Mäklare Linn Lagerqvist

Linn Lagerqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekuddsvägen 34K, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun
Ekuddsvägen 34K, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun, bild 2
Ekuddsvägen 34K, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun, bild 3

Ekuddsvägen 34K

Radhus
Ekerö Ekudden, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 995 000 kr
103,5 m²
4 rum
5 993 kr/mån
38 599 kr/m²

Barnvänligt bostadsrättsradhus med strålande sydvästläge i populära Ekudden! Mycket bra beläget med insynsskyddad trädgårdstäppa på baksidan som badar i sol hela dagen och kvällen samt uteplats med morgonsol på entrésidan. Sommartid blir altanen på baksidan som ett extra rum. Stort trivsamt kök och väl tilltaget vardagsrum med utgång till den härliga altanen. Vardagsrummet går att dela av för den som önskar fler rum. Tre behagliga sovrum samt två bad-/duschrum. Planlösningen är väl genomtänkt med sällskapsytorna i öppen planlösning på entréplanet och samtliga tre sovrum på övervåningen. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och förråd inne i bostaden samt isolerat rymligt förråd på baksidan. Luftvärmepump från 2023. Välskött och omtyckt förening med samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga och fina lekplatser. Kostnaden för uppvärmning, varmt och kallt vatten samt tv och internet ingår i avgiften. Mycket bekvämt boende i lugnt område med centralt läge och nära gångavstånd till bl.a. bussar, pendelbåt in till stan, fina skogs-/naturområden, Ekebyhovs slott, matbutik, skolor, förskolor och Ekerö centrum. I närheten finns också aktivitets-/idrottsplats och skidbacke.

 • Premium
 • Uteplats
Skogsbrynsbacken 9, Färingsö Färjestaden, Ekerö kommun
Skogsbrynsbacken 9, Färingsö Färjestaden, Ekerö kommun, bild 2
Skogsbrynsbacken 9, Färingsö Färjestaden, Ekerö kommun, bild 3

Skogsbrynsbacken 9

Fritidshus
Färingsö Färjestaden, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
2 070 m² tomt

1-planshus med stor härlig tomt som badar i sol och ramas in av lummig grönska! Enorm altan från 2019 som sträcker sig längs med hela huset. Väl tilltaget vardagsrum med eldstad, trivsamt kök, delbart sovrum och kaklat badrum från 2011. Huset har en del renoveringsbehov. Fiber finns installerat. Lantligt idylliskt område med "bykänsla" och egen badstrand. Bostadsområdet omgärdas av skogar fyllda med bär och svamp samt av landskap som inbjuder till härliga promenader. Samtidigt som man får det bästa av landsbygden och sjölivet här, har man endast 3,3 mil till Stockholms innerstad.

 • Premium
 • Uteplats
Glimmergränd 7, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Glimmergränd 7, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Glimmergränd 7, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Glimmergränd 7

Lägenhet
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 195 000 kr
1 rum
2 241 kr/mån

Nybyggd minivilla med utmärkt läge, ostört längst in på återvändsväg med rofylld utsikt över vacker natur! Bruksarean är ca 43 kvm. Två inbjudande soliga altaner, perfekt belägna i sydöst och sydväst, samt liten trädgård. Två parkeringsplatser i direkt anslutning till huset och ett mindre utvändigt förråd ingår. Vardagsrum med tak till nock, stora fönsterpartier och öppen planlösning mot köket. Smakfullt kök i vitt och elegant helkaklat duschrum med golvvärme. Mysig loftvåning med möjlig sovalkov eller klädkammare. Glasat räcke och öppet ner mot vardagsrummet. Ljust och stilrent med fina materialval. Genomgående vitt mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Effektiv uppvärmning med luft-luftvärmepump. Mycket bekvämt boende med närhet till vacker natur, det häftiga stenbrottet och Mälaren. Behagligt gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, matbutik, pizzeria, konditori, gym, vårdcentral, flera busslinjer, upplyst motionsspår och mycket mer.

