Mäklare Katrin Franander

Katrin Franander

Om mig

Professionell, lyhörd och snabb i min återkoppling. Din bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv, välj därför mäklare med omsorg. Jag arbetar hårt i mina affärer för att skapa en hög kundnöjdhet hos både mina säljare, spekulanter och köpare. Jag hoppas på många givande stunder tillsammans med såväl säljare, spekulanter som köpare och är med er hela vägen fram till ert drömboende. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Silkeborgsgatan 4, Södra Området, Kalmar kommun
 • Tis 3 okt kl 16:30

Silkeborgsgatan 4

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/6
4 461 kr/mån
21 554 kr/m²

Till populär och ofta efterfrågad adress vill jag hälsa dig varmt välkommen till Silkeborgsgatan 4. Du väljer själv om du vill ta hissen, eller trapporna, upp till tredje våningen för att ta klivet in i denna trerummare som med sina 74 kvadratmeter nu letar efter nya ägare. Hallen hälsar er välkomna med öppen famn, där såväl utformning och storlek är uppskattat med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Den inre hallen är möblerbar för ytterligare förvaring i byrå eller varför inte en mindre arbetsplats? Köket är nyrenoverat i modern stil och det finns gott om arbetsytor och förvaring. Här inryms in matplats med plats för 4 personer. Direkt från köket når ni bostadens inglasade balkong som blir som ett extra rum på sommaren. Här kan ni njuta av solens strålar från tidig vår till sen höst. Kanske morgonkaffet eller en härlig bok efter en lång arbetsdag. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för både soffa och matgrupp vilket blir hemmet givna plats när vänner och familj är på besök! Bostadens två sovrum är rymliga och ligger bra separerade från varandra. Badrummet är är dessutom helkaklat, vad mer finns att önska? Föreningen består av 72 lägenheter. Varje bostad har såväl ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Det finns 41 parkeringsplatser (130 kr/mån), 6 garage (350 kr/mån), och 2 MC-garage. Gemensamma utrymmen såsom cykelrum, tvättstugor med torkutrymmen i båda husen, grovtvätt och barnvagnsförråd. Kabel-TV via Tele 2 och grundutbudet ingår i avgiften. Bredband är tecknas via Telenor På Silkeborgsgatan 4 bor ni i lugna och lummiga kvarter med promenadavstånd till sjukhuset och Kalmarsundsbadet, Stensö fiskeläge och fina strövområden, skola/förskola, träningsanläggning samt goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city. Med såväl välsorterade matbutiken på Södercentrum, pizzeria, konditori och blomsteraffär runt knuten finns allt inom nära räckhåll. Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skräddaretorpsvägen 13B, Skälby, Kalmar kommun

Skräddaretorpsvägen 13B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 701 kr/mån
17 949 kr/m²

