Mäklare Mia Alnerud

Mia Alnerud

Om mig

Är du intresserad av att sälja din bostad tillsammans med mig? Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa. Med över tio års erfarenhet som mäklare känner jag mig trygg i min yrkesroll. Jag kan min stad Kalmar utan och innan. Jag är engagerad och lyhörd med ett ständigt fokus på dina behov och gillar utmaningar. Jag är övertygad att vi tillsammans kan överträffa dina förväntningar och göra din bostadsaffär till livs bästa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegnérgatan 6B, Malmen, Kalmar kommun
 • Ons 31 jul kl 16:30
Tegnérgatan 6B, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Tegnérgatan 6B, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Tegnérgatan 6B

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1
2 728 kr/mån
38 902 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad på Tegnérgatan 6B! Detta är en pärla med en perfekt kombination av bekvämlighet och lugn. Med optimala planlösning, minimalistiskt och funktionellt kök (renoverat 2024) helkaklat badrum, grönskande innergård för avkoppling och umgänge och centralt läge erbjuder den allt du kan önska dig! Bostadens layout är välplanerad och optimerad för att maximera utrymmet. Varje detalj har noggrant utformats för att ge dig en bekväm och funktionell vardag. Tvättstuga och förråd ligger bekvämt en trappa ned i källaren. Föreningen har en grönskande trädgård som är något utöver det vanliga. Här kan du koppla av och njuta av fridfullheten mitt i stadens puls. Den gröna miljön ger en känsla av harmoni och erbjuder en perfekt plats för socialt umgänge med sittgrupper och grill.

 • Premium
Biskopsgatan 7, null, Kalmar kommun
 • Ons 31 jul kl 16:30
Biskopsgatan 7, null, Kalmar kommun, bild 2
Biskopsgatan 7, null, Kalmar kommun, bild 3

Biskopsgatan 7

Lägenhet
Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 290 000 kr
72 m²
2 rum
vån 7/8
5 211 kr/mån
45 694 kr/m²

55+ boende i Bonumhus! Bonum betyder Det goda på latin, vilket det finns gott om här! Högst upp i denna delen av huset valdes denna fina lägenhet tidigt av nuvarande ägare när Riksbyggen presenterade projektet. Hon har dessutom gjort väl genomtänkta tillval och kostat på den redan påkostade lägenheten med bland annat exklusivare golv, spännande klinkers och golvvärme i badrummet, spotlights och skjutgarderober. Planlösningen har hög tillgänglighet vilket är ett krav i samtliga Bonumhus. Dessutom har lägenheten säkerhetsdörr. Tack vare fönster åt två väderstreck har lägenheten ett härligt ljus och en helt oslagbar, milsvid utsikt i väster, norr och öster. Lägenheten har både en inglasad balkongdel som förlänger sommarkänslan långt in på höstkanten och en öppen balkongdel med sol större delen av dagen under sommaren. Planlösningen är öppen, vilket ger möjlighet till stora middagar med vänner och familj. Blir ni extra många till middagen kan ni istället duka upp i gemensamhetslokalen längst ned i huset som även har en härlig uteplats med gemensamma utemöbler. Har ni övernattande gäster finns en övernattningslägenhet med eget badrum och pentry att hyra. Att bo i ett Bonumhus har många fördelar som en egen Bonumvärd som kan hjälpa till med allt från fönsterputsning till hembärning av veckans matvaror och uppsättning av bokhyllor. Entréer, trapphus och gemensamma utrymmen har hög tillgänglighet liksom samtliga lägenheter. Dessutom finns hiss från markplan som går ned till källaren och hela vägen upp till våning 8. Portarna är låsta dygnet runt. På nära gångavstånd finns Giraffen köpcentrum med tre stora matbutiker, apotek, systembolaget, optiker, klädbutiker restauranger, caféer, gym och mycket mer. Det går lika bra att promenera mot Kalmars charmiga stadskärna med mer shopping, restauranger, caféer, kulturliv och glittrande Kalmarsund. Det här är en lägenhet som verkligen måste upplevas på plats. Boka gärna tid för visning redan nu!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rimsmedsvägen 7B, Berga, Kalmar kommun
 • Ons 31 jul kl 16:30
Rimsmedsvägen 7B, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Rimsmedsvägen 7B, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Rimsmedsvägen 7B

