykeltur är ni i Borgholm för ännu generösare utbud. Inom gångavstånd från strandvillan finns padel, minigolf, pizzerior och flertalet butiker. Härliga strövområden med lekplatser till barnen och utegym för de äldre. Norra Öland erbjuder även golf i världsklass och musikupplevelser i Slottsruinen och på pittoreska Kackelstugan. Strandvillorna kan förmånligt hyras ut under högsäsong för ca 25 000 kr/vecka. Varmt välkomna att besöka området eller kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Harby 504, Trekanten, Kalmar kommun
Harby 504, Trekanten, Kalmar kommun, bild 2
Harby 504, Trekanten, Kalmar kommun, bild 3

Harby 504

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
136 + 26 m²
5 rum
780 m² tomt

Strax innan samhället ligger Harby 504. En avskild väg med endast ett fåtal hushåll. Här ligger denna rymliga villa med gott om plats för umgänge och familjen att trivas. Vattenburen värme via ny luft/vattenvärmepump och fina badrum och tvättstuga. Den perfekta kombinationen när man med enkla medel kan sätta sin prägel och få ett trivsamt boende utan större renoveringskostnader. Trekanten med sin populära skola, fotbollslag, idrottshall och pendlartåg är en favorit endast ca 15 minuter från Kalmar. Här bor ni nära natur och i familjevänlig miljö. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
Källängsvägen 5, Läckeby, Kalmar kommun
Källängsvägen 5, Läckeby, Kalmar kommun, bild 2
Källängsvägen 5, Läckeby, Kalmar kommun, bild 3

Källängsvägen 5

Villa
Läckeby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 575 000 kr
115 + 101 m²
5 rum
1 540 m² tomt

I mysiga Läckeby kommer snart chansen att bli ny ägare till denna mysiga villa på mycket lugnt läge i mitten av Läckeby. Granne med ån och med vedeldad badtunna, gäststuga, nyrenoverat badrum och kök har denna villa gott om inbjudande ytor! Familjevänligt och lugnt läge endast ca 100 m från Åbyskolan. Villan är lättskött och har genomgått de flesta av de större renoveringarna. Här kan nästa ägare med fördel fokusera på att njuta av att ta hand om trädgården och familjen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse.

  • Premium
Ängslyckevägen 2, Ålem, Mönsterås kommun

Ängslyckevägen 2

Villa
Ålem, Mönsterås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
182 + 51 m²
5 rum
804 m² tomt

Varmt välkomna till Ålem och denna rymliga och charmiga villa i kyrkbyn. Villan ligger på en hörntomt och har gott om utrymme i så väl förråd som den inredda vinden. Allt räknas inte som boarea men har goda möjligheter att rymma både verkstad, hobby och barnrum. Ålem ligger med bra pendlaravstånd till allt från Kalmar till Oskarshamn. Ett strategiskt bra läge och lummigt och naturnära med närheten ner till kusten och havet. Bergvärme ihop med eldstäderna borgar för låga driftskostnader. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

Skepparegatan 15, Getingen, Kalmar kommun

Skepparegatan 15

Villa
Getingen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 490 000 kr
161 + 80 m²
6 rum
890 m² tomt

Möjlighet för för dig som vill bo i en villa på Getingen med låga drift och boendekostnader. Huset har en underbar trädgårdstomt med stor potential. Här finns flera fruktträd, växthus, lekstuga och ett garage. En grönskande och insynsskyddad oas. Hyresintäkterna ifrån lägenheten på de två övre planen som idag är uthyrt på korttidskontrakt är ca 100 000-150 000 kr per år. Korttidskontrakten gör att hela huset kommer att lämnas ledigt till nästa ägare. Möjligheten att bygga om huset till enfamiljshus finns naturligtvis - något som har varit populärt i området och gjorts av de flesta grannarna. Inkl. trapphuset och vinden uppgår husets totala area till ca 200 kvm vilket då skulle kunna bli husets boarea. Getingen ligger endast en kort cykeltur från centrumkärnan och har länge varit ett av Kalmars mest populära villakvarter. Förutom det centrala läget så är det alltid nära till natur, bad och vännerna. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

Västra Brogårdsgatan 9B, Trekanten, Kalmar kommun

Västra Brogårdsgatan 9B

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
131 m²
5 rum
4 700 m² tomt

Drömmer ni om ett liv på landet med gott om plats för lugna platser intill naturen? Då har ni hittat rätt! Här bor ni utan direkta grannar och på en tomt om hela 4700 kvm. Villan byggdes under 2023 till med hela 82 kvm och denna del har en härlig rymd ända upp i nocken. Här ryms vardagsrum, entré och gästtoalett. Planen är att även köket skall flytta in i detta utrymme men det överlåts till nästa ägare. Ett rum som rymmer stora sällskap och som tar in det naturnära läget direkt in till sälskapsytorna. I Trekanten har ni ca 10 minuter med pendeltåg in till Kalmar centrum eller till Nybro. Trekanten har en populär matbutik, förskola, skola, pizzeria, frisör och fotbollsklubb. Perfekt för familjen som vill ha nära till allt. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