Varmt välkomna till Skräddaretorpsvägen 13B och denna rymliga fyra i lugnt och trivsamt område! Vi välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder förvaring och möbler om så önskas. Här erbjuds 97,5 välplanerade kvadratmeter! Köket är ljust och trevligt och här får du plats med ett matbord med plats för 4-6 gäster. Köket är modernt har gott om arbetsytor och allt det praktiska med stor kyl, frys och diskmaskin. Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp och det är endast fantasin som sätter gränser för hur du önska möblera. Önskas den stora soffgruppen får den plats. Vill ni ha ytterligare matsalsmöbel finns det möjlighet till det också. Lägenheten har också tre väl tilltagna sovrum som ligger bra separerade från varandra. Från ett av sovrummen når ni den fantastiska inglasade balkongen, helt utan insyn, som blir som ett extra rum och som förlänger sommarsäsongen såväl vår som höst. Tänk dig att slå dig ner här lata dagar och lyssnar på fågelkvittret utanför och njuta av en härlig bok. Lägenheten har också ett större badrum med tvättmaskin samt en gäst WC. Vad mer finns att önska? I föreningen finns 237 st lägenheter, 7 st tvättstugor, en i varannan byggnad, en samlingslokal med kök och bastu. Övernattningslägenhet finns att hyra för medlemmar till en kostnad av 400 kr per dygn och föreningslokalen går att hyra för 300 kr/dygn. Till lägenheterna finns även förråd och matkällare. Utvändigt finns grillplatser samt spolplatta för bilen. Föreningen har även ett bilsläp som du som medlem kan hyra för 100 kr/dygn. Föreningen har 251 parkeringsplatser som går att hyra för ca 98 kr i månaden utan el och 173 kr/månad för parkeringsplats med el för motorvärmare. Finns även 4 platser i MC garage. Till parkeringsplatser är separat kö. Det finns oftast parkeringsplatser lediga. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. På Skräddaretorpsvägen 13B bor du i ett välskött område med stora, fina innergårdar. Med kort promenad når du Skälby med grönområden och lekplatser. Du tar dig enkelt ut på E22, perfekt för dig som pendlar, Hansa City med allt dess utbud nås med enkelhet via gångbron. Du har direkt närhet till Chicken House, med fantastisk libanesisk mat, och mataffär. Skulle cykeln strejka går bussarna var 20:e min in till Kvarnholmen för allt utbud av butiker, restauranger och nattliv. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Jägarevägen 3, Funkabo, Kalmar kommun

Jägarevägen 3

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 2/3
5 551 kr/mån
28 744 kr/m²

Bovieran är ett unikt boendekoncept som erbjuder en kombination av trygghet och social samvaro. Här står hjärtat i centrum. När du kliver utanför din dörr möts du av den fantastiska synen av den inglasade Vinterträdgården, fylld med exotiska palmer, färgglada blommor och frodiga växter. Här finns en plats för gemenskap och trivsel, där fikasällskapet och skratten aldrig är långt borta! Låt mig här presentera denna stora trea med hörnläge och fönster i tre väderstreck, med hög standard och inglasad balkong i väster som väntar på sin nästa ägare. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Förvaringen är generös och kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning. I föreningen finns en gästlägenhet, samlingslokal och ett motionsrum att tillgå om man önskar. Dessutom finns möjlighet till parkeringsplats direkt när du flyttar in. Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Kungsgårdsvägen 16C, Skälby, Kalmar kommun

Kungsgårdsvägen 16C

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
5 140 kr/mån
18 239 kr/m²

Varmt välkomna till denna trea på Kungsgårdsvägen 16C som nu letar efter nya ägare. Med sina på 71 kvadratmeter finns det gott om plats. Lägenheten har de senaste åren renoverats och det trivsamma köket har uppdaterats med nya vitvaror. Diskmaskin finns därmed på plats för att underlätta i vardagen. Sovrummen är rymliga och det stora vardagsrummet inrymmer såväl den härliga soffgruppen, matsalsbord och bokhylla om man så önskar. Den inglasade balkongen blir verkligen ett extra rum och här kommer du spendera mycket tid såväl tidig vår som långt in på hösten. BRF Hagtorpet är Kalmars största förening. Föreningen är stabil och arbetar mycket för att underlätta vardagen och hålla nere kostnader. Bla har de installerats i laddstolpar, det finns övernattningslägenheter och släpvagn att hyra och ett kollektivt avtal vad det gäller bredband. Nyligen installerades solceller som sänker boendekostnaderna ytterligare för bostadsrättsinnehavarna. Här bor du med närhet till matbutiker, vårdcentral, köpcentrum med mera. Dessutom har du bra cykel förbindelser in till stadens puls, universitetet och badplatser. Om cykeln strejkar eller vädret inte tillåter finns busshållplatsen i nära anslutning. Varmt välkomna på visning på Kungsgårdsgatan 16C. En riktigt hemtrevlig bostad!

