Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Mäklare

Klyvarestigen 18C, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun

Klyvarestigen 18C

Radhus
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

4 995 000 kr

122 m²

5 rum

5 692 kr/mån

40 943 kr/m²

Modernt och stilfullt bostadsrättsparhus, nyproducerat 2020! Mycket bekvämt boende om hela 122 kvm, fördelade på 5 rok i två plan och en egen trädgård med inbjudande soliga altaner. Här finns gott om plats för hela familjen. Med ett naturnära läge och fin arkitektur med bl.a. tak till nock och genomgående eleganta materialval (med många tillval) skapas här en lyxig känsla med härlig harmoni i hela huset. Från de stora fönstren är det fint att blicka ut över skog och mark och njuta av årstidernas skiftningar. Bostaden erbjuder ett tilltalande vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till en härlig altan med utmärkt västerläge. Kök i snyggt utförande från HTH med vita skåpsluckor och rostfria vitvaror. Utöver detta finns på entréplanet även en helkaklad wc/dusch med tvättstugedel. På övervåningen finns fyra bra sovrum, samtliga med fransk balkong och garderob. Ett badrum med högt i tak och hotellkänsla samt en fin arbetsplats i den öppna hallen. I hela huset ligger behaglig vattenburen golvvärme. Till bostaden hör två parkeringsplatser samt ett utvändigt förråd. Fiber finns installerat. Husen i Brf Stenhuggaren 1 är miljösmart byggda med bl.a. egenproducerad solel som ger ett ekonomiskt, hållbart och framtidssäkert boende. Energideklaration är utförd med bästa möjliga resultatet A, vilket ger möjlighet till ett grönt bolån med lägre ränta. Husen är ritade och placerade utifrån platsens naturliga förutsättningar för att på bästa sätt smälta in och tillvarata dess karaktär och vackra vyer. Centralt beläget i Stenhamra med gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, matbutik, pizzeria, konditori, gym, bra busskommunikationer, upplyst motionsspår, fina naturområden och mycket mer. Det här är verkligen ett hem att trivas i, varmt välkommen att flytta in!

 • Uteplats
Majsvägen 6, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun

Majsvägen 6

Villa
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 700 000 kr

134 m²

5 rum

769 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjevänliga villa, belägen i lugnt trivsamt kvarter! Huset har till stora delar renoverats i mycket tilltalande utförande. Fantastiskt trevlig sällskapsdel med modernt kök från 2020 i öppen planlösning mot matplatsen och vidare mot vardagsrummet med sin mysiga eldstad. Fint ljusflöde med fönster i tre väderstreck samt utgång till det fina uterummet som förlänger sommaren avsevärt. Ombyggd elegant tvättstuga från 2020 som nu även inrymmer en extra dusch, wc renoverad 2020 samt helkaklat utbyggt badrum med både badkar och dusch från ca 2012. Fyra trivsamma sovrum med möjlighet att dela av ett om man önskar fem sovrum. Yttertaket är omlagt 1997, fönstren är bytta på 90-talet och fasaden samt fönstren är nymålade 2022. Väldigt låg elförbrukning med bergvärmepump från 2020 och behaglig golvvärme på nästan hela entréplanet. Energideklaration är utförd med utmärkta resultatet B, vilket ger möjlighet till ett grönt bolån med lägre ränta. Privat lättskött tomt, i alldeles lagom storlek, som ramas in av täta häckar. Skyddad altan med perfekt soligt sydvästläge. Uppvärmd ovanmarkspool från 2018. Isolerat garage med stor förrådsdel, vedbod, friggebod samt växthus. Kommunalt vatten och avlopp samt sjövatten sommartid. Fiber finns installerat. Perfekt lugnt och centralt läge i populära Stenhamra med gångavstånd till bussar, båthamn, förskolor, skolor, lekpark, mataffär, pizzeria, gym och mycket mer. På cykelavstånd ligger en populär badplats. Vidare bjuder Färingsö på härlig natur och många trevliga utflyktsmål.

Skäluddsvägen 1B, Ekerö Närlunda, Ekerö kommun
 • Budgivning pågår
Skäluddsvägen 1B, Ekerö Närlunda, Ekerö kommun, bild 2
Skäluddsvägen 1B, Ekerö Närlunda, Ekerö kommun, bild 3

Skäluddsvägen 1B

Villa
Ekerö Närlunda, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

8 750 000 kr

150 m²

4 rum

978 m² tomt

Modern villa med sjönära läge och sjöglimt mot Mälaren Välkommen till populära och barnvänliga Närlunda! Nu erbjuds möjlighet att förvärva denna trevliga och rymliga sluttningsvilla som ligger trevligt belägen endast ett stenkast från Mälarens strand. Entréplan med välkomnande hall, tre bra sovrum varav ett med access till ett rymligt dressing room samt ett rymligt badrum med massagebad och bastu. Det övre planet erbjuder en ljus fantastisk sällskapsyta i form av ett stort nytt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och generös takhöjd upp till nock. Här finns utgång till en insynsskyddad uteplats med sjöglimt mot Mälaren. På tomten finns också ett rymligt isolerat dubbelgarage. Här bor man mycket centralt med bekvämt gångavstånd till skolor, förskolor, Ekerö centrum samt till allmänna kommunikationer. Precis nedanför huset finns en brygga med möjlighet till sol och bad. Från Ekerö centrum går en pendelbåt in till Stockholms innerstad. Här gäller SL-kortet och att resa med båten är ett mycket populärt sätt för Ekeröborna att ta sig till- och ifrån jobbet. Här finns möjlighet att ta en fika och samtidigt sitta och arbeta under resan.

 • Premium
Stenhamravägen 100, Stenhamra, Ekerö kommun

Stenhamravägen 100

Villa
Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

6 200 000 kr

125 m²

7 rum

1 211 m² tomt

Väldigt fin och insynsskyddad trädgårdstomt. Inramad av lummig grönska och med skogen alldeles intill. Plan gräsmatteyta som bjuder in till lek för stora som små, fina odlingsbäddar och lekstuga. Trädgårdsförråd att bruka efter behov, inhägnad som kan användas till höns eller som nu kaniner. Fint växthus vidbyggt garaget, intill växer ett fantastiskt plommonträd. En växtlighet med stor variation av fruktträd, bärbuskar, häckar och fina planteringar. Praktiskt med både garage och carport, även bra uppställningsyta. Trivsamt hus om totalt 225 kvm. På entréplan erbjuds inbjudande sällskapsytor med fönster i tre väderstreck. Mysigt och värmande med med fin täljstenskamin. Ifrån både vardagsrum och kök finns access ut till trädäcket. Nybyggt trädäck med en del skyddad av två väggar och tak. Vidare finns ett tilltalande kök, badrum och två fina möjliga sovrum. På övre plan finns ett allrum, ytterligare två bra sovrum och badrum. Mycket bra källarplan, ett stort rum som används som biorum, rymlig tvättstuga/klädvård med dusch, separat wc, pannrum, gott om förrådsytor och groventré. Tillgång till områdets gemensamma båtbrygga i Törnbyviken. Nära förskolor, skolor, fin lekpark, utegym, mataffär, pizzeria, konditori, gym och mycket mer. På cykelavstånd ligger en omtyckt badplats. Vidare bjuder Färingsö på härlig natur och många trevliga utflyktsmål.

Siltgränd 21, Ekerö Sandudden, Ekerö kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00
Siltgränd 21, Ekerö Sandudden, Ekerö kommun, bild 2
Siltgränd 21, Ekerö Sandudden, Ekerö kommun, bild 3

Siltgränd 21

Radhus
Ekerö Sandudden, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 600 000 kr

90 m²

4 rum

291 m² tomt

Barnvänligt kedjehus med hög mysfaktor i populära Sandudden! Mycket bekvämt boende invid Mälaren. Bostaden är välplanerad i två plan och har en totalyta på 111 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, tillbyggd entréhall, två helkaklade bad-/ duschrum, allrum samt tre utmärkta sovrum. Genomgående ljust och fräscht. Två härliga altaner, balkong med högt fint läge samt lekvänlig trädgård. Här har man sol från morgon till kväll. Utöver detta finns även en carport samt förråd. Sandudden är ett lugnt och tryggt område med familjär stämning, som ligger perfekt för alla som vill bo nära både vatten och natur på bekvämt avstånd från Stockholm. Området har en egen lagun med sandstrand och invid finns en omtyckt lekplats. Strandpromenaden som sträcker sig längs Mälaren, med sin magiska natur och sina fina stränder är bästa tänkbara plats för avkoppling och motion. Längs strandpromenaden ligger områdets småbåtshamn. På nära gångavstånd finner ni Sanduddens omtyckta skola och förskola. Nära intill finns populära badplatsen Södran, charmiga restaurangen Nykrog, en större båtklubb samt Träkvista torg med butiker och restauranger. Varmt välkomna att flytta in och börja trivas!

 • Premium
Troxhammar Byväg, hus C1, lgh 7, null, Ekerö kommun

Troxhammar Byväg, hus C1, lgh 7

Radhus
Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 950 000 kr

112 m²

5 rum

5 811 kr/mån

53 125 kr/m²

Varmt välkomna till trivsamma och naturnära Brf Troxhammar Trädgårdar och denna detta trevligt planerade parhus med egen uteplats. Nyproduktion när det är som bäst, ett okomplicerat och bekvämt boende. Bara att flytta in och börja njuta! Här bor man lantligt men samtidigt endast ca 2 mil från Stockholms innerstad. Här planeras att uppföra 13 st bostäder i olika storlekar och utföranden. På föreningens mark stoltserar man med en gemensam oas med utomhuspool och bastuhus. Till varje bostad ingår altan, en egen upplåten trädgårdstomt samt en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Tilltalande exteriör! Husen i Brf Troxhammar Trädgårdar byggs i trä och målas i en varm faluröd ton som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in den lantliga idyllen och ljuset hela vägen in. Bostäderna är moderna, ljusa och smakfullt inredda. Genomgående fina materialval. Kök från Ballingslöv. Helkaklade våtrum med klinkers-och kakelplattor i ljusa nyanser. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vitmålade väggar. Väl genomtänkta planlösningar, luftigt med öppet mellan kök och vardagsrum, vackert ljusflöde genom stora fina fönsterpartier. Husen byggs av erfarna entreprenörer och med moderna lösningar så som bl.a. solceller och elbilsladdare. Som köpare i tidigt skede finns det möjlighet att göra vissa materialval. Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda busskommunikationer, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Preliminär inflyttning februari 2024.

 • Nyproduktion
Troxhammar Byväg, hus E, lgh 11, null, Ekerö kommun

Troxhammar Byväg, hus E, lgh 11

Villa
Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 495 000 kr

86 m²

4 rum

4 617 kr/mån

Varmt välkomna till trivsamma och naturnära Brf Troxhammar Trädgårdar och denna denna trevligt planerade bostadrättsvilla med egen uteplats. Nyproduktion när det är som bäst, ett okomplicerat och bekvämt boende. Bara att flytta in och börja njuta! Här bor man lantligt men samtidigt endast ca 2 mil från Stockholms innerstad. Här planeras att uppföra 13 st bostäder i olika storlekar och utföranden. På föreningens mark stoltserar man med en gemensam oas med utomhuspool och bastuhus. Till varje bostad ingår altan, en egen upplåten trädgårdstomt samt en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Tilltalande exteriör! Husen i Brf Troxhammar Trädgårdar byggs i trä och målas i en varm faluröd ton som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in den lantliga idyllen och ljuset hela vägen in. Bostäderna är moderna, ljusa och smakfullt inredda. Genomgående fina materialval. Kök från Ballingslöv. Helkaklade våtrum med klinkers-och kakelplattor i ljusa nyanser. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vitmålade väggar. Väl genomtänkta planlösningar, luftigt med öppet mellan kök och vardagsrum, vackert ljusflöde genom stora fina fönsterpartier. Husen byggs av erfarna entreprenörer och med moderna lösningar så som bl.a. solceller och elbilsladdare. Som köpare i tidigt skede finns det möjlighet att göra vissa materialval. Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda busskommunikationer, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Preliminär inflyttning februari 2024.

