Villagatan 7

Eksjö, Eksjö kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
637 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
30 870 kr/år

Välkommen till Villagatan 7!

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en gedigen tegelvilla på attraktiv adress i Eksjö. I omtyckt och familjevänligt område med gångavstånd till både affärer, restauranger, skola och goda kommunikationer finner ni detta charmiga tegelhus med tillhörande tomt. Fastigheten erbjuder 637 kvm trädgårdstomt med plana fina ytor för spring och lek, planteringar, fruktträd, växter m.m. Räcker inte detta till, så gränsar fastigheten mot en större allmänning där både stora som små kan erbjudas rekreation. Huset är genomtänkt, har en social planlösning med många smarta lösningar för hela familjens olika behov. Boendet utmärker sig genom sina originaldetaljer från husets byggår såsom stora vikfönster, rikligt ljusinsläpp, öppen eldstad, parkettgolv så som köksluckor och dörrar i original. Planlösningen är genomtänkt med kök, vardagsrum, matrum, 2 sovrum och badrum. Alla ytskikt är i god kondition och man förundras över att de tidigare ägarna vårdat sitt hus på ett föredömligt sätt under åren. På altanen kan du njuta av kaffet medan solens strålar värmer. Kan det bli så mycket bättre? Ja- för den som har önskan om en större källare så erbjuds också hobbyrum, verkstad, förrådsutrymmen, tvättstuga m.m. Ytterligare är den rymliga vinden och garaget.

De tidigare ägarna har både förvaltat och vårdat fastigheten/huset med kärlek under många år. Dock så finns det självklart ett visst renoveringsbehov för den moderna människan och vi söker nu en köpare som ser möjligheterna och en framtida vision med detta hus.

Villagatan 7 är ett riktigt guldkorn i Eksjö och det ligger på en attraktiv adress med endast några minuters gångväg till både skolor, affärer samt buss/tåg vid Eksjö resecentrum.

Varmt välkomna på visning!

TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Kontakta mäklaren

Erik Wärme

Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Mäklare Erik Wärme, Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
+46705255685