Fastighetsbyrån Flen

Fastighetsbyrån Flen

Mäklare

Kärrängsvägen 5, Mellösa, Flens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kärrängsvägen 5

Villa
Mellösa, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen

2 350 000 kr

215 m²

8 rum

942 m² tomt

Stort och välkomnande hus med pool som är smakfullt renoverat. Ljust kök med gott om förvaringsutrymmen och stor köksö. Vardagsrum med braskamin och utgång till inglasat uterum. 5-6 sovrum. Nyrenoverad tvättstuga med dusch och bastu. Stor trädgård med flera uteplatser, soldäck. Fördelaktiga lån med låg ränta finns att överta.

 • Balkong
 • Uteplats
Orrögatan 8A, Flen, Flens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Orrögatan 8A

Lägenhet
Flen, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen

795 000 kr

65 m²

2 rum

4 400 kr/mån

12 231 kr/m²

Välvårdad bostadsrätt om två rum och kök på 65 kvm med inglasad balkong. Bostaden erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter i dels en rymlig klädkammare samt väldisponerade inbyggda garderober. Vacker och välskött park med brygga och gemensamma bryggbåtar. Här bor du med ett mycket bra läge med närhet till olika butiker, gym, vårdcentral, skola, promenadstigar och badstrand. Föreningslokal för helggäster eller det stora kalaset som man hyr av föreningen. Möjlighet att välja mellan garage eller carpot finns. Till lägenheten hör även en källarförråd precis en våning upp. För intresseanmälan vänligen kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Hiss
Bergsgatan 64, null, Flens kommun

Bergsgatan 64

Villa
Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen

2 495 000 kr

122 m²

5 rum

755 m² tomt

Läcker 60-talsvilla med de klassiska attributen som stora sällskapsutrymmen i anslutning till kök och halvtrappa till vardagsrumsdelen med braskamin. Huset ligger vid vändzonen med naturen precis inpå knuten. Sommardagarna avnjuts med fördel på den rejält tilltagna altanen med soldäck och del under tak. Det mesta har renoverats och uppdaterats i huset de senaste åren.

 • Plus
 • Uteplats
Gripensnäs 1, null, Flens kommun

Gripensnäs 1

Gård/Skog
Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen

6 500 000 kr

134 m²

4 rum

9,4 ha tomt

Unik sjötomt på 9,4 ha med ungefär lika stort vattenområde i sjön Långhalsen med fiskerätt. Fastighetens ytor gör möjligt att uppföra ekonomibyggnader, ridhus, maskinhall etc. 1-plansvilla om 4 rum och kök i vinkel från Anebyhus byggt 1999. Huset är placerat för att följa solen under dagen med morgonsol i köket och kvällssolen på baksidan. Majoriteten av tomtytan är hagmark som sträcker sig ner till sjön. Huset är omgivet av fina ekbackar. Dubbelgarage på betongplatta. Isolerad gäststuga med indragen el. Altaner i flera väderstreck.

 • Uteplats
Björndammen Kungsberg , null, Flens kommun

Björndammen Kungsberg

Fritidshus
Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen

2 475 000 kr

65 m²

3 rum

3 118 m² tomt

På historisk mark i Björndammen med sin välbevarade masugn hittar du det här huset för fritidsboende eller permanent. Fantastisk utsikt från den väl tilltagna altanen mot sjön och den gemensamma båt och badplatsen. Braskamin vid matplatsen som via dubbeldörrar öppnar upp mot altanen, och med vedspis i köket. Två kallförråd i anslutning till entrén som går att utveckla till gästboende. På tomten finns en friggebod med el, samt ett garage.

 • Uteplats
Skogsborgsvägen 8, Hälleforsnäs Tätort, Flens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skogsborgsvägen 8

Villa
Hälleforsnäs Tätort, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen

2 095 000 kr

148 m²

6 rum

1 400 m² tomt

Ljust och fräscht rymligt hus med härlig altan i söderläge och på lugn återvändsgata! Köket nyligen fint renoverat med bland annat köksö och en bevarad öppen spis som trivselfaktor. Gott om sovrum för den stora familjen. Badrum finns både på entré och övervåning. Bergvärmen ger ekonomisk och enkel uppvärmning av huset. Vedeldad badtunna på trätrall att njuta i året runt. Garage med förråd på tomten samt grusad infart. Gångavstånd till pendeltåg och mataffär.

Hyltinge-Åbo 3, null, Flens kommun

Hyltinge-Åbo 3

Fritidshus
Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen

1 750 000 kr

62 m²

4 rum

5 382 m² tomt

Fritidshus med vackert öppet läge vid böljande landsbygd mellan Sparreholm och Skebokvarn. Gäststuga med parkettgolv och indragen el i stugan. Huset, ett klassiskt fritidshus med tre sovrum varav ett nås vi altanen under det överskjutande taket. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak.

 • Uteplats

Visar alla 7