 • Nyproduktion
Troxhammar Byväg, hus F2, lgh 13, null, Ekerö kommun

Troxhammar Byväg, hus F2, lgh 13

Radhus
Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

4 950 000 kr

89 m²

4 rum

4 462 kr/mån

55 618 kr/m²

Varmt välkomna till trivsamma och naturnära Brf Troxhammar Trädgårdar och denna detta trevligt planerade parhus med egen uteplats. Nyproduktion när det är som bäst, ett okomplicerat och bekvämt boende. Bara att flytta in och börja njuta! Här bor man lantligt men samtidigt endast ca 2 mil från Stockholms innerstad. Här planeras att uppföra 13 st bostäder i olika storlekar och utföranden. På föreningens mark stoltserar man med en gemensam oas med utomhuspool och bastuhus. Till varje bostad ingår altan, en egen upplåten trädgårdstomt samt en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Tilltalande exteriör! Husen i Brf Troxhammar Trädgårdar byggs i trä och målas i en varm faluröd ton som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in den lantliga idyllen och ljuset hela vägen in. Bostäderna är moderna, ljusa och smakfullt inredda. Genomgående fina materialval. Kök från Ballingslöv. Helkaklade våtrum med klinkers-och kakelplattor i ljusa nyanser. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vitmålade väggar. Väl genomtänkta planlösningar, luftigt med öppet mellan kök och vardagsrum, vackert ljusflöde genom stora fina fönsterpartier. Husen byggs av erfarna entreprenörer och med moderna lösningar så som bl.a. solceller och elbilsladdare. Som köpare i tidigt skede finns det möjlighet att göra vissa materialval. Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda busskommunikationer, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Preliminär inflyttning februari 2024.

 • Nyproduktion
Naturnära, moderna och påkostade bostäder med gemensam pool och bastu!, Skå Troxhammar, Ekerö kommun

Naturnära, moderna och påkostade bostäder med gemensam pool och bastu!

Radhus
Skå Troxhammar, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

4 950 000 kr

112 m²

5 rum

4 462 kr/mån

Varmt välkomna till trivsamma och naturnära Brf Troxhammar Trädgårdar. Nyproduktion när det är som bäst, ett okomplicerat och bekvämt boende. Bara att flytta in och börja njuta! Här bor man lantligt men samtidigt endast ca 2 mil från Stockholms innerstad. Här planeras att uppföra 13 st bostäder. På föreningens mark stoltserar man med en gemensam oas med utomhuspool och bastuhus. Till varje bostad ingår altan, en egen upplåten trädgårdstomt samt en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Tilltalande exteriör! Husen i Brf Troxhammar Trädgårdar byggs i trä och målas i en varm faluröd ton som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in den lantliga idyllen och ljuset hela vägen in. Bostäderna är fördelade på sex stycken huskroppar. Hustyp A är lägenhet om ca 100 kvm, 4 rum och kök, belägen i en charmig villa. Hustyp B, C, och D är nybyggda radhus/parhus om 112 kvm, fördelade på 5 rum och kök, här får hela familjen plats! Hustyp E är en läcker "minivilla" om ca 86 kvm, 4 rum och kök. Hustyp F är parhus, det ena om ca 88 kvm fördelade på 5 rum och kök, det andra är ca 89 kvm fördelat på 4 rum och kök. Vänligen se situationsplan. Bostäderna är moderna, ljusa och smakfullt inredda. Genomgående fina materialval. Kök från Ballingslöv. Helkaklade våtrum med klinkers-och kakelplattor i ljusa nyanser. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vitmålade väggar. Väl genomtänkta planlösningar, luftigt med öppet mellan kök och vardagsrum, vackert ljusflöde genom stora fina fönsterpartier. Husen byggs av erfarna entreprenörer och med moderna lösningar så som bl.a. solceller och elbilsladdare. Som köpare i tidigt skede finns det möjlighet att göra vissa materialval. Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda busskommunikationer, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Preliminär inflyttning februari 2024. Vänligen kontakta mäklarna redan nu för att anmäla ditt intresse och få mer information om projektet!

