Kibrunnaäng 1

Dalby, Uppsala Karta & restider

3 395 000 kr
VillaVilla

Vårt ”mormorshus” står välkomnande mitt i jordbrukslandskapet i Dalbys dalgång. Läget är ljust och öppet med en känsla av natur, djur, vatten och frisk luft inpå knutarna. Trädgården är även den öppen och plan med gott om plats för att samla familj och vänner för aktiviteter och samvaro. Huset har den hemtrevliga charmen redan vid första mötet och det är en underbar känsla att från fönstret blicka ut över vidderna en solig morgon under vår och sommar likväl som att tända en brasa i kaminen och mysa inomhus under den mörka årstiden. Rund pool, 4 meter i diameter och 1,20 djup.
Här finns plats för hobbyaktiviteter i hus, garage eller trädgård. Skogen finns nära inpå och svampen står praktiskt taget och väntar på dig under höstmånaderna. Gillar du djur och natur eller andra typer av friluftsliv är platsen perfekt.

Här i området trivs man tack vare det privata lugnet och naturen och en särskild känsla av frihet. Bussen når man en knappt kilometer bort, vilket gör det möjligt att pendla till arbetet eller flexibelt kunna ta sig till eller från staden när aktiviteter lockar. Fina och hjälpsamma grannar finns nära, utan att var direkt inpå, vilket känns tryggt och skönt. Skolskjutsen för barnen finns direkt utanför huset och det finns många lekkamrater att bekanta sig med i närområdet. När andan faller på går man en tur i skogen, springer eller cyklar ner till viken för ett bad!
På Kibrunnaäng finns hemtrevnad i både gammalt och nytt. Flera projekt har slutförts de senaste åren men det är spännande att se sig runt och fundera på vad som kan komma härnäst – möjligheterna är fortsatt många – valet är ditt!

Allmänna kommunikationer finns med UL-bussar (linje 108) och bilburna tar sig enkelt fram på de fint hållna vägarna.
Näsdalens förskola är en liten förskola, naturskönt belägen i Uppsala-Näs dalen, mitt emellan Skärfälten och Uppsala Näs kyrka. Här vistas barn i åldrarna 1-5 år. Vreta Näs förskola består av 3 avdelningar, för barn i åldrarna 1-5 år.
Större barn bussas till Ramsta skola från förskoleklass till och med årskurs 6.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
112 m²
Tomtarea
2 377 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
29 200 kr/år
Byggår
1929
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kibrunnaäng 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 395 000 kr
Driftkostnad
29 200 kr/år

Statistik

4 867
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 11 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips