Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekuddsvägen 34K, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun
  • Sön 4 aug kl 12:10
Ekuddsvägen 34K, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun, bild 2
Ekuddsvägen 34K, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun, bild 3

Ekuddsvägen 34K

Radhus
Ekerö Ekudden, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 995 000 kr
103,5 m²
4 rum
5 993 kr/mån
38 599 kr/m²

Barnvänligt bostadsrättsradhus med strålande sydvästläge i populära Ekudden! Mycket bra beläget med insynsskyddad trädgårdstäppa på baksidan som badar i sol hela dagen och kvällen samt uteplats med morgonsol på entrésidan. Sommartid blir altanen på baksidan som ett extra rum. Stort trivsamt kök och väl tilltaget vardagsrum med utgång till den härliga altanen. Vardagsrummet går att dela av för den som önskar fler rum. Tre behagliga sovrum samt två bad-/duschrum. Planlösningen är väl genomtänkt med sällskapsytorna i öppen planlösning på entréplanet och samtliga tre sovrum på övervåningen. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och förråd inne i bostaden samt isolerat rymligt förråd på baksidan. Luftvärmepump från 2023. Välskött och omtyckt förening med samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga och fina lekplatser. Kostnaden för uppvärmning, varmt och kallt vatten samt tv och internet ingår i avgiften. Mycket bekvämt boende i lugnt område med centralt läge och nära gångavstånd till bl.a. bussar, pendelbåt in till stan, fina skogs-/naturområden, Ekebyhovs slott, matbutik, skolor, förskolor och Ekerö centrum. I närheten finns också aktivitets-/idrottsplats och skidbacke.

  • Premium
  • Uteplats
Kapplandsvägen 5, Ekerö, Ekerö kommun
Kapplandsvägen 5, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Kapplandsvägen 5, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Kapplandsvägen 5

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 900 000 kr
82 m²
3 rum
5 785 kr/mån
47 561 kr/m²

Attraktivt gavelläge med sol från morgon till kväll! Här kan man njuta av en villakänsla med två fina uteplatser och trädgård. Härligt läge mitt i trivsamt och rofyllt bostadsområde. Interiört är bostaden väldisponerad och i fint skick. Ljus och tilltalande. Hemtrevligt vardagsrum med burspråk och altandörr som leder ut i trädgården. Två rymliga sovrum. Genomgående målade väggar och ekparkett på golven. Speglade vita innerdörrar. Gott om förvaringsmöjligheter både inom bostaden och i externt förråd. Närliggande garage som ingår i månadsavgiften. Gästparkeringar intill. Säljarna berättar; ”Bullerbyn” och landet-känsla samtidigt som man bor nära stan. Massa grönska som du blir ombonad av när du sitter ute och tar ditt glas bubbel på både fram och baksida. Huset har en otroligt mysig stil med ett vackert burspråk med stora fönster i alla rum, lyxen att kunna ha dörrarna vidöppna, ha stora tillställningar med vänner och familj på den stora altanen på baksidan med en mysig stor markis vilket gör det möjligt att även sitta ute i sommarregnet. Tyst, skönt och en känsla av lyx att ha en tomt att odla sitt eget på. Vintertid är en väldigt mysig tid att kunna sitta inne och se de snötäckta buskar och träd med djurlivet precis utanför fönstren med rådjur som går och äter på din tomt. Det finns även möjlighet att sätta in kamin för den som vill höja stämningen ännu ett snäpp. Väldigt nära till bussar! Grönområden så nära att du kan gå och plocka svamp 15 minuters gångväg bort! Promenadstråk, lekparker och badplatser på gångavstånd! Affär, idrottsanläggningar, simhall, tandläkare, massage/kiropraktor, pizzeria, gym, bensinmack och liten mysig krog - allt med 5 minuters gångväg! Samt 5 min bilfärd till Ekerö centrum där resterande finns."

  • Premium
Kontringsvägen 22, Ekerö Träkvista, Ekerö kommun
  • Sön 18 aug
Kontringsvägen 22, Ekerö Träkvista, Ekerö kommun, bild 2
Kontringsvägen 22, Ekerö Träkvista, Ekerö kommun, bild 3

Kontringsvägen 22

Radhus
Ekerö Träkvista, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
5 250 000 kr
105 m²
5 rum
4 851 kr/mån
50 000 kr/m²

Passa på, bara ett hus kvar i etapp 2! Välkomna till detta trivsamma bostadsrättsparhus med altan och egen trädgård i barnvänliga och attraktiva Träkvista! Mycket välplanerad bostad i två våningar om 105 kvm fördelade på fem rum och kök. Ett okomplicerat och bekvämt boende, bara att flytta in och börja njuta! Här bor man i en modern trädgårdsstad med närhet till det mesta! Entréplanet består av ett smakfullt Ballingslöv kök med generös matplats med plats för 6 personer och ett härligt vardagsrum med utgång till rymlig altan och vidare ut i den egna trädgården. Här finns även ett badrum med golvvärme samt tvättpelare. På övre plan återfinns tre ljusa fina sovrum, varav det ena med plats för dubbelsäng. Ljust och trivsamt allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum, om så skulle önskas samt ett helkaklat fräscht duschrum. Härlig trädgård och altan i finaste söderläge med sol hela dagen. Parkering för två bilar varav den ena i carport med eluttag samt vattenutkastare. Här finns även ett rymligt kallförråd. Träkvista är ett populärt område som ligger mycket centralt på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Bostaden ingår i en ny bebyggelse som knyter an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city. Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, badhus, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Marieberg 1, Ekerö - Munsö, Ekerö kommun
Marieberg 1, Ekerö - Munsö, Ekerö kommun, bild 2
Marieberg 1, Ekerö - Munsö, Ekerö kommun, bild 3

Marieberg 1

Gård/Skog
Ekerö - Munsö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
16 000 000 kr
168 m²
5 rum
4,9 ha tomt