 • Nybyggnadsprojekt
Rullerumsvägen 20, Ekerö Lundhagen, Ekerö kommun
 • Sön 5 feb kl 11:00

Rullerumsvägen 20

Radhus
Ekerö Lundhagen, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

6 495 000 kr

174 m²

7 rum

414 m² tomt

Mycket rymligt parhus med underbar sjöutsikt Med ett fantastiskt läge på Lundhagens "gräddhylla" återfinns detta mycket rymliga boende med en totalyta på över 190 kvm! Huset har ett högt fritt läge med en enastående vy ut över över Mälarens glittrande vatten. Det övre planet erbjuder en ljus öppen planlösning med generösa sällskapsutrymmen bestående av vardagsrum, allrum, matrum och kök. Här finns också en stor balkong med underbart söderläge och med fri utsikt mot vattnet. Vidare återfinns här ett rymligt sovrum med balkong samt ett badrum med fönster. På entréplanet finns en rymlig och välkomnande hall, ett stort allrum, tre sovrum, duschrum, tvättstuga samt groventré/förråd. Önskas ytterligare två sovrum går det utmärkt att avdela vardagsrummet och/eller allrummet på det övre planet (de flesta andra husen i området har dessa sovrum som originalplanlösning). Läget är mycket barnvänligt och centralt. Här är det bara någon minuts promenad till Lundhagsbadet, Träkvista skola, Gräsåkers förskola samt till buss mot Brommaplan. Då ägaren är ett dödsbo kommer fastigheten att säljas med en friskrivning från dolda fel.

 • Plus
Mittfältsvägen 14, Hus nr 7, Träkvista, Ekerö kommun

Mittfältsvägen 14, Hus nr 7

Radhus
Träkvista, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 995 000 kr

105 m²

5 rum

4 851 kr/mån

57 095 kr/m²

Välkomna till Ekerövallen och etapp 2. Här uppför Aros Bostad mycket trivsamma och trevliga bostäder i två våningar om 105 kvm fördelade på fem rum och kök samt med egen trädgårdstomt med gräsyta, häckar, altan samt carport. Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats och ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum samt en wc/dusch. Etapp 2 i Ekerövallen omfattar totalt 21 st bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm resp. bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. En modern trädgårdsstad! Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city. Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv! PLANERAD INFLYTT 2023. Varmt välkomna in i vårt visningshus!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Enlundavägen 39, Skå, Ekerö kommun

Enlundavägen 39

Villa
Skå, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

7 000 000 kr

169 m²

5 rum

1 667 m² tomt

I utkanten av bostadsområdet omkring Enlundavägen, precis där ängarna tar vid finner vi denna härliga hörnfastighet. Prydligt och välskött men med möjlighet att låta sätta sin egen prägel och skapa det perfekta boendet för just er. Huset har en trevlig disposition med centralt placerad entréhall. Trivsamma sociala ytor med öppet mellan vardagsrummets soffdel och matplats. Access ut till trädäck via altandörr. Härlig utsikt över vidsträckt äng och ner mot träddungen innan Mälarens glittrande vatten. En vacker vy som förändras över årstiderna. I mitten av det generösa vardagsrummet står en centralt placerad eldstad som ger hög mysfakor och värme. Bra kök i vinkel mot matplats. Mycket gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. På entréplan finns vidare ett rum att bruka efter behov, passar utmärkt som sovrum, kontor eller gästrum. Groventré kombinerad med tvättstuga samt en dusch/wc. En trappa upp finner vi ett allrum, ett rofyllt sovrum med klädkammare och utgång till balkong. Ljuvlig balkong med skyddat läge under tak, utsikten är underbar. På andra sidan allrummet finns ytterligare ett bra rum med alkov. Stort badrum. Bergvärme plus solenergianläggning på 12 kW. Plan trädgårdstomt med väl tilltagen gräsmatteyta som lämpar sig perfekt för lek och spel. Inramande syrener. Här finns gott om plats för odling och planeringar. Stort garage, en dröm för den motorintresserade, här ryms det mesta. Extra förrådshus där t.ex. mopeder, cyklar, trädgårdsredskap mm kan förvaras lättillgängligt. Trevligt bostadsområde med rogivande närmiljö, öppna ängs- och åkermarker samt fin skog. Nära till Brukshundklubb och ridskola. Trevligt med närheten till fina Troxhammar GK med dess vackra gräsytor och inramande skog, omtyckt golfrestaurang. Vid snö är det populärt att åka längdskidor och pulka på golfbanan. Fina promenadstråk. Bra kommunikationer med buss nere på Färentunavägen. Invid Troxhammar butiksby finns kyrkans populära second hand butik och snabbmatsrestaurang. I butiksbyn erbjuds frisör, tandläkare, yogastudio m.m. Populära badet i Mörby erbjuder sandstrand, bryggor och lekplats. I Svanhagen finns bensinmack, blombutik, pizzeria, Ica-affär, förskola, Allhallen och fotbollsplaner.

