Mäklare Andreas Jonasson

Andreas Jonasson

Om mig

Erfaren, trygg och engagerad! Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Kalmar sedan 2009. Med flera års erfarenhet vägleder jag er gärna till en lyckad bostadsaffär. Jag är född och uppvuxen i Kalmar och har god lokalkännedom. Hör gärna av er för en kostnadsfri rådgivning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rinkabyholmsvägen 28A, Rinkabyholm, Kalmar kommun
Rinkabyholmsvägen 28A, Rinkabyholm, Kalmar kommun, bild 2
Rinkabyholmsvägen 28A, Rinkabyholm, Kalmar kommun, bild 3

Rinkabyholmsvägen 28A

Villa
Rinkabyholm, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 490 000 kr
125 + 89 m²
5 rum
1 090 m² tomt

Välkommen till ett vackert hem i Rinkabyholms kärna. Huset har tidsenliga detaljer bevarade samt har moderniserats för att möta dagens behov med t.ex. robotgräsklippare, fiber och bergvärme som ger ekonomisk och lättskött uppvärmning. Carport samt förråd. Välkommen till populära Rinkabyholm och denna grönskande tomt med närhet till natur, omtyckt skola och närliggande ICA-butik. Varmt välkomna att kontakta mäklare för visning!

  • Premium
Markgatan 74, Hagby, Kalmar kommun
  • Tor 15 aug kl 16:30

Markgatan 74

Villa
Hagby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
172 + 24 m²
7 rum
3 666 m² tomt

Med största charmfaktor presenteras Markgatan 74, där historia från år 1888 möter dagens moderna behov i harmoni. Huset har smakfullt renoverats i minsta detalj sedan inköp 2001 fram tills idag. De generösa sociala umgängesytorna skapar en trivsam miljö där umgänge blir i fokus. Matplatsen som tillhör det ursprungliga huset har öppnats upp till nock. Här förgyller en kakelugn och en imponerade invändig takhöjd om fem meter. Detta tillsammans med ett hemtrevligt kök med bra arbetsytor, fungerande vedspis och framtagna takstolar ger en bostad att längta hem till. Enplanshuset har sakta och genomtänkt renoverats och byggts till av ägare/hantverkare mellan året 2001 - 2022 3666 kvm trädgård 1888 byggdes det ursprungliga huset, där vissa detaljer sparats för att behålla dess charm. Den genomtänkta planlösningen om 172 kvm boarea ger härliga sociala ytor att umgås på. Här finns två badrum, avskilt föräldrasovrum, tre samlade sovrum i en barnavdelning med intilliggande sällskapsrum och inglasat uterum med plats för det större sällskapet. Den rofyllda trädgården ger plats för odling och lek. Här finns även dubbelgarage med intilliggande dubbelcarport, stort altandäck med utespa och vackra vyer att vila ögonen på. Med promenadavstånd till bad och natur samt 20 minuters bilfärd till Kalmar centrum ger detta ett underbart läge!

  • Plus
Vindvägen 5, Eriksöre, Mörbylånga kommun

Vindvägen 5

Villa
Eriksöre, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
7 rum
1 069 m² tomt

Välkommen till en praktisk 1½-plansvilla i barnvänligt villakvarter. Ett lättskött, ekonomiskt och underhållsfritt boende, som väntar på familjen som vill växa in i de 163 välplanerade kvadratmeterna. Huset byggdes nytt 2022 och är idag inrett med fem sovrum. Här finns möjlighet till hela sju stycken sovrum. I trädgården finns nybyggt garage om 22 kvm. Här får ni villakvarterets fördelar med närhet till vänner och kommunikation, samtidigt som ni bor i ett lugnt område med endast 500 meter till havet och cykelavstånd till Färjestaden. Tveka inte på att anmäla ert intresse!

Södra Korpemåla 906, Södra Korpemåla, Mönsterås kommun

Södra Korpemåla 906

Villa
Södra Korpemåla, Mönsterås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
85 + 30 m²
4 rum
1 076 m² tomt

Välkommen till ett smakfullt enplanshus där harmoni och livskvalitet är ledord. Bostaden har ett nybyggt altandäck med utsikt över ängar och hav. Det nyrenoverade köket är öppet mot vardagsrum med eldstad. Här finns tre sovrum samt nybyggd gäststuga från 2010 med plats för gäster eller hemmakontor. Till fastigheten hör båtplats vid småbåtshamn. I Korpemålas sommaridyll ges möjlighet till bad vid närliggande badbrygga och vid sandstrand. Här bor ni permanent eller under fritiden. Välkommen att anmäla ert intresse av Södra Korpemåla 906!

Tranbärsgränd 9, Lindsdal, Kalmar kommun

Tranbärsgränd 9

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 075 000 kr
143 + 40 m²
5 rum
688 m² tomt

Välkommen till en modern nyrenoverad enplansvilla där ni bara kan flytta in och njuta. Huset har smakfullt renoverad interiör, nymålad fasad, nya fönster & harmonisk uteplats i sydläge. Invändigt har huset 4st sovrum, dubbla badrum, samt stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök där det större sällskapet ryms, här har en omfattande & smakfull renovering utförts under senaste året. Utvändigt bjuds på en nyasfalterad uppfart som leder till garage med fjärrport och förråd. En generös trädgård som ger plats för barnens lek och utrymme för egenodling. Här slipper ni kostsamma och tidskrävande renoveringar. Välkommen att besöka den kompletta familjevillan!

Gjuterivägen 52, Strandskogen, Mörbylånga kommun

Gjuterivägen 52

Tomt
Strandskogen, Mörbylånga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
800 000 kr
2 060 m² tomt

Välkommen att besöka Gjuterivägen 52, en naturskön tomt med plats för ert framtida hem! Bygglov finns för den som önskar bygga 1½-planshus om 117 + 70 kvm boarea, men ni kan själva välja leverantör eller om ni önskar bygga efter egna drömmar. Strandskogen ligger lantligt beläget, strax norr om brofästet och ger närhet till fina stränder, natur och golfbana. Anslutningsavgift för el är betald. Närhet till skola och mataffär och endast 15 minuter till centrala Kalmar.

Visar alla 6