Mäklare Sophia Åkerman

Sophia Åkerman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kontringsvägen 12, Ekerö Träkvista, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår

Kontringsvägen 12

Radhus
Ekerö Träkvista, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
5 475 000 kr
105 m²
5 rum
4 850 kr/mån
52 143 kr/m²

Det är nytt, det är fräscht, det är ljust & rymligt - här har ingen bott innan dig. Flytta in och njut från första stund! Snabb inflytt möjligt! Äntligen har du möjlighet att köpa vårt fina visningshus - här får hela familjen plats! Parhuset är byggt i två plan med en boyta om 105 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök. Här finns två uteplatser fördelade i två olika väderstreck. Vid entrén möts du av en stensatt uteplats. På baksidan finns ett stort och härligt trädäck som vetter mot trädgården. En underbar plats att tillbringa sin lediga tid! Med tvåplanshus får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten. Det finns ett badrum på varje våning och smart förvaring av tvättmaskin/torktumlare i badrummet på nedre plan. I anslutning till parhuset finns parkering i carport för en bil samt ytterligare p-platser på uppfarten. Enkelt att bära in sovande barn och tunga matkassar. Inom nära avstånd hemifrån finns bl. a. matbutiker, restauranger, gym, frisör, förskolor och skolor. Huset är byggt i trä, med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet och som fint knyter an till den omkringliggande miljön som består av äldre uppvuxna villaområden. Här släpper vi in ljuset och naturen hela vägen in. Du känner naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna, till det vackra trägolvet, köksbänken i komposit sten och klinkerplattor som ger ett stilrent intryck. Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv, endast 20 km från Stockholms city! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lägervägen 3, Färingsö Ricksättra, Ekerö kommun

Lägervägen 3

Fritidshus
Färingsö Ricksättra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 125 000 kr
45 + 5 m²
3 rum
2 124 m² tomt

Högt, sjönära läge med sjöutsikt över trädtopparna! Perfekt fritidshus om 45 kvm i ett plan för er som längtar ut till landet men ändå vill ha nära till stan. Den rofyllda lantliga miljön gör det enkelt att koppla bort vardagsstressen helt och hållet. På nära gångavstånd finns en gemensam jättefin badplats med sandstrand och bad-/båtbrygga. Huset erbjuder ett större sällskapsrum med braskamin, kök med matplats, duschrum med förbränningstoa samt två sovrum. Huset är i behov av renovering och erbjuder således fina möjligheter för er som vill skapa ett boende helt efter egen smak. Två bodar på tomten, varav det ena med ett litet kök. Stor insynsskyddad tomt med plan gräsyta och fin växtlighet. Enligt gällande planbestämmelser får man uppföra en huvudbyggnad med en största byggnadsyta om 60 kvm och med en maxhöjd om 3,5 meter (takfot) samt ytterligare en komplementbyggnad om max 20 kvm. Se bilagda planbestämmelser för mer detaljerad information. Varmt välkommen på visning!

Fröjs väg 5, Ekerö Helgö, Ekerö kommun

Fröjs väg 5

Villa
Ekerö Helgö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
4 175 000 kr
36 m²
2 rum
2 713 m² tomt

Välkomna till populära Helgö och denna trevliga fastighet om hela 2 713 kvm med ett fridfullt läge! Mycket smakfullt renoverad (2022) ”minivilla” om ca 36 kvm med öppen ljus planlösning, separat sovrum samt sovloft. Trivsam atmosfär med bla tak i nock med synliga takbjälkar, stora fönsterpartier samt altandörrar i glas. Rofyllt och ljust vardagsrum med öppen spis och plats för både soffhörna och matbord. Trivsamt arbetskök med rostfria vitvaror och vita köksluckor. Stilren och helkaklad wc/dusch från 2022 med tvättmaskin. Generös altan med glasräcke och med underbar utsikt över ängs-& åkermark samt Mälarens glittrande vatten. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA, fiber finns indraget och området är detaljplanerat så här finns alla möjligheter att bygga sig ett större hus om så skulle önskas eller använd minivillan precis som det är, en underbar pärla! Tomten är fint belägen och med bra parkeringsmöjligheter. Här finns alla möjligheter att skapa sin drömträdgård! På promenadavstånd finns busshållplats samt områdets badplats och båtbrygga där det finns möjlighet till båtplats.

