Mäklare Jenny Näslund

Jenny Näslund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandkilsvägen 3, Ekerö Sandudden, Ekerö kommun

Sandkilsvägen 3

Villa
Ekerö Sandudden, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
8 700 000 kr
157 m²
5 rum
999 m² tomt

Tillfälle. Nu är äntligen en av de fina villorna på Sandkilsvägen till salu! Härligt sjönära läge med kort promenadavstånd ner till Mälaren. Här kan man njuta av en solig och plan trädgårdstomt med gott om yta till lek för stora och små. Skyddande inramande grönska, prydligt och mycket välskött. Stilren exteriör med dess vitputsade fasad och stora fönster. Carport med mycket gott om förvaringsmöjligheter i flera förråd. Villan stoltserar med uterum, rymlig uteplats under tak och en generös terrass med vidsträckt vy. Huset har en bra rumsdisposition. Här finns rymliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om plats för den stora familjen och vänner. Fyra rum att bruka efter behov. En wc/dusch och ett badrum med bastu. Groventré med tvättstuga. Sandudden är ett lugnt, vackert och trivsamt område som ligger perfekt för alla som vill bo nära både vatten och natur på bekvämt avstånd från Stockholm. Här har ett trivsamt bostadsområde växt fram med egna stränder, småbåtshamn, fina promenadstråk, lekpark, fotbollsplan, pulkabackar, förskola samt skola. På promenadavstånd finns även badplatsen Södran, en större båtklubb samt Träkvista torg som genomgår en stor ombyggnation. Säljarna berättar: Vad vi har trivts att bo här under våra 15 år! Området är fantastiskt med så nära till vattnet och "vår stenstrand". Naturen är väldigt fin här. Vi tycker mycket om att promenera genom hästhagarna mot Ekerö kyrka. Vi är tacksamma över att våra barn har fått växa upp i en sådan trygg miljö som Sandudden. Gångavstånd till förskolan, skolan, vänner och aktiviteter. Vi har också haft tur som har så bra grannar, och längs vår gata bor alla kvar som flyttade in samtidigt våren 2009 när husen var nya. Det allra bästa ändå är vår trädgård som finns i alla väderstreck eftersom huset är placerat mitt på tomten. Vi har fokuserat på att plantera träd och buskar som har ätbara frukter och bär, och blommor som blommar hela säsongen. Blomningen inleds tidigt med magnolian som står utanför köksfönstret. Och sedan kommer fruktträden i maj, följt av de doftande syrénerna. Häcken med Finlands vita ros på baksidan blommar överdådigt i juni. Blåregnet mot förrådsväggen blommar under sommarhalvåret. Och de röda klätterrosorna som inte ger sig förrän långt in på senhösten. Vi har också odlat en hel del i vårt trädgårdsland: potatis och grönsaker Att gå ut i landet och ta upp potatis, morötter och annat ätbart och gå raka vägen in i köket och laga middag är verkligen livskvalitet.

Urbergsgränd 13, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Urbergsgränd 13, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 2
Urbergsgränd 13, Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun, bild 3

Urbergsgränd 13

Radhus
Färingsö Stenhamra, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
4 500 000 kr
146 m²
5 rum
7 506 kr/mån
30 822 kr/m²

Generöst bostadsrättsparhus om 146 kvm. Egen trädgård och uteplats. Tilltalande takterrass med fin utsikt över omgivningarna. Ett mycket bekvämt och lättskött boende i rofylld miljö med närhet till vacker natur, stenbrottet och Mälaren. Inbjudande vardagsrum och kök i öppen planlösning, ljust med stora fönsterpartier. Kök ifrån Marbodal i smakfullt utförande. Utöver detta erbjuder entréplanet vidare ett möjligt sovrum. Stilren wc/dusch. Separat tvättstuga med groventré. På övervåningen finns ett härligt och rymligt allrum med utgång till takterrassen. Ytterligare två bra sovrum. Smakfullt badrum med badkar. Genomgående ljust och modernt med vacker enstavsparkett och vitmålade väggar. Intilliggande parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Effektiv uppvärmning med egen frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Fiber installerat. Detta parhus är en del av Brf Klyvarestigen, centralt beläget i Stenhamra med gångavstånd till Stenhamra hälsocentral, mataffär (Coop), skolor, förskolor, badplats, pizzeria, konditori, gym, bra busskommunikationer, upplyst motionsspår, fina naturområden och mycket mer.

