Skäluddsvägen 1B

Ekerö Närlunda, Ekerö kommun Se på karta

8 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
978 m²
Byggår
2005
Energiklass
E
Driftkostnad
60 751 kr/år
Antal besök
4 786

Modern villa med sjönära läge och sjöglimt mot Mälaren

Välkommen till populära och barnvänliga Närlunda! Nu erbjuds möjlighet att förvärva denna trevliga och rymliga sluttningsvilla som ligger trevligt belägen endast ett stenkast från Mälarens strand.

Entréplan med välkomnande hall, tre bra sovrum varav ett med access till ett rymligt dressing room samt ett rymligt badrum med massagebad och bastu. Det övre planet erbjuder en ljus fantastisk sällskapsyta i form av ett stort nytt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och generös takhöjd upp till nock. Här finns utgång till en insynsskyddad uteplats med sjöglimt mot Mälaren.

På tomten finns också ett rymligt isolerat dubbelgarage.

Här bor man mycket centralt med bekvämt gångavstånd till skolor, förskolor, Ekerö centrum samt till allmänna kommunikationer. Precis nedanför huset finns en brygga med möjlighet till sol och bad.

Från Ekerö centrum går en pendelbåt in till Stockholms innerstad. Här gäller SL-kortet och att resa med båten är ett mycket populärt sätt för Ekeröborna att ta sig till- och ifrån jobbet. Här finns möjlighet att ta en fika och samtidigt sitta och arbeta under resan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Martin Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Martin Larsson, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46708300161