Mäklare Andreas Jonasson

Andreas Jonasson

Om mig

Erfaren, trygg och engagerad! Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Kalmar sedan 2009. Med flera års erfarenhet vägleder jag er gärna till en lyckad bostadsaffär. Jag är född och uppvuxen i Kalmar och har god lokalkännedom. Hör gärna av er för en kostnadsfri rådgivning!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rudedammsgatan 20, Södra Området, Kalmar kommun
  • Kommande

Rudedammsgatan 20

Villa
Södra Området, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
268 + 98 m²
10 rum
806 m² tomt

Centralt och lugnt belägen tvåfamiljsvilla Här ges möjlighet till generationsboende eller för den som vill hyra ut och få en ekonomisk boendekostnad. Bägge lägenheterna blir lediga för köpare. På entréplan finns en 4:a om 114 kvm med kök som renoverats under senare år. På de två övre planen finns en etagelägenhet om 154 kvm som ger möjlighet till 3-6 sovrum. Gemensam källare med tvättstuga, garage, förrådsutrymme och pannrum med fjärrvärme som håller driftskostnaderna nere. I den familjära trädgården med stenlagda gångar och växtlighet ges plats för lek. I direkt anslutning finns en pittoresk park med sprudlande grönska. Fastigheten ger närhet till Länssjukhuset, Södercentrum och natursköna lägen intill Kalmarsund

Lundängsvägen 21, Smedby, Kalmar kommun
  • Kommande

Lundängsvägen 21

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 875 000 kr
95 + 108 m²
6 rum
771 m² tomt

Huset har genomgått flertalet positiva renoveringar, bl.a. nyrenoverat kök, renoverat badrum, ny träfasad, moderna fönster, nyare yttertak samt omlagd dränering. Ett välplanerat hem med 4 st sovrum, dubbla sällskapsrum, varav det ena med kamin. Njut av ett stort inglasat uterum med intilliggande utespa. Välkommen till ett inyttningsklart hem med behagligt avstånd till både skola, affär och kommunikation!

Södra Korpemåla 906, Södra Korpemåla, Mönsterås kommun
  • Kommande

Södra Korpemåla 906

Villa
Södra Korpemåla, Mönsterås kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
85 + 30 m²
4 rum
1 076 m² tomt

Välkommen till ett smakfullt enplanshus där harmoni och livskvalitet är ledord. Bostaden har ett nybyggt altandäck med utsikt över ängar och hav. Det nyrenoverade köket är öppet mot vardagsrum med eldstad. Här finns tre sovrum samt nybyggd gäststuga från 2010 med plats för gäster eller hemmakontor. Till fastigheten hör båtplats vid småbåtshamn. I Korpemålas sommaridyll ges möjlighet till bad vid närliggande badbrygga och vid sandstrand. Här bor ni permanent eller under fritiden. Välkommen att anmäla ert intresse av Södra Korpemåla 906!

Visar alla 3