Ottarvägen 2, Färingsö Tureholm, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår

Ottarvägen 2

Tomt
Färingsö Tureholm, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 500 000 kr
2 470 m² tomt

Välkommen till populära Tureholm och denna vackra tomt med ett högt fint söderläge och viss sjöglimt! Stor lummig skogstomt om 2 470 kvm, endast ett stenkast från Mälaren! Ett positivt förhandsbesked för nybyggnation av ett enbostadshus finns. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område, så här finns alla möjligheter att skapa ert drömboende! Bostaden har ett attraktivt läge i Tureholm, Skå, med båtliv, bad och natur precis runt knuten. Här bor man endast 2 mil från Stockholms innerstad men samtidigt med en lantlig känsla. Inom nära räckhåll ligger Svanhagen där det bl.a. finns förskola, mataffär, idrottsplats, pizzeria, bensinstation samt busshållplats med täta bussturer. Närmaste skola är Skå skola som ligger invid Skå kyrka. I Ekerö centrum finns även SL´s populära pendelbåt som går in till stadshuskajen. Åk gärna och titta på tomten själv eller kontakta mäklaren för mer information och en personlig visning.

Blåsbacksvägen 91, Stenhamra, Ekerö kommun
  • Budgivning pågår

Blåsbacksvägen 91

Radhus
Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 950 000 kr
58 m²
2 rum
3 753 kr/mån
50 862 kr/m²

Trivsamt boende i mycket omtyckt och välskött bostadsrättsförening! Missa inte chansen att förvärva denna fräscha och trevliga radhus 2:a i ett plan med härliga uteplatser! Helrenoverad 2012 samt med nya ytskikt 2022 är lägenheten i mycket fint skick. Smakfullt och hemtrevligt kök med generös matplats invid två stora fönster, ljust vardagsrum och stort sovrum samt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Utmärkta förvaringsutrymmen med garderober i sovrummet samt stor klädkammare. På baksidan finns en rymlig, insynsskyddad uteplats som ligger inbäddad i grönska och på husets framsidan finns ytterligare en stor altan med fint söderläge som vetter mot föreningens välskötta gård. Förråd på entrésidan och garageplats ingår. En installerad luftvärmepump från 2021 ger låga driftskostnader. I föreningen finns möjlighet att få en odlingslott och det finns en trivsam föreningslokal som lånas ut kostnadsfritt. Centralt bra läge i Stenhamra med gångavstånd till bl.a. buss, mataffär, förskolor, skolor, lekplatser, vackra strövområden och badplats.

Stenviksvägen 20, Munsö Ekeby, Ekerö kommun

Stenviksvägen 20

Tomt
Munsö Ekeby, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
1 400 000 kr
2 084 m² tomt

Högt belägen fritidshus-/villatomt med ett insynsskyddat och sjönära läge i Ekeby tomtområde. I denna vackra och natursköna miljö har det skapats en trevlig blandning av permanentbostäder och fritidshus. Husen ligger ofta på stora fina tomter som är inbäddade i grönska - här bor man privat men ändå inte ensligt. Endast några minuters promenad från tomten återfinns områdets underbara badstrand med fin sandstrand, badbrygga samt lekplats. Här finns också en festplats och en välordnad grillplats med en fantastisk utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Intill badstranden ligger även en båtbrygga där det finns möjlighet till båtplats. Idag finns en liten stuga om ca 16 kvm på tomten från 60-talet. El är indraget och elskåpet har tillräcklig kapacitet även för ett större hus. Enligt gällande Planbestämmelser får man uppföra en huvudbyggnad med en största byggnadsyta om 60 kvm med en maxhöjd om 4 meter samt ytterligare ett hus, t.ex. ett gästhus, med en största byggnadsyta om 40 kvm. Se bilagda planbestämmelser för mer detaljerad information. Åk gärna förbi och titta på tomten själva. Alternativt går det naturligtvis utmärkt att kontakta mäklaren för en bokad visning av både tomten och stugan.

Djupledsvägen 47, null, Ekerö kommun

Djupledsvägen 47

Radhus
Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
5 795 000 kr
105 m²
5 rum
4 851 kr/mån
55 190 kr/m²

Välkomna till Ekerövallen och etapp 2. Här uppför Aros Bostad mycket trivsamma och trevliga bostäder i två våningar om 105 kvm fördelade på fem rum och kök samt med egen trädgårdstomt med gräsyta, häckar, altan samt carport. Entréplanet består av ett smakfullt Ballingslöv kök med generös matplats med plats för 6 personer och ett härligt vardagsrum med utgång till rymlig altan och vidare ut i den vackra trädgården. Här finns även ett badrum med golvvärme samt tvättpelare. På övre plan återfinns tre ljusa fina sovrum, varav det ena med plats för dubbelsäng. Ljust och trivsamt allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum, om så skulle önskas samt ett helkaklat duschrum. I carport finns eluttag och vattenutkastare monterat här finns även ett rymligt kallförråd. Ytterdörren är försedd med praktiskt kodlås. Etapp 2 i Ekerövallen omfattar totalt 21 st bostäder. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen är uppförda med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. En modern trädgårdsstad! Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen knyter an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city. Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, badhus, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv! Varmt välkomna på visning!