  • Premium
Norrängsvägen 12, Adelsö, Ekerö kommun
  • Sön 21 apr
Norrängsvägen 12, Adelsö, Ekerö kommun, bild 2
Norrängsvägen 12, Adelsö, Ekerö kommun, bild 3

Norrängsvägen 12

Villa
Adelsö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
4 995 000 kr
5 rum

Nyproducerad tilltalande villa i modern stil belägen på mysiga Adelsö. Välkommen att bli först att flytta in i detta tilltalande enplanshus som genomgående håller hög klass. Huset kommer att uppföras i modern stil med sjönära läge och bekvämt gångavstånd till färjan mot Munsö. Villan är mycket bra planerad och har en trivsam interiör med stilrena och fina materialval. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Fint ljusflöde med höga fönster som vetter åt två håll och access ut till trädgården från både vardagsrum och kök. Vitt kök ifrån IKEA med släta luckor, rostfria vitvaror från Electrolux. Fyra bra rum att bruka efter behov. Samtliga sällskapsytor och sovrum har genomgående vita, målade väggar och ljus ekparkett på golvet. En wc/dusch och ett badrum med badkar och dusch, vita kaklade väggar och klinker på golvet från CC Höganäs. Badrumsinredning från Hafa Bathroom Group. Groventré med klädvård/tvättstuga och klädkammare. Entréhall med klinker på golvet från CC Höganäs. Kommunalt VA. Förberett för fiber. Stor och fin tomt som ligger i ett bebyggt barnvänligt område men som ändå erbjuder ostört läge med skogen som närmsta granne i norrläge. Låt dina trädgårdsdrömmar forma denna tomt. Praktiskt boende med centralt och bra läge, med gångavstånd till färja och butik. Notera att de bilder som visas på huset endast är exempelbilder, huset är under uppförande. Varmt välkommen att flytta in och börja trivas!

  • Premium
Kapplandsvägen 5, Ekerö, Ekerö kommun

Kapplandsvägen 5

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
3 900 000 kr
82 m²
3 rum
5 785 kr/mån
47 561 kr/m²

Attraktivt gavelläge med sol från morgon till kväll! Här kan man njuta av en villakänsla med två fina uteplatser och trädgård. Härligt läge mitt i trivsamt och rofyllt bostadsområde. Interiört är bostaden väldisponerad och i fint skick. Ljus och tilltalande. Hemtrevligt vardagsrum med burspråk och altandörr som leder ut i trädgården. Två rymliga sovrum. Genomgående målade väggar och ekparkett på golven. Speglade vita innerdörrar. Gott om förvaringsmöjligheter både inom bostaden och i externt förråd. Närliggande garage som ingår i månadsavgiften. Gästparkeringar intill. Säljarna berättar; ”Bullerbyn” och landet-känsla samtidigt som man bor nära stan. Massa grönska som du blir ombonad av när du sitter ute och tar ditt glas bubbel på både fram och baksida. Huset har en otroligt mysig stil med ett vackert burspråk med stora fönster i alla rum, lyxen att kunna ha dörrarna vidöppna, ha stora tillställningar med vänner och familj på den stora altanen på baksidan med en mysig stor markis vilket gör det möjligt att även sitta ute i sommarregnet. Tyst, skönt och en känsla av lyx att ha en tomt att odla sitt eget på. Vintertid är en väldigt mysig tid att kunna sitta inne och se de snötäckta buskar och träd med djurlivet precis utanför fönstren med rådjur som går och äter på din tomt. Det finns även möjlighet att sätta in kamin för den som vill höja stämningen ännu ett snäpp. Väldigt nära till bussar! Grönområden så nära att du kan gå och plocka svamp 15 minuters gångväg bort! Promenadstråk, lekparker och badplatser på gångavstånd! Affär, idrottsanläggningar, simhall, tandläkare, massage/kiropraktor, pizzeria, gym, bensinmack och liten mysig krog - allt med 5 minuters gångväg! Samt 5 min bilfärd till Ekerö centrum där resterande finns."