 • Balkong
 • Hiss
Bragegatan 19A, Södra Området, Kalmar kommun

Bragegatan 19A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 277 kr/mån
30 065 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Bragegatan 19A, lugnt belägen i omtyckt område. Här erbjuds du en bekväm och modern boendemiljö på första våningen i en mycket välskött förening. Hela lägenheten (förutom badrummen) renoverades (-21) i en modern och smakfull stil. Det rymliga köket bjuder in till både matlagning och sociala stunder. Köket har utgång till den härliga balkongen där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller avkopplande kvällsstunder. Här finns både badrum med tvättmaskin och dessutom en gästtoalett. För den som har bil medföljer en parkeringsplats, vilket är ett stort plus i en stadsmiljö. Omgivningarna runt Bragegatan 19A är grönskande och vackra, perfekt för avkopplande promenader eller joggingturer. Dessutom är närheten till Södercentrum ett stort plus, med dess serviceutbud.

 • Balkong
Utrustningskajen 9, Varvsholmen, Kalmar kommun
 • Tor 28 sep kl 13:00
Utrustningskajen 9, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 2
Utrustningskajen 9, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 3

Utrustningskajen 9

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
98 m²
3 rum
vån 3/5
4 585 kr/mån
57 092 kr/m²

Låt mig presentera ett unikt hem och ett extremt unikt läge. Varvsholmen är ett av Kalmars mest eftertraktade bostadsområden och är en vacker ö som genom en bro binds samman med citykärnan. På Utrustningskajen 9 väntar utsikten på dig varje dag och det är vädret som bestämmer skådespelet. Läget är oslagbart, vyerna likaså. Välkommen in så ska jag presentera denna fantastiska bostad på Varvsholmen närmare. Kommer du med bil finns det en garageplats som tillhör lägenheten, från garaget tar du bekvämt hissen upp till bostaden och jag hälsar dig välkommen in och det är här som du i bostaden möter havet för första gången. Den öppna planlösningen i bostaden skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Generöst ljusinsläpp från fönster och glasdörrar framhäver de vackra omgivningarna och skapar en känsla av rymd. Varje rum är utformat med omsorg och stil, vilket ger en modern och elegant atmosfär. Köket från Ballingslöv är vackert och stilrent på samma gång och de exklusiva materialvalen gör hela bostaden tidlös. I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, de stora fönsterpartierna och tillgången till utomhusmiljöer gör hemmet helt unikt för Varvsholmen. En av de mest attraktiva egenskaperna med denna bostad är den fantastiska utsikten. Från flera rum kan du njuta av panoramautsikten över vattnet, vilket ger dig en känsla av lugn och harmoni. Det stora sovrummet vilar mot innergården och har ett eget praktiskt badrum i anslutning till rummet. Det mindre sovrummet har vackra moderna glasväggar och har vacker utsikt mot Ängö och den vackra bebyggelse som finns där. Bostadens andra badrum är fullutrustat vilket gör bostaden både praktiskt och bekvämt för hela familjen. Dessutom finns en separat tvättstuga som ger dig extra utrymme för tvätt och förvaring. Att bo på just Varvsholmen gör att utblickarna blir många. Vattnet skapar rymden och avståndet gör vyerna helt fantastiska. Riggen 1 är en stabil bra förening med många fördelar, vad sägs om att garageplats ingår i månadsavgiften. Garageplatsen är komplett med laddbox vilket inte bara ger bekvämlighet och skydd för din bil, utan också möjlighet att ladda den på plats. Till varje lägenhet finns ett förråd om 6,5 kvm. Föreningen har också ett gemensamt stort cykelförråd där du enkelt tar dig ut på på de fina cykelvägarna som finns runt om i Kalmar. Dessutom ingår TV, bredband och telefoni via Telia (fiber) i avgiften mot ett obligatoriskt tillägg. På Varvsholmen finns bra möjlighet till trevliga restaurangbesök för såväl lunch som middag på kvällen. Du har även en bra träningsanläggning i området och du når city på mindre än 10 minuter promenad. Med en underbar utsikt över omgivande vatten och landskap erbjuder denna bostad en perfekt kombination av skönhet och funktionalitet. Vi ses på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norrgårdsgatan 3B, Norrgård, Kalmar kommun
 • Tor 5 okt kl 16:00