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV VISNING! Välkommen till "Stall Marieberg" – en hästgård om nästan 5 hektar som erbjuder allt en hästälskare kan önska sig. Denna hästgård är en komplett anläggning som lämnar få önskemål obesvarade. Här finner du alla nödvändiga faciliteter för en framgångsrik hästverksamhet. Ett ridhus på 22 x 42 meter med läktare och utmärkt belysning, erbjuder optimala förhållanden för träning och tävling. Stallet är välbyggt och välplanerat med nio rymliga boxar, spolspilta, sadelkammare, foderkammare, kök och wc, vilket säkerställer högsta komfort och säkerhet för ryttare & hästar. Sist men inte minst finns här även den anlagda ridbanan 40 x 60 meter som är omgärdad av staket och bra belysning, vilket ger dig möjlighet att träna och rida utomhus i en trygg och stimulerande miljö. Utöver detta är även vägarna på gården och uppställningsytor välplanerade. Mangårdsbyggnaden, med sina bekväma 168 kvm, byggt 1988, erbjuder ett trivsamt boende. Dess närhet till ridbanan, ridhuset, stallet och andra ekonomibyggnader skapar en harmonisk och praktisk miljö för både människor och hästar. Den omgivande gårdsplanen ger en fin utsikt över den tillhörande hagmarken och bidrar till en samlad och trevlig atmosfär på gården. Utöver huvudbyggnaden finns även ett gästhus från 2002, ca 37 kvm, med allrum, wc/dusch och sovrum, vilket ger extra bekvämlighet och utrymme. Denna egendom erbjuder inte bara en drömlik miljö för hästälskare, utan är också en idealisk plats för den som strävar efter en harmonisk livsstil, vare sig det handlar om att bedriva en professionell verksamhet eller bara njuta av den svenska landsbygdens lugn och skönhet tillsammans med sina hästar. Trots det idylliska och avskilda läget är det endast 37 km till Stockholms innerstad. Busshållplats med direktlinje till Brommaplan finns i direkt anslutning till gården. Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla!

  • Premium
Skogsbrynsbacken 9, Färingsö Färjestaden, Ekerö kommun
Skogsbrynsbacken 9, Färingsö Färjestaden, Ekerö kommun, bild 2
Skogsbrynsbacken 9, Färingsö Färjestaden, Ekerö kommun, bild 3

Skogsbrynsbacken 9

Fritidshus
Färingsö Färjestaden, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
2 070 m² tomt

1-planshus med stor härlig tomt som badar i sol och ramas in av lummig grönska! Enorm altan från 2019 som sträcker sig längs med hela huset. Väl tilltaget vardagsrum med eldstad, trivsamt kök, delbart sovrum och kaklat badrum från 2011. Huset har en del renoveringsbehov. Fiber finns installerat. Lantligt idylliskt område med "bykänsla" och egen badstrand. Bostadsområdet omgärdas av skogar fyllda med bär och svamp samt av landskap som inbjuder till härliga promenader. Samtidigt som man får det bästa av landsbygden och sjölivet här, har man endast 3,3 mil till Stockholms innerstad.

  • Premium
  • Uteplats
Glimmergränd 7, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Glimmergränd 7, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Glimmergränd 7, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Glimmergränd 7

Lägenhet
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 195 000 kr
1 rum
2 241 kr/mån

Nybyggd minivilla med utmärkt läge, ostört längst in på återvändsväg med rofylld utsikt över vacker natur! Bruksarean är ca 43 kvm. Två inbjudande soliga altaner, perfekt belägna i sydöst och sydväst, samt liten trädgård. Två parkeringsplatser i direkt anslutning till huset och ett mindre utvändigt förråd ingår. Vardagsrum med tak till nock, stora fönsterpartier och öppen planlösning mot köket. Smakfullt kök i vitt och elegant helkaklat duschrum med golvvärme. Mysig loftvåning med möjlig sovalkov eller klädkammare. Glasat räcke och öppet ner mot vardagsrummet. Ljust och stilrent med fina materialval. Genomgående vitt mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Effektiv uppvärmning med luft-luftvärmepump. Mycket bekvämt boende med närhet till vacker natur, det häftiga stenbrottet och Mälaren. Behagligt gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, matbutik, pizzeria, konditori, gym, vårdcentral, flera busslinjer, upplyst motionsspår och mycket mer.

  • Premium
  • Uteplats
Troxhammar byväg 30, Färingsö Troxhammar, Ekerö kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Troxhammar byväg 30, Färingsö Troxhammar, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 30, Färingsö Troxhammar, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 30

Villa
Färingsö Troxhammar, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
11 500 000 kr
227 m²
6 rum
1 248 m² tomt

Drömmer du om ett hem där kvalitet och stil går hand i hand? Då är detta arkitektritade stenhus något för dig. Med sina exklusiva materialval och genomgående höga standard är detta en bostad som uppfyller de allra högsta kraven. Köket och vardagsrummet förenas i en magnifik öppen sällskapsdel, där takhöjd till nock och enorma fönsterpartier skapar en fantastisk rymd och atmosfär. Den praktfulla eldstaden från danska Rais bidrar med både värme och elegans, och härifrån har du direkt utgång till terrassen. Köket är utrustat med en rejäl köksö, nya bänkskivor i matt granit och nya snygga köksluckor – en plats för matlagning och umgänge i toppklass. Huset erbjuder hela fem rymliga sovrum, idealiska för en stor familj eller för dig som behöver extra utrymme. Två helkaklade badrum, inredda med stil och funktionalitet i åtanke. Det ena badrummet har en direkt ingång till en bastu samt utgång till terrassen och poolområdet, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Husets vitputsade fasad och tak av svart dubbelfalsad bandplåt ger en modern och enhetlig stil som återfinns på både garaget och poolhuset. Med bergvärme och vattenburen golvvärme i hela huset, kombinerat med frikyla, är detta ett extremt energisnålt boende med bästa tänkbara energiklass A (som ger möjlighet till grönt bolån med lägre ränta). Låg elförbrukning och ett utmärkt inomhusklimat året runt gör livet här både bekvämt och ekonomiskt. Här kan du njuta av hög standard och komfort utan att behöva bekymra dig för höga driftskostnader. Njut av ett exklusivt poolområde från 2022 med en påkostad kvalitetspool omgiven av trädäck och ett stilrent poolhus – den perfekta platsen för sommarens alla aktiviteter. Den plana trädgårdstomten med lekvänliga gräsmattor och flera fruktträd gör utemiljön komplett. Tomten gränsar till öppet landskap och bjuder på en fri utsikt, vilket ger en rogivande och inspirerande boendemiljö. Det uppvärmda fint inredda garaget om cirka 60 kvm, utrustat med wc och varmvatten är uppfört 2022 och erbjuder många möjligheter. Lungt och tyst område nära naturen med ändå centralt med närhet till det mesta man kan önska. Gångavstånd till goda busskommunikationer, golfbana matbutik och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Detta är en unik chans att förvärva ett lyxigt, bekvämt och naturnära hem med en fantastisk livskvalitet.