Gräsåkersvägen 25F, Ekerö Gräsåker, Ekerö kommun

Gräsåkersvägen 25F

Radhus
Ekerö Gräsåker, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 295 000 kr

116 m²

7 rum

203 m² tomt

Gavelradhus med bästa läge mot fint skogsområde Välkommen till detta mycket trevliga gavelradhus med ett av områdets bästa lägen. På husets baksida gränsar tomten mot ett lugnt och grönskande skogsområde och det perfekta solläget erbjuder en härlig eftermiddags- och kvällssol på tomten och på den mysiga trädäckade uteplatsen. Bostaden är mycket välplanerad där entréplanet erbjuder en välkomnande hall, ett trevligt modernt kök, stort ljust vardagsrum, tvättstuga samt en praktisk gästwc. På det övre planet återfinns ett litet allrum/kontor med utgång till balkong, tre bra sovrum samt ett fräscht badrum. Källarplanet är inrett med ett rymligt allrum, två möjliga sovrum, verkstad samt pannrum/duschrum.

Glasmästarens väg 7, Färingsö Skå, Ekerö kommun

Glasmästarens väg 7

Villa
Färingsö Skå, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

10 950 000 kr

139 m²

8 rum

1 961 m² tomt

På stor fin tomt i eftersökt område återfinns detta fantastiska boende i form av en rymlig 1,5-plansvilla med hel källare. Huset har precis genomgått en mycket omfattande renovering/ombyggnad och resultatet är ett boende i absolut toppskick. Exempelvis så är yttertaket nytt med fyra nya takfönster, fasaden är ny, alla fönster är nya med nyanpassad fönsterplacering och med skjutdörrar ut till altanen, grunden är dränerad, planlösningen är uppdaterad med bl.a. flytt av kök och våtutrymmen, innertaket på övre planet är höjt, ny bergvärmeanläggning med ny vattenburen golvvärme i alla tre plan och alla innerväggar och innertak har har nya gipsskivor. Givetvis så är alla ytskikt nya, köket nytt och alla badrum helt nybyggda. Utvändigt har man anlagt en stor altan med pool - helt nybyggd. I vardagsrum, allrum och i samtliga sovrum ligger en vacker ekparkett. Kök, hall och våtutrymmen har klinkerplattor. På entréplanet återfinns rymlig hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, två bra sovrum samt badrum. Övre planet rymmer två stora sovrum med generös takhöjd, allrum/arbetsrum samt badrum. Källaren är planerad med ett stort biorum/allrum, stort badrum med bastu, rymligt sovrum/kontor/förråd samt tvättstuga. Detta är det perfekta boendet för familjen med högt ställda krav på kvalitet och boendemiljö. Kontakta mäklaren för bokad visning.