Norrgårdsgatan 3B

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 764 kr/mån
28 476 kr/m²

Välkommen till Norrgårdsgatan 3B, en fantastisk bostad som erbjuder en perfekt kombination av låg månadsavgift, moderna bekvämligheter och en central men lugn plats att bo på. Ett genomgående fint skick - vilket innebär att du kan flytta in direkt utan att behöva tänka på stora renoveringsprojekt. En av de främsta fördelarna med denna lägenhet är den inglasade balkongen som ligger i ett fritt västerläge. Balkongen blir ett extra rum där du kan förlänga sommaren och njuta av utsikten över omgivningen. Bostaden har även bra förvaringsmöjligheter med flera skjutdörrsgarderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera dina tillhörigheter. Perfekt läge - på lagom avstånd till Kvarnholmen. Det betyder att du har nära till stadens bekvämligheter, inklusive butiker, restauranger och kulturaktiviteter, samtidigt som du kan njuta av en fridfull tillvaro utanför stadens liv och rörelse. Föreningen är välmående och välskött, vilket ger dig en trygg och stabil boendemiljö. Solceller är installerade och övernattningslägenhet finns.

 • Plus
 • Balkong
Lagmansgatan 8A, Lindö, Kalmar kommun
 • Ons 27 sep kl 17:00

Lagmansgatan 8A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 131 kr/mån
28 208 kr/m²

Att Lindö är ett attraktivt läge vet många och de är ett stort nöje för mig att få hälsa dig varmt välkommen till Lagmansgatan 8A och denna väldisponerade tvåa. Endast en halvtrappa upp, eller hiss om man så önskar, välkomnas vi in i hallen som har gott om förvaring i skjutgarderob. Här ligger en vacker parkett som återfinns i såväl sovrum, kök som vardagsrum. Direkt till höger har vi det rofyllda sovrummet med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare förvaring om man så önskar. Köket är hemtrevligt och har generösförvaring, gott om arbetsytor alla bekvämligheter såsom diskmaskin, vilket underlättar i vardagen. Vardagsrummet är stort, här inryms såväl matsalsmöbel som favoritsoffan. Det är också härifrån som ni når balkongen, placerad med fördel för eftermiddagssolen. I HSB Brf Siken i Kalmar bor man bra och föreningen har god ekonomi. I föreningen finns 36 lägenheter. Till bostadsrätterna finns det vindsförråd samt matförråd i källaren. Varje källare har också cykelförråd. Föreningen har 2 tvättstugor, en i varje byggnad. I månadsavgiften ingår värme och vatten, ett obligatoriskt tillägg om 149 kr tillkommer för Kabel-TV (basutbud) och bredband via Tele2. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. Härifrån har du bara en kort promenad eller cykeltur längs vackra Malmfjärden för att ta dig in till Kvarnholmen med dess stora utbud av nöje, shopping och restauranger. Här finner du även universitetet och centralstationen. I kvarteret har du dessutom ett gym en kort promenad bort! Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stensbergsvägen 54A, Södra Området, Kalmar kommun
 • Imorgon kl 16:30

Stensbergsvägen 54A

Lägenhet
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
45,1 m²
2 rum
vån 2/5
3 343 kr/mån
33 149 kr/m²