  • Premium
  • Energieffektiv
Iländavägen 40, Färingsö Färentuna, Ekerö kommun
Iländavägen 40, Färingsö Färentuna, Ekerö kommun, bild 2
Iländavägen 40, Färingsö Färentuna, Ekerö kommun, bild 3

Iländavägen 40

Tomt
Färingsö Färentuna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 500 000 kr
7 336 m² tomt

Nu finns chansen att bygga ditt drömhus på denna enormt stora tomt som fullkomligt badar i sol. Tomten är hela 7 336 kvm och plan. Här erbjuds ni möjligheten att skapa en avkopplande utomhusmiljö där ni verkligen kan njuta av alla de soliga dagarna. Positivt förhandsbesked för enbostadshus finns. Borrad vattenbrunn. Rofylld utsikt över öppet landskap. Sjönära läge invid Karlskärsviken med nära gångavstånd till populär badplats och båtklubb. Ca 1-2 minuters promenad till busshållplats och cykelavstånd till skola och förskola. Vackra naturreservatet Eldgarnsö, mängder av fina promenadvägar-/stigar, Gustavshills handelsträdgård och mysiga Ölsta Café ligger i närområdet. Åk gärna och titta på tomten själva eller kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Näktergalsvägen 2C, Ekerö Älvnäs, Ekerö kommun

Näktergalsvägen 2C

Villa
Ekerö Älvnäs, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
10 750 000 kr
181 + 10 m²
6 rum
1 062 m² tomt

Varmt välkomna till detta smakfulla boende byggt 2014 i populära Älvnäs! Interiört genomsyras bostaden av fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier med karm ner till golv och högt i tak i dom sociala ytorna. Fina materialval i form av bland annat en mattlackad tvåstavsparkett, spotlights i tak, ledbelysning i fönsterkarmar och mörkgråa klinkergolv i både badrum och entréer skapar en harmonisk helhet genom huset. Villan är i två plan och har en totalyta på 191 kvm med generösa sällskapsytor. Hall med kapprumsdel, tvättstuga med groventre, ett stort fullt utrustat kök med köksö och gott om förvaring i både över och underskåp. Två badrum varav det ena med både dusch, badkar och bastu. Fyra bra sovrum. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Här finns även en braskamin i täljsten. Utgång till altanen från både kök, vardagsrum och Master Bedroom. Altan i perfekt västerläge med en otroligt vacker pergola målad i roslagsmahogny. Fantastisk trädgårdstomt i söderläge med äppelträd, plommonträd, bärbuskar, fina planteringar, odlingslådor och ett vackert växthus som vintertid blir ett trevligt extrarum. Plan fin gräsmatta. Liten altan vid sidan av huset med morgonsol för att avnjuta mysiga frukostar. Stenad uppfart för flertalet bilar och carport med förrådsdel. På bara någon minuts promenadavstånd så är man nere vid den gemensamma bryggan där det ingår en bryggplats med del i sjöbod i fastigheten. Denna fastighet är befriad från fastighetsavgift/fastighetsskatt till år 2029. Älvnäs är ett mycket omtyckt område. Här bor man naturnära invid Mälaren. Endast ett par minuters promenad från huset finner man den barnvänliga badplatsen Busviken med sandstrand och underbar kvällssol. Även busshållplats med bussar till Ekerö centrum och vidare mot Brommaplan ligger någon minut från huset . Vid infarten till Älvnäs finns mataffär, idrottsplats, förskola och pizzeria m.m. Detta är det perfekta huset för familjen med högt ställda kvav på sitt boende! Huset kommer att fotas och besiktigas under vecka 28. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Plus
Stenblocksvägen 11C, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Stenblocksvägen 11C, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Stenblocksvägen 11C, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Stenblocksvägen 11C

Lägenhet
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
1 975 000 kr
1 rum
2 241 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna moderna helt nybyggda minivilla i centrala Stenhamra! Bruksarean är ca 43 kvm. Mycket bekvämt boende i rofylld miljö med närhet till vacker natur, det häftiga stenbrottet och Mälaren. Två egna altaner och tillhörande liten trädgård. Vardagsrum med tak till nock, stora fönsterpartier och öppen planlösning mot köket. Smakfullt kök i vitt och elegant helkaklat badrum med golvvärme. Mysig loftvåning med möjlig sovalkov. Glasat räcke och öppet ner mot vardagsrummet. Genomgående ljust och stilrent med vitt mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Parkeringsplats och ett mindre utvändigt förråd ingår. Effektiv uppvärmning med luft-luftvärmepump. Behagligt gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, matbutik, pizzeria, konditori, gym, vårdcentral, flera busslinjer, upplyst motionsspår och mycket mer. Denna minivilla är en del av sista etappen i bostadsrättsföreningen Klyvarestigen med totalt 18 bostäder. Samtliga minivillor sålde snabbt slut vid säljstarten.

  • Premium
  • Uteplats
Ekuddsvägen 36C, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun
Ekuddsvägen 36C, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun, bild 2
Ekuddsvägen 36C, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun, bild 3

Ekuddsvägen 36C

Radhus
Ekerö Ekudden, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 475 000 kr
73 m²
2 rum
4 236 kr/mån
47 603 kr/m²

Välkomna till denna läckra etagelägenhet med högt i tak och fantastisk atmosfär! Det finns möjlighet att bygga om bostaden till en mini trea. Underbar rymd i köket med tak till nock och öppet upp mot vardagsrummet. Duschrummet är totalrenoverat 2021 i stilrent utförande. Sovrummet har utgång till altanen på baksidan samt ingång till walk in closet (som många bygger om till ett extra litet rum). Vardagsrummet är beläget en trappa upp, här har man fint ljusflöde med både vanliga fönster och takfönster. Uteplats på entrésidan med morgon- och förmiddagssol samt uteplats på baksidan med kvällssol. Centralt läge på Ekerö med gångavstånd till bl.a. Ekerö centrum, bra busskommunikationer, skolor, förskolor och vacker natur. Mycket välskött förening med installerad bergvärme. Kostnaden för uppvärmning, vatten, grundutbud med tv-kanaler samt bredband via fiber ingår i avgiften. Föreningen har en kvarterslokal och övernattningsrum som man kan hyra för en billig peng, i området finns också fina lekplatser.

