Mäklare Mia Alnerud

Mia Alnerud

Om mig

Är du intresserad av att sälja din bostad tillsammans med mig? Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa. Med över tio års erfarenhet som mäklare känner jag mig trygg i min yrkesroll. Jag kan min stad Kalmar utan och innan. Jag är engagerad och lyhörd med ett ständigt fokus på dina behov och gillar utmaningar. Jag är övertygad att vi tillsammans kan överträffa dina förväntningar och göra din bostadsaffär till livs bästa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lybecksvägen 13C, Djurängen, Kalmar kommun

Lybecksvägen 13C

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 869 kr/mån
12 438 kr/m²

Låt oss presentera en välplanerad trea på 80 kvadratmeter i HSB Brf Bruksgården. Här bor du rymligt med en låg boendekostnad i en väl omtalad förening i lugnt och trivsamt område. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, hushållsel, kabel-tv, bredband och två förråd. Föreningens område är välskött med grönområden, grillplatser och små kolonilotter. Dessutom har föreningen utegym, festlokal och övernattningslägenhet. HSB Brf Bruksgården är en stabil och välskött förening med närhet till natur, kvarterspizzeria och Berga centrum med bland annat välsorterad ICA-butik, vårdcentral, apotek, Nordic Wellnes-gym. På gångavstånd finns även Hansaområdet med shopping och restauranger. Det vackra grönområdet Skälby ligger bara en promenad bort.

  • Uteplats
Djurängsvägen 64B, Djurängen, Kalmar kommun
  • Mån 28 okt kl 16:30
Djurängsvägen 64B, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Djurängsvägen 64B, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Djurängsvägen 64B

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/3
6 580 kr/mån
13 132 kr/m²

Rymlig trea på 91 kvadratmeter i omtyckta Djurängen! Bostaden är belägen på andra våningen (hiss finns). Genomgående planlösning med badrum, gästtoalett och möjlighet till egen tvättstuga samt rymligt kök, stort vardagsrum och två stora sovrum. Föreningen har samlingslokal och övernattningsrum att hyra. Här bor du familjevänligt med nära till matbutik och övrig service, gångväg till Hansa City och med bra bussförbindelser till centrum. Skola, dagis, gym, vårdcentral och naturområden finns i närområdet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oxhagsvägen 8, Oxhagen, Kalmar kommun
  • Lör 26 okt kl 14:00
Oxhagsvägen 8, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Oxhagsvägen 8, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Oxhagsvägen 8

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 5
4 891 kr/mån
18 725 kr/m²

Låt oss presentera en renoverad och hemtrevlig trea i höghuset (hiss finns) på Oxhagsvägen. Bostaden har en utsikt som är helt magisk! I föreningen finns såväl gästrum som föreningslokal som går att hyra. Det finns också en hobbylokal som föreningens medlemmar kan nyttja. Till varje lägenhet hör ett förråd och ett matkällarförråd. Snabb uppkoppling via fiber och kabel-TV finns i huset. I Oxhagen bor du nära natursköna Skälby och med promenadavstånd till handelscenter Giraffen. På behagligt avstånd finns också centrumkärnan med allt utbud man kan önska sig, Linnéuniversitetet och centralstationen med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Örnvägen 28, Berga, Kalmar kommun
  • Lör 26 okt kl 15:00
Örnvägen 28, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Örnvägen 28, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Örnvägen 28

Villa
Berga, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
132 + 44 m²
5 rum
807 m² tomt

Välkommen till ett välrenoverat hem på Örnvägen 28 i Bergas omtyckta och familjevänliga kvarter! Det här är en riktigt trivsam 1-plansvilla om 132 kvm boendeyta som i dagsläget fördelas på 5 rum och kök varav 3 sovrum och en delvis öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Här erbjuds det ultimata hemmet för avslappnat umgänge och underbara stunder tillsammans både ute och inne samt i ett väl tilltaget uterum på 44 kvadratmeter där du kan ha uppsikt över barnens lek i poolen. Trädgården är lättskött med en helt fantastisk baksida med ett härligt, insynsskyddat poolområde med yta för flera sittgrupper. Även ett rejält utekök hade fått plats! Dessutom finns en lång uppfart med carport, stort garage på ca 22 kvm och ett utvändigt vedförråd. I omgivningarna finns det gott om promenadstråk och härlig natur samt närhet till bad! Två olika badstränder ligger inom bekvämt gångavstånd; Bergaviksbadet och Norrlidsbadet som dessutom erbjuder bastu, utegym och elljusspår. För familjen ligger förskola och skola bara någon minuts promenad bort. (Förskola med nattis och skola årskurs F-6) Huset är väl omhändertaget så här kan man bara flytta in och njuta av sitt nya drömboende!

  • Premium
Runvägen 6B, Berga, Kalmar kommun
Runvägen 6B, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Runvägen 6B, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Runvägen 6B

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 863 kr/mån
13 361 kr/m²

Låt oss presentera en hemtrevlig tvåa i fint skick i den stabila och välskötta föreningen HSB Rimsmeden. Bostaden har en yta på 59 kvadratmeter vilket är väl tilltaget för att vara en tvåa. Dessutom finns en inglasad balkong i svalt läge. Badrum med badkar finns! Här kan du förvänta dig en god gemenskap med trevliga grannar och väl underhållna gemensamma utrymmen. Föreningen har IMD - mätning av elen och solceller för låga driftskostnader.

  • Premium
  • Balkong
Runvägen 13A, Berga, Kalmar kommun
  • Lör 26 okt kl 13:00
Runvägen 13A, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Runvägen 13A, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Runvägen 13A

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 664 kr/mån
13 077 kr/m²

Välkommen till en ytterst välplanerad etta med uteplats i markplan i söderläge! Vi stiger in i en rymlig hall med plats för förvaring i flera garderober. Härifrån nås badrummet som är renoverat i samband med stambyte. Till höger ligger köket och till vänster ligger det väl tilltagna vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Mellan kök och vardagsrum finns ett utrymme som antingen kan nyttjas som sovalkov eller matrum. Tvättstuga och förråd finns bekvämt nog i samma hus. I föreningen finns dessutom övernattningslägenhet och samlingslokal att hyra. Här bor du i en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Månadsavgiften inkluderar det mesta - värme, vatten, tv, bredband och nätavgift för el. Här får du en förmånlig boendekostnad! Området har ett bra läge med närhet till natur, välsorterad ICA, gym, vårdcentral, apotek, pizzeria och busshållplats med täta avgångar till centrum. Stort utbud av shopping finns på bekvämt cykelavstånd vid Hansa!

  • Premium
  • Uteplats
Norrlidsvägen 22, Norrliden, Kalmar kommun

Norrlidsvägen 22

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 258 kr/mån
9 252 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att skapa ett drömhem! Vi presenterar en tvåa på 53 kvadratmeter i originalskick där du med gott samvete kan renovera och skapa ditt hem så som du själv vill ha det. Här kommer du bo i en välmående förening med fin utomhusmiljö. I Kalmarhus 20 bor man bra. Föreningen har god ekonomi och i avgiften ingår värme och vatten samt kabel-TV, kanalpaket bas från Tele2. På Norrlidsvägen 22 tar du dig enkelt ut på E22, perfekt för dig som pendlar, Hansa City med allt dess utbud, Norrlidsbadet, Värsnäs med golfbanan och vackra strövområden. Skulle cykeln strejka går bussarna var 20:e min in till Kvarnholmen för allt utbud av butiker, restauranger och nattliv.

  • Balkong
Stagneliusgatan 22C, Norrgård, Kalmar kommun
Stagneliusgatan 22C, Norrgård, Kalmar kommun, bild 2
Stagneliusgatan 22C, Norrgård, Kalmar kommun, bild 3

Stagneliusgatan 22C

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 103 kr/mån
30 841 kr/m²

Välkommen till Stagneliusgatan 22C, en central adress i Kalmars mittpunkt Norrgård! Här prickas det in många rätt! Bekvämt belägen på andra våningen, med praktiskt planlösning med fönster åt två håll som ger härligt ljusinsläpp, stilrent renoverad, inglasad balkong i västerläge, låg månadsavgift på 3152 kr inklusive värme, vatten och fiber. Bostaden har under 2020 renoverats med noggrannhet och enhetliga materialval. En av många fördelar är den inglasade balkongen som ligger i ett fritt västerläge. Balkongen blir ett extra rum där du kan förlänga sommaren och njuta av kvällssolen. Ska vi välja ut några av föreningens plus kan vi nämna den stabila ekonomin och den låga avgiften, investeringen i solceller, övernattningslägenheten, fiber och den härliga gemensamma utemiljön med gräsytor, sittgrupper och möjligheter till grill. Vad erbjuder Norrgård då? Vi kan nog säga att här är det nära till allt.. Nära till stadskärnan, nära till Universitet, nära till kulturliv, nära till Giraffen Köpcentrum, nära till gym, nära natur och strövområden, nära till pendlingsmöjligheter samtidigt som det är ett lugnt och välskött kvarter. En perfekt plats att bosätta sig på helt enkelt!

