Mäklare Mia Alnerud

Mia Alnerud

Om mig

Är du intresserad av att sälja din bostad tillsammans med mig? Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa. Med över tio års erfarenhet som mäklare känner jag mig trygg i min yrkesroll. Jag kan min stad Kalmar utan och innan. Jag är engagerad och lyhörd med ett ständigt fokus på dina behov och gillar utmaningar. Jag är övertygad att vi tillsammans kan överträffa dina förväntningar och göra din bostadsaffär till livs bästa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Majavägen 19

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/1
6 284 kr/mån
22 838 kr/m²

I omtyckta och barnvänliga Lindsdal står nu äntligen ett av de oerhört populära bostadsrättsradhusen i Brf Majavallen redo för nya ägare! Här presenteras en ljus och trevlig fyra om 74 kvm med sällsynta kvaliteter så som två härliga uteplatser. Modernt, stilrent och bekvämt är definitionen av detta boende. Detta hem stod inyttningsklart så sent som 2016 och känslan av nytt lever kvar. Här erbjuds ett rymligt kök med fantastisk takhöjd och rymd, stort badrum med alla bekvämligheter som kan önskas, ljust sällskapsrum, ett större sovrum med generös klädförvaring samt två mindre sovrum. Allt bekvämt i ett plan! Två härliga uteplatser låter dig själv avgöra när du vill inta en plats i skuggan eller under solens värmande strålar. Interiört präglas bostaden av stilrena materialval så som klinker- och parkettgolv i ek. Tack vare sitt gavelläge bjuds du dessutom på ett fint ljusinsläpp från tre håll. Frukost på altanen, eftermiddagskaffe i skuggan, grillning under sommarkvällar och känslan av att kunna gå ut och känna gräset mellan tårna.. Ja, fördelarna är minst sagt många. Njut av bostadsrättens många och bekväma fördelar utan att gå miste om villakänslan! På framsidan finns ett eget förråd och till lägenheten hör även en plats i carport. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV (basutbud via Telia).

  • Premium
  • Uteplats
Arvid västgötes gata 7, Skälby, Kalmar kommun
  • Imorgon kl 17:30
Arvid västgötes gata 7, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Arvid västgötes gata 7, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Arvid västgötes gata 7

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/3
4 983 kr/mån
19 947 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus fyra högst upp i huset med trädkronorna som utsikt och fönster i två väderstreck! Här finns tre riktigt bra sovrum, härlig sällskapsyta och mysigt kök, renoverat badrum med tvättmaskin och som pricken över i en balkong med västligt läge! Bo bra i en välskött förening med trygg ekonomi och bekvämligheter såsom tvättstuga och övernattningslägenhet i huset. På Arvid västgötes gata bor du med gångavstånd till förskola/skola, härlig natur, havet, service och finfina kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Axel Oxenstiernas väg 1, Oxhagen, Kalmar kommun

Axel Oxenstiernas väg 1

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
4 604 kr/mån
12 500 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att skapa ett drömhem! Vi presenterar en trea på 76 kvadratmeter i originalskick där du med gott samvete kan renovera och skapa ditt hem så som du själv vill ha det. Här kommer du bo i en välmående förening med faciliteter såsom gästrum, föreningslokal samt hobbyrum som föreningens medlemmar kan nyttja. Till varje lägenhet hör ett förråd och ett matkällarförråd. Dessutom finns snabb uppkoppling via fiber i huset! I Oxhagen bor du nära natursköna Skälby och med promenadavstånd till handelscenter Giraffen. På behagligt avstånd finns också centrumkärnan med allt utbud man kan önska sig, Linnéuniversitetet och centralstationen med goda kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Varvsgatan 10, Varvsholmen, Kalmar kommun
  • Borttagen före visning
Varvsgatan 10, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 2
Varvsgatan 10, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 3

Varvsgatan 10

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 500 000 kr
152 m²
4 rum
vån 4/4
8 044 kr/mån
49 342 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vänskapens väg 13D, Ljusstaden, Kalmar kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Vänskapens väg 13D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/3
6 396 kr/mån
19 205 kr/m²

Etagelägenhet med hög standard och fortfarande en känsla av nybyggt! 88 välplanerade kvadratmeter med öppen, social planlösning samt balkong på ena planet och 2-3 sovrum samlade på övre plan. Toalett finns på båda planen! Tillhörande carport gör boendet extra bekvämt. Bor du i Ljusstaden har du nära till allt vad naturen har att erbjuda såsom vackra promenadstråk och badplatser. I området finns även förskola och lekplats samt bekvämt avstånd till både ICA och Coop, gym, pizzeria och vårdcentral.