  • Premium
  • Uteplats
Barnbyn Skå 8, Färingsö Skå, Ekerö kommun
  • Sön 18 aug kl 13:00
Barnbyn Skå 8, Färingsö Skå, Ekerö kommun, bild 2
Barnbyn Skå 8, Färingsö Skå, Ekerö kommun, bild 3

Barnbyn Skå 8

Radhus
Färingsö Skå, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 850 000 kr
92 + 56 m²
3 rum
4 992 kr/mån
41 848 kr/m²

Varmt välkomna till nya Brf Skå Edeby Trädgårdspark - här är resurshushållning, trädgård och kulturmiljö i fokus. Barnbyn Skå 8 är en ytterst tilltalande bostad! Rymligt med en boarea om hela 92 kvm plus vinterträdgård, förråd och egen källare om 56 kvm i biarea. Bostaden är belägen i kedjehuset. Trivsamt med egen entréträdgård och fin trädgård på baksidan. Bostaden är idag en trea men kan byggas om och nyttjas som en fyra av den som är i behov av ytterligare ett rum. Genomgående omsorgsfullt, smakfullt och tidstypiskt nyrenoverat. Fina färgsättningar och materialval. Nyrenoverat badrum. Bevarad charm och fina detaljer. Vackra furugolv. Härliga sälskapsytor med luftigt planlösning mellan vardagsrum och matplats. Fungerande eldstad. Fint ljusflöde. Från vardagsrummet nås ett underbart uterum, som en vinterträdgård med ölandssten på marken och glasade skjutdörrar mot trädgården. Från entrésidan nås även det egna förrådet som har smidig access till bostaden, källaren och uterummet. Bli först att flytta in i denna tilltalade bostad. Varmt välkommen på visning, Barnbyn Skå 8 är en av två färdigställda visningslägenheter. Brf Skå Edeby Trädgårdspark förvärvade 2024 den avstyckade fastigheten Skå Edeby 4:32, som inkluderar åtta bostäder i kedjehus och fyra i parhus idylliskt inbäddade i en gemensam trädgårdspark, där var och en får friheten att disponera sin egen del. Här finns olika modeller av 2:or - 3:or med boareor från 60-92 kvm. Två parhus innehållandes fyra bostäder om 64 kvm boarea fördelade på 2-3 rum. Ett kedjehus med åtta bostäder, samtliga med källare. Bostäderna har en boarea från 60-92 kvm. Till varje bostad hör en parkeringsplats. Säljarna berättar: Alla tolv bostäder renoveras på ett sätt som respekterar våra gemensamma resurser i form av det redan byggda; återbruk och bevarande av originalinredning är viktigt. Miljövänliga material är viktigt. Respekt för arkitektens original är viktigt. Trädgårdarnas mångfald av redan uppvuxen flora och gamla trädgårdsväxter är viktig. Det betyder att inredning i naturmaterial, material som är av god kvalitet och i gott skick bevaras och restaureras. De nya material som används skall så långt som möjligt vara miljövänliga. Därför används t.ex. AURO vägg- och snickerifärg interiört, då det är en ekologisk färg helt befriad från lösningsmedel. Originalgolven restaureras i den mån de finns kvar och såpas med linoljesåpa. Vitvaror i kök samt porslin i badrum, som är i gott skick, återbrukas. Stor möda har lagts på att ta fram material, kulörer och ny fast inredning i 1940-talsstil. Exempel på typiska 40-talselement är kökens gröna kulör och de nya bänkskivorna i solid björk. Badrummen är totalrenoverade på grund av dagens krav på skydd mot vattenskador. Därmed kunde vi passa på att återskapa ett badrum i 1940-talsstil med vitt kakel och mörka fogar samt nya vattenarmaturer från Mora med vackra kryssgrepp. Vi kunde också passa på att lägga in golvvärme och installera ny kombitvättmaskin. Trädgårdarna är inventerade tillsammans med en trädgårdsmästare och omsorg har lagts vid att lyfta och underhålla de gamla kulturväxter som fortfarande i stor utsträckning finns kvar. I trädgårdarna finns allt från krikon, fläder, lavendel och vinbär till rosor, rhododendron, syrener, schersmin och paradisbuskar samt mycket, mycket mer. Lättillgängligt och lantligt beläget i underbara omgivningar. Här är det lätt att ta en tur i skogen eller ett dopp i Mälaren. Kort gångavstånd till busshållplats där linje 315 går. Närhet till skola, förskola, mataffär och mycket mer! Två visningslägenheter är färdigställda. Varmt välkomna att kontakta mäklarna för mer information redan nu!

  • Premium
Barnbyn Skå 4A, Färingsö Skå, Ekerö kommun
  • Sön 18 aug kl 13:00
Barnbyn Skå 4A, Färingsö Skå, Ekerö kommun, bild 2
Barnbyn Skå 4A, Färingsö Skå, Ekerö kommun, bild 3

Barnbyn Skå 4A

Radhus
Färingsö Skå, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 695 000 kr
60 + 24 m²
3 rum
3 132 kr/mån
44 917 kr/m²

Varmt välkomna till nya Brf Skå Edeby Trädgårdspark - här är resurshushållning, trädgård och kulturmiljö i fokus. Brf Skå Edeby Trädgårdspark förvärvade 2024 den avstyckade fastigheten Skå Edeby 4:32, som inkluderar åtta bostäder i kedjehus och fyra bostäder i parhus, idylliskt inbäddade i en gemensam trädgårdspark, där var och en får friheten att disponera sin egen trädgård. Barnbyn Skå 4A är ett av de charmiga kedjehusen om 60 kvm fördelade på tre rum och kök samt en källare och förråd om ytterligare 24 kvm. Trivsamt med egen entré från Byvägen och fin trädgård på baksidan. Genomgående omsorgsfullt, smakfullt och tidstypiskt nyrenoverat. Fina färgsättningar och materialval. Nyrenoverat badrum. Bevarad charm och fina detaljer. Vackra furugolv. Separat tidsenligt kök och det stora vardagsrummet bjuder in till gemensamma stunder och passar ypperligt både till vardags och till fest! Upplev harmonin och bekvämligheten i detta hem, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en trivsam miljö. Bli först att flytta in i denna tilltalade bostad. Varmt välkommen på visning! Säljarna berättar: Alla tolv bostäder renoveras på ett sätt som respekterar våra gemensamma resurser i form av det redan byggda; återbruk och bevarande av originalinredning är viktigt. Miljövänliga material är viktigt. Respekt för arkitektens original är viktigt. Trädgårdarnas mångfald av redan uppvuxen flora och gamla trädgårdsväxter är viktig. Det betyder att inredning i naturmaterial, material som är av god kvalitet och i gott skick bevaras och restaureras. De nya material som används skall så långt som möjligt vara miljövänliga. Därför används t.ex. AURO vägg- och snickerifärg interiört, då det är en ekologisk färg helt befriad från lösningsmedel. Originalgolven restaureras i den mån de finns kvar och såpas med linoljesåpa. Vitvaror i kök samt porslin i badrum, som är i gott skick, återbrukas. Stor möda har lagts på att ta fram material, kulörer och ny fast inredning i 1940-talsstil. Exempel på typiska 40-talselement är kökens gröna kulör och de nya bänkskivorna i solid björk. Badrummen är totalrenoverade på grund av dagens krav på skydd mot vattenskador. Därmed kunde vi passa på att återskapa ett badrum i 1940-talsstil med vitt kakel och mörka fogar samt nya vattenarmaturer från Mora med vackra kryssgrepp. Vi kunde också passa på att lägga in golvvärme och installera ny kombitvättmaskin. Trädgårdarna är inventerade tillsammans med en trädgårdsmästare och omsorg har lagts vid att lyfta och underhålla de gamla kulturväxter som fortfarande i stor utsträckning finns kvar. I trädgårdarna finns allt från krikon, fläder, lavendel och vinbär till rosor, rhododendron, syrener, schersmin och paradisbuskar samt mycket, mycket mer. Lättillgängligt och lantligt beläget i underbara omgivningar. Här är det lätt att ta en tur i skogen eller ett dopp i Mälaren. Kort gångavstånd till busshållplats där linje 315 går. Närhet till skola, förskola, mataffär och mycket mer! Två visningslägenheter, nummer 11B och 8, är färdigställda. Varmt välkomna att kontakta mäklarna för mer information!