  • Premium
  • Balkong
Nyslottsgatan 5B, Tegelviken, Kalmar kommun
Nyslottsgatan 5B, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 2
Nyslottsgatan 5B, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 3

Nyslottsgatan 5B

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 324 kr/mån
16 222 kr/m²

Välkommen till Nyslottsgatan 5B som renoverats med omsorg och varsamhet. Vi stiger in ett hem där vi genast känner oss som hemma! Planlösningen är praktisk med lagom stora rum där kvadratmeterna nyttjas perfekt. Fönster i två väderstreck ger bostaden både ljus och en fin rymd. Tvättstuga finns nära och bekvämt i källaren dit hissen går. I övrigt finns bland annat festlokal och gästrum för föreningens medlemmar. Tegelviken är ett omtyckt område med naturen som närmsta granne!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 16C, Malmen, Kalmar kommun
Nygatan 16C, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Nygatan 16C, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Nygatan 16C

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
5 778 kr/mån
35 075 kr/m²

Välkommen in i en nybyggd vindslägenhet där gammalt möter nytt och där tidlösa och charmiga detaljer finns bevarade! Planlösningen är väl genomtänkt och erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett bra sovrum och väl tilltaget badrum med tvättmaskin. På baksidan av huset gömmer sig en mysig innergård. Här har du en oas där du kan njuta av lugnet!

  • Premium
  • Balkong
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Majavägen 19

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/1
6 283 kr/mån
22 838 kr/m²

I omtyckta och barnvänliga Lindsdal står nu äntligen ett av de oerhört populära bostadsrättsradhusen i Brf Majavallen redo för nya ägare! Här presenteras en ljus och trevlig fyra om 74 kvm med sällsynta kvaliteter så som två härliga uteplatser. Modernt, stilrent och bekvämt är definitionen av detta boende. Detta hem stod inyttningsklart så sent som 2016 och känslan av nytt lever kvar. Här erbjuds ett rymligt kök med fantastisk takhöjd och rymd, stort badrum med alla bekvämligheter som kan önskas, ljust sällskapsrum, ett större sovrum med generös klädförvaring samt två mindre sovrum. Allt bekvämt i ett plan! Två härliga uteplatser låter dig själv avgöra när du vill inta en plats i skuggan eller under solens värmande strålar. Interiört präglas bostaden av stilrena materialval så som klinker- och parkettgolv i ek. Tack vare sitt gavelläge bjuds du dessutom på ett fint ljusinsläpp från tre håll. Frukost på altanen, eftermiddagskaffe i skuggan, grillning under sommarkvällar och känslan av att kunna gå ut och känna gräset mellan tårna.. Ja, fördelarna är minst sagt många. Njut av bostadsrättens många och bekväma fördelar utan att gå miste om villakänslan! På framsidan finns ett eget förråd och till lägenheten hör även en plats i carport. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt grundutbud Telia.

  • Premium
  • Uteplats
Sjötrollets väg 46, Björkenäs, Kalmar kommun
Sjötrollets väg 46, Björkenäs, Kalmar kommun, bild 2
Sjötrollets väg 46, Björkenäs, Kalmar kommun, bild 3

Sjötrollets väg 46

Lägenhet
Björkenäs, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
111,5 m²
4 rum
vån 1/2
8 184 kr/mån
16 996 kr/m²

Nu kan vi presentera en stilrent renoverad bostad i två plan och egen trädgård. Här får du villakänslan men med de bekvämligheter som att bo i en bostadsrättsförening innebär. Det finns tre bra sovrum på övreplan, två badrum, egen tvättstuga, rymligt kök och ett bra planerat vardagsrum med utgång till baksidans trädgård med både inglasat uterum och härligt soldäck. I avgiften till ingår värme och vatten!