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 114 kr/mån
13 710 kr/m²

Låt oss presentera en hemtrevlig tvåa i fint skick i den stabila och välskötta föreningen HSB Rimsmeden. Bostaden har en yta på 62 kvadratmeter vilket är väl tilltaget för att vara en tvåa. Dessutom finns en inglasad balkong i härligt söderläge. Badrum med tvättmaskin finns samt tvättstuga i källaren i samma hus! Här kan du förvänta dig en god gemenskap med trevliga grannar och väl underhållna gemensamma utrymmen. Föreningen har IMD - mätning av elen och solceller för låga driftskostnader.

 • Premium
 • Balkong
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Majavägen 19, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Majavägen 19

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/1
6 284 kr/mån
22 838 kr/m²

I omtyckta och barnvänliga Lindsdal står nu äntligen ett av de oerhört populära bostadsrättsradhusen i Brf Majavallen redo för nya ägare! Här presenteras en ljus och trevlig fyra om 74 kvm med sällsynta kvaliteter så som två härliga uteplatser. Modernt, stilrent och bekvämt är definitionen av detta boende. Detta hem stod inyttningsklart så sent som 2016 och känslan av nytt lever kvar. Här erbjuds ett rymligt kök med fantastisk takhöjd och rymd, stort badrum med alla bekvämligheter som kan önskas, ljust sällskapsrum, ett större sovrum med generös klädförvaring samt två mindre sovrum. Allt bekvämt i ett plan! Två härliga uteplatser låter dig själv avgöra när du vill inta en plats i skuggan eller under solens värmande strålar. Interiört präglas bostaden av stilrena materialval så som klinker- och parkettgolv i ek. Tack vare sitt gavelläge bjuds du dessutom på ett fint ljusinsläpp från tre håll. Frukost på altanen, eftermiddagskaffe i skuggan, grillning under sommarkvällar och känslan av att kunna gå ut och känna gräset mellan tårna.. Ja, fördelarna är minst sagt många. Njut av bostadsrättens många och bekväma fördelar utan att gå miste om villakänslan! På framsidan finns ett eget förråd och till lägenheten hör även en plats i carport. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV (basutbud via Telia).

 • Premium
 • Uteplats
Jutegatan 11B, Lindö, Kalmar kommun
 • Ons 31 jul kl 15:30
Jutegatan 11B, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Jutegatan 11B, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Jutegatan 11B

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 990 000 kr
96,4 m²
3 rum
vån 1/3
5 843 kr/mån
41 390 kr/m²

De flesta Kalmarbor har passerat detta vackra hus genom åren och beundrat dess stilrena arkitektur. Du har säkert stannat till och funderat på hur det ser ut invändigt och hur det skulle vara att bo där själv, i Kalmars första funkishus.. Nu kan vi presentera en stor trea på 96 kvadratmeter med en fantastiskt utsikt över Malmfjärden! Bostaden är belägen endast några trappsteg upp, lagom högt upp för att slippa insyn. Här bor du på natursköna Lindö endast en kort promenad från stadskärnans puls.