  • Premium
Barnbyn Skå 11B, Färingsö Skå, Ekerö kommun
  • Sön 18 aug kl 13:00
Barnbyn Skå 11B, Färingsö Skå, Ekerö kommun, bild 2
Barnbyn Skå 11B, Färingsö Skå, Ekerö kommun, bild 3

Barnbyn Skå 11B

Radhus
Färingsö Skå, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 695 000 kr
64 m²
2 rum
3 132 kr/mån
42 109 kr/m²

Varmt välkomna till nya Brf Skå Edeby Trädgårdspark - här är resurshushållning, trädgård och kulturmiljö i fokus. Brf Skå Edeby Trädgårdspark förvärvade 2024 den avstyckade fastigheten Skå Edeby 4:32, som inkluderar åtta bostäder i kedjehus och fyra bostäder i parhus, idylliskt inbäddade i en gemensam trädgårdspark, där var och en får friheten att disponera sin egen trädgård. Barnbyn Skå 11B ligger i ett trevligt parhus i trädgårdsparken. Ljust och trivsamt med sina 64 kvm fördelade på två rum och kök. Trivsamt med egen entré från Byvägen och fin trädgård runt husets tre sidor. Genomgående omsorgsfullt, smakfullt och tidstypiskt nyrenoverat. Fina färgsättningar och materialval. Nyrenoverat badrum. Bevarad charm och fina detaljer så som vackra trägolv, renoverat kök mm. Rymligt vardagsrum i anslutning till köket och med utgång till härlig altan inbjuder till härliga stunder med en god bok eller umgänge med vänner! Härlig atmosfär samt bekvämt och enkelt boende. Varje detalj är genomtänkt för att skapa en trivsam miljö. Till bostaden hör ett förråd om ca 5 kvm. Bli först att flytta in i denna trivsamma bostad. Varmt välkommen på visning! Säljarna berättar: Alla tolv bostäder renoveras på ett sätt som respekterar våra gemensamma resurser i form av det redan byggda; återbruk och bevarande av originalinredning är viktigt. Miljövänliga material är viktigt. Respekt för arkitektens original är viktigt. Trädgårdarnas mångfald av redan uppvuxen flora och gamla trädgårdsväxter är viktig. Det betyder att inredning i naturmaterial, material som är av god kvalitet och i gott skick bevaras och restaureras. De nya material som används skall så långt som möjligt vara miljövänliga. Därför används t.ex. AURO vägg- och snickerifärg interiört, då det är en ekologisk färg helt befriad från lösningsmedel. Originalgolven restaureras i den mån de finns kvar och såpas med linoljesåpa. Vitvaror i kök samt porslin i badrum, som är i gott skick, återbrukas. Stor möda har lagts på att ta fram material, kulörer och ny fast inredning i 1940-talsstil. Exempel på typiska 40-talselement är kökens gröna kulör och de nya bänkskivorna i solid björk. Badrummen är totalrenoverade på grund av dagens krav på skydd mot vattenskador. Därmed kunde vi passa på att återskapa ett badrum i 1940-talsstil med vitt kakel och mörka fogar samt nya vattenarmaturer från Mora med vackra kryssgrepp. Vi kunde också passa på att lägga in golvvärme och installera ny kombitvättmaskin. Trädgårdarna är inventerade tillsammans med en trädgårdsmästare och omsorg har lagts vid att lyfta och underhålla de gamla kulturväxter som fortfarande i stor utsträckning finns kvar. I trädgårdarna finns allt från krikon, fläder, lavendel och vinbär till rosor, rhododendron, syrener, schersmin och paradisbuskar samt mycket, mycket mer. Lättillgängligt och lantligt beläget i underbara omgivningar. Här är det lätt att ta en tur i skogen eller ett dopp i Mälaren. Kort gångavstånd till busshållplats där linje 315 går. Närhet till skola, förskola, mataffär och mycket mer! Två visningslägenheter är färdigställda. Varmt välkomna att kontakta mäklarna för mer information!

