Nyproduktion

Sofiagatan 29

Drottningmarken, Vadstena Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
520 m²
Driftkostnad
29 500 kr/år
Nyproduktion

Välkommen till Sofiagatan i Vadstena och ett optimalt planerat enplanshus om 100 m² fördelat på 4 rok samt 2 st WC. Ta chansen att bo i ett alldeles nybyggt och modernt parhus med inglasat uterum och med utsikt över böljande sädesfält.

Här finner ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar plats för umgänge. Stora fönsterpartier ger ljus och rymd och från vardagsrummet finns utgång både mot trädgården på gavelsidan och till det inglasade uterummet om drygt 22 m² i söder. Enplanshuset kommer att ha en modernt stilren fasad av fibercementpanel och lärkträ och en genomgående hög materialstandard som grundutförande. Köparen har självklart möjlighet att göra tillval om så önskas.

Entréhall om drygt 6 m² med klinkergolv som sedan övergår i ekparkettgolv. Intill hallen finns två av bostadens sovrum varav det ena med hel garderobsvägg bakom skjutpartier. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med ekparkettgolv och många möjligheter till möblering. Från vardagsrummet når man det inglasade uterummet om 22 m² i söder. Här finns även ytterligare ett förråd om 5 m² med ingång från trädgårdssidan. Intill vardagsrummet finns bostadens tredje sovrum - här finns möjligheten att välja bort en vägg för att få större vardagsrum i vinkel. Helkaklat rymligt WC/Duschrum med spotlights i tak, handduksvärmare och golvvärme samt ytterligare gäst-WC i anslutning till hall vid entré. Plats för klädvård finner ni i den separata tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk med ho samt garderobsförvaring.

Fritt från fastighetsskatt i 15 år!

Bostaden har en trevlig öppen ljus planlösning och mycket bra förvaring i både garderober och separat klädkammare. Isolerat förråd om drygt 3 m² finns på entrésidan och ett kallförråd om 5 m² på trädgårdssidan. Uppvärmning via fjärrvärme.

Trädgården kommer att vara klädd med gräsmatta och på entrésidan kommer det att vara hårdgjorda ytor med grus vid parkering och framför ytterdörr förberett för stensättning och/eller asfaltering som finns som tillval. På entrésidan finns även plats för bil.

Varmt välkomna att höra av er till oss med ert intresse, först till kvarn!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala