Mäklare Martin Larsson

Martin Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Rullerumsvägen 20, Ekerö Lundhagen, Ekerö kommun
  • Sön 5 feb kl 11:00

Rullerumsvägen 20

Radhus
Ekerö Lundhagen, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

6 495 000 kr

174 m²

7 rum

414 m² tomt

Mycket rymligt parhus med underbar sjöutsikt Med ett fantastiskt läge på Lundhagens "gräddhylla" återfinns detta mycket rymliga boende med en totalyta på över 190 kvm! Huset har ett högt fritt läge med en enastående vy ut över över Mälarens glittrande vatten. Det övre planet erbjuder en ljus öppen planlösning med generösa sällskapsutrymmen bestående av vardagsrum, allrum, matrum och kök. Här finns också en stor balkong med underbart söderläge och med fri utsikt mot vattnet. Vidare återfinns här ett rymligt sovrum med balkong samt ett badrum med fönster. På entréplanet finns en rymlig och välkomnande hall, ett stort allrum, tre sovrum, duschrum, tvättstuga samt groventré/förråd. Önskas ytterligare två sovrum går det utmärkt att avdela vardagsrummet och/eller allrummet på det övre planet (de flesta andra husen i området har dessa sovrum som originalplanlösning). Läget är mycket barnvänligt och centralt. Här är det bara någon minuts promenad till Lundhagsbadet, Träkvista skola, Gräsåkers förskola samt till buss mot Brommaplan. Då ägaren är ett dödsbo kommer fastigheten att säljas med en friskrivning från dolda fel.

  • Plus
Gräsåkersvägen 25F, Ekerö Gräsåker, Ekerö kommun

Gräsåkersvägen 25F

Radhus
Ekerö Gräsåker, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

5 295 000 kr

116 m²

7 rum

203 m² tomt

Gavelradhus med bästa läge mot fint skogsområde Välkommen till detta mycket trevliga gavelradhus med ett av områdets bästa lägen. På husets baksida gränsar tomten mot ett lugnt och grönskande skogsområde och det perfekta solläget erbjuder en härlig eftermiddags- och kvällssol på tomten och på den mysiga trädäckade uteplatsen. Bostaden är mycket välplanerad där entréplanet erbjuder en välkomnande hall, ett trevligt modernt kök, stort ljust vardagsrum, tvättstuga samt en praktisk gästwc. På det övre planet återfinns ett litet allrum/kontor med utgång till balkong, tre bra sovrum samt ett fräscht badrum. Källarplanet är inrett med ett rymligt allrum, två möjliga sovrum, verkstad samt pannrum/duschrum.

Glasmästarens väg 7, Färingsö Skå, Ekerö kommun

Glasmästarens väg 7

Villa
Färingsö Skå, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

10 950 000 kr

139 m²

8 rum

1 961 m² tomt

På stor fin tomt i eftersökt område återfinns detta fantastiska boende i form av en rymlig 1,5-plansvilla med hel källare. Huset har precis genomgått en mycket omfattande renovering/ombyggnad och resultatet är ett boende i absolut toppskick. Exempelvis så är yttertaket nytt med fyra nya takfönster, fasaden är ny, alla fönster är nya med nyanpassad fönsterplacering och med skjutdörrar ut till altanen, grunden är dränerad, planlösningen är uppdaterad med bl.a. flytt av kök och våtutrymmen, innertaket på övre planet är höjt, ny bergvärmeanläggning med ny vattenburen golvvärme i alla tre plan och alla innerväggar och innertak har har nya gipsskivor. Givetvis så är alla ytskikt nya, köket nytt och alla badrum helt nybyggda. Utvändigt har man anlagt en stor altan med pool - helt nybyggd. I vardagsrum, allrum och i samtliga sovrum ligger en vacker ekparkett. Kök, hall och våtutrymmen har klinkerplattor. På entréplanet återfinns rymlig hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, två bra sovrum samt badrum. Övre planet rymmer två stora sovrum med generös takhöjd, allrum/arbetsrum samt badrum. Källaren är planerad med ett stort biorum/allrum, stort badrum med bastu, rymligt sovrum/kontor/förråd samt tvättstuga. Detta är det perfekta boendet för familjen med högt ställda krav på kvalitet och boendemiljö. Kontakta mäklaren för bokad visning.