Ett perfekt alternativ för dig som söker ditt första boende, studentboende eller övernattningslägenhet. Du väljer själv om du vill ta tillvara på vardagsmotionen och trapporna eller om du väljer att ta hissen upp till andra våningen. Häng på in så ska jag presentera bostaden närmare. Redan i hallen infinner sig en harmoni och krispighet. Lägenheten är ljus och fräsch. Hallen är rymlig och det finns gott om plats för skor och ytterkläder önskas mer förvaring finns det i en praktisk klädkammare. Rummet är rymligt, här inryms allt du behöver och det med råge. Favoritsoffan, TV-möbel och en eventuell läshörna. Köket är vitt och fräscht, det finns bra med plats för matlagning och ett större middagsbord för flertalet middagsgäster. Den öppna planlösningen gör det möjligt för härligt umgänge medans middagens tillagas. Från vardagsrummet når du också bostadens stora fantastiska balkong med plats för en större loungemöbel. Detta gör att bostaden växer ytterligare. Balkongen är under tak och nuvarande ägare har installerat infravärmare som gör att du kan förlänga sommarsäsongen såväl vår som höst. Sovrummet är ljust och fräscht, här får du plats med såväl dubbelsängen som en arbetsplats om du önskar. Det helkaklade badrummet med såväl tvättmaskin som torktumlare underlättar i vardagen. I HSB Brf Linblomman finns 44 lägenheter. Till varje lägenhet finns ett förråd. Parkeringsgarage finns i fastigheten där separat kö tillämpas. Föreningen har individuell mätning och debitering för el, varm- och kallvatten samt uppvärmning. Telia bredband, TV paket lagom samt IP telefoni ingår i avgiften. På attraktiva söder bor ni i lugna och lummiga kvarter med promenadavstånd till sjukhuset och Kalmarsundsbadet, Stensö fiskeläge och fina strövområden, skola/förskola, träningsanläggning samt goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city. Med såväl välsorterade matbutiken på Södercentrum, pizzeria, konditori och blomsteraffär finns allt inom nära räckhåll. Detta är en bostad som måste upplevas! Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Odengatan 4A, Bremerlyckan, Kalmar kommun
 • Ons 27 sep kl 12:00

Odengatan 4A

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
44 m²
1 rum
vån 4/4
2 619 kr/mån
45 341 kr/m²

Att Bremerlyckan är eftertraktade kvarter känner många till. Hur många gånger har man inte passerat och tittat på de ståtliga fastigheterna och funderat över hur det skulle vara att bo i en av de där byggnaderna. Första intrycket är allt. Fasigheten vid Odengatan 4 andas historia, stil och viss mystik, vilket gör detta hem till en ren dröm, och drömmen kan bli din! Hela Bremerlyckan bjuder på slående byggnader, som präglas av sekelskiftets oslagbara charm! Redan vid porten till Odengatan 4 slås man av pampighet! Kristallkronan blänker fint mod det svartvita klinkergolvet. Just denna lägenhet ligger anonymt i fastigheten med egen ingång från innergården. Spiraltrappan tre trappor upp till bostadens entré ger den perfekta vardagsmotionen. Innanför dörren finner ni harmoni och ljuvlig hemkänsla i en lägenhet som totalrenoverades med fingertoppskänsla under åren 2017-2018 och i harmoni med byggnadens arkitekturstil. Hallgolvet är lagt med engelska golvklinkern Viktorian Floor tiles från Byggfabriken, vilket harmoniserar med den klinkers som återfinns som original i föreningens flera trapphus. Köket är från IKEA, installerades i sin helhet år 2017 och har luckor sprutlackerade i kulören "Tant Johannas gröna". Bänkskivan i stenkomposit erbjuder generöst med arbetsyta då den är 70 cm djup. Samtliga vitvaror är från 2017: spishäll med induktion 80 cm, Electrolux, varmluftsugn pyrolytisk rengöring, Electrolux, fläkt och diskmaskin, IKEA samt kyl/självavfrostande/frys, Samsung. Golvet i köket, med 1-stavs Ekparkett, kommer från Kährs. I ett hus byggt från 1904 kan förväntas att det finns ett traditionellt skafferi i köket och det finns såklart i denna lägenhet. Ovan skafferiet finns plats för vinglas i en nisch på belysta glashyllor. För att ta sig mellan kök och vardagsrum finns en passage, längs vilken en praktisk garderob skapats skjutdörrar. Dessa är tapetserade med Strawberry Thief från William Morris. Garderoben har inredning från Elfa med 20 korgar i olika storlekar samt hyllor med olika djup. Allt för att kunna få bra överblick och ordning. Vardagsrummet är stort och har ett härligt fönster med djup fönsterbräda och utsikt mot Kalmar Slott och dess omgivande almar. För att nyttja kvadratmeterna i vardagsrummet och lägenhetens takhöjd om 3 meter, finns ett loft med plats för 140 centimeters säng och lite plats att sätta fötterna vid sidan om sängen på loftets parkettgolv. Det finns också en hylla vid huvudändan att använda som avställningsyta. I taket ovan sängen finns sex dimbara downlights som kan tändas både från loftet och nere i rummet. Under loftet finns plats för skrivbord och ytterligare förvaring eller varför inte en myshörna? Även här finns infällda downlights i taket och den flesta belysningen i lägenheten kan styras via appen plejd på mobilen. Golvet i vardagsrum och passage är ett oljat och slipat grangolv med fris, troligtvis originalgolv från när huset byggdes. Badrummet renoverades i sin helhet år 2020 med våtrumsmatta på golv och väggar. Då fälldes också dimbara downlights in i taket. Tvättfat från Villeroy och Boch med kommod från Duobad och toalettstol från Laufen. Tillhörande lägenheten finns ett praktiskt förråd i trapphuset från samma trappavsats som lägenhetens ytterdörr. Förrådet är byggt i trappan upp till den före detta vinden. Här finns plats för mycket prylar som inte ryms i lägenheten och är perfekt förvaring så nära lägenheten. Förrådet går att använda som kallskafferi/svale. I denna