  • Premium
Sättra gård Hagen 1, Adelsö, Ekerö kommun
Sättra gård Hagen 1, Adelsö, Ekerö kommun, bild 2
Sättra gård Hagen 1, Adelsö, Ekerö kommun, bild 3

Sättra gård Hagen 1

Villa
Adelsö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
4 500 000 kr
118 m²
4 rum
1 897 m² tomt

Smakfullt och ombonat enplanshus som har allt man kan önska sig. Ett Sävsjö Trähus från 2013 med många fina detaljer och genomgående hög kvalité. Huset erbjuder trivsamma sällskapstyor i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härlig rymd i vardagsrummet som har högt i tak med öppet upp till nock. En vacker kamin med sidoglas och täljsten höjer både myskänslan och värmen. Vackra, stora, fönsterpartier som bjuder på ett fint ljusflöde. Ogenerat läge. Här blickar man ut över vackra ängar och hagar. Underbara lantliga omgivningar! Inbjudande kök ifrån Tibrokök. Plats för matgrupp som rymmer många. Utgång till ett ljuvlig uterum med skjutdörrspartier. Tre bra sovrum. En wc/dusch och ett stort badrum med dusch och badkar. Praktiskt med groventré till tvättstuga. Gott om förvaringsmöjligheter. Dubbelcarport med en vinterbonad del att bruka efter behov. Idag används det som gästdel och kontor/förråd. Stor gräsmatteyta. En ovanligt fin lekstuga. Oisolerad förrådsbod. Omgivet av lummig grönska. Staket runt hela tomten. Sommarvatten för bevattning av trädgård och odlingar. Ett lättskött boende med mycket låga driftskostnader -nyinstallerade solceller. Välkommen att flytta in och börja njuta! Natursköna Sättra Gård ligger på Adelsös norra udde och är omgiven av Mälaren. Här bor man lantligt men ändå inte ensligt. Alldeles intill vacker skog. På Sättra finns ett antal boningshus som ligger utspridda över gårdens stora område och här finns även flera stall och ett antal företagare med mindre verksamheter. I området finns en fin barnvänlig badstrand samt båtklubb med stor båtbrygga.

  • Premium
Tomtbacksvägen 15, Ekerö Brunna, Ekerö kommun
Tomtbacksvägen 15, Ekerö Brunna, Ekerö kommun, bild 2
Tomtbacksvägen 15, Ekerö Brunna, Ekerö kommun, bild 3

Tomtbacksvägen 15

Radhus
Ekerö Brunna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 575 000 kr
107 m²
4 rum
7 878 kr/mån
33 411 kr/m²

Trivsamt bostadsrättsradhus i omtyckt barnvänligt område! Härliga altaner på båda sidor av huset, den ena med utmärkt söderläge och den andra med kvällssol. Utmärkt planlösning med umgängesytorna på entréplanet och samtliga tre sovrum på övervåningen. Köket erbjuder en trevlig matplats invid fönster. Från det väl tilltagna vardagsrummet når man den privata altanen på baksidan med vacker grönska utanför. Bad-/duschrum finns på båda våningsplanen och badrummet på övervåningen är i helkaklat utförande. Generösa förvaringsutrymmen med stor klädkammare i anslutning till master bedroom och rymligt utvändigt förråd. Föreningen är välskött och här erbjuds gemensamma utrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga samt fina lekplatser. Centralt beläget med närhet till det mesta man kan önska, bl.a. bussar, matbutiker, idrottsplats, skolor, förskolor, badplatser, badhus och vackra naturområden.

  • Premium
  • Uteplats
Knosterstigen 6A, Färingsö Gamla Stenhamra, Ekerö kommun
  • Sön 18 aug kl 15:45
Knosterstigen 6A, Färingsö Gamla Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Knosterstigen 6A, Färingsö Gamla Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Knosterstigen 6A

Villa
Färingsö Gamla Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
5 850 000 kr
153 m²
5 rum
1 562 m² tomt

Välkommen till denna moderna familjedröm om 153 kvm, byggd 2004, belägen på ett högt och vackert läge på en mysig skogstomt om 1 562 kvm. Utomhusområdet imponerar med en insynsskyddad och lättskött trädgård med ett enormt härligt soldäck med gott om plats för middagar, lek och avkoppling. Med tre utgångar till soldäcket integreras ute och inne sömlöst. Den öppna och luftiga planlösningen kännetecknas av stora fönsterpartier som skapar en fin harmoni och en naturlig sammanlänkning mellan boendeytor och trädgård. Här finner du tre rymliga sovrum med möjlighet till ett fjärde, ett generöst allrum och två stilfulla badrum, varav ett är utrustat med relaxavdelning och en direkt utgång till altanen. Denna familjevänliga bostad erbjuder en harmonisk kombination av modern design, bekvämlighet och närhet till naturen. En verklig pärla för den som söker en trivsam och funktionell bostad för hela familjen. Fastigheten är perfekt belägen med gångavstånd till Mälaren med badplats och med naturen inpå knuten med fina strövområden. Inom några minuters promenad finns även Stenhamra centrum med dess service så som bla skolor, förskolor, mataffär, konditori, pizzeria, stor lekplats, motionsspår med elljus samt goda busskommunikationer.

  • Premium
Knosterstigen 11B, Stenhamra, Ekerö kommun
  • Sön 18 aug kl 14:30
Knosterstigen 11B, Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Knosterstigen 11B, Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Knosterstigen 11B

Villa
Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
5 950 000 kr
155 m²
6 rum
1 037 m² tomt

Välkommen till denna moderna och trivsamma villa, byggd 2015 på Knosterstigen 11B i Stenhamra. Byggd år 2015 och med en boyta på 155 kvadratmeter fördelade på 2-plan, erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Med sina sex rum varav fyra bra sovrum finns det gott om plats för både avkoppling och lek. Den karakteristiska trädgårdstomten sträcker sig över 1037 kvadratmeter och erbjuder härliga uteplatser, gräsytor och ett vackert bergsinslag. Här finns också ett enormt soldäck som inbjuder till middagar, lek och avkoppling under solens strålar. Med tre utgångar till soldäcket blir övergången mellan inne och ute sömlös. Det moderna och harmoniska hemmet har stora fönster som skapar en fin harmoni mellan boendeytor och trädgården. Köket är rymligt och stilfullt med en matplats och utgång till altanen. Här finns också två stilfulla badrum samt ett generöst allrum med tre takfönster som släpper in mycket naturligt ljus. Läget är perfekt med gångavstånd till Mälaren, där en badplats väntar på sommardagar. Naturen finns också inpå knuten med fina strövområden. Inom några minuters promenad finner du även Stenhamra centrum med all service du behöver såsom skolor, förskolor, mataffär, konditori, pizzeria och stor lekplats. Dessutom finns det goda busskommunikationer i området. Denna moderna familjevilla kombinerar stilren design med bekvämlighet, och är perfekt för den som söker en trivsam och funktionell bostad för hela familjen. Dessutom finns här även ett separat garage och parkeringsplats för två bilar. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem!