 • Premium
 • Uteplats
Troxhammar byväg 30, Färingsö Troxhammar, Ekerö kommun
Troxhammar byväg 30, Färingsö Troxhammar, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 30, Färingsö Troxhammar, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 30

Villa
Färingsö Troxhammar, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
11 500 000 kr
227 m²
6 rum
1 248 m² tomt

Drömmer du om ett hem där kvalitet och stil går hand i hand? Då är detta arkitektritade stenhus något för dig. Med sina exklusiva materialval och genomgående höga standard är detta en bostad som uppfyller de allra högsta kraven. Köket och vardagsrummet förenas i en magnifik öppen sällskapsdel, där takhöjd till nock och enorma fönsterpartier skapar en fantastisk rymd och atmosfär. Den praktfulla eldstaden från danska Rais bidrar med både värme och elegans, och härifrån har du direkt utgång till terrassen. Köket är utrustat med en rejäl köksö, nya bänkskivor i matt granit och nya snygga köksluckor – en plats för matlagning och umgänge i toppklass. Huset erbjuder hela fem rymliga sovrum, idealiska för en stor familj eller för dig som behöver extra utrymme. Två helkaklade badrum, inredda med stil och funktionalitet i åtanke. Det ena badrummet har en direkt ingång till en bastu samt utgång till terrassen och poolområdet, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Husets vitputsade fasad och tak av svart dubbelfalsad bandplåt ger en modern och enhetlig stil som återfinns på både garaget och poolhuset. Med bergvärme och vattenburen golvvärme i hela huset, kombinerat med frikyla, är detta ett extremt energisnålt boende med bästa tänkbara energiklass A (som ger möjlighet till grönt bolån med lägre ränta). Låg elförbrukning och ett utmärkt inomhusklimat året runt gör livet här både bekvämt och ekonomiskt. Här kan du njuta av hög standard och komfort utan att behöva bekymra dig för höga driftskostnader. Njut av ett exklusivt poolområde från 2022 med en påkostad kvalitetspool omgiven av trädäck och ett stilrent poolhus – den perfekta platsen för sommarens alla aktiviteter. Den plana trädgårdstomten med lekvänliga gräsmattor och flera fruktträd gör utemiljön komplett. Tomten gränsar till öppet landskap och bjuder på en fri utsikt, vilket ger en rogivande och inspirerande boendemiljö. Det uppvärmda fint inredda garaget om cirka 60 kvm, utrustat med wc och varmvatten är uppfört 2022 och erbjuder många möjligheter. Lungt och tyst område nära naturen med ändå centralt med närhet till det mesta man kan önska. Gångavstånd till goda busskommunikationer, golfbana matbutik och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Detta är en unik chans att förvärva ett lyxigt, bekvämt och naturnära hem med en fantastisk livskvalitet.

 • Premium
 • Energieffektiv
Iländavägen 40, Färingsö Färentuna, Ekerö kommun
Iländavägen 40, Färingsö Färentuna, Ekerö kommun, bild 2
Iländavägen 40, Färingsö Färentuna, Ekerö kommun, bild 3

Iländavägen 40

Tomt
Färingsö Färentuna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 500 000 kr
7 336 m² tomt

Nu finns chansen att bygga ditt drömhus på denna enormt stora tomt som fullkomligt badar i sol. Tomten är hela 7 336 kvm och plan. Här erbjuds ni möjligheten att skapa en avkopplande utomhusmiljö där ni verkligen kan njuta av alla de soliga dagarna. Positivt förhandsbesked för enbostadshus finns. Borrad vattenbrunn. Rofylld utsikt över öppet landskap. Sjönära läge invid Karlskärsviken med nära gångavstånd till populär badplats och båtklubb. Ca 1-2 minuters promenad till busshållplats och cykelavstånd till skola och förskola. Vackra naturreservatet Eldgarnsö, mängder av fina promenadvägar-/stigar, Gustavshills handelsträdgård och mysiga Ölsta Café ligger i närområdet. Åk gärna och titta på tomten själva eller kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
Stenblocksvägen 11C, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Stenblocksvägen 11C, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Stenblocksvägen 11C, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Stenblocksvägen 11C

Lägenhet
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
1 975 000 kr
1 rum
2 241 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna moderna helt nybyggda minivilla i centrala Stenhamra! Bruksarean är ca 43 kvm. Mycket bekvämt boende i rofylld miljö med närhet till vacker natur, det häftiga stenbrottet och Mälaren. Två egna altaner och tillhörande liten trädgård. Vardagsrum med tak till nock, stora fönsterpartier och öppen planlösning mot köket. Smakfullt kök i vitt och elegant helkaklat badrum med golvvärme. Mysig loftvåning med möjlig sovalkov. Glasat räcke och öppet ner mot vardagsrummet. Genomgående ljust och stilrent med vitt mattlackat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Parkeringsplats och ett mindre utvändigt förråd ingår. Effektiv uppvärmning med luft-luftvärmepump. Behagligt gångavstånd till skolor, förskolor, badplats, matbutik, pizzeria, konditori, gym, vårdcentral, flera busslinjer, upplyst motionsspår och mycket mer. Denna minivilla är en del av sista etappen i bostadsrättsföreningen Klyvarestigen med totalt 18 bostäder. Samtliga minivillor sålde snabbt slut vid säljstarten.