  • Nyproduktion
Kontringsvägen 28, Träkvista, Ekerö kommun

Kontringsvägen 28

Radhus
Träkvista, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
6 495 000 kr
138 m²
6 rum
6 375 kr/mån
47 065 kr/m²

Tillfälle, passa på, sista stora bostaden till salu på Ekerövallen! Ett attraktivt och populärt beläget bostadsrättsparhus i tre våningar om 138 kvm fördelade på sex rum och kök samt underbar altan, egen trädgårdstomt med gräsyta, häckar samt carport och parkeringsplats. Entréplanet består av ett smakfullt Ballingslöv kök med generös matplats och ett vackert vardagsrum med utgång till stor altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. På mellanplan återfinns tre ljusa och fina sovrum, varav ett lite stötte med plats för dubbelsäng. Trivsamt allrum, som enkelt går att göra om till ett extra sovrum om så önskas samt en helkaklad wc/dusch. På översta våningenhittar vi ett mycket tilltalande och ljust rum om ca 28 kvm med fönster åt tre väderstreck samt en fransk balkong. Här kan man om så önskas inreda till flera sovrum/ arbetsrum. I carport finns eluttag och vattenutkastare monterat. Ytterdörren är försedd med praktiskt kodlås. Bostaden ingår i Aros Bostads "etapp 2" på Ekerövallen och omfattar totalt 21 st bostäder. Husen är uppförda med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. En modern trädgårdsstad! Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Bostäderna på Ekerövallen knyter an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city. Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, badhus, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv! Välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Östgårdsvägen 8, Ekerö Helgö, Ekerö kommun

Östgårdsvägen 8

Villa
Ekerö Helgö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
8 950 000 kr
194 + 148 m²
7 rum
2 521 m² tomt

Varmt välkommen till Östgårdsvägen 8 och denna underbara och rymliga 3-plansvilla med pool och dubbelgarage med ett insynsskyddat och barnvänligt läge på populära och sjönära Helgö! Den generösa ytan om totalt 342 kvadratmeter fördelar sig på sju rum och kök, varav 4-5 sovrum samt bra förvaringsmöjligheter – detta hus har något som tilltalar de allra flesta! Bostaden som är stilrent renoverad 2015/16 är mycket välplanerad, smakfull och utrustad med många fina detaljer och moderna bekvämligheter som hör ett toppmodernt hem till. Allt är noga genomtänkt för att kunna glädjas med vänner och familj av varje stund i huset såväl till vardags som till fest! Väl tilltagna sällskapsytor med stora fönsterpartier och härlig rymd. Smakfullt kök med bl.a. två inbyggnads ugnar (ång och varmluft), inbyggd espressomaskin, side-by-side kyl/frys, extra stor spishäll och öppen spis. 4-5 bra sovrum, spa avdelning med hotellkänsla. Källardel med vinkällare och mycket bra förvarings möjligheter. Vattenburen värme via luft/vatten värmepump från 2023, fiber och kommunalt VA. Detta är några av kvalitéerna i denna bostad. Det här är något för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Till huset hör en lummig och vacker trädgårdstomt om 2 521 kvm med ett sjönära och mycket privat läge. Vackra planteringar och välskötta gräsmattor. Dessutom erbjuds en underbar altan med pool i fint söderläge. Sist men inte minst finns här även ett dubbelgarage med ca 4 m i takhöjd och med lastbilsportar samt bra parkeringsmöjlighet. På promenadavstånd finns busshållplats samt områdets badplats med bastu och båtbrygga! Ett härligt hus som måste upplevas på plats! Ett helt fantastiskt och mycket privat boende för den som söker närhet till vatten och natur, men samtidigt ligger det på ett bekvämt pendlingsavstånd in till stan, endast 2,5 mil från Stokholms innerstad.

En modern trädgårdsstad centralt på Ekerö!, Träkvista, Ekerö kommun

En modern trädgårdsstad centralt på Ekerö!

Radhus
Träkvista, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
fr. 5 795 000 kr
105-138 m²
5-6 rum
4 851 kr/mån

Välkomna till Ekerövallen och etapp 2. Här uppför Aros Bostad välplanerade par- och kedjehus i barnvänliga och attraktiva Träkvista, " Ekerövallen" - en ny modern trädgårdsstad! Parhus om två respektive tre våningsplan. Tillsammans kommer husen att bilda en lummig trädgårdsstad med närhet till buss, barnomsorg och bad i Mälaren. Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats och ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum samt duschrum. På plan 3 återfinns ett underbart ljust vardagsrum om 28 kvm med fönster åt tre väderstreck. Här kan man om så önskas inreda till flera sovrum/ arbetsrum. Etapp 2 i Ekerövallen omfattar totalt 21 st bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm samt bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. I mitten av området i etapp 2 kommer kommunen uppföra en rekreationsyta för lek och spontanidrott. Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv! Inflytt september 2023.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10