Mäklare Mia Alnerud

Mia Alnerud

Om mig

Är du intresserad av att sälja din bostad tillsammans med mig? Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa. Med över tio års erfarenhet som mäklare känner jag mig trygg i min yrkesroll. Jag kan min stad Kalmar utan och innan. Jag är engagerad och lyhörd med ett ständigt fokus på dina behov och gillar utmaningar. Jag är övertygad att vi tillsammans kan överträffa dina förväntningar och göra din bostadsaffär till livs bästa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Banérgatan 8B, Funkabo, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår

Banérgatan 8B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

690 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 731 kr/mån

11 597 kr/m²

Lugnt belägen, omgiven av höga tallar och högst upp i huset! Här har vi en mysig tvåa i originalskick med balkong i en välskött förening som både har festlokal och övernattningslägenhet. Dessutom tvättstuga i huset! Det är bekvämt avstånd in till stan för både dig med cykel och för dig som väljer att promenera. Åker du hellre kommunalt så finns busshållplats inte alls långt bort. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en förhandsvisning redan nu!

 • Balkong
Lötvägen 48, Smedby, Kalmar kommun

Lötvägen 48

Lägenhet
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

750 000 kr

80 m²

3 rum

4 669 kr/mån

9 375 kr/m²

Marklägenhet med villakänsla på gaveln med uteplats och egen trädgårdstäppa mot både fram-och baksida. 80 kvadratmeter väl fördelade på tre rum och kök - rymligt och mycket välplanerat! Bra förvaring med två förråd (ett på framsidan och ett på baksidan) samt en klädkammare. Rymligt kök, två ordentliga sovrum och badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Här bor du barnvänligt i ett trevligt område med grönytor, lek- och grillplatser och naturen nära med fina strövområden. Här är det nära till busshållplats, skola och mataffär. Föreningen är välskött med god områdesservice med gym, bastu och gemensamhetslokal.

 • Uteplats
Bragegatan 29A, Södra Området, Kalmar kommun
Bragegatan 29A, Södra Området, Kalmar kommun, bild 2
Bragegatan 29A, Södra Området, Kalmar kommun, bild 3

Bragegatan 29A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 525 000 kr

59 m²

3 rum

4 019 kr/mån

25 847 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig och ljus gavellägenhet med härlig takhöjd på populära Söder med adress Bragegatan 29A! Här erbjuds välplanerade kvadratmeter med härlig takhöjd som rättvist fördelats på kök som är snyggt och modernt med fin färgsättning, två bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Ytan som redovisas upplevs som mycket större i verkligheten! Dessutom finns en mysig, inglasad balkong i söderläge. I huset finns bekvämligheter som förråd, cykelförråd och tvättstuga! Föreningen har en trevlig innergård med sittplatser. Bosätter du dig här bor du på populära Söder med promenadavstånd till badplats, skola/förskola, universitet, sjukhus och city. En välsorterad ICA-butik och tre pizzerior finns i närområdet.

 • Premium
 • Balkong
Linnégatan 3E, Malmen, Kalmar kommun

Linnégatan 3E

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

31,9 m²

1 rum

1 970 kr/mån

46 865 kr/m²

Central och välplanerad bostad i hus byggt 2020! Känslan av nytt infinner sig redan i entrén i det magnifika trapphuset med stora fönsterpartier och vacker belysning. Vi välkomnas in i hallen och möts av exklusivitet. Här kan vi presentera lyxiga detaljer så som generös takhöjd på runt 2,5 meter, vacker fiskbensparkett, balkong och stort badrum. Föreningen består av 17 lägenheter och i avgiften ingår värme och vatten. Möjlighet att hyra parkering med laddstolpe (tillhör föreningen) på bakgården. Cykelförråd ingår. Huset stod klart i april 2020 och är arkitektritat ”infill” projekt av Atrio arkitekter Kalmar AB, ritat för att passa in i omgivningen och som granne till Nisbethska skolan och tvärs över gatan finner du Ekelunds konditori. Tänk dig att kunna få nybakade frallor varje dag! Här har du nära till allt, såväl Kvarnholmen med utbudet av butiker och restauranger, centralstationen för dig som pendlar, universitetet om du arbetar eller studerar eller till sjukhuset. Här bor du stiligt, exklusivt och ostört.

 • Balkong
 • Hiss
Adelgatan 5B, Funkabo, Kalmar kommun
 • Tor 1 jun kl 16:00

Adelgatan 5B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 395 000 kr

73 m²

3 rum

4 414 kr/mån

19 110 kr/m²

På bästa läget i föreningen kan vi presentera denna lugna, tysta och insynsskyddade trea högst upp i huset med balkong som erbjuder härlig eftermiddags-och kvällssol bland trädkronorna! Bostaden har varsamt renoverats med noggrann eftertanke för att få en röd tråd genom hela bostaden. Dessutom har vi här en planlösning som är otroligt välplanerad och erbjuder bra ytor i samtliga rum. Tvättstuga och förråd i huset är ytterligare ett plus! Välskött förening som både har festlokal och övernattningslägenhet. Förskola och skola i området samt välsorterat matbutik! Det är bekvämt avstånd in till stan för både dig med cykel och för dig som väljer att promenera. Åker du hellre kommunalt så finns busshållplats inte alls långt bort.

 • Plus
 • Balkong
Vänskapens väg 13D, Ljusstaden, Kalmar kommun
 • Tor 1 jun kl 17:00

Vänskapens väg 13D

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

88 m²

3 rum

5 285 kr/mån

20 398 kr/m²

Etagelägenhet med hög standard och fortfarande en känsla av nybyggt! 83 välplanerade kvadratmeter med öppen, social planlösning samt balkong på ena planet och 2-3 sovrum samlade på övre plan. Toalett finns på båda planen! Tillhörande carport gör boendet extra bekvämt. Bor du i Ljusstaden har du nära till allt vad naturen har att erbjuda såsom vackra promenadstråk och badplatser. I området finns även förskola och lekplats samt bekvämt avstånd till både ICA och Coop, gym, pizzeria och vårdcentral.

 • Plus
 • Balkong
Gustaf Adolfs väg 8A, Oxhagen, Kalmar kommun

Gustaf Adolfs väg 8A

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 230 000 kr

75 m²

3 rum

4 460 kr/mån

16 400 kr/m²

I väl omtalade HSB Brf Opalen i Oxhagen kommer kan vi nu presenterad en hemtrevlig trea. Köket är stilrent renoverat och fullt utrustat med diskmaskin, inbyggd ugn och micro, fläkt, spishäll och kyl/frys. Badrummet är helkaklat med klinkers på golvet. Dessutom finns en stor inglasad balkong i skyddat läge med fin utsikt. Föreningens område är välskött med planteringar, sittgrupper, grillplats och lekplats. Föreningen har gemensamma tvättstugor och till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga och gym finns i samma hus! En kort promenad bort ligger Giraffens köpcentrum med restauranger, matvaruhandel, apotek, butiker, caféer och gym. Det finns även bra bussförbindelser i närheten och bra cykelvägar till centrum!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 7