  • Plus
  • Balkong
Smålandsgatan 19A, Malmen, Kalmar kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Smålandsgatan 19A, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Smålandsgatan 19A, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Smålandsgatan 19A

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/2
3 236 kr/mån
38 750 kr/m²

I lugna kvarter på mysiga Malmen kan vi presentera denna ytterst välplanerade bostad som disponerar cirka 40 kvadratmeter i föreningens gårdshus med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Hela bostaden är smakfullt renoverad. Parkettgolv i samtliga rum, ett helkaklat badrum och kök som ligger med öppen planlösning till sällskapsrum. Sovrummet är rymligt och placerat med ett lugnt läge mot husets baksida. Dessutom har du fri tillgång till föreningens välskötta och mysiga innergård med en liten uteplats precis utanför som är perfekt för ditt morgonkaffe!

  • Premium
Nyslottsgatan 5B, Tegelviken, Kalmar kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30
Nyslottsgatan 5B, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 2
Nyslottsgatan 5B, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 3

Nyslottsgatan 5B

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 023 kr/mån
17 704 kr/m²

Välkommen till Nyslottsgatan 5B som renoverats med omsorg och varsamhet. Vi stiger in ett hem där vi genast känner oss som hemma! Planlösningen är praktisk med lagom stora rum där kvadratmeterna nyttjas perfekt. Fönster i två väderstreck ger bostaden både ljus och en fin rymd. Tvättstuga finns nära och bekvämt i källaren dit hissen går. I övrigt finns bland annat festlokal och gästrum för föreningens medlemmar. Tegelviken är ett omtyckt område med naturen som närmsta granne!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lybecksvägen 3A, Djurängen, Kalmar kommun
Lybecksvägen 3A, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Lybecksvägen 3A, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Lybecksvägen 3A

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3
5 006 kr/mån
16 875 kr/m²

Låt oss presentera en välplanerad trea på 80 kvadratmeter i HSB Brf Bruksgården. Här bor du rymligt med en låg boendekostnad i en väl omtalad förening i lugnt och trivsamt område. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, hushållsel, kabel-tv, bredband och två förråd. Föreningens område är välskött med grönområden, grillplatser och små kolonilotter. Dessutom har föreningen utegym, festlokal och övernattningslägenhet. HSB Brf Bruksgården är en stabil och välskött förening med närhet till natur, kvarterspizzeria och Berga centrum med bland annat välsorterad ICA-butik, vårdcentral, apotek, Nordic Wellnes-gym. På gångavstånd finns även Hansaområdet med shopping och restauranger. Det vackra grönområdet Skälby ligger bara en promenad bort.

  • Premium
  • Balkong
Djurängsvägen 41A, Djurängen, Kalmar kommun
  • Budgivning pågår

Djurängsvägen 41A

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
3 945 kr/mån
18 625 kr/m²

Låt oss presentera en pärla i Djurängen! Bekvämt belägen på markplan hittar vi denna totalrenoverade trea som bara är att flytta in i! Planlösningen är luftig och ljus med stora rum och riktigt bra förvaring. I månadsavgiften på 3945 kr ingår värme, vatten och kabel-tv. Det vi älskar med Djurängen är närheten till natur så som Skälby, de finfina kommunikationsmöjligheterna med buss, cykelvägar och smidigheten ut på E22 för dig som pendlar med bil. I närområden finns även flera omtyckta förskolor samt nyrenoverade Djurängskolan. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Berga centrum med välsorterad ICA-butik, gym, vårdcentral, frisör och pizzeria.

  • Balkong
Falkenbergsvägen 19A, null, Kalmar kommun

Falkenbergsvägen 19A

Lägenhet
Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
655 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
2 056 kr/mån
31 190 kr/m²

Här erbjuds en ljus och social lägenhet i en smart planerad planlösning. Bostaden har ett rymligt allrum med plats för säng, tv- möbel och mindre matbord. Kokvrå med nyare kök. Föreningen erbjuder låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Här bor du i fina omgivningar med närhet till centrum, universitetet och dagligvaruhandel. Mycket bra med cykel- och bussförbindelser! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 10