 • Premium
 • Uteplats
Ekuddsvägen 36C, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun
Ekuddsvägen 36C, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun, bild 2
Ekuddsvägen 36C, Ekerö Ekudden, Ekerö kommun, bild 3

Ekuddsvägen 36C

Radhus
Ekerö Ekudden, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 475 000 kr
73 m²
2 rum
4 236 kr/mån
47 603 kr/m²

Välkomna till denna läckra etagelägenhet med högt i tak och fantastisk atmosfär! Det finns möjlighet att bygga om bostaden till en mini trea. Underbar rymd i köket med tak till nock och öppet upp mot vardagsrummet. Duschrummet är totalrenoverat 2021 i stilrent utförande. Sovrummet har utgång till altanen på baksidan samt ingång till walk in closet (som många bygger om till ett extra litet rum). Vardagsrummet är beläget en trappa upp, här har man fint ljusflöde med både vanliga fönster och takfönster. Uteplats på entrésidan med morgon- och förmiddagssol samt uteplats på baksidan med kvällssol. Centralt läge på Ekerö med gångavstånd till bl.a. Ekerö centrum, bra busskommunikationer, skolor, förskolor och vacker natur. Mycket välskött förening med installerad bergvärme. Kostnaden för uppvärmning, vatten, grundutbud med tv-kanaler samt bredband via fiber ingår i avgiften. Föreningen har en kvarterslokal och övernattningsrum som man kan hyra för en billig peng, i området finns också fina lekplatser.

 • Premium
 • Uteplats
Tomtbacksvägen 15, Ekerö Brunna, Ekerö kommun
Tomtbacksvägen 15, Ekerö Brunna, Ekerö kommun, bild 2
Tomtbacksvägen 15, Ekerö Brunna, Ekerö kommun, bild 3

Tomtbacksvägen 15

Radhus
Ekerö Brunna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 575 000 kr
107 m²
4 rum
7 878 kr/mån
33 411 kr/m²

Trivsamt bostadsrättsradhus i omtyckt barnvänligt område! Härliga altaner på båda sidor av huset, den ena med utmärkt söderläge och den andra med kvällssol. Utmärkt planlösning med umgängesytorna på entréplanet och samtliga tre sovrum på övervåningen. Köket erbjuder en trevlig matplats invid fönster. Från det väl tilltagna vardagsrummet når man den privata altanen på baksidan med vacker grönska utanför. Bad-/duschrum finns på båda våningsplanen och badrummet på övervåningen är i helkaklat utförande. Generösa förvaringsutrymmen med stor klädkammare i anslutning till master bedroom och rymligt utvändigt förråd. Föreningen är välskött och här erbjuds gemensamma utrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga samt fina lekplatser. Centralt beläget med närhet till det mesta man kan önska, bl.a. bussar, matbutiker, idrottsplats, skolor, förskolor, badplatser, badhus och vackra naturområden.

 • Premium
 • Uteplats
Ilända bryggväg 2, Färingsö Ilända, Ekerö kommun

Ilända bryggväg 2

Villa
Färingsö Ilända, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
2 980 000 kr
97 + 95 m²
3 rum
994 m² tomt

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Enplanshus med källare, totalt 192 kvm. Sjönära beläget mitt emellan Karlskärsviken och Väntholmsviken. Fastigheten har del i en samfällighet med mysig badplats och båtbryggor ca 300 meter från huset. Bostaden har ett modernt renoverat duschrum. Övriga delar av huset har genomgående renoveringsbehov, så här finns möjlighet att skapa sitt eget drömboende. Tilltalande planlösning med fyra möjliga sovrum på entréplanet. Oinredd källare med generösa utrymmen. Plan lättskött trädgårdstomt med söderläge. Borrad brunn från 2016 och avlopp från 2013. Fristående garage. Idylliskt beläget i vacker bevarad lantbruksmiljö på norra Färingsö. Fantastiska omgivningar med gårdsbutiker, handelsträdgårdar, caféer, badplatser och promenadvägar i vacker natur. Nära gångavstånd till busshållplats och ca 2,5 km till Färentuna skola och förskola.

Visar alla 9