Mäklare Andreas Jonasson

Andreas Jonasson

Om mig

Erfaren, trygg och engagerad! Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Kalmar sedan 2009. Med flera års erfarenhet vägleder jag er gärna till en lyckad bostadsaffär. Jag är född och uppvuxen i Kalmar och har god lokalkännedom. Hör gärna av er för en kostnadsfri rådgivning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solvägen 11B, Berga, Kalmar kommun

Solvägen 11B

Villa
Berga, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 650 000 kr

183 m²

9 rum

1 549 m² tomt

Välkommen till en charmig villa med historia från 1924. Huset har sedan dess byggts ut och är idag ett 1½-planshus med källare om 183 + 101 kvm. Här finns stora sociala ytor, 4-5 sovrum, eldstad och bergvärme som ger er en ekonomisk boendekostnad. På den stora tomten om 1549 kvm finns uthus med två förrådsrum. Välkommen att anmäla ert intresse!

Hamboplan 4, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Budgivning pågår

Hamboplan 4

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 950 000 kr

123 m²

7 rum

758 m² tomt

Välkommen till en rymlig villa om 123 + 99 kvm. Utöver detta finns nybyggd gästbostad som kan användas som kontor, tonårsboende eller till verksamheten. Nyrenoverat badrum, nyrenoverat kök & stora sociala ytor i tillbyggt vardagsrum. Ett perfekt boende för den växande familjen, med upp till sex sovrum, två badrum samt gästtoalett. Huset har en nygjuten uppfart som leder till rymlig carport med plats för bil, husvagn eller båten. Den insynsskyddade utomhusmiljön bjuder på ett altandäck med utomhusspa. Allt med i barnvänliga Lindsdal, med behagligt avstånd till skola & affär.

Kalmarvägen 104, Lindsdal, Kalmar kommun

Kalmarvägen 104

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 550 000 kr

135 m²

5 rum

875 m² tomt

Välkommen till ett underhållsfritt hem med vattenburen golvvärme och stora öppna umgängesytor. Huset byggdes nytt 2022 och har putsad stenfasad, falsat plåttak, upp till fyra sovrum och två badrum. Kök och vardagsrum har öppen social planlösning. En asfalterad uppfart leder till bostaden. Gräsmattan är sådd och häckar planterade. Välj själva om ni vill ha ert eget sommarprojekt och bygga uteplats efter eget önskemål!

Visar alla 3