Augustivägen 3

Brogetorp, Flens kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
134 m²
Biarea
139 m²
Tomtarea
650 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
45 773 kr/år

Denna villa har genomgått omfattande moderniseringar och uppgraderingar, vilket ger en stilren och modern atmosfär. En av de betydande renoveringarna inkluderade omdränering och takbyte

På baksidan av huset finns ett rymligt altandäck med en underbar pool. Detta område är perfekt för avkoppling, underhållning och för att njuta av de svenska sommardagarna med familj och vänner. Altandäcket erbjuder gott om utrymme för utemöbler och solstolar, så att du kan njuta av poolen och den grönskande omgivningen.

På framsidan av fastigheten finner du ett soligt soldäck att njuta av under varma sommardagar.
Området Brogetorp är känt för sin popularitet bland barnfamiljer. Med en återvändsgata som ger lugn och säkerhet är det här ett utmärkt val för familjer. Närliggande finns grönområden och lekplatser som passar perfekt för barnen att leka och utforska. Dessutom finns det badplats inom kort promenadavstånd.

Sammanfattningsvis erbjuder denna villa i Brogetorp en modern och bekväm livsstil. Med uppdateringar som omdränering och takbyte, altandäck med pool på baksidan och soldäck på framsidan, finns det gott om utrymme för avkoppling, underhållning och njutning. Området i sig är eftertraktat och passar perfekt för familjer som letar efter en trygg och attraktiv plats att kalla hem.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Flen

Kontakta mäklaren

Andreas Allard

Fastighetsbyrån Flen
Mäklare Andreas Allard, Fastighetsbyrån Flen
070-753 37 48
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas