Castmans väg 50

Eksjö, Eksjö kommun Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
302 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
35 836 kr/år

Välkommen till en familjeidyll!

Den första tanke man slås av när man besöker Castmans Väg 50 är det lugn och harmoni som infinner sig runt samtliga hus i området. Allt från lekparker, gräsytor, parkeringar m.m. är i god kondition och perfekt underhållet. Detta hus samt ytterligare ett 30-tal är medlemmar i Liljans omtyckta samfällighetsområde och njuter då av frukterna med omhändertagande av parkeringsytor, garage, snöskottning, sandning, föreningshus (kan bokas för fest/nöje) samt lekplatser för barn. Att detta uppskattas av både äldre/unga par, som ensamstående eller familj, kan vi se i att fler och fler vill bosätta sig runt Kvarnarp och Castmans Väg.

På lugn återvändsgata med underbart läge finner ni denna bostad i etage med välskött tomt i bästa sydvästläge och rogivande sjöutsikt. Här erbjuds ett familjärt hem i modern stil och skick, samt en underbar bra balans mellan det sociala och privata. Entréplanets generösa sällskapsytor med stort funktionellt kök, bjuder in till gemenskap med nära och kära såväl i vardagen som till fest. Det rymliga vardagsrummet ger bostaden en ytterligare en dimension med sitt rikliga ljusinsläpp och även utgång till inglasat uterum samt innergård. Sovrummen är rofyllda med trivsam utsikt över närområdet och ett har även utgång till balkong. Huset erbjuder även ett helkaklat badrum i toppskick, gäst wc samt tvättstuga och groventré. Den plana trädgården med skyddad uteplats, gräsytor, fina planteringar samt sjöutsikt blir till en grön och avkopplande oas i vardagen. Bilen parkerar du enkelt i garaget eller på de gemensamma parkeringsplatserna. För de som istället cyklar till jobb och skola så finns en praktiskt och fin cykelväg strax intill tomtgränsen.

På Castmans Väg 50 bor du lugnt och skönt i barnvänligt område med närhet till både trevliga grannar, medmänniskor och naturens lugn och ro:)

Varmt välkommen på visning!

TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Kontakta mäklaren

Erik Wärme

Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Mäklare Erik Wärme, Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
+46705255685