Kommande

Gabriellagatan 19

Erikslund, Borås kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Biarea
49 m²
Tomtarea
401 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
35 432 kr/år
Kommande

Med ett centralt läge på Erikslund väntar en trivsam villa på nya ägare att rå om. Här, längst in på Gabriellagatan har du en härlig hörntomt med lagom stor och lättskött trädgård. Stenbelagd uteplats, altan i solsäkert sydläge samt inglasad uteplats.

Huset i två plan plus källare, är omsorgsfullt ompysslat på senare år med kök och badrum i mycket fint skick. Det är en härlig planlösning med kök och vardagsrum på entréplan och tre rymliga sovrum en halvtrappa upp. Två badrum samt bastu och en mysig öppen spis har du med. Ett riktigt trevligt familjehus med alla möjligheter att trivas och njuta av livet. Det finns carport, asfalterad uppfart med plats för flera bilar. Fiber är indraget.

Här bor du på en attraktiv adress, nära till det mesta med gångavstånd både till stadskärnan och Knalleland och allt det har att erbjuda. Erikslundsskolan med förskoleklass upp till årskurs nio och Engelska skolan som ligger i nära anslutning. Det finns bra förbindelser med lokaltrafiken och nära till fina promenadstråk och natur längst Viskan och Rya Åsar. Dessutom väldig närhet till Borås Djurpark, Alidebergsbadet och Borås simarena.

Varmt välkommen hem till Gabriellagatan 19!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Fredrik Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Fredrik Lindberg, HusmanHagberg Borås
0701518072

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.