 • Plus
Sagovägen 39, Berga, Kalmar kommun

Sagovägen 39

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
575 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
3 037 kr/mån
13 068 kr/m²

Optimalt planerad 1,5 rummare på 1:a våningen som badar i ljus! Stort allrum med separat sovalkov, rymligt hemtrevligt kök, toppfräscht helkaklat badrum och härlig inglasad balkong med fritt västerläge. Bra läge i området med gym, bastu, relax och tvättstuga i samma hus. Välkommen till en mycket fin och välplanerad 1,5:a! Rymd och ljus är ledord för denna fina lägenhet som passar utmärkt som en första lägenhet tillstudenten eller kanske till det unga paret som inte vill lägga hela sin ekonomi på boendet. Garderobsvägg för smart förvaring och intill finns lägenhetens mycket fina helkaklade badrum som renoverats i stilrent brunt och vitt. Fräscht och tidlöst. Köksinteriören är även den fräsch och här finns gott om plats för ett rejält matbord. Släta vita luckor, svart kakel, snygga beslag, modernt och enkelt att sätta sin egen prägel på. Allrummet och sovalkoven har enhetligt fint parkettgolv och vita väggar. Samma golv ligger även i köket. Det stora glasade partiet i allrummet samt balkongdörren ger verkligen ett härligt ljusflöde till detta rum och med hjälp av ett draperi emellan skapas en effektiv avskildhet till sovavdelningen. Lägenhetens inglasade balkong gör att bostaden växer ytterligare och förlänger sommarsäsongen såväl vår som höst. Här kan du slå dig ner med en härlig bok och såväl frukost som middags kan med fördel intas på balkongen. Välkommen till Brf Trollets välskötta och trevliga kvarter! Ett område och en förening som fullständigt blommat. Om det har med dess lugna läge att göra eller om det är den stabila ekonomin i föreningen som lockar är svårt att säga. Vad som med säkerhet kan sägas är att du framför dig har en välplanerad tvårummare i en välmående förening. I huset finns tvättstuga, cykelförråd, källarförråd och matkällare. I föreningen finns det övernattningslägenhet, vilket är perfekt när du har övernattande gäster på besök, men även gym, bastu och hobbyrum att tillgå. Härifrån har ni närhet till Berga Centrum med utbudet av mataffär, pizzeria skola/förskola. Busshållplats finns runt hörnet som tar er in till Kalmar City och stadskärnan. Man når snabbt Hansa City med allt de har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 11