 • Premium
 • Balkong
Axel Oxenstiernas väg 1, Oxhagen, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår
Axel Oxenstiernas väg 1, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Axel Oxenstiernas väg 1, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Axel Oxenstiernas väg 1

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/6
4 604 kr/mån
12 500 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att skapa ett drömhem! Vi presenterar en trea på 76 kvadratmeter i originalskick där du med gott samvete kan renovera och skapa ditt hem så som du själv vill ha det. Här kommer du bo i en välmående förening med faciliteter såsom gästrum, föreningslokal samt hobbyrum som föreningens medlemmar kan nyttja. Till varje lägenhet hör ett förråd och ett matkällarförråd. Dessutom finns snabb uppkoppling via fiber i huset! I Oxhagen bor du nära natursköna Skälby och med promenadavstånd till handelscenter Giraffen. På behagligt avstånd finns också centrumkärnan med allt utbud man kan önska sig, Linnéuniversitetet och centralstationen med goda kommunikationer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norrlidsvägen 44, Täljstenen, Kalmar kommun
 • Tis 30 jul

Norrlidsvägen 44

Lägenhet
Täljstenen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 769 kr/mån
10 236 kr/m²

På andra våningen med inglasad balkong och en planlösning som erbjuder välplanerade ytor där alla rum känns väl tilltagna. Bostaden är belägen i ett trivsamt område nära till natur. Norrlidsvägen har närhet till strövområden, dagligvaruhandel, pizzeria, skola/förskola och vårdcentral.

 • Plus
 • Balkong
Lötvägen 19, Smedby, Kalmar kommun

Lötvägen 19

Lägenhet
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
475 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 048 kr/mån
7 308 kr/m²

Välkommen till en rymlig tvåa på 65 kvadratmeter i ett trevligt område med grönytor, lek- och grillplatser och naturen nära med fina strövområden. Här bör du nära till busshållplats, skola och mataffär. Föreningen är välskött med god områdesservice med gym, bastu och gemensamhetslokal.

 • Balkong
Vänskapens väg 13D, Ljusstaden, Kalmar kommun
 • Ons 31 jul

Vänskapens väg 13D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 625 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/3
6 396 kr/mån
18 466 kr/m²

Etagelägenhet med hög standard och fortfarande en känsla av nybyggt! Flera tillval gjordes av nuvarande ägare som också är den första ägaren. Tillval så som golvvärme i badrum, spotlights och rostfria vitvaror från Bosch. 88 välplanerade kvadratmeter med öppen, social planlösning samt balkong på ena planet och 2-3 sovrum samlade på övre plan. Toalett finns på båda planen! Tillhörande carport gör boendet extra bekvämt. Bor du i Ljusstaden har du nära till allt vad naturen har att erbjuda såsom vackra promenadstråk och badplatser. I området finns även förskola och lekplats samt bekvämt avstånd till både ICA och Coop, gym, pizzeria och vårdcentral. Kontakta ansvarig mäklare om du vill komma på visning innan annonserat datum!

 • Plus
 • Balkong
Djurängsvägen 41A, Djurängen, Kalmar kommun

Djurängsvägen 41A

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
3 945 kr/mån
18 625 kr/m²

Låt oss presentera en pärla i Djurängen! Bekvämt belägen på markplan hittar vi denna totalrenoverade trea som bara är att flytta in i! Planlösningen är luftig och ljus med stora rum och riktigt bra förvaring. I månadsavgiften på 3945 kr ingår värme, vatten och kabel-tv. Det vi älskar med Djurängen är närheten till natur så som Skälby, de finfina kommunikationsmöjligheterna med buss, cykelvägar och smidigheten ut på E22 för dig som pendlar med bil. I närområden finns även flera omtyckta förskolor samt nyrenoverade Djurängskolan. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Berga centrum med välsorterad ICA-butik, gym, vårdcentral, frisör och pizzeria.

 • Balkong
Falkenbergsvägen 19A, Södra Området, Kalmar kommun

Falkenbergsvägen 19A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
655 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
2 216 kr/mån
31 190 kr/m²

Här erbjuds en ljus och social lägenhet i en smart planerad planlösning. Bostaden har ett rymligt allrum med plats för säng, tv- möbel och mindre matbord. Kokvrå med nyare kök. Föreningen erbjuder låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Här bor du i fina omgivningar med närhet till centrum, universitetet och dagligvaruhandel. Mycket bra med cykel- och bussförbindelser! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 11