  • Premium
Clas Horns Väg 3A, Ekerö Ekbacken, Ekerö kommun

Clas Horns Väg 3A

Lägenhet
Ekerö Ekbacken, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 100 000 kr
38 m²
1 rum
4 150 kr/mån
55 263 kr/m²

Ytterst väldisponerad 1,5-rumslägenhet. Varmt välkommen att kontakta mäklare för att BOKA VISNING! Attraktivt belägen i kvarteret Ekbacken invid Ekerö Centrum. Med närheten till kommunikationer och ett centralt läge erbjuder denna bostad möjligheten till en bekväm och smidig vardag. Trivsamt med egen entré. Till bostaden hör en stenlagd uteplats med inramande avenbokshäck. Uteplatsen vetter mot den fina innergården och bjuder på sol eftermiddag/kväll. Denna bostadsrätt om 38 kvadratmeter är i genomgående mycket gott skick. Yteffektiv och välplanerad layout som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Här finner du moderna och smakfulla materialval som skapar en stilren och harmonisk atmosfär. Bra entréhall med yta för avhängning och klinkers på golvet. Öppen och luftig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Snyggt kök i grått utförande med gott om förvaring. Central matplats. Vardagrumsdel invid fönster med utsikt över den egna uteplatsen och vidare över gården. Sovalkov med förvaring i hel garderobsvägg. Vita målade väggar och tvåstavsparkett på golvet. Stilren dusch/wc med kombimaskin, golvvärme. Här finns gott om förvaringsmöjligheter för att kunna hålla ordning och reda. Ett källarförråd hör till lägenheten. Säljaren berättar vad han uppskattat: "Egen ingång, kvällssolen, närheten till Ekerö centrum och bussen. Nära stan när man vill men även långt ifrån storstads stressen om man vill." Smakfullt och fräscht, en bostad att trivas i, bara att flytta in! Husen är byggda av JM 2018. Ta chansen att bo bekvämt och centralt, med närhet till allt du behöver i vardagen. Trevliga omgivningar med närhet till det mesta. Goda kommunikationer, buss strax utanför och pendelbåten som går in till stan. Kort promenadavstånd till Ekerö Centrum och dess breda utbud. Välkommen hem till Clas Horns Väg 3A!

Norrängsvägen 12, Adelsö, Ekerö kommun
Norrängsvägen 12, Adelsö, Ekerö kommun, bild 2
Norrängsvägen 12, Adelsö, Ekerö kommun, bild 3

Norrängsvägen 12

Villa
Adelsö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
4 995 000 kr
5 rum

Nyproducerad tilltalande villa i modern stil belägen på mysiga Adelsö. Välkommen att bli först att flytta in i detta tilltalande enplanshus som genomgående håller hög klass. Sjönära läge och bekvämt gångavstånd till färjan mot Munsö. Villan är mycket bra planerad och har en trivsam interiör med stilrena och fina materialval. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Fint ljusflöde med höga fönster som vetter åt två håll och access ut till trädgården från både vardagsrum och kök. Vitt kök ifrån IKEA med släta luckor, rostfria vitvaror från Electrolux. Fyra bra rum att bruka efter behov. Samtliga sällskapsytor och sovrum har genomgående vita, målade väggar och ljus ekparkett på golvet. En wc/dusch och ett badrum med badkar och dusch, vita kaklade väggar och klinker på golvet från CC Höganäs. Badrumsinredning från Hafa Bathroom Group. Groventré med klädvård/tvättstuga och klädkammare. Entréhall med klinker på golvet från CC Höganäs. Kommunalt VA. Förberett för fiber. Stor och fin tomt som ligger i ett bebyggt barnvänligt område men som ändå erbjuder ostört läge med skogen som närmsta granne i norrläge. Låt dina trädgårdsdrömmar forma denna tomt. Praktiskt boende med centralt och bra läge, med gångavstånd till färja och butik. Varmt välkommen att flytta in och börja trivas!

  • Premium
Tegelbruksvägen 9C, Ekerö Centrum, Ekerö kommun

Tegelbruksvägen 9C

Lägenhet
Ekerö Centrum, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 350 000 kr
61 m²
2 rum
4 590 kr/mån
38 525 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet på markplan erbjuder en bekväm och centralt belägen boendemiljö i Ekerö centrum. Med närhet till god service och utmärkta kommunikationer finns här allt du behöver inom räckhåll. Bostaden har en egen uteplats där du kan njuta av fin utemiljö och behövlig avkoppling. Lägenheten sträcker sig över 61 kvadratmeter och består av två rum, vilket ger gott om utrymme för både vardagsliv och avskildhet. Belägen på markplan innebär detta också enkel tillgång utan trappor eller hissar. I närområdet finner du Tappströmskanalen med sin vackra strandpromenad och det charmiga sommarkaféet, bara några minuters promenad från bostaden. Här kan du njuta av lugna stunder vid vattnet och uppskatta den vackra naturen som omger området. Med sitt centrala läge och närheten till kommunikationer är denna lägenhet perfekt för den som vill ha bekvämt boende med nära tillgång till allt. Välkommen till Tegelbruksvägen 9C, din nya centrala oas i Ekerö.

  • Hiss
Solgården, Ekerövägen 236, Munsö, Ekerö kommun

Solgården, Ekerövägen 236

Villa
Munsö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
4 000 000 kr
97 + 97 m²
6 rum
2 796 m² tomt

Välkommen till Solgården, denna välskötta fastighet med underbar trädgård på naturnära Munsö! Här får du möjlighet att bo nära kommunikationer med buss och samtidigt njuta av de lantliga och natursköna omgivningarna. En fantastisk trädgård som skapats med stor omsorg. Generösa ytor, här växer lummig grönska och stor variation av växtlighet i prunkande rabatter. Härliga uteplatser, perfekta för avkoppling och trevliga grillkvällar. Trädgården har även ett fint och påkostat växthus med intilliggande odlingslådor, här du kan odla egna grönsaker och blommor. Friggebod och lekstuga. Stor uppställningsyta, elbildladdare. Praktiskt enplanshus med källare. Garage i huset. Interiört är bostaden väldisponerad och erbjuder en anpassningsbar planlösning med gott om utrymme. Smidigt med kodlås. På entréplan finner vi inbjudande sällskapsytor. Vardagsrum med plats för stor soffdel och matsalsmöbel. Mysigt med eldstad. Fönster åt två håll. Intilliggande nyrenoverat kök med yta för matplats invid fönster och utgång till uteplatsen. Vidare finns tre bra rum att bruka efter behov. Ett badrum samt en separat wc. Källarplan har ett stort allrum som nuvarande ägare brukar som biorum samt ett till bra rum som passar perfekt som t.ex. träningsrum. Här finns även en dusch/wc, väl tilltagen tvättstuga, klädkammare, förråd och hobbyrum/pannrum. Access till garaget. Säljaren berättar vad de uppskattat: "Närheten till bussen, återvinning och padelbanor. Trädgården och avskildheten men att jag ändå har grannar. De stora ytorna inomhus och bra med förvaring. Garaget för min motorcykel. Att jag kan ladda min bil hemma. Att jag kan odla egna grönsaker och frukt. Att ha braskaminer att mysa framför under den kallare årstiden. Gillestugan där vi spenderat många filmkvällar. Vår och sommar när trädgården får blomma ut. Längtar alltid till de supergoda bigaråerna är mogna. Så trevligt att kunna kunna bjuda hem kompisar och grilla. Antingen sitter man solen och steker lite, eller så kan man njuta av utsikten över trädgården från skuggan i paviljongen. Lugn och ro. Lantligt. Det finns förskola och skola. Ganska nära till vattnet." Läget är perfekt för dig som vill bo nära naturen samtidigt som du har närhet till bra förbindelser. Regelbunden busstrafik mot Ekerö centrum och vidare mot Brommaplan. Från Ekerö centrum avgår pendelbåten till stan. Nere vid Jungfrusund avgår färjan till Slagsta. Närmaste mataffär finns i Nyckelby. Där finns även förskola och skola. Närliggande padelbana. I närområdet finns många roliga utflyktsmål att upptäcka så som t.ex. gårdshandel, yogakurser och keramikverkstad på Östanlid, på Rosenhill finns café och servering, musteri, gårdshandel och här ordnas också backluckeloppis.