 • Plus
Snöflingevägen, Ekerö, Ekerö kommun

Snöflingevägen

Tomt
Ekerö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

2 500 000 kr

1 368 m² tomt

Plan villatomt med bra läge i populärt område nära bad och golfbana. Plan fin villatomt med ett bra naturskönt läge i detaljplanerat område med kommunalt VA. Tomten ligger i en trevlig och lantlig miljö men trots det är kommunikationerna utmärkta med busshållplats med direktbuss mot Brommaplan endast några minuters promenad från tomten. Det är även bekvämt gångavstånd till Troxhammars mycket populära och välskötta golfbana som erbjuder 18 + 12 fullängdshål, fina övningsområden och en bra restaurang. Mörbybadet ligger också inom gångavstånd från tomten. Enligt planbestämmelserna får man uppföra en huvudbyggnad med en byggnadsarea om högst 190 kvm byggnadsyta. Dessutom får uthus/garage uppföras med högst 60 kvm byggnadsarea. För detaljerad information om byggrätt mm, se bifogade planbestämmelser. OBS! I nuläget kan man ej erhålla bygglov för byggnation på tomten då det pågår en utredning om hur dagvattnet från fastigheterna i området ska tas omhand. Denna utredning har pågått under flera års tid och någon prognos på när detta kommer att vara klart finns ej. Kontakta gärna mäklaren för ytterligare information om detta. Med anledning av att man i nuläget ej kan bebygga tomten har nuvarande ägare lyckats med en omtaxering av fastigheten och den är idag taxerad som "497 - Industrienhet övrig mark inom tätort taxeringsvärde 0 kr". Enligt detaljplanen är dock området endast till för byggnation av bostäder och det bör ej vara några problem att ändra tillbaka taxeringskoden till "Typkod 210 - Småhusenhet, tomtmark" Åk gärna och titta på tomten själv eller kontakta mäklaren för ytterligare information och visning.

Mittfältsvägen 4, Hus nr 2, Träkvista, Ekerö kommun

Mittfältsvägen 4, Hus nr 2

Radhus
Träkvista, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 995 000 kr

105 m²

5 rum

4 851 kr/mån

57 095 kr/m²

Välkomna till denna underbara familjeidyll. Här uppför Aros Bostad, etapp 2 på Ekerövallen med mycket trivsamma och trevliga bostäder i två våningar om 105 kvm fördelade på fem rum och kök samt med egen trädgårdstomt med gräsyta, häckar, altan samt carport. Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats och ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum samt en wc/dusch. Etapp 2 i Ekerövallen omfattar totalt 21 st bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm resp. bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. En modern trädgårdsstad! Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city. Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv! PLANERAD INFLYTT 2023. Varmt välkomna in i vårt visningshus!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Djupledsvägen 41, Hus nr 16, Träkvista, Ekerö kommun

Djupledsvägen 41, Hus nr 16

Villa
Träkvista, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 995 000 kr

105 m²

5 rum

4 851 kr/mån

Välkomna till Ekerövallen och etapp 2. Här uppför Aros Bostad mycket trivsamma och trevliga bostäder i två våningar om 105 kvm fördelade på fem rum och kök samt med egen trädgårdstomt med gräsyta, häckar, altan samt carport. Hus nr 16 har ett mycket trevligt läge och är ett av få friliggande gavelkedjehus. Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats och ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum samt en wc/dusch. Etapp 2 i Ekerövallen omfattar totalt 21 st bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm resp. bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. En modern trädgårdsstad! Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city. Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv! PLANERAD INFLYTT 2023. Varmt välkomna in i vårt visningshus!

 • Nyproduktion
En modern trädgårdsstad centralt på Ekerö!, Träkvista, Ekerö kommun

En modern trädgårdsstad centralt på Ekerö!

Radhus
Träkvista, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 995 000 kr

105 m²

5 rum

4 851 kr/mån

Välkomna till Ekerövallen och etapp 2. Här uppför Småa Bostad välplanerade par- och kedjehus i barnvänliga och attraktiva Träkvista, " Ekerövallen" - en ny modern trädgårdsstad! Parhus om två respektive tre våningsplan. Tillsammans kommer husen att bilda en lummig trädgårdsstad med närhet till buss, barnomsorg och bad i Mälaren. Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats och ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum samt duschrum. På plan 3 återfinns ett underbart ljust vardagsrum om 28 kvm med fönster åt tre väderstreck. Här kan man om så önskas inreda till flera sovrum/ arbetsrum. Etapp 2 i Ekerövallen omfattar totalt 21 st bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm samt bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. I mitten av området i etapp 2 kommer kommunen uppföra en rekreationsyta för lek och spontanidrott. Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv! Planerad inflytt sommaren 2023.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 18