  • Plus
Snöflingevägen, Ekerö, Ekerö kommun

Snöflingevägen

Tomt
Ekerö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

2 500 000 kr

1 368 m² tomt

Plan villatomt med bra läge i populärt område nära bad och golfbana. Plan fin villatomt med ett bra naturskönt läge i detaljplanerat område med kommunalt VA. Tomten ligger i en trevlig och lantlig miljö men trots det är kommunikationerna utmärkta med busshållplats med direktbuss mot Brommaplan endast några minuters promenad från tomten. Det är även bekvämt gångavstånd till Troxhammars mycket populära och välskötta golfbana som erbjuder 18 + 12 fullängdshål, fina övningsområden och en bra restaurang. Mörbybadet ligger också inom gångavstånd från tomten. Enligt planbestämmelserna får man uppföra en huvudbyggnad med en byggnadsarea om högst 190 kvm byggnadsyta. Dessutom får uthus/garage uppföras med högst 60 kvm byggnadsarea. För detaljerad information om byggrätt mm, se bifogade planbestämmelser. OBS! I nuläget kan man ej erhålla bygglov för byggnation på tomten då det pågår en utredning om hur dagvattnet från fastigheterna i området ska tas omhand. Denna utredning har pågått under flera års tid och någon prognos på när detta kommer att vara klart finns ej. Kontakta gärna mäklaren för ytterligare information om detta. Med anledning av att man i nuläget ej kan bebygga tomten har nuvarande ägare lyckats med en omtaxering av fastigheten och den är idag taxerad som "497 - Industrienhet övrig mark inom tätort taxeringsvärde 0 kr". Enligt detaljplanen är dock området endast till för byggnation av bostäder och det bör ej vara några problem att ändra tillbaka taxeringskoden till "Typkod 210 - Småhusenhet, tomtmark" Åk gärna och titta på tomten själv eller kontakta mäklaren för ytterligare information och visning.

Ölstavägen 63C, Färentuna, Ekerö kommun

Ölstavägen 63C

Tomt
Färentuna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

1 975 000 kr

2 022 m² tomt

Plan och fin villatomt med perfekt läge på norra delen av Färingsö. Trots det lantliga läget är det här mycket nära service och kommunikationer. Busshållplats finns endast ca 50 meter från tomten och att promenera till skola och förskola tar endast några minuter. Vid Kungsberga torg som ligger någon minuts bilväg från tomten återfinns en välsorterad livsmedelsbutik samt en Pizza/Grill. I närområdet finns även fina badstränder samt vackra strövområden. Förhandsbesked finns för att uppföra ett enbostadshus på fastigheten. Kontakta mäklaren Martin Larsson för ytterligare information.

Väntholmens Gård, Färentuna, Ekerö kommun

Väntholmens Gård

Tomt
Färentuna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

2 575 000 kr

1 929 m² tomt

Idylliskt läge och vacker utsikt Skapa ert drömboende på denna fina södervända villatomt belägen i en vacker lantlig idyll invid Väntholmens gård. Fantastiska sjönära omgivningar, det tar bara några få minuter att promenera ner till vattnet. Vidare finns här svamprika skogar och många härliga utflyktsmål. Runt om finns lite bebyggelse men samtidigt bor man här avskilt och privat. Njut av en vidsträckt vy över vacker åkermark och vidare ut mot Mälaren. En fantastisk boendemiljö mitt i naturen med ljuvligt fågelkvitter och rikt djurliv. Förhandsbesked finns för nybyggnation av ett enbostadshus på fastigheten. Åk gärna och titta på tomten själv eller kontakta mäklaren för visning.

Visar alla 6