Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hannah Breslin

Hannah Breslin

Om mig

En bostadsaffär handlar inte bara om att hitta rätt boende, utan även rätt mäklare. Jag har varit verksam i Flen i mer än fyra år och från och med 2024 så hittar ni mig på Fastighetsbyrån. Jag tar gärna ett personligt eller digitalt möte för att se hur jag kan hjälpa dig i din bostadsresa, oavsett om det gäller en försäljning eller rådgivning. Kontakta mig så pratar vi mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nyköpingsvägen 6, Sparreholm, Flens kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Nyköpingsvägen 6, Sparreholm, Flens kommun, bild 2
Nyköpingsvägen 6, Sparreholm, Flens kommun, bild 3

Nyköpingsvägen 6

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
1 500 000 kr
100 m²
3 rum
3 530 m² tomt

Det här röda huset i Sparreholm är väl omhändertaget och i ett fint skick. Otroligt charmigt med kakelugnar, vedspisar, trägolv och spröjsade fönster. Huset har använts som fritidsbostad och dess 100 kvm inrymmer två sovrum, ett duschrum, kök samt allrum. Tomten som är på 3530 kvm har en stor potential. Fastigheten är vänd åt söder och ger därför tomten under den här årstiden mycket sol. Det finns en syrenberså att slå sig ned vid i anslutning till huset samt en farstukvist när solen värmer som mest. Det här är ett charmigt boende redo att börja använda direkt eller utveckla vidare genom att sätta sin egna prägel. Fastigheten säljes med inventarier och lösöre som finns kvar vid visningen. En besiktning har gjorts och ligger till grund för en Dolda fel försäkring, i kombination med en besiktning och försäkring som gjort säljes fastigheten med friskrivningsklausul.

  • Premium
Bettna-Löta Löta gård , Bettna, Flens kommun
  • Sön 23 jun kl 11:30
Bettna-Löta Löta gård , Bettna, Flens kommun, bild 2
Bettna-Löta Löta gård , Bettna, Flens kommun, bild 3

Bettna-Löta Löta gård

Villa
Bettna, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
3 000 000 kr
205 + 20 m²
8 rum
9 528 m² tomt

Välkommen till den Bettna Löta, Löta gård, den perfekta gården för dig som drömmer om ett idylliskt liv på landet med alla bekvämligheter! Denna potentiellt charmiga gård, belägen på en hektar mark, erbjuder en kombination av boende och möjligheter till både eget bruk och extra inkomst. Huvudbyggnaden är en rymlig och välplanerad bostad om 205 kvm, med fem sovrum, kök, matsal och två generösa allrum där familjen kan umgås och skapa minnen tillsammans. Den så kallade Lillstugan, fullt utrustad för uthyrning, är en perfekt möjlighet för extra intäkter eller inhysa gäster i som är på besök. Stugan skulle även lämpa sig som en gårdsbutik för den som drömmer om att driva en butik på hemmaplan med egenodlat, planteringar och varför inte till och med ägg från hönsen. Idag finns det sen stycken höns och en tupp som önskas få bo kvar med de nya ägarna. Annexet är uppdelat i två separata lägenheter, vardera med tre rum och kök, vilket ger möjlighet till ytterligare uthyrning eller användning som gästboende alternativt för tonåringar som ska börja slussas ut hemifrån eller för föräldrar. Perfekt helt enkelt för den som vill kombinera boende med att hyra ut och skapa en extra inkomstkälla. Bergvärme är installerat i både huvudbyggnaden och annexet, vilket ger en ekonomiskt fördelaktig uppvärmning. Dessutom är fiber indraget i alla tre byggnader. Trädgården är en grönskande oas under sommarmånaderna som lämpar sig utmärkt för odlingar och planteringar, idylliskt för den gröna tummen som vill odla egna grönsaker eller blommor. På gården finns även charmiga höns med ett eget hönshus, perfekt för den som vill njuta av färska ägg varje dag och uppleva den genuina lantlivskänslan. Sammanfattningsvis erbjuder denna underbara gårdbild en unik möjlighet till ett bekvämt och hållbart liv på landet, med gott om utrymme för både boende och extra inkomstgenerering. Missa inte chansen att förverkliga din dröm i Bettna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ängsgatan 8, Hälleforsnäs, Flens kommun
Ängsgatan 8, Hälleforsnäs, Flens kommun, bild 2
Ängsgatan 8, Hälleforsnäs, Flens kommun, bild 3

Ängsgatan 8

Fritidshus
Hälleforsnäs, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
1 495 000 kr
110 + 15 m²
5 rum
948 m² tomt

Varmt välkomna till Ängsgatan 8 i Hälleforsnäs. En villa om 110 välplanerade kvm med tre sovrum, två allrum, två kaklade duschrum samt kök. Huset värms till största del upp av luftvärmepump, installerad 2021. Båda duschrummen är utrustade med golvvärme, och i hallen finns en smart lösning med tvätt och torktumlare. Yale Dormann är installerat och larm via sector är möjligt att överta. På tomten finns även carport med förråd för gräsklippare, trädgårdsmöbler etc. samt en grusad uppfart med plats för två till tre bilar. Huset byggdes till och genomgick en totalrenovering 2009, solceller installerades 2022 och har halverat förbrukningen i huset sedan dess. Tomten är lagom stor och lättskött med gräsmatta och fåtal träd. Området är lugnt med grannar i blandade åldrar, här i området bor folk både permanent och som fritidsboende. Ängsgatan ligger endast ett stenkast från Bruket i Hälleforsnäs som utvecklats till ett populärt besöksmål för både lokalbor och människor från närliggande orter. Idag finns det två populära restauranger, ett nyöppnat stenugnsbageri, turistbyrå, museum samt Jürss mejeri där det både tillverkas och säljs goda ostar för att nämna några. Bruket erbjuder även både gym samt padelbanor och runt hörnet når man Sörmlandsleden och Brukssjön omgivna av fantastisk natur. En kort promenad från fastigheten finns även Tallsjön med badplats, Coop matbutik, pizzeria, buss och tågstation samt skola. Här bor man trivsamt i ett lugnt villakvarter med närhet till sjö, grönområden och trevligt restaurangliv. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Nygatan 2, Hälleforsnäs Tätort, Flens kommun

Nygatan 2

Lägenhet
Hälleforsnäs Tätort, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
185 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 538 kr/mån
4 744 kr/m²

Välkomna upp till den väl omhändertagna och prydliga etta. Här erbjuds ett fräscht duschrum, kök med plats för matbord och bra med förvaring och arbetsytor samt ett rum med möjlighet att skärma av för sängen. Från det stora rummet nås den inglasade balkongen i söderläge. Gemensam tvättstuga finns i grannhuset som tillhör samma förening och garage/parkeringsplats går att hyra via separat kö. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong

Visar alla 4