  • Premium
  • Uteplats
Silkesvägen 14B, Karlssons äng, Kalmar kommun

Silkesvägen 14B

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/2
2 608 kr/mån
33 673 kr/m²

Låt oss presentera denna mysiga tvåa på markplan med egen ingång och uteplats med väl tilltagen täppa. Här känns allt fortfarande nytt. Planlösningen är ytterst välplanerad med fin fin sällskapsyta med utgång till en stor uteplats med täppa, fullt utrustat kök, sovrum med förvaring i klädkammare och badrum med tvättmaskin! Karlssons äng är ett av Kalmars nyaste bostadsområde med exklusiva villor och nybyggda bostadsrätter. Här finns förskola, lekpark, bra kommunikationer, vacker natur och närhet till Berga Centrum med gym, ICA, pizzeria, apotek och vårdcentral.

  • Uteplats
Norrlidsvägen 44, Täljstenen, Kalmar kommun

Norrlidsvägen 44

Lägenhet
Täljstenen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 769 kr/mån
10 236 kr/m²

På andra våningen med inglasad balkong och en planlösning som erbjuder välplanerade ytor där alla rum känns väl tilltagna. Bostaden är belägen i ett trivsamt område nära till natur. Norrlidsvägen har närhet till strövområden, dagligvaruhandel, pizzeria, skola/förskola och vårdcentral.

  • Plus
  • Balkong
Lötvägen 19, Smedby, Kalmar kommun

Lötvägen 19

Lägenhet
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
475 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 048 kr/mån
7 308 kr/m²

Välkommen till en rymlig tvåa på 65 kvadratmeter i ett trevligt område med grönytor, lek- och grillplatser och naturen nära med fina strövområden. Här bör du nära till busshållplats, skola och mataffär. Föreningen är välskött med god områdesservice med gym, bastu och gemensamhetslokal.

  • Balkong
Vänskapens väg 13D, Ljusstaden, Kalmar kommun

Vänskapens väg 13D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 625 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/3
6 396 kr/mån
18 466 kr/m²

Etagelägenhet med hög standard och fortfarande en känsla av nybyggt! Flera tillval gjordes av nuvarande ägare som också är den första ägaren. Tillval så som golvvärme i badrum, spotlights och rostfria vitvaror från Bosch. 88 välplanerade kvadratmeter med öppen, social planlösning samt balkong på ena planet och 2-3 sovrum samlade på övre plan. Toalett finns på båda planen! Tillhörande carport gör boendet extra bekvämt. Bor du i Ljusstaden har du nära till allt vad naturen har att erbjuda såsom vackra promenadstråk och badplatser. I området finns även förskola och lekplats samt bekvämt avstånd till både ICA och Coop, gym, pizzeria och vårdcentral. Kontakta ansvarig mäklare om du vill komma på visning innan annonserat datum!

  • Plus
  • Balkong
Djurängsvägen 41A, Djurängen, Kalmar kommun

Djurängsvägen 41A

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
3 945 kr/mån
18 625 kr/m²

Låt oss presentera en pärla i Djurängen! Bekvämt belägen på markplan hittar vi denna totalrenoverade trea som bara är att flytta in i! Planlösningen är luftig och ljus med stora rum och riktigt bra förvaring. I månadsavgiften på 3945 kr ingår värme, vatten och kabel-tv. Det vi älskar med Djurängen är närheten till natur så som Skälby, de finfina kommunikationsmöjligheterna med buss, cykelvägar och smidigheten ut på E22 för dig som pendlar med bil. I närområden finns även flera omtyckta förskolor samt nyrenoverade Djurängskolan. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Berga centrum med välsorterad ICA-butik, gym, vårdcentral, frisör och pizzeria.

  • Balkong
Falkenbergsvägen 19A, Södra Området, Kalmar kommun

Falkenbergsvägen 19A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
655 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
2 216 kr/mån
31 190 kr/m²

Här erbjuds en ljus och social lägenhet i en smart planerad planlösning. Bostaden har ett rymligt allrum med plats för säng, tv- möbel och mindre matbord. Kokvrå med nyare kök. Föreningen erbjuder låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Här bor du i fina omgivningar med närhet till centrum, universitetet och dagligvaruhandel. Mycket bra med cykel- och bussförbindelser! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 18