Mäklare Martin Larsson

Martin Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelbruksvägen 5G, Ekerö, Ekerö kommun

Tegelbruksvägen 5G

Lägenhet
Ekerö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 475 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/4
4 718 kr/mån
40 574 kr/m²

Varmt välkomna till detta bekväma och välskötta boende med ett mycket trivsamt läge invid Ekerö centrum och Tappströmskanalen! Lägenheten är mycket ljus och planeringen är genomtänkt och funktionell. Här finns en hall med fint parkettgolv och i anslutning till den återfinns en rymlig klädkammare med fönster som även fungerar bra som t.ex. kontor, gästrum eller som ett extra sovrum. Köket är ljust och trevligt och erbjuder en rejäl matplats samt utgång till den inglasade balkongen. Från balkongen erbjuds en viss utsikt mot Tappströmskanalen. Vardagsrummet har parkettgolv samt fönster in mot den stora lummiga gården. Även det rymliga sovrummet har ett fint parkettgolv. Lägenhetens badrum har tvättmaskin samt fönster. Här bor man med omedelbar närhet till centrumets utbud av butiker och service och till bussar mot Brommaplan är det endast någon minuts promenad. Strax nedanför bostadsrättsföreningens hus återfinns Tappströmskanalen med sommarkafé och gästkaj. Härifrån går även pendelbåt in till Stockholms centrum och på den båten gäller SL-kortet.

  • Hiss
Tegelbruksvägen 3D, Ekerö Centrum, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår

Tegelbruksvägen 3D

Lägenhet
Ekerö Centrum, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 975 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
5 859 kr/mån
37 658 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymlig lägenhet som erbjuder en bra planlösning samt balkong med perfekt eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten ligger i hörna och har ett stort trevligt vardagsrum med helt öppen planlösning mot ett nytt modernt kök. Här finns vidare två bra sovrum samt duschrum med fönster. Mycket omtyckt förening med ett mycket centralt läge i Ekerö Centrum. Nedanför bostadsområdet ligger Tappströmskanalen med ett populärt sommarcafé, grönområde och en liten strandpromenad. Från Tappströmskanalen går en mycket uppskattad pendelbåt in till stan. I Ekerö centrum finns en mängd butiker, restauranger och goda busskommunikationer mot Brommaplan.

  • Hiss
Marielundsvägen 51, Adelsö Stenby, Ekerö kommun

Marielundsvägen 51

Villa
Adelsö Stenby, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
4 995 000 kr
158 m²
6 rum
3 100 m² tomt

Två av tre hus är redan sålda och nu har vi nöjet att erbjuda det sista nyproducerade huset till försäljning. Huset är helt nybyggt och uppfört i modern stil med sjönära läge och bekvämt gångavstånd till färjan mot Munsö. Huset är mycket energieffektivt med låga driftskostnader vilket är ett stort plus med rådande elpriser. Solceller finns att få som tillval. Med ca 30 solpaneler beräknas energiförbrukningen sjunka med mellan 3 000 och 4 000 kWh per år. Huset är mycket trevligt och funktionellt disponerat. Via en rymlig och välkomnande hall på entréplanet kommer man vidare in till husets fantastiska sällskapsdel med vacker parkett på golvet. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och här erbjuds en takhöjd som på vissa delar är på ca 3 meter. Sällskapsdelen är synnerligen genomtänkt och inbjuder verkligen till social samvaro där kök med köksö, naturlig matplats och vardagsrumsdel ligger med en härligt öppen planlösning. Utanför terrassdörren sträcker sig en stor balkong längs huset hela sida. Köket har vita kökssnickerier, spis och ugn i rostfritt utförande, rostfri fläkt i en modern design, inbyggd micro, diskmaskin samt kyl och frys. På entréplanet finns vidare ett Master Bedroom med rymlig klädkammare samt ett duschrum. På det nedre planet erbjudes dessutom ytterligare tre bra sovrum, stort allrum, duschrum samt tvättstuga. Stor härlig tomt på över 3 000 kvm med barnvänligt och ostört läge och med skog och vacker natur som närmsta granne. Det är som nämnts nära gångavstånd till färjan men även till den välskötta livsmedelsbutiken som finns på Adelsö. Från färjan är den goda allmänna kommunikationer mot Ekerö centrum och vidare mot Brommaplan. Med dagens skatteregler är fastigheten befriad från fastighetsskatt/fastighetsavgift från och med närmsta kalenderårsskifte efter att slutbesked erhållits för nybyggnationen. Innan dess utgår fastighetsskatt baserat på marktaxeringsvärdet. Kontakta mäklaren för ytterligare information.

Ölstavägen 63C, Färentuna, Ekerö kommun

Ölstavägen 63C

Tomt
Färentuna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
1 975 000 kr
2 022 m² tomt

Plan och fin villatomt med perfekt läge på norra delen av Färingsö. Trots det lantliga läget är det här mycket nära service och kommunikationer. Busshållplats finns endast ca 50 meter från tomten och att promenera till skola och förskola tar endast några minuter. Vid Kungsberga torg som ligger någon minuts bilväg från tomten återfinns en välsorterad livsmedelsbutik samt en Pizza/Grill. I närområdet finns även fina badstränder samt vackra strövområden. Förhandsbesked finns för att uppföra ett enbostadshus på fastigheten. Kontakta mäklaren Martin Larsson för ytterligare information.

Väntholmens Gård, Färentuna, Ekerö kommun

Väntholmens Gård

Tomt
Färentuna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 575 000 kr
1 929 m² tomt

Idylliskt läge och vacker utsikt Skapa ert drömboende på denna fina södervända villatomt belägen i en vacker lantlig idyll invid Väntholmens gård. Fantastiska sjönära omgivningar, det tar bara några få minuter att promenera ner till vattnet. Vidare finns här svamprika skogar och många härliga utflyktsmål. Runt om finns lite bebyggelse men samtidigt bor man här avskilt och privat. Njut av en vidsträckt vy över vacker åkermark och vidare ut mot Mälaren. En fantastisk boendemiljö mitt i naturen med ljuvligt fågelkvitter och rikt djurliv. Förhandsbesked finns för nybyggnation av ett enbostadshus på fastigheten. Åk gärna och titta på tomten själv eller kontakta mäklaren för visning.

Visar alla 5