  • Plus
Tomtbacksvägen 14, Ekerö Brunna, Ekerö kommun

Tomtbacksvägen 14

Radhus
Ekerö Brunna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 595 000 kr
122 m²
4 rum
8 889 kr/mån
29 467 kr/m²

Välskött gavelradhus med kanonbra läge i lugnt och barnvänligt område! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att BOKA VISNING! Inbjudande och väl tilltaget trädäck på baksidan i strålande solläge. Skönt med skuggande markis. Prydlig blomstrande plantering. Ombonat och privat med skyddande grönska. Angränsande en av föreningens fina och lekvänliga gårdar. Stenlagd uteplats på entrésidan och här finns även ett praktiskt förråd. På gavelsidan finns en trädgård med gräsmatta och inramande häck. Bostaden erbjuder generösa ytor. På entréplan finns en bra hall med yta för avhängning. Två fina sovrum. Stor klädkammare. Praktisk tvättstuga och en dusch/wc. På övre plan finns de trivsamma sociala ytorna. Lättmöblerat vardagsrum med fönster åt två håll och altandörr som leder ut till uteplatsen. Kök med yta för matplats. Rofyllt sovrum. Dusch/wc. Ett område som det är lätt att trivas i. Föreningen är välskött. Det erbjuds gemensamma utrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga samt fina lekplatser. Centralt beläget med närhet till det mesta man kan önska, bl.a. bussar, matbutiker, idrottsplats, badhus, motionsspår, gym, skolor, badplatser, skidbacke och vackra naturområden. Nära Brunna förskola. Ett nytt centrum byggs nu vid Träkvista torg. Sjönära. Samma ägare sedan huset var nytt. Säljarna berättar: Bott här sen det var nytt 1992. Allt är välskött i huset. Altan på baksidan har sol hela dagen. Kvällssol på framsidans uteplats. Gott om förvaring/garderober med Walk in Closet. Lugnt o skönt område, där vi trivts hela tiden. Alltid trevliga grannar och välskött område. Stenkast till Brunna förskola. Nära till vatten, natur, motionsspår, gym och t.o.m. skidbacke. Nytt centrum på gång vid Träkvista torg. Nära till service och skolor.

  • Plus
Båtsviksvägen 7, Adelsö, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår

Båtsviksvägen 7

Övrigt
Adelsö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
8 495 000 kr
9,4 ha tomt

Varmt välkomna till en unik fastighet med fantastiskt många möjligheter. Underbar sjödel, här finns en mycket långgrund strand och barnvänlig vik med hänförande utsikt. Underbar vy. I sjöboden finns möjlighet till lättillgänglig förvaring. Smidigt att ta i och ur mindre båt med vinsch. Lite längre ut på udden når man de fina klipporna som är fantastiska att bada ifrån. På fastigheten finns skog, åkermark och en äldre lada att bruka efter behov. En välskött villaträdgård omger boningshuset. Prydliga planeringar, här växer buxbom och blomstrande rhododendron, lavendel, hortensia m.m. Vidare finns det röda och svarta vinbär samt odlingsmöjligheter i odlingslådor. Gräsmatteslänt. Fin terrassering med stenmur ger tilltalande nivåskillnader. En trappa leder upp till en platå, här kan man sitta och njuta av fika och ljuvlig utsikt ner mot viken och Mälarens glittrande vatten. Runt huset finns en trädäckad uteplats i soligt läge, skyddande markiser över matplatser. Boningshuset erbjuder en inbjudande social yta med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Trivsamt med eldstad. Två altandörrar leder ut till trädäcket. Stora fönsterpartier med fin utsikt över trädgården och ner mot sjön. Vidare finns två bra sovrum, det ena lite större och med altandörr. En dusch/wc och vedeldad bastu. Groventré och tvättstuga. Dubbelgarage med skiljevägg och dubbla portar. Separat lägenhet i garagets bakre del. Lägenheten har egen ingång och access till garage. Möblerbar hall som idag brukats som kontor. Ett inre rum med trinettkök. En dusch/wc. Grusad uppställningsyta framför dubbelgarage. Friggebod att bruka efter behov, använts som verkstad. Lantligt beläget invid Mälarens strand, stillsamma omgivningar med blandad bebyggelse.

Sten Banérs väg 1, Ekerö, Ekerö kommun

Sten Banérs väg 1

Villa
Ekerö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
5 475 000 kr
87 + 25 m²
4 rum
2 463 m² tomt

Välskött hus med bra planlösning och ett trevligt läge på populära Helgö. Stor solig tomt med fri utsikt över vacker natur och öppna hästhagar. Välkomnande entré som öppnar upp mot vardagsrum med öppen spis, kök samt allrum. Här finns också två bra sovrum samt ett fräscht duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Från både allrum och kök finns utgång till ett enormt trädäck med infällt spa-bad samt utekök under tak. Vidare finns en källarvåning med bastu, duschrum/tvättstuga, relaxrum samt ett rymligt förråd. På tomten finns en isolerad gäststuga/tonårsboende med el vatten samt toalett.

Visar 1 - 25 av 36