Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hannah Breslin

Hannah Breslin

Om mig

En bostadsaffär handlar inte bara om att hitta rätt boende, utan även rätt mäklare. Jag har varit verksam i Flen i mer än fyra år och från och med 2024 så hittar ni mig på Fastighetsbyrån. Jag tar gärna ett personligt eller digitalt möte för att se hur jag kan hjälpa dig i din bostadsresa, oavsett om det gäller en försäljning eller rådgivning. Kontakta mig så pratar vi mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövåsen Hagtorpsvägen 74, Sparreholm, Flens kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Lövåsen Hagtorpsvägen 74, Sparreholm, Flens kommun, bild 2
Lövåsen Hagtorpsvägen 74, Sparreholm, Flens kommun, bild 3

Lövåsen Hagtorpsvägen 74

Fritidshus
Sparreholm, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
1 095 000 kr
47 m²
2 rum
1 696 m² tomt

Fritidshus på naturtomt i Lövåsens fritidshusområde utanför Sparreholm. Trevligt hus med ett rymligt allrum öppet mot kök, duschrum samt ett sovrum. Det finns en gäststuga med två sängplatser samt en friggebod. Lövåsens fritidshusområde har två fina badplatser med både brygga och strand i Båven på andra sidan vägen. Det finns möjlighet att hyra båtplats för ca 500 kr/år (separat kö) samt bastu nere vid den ena badplatsen. Båven är den största sjön i Sörmland. Det är en populär fiskesjö och bjuder på många utflyktsmål till de olika vikarna och öarna runtom i sjön för att slå läger och grilla. Miljön runt fritidshuset är otroligt härlig med mycket grönska och fina ekhagar. Det finns gott om svamp och bärställen att besöka men även flera trevliga utflyktsmål i kommunen. Sparreholm som är närmsta ort ligger endast en kort bilresa bort och där finns matbutik, kiosk/grill, restaurang samt outlet. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Hannah Breslin.

  • Premium
Norra Järnvägsgatan 14B, Flen, Flens kommun

Norra Järnvägsgatan 14B

Lägenhet
Flen, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
175 000 kr
31,7 m²
1 rum
vån 1
2 286 kr/mån
5 521 kr/m²

Här finns möjligheten att förvärva en lägenhet med ett rum och kokvrå i STORT renoveringsbehov. Bostaden har en låg månadsavgift och är belägen med ett centralt läge med gångavstånd till tågstation, matbutiker samt skola och grönområden. Till lägenheten hör två förråd och det finns möjlighet att hyra garage eller parkeringsplats (separata köer). I Källaren finns gemensam tvättstuga och torkrum samt cykelförråd. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Bronäsvägen 22, null, Flens kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Bronäsvägen 22, null, Flens kommun, bild 2
Bronäsvägen 22, null, Flens kommun, bild 3

Bronäsvägen 22

Fritidshus
Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
2 395 000 kr
80 m²
3 rum
2 081 m² tomt

Välkommen till Bronäsvägen 22, där tradition möter modernitet i detta charmiga soldattorp. Ursprungligen från 1700-talet och sedan till-/ och ombyggt till ett funktionellt boende perfekt för både fritid och permanent vistelse. Med generösa utrymmen, öppen planlösning som smälter samman kök och allrum och högt i tak ger detta hem en känsla av rymd och gemenskap där braskaminen sprider värme. Två sovrum, sovloft och separat tv-rum med öppen spis erbjuder gott om plats för familj och vänner. Helkaklat badrum med badkar och kombinerad tvätt- och torkmaskin förhöjer standarden i kombination med ordnat V/A för åretrunt bruk. Utomhus väntar en idyllisk tomt som erbjuder både natur och gräsmatta med härligt solläge och möjlighet till utomhusaktiviteter året om. Gäststuga med generös uteplats och bastu ger extra komfort. Dessutom har du bekvämt avstånd till Hälleforsnäs bekvämligheter med endast cirka 5,5 kilometer till tågstationen, restauranger och matbutik. Med denna perfekta kombination av naturskön omgivning och modern komfort är detta ett drömboende!

  • Premium
Nygatan 2, Hälleforsnäs Tätort, Flens kommun

Nygatan 2

Lägenhet
Hälleforsnäs Tätort, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
185 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 538 kr/mån
4 744 kr/m²

Välkomna upp till den väl omhändertagna och prydliga etta. Här erbjuds ett fräscht duschrum, kök med plats för matbord och bra med förvaring och arbetsytor samt ett rum med möjlighet att skärma av för sängen. Från det stora rummet nås den inglasade balkongen i söderläge. Gemensam tvättstuga finns i grannhuset som tillhör samma förening och garage/parkeringsplats går att hyra via separat kö. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Östtorp 42, Mellösa Tätort, Flens kommun
  • Sön 12 maj

Östtorp 42

Fritidshus
Mellösa Tätort, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
950 000 kr
54 m²
3 rum
1 598 m² tomt

Välplanerat fritidshus med två sovrum, allrum med braskamin, kök och duschrum med förbränningstoalett. Här är det sommarvatten från vår till höst via samfälligheten och eget avlopp för BDT. Huset har nyare fönster och tak. Ytskikst såsom väggar och golv är mestadels renoverade de senaste åren. Fiber har även dragits in i bostaden. Området är ett f.d arrendeområde med ca 20 fastigheter. Det finns en trevlig badplats ca två kilometer grusväg bort och in till Flen som är kommunens huvudort är det ca en mil. Inne i Flen finns matbutiker och annan handel samt tågstation. Tåget till Stockholm tar ca en timme och det går bussar från stationen nästan hel vägen ut till Östtorp. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
Ängsgatan 8, Hälleforsnäs, Flens kommun

Ängsgatan 8

Fritidshus
Hälleforsnäs, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
1 600 000 kr
110 + 15 m²
5 rum
948 m² tomt

Varmt välkomna till Ängsgatan 8! Här erbjuds ett perfekt boende för både permanentbruk och fritid med fyra sovrum, två helkaklade badrum, kök med köksö och ett allrum med högt i tak. Trädgården är lätthanterad med lagom stor gräsmatta och i anslutning till huset finns två altaner under tak. Det finns en carport med plats för en bil, en grusad uppfart med plats för ytterligare tre bilar samt ett förråd som rymmer trädgårdsredskap. Huset fick solceller installerat och huset värms till största del upp med hjälp av en luft/luftvärmepump och kompletteras med el-element. Är ni intresserade av att veta mer? Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare.

Visar alla 6