Boastad 64

Fårö, Älmhults kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
1 408 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
28 155 kr/år

På fantastiska Fårö, strax utanför Älmhult, finner vi detta paradis. Lugnt och naturskönt, omgivet av sjön Möckeln. Boningshuset är fint beläget med utsikt ut mot sjön, ett stort trädäck och en blomstrande trädgård. Ett härligt ställe att spendera sin lediga tid.

Intill boningshuset ligger ett gediget gästhus, en härlig takhöjd med öppet upp till nock och stora fönsterpartier ut mot sjön. Halva delen är inredd med sovloft. Ett rymligt badrum med god standard. Perfekt för gäster, uthyrning eller varför inte om du vill bedriva egen verksamhet hemomkring.

Boningshuset är trivsamt inrett. Här kombinerar man fint vissa av huset originaldetaljer i kombination med modern och ljus inredning. Materialvalen passar fint in i vartannat och är naturnära. Välplanerat och genomtänkt där man med stora fönsterpartier längs hela huset långsida får mycket ljus. Trädgård och sjöutsikt i allrum, kontor och sovrum. Köket är modernt och välutrustat, bra med både förvarings- och arbetsyta. Väldisponerat badrum. Planlösningen är fördelad på fyra rum och kök, varav 2-3 sovrum.

Trädgården och tomten är drömmen för den trädgårdsintresserade. Ett prunkande trädgård med mycket färger, det stora trädäcket samt växthus. En kort promenad från huset och du når både bad, båtplats och vackra promenadstråk kring Fårö och Boastad.

Ett boende som passar både som permanentboende och fritidshus.

Kontakta mäklare för mer information som besiktningsprotokoll.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Stjernfeldt Fastighetsbyrå

Kontakta mäklaren

Johanna Samuelsson

Stjernfeldt Fastighetsbyrå
Mäklare Johanna Samuelsson, Stjernfeldt Fastighetsbyrå
0735031047

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.