Karlskärsvägen 25, Färingsö Färentuna, Ekerö kommun

Karlskärsvägen 25

Villa
Färingsö Färentuna, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
4 975 000 kr
96 m²
4 rum
2 079 m² tomt

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning! Tilltalande enplanshus byggt 2021. Smakfull, välbyggd och gedigen villa från Floods trähus. Interiört erbjuds generösa sällskapsytor med högt i tak, fint ljusflöde och härlig rymd. Öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök i vinkel. Stort glasparti i vardagsrum med öppningsbar skjutdörr som leder ut till den härliga altanen i västerläge. Tre möjliga sovrum. Smakfull dusch/wc. Påkostade vitvaror från Miele. Samtliga sällskapsytor och sovrum har genomgående ljus ekparkett och målade väggar i behagliga toner. Härlig komfort med vattenburen golvvärme i hela huset. Fiber installerat. Vacker exteriör med liggande vitmålad träpanel och fönster som har försetts med spröjs. Huset är omgivet av en solig, lättskött och relativt plan tomt. Gräsmatta, fina planteringar och prydliga stenläggningar. Lugnt och härligt beläget med utsikt över lummig grönska och öppet landskap. Rymlig uppställningsyta försedd med laddstolpe. Lantliga omgivningar med gott om natursköna strövområden. Promenadavstånd till buss, badplats, båtklubb och handelsträdgård med café. Cykelavstånd till skola och förskola. Varmt välkommen att flytta in och börja trivas!

  • Plus
Sättra gård Björkfjärdsvägen 8, Adelsö, Ekerö kommun

Sättra gård Björkfjärdsvägen 8

Villa
Adelsö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
5 390 000 kr
180 m²
8 rum

Längst in på lugna Björkfjärdsvägen finner vi denna fina villa, uppförd 2018. Eksjöhus Variant. Alldeles intill skogen och Mälaren med badplats samt båtplats precis nedanför. Ett bekvämt boende som rymmer den stora familjen. En lantlig idyll med 200 meter till omtyckt stall och ridväg vid husknuten till naturreservat. Trivsam och solig trädgårdstomt. Attefallshus på 25 kvm som lätt kan ändras till tonårsbostad, litet företag, gäststuga eller uthyrning (isolerat golv). Ett ytterligare förrådshus används till vedbod. Gott om utrymme för lek på stora gräsmatteytor. Här finns plats för t.ex. stor pool. Lekstuga. Varierad växlighet, här blommar bl.a. syren. Ett gunnebostängsel omgärdar hela tomten. Vältilltagen trädäckad uteplats med gott om yta för många. En grusad gång leder till husets entré. Möjlighet att ansluta sig till vattensystem för sjövatten. Ett rymligt och bekvämt boende utan en massa tidskrävande underhållsbehov. Många fina detaljer. Tilltalande sociala ytor med öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Härligt vardagsrum, luftigt med öppet upp till nock. Mysigt med eldstad. Fint ljusflöde med stora fönsterpartier och utgång till trädäck. Bra och snyggt kök. Separat tvättstuga med groventré. Dusch/wc intill hall. På entréplan finns två rum som brukas som sovrum idag. Det ena har utgång till trädäcket och stor klädkammare med fönster. På övre plan finns ett trivsamt allrum och fyra bra sovrum. Stort duschrum med plats för badkar. Bara att flytta in. Natursköna Sättra Gård ligger på Adelsös norra udde och är omgiven av Mälarens vatten. Här bor man i en lantlig miljö men ändå i bebyggelse. På Sättra finns ett antal boningshus som ligger utspridda över gårdens stora vackra område och här finns även flera stall och ett antal företagare med mindre verksamheter. I området finns en fin barnvänlig badstrand samt båtklubb med stor båtbrygga.

  • Energieffektiv
Ensta 3, Drottningholm, Ekerö kommun
  • Sön 21 apr kl 15:45

Ensta 3

Villa
Drottningholm, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
8 450 000 kr
154 m²
4 rum
1 392 m² tomt