Glömminge 205A & B, Glömminge, Mörbylånga kommun

Glömminge 205A & B

Villa
Glömminge, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 690 000 kr
174 + 67 m²
9 rum
2 365 m² tomt

Med närhet till såväl Kalmar och Färjestaden som Ekerum och Borgholm finner vi den öländska byn Glömminge. Här, med ett naturnära och harmoniskt läge, finner vi fastigheten för dig som söker generösa ytor i angränsning till rofyllda hagar och grönskande natur. Exteriört finner vi en underbar trädgårdsmiljö som sommartid bjuder upp till blomstrande träd och buskar samt goda ytor för såväl egenodling som för barnens lek och aktivitet. Med en boendeyta om 174 kvm erbjuder huvudbostaden både generösa boytor och möjlig uthyrningsdel. Utöver huvudbostaden erbjuds flera garage, uthuslänga med gästlägenhet och förråd, affärslokal med källare och vind. Gästlägenheten erbjuder goda intäktsmöjligheter där intäkten sommartid motsvarar ca 5 000 kr/vecka. Totalt finns här tre olika bostäder med egna entréer, kök och duschrum. Varmt välkommen till den generösa och trivsamma fastigheten med goda intäktsmöjligheter och ett optimalt läge för dig som söker bostaden på Öland! Visningar erbjuds på förfrågan. Kontakta ansvarig mäklare för bokning.

  • Plus
Tackjärnsvägen 38, Smedby, Kalmar kommun

Tackjärnsvägen 38

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 345 000 kr
145 m²
7 rum
482 m² tomt

Denna rymliga villa är belägen på en lugn och trygg återvändsgränd i detta barnvänliga område i Smedby. Med sina 145 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om plats för hela familjen att trivas i. Den välplanerade layouten skapar en harmonisk atmosfär och ger utrymme för både umgänge och avskildhet. Huset är omgivet av en tomt med pool och uterum, perfekt för lek och rekreation. Den grönskande omgivningen ger en avkopplande känsla och skapar en fridfull oas att komma hem till. Flera lekplats och pulkabacke inom gångavstånd. Även lantliga och rogivande promenadstråk runt hästhagar och öppna åkerlandskap finns inom korta promenadavstånd. För dig som arbetar i Kalmar eller Nybro så går pendeltågen regelbundet och tar er till Kalmar på endast 5 minuter. Med sina sju rum finns det gott om möjligheter att anpassa bostaden efter just dina behov. Här kan du skapa en arbetsplats, ett lekrum eller kanske ett extra gästrum. Möjligheterna är oändliga. Detta är den perfekta bostaden för den familj som vill bo i ett tryggt och barnvänligt område samtidigt som de njuter av bekvämligheten med närhet till Kalmar stad. Här kan ni skapa era egna minnen och trivas i ett hem som är både stort och välplanerat. Välkommen till Tackjärnsvägen!

Tommy Eliassons väg 10D, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Tommy Eliassons väg 10D

Radhus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
107 m²
4 rum
6 698 kr/mån
21 028 kr/m²

Varmt välkomna till Färjestaden och detta helt nybyggda hus med ett skyddat och lugnt läge längst in i området. Förmodligen föreningens bäste läge med stor gräsmatta och lugnt läge utan bil eller cykeltrafik. Uppskattar ni ett välplanerat hus med helt orörda ytor har ni hittat rätt. Här ryms idag två sovrum och två allrum men för den som önskar ett tredje sovrum så är detta möjligt med enkla medel. Läget i Färjestaden är mycket strategiskt med närhet till både butiker, skola, fotbollsplaner och även till Ölandsbron för dig som jobbar på andra sidan. Längs kusten finns det fina promenadstråk och badplatser. Lätt tillgängliga både till fots och med cykel. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse eller frågor!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bönvägen 4, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Bönvägen 4

Tomt
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
1 183 m² tomt

Med några få minuters bilfärd från såväl Färjestaden som Kalmar finner vi attraktiva Eriksöre, en trivsam Ölandspärla placerad vid vattnet strax söder om Färjestaden. Här, med några hundra meter från Kalmarsunds böljande vågor och ett fritt och trivsamt läge, finner vi en perfekt tomt för dig som vill skapa din framtida drömbostad. Fritt att välja husleverantör! Tomten erbjuder 1 183 generösa kvadratmeter som skulle kunna ge möjlighet till en byggnad om ca. 150 kvm byggyta i 1,5 plan samt 50 kvm garage, 30 kvm attefallhus och friggebod/uterum om 10 kvm. Kommunalt vatten och avlopp anslutet och klart! Fiber och el finns i gatan men är i dagsläget inte anslutet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus

Visar alla 13