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! En idyllisk oas på natursköna Lovö, Drottningholm. Lantligt, men lättillgängligt. Rofyllt och tyst med en vacker vy över omgivningens hagar och skog. Tillfälle att förvärva denna attraktiva bostad med närhet till naturreservatets vandringsleder, ridvägar och badplatser! Här finner vi ett underbart, välplanerat och tilltalande enplanshus. Smakfull klassisk exteriör med sober gul fasad, med detaljer såsom spröjsade fönster, pardörrar till altanen, sidofönster vid entrén, halvmånefönster m.m. Interiört har huset fina materialval och ljus färgsättning. Väl disponerad planlösning som erbjuder generösa sällskapsytor. Härligt vardagsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck och gott om yta för stor soffgrupp och matsalsdel som rymmer många. Fin kamin. Via pardörrar har man access ut till ett ljuvligt insynsskyddat trädäck. Väldigt trivsamt kök med rymlig matplats invid fönster. Påkostat med induktionshäll, dubbla ugnar och smakfullt med vackra stenbänkskivor. Huset har en sovrumsdel med tre fina rum att nyttja efter behov. Snyggt duschrum med wc samt en separat gäst-wc vid entrén. Tvättstuga med Mielemaskiner och klädvård. "Magasinet" är ett extrahus med två separata rum, ett allrum samt ett utrymme med bastu som även är förberett för badrum. Stort förvaringsutrymme på vinden. En inhägnad trädgård med plana gräsmatteytor, perfekt för barn och hundar. Prydligt med inramande häck och skogen i ryggen. Tomtens höga läge skapar ett ogenerat läge med en vacker vy över omgivningens hagar och skog. För den hästintresserade finns flera stall/ridanläggningar i närheten med möjlighet till stallplats. I den närbelägna ridanläggningen står ett begränsat antal privathästar. Gödselhantering sker i container vilket gör att varken flugor eller doft besvärar.

  • Plus
Barkarby Smedstorpet 22, Lovö, Ekerö kommun

Barkarby Smedstorpet 22

Villa
Lovö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
8 495 000 kr
106 + 65 m²
3 rum
1 039 m² tomt

Varmt välkomna till en mycket trivsam plats. En högt belägen fastighet med underbar utsikt och skogen i ryggen. Privat och skyddat av lummig grönska. Tilltalande och hemtrevligt hus med stor potential. Här finns chans att utforma efter eget behov och sätta egen prägel. Ett charmigt hus uppfört 1953. Här bjuds på vidsträckt vy över åkrar och ängar. Idyllisk närmiljö i Lovö naturreservat. På entréplan möts vi av en välkomnande hall med yta för avhängning. Ett väl tilltaget och inbjudande vardagsrum med fönster åt tre håll och pardörrar som leder ut till trädgården. Fint kök med rymlig matplats. Dusch/wc. Övre plan har idag två fina sovrum och mycket gott om förvaring i garderober och sidovindar. Bra källare som går att förädla till ytterligare boutrymme om så önskas. Idag finns här matkällare, groventré med tvättstuga och mycket gott om förvaringsutrymmen. På tomten finns ett extrahus som brukas som gästhus idag. Gräsmatta omgiven av lummig grönska. Grusad uppställningsplats. Lugnt läge, omgivet av skog och vacker natur. Beläget på landet men ändå så nära allt man kan tänkas behöva. Goda kommunikationer med buss. Promenadavstånd till Rörby gård och Lovö Magasin samt Drottningholms golfklubb.

Söderbacksvägen 57, Munsö, Ekerö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45
Söderbacksvägen 57, Munsö, Ekerö kommun, bild 2
Söderbacksvägen 57, Munsö, Ekerö kommun, bild 3

Söderbacksvägen 57

Villa
Munsö, Ekerö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
5 495 000 kr
5 rum
1 631 m² tomt

Nyproducerad tilltalande villa i modern stil på mysiga Munsö. Välkommen att bli först att flytta in i detta tilltalande enplanshus som genomgående håller hög klass. Villan är mycket bra planerad och har en trivsam interiör med stilrena och fina materialval. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Fint ljusflöde med höga fönster som vetter åt två håll och access ut till trädgården från både vardagsrum och kök. Vitt kök ifrån IKEA med släta luckor, rostfria vitvaror från Electrolux. Fyra bra rum att bruka efter behov. Samtliga sällskapsytor och sovrum har genomgående vita, målade väggar och ljus ekparkett på golvet. En wc/dusch och ett badrum med badkar och dusch, vita kaklade väggar och klinker på golvet från CC Höganäs. Badrumsinredning från Hafa. Groventré med klädvård/tvättstuga och klädkammare. Entréhall med klinker på golvet från CC Höganäs. Solig och lätt sluttande trädgårdstomt med högt läge och fin utsikt. Området är ett omtyckt och barnvänligt, omgivet av vacker natur. Låt dig inspireras av chansen att sätta din egen prägel på denna attraktiva fastighet. Bekvämt gångavstånd till busshållplats med regelbunden busstrafik mot Ekerö centrum och vidare mot Brommaplan. Från Ekerö centrum avgår pendelbåten till stan. Varmt välkommen att flytta in och börja trivas!

  • Premium

Visar alla 9